Szarany-árrobbanás!
rta: postaimre - Dtum: 2010 11 18 ¦ 14:46:26
A G-20-ak arra a következtetésre jutottak, hogy a színjáték már nem tarthat sokáig. Már több részletben és folyamatában tártuk fel a tendenciát, amelyet már a zsidó-média sem tud teljes egészében elhallgatni. A hatalmi átrendezõdés folyamatban van és eddigi machinációik bedõlni látszanak.
„Új csendes kereskedelmi tömörülés megalakult = Oroszország + Kína + India + Indonézia + további 8 kisebb állam. + 20 éves hosszútávú kereskedelmi egyezményeket kötöttek egymással. Nyugatiak- Zsidók, tagok nem lehetnek! – zsidóhordák és angolszász kiszorítása állandósult. A fõ tõke hányadba belépett Szingapúr+ Tajvan+ Maláj+Borneó is!!. A társulás már indulásnál kb. 5000 milliárd euró szabad/mobil tõkével rendelkezik! Az USA zsidó horda beindította a „bankóprést” (billió dollár) ahogy jeleztük = vissza akarja vásárolni a kint lévõ kötvényeit spéci fedezetlen papírpénzért! KÍNA lépett- megkezdte a nála lévõ 2000 milliárd USA kötvény piacradobását.

Teljes hr
A G-20-ak arra a következtetésre jutottak, hogy a színjáték már nem tarthat sokáig. Már több részletben és folyamatában tártuk fel a tendenciát, amelyet már a zsidó-média sem tud teljes egészében elhallgatni. A hatalmi átrendezõdés folyamatban van és eddigi machinációik bedõlni látszanak.
„Új csendes kereskedelmi tömörülés megalakult = Oroszország + Kína + India + Indonézia + további 8 kisebb állam. + 20 éves hosszútávú kereskedelmi egyezményeket kötöttek egymással. Nyugatiak- Zsidók, tagok nem lehetnek! – zsidóhordák és angolszász kiszorítása állandósult. A fõ tõke hányadba belépett Szingapúr+ Tajvan+ Maláj+Borneó is!!. A társulás már indulásnál kb. 5000 milliárd euró szabad/mobil tõkével rendelkezik! Az USA zsidó horda beindította a „bankóprést” (billió dollár) ahogy jeleztük = vissza akarja vásárolni a kint lévõ kötvényeit spéci fedezetlen papírpénzért!
KÍNA lépett- megkezdte a nála lévõ 2000 milliárd USA kötvény piacradobását.

Mindent vásárolnak = ezzel kinyílt a WC-lefolyó a dollár alatt. Az egész bolygón összerabolt vagyont megpróbálják ázsiai beruházásokba átmenteni. „Pénz” szagra gyûl az Éji zsidó + parazita ANGOLSZÁSZ / MOST ESNEK POFÁRA, MERT AZ ÚJ SZÖVETSÉG NEM ENGEDI BE ÕKET.
Új szirénhangok a zsidóhordától: Állítsátok vissza a Világgazdasági elszámolásokat új arany alapra! – összerabolt aranyuk akkor trilliókat érne! + úgy át tudnák menteni jelenlegi értéktelen földi és jogi papírjaikat, hiszen hatalmas aranyfedezet állna mögötte!
Üzenet ÁZSIÁNAK!
Ne fogadjátok el a tervet! Egykori gyarmattartóitok, gyilkosaitok, kirablóitok újra a nyakatokra akarnak ülni de most a Világgazdaság Stabilizálása címszóval!
Ez a nagy tervük! USA valós munkanélkülisége. 32%. Teljes Szövetségi Államok fizetésképtelenek! A Horda Ázsia új kirablására készült. Javasolt terápia: beletorpedózni õket a legközelebbi tengerbe!
Jelentést küldte: Obama íróasztal bal felsõ fiók.”

„A gyár és részvényjogai a zsidóhordáknak egyre kevesebbet ér, ezzel valutájuk is a klotyó felé tart, hiszen fedezete ezáltal eltûnik. Elõvették az õsi trükköt. A nemesfémre bazíroznak. Ezt már egy párszor eljátszották. 1965-tõl aranyalap (kirling-egyezmények) – valutakosár, s most újra aranyalap!”

Link = http://jovonk.blogspot.com/2010/11/spiegel-online-obama-megtapasztalta.html

Az USA-ban felfedezett fekete „koporsó” sem azok, amiknek Drábik említi õket. Itt a megoldás.„A képen nem koporsók vannak, hanem úgy nevezett tartalékképzõ egységek, melyek légmentesen is zárhatók. Pl. szökõárból is kiemelkednek a kavargás eltûnte után + repülõrõl is ledobható /egy személyt akár egy éven keresztül is életben tart elhagyott környezetben/. A II. VH-ban is voltak már kezdetleges változatai. Úgy fest, mégiscsak félnek 2012 szökõárjától. Egyszóval, ezek tartalékoló kapszulák – élelmiszer, stb.. / mert lészen néktek NAGYMOSÁS! Punktum!”

Mivel a hozzám beérkezõ anyagok egyrésze folyamatosan vetít elõre egy vizes kataklizmát, özönvizet, ezért a föld alatti, hermetikusan elzár városok és a vízhatlan tartalékokat magukba fogadni képes hordozó edények látványa is érthetõbb lesz. A kataklizma elõtt egy gazdasági összeomlás, az aranykészletek, mint értékmérõk bevezetése az értéktelen papírok helyett logikus zsidó-terv, de ezt megírta a Cion Bölcseinek Jegyzõkönyve is. Az élelmiszer-felvásárlás, az ivóvíz felértékelõdése is arra utal, hogy a „nagy valami” mégiscsak nem fikció.

Link = http://www.mfor.hu/cikkek/Fel__de_nem_akar_kimaradni_az_arany_szarnyalasabol_Soros.html

Mivel Soros is belehúzott az arany-felvásárlás kommunikálásába, ezért most nem árulom el, hogy tudtommal az Ázsia Unió (Szövetség) magas szintrõl tesz rájuk és az aranyukra. Nos, talán illik elgondolkodni és lépni azon a tudati síkon is az összefüggések megértésének irányába.

Link = http://jovonk.blogspot.com/2010/11/baj-sokkal-nagyobb-mint-gondolnank.html

Nos, ha már a chemtrai&HAARP kérdése korábban felvetett, most itt állunk annak a következményeiben, élelmiszer-hiánnyal számolva és felázva rendesen. Ez is rendben van így, mert ha a paraszt még mindig nem akarja érteni, hogy vége, vagy azt hiszi, hogy a politikai megoldja a bajait, miközben a szerencsétlen zsidó nyomoroncai nem is értik maguk sem mi és miért történni a fejük felett. Elnéztem reggel a TV-ben Szegedi Kannácskát is, a liluló fejével és a kínos kérdések kerülgetésével, hogy most mi is van a Gárdával és most akkor vissza akarják „békés úton” csatolni Erdélyt népszavazásokkal?
Link
http://kuruc.info/r/34/69652/
Komolyan mondom, hogy a szerncsételnsegg üvölt róla. Jobbik vezérkar? Szánalmas bohócok, de ami még ettõl is rosszabb, hogy még mindig sokakat vonz be a csapdába a csábítás. Halász Jóska is kiment Brüsszelbe és Morvairól ódákat zengve jött haza. Nem baj, majd csak kiderül, hogy ki képes és ki képtelen megmaradni az Úton. Nem mondom, hogy legyünk türelemmel, hanem azt, hogy legyünk készek szétcsapni közöttük!

„Hello Imre!

Új, nagy sikerû, piaci "termék-csomag", - "Vegyél egy terepjárót és kapsz hozzá egy Kalaschnikov (AK47) gépfegyvert"!

..Kezdik vajon megérteni a "gazdaság és köz-gazdaság" természetes piaci folyamatait és a jelen "kor szellemének" megfelelõen egészítik ki a kereskedõk Amerikában a termékkínálatukat?!

Link

- Vajon tudják az emberek e,- hogy a legnagyobb népirtást nem ámokfutó személyek csináltak, hanem "romlott kormányok", akik a nép-pusztítás elõtt, "csupa jó-szándékú ígéretekkel körítve, lefegyverezték / "ellenállás-képtelenítették" az áldozatukat! Hiszen a nemzetük történelmébõl, "õk is", sokat tanulhattak!

GyönyörÛ példaként erre Banjamin Franklin! Az Amerika ALKOTMÁNYOS KÖZTÁRSASÁG (nem Demokrácia!!!) egyik alapító atya, aki 1783 a Függetlenségi Nyilatkozatot kezdeményezte, - õ mondta hogy:

Demokrácia az - amikor két farkas és egy bánarány arról szavaz hogy "másnap mi legyen a reggeli"!..... Szabadság meg az amikor a báránynak van fegyvere és tiltakozik a szavazat ellen!!!

Üdv.”

Ha másért nem, akkor ezért legyünk résen!

Haszid „magyarok”? Mit szól ehhez Salamon a Berkowicz! Trianon elõtti Magyarországról jöttek? Adományokból élnek? Minden családban rengeteg a gyerek? A nõk munkába kényszerülnek? Nem érnek rá imádkozni a magyarországi zsidók?
Link
Salamon meg ezt mondja!
Link
Feldmájer meg éppen beismeri, hogy õket külsõ forrásból tartják el.
Link
A zsidó Helsinki Bizottság meg perelteti a kiskunlacházi polgármestert, mert szerintük uszító volt a Horák Nóra halálát követõ cigányok cselekedeteit méltató beszéde! A Transparency és az Amnesty International Soros Gyurka alapítványok meg tovább hanuka-kamukázhatnak, de ez is így van rendben, mert ha nem tennék, akkor nem válhatna el a szar a májtól.
Az MNA oldalát a zsiráfok nagyon hatékonyan támadták meg. Jót tesz nekik a reklám, ezért közlöm, hogy átmenetileg itt érhetõek el az egyre jobb összegzõ írásaik.

jovonk.blogspot.com

Már tegnap nálam is vacakolt az oldal és ma is csinált furcsaságokat, de a levélküldõ rendszerem is és még pár kedvencem is, mert olyan mintha célirányosan szûrnék, ellenõriznék és fognák az NBH-Mossad-os zsidóbubik a rendszert. Ha véletlen megállna ez a rendszer, akkor nem pánikolni, nem problémázni, mert õk vannak nyakig a fekáliában, amit maguk alá teremtettek és minden ilyen antidemokratikus lépésük csak annak a jele, hogy hülyébbek a sokéves átlagnál.