Last chance
rta: postaimre - Dtum: 2011 03 11 ¦ 15:32:31
Tetszik, nem tetszik, az van, hogy a Világ új formát ölt, ami a régire kell hasonlítson, de optimális esetben annak korhû másaként, örököse kell legyen. Igen, az örökösök visszatérnek. Kissé bonyolultabb a kérdés, attól, hogy belemélyedjek ezért csak megvillantani szeretnék pár monumentumot. Momentum please! Tegnap néhány cikket fordítottam angolból, és sokkal többet olvasgattam oroszul, s vagy kettõt németül is. Elég jól kezdik felfejteni Maya fátylát és van itt már pusztító földmozgás, cunami, a naprendszerbe betörõ bolygók, kettõs nap, és földön kívüliek és UFO-k minden mennyiségben. No nem tisztázásképpen, de jön a Marduk, illetve mi is megyünk feléje. Ez van, ha két csillagrendszer találkozik. Ebbõl persze még lehet 2012-is, meg anomáliák meg látomások, rezgésszint-emelkedés, földrengések, pólusváltás, sõt még a „Nibiru” is megjelenhet látótávolságban, bár mindegy hogyan nevezzük. Bizony jönnek a hírek a Hold-ról is szépen és már hivatalosan firtatják a tudós körök, hogy az USA nem is volt ott, Armstronggal és nélküle sem, de hát ugye errõl is írtam már eleget.
Teljes hr
Tetszik, nem tetszik, az van, hogy a Világ új formát ölt, ami a régire kell hasonlítson, de optimális esetben annak korhû másaként, örököse kell legyen. Igen, az örökösök visszatérnek. Kissé bonyolultabb a kérdés, attól, hogy belemélyedjek ezért csak megvillantani szeretnék pár monumentumot. Momentum please! Tegnap néhány cikket fordítottam angolból, és sokkal többet olvasgattam oroszul, s vagy kettõt németül is. Elég jól kezdik felfejteni Maya fátylát és van itt már pusztító földmozgás, cunami, a naprendszerbe betörõ bolygók, kettõs nap, és földön kívüliek és UFO-k minden mennyiségben. No nem tisztázásképpen, de jön a Marduk, illetve mi is megyünk feléje. Ez van, ha két csillagrendszer találkozik. Ebbõl persze még lehet 2012-is, meg anomáliák meg látomások, rezgésszint-emelkedés, földrengések, pólusváltás, sõt még a „Nibiru” is megjelenhet látótávolságban, bár mindegy hogyan nevezzük. Bizony jönnek a hírek a Hold-ról is szépen és már hivatalosan firtatják a tudós körök, hogy az USA nem is volt ott,

Armstronggal és nélküle sem, de hát ugye errõl is írtam már eleget. Meg arról is, hogy nem vagyunk egyedül és tevékenységünket megfigyelik, elemzik és ha kell, beavatkoznak erõk, amikkel jobb lenne nem „balt lépni”, mert csúnya vége lesz. Minderre most a Pápua is rátenyerelt egy laza kézmozdulattal és hamarosan tán azt is kijelenti, hogy az ún. keresztény vallás valójában zsidó vallomás és judaizmus az eredetije. Most megjelent könyvét menedzselve még jöhetnek a meglepetések sorra, s kiderül hogy semmi nem az, aminek láttatták. Áprilisra (Húsvétra), bizony az új alkotmánynak nevezett zsidó Talmud, amit a zsidó parlament meg akar alkotmányozó rabbinátusával „kereszteltetni” olyan szánalmas próbálkozása ennek a hazug társaságnak, hogy már örömmel látom, hogy sokak tenyere nem remegne meg, ha a kötél végét õk fognák, melyen ezek mind –kivétel nélkül- rángatóznának. Ennek az ideje jön el, nagyjából úgy, ahogy mi ezt meg akarjuk élni. Ha figyeltétek, Magyarországról hírek szinte nuku, de az angol ifjú hercegi párt mutogatják rendesen. Április végére teszik a menyegzõt Charles és Kate között, s ha jól sejtem, ekkor a királynõ le is mond a javára. Fiatalítás jön a teljes palettán a kékvérû rotschildi „dinasztiákban”. Ebbe a körbe kapcsolják be Magyarországot is és hirtelen kitalálnak egy Árpád-házi rejtett Dávid-házi –szarházi vonalat is és összekapcsolják a pusztulófélben lévõ Izraelt és az EU –t is, mint régi-új kolóniát. Megváltozik az ország neve, államformája, sõt lassan tán mégiscsak elõkészítik a pénznem-váltást is? Elég összetett lépéssorozat ez, így könnyû elveszni a részletekben, de könnyítsünk rajta.

Tegnap arról olvastam, hogy 2012-ig 170 ezer!!! Állami alkalmazottat küldenek el az oroszok és építik át a teljes közigazgatásukat. Nos, ezt nekünk is meg kell tenni a teljes mostani társaságot illetõen, mert a zsidókat, ügynököket, korrupt hazaárulókat valahogy ki kell emelni a rendszerbõl. Fájni fog. De nem jobban, mint az ezt megelõzõ katarzist, ami a jelenlegi parlamentáris áldomrácia címszó alatt a zsidók porfészkévé tette az Ország Házát. No azt meg ki kell füstölni, de nem tömjénnel, hanem attól kicsit azért hatékonyabb Ciklon B-vel. Ahogy Egyiptomban, úgy Líbiában is elhárították a „Nyugat” beavatkozásának direkt módját és lényegében önmaguk kezében van most önmaguk sorsa, persze megtámogatva innen is és onnan is, nehogy elrontsák a zsidótlanítást. Sokan nem akarjátok még érteni a játékot, amely úgy hangzik: „Ügyes vagy, de innen már átveszem én!” Hogy ki kezdte, az sem mellékes, de lényeges az, ki tudja és hogyan befejezni! Nos, a tegnapi egyik cikk az Elefántcsont-parton történõ elnöki viszály, öldöklést és Obama rosszallását taglalta. Vergõdnek ott is, mint Líbiában és beavatkozni nem avatkozhatnak be mégsem. A Nigériai helyzet csak most alakul még, de ehhez kell az elõétel a térségben, hogy meglegyen a hivatkozási alap.
Zimbabwe csak most gyúr rá a polgárháborúra, de jönnek szépen sorban, ahogy elõ van írva a recipe. A másik cikk az arany-ezüst árkalkulációról szólt és azt firtatta, hogy az ezüst arányaiban jobban drágult, mint az arany és talán nem is az arany, ami arány lesz, hanem a Silver. Arany a Nap, ezüst a Hold.

A harmadik az USA gépipari exportjának bevételeit illusztrálta a múlt évre vetítve. Óriásit „kaszáltak”, de csak kuncogtam magamban, mert ma már tudjuk, hogy sok érintett ország, aki vett tõlük valamit (Moszkva 60%-al emelte a korábbi vételt) „értéktelen” dollárral fizette ki õket, vagy értéktelen értékpapírokkal…, na de ez sem lényeges. Lassan, de biztosan beérik az idõ az intervencióra, de Olsteinnék verjék csak még magukat és csinálják meg a kúriákat, vármegyéket és összpontosítsák ide a cigányokat minden irányból. Olaszban 15 ezer Eurót kapnak, ha elköltöznek Romániába. Nem õk, hanem a vajda, de mivel a cigányállamot létre kell hozni ezért a többi állam is hozzájárul ehhez bõven a pénzünkbõl. Futja rá, nem? Az alkotmánynak nevezett közröhej talmudi iromány és az azt követõ államforma vármegyésítése értelmet ad Torockai-Tóth –Tutsek vármegyés ügyködésének is. Ez volt a dolga, no meg egy kis balhé keverése ott, ahol kell. No majd csak kiköhögi a kisfiú, ha a saját betyárjai értelmesebb része – remélem ilyen is van, de ha nincs, mert nem futja, akkor van jelentkezõ rá- kiköhögtesse belõle a kottát.

Nekem sem Zazri-Vona, sem õ nem kérdés, ahogy Morvai, Drábik, Tõke és a többiek, akiket itt már kicsontoztunk. Szóval, a cigányoknak is jut autonóm vármegye, még országnak sem kell hívni egyelõre, hisz saját kúrjája van, saját bírókkal kúrják meg és át azt akit akarhatnak. Tudom, hogy nehéz megérteni, de jobb az, ha hagyják Soroséknak megcsinálni a zsidó és cigány összevonást, mert egyszerûbb az összegyûjtött szemetet is bezsákolni. Ezt el kell tudjuk addig is viselni, s én meg még azt sem bánom, hogy közben gyakorlatilag elõkészítik a terepet annak a rendnek, amely már velük nem számol. Sok apró részlet kerül éppen most a helyére a Jóbbik vonatkozásában, de most látszik hogy a bírói és ügyészi gyakorlatot, rendõrséget ostorozó, annak hibáit feltáró, az igazságtalanságokat de jure a végpontig vivõ személyeknek is megvolt a maguk szerepe abban, hogy ez a változás egy kvázi-közakaratot képezzen le. Igen, akarjuk, hogy a rendõrség, az ügyészség, a bíróság és a közhivatalok változzanak, s ezt mi akarjuk, s õk, csak eleget tegyenek ennek, de közben teljesen elzsidósított egységek ülhessenek a még szarványosan magyarok által betelepített székekbe is. Alap kérdés tehát az, hogy a gond a hivatalokkal, vagy azok eddigi szerepével a zsidók által ide navigált helyzetével van-e. Igen. Keresd a zsidót tehát bárhol is van és csípd nyakon s el ne engedd, amíg szusz van benne! A nemzeti egység-keresés is ugyanitt tart. Amíg szabadkõmûvesések, zsidók és bizonytalan forrásból élõ törtetõk települnek rá minden kezdeményezésre, ami jó irányt, jó szándékot képvisel –és ezt a szervezõk hagyják – addig kár vacakolni velük. Akik már készen állnak, azok hallgatnak, illetve csendesen beszélnek, mert sejtik, hogy a közeljövõben a szerep a fegyvereké lesz itt is.

Hogy mennyit kell velük majd lõni, az kérdéses, de a militáns megközelítés ma már nem utó – hanem elõpia, mondhatnám: wellcome drink! A Feláldozhatók címû akciófilmben Stalone az elsõ pár percben mondja el, hogy „last chance”. Ez az a film, amiben Swarzi-ról elhangzik, hogy elnök akar lenni és Buda és Pest-ként mutatkozik be Stalone és Statham az egyik jelenetében. Igen, ez az utolsó sansz és nincs több. Addig is permetezik az eget kitartóan és jön az esõ, de várhatóan még havzik is majd, hogy az ásó helyett még legyen mit lapátolni. No, miután Japánban cumami volt, azt is tudni lehet, hogy ezt mindig cupapi fogja követni, s Okinawán is a bázist derékba törik, mint a ropit még egy ilyen tengerrengetéssel, de tudom, hogy addig is sajnos a lakók lakolnak a lakájok helyett. Ez van, ezt nem kell szeretni, de attól még nincs jobb!