Tavaszi zsongás
rta: postaimre - Dtum: 2011 01 11 ¦ 18:48:08
Már megint nem mûködik a titkárságom, mert mindenki madárinfluenzás lett. Mondtam is, hogy minél elõbb, annál Jóbb, mert most még tehetik, amíg az utolsó madarak is le nem potyognak az égbõl. A világszintû madárhullás okait még keresik, de valószínûsítik a hideg tél és eléhezés, vagy pedig az UFO-k beavatkozását (ezt mondta be a telaviv2). Most éppen tavasz van és az meg vizet áraszt, mint tudjuk. Vízre magyar! Hajózni kell! Ha már HAARP, legyen kövér!
„Szia Imre!
Egy barátom érezte ezt ma (január 11) éjfélkörül elõször és 00.45körül másodszor Budapesten - Árpádföldön
"pár órán belül másodszor megy el az áram néhány tized másodszorra, amit érdekes élettani tünetek is követnek (izzadás, pulzus megugrása, tengerimalac is érzett vmit)"
Baráti szeretettel,…”


Teljes hr
Már megint nem mûködik a titkárságom, mert mindenki madárinfluenzás lett. Mondtam is, hogy minél elõbb, annál Jóbb, mert most még tehetik, amíg az utolsó madarak is le nem potyognak az égbõl. A világszintû madárhullás okait még keresik, de valószínûsítik a hideg tél és eléhezés, vagy pedig az UFO-k beavatkozását (ezt mondta be a telaviv2). Most éppen tavasz van és az meg vizet áraszt, mint tudjuk. Vízre magyar! Hajózni kell! Ha már HAARP, legyen kövér!
„Szia Imre!
Egy barátom érezte ezt ma (január 11) éjfélkörül elõször és 00.45körül másodszor Budapesten - Árpádföldön
"pár órán belül másodszor megy el az áram néhány tized másodszorra, amit érdekes élettani tünetek is követnek (izzadás, pulzus megugrása, tengerimalac is érzett vmit)"
Baráti szeretettel,…”

Az amúgy is pörgõs eseményhorizont oly sebességgel válik követhetetlenné, hogy nem is akarom, de megteszik ezt mások helyettem is.

„Imre, olyan régen beszéltünk már és látom a sorod egyre "jobban" megy a blogon és a való életben is. Kívülrõl nézve annyira szánalmas vagy, amit csinálsz és egyre inkább az a kép tárul elém, amikor végleg eltûnsz a nagy semmibe Imre. Egy senki vagy és semmit sem érsz.

Olvastam mostanában a blogodat és az ellenzék blogját is, hát meg kell mondjam, ha pontoznom kellene az állást, most erõsen visszaestél, azt is mondhatnám hamarosan úgy padlóra kerülsz és kilapulsz mint egy patkány, amin átment az úthenger.

Na de, azért te is tudod, hogy ezt az utat te választottad magadnak, lett volna más lehetõséged, de te a lehetõségek közül ezt választottad. Hamarosan vége a történetednek Imre, mert nem kell téged félre állítani, megteszed ezt te saját magad. Az elsõ dominót felborítani a legnehezebb, utána már dõl a többi, igaz Imre?

Neked már nincs visszaút és annak sem aki követ még téged, mert szánalmas bolondok vagytok mind, még embernek is kevesek vagytok, nemhogy hazamentõknek.

Jacobs
Nagy János
nagyjacobs@gmail.com

Az NBH-Mossad még tesz egy erõfeszítést, mert már nagyon viszket a kötélre a nyakacsigájuk. Jakobs visszatért Izraelbõl és lassan feláll a teljes csatárvonal. Még Csurkát nem élesítették, de hamarosan õ is jöhet honlapra, ha szépen alakul a dolog. Nagyon kellemetlen lehet már nekik a folyamatos égés és az ehhez hasonló anyagok megjelenése!


talpi
01/11 11:52
Enid! Az említett, amugy Magyar gyökerekkel is bíró mentalista, csak abban lett megemlítve, hogy a mi sanyink, sokkal nagyobb"bizonyos" mentalista képességekkel bír, nála minden eltûnik. Mondjuk a bûn/hegyek/, mit ne követ büntetés, vagy magyarázat. Nem a megmagyarázás, magyarázat. Ezzel szemben a nevezett mentalista, legalább megpróbál, keít, tudományosan is bizonyítható téziseket a dolgok mellé-mögé állítani. Errõl a mi sanyink nem híres, Õ csak megidézi, a sosem ismert látott Ditmar mestert és lõn nagy bumm, na de ugyan miért? hiszen már majdnem kiderültek a dolgok? Vagy csaaaaak neeeem,??? Na ne mondjátok? A mi Sanyink, ugyan, vitya barátja, ugyan, semmi köze Simicska-hoz, a mamutt üzletházhoz, a Fény u-i kivásárlásokhoz, a hosszú bytok éjszakájához. Ugye csupabecsületes ember. Bár náluk ártatlanabbakat már akasztottak.

talpi - 2011 01 10 ¦ 17:54:40
Imrém!
Megpróbálom"nevesíteni" a dolgot, mert mostanában,"nehezen nyílnak a csapok", valami dugulás van némelyikben :) A lényeg, hogy az ezt megelõzõ választás, véghajrája idején történt,, hogy igazságos vitya, nagy riport készítési lázban égett. Majd ugya, igyekezett haza, mert a mami dolgozni volt, lehet Tokaj környékén"egyelte" a szõlõt. Szóval, a lényeg, hogy, mint minden rendes esetben,/ lehet valaki, súgott neki, mondjuk állítólag nem elõször/. A tekintetes asszony hazasunnyogott. Nocsak mit láttak szemei? Vitya viszályovics épp döngölte a másik szukát. Na lett nagy perpatvar, merthogy a felhevült cigó, azonnal népi jellegét magára öltve, mindkét nõcit helyben hagyta, mondjuk Anikó, a hazai pálya elõnyeivel maga mögött kissé többet kapott.
Na denem ismeretlen ez a történet és nem is atz egyetlen, hiszen a Bibó koleszban, sok alkalommal gyakorolta eme nemes cselekedeteit a kis motoregér, csak hát ott az aktus sikerének érdekében igyekezett jobb belátásra bírni a nénit, persze, esetenként látható nyoma maradt. Na szóval, amikor meghallgatták emiatt, lehet akkor sikerült némi információ cserével kihúzni magát, persze, amikor a serege élére került, a Pinyó azonnal eltüntette a nyomokat. Attól kezdve, közösen garázdálkodhattak, hiszen"olajozottan" mentek a dolgok. Nem kellett félni, az ügyész a zsebben, Vitya pórázon, sankó azt csinált amit akart, Kakas akkor kukorékolt amikor akart/ák. Sándor Pista hiába tekert éjt nappalá téve, esélye sem volt. Igaz üzentek egy-két kiemelt fõnyomozó, vagy kapitány halálával. akik jellemzõen, telefonálás közben tarkón lövik magukat. De nem volt elég, ki is baszták szegény Pistát.
Majd sorba a többit. Csóró Jimmi is 35 fokos lõcsatornával énekelte át magát, na mindegy, majd egyszer persze minden kiderül. Majd talán a Salgótarjáni uti gyilkosság is, ahol eltûnt a gyilkos fegyver, pedig jkv, van róla, hogy sanyink ott járt és fogta is a stukkert, mert aláírta, Uri Geller eb pénisz sankóhoz képest.
Hajnalka??? neki derreng már valami, vagy apuci kivakarta a törvény karmaiból, mert állati nagy a kuss?
Szerkesztés | Törlés
# | postaimre - 2011 01 10 ¦ 18:05:51
Na talpi, hogy ez nagyon korrekt kis összefoglaló. Azt, hogy Viktor a szexen keresztül fogható, tudható volt. Az Õrezrednél is beszélték, meg köztudott volt Anikó monoklis kialvatlansága. Most is ramatyul néz ki szegény, de hátha egyszer még mesél nekünk, ha szépen megkérjük. Te én Kiskõrösön voltam katona. A Kakasos bulin csak néztünk, hogy micsoda kút nõ ki a semmibõl. Akkor persze még fogalmam sem volt az egészrõl, bár igaz, hogy most sem sok.
Beszélünk még sokat, bár jöhetnek a volt vagy aktív kisokosok is. nem mondom, hogy mindenkinek büntetlensége lesz, de az majd kiderül.
Szerkesztés | Törlés
# | talpi - 2011 01 10 ¦ 18:41:45
Imi Tesó!
Az is járta anno, de most sem vagyok benne biztos, hogy nem így mûkszik.
Szegény, orr-iás, a találkozók, vagy a beszédek elmondása elõtt, órákat a tükör elõtt bohóckodott. Nos ezt biztos helyrõl tudom, a sofõrje és a szb,se nem egy alkalommal mentek érte, mert már vártak rájuk. ott látták állni a tükör elõtt és arcát karakirozta a beszéd halk mormolása közben. Szerintem, [khmm] jó beteged lenne, persze, ha akarnál egy tuti hülyét kezelni. Arról pedig már tényleg a röhögés kínjai között , amikor elmond egy-egy "sikerült" beszédet, vagyis hibátlanul felolvassa, akkor mindíg megtapsolja magát, közben egyféle kaján vigyor költözik az arcára. Röhej, cseszd meg, ha ez tiszta, akkor itt
mindenki tiszta hülye. Azért kíváncsi vagyok a "fekete sereg"-tõl hogy mossa ki magát.
Igaz, a bûntársa, Sankó sem ismerte a Ditmar Clodo-t, sõtt nem is ittak együtt, sem vele sem a Tasi Petyával, á a CSülög Zsiga sem tartozott a baráti körhöz. Ugyan, Kiskõrõs-t említed Imrém, "arany 3 szög"
Pintér-Orbán-Kakas, ugye milyen érdekes.
Három arany ifjú, egyem a szívüket. Sanyi a készenléti rendõrség fõnökével is oly jó viszonyban volt, hogy azt és annyit veretetett meg a Zimán-nal amennyit csak akart, ugyanis tudta róla, hogy milyen csínytevései voltak, anno fiatalabb korában, amikor Békásmegyeren kergette a mamit, persze dikiccsel. Na Sanyi ezt jól eltárolta, idõnként elõ-elõ vette, de a szorgalom amott is meghozta gyümölcsét, hiszen az említett, fitness edzõ Zimán azóta tábornoki nyugdíjjal békésen éli napjait, hacsak, hacsak vissza nem hívják.-és Kiss Ernõ a"szökõkút"imitátor szintúgy arrafelé sunnyog, akkor itt már nem kell semmin csodálkozni. Ahogy Te szoktad mondani"összenõ, ami össze tartozik".

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=1246&c_start=50#comments

Vagy Pintér hiányát sínylik meg nagyon?

„Szia Imre!
Már egyszer küldtem neked használható infót a Põszével kapcsolatban. Most a pinyó(klón?) Ritka szereplésének oka: hasnyálmirigy rák. Erõteljes kemot kap. nem húzza sokáig! Hálni jár belé a lélek(kár)csak azért nem mond le, mert zorbán kérte, hogy legalább az uniós elnökség idejét húzza ki. Ha eredeti, akkor nem kár érte, ha klón akkor tudták, hogy kit tesznek meg baleknak.
Áldás”

Igen, úgy néz ki, hogy Csányi is kellemetlenné vált már a „polgári szalonban” és amit legutóbb a Mindáékkal (TEMPO) Magyari megtett, mikor a Vértes Erõmûvel kapcsolatos felszámolásba beleszóltak é rendõri intézkedésre sor került, az volt kellemetlen a számukra, már eldönteni sem tudom. Nem is akarom, mert teljesen mindegy, hogy mit szenvednek még össze. Van egy pont, ahonnan már nem lehet visszafordítani a folyamatokat. Szerintem nagyon jól alakulnak a dolgok, bár ez sok kellemetlenséget fog még okozni az elkövetkezõ hónapokban nekünk is.

A TEK felõl is kapom a belsõ infót és úgy néz ki, hogy Hajdú a saját haveri körét, a régi samecokat pakolja maga mellé és ez nem jó jel a tárgyalási pozícióira nézve. Amit tudni lehet, hogy ezek nem az eszükrõl, hanem inkább bûnözõi kapcsolatrendszerükrõl hírhedett alakok, s tárgyalni velük azért sem érdemes, mert nincs meg hozzá az eszük, hogy felmérjék a helyzetet. Mert helyzet van! Beszélik, hogy Szilágyi, aki annak idején a csukott ajtón lövöldözött kifelé és majdnem talált is, szintén ott van. Informátorom szerint onnan semmi jóra nem lehet számítani, bár most is a köztörvényesek elfogásából csinálják a statisztikát rohadt sok pénzért, pedig elvileg a többiek is ugyanerre hivatottak.

A médiabuborék lassan csak kipukkan.

„Kedves Imre!
Hallottam egyet s mást a médiatörvényrõl, jót is, rosszat is. Nem mondom azt, hogy mélyen ismerem a témát, csak másoktól hallottam róla, meg néha a rádióban szapulták Orbánt a demokrácia lábbal tiprásáért. De most az ütött szeget a fejembe, hogy nem lehetséges-e, hogy Orbán és csapata az EU-val karöltve most eljátsszák Blaha Lujzát valami hátsó szándékkal? Nem lehetséges, hogy ez az egész megint valami nagy szarkavarás, ami valami hátsó célt szolgál???
Üdv és BUÉK,…”
Visszavonulót fújnak, de nem is számít, hisz a törvények sem számítanak már. Azokat úgy módosítják és változtathatják, egészíthetik ki, ahogy akarják. Ebbõl kifolyólag teljesen fölösleges magunkra vonatkoztatni bármit is, amit a zsidók odafönn ránk akarnak kényszeríteni. Ez csak arra jó, hogy a valódi krízisrõl, katonai helyzetrõl, áremelkedésrõl, belvízrõl…eltereljék a figyelmet, miközben teszteljenek bennünket, hogy mit tehetnek meg még büntetlenül. Nagyjából semmit, mert a ebbõl vérengzés kell legyen.
Van aki már ezt meg is kezdte.

Arizona gyilkossag.. Hello Imre batyja..
Talaltam egy kis cikket amely talan erdekes lehet..Dr David Duke oldalan talaltam ezt a cikket, hogy az Arizonai gyilkos nagy valoszinuseggel zsido gyerek..Mit szolsz ehhez?
Erdekes info..
http://www.davidduke.com/general/arizona-shooter-jared-loughner-is-jewish_22234.html#more-22234
http://www.davidduke.com/general/arizona-shooter-jared-loughner-is-jewish_22234.html#more-22234

Jared Lee - Harwy Osvald, a kis Sámson-Samsula
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

De itt van még egy sokkal frissebb és hiteles infó és képek is.

Üdvözlet!

Itt egy normálisabb kép a fiúról, az amerikai tudósítónk küldte.
Azt mondja nem véletlenül mutogatják azt a béna képet róla, beindult a cionmédia gõzhengere, terelnek.
Azt nem emlegetik hogy AIPAC-os zsidókat tarolt le. Most megijedtek, hogy a felfegyverzett amerikai lakosság az aktívabb ellenállásra szánja el magát.
A másik képen a cion banda tanácskozása látható.

Kitartás!

Nyitrai

Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Köszönöm a frissességet. Kétszer az, aki gyorsan ad!

Ahogy keresgéltem, én is találtam szemet. A Kõrösi történet régóta aggasztott már. Megtaláltam a hasonmását, csak Izraelben, magas állami beosztásban.

Kõrösi hasonmás-verseny nyertese
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
Itt az eredeti:
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Itt meg Obama új tanácsadója, aki biztosan azta a tippet adta neki, hogy a franciákkal közösen majd csináljanak úgy, mintha megvédenék az izraelitákat Irántól. Jó terv.

Gene Sperling Obama új gazdasági tanácsadója
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Nálunk biztosan nem lesz nagy keletje annak a hírnek sem, hogy a Szudáni elnök elengedte Dél-Szudán minden tartozását, de hát ott is a zsidók keze van a dologban.

Dél-Szudán
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!

Egyébként nem kis gond van Izraelben. Nem is tudom hol kezdjem. A kormányban Netanjahu, akinek Dagan a bennfentese, kapott az orrmányára mostanában rendesen és Liebermannal is marják egymást, ahogy a Likud is bomladozik, lázadozik. Nem akarják a költségvetést fehéren-feketén kiteregetni, mibõl és mire is költöttek eddig. Erõsödik a presszió. Az ENSZ is beszélt és már a Libanon határainak pontosításáról beszélnek. A harapófogó kezd összezárulni. Jordánia elkezdte az együttmûködést Indiával, pilóta nélküli helikopterek gyártásáról beszélve (de ki tudja a valódi okot), majd ezzel egyidõben megjelenik az Indiai csodarepülõ.

Indiai vadász
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
De ha mégsem menne nekik, az oroszok besegítenek a T50-essel.
Itt pedig a T50-es
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
Kína is bemutatta az elsõ lopakodóját és megy a hirig rendesen a Pentagonban, ha igazak a hírek. Egyszóval, minden a legnagyobb rendben van
Magyarországon a Fidesz darálja magát, és most ott tart, hogy a part még éppen nem szakadt le, de ez már csak idõ kérdése. A zsidók nyíltan jönnek, nyomulnak, de akinek érzéke jó, már innen menekül. A nagy bajok az ilyesmibõl adódnak, mert ezt már kimagyarázni sem lehet.

Az mr1-telavivi rádió szimbóluma is kubikus, mint a héber írás. Tán még jelent is valamit!
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
Az EU így válik a cionzsidó burkolt vívmányából, a szabadkõmûvesek immár nyílt kirakatává.

Ez pedig a mindentlátó szeme az EU-szabadkõmûveséseinek, ha már kubikosokról volt szó!
Ingyenes Képfeltöltés,Url Képfelöltés Kép Feltöltés Képtár Fotó Feltöltés - Ingyenes Képtárhely!
Na honnan vettem le a "macisajtot"?