Van még mit tanulni
rta: postaimre - Dtum: 2011 02 15 ¦ 14:02:06
Két egyiptomi hadosztályt vezényeltek a Sinai –félszigetre az izraeli határhoz. Biztosan piknikezni akarnak a fiúk! Látványosan egymásnak ment Lieberman és Netanjahu, mert nem értettek egyet a CAHAL vezetõjének leváltásában, de végül Gabi Askenazi már mint „civil” csak elmondhatta, hogy a zsidók legyenek sokkal mérsékeltebbek és óvatosabbak az arabokat illetõen, mert az USA már nem áll annyira Izrael mögött, mint korábban és az egyiptomi helyzetért is õ a felelõs, miközben a környezõ országokban is megvan a feltétele hasonló átalakulásnak.
Teljes hr
Két egyiptomi hadosztályt vezényeltek a Sinai –félszigetre az izraeli határhoz. Biztosan piknikezni akarnak a fiúk! Látványosan egymásnak ment Lieberman és Netanjahu, mert nem értettek egyet a CAHAL vezetõjének leváltásában, de végül Gabi Askenazi már mint „civil” csak elmondhatta, hogy a zsidók legyenek sokkal mérsékeltebbek és óvatosabbak az arabokat illetõen, mert az USA már nem áll annyira Izrael mögött, mint korábban és az egyiptomi helyzetért is õ a felelõs, miközben a környezõ országokban is megvan a feltétele hasonló átalakulásnak.

Izrael bojkottba kezdett az USA zsidó-lobbi területén. Nem tudom mit jelent ez, azon túl, hogy nemtetszésüknek adnak hangot, s a neokóhn most nyeregben mutatja magát. Soros erre bejelentette, hogy befektet izraeli cégekbe, mert sürgõsen olajat és gázt kell találni a területen. Ez olyan kapkodásos jóvátételi húzásnak tûnik, de legyen igazam. Malcolm Hoenlein, az USA zsidóságának legfõbb képviselõjeként egy titkos tárgyaláson vett részt Szíriában, melyrõl a szembesítésekor úgy nyilatkozott, hogy humanitárius szolgálaton volt és szerinte a szírek szeretnék erõsíteni a pozíciójukat Nyugat irányába.

A NATO spec. Képviselõje most emlegette meg, hogy az orosz és a NATO légvédelmi rendszereknek egymástól teljesen függetleneknek kell lenniük, de közös ellenõrzés alatt kell állniuk. Mindezt a közép-ázsiai és a kaukázusi területekre vonatkoztatva említette meg. A Kuril-szigetekre az orosz éppen ezért légvédelmi rakéta-egységeket telepít, mert ott most pont erre jó az idõ. Domodedovón egy zsidó nõt (Izrael-USa állampolgár) tartóztattak le, mert gépkarabély-lõszer-tár volt nála). Nálam is mindig van ilyesmi, ha utazok a repülõvel, mert ezek hasznos holmik. Teheránban volt egy kis „ellenzéki” zsidó tüntetés, amit a kormányerõk szétlõttek, de csak egy halott van, sok sebesülttel. Én kivezényelném Gyurcsányt oda, õ biztosan elvenné a kedvét a tüntetõknek a randalírozástól. Biztos azért vonultak az utcára a népek, mert Ahmadinedjad kijelentette, hogy az USA-nak és Izraelnek is vége van a régióban. Erre megijedt a sok Coca-Cola kölyök, hogy a liberalizmus is levonul a térképrõl és a zsidók kedvére csináltak egy kis felhajtást, hogy ellenõrizhessék a Forradalmi Gárda harckészültségét. Obama is nyirbálja a költségvetését rendesen, mert a probléma, amirõl már korábban sokat írtunk, nem távolodik, hanem nyomul egyre közelebb.
Rossznyelvek azt beszélik, hogy két gigantikus tõzsdét kezdenek létrehozni. Az egyikben a maradék zsidók játszadoznak az Amero-jukkal, a másikban pedig a Jen és Rubel elszámolás lesz a mértékegység, de mindkettõ tulajdonsága az lesz, hogy fedezet nélküli, „lufipénzt” nem hozhat oda senki, a részvények mögötti cégék valós értéket kell képviseljenek. Van olyan félelem, hogy a kínai gazdasági erõ mögött is a Rotschilgok.-Morganok—Rokefellerek állnak és ez a manõver csak egy újabb zsidó taktikai lépés. Meglehet, mert Londolból sokan menekítették már át a központjaikat és pénzüket Tajvani, vagy Bangkokbeli bankokba. A Kína által meghirdetett 1000 milliárdos befektetési lehetõség arra csábíthatja a nagyobb USA és EU cégeket, hogy a fõvállalatot vigyék oda helybe, ne csak a termelés egyes fázisait. A kínai munkaerõ olcsó, s ha ott vannak a cégek, akkor a háború valószínûsége is kisebb, viszont az eleddig tõkeerõs zsidó is fogva lészen. A világ hatalmi átrendezõdése elég összetett folyamat és sokan attól tartanak, hogy köpönyeget váltanak csak a zsidók, de minden marad a régiben. Úgy tudom, hogy az Audi is olyan szerzõdést kötött „Magyarországgal”, hogy bármikor léphet is tovább, viszont erre most minden esélye megvan Kína irányába. A kérdést azért hagyom most nyitva, mert rengeteg változó van, de amit én sejtek, az nem arról szól, hogy ebbõl a helyzetbõl a tömeggyilkos cionista zsidó kerülhet ki gyõztesen. A változásokat sokkal magasabbról tervezték el, mint ameddig emberi elménk felér és már nem most kezdõdött az elõkészítése, viszont eszközként itt vagyunk mi, akik vagy megtesszük, ami ránk ebbõl ki van szabva, vagy nem. Nem a kincstári optimizmus okán, de mióta figyelemmel kísérem az eseményeket, rájöttem, hogy nagyjából hónapokkal, évekkel az itt megjelent prognózisok után az zajlódik le, ami elõre is látható volt, de már a cionizmus hangsúlyeltolódásával. Igen, a hazugságfa ki fog dõlni, nem a tervezett irányba. A játszma nagyon összetett. Olvassatok bele az alábbi anyagba és a linken szereplõ többibe is.

„További "érdekességek":

Evelyn Robert Rothschild a feleségével:

Ugyanez a csinos hölgy megtalálható például Sarah Palin egyik 2008as kampányrendezvényén (fehér kosztümben a videón): Link

Ha ugye Barack Obama helyett John McCain gyöz, akkor Sarah Palin lett volna az Egyesült Államok alelnöke.

De semmi baj, ha nem egy Republikánus gyöz. A Rothschildok jelen vannak a Demokrata oldalon is.

Ez különösen a Clinton érában volt jellemzö (viszont Obama se független tölük):

portfolio.com, 2007 okt. 5:

Interview Evelyn Robert Rothschild feleségével (Link)

"Két évvel azután, hogy Sir Evelyn elvált a korábbi feleségétöl, Victoria Schott-tól, három gyereke anyjától, Lynn Forester lett a harmadik felesége. Miután 2000 novemberében összeházasodtak egy londoni zsinagógában, a mézesheteiket a washingtoni Fehér Házban töltötték, Bill és Hillary Clinton vendéglátását élvezve."

További titok még, hogy számos orosz oligarcha, mint Hodorkovszkij v. Deripaska, valójában a Rothschildok kreatúrája. Ezek az emberek föként a Jelcin érában "jöttek létre", Putin ugyanis már nem kooperál annyira a Rothschildokkal (azért is van annyit támadva a globális médiákban)

The Washington Times, 2003 november 2-án: Link

Arrested oil tycoon passed shares to banker

LONDON (Agence France-Presse) -- Control of Mikhail Khodorkovsky's shares in the Russian oil giant Yukos have passed to renowned banker Jacob Rothschild, under a deal they concluded prior to Mr. Khodorkovsky's arrest, the Sunday Times reported.

Voting rights to the shares passed to Mr. Rothschild, 67, under a "previously unknown arrangement" designed to take effect in the event that Mr. Khodorkovsky could no longer "act as a beneficiary" of the shares, it said.

Michail Hodorkovszkij, Putyin kegyvesztett olajmágnása Jacob Rothschildre (Nathaniel Rothschield apjára) iratta át az orosz olajipari óriásban, a Jukoszban levö hatalmas tulajdonrészét a letartóztatása elött, így akadályozva meg, hogy az orosz állam államosítsa azt.

Értsd: ingyen odaadta Rothschildnek a Jukosz egy nagy részét

Valójában itt arról volt szó, hogy ebben az esetben már kénytelen volt a dolgok valódi irányítója is elöbújni a "függöny mögül", máskülönben elúszott volna a nem is olyan rég megszerzett vagyona Oroszországban.”

http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=382818&page=1&status=ok&status=ok

A Hodorkovszkíj-ügylet lehet számunkra akár érdekes is, de csak annyiban, hogy mit keres a csizma az asztalon? Nem vonok le messzemenõ következtetéseket, de az biztos, hogy az összefonódások nagyon sok fejfájást okoznak mára minden érintett félnek, mert senki nem tud elszakadni a másiktól, még ha azt szeretné is. Rókafogta csuka. Végül mindenik rosszul jár. Mondottam, hogy a változásoknak be kel következni, méghozzá a tisztesség irányába, vagy különben a Földnek annyi! Ezt tudnia kell azoknak a „kiválasztottaknak”, akik azon szorgoskodnak, hogy a jelenlegi tarthatatlan zsidó-helyzet a lehetõ legkevesebb fájdalom okozása mellett legyen úgy feloldva, hogy az arra méltóaknak találtattak vehessék kezeik közé a gyeplõt. Azon nincs mit csodálkozni, hogy a folyamatok értetlenséget, arroganciát és érdektelenséget váltanak ki az érintett körökbõl. Nehezen értik meg, hogy VÉGE! Véletlenül láttam a tegnapi parlamenti szószátyárkodást, Vona beszédét és Olstein reagálását. Ha nem lenne teljesen mindegy és nem tudnám, hogy cirkusz, még élvezettel figyeltem volna a képsorokat, de ezzel az ismerettel a hátam mögött azt mondom, hogy szánalmas volt mindegyik fél. Olstein olyan retorikával dolgozik, mint egy rabbi, de simán csõbe lehet húzni, s még õrülne is, mert rendkívül hiú. Gondolom, mikor Anikót veri, aközben is ilyen flegma. A szerepét végülis mindegyik frakcióvezetõ remekül eljátszotta, s feldobta a magas-labdát, amit simán levert úgy, hogy közben lesen volt, de azt senki nem tette szóvá. Többet kellene néznem a közvetítéseket, mert tényleg hasonlatos a színjátszó körhöz, csak a maskara más, de a zsidó játssza mindenkor a fõ és a mellékszerepet, de még a vendégszínész is az, csak a nézõközönség asszisztál úgy, hogy soraiban fogyó anyagként magyar lelkek szeretnék úgy gondolni, hogy ez a valóság. És itt tévednek! Vona emlegette a cigányszaporulatot (na csak tanult tõlem valamit ez a fiú), de válasz helyett egy „keresztényi” gondolatot kapott, amely szerint egyetlen élet sem születik hiába és véletlenül a Földre. Nem is oly régen a Lappok elszaporodását drasztikus eszközökkel akadályozták. A második gyermek születése után elkötötték a nõ petefészkét és annyi volt. A nagy skandináv „demokráciába” belefért ez a népességszabályozó program, ahogy a spártaiaknál a Taigetosz. A közbiztonság témája, vagy az egységes adó fizetéscsökkentõ hatása is laza viccel lett elintézve és Olstein háta mögül Lázár, a tipikus suny zsidó fejével pislogott kifelé. A parlamentben megoldani ezeket a kérdéseket azért nem lehet, mert a zsidók ott egy közösséget képviselnek, s a probléma õk maguk, tehát a megoldás nem lehetnek saját maguk bajára, amely végül a befogadó állam nemzetalkotó népeinek kiirtását eredményezi. A kérdésrõl beszélni lehet, de a végén a teljes kompániát akasztásos és egyéb demonstratív halállal kell sújtsa a váltó hatalom. Errõl jut eszembe, hogy a volt pakisztáni elnököt is most viszik bíróság elé, s ez mostanában járvány-szerûen terjedõ jelenség. Nálunk mikor lesz már ez meg? – teszitek fel a kérdést. Még van egy kis vergõdnivaló, de nagyjából akkor esedékes, mikor a zsidóknak általuk tudottan is el van vágva az utánpótlás-vonaluk és a magyarok meg az éhes hasuk miatt lesznek kénytelenek gondolkozni és aki képes lesz rá, annak fegyvert fogva kell érvényesíteni tudni alkotmányos kötelességét a haza védelme érdekében. Ébredeznek szépen sorjában az egyes emberek, de sokan gyorsan visszaalszanak és sajnos sok közöttünk még a kakukkfióka. Ezeket az elsõ körben kell likvidálni, s a többi már magától adódik! Nagyjából kétmillió zsidó és másfél millió cigány „elszállásolását” kell megoldania a következõ hatalomnak úgy, hogy ebben sem rasszista, sem bosszúálló szándék ne tûnjön ki, csak a tiszta logika és a törvényi kötelezettség okán kikényszerített szükségszerû beavatkozás. Ezt jól csinálni szinte lehetetlen és véráldozat nélkül semmiképpen nem fog menni. A megszervezése hihetetlen jó szervezõkészséget és konspirációs tevékenységet feltételez, és csakis globális mértékben lehet megvalósítani, kicsiben semmiképpen nem.