Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Morfogenetikus mez√Ķk √©s r√©tek

Napl√≥√ćjjal, karik√°ssal, g√∂rbe karddal, vagy a kardn√°l is √©lesebb fegyverrel verekedj√ľnk? Ezt k√©rdezte Napkir√°ly, Sz√©lkir√°lyt√≥l a testv√©r√©t√Ķl, amikor D√©lb√°b√©rt, Puszta l√°ny√°√©rt meg akart v√≠vni. Arany Aty√°cska k√©t dali gyermeke v√©g√ľl a kardn√°l is √©lesebb fegyverrel k√ľzd√∂ttek meg √©s tal√°l√≥s k√©rd√©sekre adt√°k meg a v√°laszt. A szellem bizony √©lesebb a gyilokn√°l √©s √∂lni is, alkotni is lehet vele sokkal hat√©konyabban, mint b√°rmi m√°ssal. A priv√°t √ľzenet forr√°s√°t, amely a morfogenetikus mez√Ķk aktivit√°s√°r√≥l sz√≥l, most nem fedhetem fel, de k√∂teless√©gemnek √©rzem felh√≠vni a medit√°l√≥k figyelm√©t arra, hogy egy er√Ķt√©r induk√°l√≥dott, amely csoportok alkot√°s√°ra t√∂rekszik. Mindenkinek meg kell tal√°lnia a hely√©t ebben a „r√°csszerkezetben”, amely lehet√Ķs√©get ad arra, hogy a v√°ltoz√°s vaj√ļd√°sa a lehet√Ķ legkisebb t√∂r√©ssel, f√°jdalommal j√°rjon. A magyar az Isten n√©pe, kiv√°lasztottja arra, hogy tov√°bb adjuk a tud√°sunk, amir√Ķl szinte m√°r megfeledkezt√ľnk.

Tegnap az egyik szomsz√©dom k√©rdezett vissza szinte durc√°san, hogy mi lesz m√°r, mikor siker√ľl m√°r ezt a szemetet onnan eltakar√≠tani? Lend√ľletb√Ķl v√°laszoltam, hogy m√©gis hogy gondolja, hogy sok ezer √©v hullad√©k√°t√≥l szerinte mennyire k√∂nny√Ľ megszabadulni? Itt nem folytattam, mert az √°tlag f√∂l√∂tti „polg√°r” felfog√°sa m√°r lassan nem hoz indulatba sem. Ez a „csin√°ljatok m√°r valamit, de √©n addig √©lek bele a vil√°gba √©s nem kock√°ztatok semmit, csak sir√°nkozok √©s fel sem fogtam mir√Ķl van sz√≥, csak √©rzem, hogy szarban vagyok √©s ez egyre kellemetlenebb” met√≥dus az, amit lassan csak szenvtelen nyugalommal tudok szeml√©lni. V√°ltoz√°s eset√©n a legnagyobb arccal √©ppen ezek az elemek lesznek, s ha harcra ker√ľl a sor, kisz√°m√≠thatatlans√°guk miatt vesz√©lyesebbek, mint maga az ellens√©g. Szokjatok hozz√° a gondolathoz, hogy az ellens√©g bizony k√∂zelebb √°ll hozz√°nk, mint gondoln√°nk √©s ez a retteg√Ķ haz√°nkfia, aki √∂nmag√°t√≥l csak arra k√©pes, hogy a f√©lelmeit szabadon engedve tegyen k√°rt vagy √≠gy, vagy √ļgy. Egy szellemileg √©s testileg k√©pzett kis egys√©g sokkal hat√©konyabb, mit egy k√©pzetlen h√Ķz√∂ng√Ķ d√ľh√∂s bag√°zs, aki ugyan „nemzeti”, de val√≥j√°ban csak annyira, amennyire a azt a hasa megengedi neki. Nagy indulatok forrnak √©s ezt terelni, ir√°ny√≠tani kell, hogy hat√©konyan lehessen a v√°ltoz√°s √©rdek√©ben felhaszn√°lni.
Az alkotm√°nyoz√≥sdi kapcs√°n a „korm√°ny” most verte orc√°n a nemzeti arculatot k√©pez√Ķ szaktud√≥sokat.

Link = http://bolcspupu.blogspot.com/p/orbani-alkotmany-tervezet.html

√úzenet ez arra, hogy mindegy mit tesznek, annak nincs jelent√Ķs√©ge, mert a d√∂nt√©s az √∂v√©k, b√°r Bog√°r feltal√°lta a melegvizet √©s sok √©v ut√°n v√©gre elkezdett zsid√≥zni. M√©g kezd√Ķ a ter√ľleten, de ha sokat gyakorolja, belej√∂het m√©g.

A Szent Korona az alkotmányban - beszélgetés a Polgárok Házában 5. rész 62:39 perc : Link

Juj, Laci, m√°r 25 √©ve tudod, √©s most hirtelen kimondod √©s az mes√©led, hogy te vagy, aki err√Ķl a sz√≠nj√°t√©kr√≥l ler√°ntod a leplet. √Črtem √©n ezt is. Rosszul figyelt√©l, mert √©n is elmondtam!

A Szent Korona az alkotmányban - beszélgetés a Polgárok Házában 6. rész 57:28 perc : Link

Morvai v√©gig √ľlte a h√©tv√©gi Szent Korona √©rt√©krend √°tad√≥ szert, amit J√≥ska tartott, tan√≠t√≥kat k√©pezve.

A témához javaslom olvasni: Link = http://www.jovonk.info/2010/12/03/fidesz-gordiuszi-csomoja-az-uj-alkotmany

Hende hadba hívta az egyetemistákat és jöttek is a hívó szóra a zsidajai rendesen!
Link = http://www.origo.hu/itthon/20101202-egyetemistak-tuntettek-a-kormany-ellen.html

N√©zz√©tek meg az arcokat, akik nyilatkoztatva lettek! Na √≠gy n√©znek ki az orrm√°nyosok √©s k√©sz√ľlnek „magyar” √©rtelmis√©gnek lenni! A Mossad dolgozik rendesen √©s pr√≥b√°l tili-tolizni.

Link = http://www.magyarhirlap.hu/kulfold/ne_eloskodjon__senki_sem_a_magyarorosz__viszonyon.html

Ki kell magyar√°zni a kimagyar√°zhatatlant. Az orosz energia-f√ľgg√Ķs√©g nem mese, hanem t√©ny, m√©gpedig katonai strat√©giai t√©ny. Nem tudom mi hangzott el abban a k√©t √≥r√°ban, am√≠g t√°rgyaltak, de ha Viktorka nem √©rtett bel√Ķle, akkor rossz helyre sz√ľletett. Ha m√°r a Mundialt is az oroszokn√°l rendezik akkor √©redmesebb lenne nagyobb hangs√ļlyt fektetni a k√©rd√©sre.
Ha j√≥l √©rtettem, akkor j√∂v√Ķre a m√°sodik f√©l√©vt√Ķl a m√°sodik EU-eln√∂ks√©g √©ppen a lengyelek√© lenne, akik szint√©n strat√©giai √ļtvonalba esnek. A zsidajai sz√°m√°ra a volt VSZ-orsz√°g-folyos√≥ kellene, hogy egybe √°lljon, mint egy cs√°sz√°rs√°g.
A betelep√ľl√©s eszk√∂zei √©s t√©nye ma m√°r nem csak sz√Ľk k√∂rben ismert val√≥s√°g.
„Magyarorsz√°gon m√©g mindig gyal√°zatosan kev√©s a helybeli zsid√≥ √©s az izraeli munkav√°llal√≥. Ezen a val√≥ban nem EU-kompatibilis √°llapoton k√≠v√°n v√°ltoztatni egy Izraelben megjelentetett √ļjabb vil√°gh√°l√≥s h√©ber nyelv√Ľ hirdet√©s, amelynek sz√∂vege a jobb fels√Ķ sarokban olvashat√≥ angol nyelv√Ľ Tips4jobs alatt h√©ber√ľl a k√∂vetkez√Ķ:”

Link = http://kuruc.info/r/6/70335/

Ha pedig valakit a kóser magyar paprika érdekel, azt is megkapja itt!

„√Āld√°s dr√°ga Imr√©m!!!
T√∂bbsz√∂r olvastam az oldalon miszerint a t√∂bbs√©g nem l√°tott m√©g k√≥ser jelz√©ssel ell√°tott term√©ket, nem tudj√°k milyen az. Tegnap r√°bukkantam ilyenre a Spar h√Ľt√Ķpultj√°ban √©s nem
tudtam ellenállni megvásároltam a terméket.Na nem azért mert vonz a kóser kaja, hanem azért mert le akartam fényképezni és közszemlére bocsátani, hogy mindenki láthassa a zsidók
m√°r itt vannak a sp√°jzban. Mell√©kletben k√ľld√∂m a fot√≥kat ha gondolod felhaszn√°lhatod az oldalon.
√Āld√°s!”


Itt pedig a konkl√ļzi√≥!Ahogy a zsidajai be√°ramlanak, √ļgy n√Ķ a fesz√ľlts√©g is!

„Adj Isten
Köszönöm!
Figyelemmel követem a híreid.
A kardjaim pedig igazs√°got fognak szolg√°ltatni.
Egy filmb√Ķl val√≥ id√©zetet tudok felhozni, azok ellen a tolvajok ellen, akik sz√©trabolt√°k, az am√ļgy is szeg√©ny haz√°nkat.
Kissé sánta a hasonlat, de igaz!
(V√©res gy√©m√°nt:... "Hossz√ļra, vagy r√∂vidre √≥hajtja az √ör?" ...-M√°r mint csukl√≥b√≥l, vagy k√∂ny√©kb√Ķl v√°gj√°k le a kez√©t.)
Ezt m√°r 1989-ben meg kellett volna tenni!
No meg √ľresen maradtak akkor, a l√°mpavasak is!
Szép Karácsonyunk volna, ha fel lennének díszítve.

√Āldjon Isten!”


A zsid√≥betelep√≠t√©sre j√∂v√Ķ √©vre „hivatalosan” is 40 ezer j√∂n ide, akiket most a k√ľl√ľgy pr√≥b√°l TITOKBAN elhelyezni kiz√°r√≥lag zsid√≥ lak√≥parkokban, sz√°llod√°kban, √°tmeneti sz√°ll√°sokban. Ezek csal√°dost√≥l j√∂nnek, mert ugye EU-eln√∂ks√©g√ľnk lesz, ami ugye Izrael sz√°m√°ra mit is jelent? Kell a balh√© ezeknek a tet√Ľhint√°soknak, mert addig nem √°llnak le, am√≠g szeretb√Ķl f√∂l nem lesznek demokratikusan koncolva, s ez viszont sok „√°rtatlan”
√°ldozattal fog j√°rni.

A Viki-r√Ķl is j√∂nnek a h√≠rek, mert kavarja a CIA-Mossad a maceszt rendesen. (Link)

„M√°r meg is indult a kamp√°ny tegnap az USSA-ban (United Socialist State of America). A Nemzetbiztons√°giaknak feje, Joe Lieberman, tegnap a Tableau, Seattle Washington √°llamban tal√°lhat√≥ internet c√©ghez beadott k√©sztet√©sre, a c√©g t√°bl√°zatokat levett az internetr√Ķl, azzal az √ľr√ľggyel, hogy ez a Wikileakshez kapcsol√≥d√≥ titkos dokumentumokhoz tartozik. Val√≥j√°ban ez nem √≠gy van. Szabad√ļsz√≥ riporter k√©sz√≠tette ezeket a t√°bl√°zatokat. M√°r az Amazon.com is levett minden Wikileaks-szel kapcsolatos dokument√°ci√≥t a szervereir√Ķl. Az MSNBC telev√≠zi√≥ √°llom√°s k√∂z√∂lte a tegnap t√∂rt√©nteket.”

Nos az sem v√©letlen, hogy m√°r majdnem Haif√°ba √©rt a t√Ľz ami Izraelt puszt√≠tja, viszonozva ezzel a ny√°ri oroszorsz√°gi „felperzselt f√∂ld” akci√≥t nekik. Netanjahu volt sz√≠ves √©s seg√≠ts√©get k√©rt ez√©rt az oroszokt√≥l.

„Melyen Tisztelt Posta Ur ! Olvastam a cikket a web- lapon a tuzveszrol . Rossz informacioi vannak ! Az a 40 ember , aki bennegett az autobuszban , valamennyien zsido vallasu bortonorok !!! Egy palesztin aldozat sincs !!! A tuzvesz oka jelenleg ismeretlen . De elkepzelheto , hogy szandekos gyujtogatas volt . Az is lehet , hogy egy druz falu szemetgyujto helye gyulladt ki . Ez kivizsgalasra szorul . A tuz egyre terjed . Holnapra varunk kulfoldi segitseget . Tobb allam ( Oroszorszag , Torokorszag , Ciprus , Gorogorszag , Egyiptom stb. .... ) fog repulogepet kuldeni . Tisztelettel : Eszter”

Azt hiszem, n√°lunk is valami hasonl√≥ katasztr√≥f√°val kell hamarosan sz√°molni, amikor a seg√©dcsapatok bej√∂hetnek hivatalosan, de m√°r nem csak a kamp√≥sorr√ļak, hanem azok, akik arra kab√°tot is akaszthatnak.

A v√°ltozatoss√°g kedv√©√©rt most Jap√°n tart hadgyakorlatot az USA-val, de k√∂zben az EBESZ cs√ļcs is r√©szben hivatalos eredm√©ny n√©lk√ľl z√°rult. Az egyel√Ķre biztosnak l√°tszik, hogy a v√°ltoz√°s szele nem ker√ľl ki benn√ľnket sem √©s arra is m√©rget merek venni, hogy a katonai megold√°s tesz pontot itt is a zsid√≥k ag√≥ni√°j√°ra, b√°r ebbe sok magyar hazafi is belehalhat, de h√°t a v√©rt, v√©rrel lehet lemosni, Coca Cola - val csak elt√ľntetni lehet.
A helyzetnek jogi megold√°sa, b√≠r√≥s√°gi elint√©z√©se nincs √©s nem is lehet, mert Isten-√≠t√©let alatt √°llunk, s √Ķ pedig a kez√ľnkbe adta a d√∂nt√©st √©s ide terelte ellens√©geinket, hogy az elsz√°mol√°s megt√∂rt√©nhessen.

A Jobbik –h√≠v√Ķk is kezdenek eszm√©lni, s maga Budah√°zy mondja ki √≥vatosan azt, amit itt kiab√°lunk m√°r j√≥ideje. Aki m√©g mindig az √ļgy nevezett t√∂rv√©nyekt√Ķl retteg √©s a meg√©lhet√©s√©rt agg√≥dik, az nem √©rtette meg, hogy mindez csak l√°tszat, hamis √°m√≠t√°s √©s az igazs√°got √ļgy kell kereszt√ľlverni a fej√ľk√∂n, mint a j√©gcs√°k√°nyt a sz√≠v√ľk√∂n a haza√°rul√≥knak √©s a parazita betolakod√≥ ellens√©gnek. Mint √≠rtam m√°r kor√°bban: megbocs√°tani csak akkor tudsz, ha m√°r legy√Ķzted √©s f√∂l√∂tte √°llsz, hogy sors√°t beteljes√≠tsd. Legy√Ķzni szellemeddel tudod, kegyelmezni viszont csak fegyvereddel vagy k√©pes!

M√°s:
A NASA nev√Ľ zsid√≥ hitgy√ľlis k√∂z√∂ss√©g egy vagy 30 √©ve ismert tudom√°nyos t√©nyt t√°rt fel az „idegen √©letforma” nyaggat√°sa keret√©ben azzal, hogy tegnap kidobolt√°k a NAGY SEMMIT! √úgyes kis kaz√°r-m√≥ka ez is. A Marsr√≥l azt a h√≠rt kaptam, hogy oda nem engednek lesz√°llni SENKIT, mert ahogy kor√°bban √≠rtam, olyan bakt√©rium-telep van ott, amely, ha a F√∂ldre be lenne hurcolva, akkor lepucoln√° az itteni √©letet.
Ahogyan annak idej√©n Armstrong sem j√°rt a Holdon, √ļgy a Mars-kutat√°s sem olyan egyszer√Ľ, mint amilyennek t√Ľnik. P√°r r√©szletr√Ķl majd k√©s√Ķbb √≠rok, de addig itt van egy anekdota a hazug zsid√≥kt√≥l!

„Neil Armstrong kil√©pett a Hold felsz√≠n√©re, majd elhangzott az az√≥ta m√°r sz√°ll√≥ig√©v√© v√°lt els√Ķ mondata: "Kis l√©p√©s egy embernek, hatalmas l√©p√©s az emberis√©gnek!"
Majd n√©h√°ny m√°sodperc m√ļlva mondott m√©g valamit:
"Sok szerencsét Mr. Gorsky!"
Az esem√©nyeket ir√°ny√≠t√≥ f√∂ldi szem√©lyzet led√∂bbent, a kirendelt "elemz√Ķk" √©s "megfigyel√Ķk" pedig a sz√≠v√ľkh√∂z kaptak! Ez vajon mi volt? Riv√°lis √Ľrt√°rsas√°ghoz √ľzent volna? K√≥dolt √ľzenet egy ellens√©ges "megfigyel√Ķnek"?
√Ātn√©ztek minden adatot, nyilv√°ntart√°st, de nem tal√°ltak semmit. Semmit!
Gorszky nev√Ľ √ľrhaj√≥s vagy √ľgyn√∂k nem szerepelt sehol!
Mikor az √Ľrhaj√≥sok visszat√©rtek a F√∂ldre, term√©szetesen megvizsg√°lt√°k, "meg"hallgatt√°k √Ķket. Feltett√©k a k√©rd√©st Armstrongnak, mi volt ez a mondat, ki az Mr. Gorsky? √ē nem v√°laszolt. Sz√°mtalan sajt√≥f√≥rumon feltett√©k neki a k√©rd√©st, ami l√°zban tartotta az eg√©sz vil√°got: Mi volt ez a mondat, ki az a Mr. Gorsky? Armstrong nem v√°laszolt, csak vigyorgott.

1995.-ben egy riport alkalm√°val ism√©t el√Ķker√ľlt a t√∂bb mint negyedsz√°zados k√©rd√©s, ki az a Mr. Gorsky?

Az √ļjs√°g√≠r√≥ legnagyobb d√∂bbenet√©re Armstrong √≠gy felelt:
Mivel az √©rintettek m√°r val√≥sz√≠n√ľleg nem √©lnek, elmondhatja a
történetet.
Mr. Gorsky és a felesége a szomszédjukban éltek, gyerekkorában.
Id√Ķs√∂d√Ķ, csendes kis h√°zasp√°r voltak. Egyszer, mikor egy gy√∂ny√∂r√Ľ tavaszi napon a haverj√°val baseballozott a kertben, a labda v√©letlen√ľl √°trep√ľlt a Gorsky h√°zasp√°r udvar√°ba. √ē √°tm√°szott, hogy visszahozza √©s e k√∂zben √≥hatatlanul meghallotta, ahogy Mrs. Gorszky a
férjével kiabál:

"Or√°lis szex?? Or√°lis szexet akarsz? Majd akkor lesz or√°lis szex ha a szomsz√©d gyereke a Holdon s√©t√°l!"”

Nos ez a legenda is az√©rt sz√ľletett, ami√©rt a 9/11-es √°ldozatok hirtelen k√°rt√©r√≠t√©si megegyez√©se az ir√°ni eln√∂k leleplez√Ķ besz√©de ut√°n. Hazudnak ezek a puszta l√©tez√©s√ľkkel is, mert az is csak √°lc√°ja az ember-mivoltnak, de ezt √Ķk is tudj√°k √©s √©rzik, hogy valami elker√ľlhetetlen √©s nagyon cs√ļnya dolog k√∂zel√≠t hozz√°juk. A saj√°t f√©lelmeik √∂nbeteljes√≠t√Ķ j√≥slatk√©nt hatnak r√°juk, de most nem k√≠m√©li az illumin√°tus vez√©rkart sem.

A Blikk hozza az als√≥√∂rsi gyilkoss√°g rejtelmeit, raklap bar√°tunkra √©s n√©vtelen√ľl a honlapra hivatkozva, s tudnotok kell, hogy megkerestek engem is, hogy hozzam √Ķket √∂ssze raklappal. Egyel√Ķre kiv√°rok √©s raklap is ezt teszi. V√°rom a kecsegtet√Ķ aj√°nlatukat!

Link = http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/az-alsoorsi-gyilkos-csak-azert-is-kinyirom-2035915/

HozzŠszůlŠsok

# | spartakusz spartakusz - 2010 12 03 ¦ 16:49:43
Sziasztok!

Err√Ķl az √©les p√°rbajr√≥l jut eszembe egy vicc:

Egyszer a p√°pa elhat√°rozta, hogy kitiltja a zsid√≥kat a Vatik√°nb√≥l. A zsid√≥k felh√°borodtak, ez√©rt a p√°pa beleegyezett, hogy ha egy zsid√≥ le tudja gy√Ķzni teol√≥giai vit√°ban, maradhatnak. A zsid√≥k egy b√∂lcsess√©g√©r√Ķl ismert rabbit v√°lasztanak, hogy ki√°lljon a p√°p√°val a "p√°rbajra". A rabbi azt mondja, hogy tegy√©k √©rdekesebb√© a vit√°t √©s egyik√ľknek se legyen szabad besz√©lni. A p√°pa beleegyezett.
A vita napj√°n a p√°pa √©s a rabbi le√ľltek egym√°ssal szemben, a h√≠vek k√∂r√©j√ľk gy√Ľltek. A p√°pa ..." a t√∂bbit itt olvashatod ha √©rdekel:

http://www.kecske...a-papa-es-

érdekes dolgok.........

szeretettel: spartakusz:........
# | valahun valahun - 2010 12 03 ¦ 16:58:37
Khm, n√©zz√©tek meg a Blikkes cikk alatt a hozz√°sz√≥l√°sokat, valaki nem f√©r a b√Ķr√©be.
# | Hegel Hegel - 2010 12 03 ¦ 17:11:01
A gázhoz ma ezt kaptam és!

"√ČS az oroszok majd eladj√°k nek√ľnk a mostani szib√©riai g√°z√°r dupl√°j√°√©rt?

(Merthogy gyan√ļsan k√∂zel ehhez a mez√Ķh√∂z √©p√ľl az az √°ll√≠t√≥lagos ?eur√≥pai g√°zt√°rol√≥?, melybe lehet, hogy nem is az oroszokt√≥l j√∂n majd a g√°z ? hanem alulr√≥l ? de fizet√ľnk √©rte m√©g az orosznak is???)

Makói gázfosztás!!! Tudjon róla minden Magyar!

Makói gázfosztás!!! Tudjon róla minden Magyar!!!

Gombost√Ľt a t√Ľp√°rn√°ban.

Magyarorsz√°g f√∂ldj√©nek m√©ly√©n, Mak√≥ k√∂zel√©ben olyan g√°zkincsre bukkantak hivat√°sos k√ľlf√∂ldikincsvad√°szok, amely negyven √©ven √°t k√©pes volna biztos√≠tani Magyarorsz√°g g√°zell√°t√°s√°t, vagy a mostani √≠ns√©ges id√Ķkben egy intenz√≠v, h√ļsz √©vre r√∂vid√≠tett kitermel√©st v√©ve alapul, akkora bev√©telhezjuttathatn√° a magyar √°llamkassz√°t, amely r√∂vid id√Ķ, mondjuk √∂t-t√≠z √©v alatt a magyar √©letsz√≠nvonalat k√∂r√ľlbel√ľl az ausztriaira emeln√©, √©s h√ļsz √©v m√ļlt√°n a magyar gazdas√°g csak e g√°zkincsnek k√∂sz√∂nhet√Ķen felz√°rk√≥zhatna a gazdag Eur√≥p√°hoz.

Mindebben nincs semmi t√ļlz√°s. Minden √©rdekl√Ķd√Ķ ember tudta, hogy az Alf√∂ld m√©ly√©n t√∂bbf√©le kincs lapul - olaj, g√°z, term√°lv√≠z -, csak meg kell tal√°lni, de az sem neh√©z, csup√°n f√ļr√≥ √©s n√©mi t√ľrelem kell hozz√°.

K√∂r√ľlbel√ľl olyan feladat ez, mint gombost√Ľt tal√°lni a t√Ľp√°rn√°ban. A Falcon Oil, ez a kanadai k√∂zpont√ļ multi c√©g k√©pes volt - saj√°t √°ll√≠t√°sa szerint - egy √©ven √°t keresni, am√≠g telibe tal√°lta a gombost√Ľt, vagyis a 600 milli√°rd k√∂bm√©teres g√°ztart√°lyt, lent, hat kilom√©ter m√©lyen a f√∂ld
alatt.

A c√©g - nem tudni hogyan √©s mennyi√©rt - kiz√°r√≥lagos jogot kapott 35 √©vre a magyar √°llamt√≥l a g√°zkutat√°sra, √©s ami elk√©peszt√Ķ, a g√°z kitermel√©s√©re √©s elad√°s√°ra is. A magyar √°llam szer√©nyen csak 12 sz√°zal√©kb√°nyaj√°rad√©kot k√©r cser√©be, vagyis odaaj√°nd√©kozta a Falcon Oil-nak e p√°ratlanul √©rt√©kes g√°zkincs 88 sz√°zal√©k√°t.

Hogy mennyi p√©nzr√Ķl van sz√≥? Ebb√Ķl a g√°zkincsb√Ķl az utols√≥ fill√©rig ki lehetne fizetni a teljes magyar √°llamad√≥ss√°got, ami egy√ļttal a magyar gazdas√°g elk√©peszt√Ķ feler√Ķs√∂d√©s√©t eredm√©nyezn√©. Avagy fel lehetne f√ľggeszteni a megszor√≠t√°sokat, s√Ķt emelni lehetne a nyugd√≠jakat √©s a b√©reket, √©s a gazdas√°gotserkent√Ķ int√©zked√©seket lehetne ind√≠tani.

Felfoghatatlanul sok p√©nz, ami a jelek szerint majdnem mind a m√°s√© lesz. Nem kell, hogy √≠gy legyen. A magyar jog ismeri a felt√Ľn√Ķen ar√°nytalan szerz√Ķd√©s fogalm√°t. Az ilyen szerz√Ķd√©st meg lehet t√°madni, √©s am√≠gjog√°llami volt Magyarorsz√°gon, addig a b√≠r√≥s√°g az ilyen szerz√Ķd√©seket meg is semmis√≠tette. √ćme, itt a nagy t√∂rt√©nelmi pillanat a nagy k√∂z√∂s c√©l, amelynek ment√©n k√∂z√∂s nevez√Ķt tal√°lhatn√°nak az orsz√°g egym√°ssal szemben√°ll√≥ er√Ķi.

Senki nem vitatja el a k√ľlf√∂ldi befektet√Ķ jog√°t a tisztes haszonhoz, de senki sem fogadhatja el a tisztess√©gtelen haszon √©rv√©nyes√≠t√©s√©t. Tudtuk, hogy Magyarorsz√°g f√∂ldj√©nek m√©ly√©n kincsek lapulnak, √∂r√∂mmel vett√ľk a kalandos kedv√Ľ v√°llalkoz√≥k jelentkez√©s√©t, azonban az √°llamnak j√≥l felfogott √©rdeke, hogy az orsz√°g f√∂ldj√©ben rejt√Ķz√Ķ kincs kiakn√°z√°sa az orsz√°g n√©p√©nek √©rdekeit szem el√Ķtt tartva t√∂rt√©nj√©k. Magyarorsz√°g nem Rhodesia, √©s ez nem a XIX. sz√°zad!!!

A (volt) Gyurcs√°ny-korm√°ny lapz√°rtakor hallgatott a szerz√Ķd√©s tartalm√°r√≥l. Van azonban egy pont, ahol m√°r meg kell √°ll√≠tani a dolgok menet√©t. A mak√≥i g√°zkincs kitermel√©se nem t√∂rt√©nhet meg a mostani felt√©telek k√∂z√∂tt. Az orsz√°g n√©pe nem n√©zheti √∂lbe tett k√©zzel saj√°t kifoszt√°s√°t. A t√∂rt√©nelmihanyatl√°snak √©s a kollekt√≠v h√ľlyes√©gnek egy ponton v√©get kell vetni Az√©rt, mert lelkiismeretlen b√Ľn√∂z√Ķk a maguk piti√°ner haszn√°ra, olcs√≥ jutal√©kok√©rt ki√°rus√≠tj√°k apr√°nk√©nt √©s nagyban az orsz√°g kincseit, m√©gnem kell feladni mindent, m√©g √©rdemes harcolni mindaz√©rt, ami megmenthet√Ķ.

A magyar nagyt√Ķk√©nek sem √°ll √©rdek√©ben az orsz√°g kifoszt√°sa. Tal√°n vegy√ľnk p√©ld√°t a horv√°tokr√≥l √ēk nem adt√°k oda koncesszi√≥ba sem 35 √©vre, sem r√∂videbb id√Ķre, sem a Falcon Oil-nak, sem m√°snak az Adri√°t.Ink√°bb maguk √©p√≠tettek aut√≥utat, hogy a turist√°k k√©nyelmesebben oda√©rjenek. Nota bene: az √ľgyes kanadaiak a horv√°tokt√≥l b√©relt√©k azt a f√ļr√≥tornyot, amivel Mak√≥n√°l g√°zt tal√°ltak.

K√ľldd tov√°bb mindenkinek! Tudjon r√≥la minden Magyar!

Juh√°sz √Āgnes Katalin

________________________

Juh√°sz √Āgnes Katalin F√ēG√ĀZ F√∂ldg√°zeloszt√°si Kft. 1117 Budapest; Budafoki √ļt. 54. Tel: +36 20 778 0350"
# | harcos anya harcos anya - 2010 12 03 ¦ 17:28:05
A morfogenetikus mez√Ķ elm√©letben van egy olyan elektrom√°gneses mez√Ķre hasonl√≠t√≥ jelens√©g, amely nem elektrom√°gneses hull√°mokat k√∂zvet√≠t, sokkal ink√°bb inform√°ci√≥kat. A magunknak tanulunk kifejez√©s √©rtelm√©t veszti, sokkal ink√°bb v√°lik igazz√° a: mindenkinek tanulunk.
Minden sejt√ľnk mag√°ban hordozza a teljes genetikai programot. Ez t√©ny. A sejtek elkezdik saj√°t magukat m√°solni, √©s egyre t√∂bb lesz bel√Ķl√ľk, √©s mind a m√°sik kl√≥nja.
Az elm√©let szerint a morfogenetikus mez√Ķ az, amely megmondja a sejteknek, hogy miv√© kell alakulniuk. A tudom√°nyos elm√©let ut√°n a gondolataim,ami√©rt lehet kapok t√Ķletek hideget meleget,DE!! Mi√©rt foglalkozunk mindig vel√ľk??Vince felrakja a k√≥ser kaja linket,persze tudom j√≥t akar,tal√°n a s√≥ miatt is..Pistike berakja ezt az id√©tlen klipet, bevallom nem b√≠rtam v√©gign√©zni,tudom, hogy elborzasszon!Ha a morfogenetikus elm√©let igaz, akkor a csapat j√≥ √ļton halad, hisz egyre t√∂bb ember kezd √©bredni a k√≥m√°b√≥l,l√°t √©s √©rz√©kel,√©s maga is keres inform√°ci√≥t, GONDOLKODIK!!!F√©lek a zsid√≥kkal val√≥ folyamatos foglalkoz√°s csak √Ķket er√Ķs√≠ti,nem minket...mi er√Ķs√≠ts√ľk egym√°st, itt ,vagy ahol √©ppen laksz,dolgozol..seg√≠tsd a MAGYART!! ha seg√≠ts√©gre v√°r, seg√≠ts! ha inform√°ci√≥ra v√°r, add tov√°bb a tud√°st,ami benned van, ha √©hes, √©s van felesleged, vagy te m√©g adni tudsz:ne v√°rj! tedd meg!ha tudsz munk√°t,seg√≠ts neki..lehet ez a legkisebb seg√≠ts√©g, gesztus,b√°rmi,n√©ha csak egy j√≥ besz√©lget√©s is...√©n azt gondolom ez lenne az igazi morfogenetikus mez√Ķ magunk, egym√°s k√∂z√∂tt, MAGYAROK k√∂z√∂tt...
# | Hegel Hegel - 2010 12 03 ¦ 17:42:46
Nem vagyok geológus nyilván tudomásul veszem ahogy azt is amit itt olvasok és sem katona sem politikus nem vagyok.

Ennyi!
# | Hegel Hegel - 2010 12 03 ¦ 17:46:19
Harcos anyuci pont ezt teszem, remélem beljebb jutok vele.
# | jano jano - 2010 12 03 ¦ 17:50:07
Hogy is van ez? Akkor nem idióta vagyok,amikor hallom sejtszinten a hangokat?: ölj zsidót csinálj ,pogromot, Hintsd be sóval a Laudert.
Azt hittem bolond vagyok de akkor nem. Köszi Harcos Anya.
# | postaimre postaimre - 2010 12 03 ¦ 18:03:48
Hegel, ez egy körimél, de korábban sokat foglalkoztunk a makói hagymalével. Rengeteg kérdés van ott is nyitva, ez igaz.
Harcos anya a torzul√°st val√≥j√°ban a tudat kiegyenl√≠tetlens√©ge okozza. Mindenki maga d√∂nt, de alapvet√Ķen m√°sok√©rt val√≥ l√©t√ľnk t√°pl√°lja azt, amit a mez√Ķ is lek√©pez. Ez√©rt van az, hogy b√°rhonnan felcsatlakozhatsz, ha megtal√°lod a kaput. Fel - √©s let√∂lthetsz mindent,a mi szellemi - legal√°bbis az √©n k√©pzeteimben √≠gy m√Ľk√∂dik. A t√©ma √∂nmag√°ban nem fontos, csak az Univerzum t√∂rv√©nyszer√Ľs√©geinek megismer√©s√©ben el√©rt szint az, ami √©rz√©ssel p√°rosulva letiszt√≠that√≥. Fogadj egy egy lelki megl√°t√°st! Keress magadnak egy bel√Ķled negat√≠v k√©pet, √©rz√©seket kiv√°lt√≥ "t√°rgyat" s "k√ľzdj meg vele", hogy nyugalommal, f√©lelem n√©lk√ľl, letisztulva tudd kezelni, s akkor k√©szen vagy. Konyhanyelvre leford√≠tva: ha m√°r tele a mosogat√≥ csetressel, akkor nem c√©lszer√Ľ a porcel√°n szak√ľzletbe rohanni ahelyett, hogy elmosogatn√°l. Nyugi, ha j√≥l csin√°lod, nem er√Ķs√≠ted a zsadajt, mert a zsidaj megsz√Ľnik l√©tezni, ha el√©rted a megfelel√Ķ "rezg√©ssz√°mot". A magyar ebben volt nagy √©s ez az a "f√©lelmetes" k√©pess√©ge, amellyel komoly hat√°ssal b√≠r. Ha meg√©rtetted, akkor m√°r mindegy, hogy gondolsz r√° vagy b√°rmire, vagy √©ppen nem. √Ėl√∂d, vagy √∂leled, teljesen mindegy lesz.
# | harcos anya harcos anya - 2010 12 03 ¦ 18:16:29
√©rtem Imre,megyek √©s mosogatok.))ok√© Jan√≥ ,ha te ezt hallod ezt adod tov√°bb!!, de ha j√≥l gondolom, Imre is azt mondja :a harc szellemi s√≠kon zajlik...most..m√©g...ezt ne feledd!! a fizikai s√≠kon viszont folyik a harc ellen√ľnk, a kult√ļr√°jukkal, a s√≥val, a v√≠zzel,a kilakoltat√°ssal , munkahelyek megsz√ľntet√©s√©vel...nem folytatom, √©n arra h√≠vtam volna fel a figyelmet, hogy jelen pillanatban ahogy tudjuk egym√°st seg√≠ts√ľk.. foglalkozzunk a magyarok igaz t√∂rt√©nelm√©vel, ebben Kiss Imre √ļtt√∂r√Ķ munk√°ss√°got vesz mag√°ra,vagy tanuljunk a falusi √∂regekt√Ķl pl.aszalni, kenyeret s√ľtni, p√°link√°t f√Ķzni,vet√Ķmagot megtartani √©s j√∂v√Ķre abb√≥l √ļj n√∂v√©nyt nevelni, mindent ami fontos lesz a t√ļl√©l√©skor...sajnos nevem ellen√©re ,fizikai s√≠kon harcolni nem tudom mennyire lenn√©k k√©pes,b√°r amikor a kisl√°nyomat a kutya elkapta √©s f√∂ldre vitte,nem tudom honnan ker√ľlt bel√©m az az iszonyat ,amivel f√©lelmet nem ismerve ,odarohantam √©s ler√°ntottam nyak√°n√°l fogva az ebet a gyerekr√Ķl √©s f√∂ldre dobtam,a kutya se kapott ut√°nam,t√°n √©rezte most nem gy√Ķzhet, nem tudom ezen az√≥ta is gondolkodom...Imre azt hiszem,megyek edzeni...:)
# | balu998 balu998 - 2010 12 03 ¦ 18:40:22
irigyellek Janókám,
nekem nem szokott ennyit sóderolni a hang, csak annyit szokott mondani, hogy "a janónak van igaza" Wink

Kerecsen,
a d√©l-alf√∂ldi g√°zmez√Ķk nem kital√°ci√≥, b√°r nem vagyok szak√©rt√Ķje az √ľgynek. Az alapj√°n, amennyit tudok arr√≥l a k√∂rny√©kr√Ķl (Mak√≥), nagyon k√∂nnyen el tudom k√©pzelni, hogy nagy tartal√©kok vannak m√©g.

Ez a "morfogenetikus" t√©nyleg egy t√∂k j√≥ sz√≥, ennyire okosan legut√≥bb a kv√°ziszimmetrikus hangzott. Kapitul√°lok a Tudom√°ny el√Ķtt, amely kital√°lta... pardon, felfedezte a morfogenetikus ill. genomorfikus mez√Ķket s tereket (s mindezek imagin√°rius vari√°nsait √©s t√∂bb dimenzi√≥s lek√©pez√©seit) - s mindezt az√©rt, hogy megny√≠ljanak el√Ķtt√ľnk a Term√©szet rejt√©lyei! K√∂sz√∂n√∂m!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.81 mŠsodperc
83,605,078 egyedi lŠtogatů