Ha kell, ha nem
rta: postaimre - Dtum: 2011 05 08 ¦ 16:30:04
A májusi vegyiesõ aranyat ér. Rá is vagyunk szorulva, mert az ezüst árfolyama két hét alatt 30%-ot esett. Remélem, ez összefügg azzal, hogy a TEVA részvényei is gyorsan átváltoznak részvétté és amint azt már a jól tájékozott és menekülõre fogott zsidajok szájából hallani, alátámasztja: nem a gyõzelem, hanem a részvétel a fontos. Csak, hogy ebben biztosak lehessünk, végre elõrukkolt Kína is az eleddig majdnem titkos lopakodójával és kifutott az elsõ anyahajójuk is és most a Sárga- tengeren cirkulál, vagy lehet, hogy rosszul olvastam és a Sargasso-tengeren és a zsiadajok sárgák az irigységtõl. De csak azért, hogy még nagyobb legyen a világbéka lehetõsége, Izrael is beüzemelte a 6. tengeralattjáróját, amit a németektõl holokauszt-jóvátételeként kaptak ajándékba, bár korábban hivatalosan csak 3-ról volt szó, de mi tudtuk, hogy 5 van, s most 6, de ez sem biztos. A gyõzelem napját mindenesetre az orosz most is atommal ünnepli, s javaslom, figyeljen oda minden országos zsidó e tényre!Teljes hr
A májusi vegyiesõ aranyat ér. Rá is vagyunk szorulva, mert az ezüst árfolyama két hét alatt 30%-ot esett. Remélem, ez összefügg azzal, hogy a TEVA részvényei is gyorsan átváltoznak részvétté és amint azt már a jól tájékozott és menekülõre fogott zsidajok szájából hallani, alátámasztja: nem a gyõzelem, hanem a részvétel a fontos. Csak, hogy ebben biztosak lehessünk, végre elõrukkolt Kína is az eleddig majdnem titkos lopakodójával és kifutott az elsõ anyahajójuk is és most a Sárga- tengeren cirkulál, vagy lehet, hogy rosszul olvastam és a Sargasso-tengeren és a zsiadajok sárgák az irigységtõl. De csak azért, hogy még nagyobb legyen a világbéka lehetõsége, Izrael is beüzemelte a 6. tengeralattjáróját, amit a németektõl holokauszt-jóvátételeként kaptak ajándékba, bár korábban hivatalosan csak 3-ról volt szó, de mi tudtuk, hogy 5 van, s most 6, de ez sem biztos. A gyõzelem napját mindenesetre az orosz most is atommal ünnepli, s javaslom, figyeljen oda minden országos zsidó e tényre!


Ezért mondom én, hogy nem mindegy!

Link = Ami viszont az, hogy a pakisztáni delegáció éppen most jelenik meg Moszkvában és elég morcosnak látszanak az USA Obama bin Laden ellen eljátszott komédiájuk miatt és gyakorlatilag segítséget mennek kérni, vagy inkább SS-itséget? Összeáll végül hivatalosan is az Ázsiai Unió. Ezt elõserkentendõ éppen üzemanyag-krízis ütött be a Közép-ázsiai térségben, miközben két napja adtak hírt arról, hogy az Északi Áramlat gázvezetéke elért Németországba a Balti –tengeren keresztül. Olstein is éppen akkor járt arrafelé két napra, de most nem meccset nézett magánemberként, hanem cummantott egyet poliptikusként.
Egyre nyíltabban vállalja fel a világsajtó-zsidaj, hogy megemlítse, firtassa az orosz-kínai-indiai fegyverkezés témakörét és hidegháborús latolgatásokat melegítenek fel, fegyverkezési versennyel, ahogy azt szokás. Mert ugye a háborús elõkészületek gazdaságélénkítõ hatása elvitathatatlan. Az USA-ról szinte hallgatnak, de kimondják, hogy Anglia is csõdben van, és a franciák meg csõdben a líbiai háború miatt, már most. Kadhafi éppen most bombáztatott szét egy újabb saját olajtározót, csak a rend kedvéért. Hogy mekkora a baj, azt is mutatja, hogy ma már a titkos lelõhelyekrõl is beszélni merészkednek. Valami „pala-gáz” mezõrõl van szó, melyet felfedeztek és a pala réteg alatt lévõ energiahordozóról szólnak, mely megmentheti Európát. Ha jól sejtem, akkor azt a világ mûvelt fele már tudja, hogy Európa jövõje attól függ, milyen sebességgel lehet kikapkodni a vezetõ pozíciókból a szabadkõmûvesés és egyéb zsidókat és megvalósítani végre az általuk annyira áhított holokausztot, de most már sikerrel, nem csak a vicc kedvéért.
Olvasom, hogy Medvegyev sorra szabadítja föl a tábornokokat, pont úgy, mint a II.VH elõtt Sztálin tette, mikor kiderült számára, hogy ezek zsidaj összeesküvõk, akiknek dolga a nyugati fajtársaikkal összejátszva kellõ idõben letetetni a fegyvert a szovjet-orosz egységekkel és átadni a területet a „gyõzteseknek”. A haderõreform, rendõrségi átszervezés keretén belül most szépen szedik ki a serbõl a vodkát. Olyan pénzeket költenek fegyverre, amelyet csak úgy tudnék megindokolni, mint nem háborús elõkészületeket. Csak a rakéta-technikára akarnak közelítõleg 77 milliárd Rubelt elkölteni a közeljövõben, de ki tudja valójában mennyi az annyi, viszont ma már nemigen emlegetik a Dollár-elszámolást semmilyen vonatkozásban.
A kínai haderõ is belehúzott és úgy tûnik, hogy náluk is megvan a propaganda-felelõs Göbbels, s most három hónapra betiltanak mindenféle agymosó tv-sorozatot, krimit, szappanos operettet. Helyette – ha jól tippelek- visszaszoktató, nemzeti öntudat-erõsítõ demagóg, ám hatékony kommunikáció folyik majd a csatornákon.
De a fricskáknak itt még nincs vége. Az USA figyelemelterelve a Mars-programot emlegeti és a Holdra akar ûrbázist plántálni (planetálni), de ez most viccnek is rossz, mert jön a Nibiru, illetve a Marduk egyik bolygója. Vagy nem, de ettõl eltekintve is a NASA elég szerencsétlen tökfilkók gyülekezete, globális zsidó pénzmosoda, amelyrõl most orosz források kezdik csöpögtetni, hogy nem is volt semmiféle Armstrong semmiféle Holdon. Cserébe viszont az amcsik a Gagarin-mítoszt kezdték ki, tudni illik azért, mert nem kerülte meg a Földet. Legalábbis nem ûrpályán.
Na mindegy is. Ami viszont nem az, hogy a fukusimai atomsztori folytatódik és tényleg létezik egy kimenekítési terv, pont az, amelyet Zsirinovszkij emlegetett. Vagyis Japánt áttelepítenék a Tajgába úgy, ahogy van, ha már a Jégkorcsolya Mûbajnokságot is megrendezték helyettük. No ez nem két nap és nem biztos, de az igen, hogy az orosz pátriárka ellátogatott Japánba pár napja. Nem a pápua aktivizálta magát most sem. Ha jól látom, akkor az a terület egyre látványosabban lesz antiszemita.
No lenne még sok minden, de nincs kedven annyit fordítani a cikkekbõl, mert a körvonalakat láthatjátok! Ma már nem cáfolják, hogy arra számíthatunk, hogy háború nélkül is olvadó jégsapkák alatt méternél magasabb tengerszint emelkedésre kell apellálni globális szinten. Úgy, hogy hegyre fel!
Ami az itthoni eseményeket illeti, itt is alakul a balett.

„Kedves Imre!
Szeretnék egy információt átadni neked, ma hallottam, hogy a Kecskeméti repülõtéren van egy repülõ állandó készültségben arra az esetre ha Orbán Viktor "dobbantani" akarna ha olyan szituáció alakul majd ki. Szerintem elég megbízható a forrás, kis emberektõl származik, de én ennek utána járni nem tudok.
Sok sikert a munkádhoz!
Szép napot!...”


Nos, Ferihegy közelebb van, vagy akár Tököl is, bár végigdöngetve az M5-ön, vagy helikopterrel is kb. 20 perc, míg el tud szállni, ha közben ki nem lesz lõve.
Örömmel láttam, hogy sokan rá vannak akadva a rendvédelmisek demenstruációjára, amit elég sikeresen tamponált a bélügyi felelõs álcája.

Link = http://www.youtube.com/watch?v=5UEjRww3Yho&feature=player_embedded#at=257

Tessék figyelni, mit mondanak a Pintérnek látszó tárgynak? Ezek már majdnem radikálisak s közben ellobban egy Dávid-csillagos lepedõ is? Kicsit megkéstetek fiúk, de üdv a csapatban, s remélem, hogy felfogjátok – no még nem most- hogy nem a pénzetekért kell tüntetni, s tûntetni sem érdemes, viszont ha már elkezdtétek, hiba abbahagyni. Én némi csodálkozással néztem a videót és hallgattam élõ telefonos közvetítésben is az ott elhangzottakat, mert úgy látom Szima Judit is keményen beszélt, ám hazament mindenki. Kb. egy éve csodálkozva és felháborodva hívott fel, hogy most szembesült csak vele, hogy katonai objektumot az In-Kal õrzi. Másik ilyen emlékezetes beszélgetésünk egy Pintér-által összehívott értekezlet után történt, mikor is megerõsítette azt a szóbeszédet, hogy ez a fickó nem Pintér Sándor. Késõbb a TMRSZ közgyûlésen sok-sok rendõr vágta rá, hogy így van, most meg ott beszél mellettük valaki, aki nem Pintér és akit el lehet küldeni a k. anyjába és mosolyog csak zavartan. No ez az a körülmény, amiért csak legyintek és azt mondom, hogy bár fölösleges, de a köröket meg kell futni. Normális ember már felfogta, hogy ez a teljes bagázs agyon lesz lõve, s az az idõ, amit most még elbohóckodnak, kitolódik azáltal, hogy asszisztálnak ilyen-olyan lózungokat himbálva és hitelesítve a hiteltelen személyeket éppen azok, akik állítólag a köz javáért tesznek. Nem könnyû ez a politika kérem!

Sokan emlegetitek a Képíró Sándor ügyét is, amelyre már rá akar épülni a zsidó média és itt vannak a kis takony sárgacsillagos hullazsáktölteléknek való provokátorok, hogy menjünk csak oda minél többen ramazurizni. Nem értették meg sokan, hogy nem így mûködik ez, illetve pontosan így nem mûködik.

Ahogy Gyöngyöspata esetében is CIA-Mossad beavatkozásról beszélnek, úgy ezen ügyek is ugyanabba a cionista bölcsõdébe futnak össze.

Itt van pl. Bi-Nuni zsidó agykövet nyilatkozata is. Az egy dolog, hogy a vízfolyásnál is jobban mondja a hazugságot, de nem ezért hivatkozok rá.
Link = http://atv.hu/videotar/20110506_mi_fenyegeti_izrael_fuggetlenseget
Minden jel szerint nagyon nem tudnak mit kezdeni az antiszemitizmussal. Ez a szerep a Jóbbikra, a saját pártjukra van kiosztva és ha megfigyelitek, simán benyelnek mindet, ami innen, vagy a jövõnk.info oldalról áramlik feléjük, pedig ez már dózis. Csak azon a terepen magabiztos ez a parazita népség, ahol az ellenfele vezetõi is az õ irányításuk alatt áll, vagyis álvezetõkrõl van szó. Elég világos a helyzet. Ezek csakis önmagukkal tudnak jól lesakkozható meccset vívni.
Miközben írok, kiderült az ég, így be is fejezem, kimozdulok a napra, ki a kertbe! Kedden elõadásom lesz Budapesten, itt a program. Aki tud, jöjjön, aki nem, az küldje el azt, aki még nem volt.

2011.05.10 19:00 - 21:30 óra Budapest

Elõadásom a Bujdosó Székely vendéglõben
XIX.Szabó Ervin u. 37. /Kõbánya-Kispest megállónál/

Péntek 13-án már Erdélyben van szervezett elõadásom egészen 16-a estig bezárólag. Húzós lesz, de nem vagyok babonás.