Támogatási lehetõség!
rta: postaimre - Dtum: 2010 10 16 ¦ 21:27:49
Áthoztam a régi oldalról a paramétereket, mert többen akarnak adni és ez ellen nincs kifogásunk, mert néha a gépezetet olajozni is kell! Köszönjük az eddigieket is és a sok jelentkezõ, szegény, katasztrófa-sújtotta ember mellett továbbra is várjuk az önzetlen segítséget!

Szolgálati közlemény!

Teljes hr
Áthoztam a régi oldalról a paramétereket, mert többen akarnak adni és ez ellen nincs kifogásunk, mert néha a gépezetet olajozni is kell! Köszönjük az eddigieket is és a sok jelentkezõ, szegény, katasztrófa-sújtotta ember mellett továbbra is várjuk az önzetlen segítséget!

Szolgálati közlemény!

Azokhoz szeretnék szólni, akik nem csak szóban, de tettekben is hajlandóak tenni közös jövõnkért.
- Cím: Posta Imre, 2310 Szigetszentmiklós Pf.:158
Ha pedig valaki utalni szeretne, akkor itt a hely, ahová ezt megteheti:
- Számlaszám:11773425-60624880-00000000 BIC / SWIFT KÓD: OTPVHUHB
- IBAN:HU18 1177 3425 6062 4880 0000 0000

PayPal átutaláshoz az E-mail cím: doki.bubo@gmail.com

Sok szó esik arról hogy mit kellene tenni, és azt hogyan kellene tenni. Csak arról nem esik szó hogy ezeket a dolgokat már egy jó ideje teszik is páran, családot, munkát, létbiztonságot félretéve, életet kockáztatva!


Ezt már olyan természetesnek vesszük és nem is gondolunk arra hogy ez bizony nemcsak fárasztó, hanem anyagilag is megterhelõ! Igen drága barátaim,azok az emberek akik vállukon viszik az ügyet szinte mind munkanélküliek vagy már anyagilag teljesen ellehetetlenültek miközben a MI ügyünkért dolgoznak.

Kezdhetném Imrével, Kerecsennel de vannak még a háttérben páran akik nap mint nap letesznek valamit az asztalra. Ezek az emberek már nagyon fáradtak. Testileg,lelkileg,anyagilag. Jól jönne a segítség! Tudnotok kell,hogy már a kapcsolattartás is veszélybe került. És jó lenne ha nem kellene noszogatni mindig azért hogy tegyünk valamit. Magunktól kellene rájönni arra hogy a "háború" sajnos kiadással jár!

És most konkrétan azokhoz szólnék akik azon gondolkodtak eddig hogyan vehetnék ki a részüket, mert szeretnének tenni, de nem tudják a mikéntjét! Mindenkinek a saját szintjén kell megtenni azt amit meg tud tenni. Ha csak egy telefonfeltöltéssel tudsz segíteni az is kiváló és máris tettél valamit azért, hogy elõbbre jussunk. Ha benzinkutad van adj benzint, stb. Ha olyan vállalkozó vagy, aki igenis szán rá hogy végre rend legyen és ne csak pártkasszába folyjon a pénz értelmetlenül, akkor inkább erre áldozz.

Eljött az ideje annak hogy tovább lássanak az orruknál azok az emberek akik igenis tehetnek anyagilag is az ügyünkért. Mert ez minden magyar ember ügye, ezt jó lenne már tudomásul venni! Mindenkit arra kérek gondolkozzon el azon hogy miként tudna támogatni, vagy támogatókat szerezni és a jó célra rámutatni. Most ez a feladat! Nem kell itt nagy dolgokra, milliókra gondolni. Sok kicsi is sokra megy!

Én nagyon bízom abban hogy nem veszünk el egy ilyen "apróságon"!
Ha valakit megérintenek a fentiek, jelezze Imrének vagy nekem.

Üdvözlettel: Roadless