Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Forró-váltás!

NaplóCsupa jó híreim vannak! Tegnap még annyira permetezték az eget, hogy a mai esõ már meg sem lep. Ha lenne sztrelám, magam lõnék le párat közülük, de így csak úsztassák a „magyar honvédsegg” felügyelete mellett a az ország balga népét, addig, amíg a honvédség felelõseit is nyugodtan a falhoz lehet állítani ezért, bár én jobbnak látnám, ha a feldühödött tömeg tépné darabokra mindegyiket, családostól, politikus fõnököstõl és titkosszolgálatostól együtt. Azt hiszem ez elengedhetetlen elégtétel kell legyen a katarzishoz. Cirkusz helyett húst kell adni a népnek és egy darabig a nyilvános kivégzéseket sajnos életbe kell léptetni! Persze van aki már ezt nem érheti meg. Épp most hívtak, hogy biztos forrásból tudják, hogy az ál-Pintérnek terminális fázisban lévõ hasnyálmirigy-rákja van. Úgy legyen! Martonyi leváltásáról is kezdtek már cikkezni és nagyjából már csak Szijj-ártó maradt a palettán, aki még hazudni tud. Martonyi, a bilderberges zsidó Izraelbõl amúgy is nagyon megnyúlt képpel érkezett „haza”, de a kerekfejû Hende is meg lesz hengerelve hamarosan és örülhet, ha élve megússza ezt a pár hónapot, mert utána amúgy is megy a levesbe! Úgy jár, mint Széles Gábor, akinek személyesen mondtam meg, hogy nem lesz miniszter és ezt felejtse el. Szerencsétlen „úgy sajnáltam”, s gratulálni akartam neki, hogy „ugye megmondtam” alapon higgye már el, hogy érdemes lenne rám hallgatni!

Még a szavzósdi utáni napon is a legszebb öltönyében ücsörgött az ECHO-ban és aznapra lemondott minden programot, még az adástükröt sem nézte át, pedig ezt mindig megteszi. Remélte, hogy majd csak hívják, de nem tették. Széles Gábor, most lehet, hogy számíthatsz a hívára megint mert Matolcsyt – a szintén bilderberges zsidót- is elég erõsen megingatták. Ha el akarod vinni a balhét, akkor jelezd Olsteinnak, hogy mennél baleknak, viszont ne reménykedj! Az átrendezõdés nyilvánosan is kezdetét vette.

„A ZSIDÓK FÉLNEK? Az Európai Unió volt biztosa, Frits Bolkenstein elmondta, hogy a zsidóknak nincs jövõjük Hollandiában, és el kell hagyniuk a saját biztonságuk érdekében -errõl a holland Elsevier magazin számolt ma be az országban lévõ antiszemitizmusra hivatkozva. Arra is panaszkodott, hogy a hollandiai arab tv-k hangot adnak az antiszemitizmusnak és emiatt folyamatosan nõ az antiszemiták száma. Geert Wilders-holland(?! ) Szabadság Párt vezetõje, aki ellátogatott Izrael ezen a héten, azt válaszolta, hogy "a zsidóknak nem kell kivándorolni, antiszemita törököknek és marokkóiaknak kell." Frits Bolkenstein azt is elmondta, hogy a Palesztin-Izraeli viszony tovább mérgesedett, és a zsidók számára Hollandiában is fenyegetõ a helyzet a török és marokkói fiatalok miatt, akik nem félnek a törvényes intézkedésektõl.”

1 HVG, két zsidó hírek! Nem mozambiki, nem francia sem nem orosz, hanem izraeli!

Link = http://hvg.hu/panorama/20101207_maccabeats_candlelight_hanuka#utm_source=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2010_12_07&utm_content=normal

Bizony a vízszint Hollandiában is vízszint és nem az antiszemétizmus miatt akarnak onnan kotorni a zsidók, hanem azért, mert tudják, hogy Hollandia elõbb-utóbb, de elúszik. Ide jönnének, s jönnek is már, de itt meg a sírjuk van megásva az össze magyarországi kollaboráns befogadó hazaárulóéval együtt, ezért nincs mit aggódni. Az üzemanyagárak és ezzel együtt mindennek az költsége emelkedik, az életfeltételek romlanak, az élelmiszer-árak emelkednek és már nem csak falvakat lehet elárverezni, mert teljesen padlón van az egészségügy és ezt Szócska már egyáltalán nem tagadja fórumokon, de Esztergom is csõdben van már és jön a többi is!

„Szia!
Ez igen! A Fidesz lõtt magának egy öngólt! Rogán Tóni átvitt egy törvényt, hogy az IFA (idegenforgalmi adó) a kerületek kasszájába jusson és ne a fõvároséba. Ezért most a BTH-nak nincs pénze. A BTH a karácsonyi vásárt és a tavaszi fesztivált és a legtöbb nagy budapesti turisztikai rendezvényt szervezi ebbõl az adóból befolyt pénzbõl. Tarlós erre azt mondta Tóninak, hogy oldja meg a problémát. Tegnap már kirúgta Molnár József a fél BTH-t, most meg azt mondta, hogy jövõ hétig ha nem történik semmi, akkor a BTH megszûnik. Tudni kell, hogy Rogán kerületében koncentrálódik az adó kb 80%-a. És most jelenleg nincs senki, aki a budapesti rendezvényeket összefogja....a kerületek önkormányzatainál nincs semmilyen turisztikai szakmai szervezet vagy háttér, ami a hozzájuk érkezõ plusz forrásokat arra költse, amire befizetik... Az egész pedig tök titokban a fû alatt...
Molnár Józsefet kb 1,5 hónapja tették Fekete László helyett a BTH élére. Gondolom akkor nem ez volt a cél, hogy 2 hónapot dolgozzon, vagy nem tudom, sok furcsaság történik...
Szép napot!”


De nézzük nagyban is a dolgokat! Medvegyev most úgy is az EU-ban, Brüsszelben mondja meg éppen, hogy lehúzhatják magukat a klotyón és egyetlen esélyük a megmaradásra, ha teljesen átrendezõdnek! Közben Putyin a belorusz vezérkarnak tart eligazítást a közelgõ háborúval kapcsolatban. Tudjátok a víz mellett még mi lesz a kellemetlen? A gáz és üzemanyag-hiány! Az orosz nem lesz szívbajos szépen lassan elcsavarni azokat a csapokat, mert Olstein egyszerûen NEM PARTNER a számára!

„Kedves Imre!
Amikor 2-3 hónappal ezelõtt elkezdték mondogatni a hírekben,hogy nagyon hideg tél lesz,/azt már tudjuk,hogy azért tudják ennyire elõre,mert õk csinálják az idõjárást/,én már akkor mondogattam az értelmesebb ismerõseimnek,hogy figyeljék meg,hogy az oroszok el fogják zárni az olajvezetéket épp,amikor a leghidegebb lesz /persze minisztereinkkel való egyeztetés alapján/ és már ma jött is az infó egy PRIMAGÁZ-nál dolgozó ismerõstõl,hogy már nem jön az import gáz és olaj külföldrõl és az algyõi tározók kezdenek kiürülni.”


Kehet gyúrni az EU elnökségre, de egyre kisebb vehemenciával és úgy, hogy közben mindegyik tarkója mögött ott van a huzagolt vascsõ!
Ma bejelentették, hogy jövõre lehet nálunk kapni olcsó LADA típusú gépkocsikat is és szépen gyorsan bebizonyosodik, hogy még az EU –bukta elõtt a németek is jól bekészleteznek az orosz atomerõmûvekbõl. Lehet ebben valami, mert a baltikumi zsidók is kezdik félteni a befektetéseiket, ugyanis most az lett a nyílt téma, hogyan tudják a NATO-val megvédetni magukat az orosszal szemben. Nagyjából sehogyan, de próbálkozni lehet. A válasz valami hasonló lesz!

Link = http://index.hu/kulfold/2010/12/08/orosz_gepek_zavartak_meg_az_amerikai-japan_hadgyakorlatot/

Egyébként nálunk is folyamatos a légtér-járõrözés és már a civil-civilek is csak kapkodják a fejüket, hisz egy csúzlival is meg lehet döngetni a bádogot, olyan alacsonyan is repülnek.
Próbálják szigorítani az ellenõrzéseket a hazaárulók és a rabbik is törekszenek „bevédetni magukat”, csakhogy ez már nem jöhet össze. Itt egyre nyilvánvalóbb a háború ténye és ha tetszik, ha nem, de aki élni akar és rendet akar tenni ebben a zsidó-fertõzött rendszerben, annak készen kell állni bármire!

Hozzszlsok

# | buvarkund buvarkund - 2010 12 08 ¦ 16:38:01
A hadgyakorlatos link:
http://index.hu/k...akorlatot/
# | Hegel Hegel - 2010 12 08 ¦ 17:40:22
Rákba tároljak tüzifát meg nincs normális kémény se...ha vennék ccca 50 rugóért egy kályhát hát csak füstölne....

A kémények karbantartása egyenlõ a 0-val pedig életveszélyes tud lenni!
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2010 12 08 ¦ 18:32:45
Én ezzel is kiegyeznék! :o)

http://www.youtub...re=related
# | postaimre postaimre - 2010 12 08 ¦ 18:59:40
De olyanok vagytok! Ti háborúra készültök? Tán van rá némi ok? A kígyó fejét kell levágni aztán a farok vergõdését végig nézni, bár abból is lehet nagyobb darabokat kicsípni.
Kasar, felhívhatom a "szivarost"m bár még mindig akkora az arca, mert azért biztos beesett neki is pár kecsegtetõ megbízás. Meglátom, de kérni nem szeretek és újra a szájába rágni sem, hogy ha élni akar, akkor ne legyen zsidó!
# | kunleányka kunleányka - 2010 12 08 ¦ 19:04:56
Álarc felkereshetett volna egy pszichológust!
P(ál)intér, el lehet gondolkodni a pszichoszomatikán!
Hasnyálmirigy:Az élet édessége.
Felsõrész: Érzelmi háttér hiánya, szeretet elfojtása, hiánya, - jövõt szimbolizálja.
Közép: Bûntudat, múlt terhei, az élet terhes - jelen.
Alsórész: Bizonytalan anyagi háttér - múlt.
Ha valóban tumoros, akkor jól "kidolgozta" magának....és milyen szimbolikus!WinkHelló
# | Pataki István Pataki István - 2010 12 08 ¦ 20:29:16
Nem lesz gáz?s olaj sem igen?Mivel tüzelsz magyar testvér?
Golyószóróval,az tán befûthet a rettegõknek
# | jocman jocman - 2010 12 08 ¦ 20:56:04
AZ érdekes nekem az, hogy miután a nagy szavazósdi után Széles átejtve érezhette magát, nem véletlen, hogy az echo tv-ben bizonyos mûsorokban (a main-stream médiához képest is) megnyilvánul a tájékoztatási szándék. Úgy mint a fidesz ellen, úgy mint a new world order ellen (ld: világpanoráma). Szaniszló legalább igazi újságíró. Nála jobban csak Chrudinák Alajos kötötte le a figyelmem Wink De mindegy, lehet, hogy ez Széles "bosszúja"...vagy mégsem?
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2010 12 08 ¦ 20:56:15
Kasar!

Nos igen, Õ a kedvencem. A jármûvek nagy részét azonnal ki lehet vele vonni a forgalomból és akár 2 km-rõl is át lehet adni vele jókívánságokat. Igazi kaftánsuhogtató. Wink
# | jocman jocman - 2010 12 08 ¦ 21:27:30
"Tarlós erre azt mondta Tóninak, hogy oldja meg a problémát. Tegnap már kirúgta Molnár József a fél BTH-t, most meg azt mondta, hogy jövõ hétig ha nem történik semmi, akkor a BTH megszûnik." Hmm, Tóni megmutatta, hogy hogyan kõ el-Tóni.
# | jocman jocman - 2010 12 08 ¦ 21:35:00
Hi,Hi...
tényleg fogom a hasam a röhögéstõl, mert eszembe jutott valami. Történetesen az, hogy mekkora buli lenne az oroszok részérõl, mint energetikai stratégia az, hogy eladják az EU-nak a foszilis fost (oké, most is ezt teszik), de közben atomkraft-ot építenek szerte a meggyengült NYAU-ban (ami már nyivákolhat), és az olcsó atom-villamosenergia által - mondjuk - a LADA cég elkezdi nyomni az elektromos autót Smile)) Vazze, elkezdek oroszul tanulni. :))

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.04 msodperc
83,606,277 egyedi ltogat