Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Att√≥l m√©g, hogy rend√Ķr, nem biztos, hogy ostoba?

Napl√≥ Viharos egy korszakot √©l√ľnk. Magyarorsz√°gon rekordot d√∂nt√∂tt az egy ter√ľletre sz√≥rt, √©rz√©kelt vill√°mok sz√°ma √©s ennek az a k√∂vetkezm√©nye, hogy a nagyon fa√©k-szint√Ľ meteorologoszok is csak h√°pogni tudnak, mert a HAARP-ot nem √Ķk ir√°ny√≠tj√°k, ez√©rt nem is tudj√°k bej√≥solni, mikor mekkora vihart csin√°lnak √©ppen azok, akik a szerkenty√Ľk kezel√©s√©re, bevet√©s√©re parancsot adnak. Nemzetk√∂zi szinten is ismert lett az id√Ķj√°r√°s-befoly√°sol√°s tematik√°ja. Tegnap kapott jelz√©sek szerint a Kom√°rom-P√°pa-Veszpr√©m h√°romsz√∂gben t√∂lt√∂tt√©k fel a vihart l√©zerrel. T√∂bb, mint 5000 vill√°m-becsap√≥d√°s t√∂rt√©n a Duna vonal√°n. Ez ez√©rt nem semmi, m√°r √©ppen most kaptam meg az ORFK Gazdasegg (√©rtsd: zsid√≥-v√©delmi) -V√©delmi F√Ķoszt√°ly√°nak hivatalos √©rtes√≠t√©s√©t arr√≥l, hogy nem tudnak mit kezdeni a a HAARP & chemtrail √ľgyben tett feljelent√©semmel, mert nem is √©rtik. Nyilv√°n az √©rtelmi k√©pess√©geiket √©n is ismerem, mert arra j√≥k, hogy valamelyik zsid√≥, magyar vagy esetleg nem asken√°zi ellenfel√ľkre ha r√° kell, akkor pontosan tudj√°k, hogy amit csin√°lnak, √©s az valamivel t√∂bb az orrpiszk√°l√°sn√°l, de √©ppen a semmivel egyen√©rt√©k√Ľ. Nem is tudom, hogy a k√∂rnyezetk√°ros√≠t√°s √©s n√©pirt√°s b√Ľncselekm√©nyeit mi√©rt ez a hitv√°ny √©s alkalmatlan k√∂zeg kezeli, amely felfogni sem k√©pes a dolog tartalm√°t √©s olyan pof√°tlanok, hogy m√©g t√Ķlem k√©rnek bizony√≠t√©kot. Na angyalb√∂gy√∂l√Ķk, elmentek a j√≥ √©des pincsibe √©s kezdjetek el dolgozni indig√≥k√°k, mert m√°r gazdas√°g sincs, amit v√©dhetn√©tek, csak gazemberek. Mindig bebizonyosodik, hogy azok, akiket az√©rt fizet a k√∂z, hogy v√©dje √Ķket, annyira idi√≥t√°k (ez a jobbik eset), hogy m√©g embernek is alkalmatlanok, nem csak k√∂zszolg√°nak. Kiv√©tel ritka! Kedves Hruska Csaba nagyon rend√Ķr √©s nagyon alezredes oszt√°lyvezet√Ķ, kapd magad √∂ssze kispof√°m √©s olvass ut√°na. Adjak c√≠meket, melyik egyetemre kellene beiratkoznod, ahol kap√°sb√≥l elmondj√°k neked azt, amir√Ķl halv√°ny lil√°d sincsen? Aki b√Ľncselekm√©nyt p√°rtol, az b√Ľnseg√©dlettel v√°dolhat√≥. Nyugodj meg, ez nem a te szinted, mert benne van a m√°r megbukott KBH, NBH √©s a t√∂bbi szem√©t haza√°rul√≥kat egyes√≠t√Ķ elkaz√°ros√≠tott t√°rsas√°g is, de ez nem mentes√≠t.
T√∂bbet √©rtetek nem tehetek egyenruh√°s IQ-bajnokok, s ha nem akarj√°tok tenni a dolgotokat (mert ford√≠tva √ľlt√∂k a d√∂gl√∂tt lovon), akkor max annyit k√©rhettek, hogy majd mell√© legyetek eltemetve, hal√°lotok eset√©n. Csaba, tudom, hogy kis senki vagy a k√∂zegben, de tedd meg legal√°bb a csal√°dod√©rt (felt√©ve, ha nem vagy te is kaz√°ri majom), hogy az√©rt stik√°ban elkezded √∂sszeszedni az el√©rhet√Ķ anyagokat. Ezt vedd komolyan! H√°l' Istennek egyre t√∂bb rend√Ķr szeme ny√≠lik r√° arra, amit fedeztek √©s ez j√≥, mert megvan a v√°lt√≥ csapat, (ha nem is a megv√°lt√≥). Az id√Ķj√°r√°s most is olyan, mintha szaun√°ban lenn√©k, mert ezt a p√°ratartalmat a tr√≥pusokra tervezte a teremt√Ķ, viszont a sz√≠vesek √ļgy hullanak t√Ķle, mint a legyek. Edz√©s k√∂zben 12 √©vesen esnek √∂ssze a p√°ly√°n, de viszi a kasz√°s a teljes popul√°ci√≥ sz√©les spektrum√°t. A k√°lium-cianidos NaCl megteszi a mag√°√©t. Kedves Csab√°m, nem azt mondom, hogy ez√©rt Te egy-szem√©lyben vagy a felel√Ķs, mert ez mindenkit √©rint itt, de hogy sima monoklival nem √ļszhatod meg te sem, azt el kell fogadd t√Ķlem. Nyilv√°n a feletteseidnek sim√°n kij√°r a rendszerv√°lt√°s eset√©n a bit√≥fa -holokauszt-m√ļzeum egyszeri megl√°togat√°sa is. Ja, ha nem tetszik valami, akkor menjetek az √°l-Pint√©rhez panaszra, m√°r ha megtal√°lj√°tok az irod√°j√°ban. Aki a hivatali k√∂teless√©g√©t nem teljes√≠ti, az ellen hivatalb√≥l lesz elj√°rva √©s keszty√Ľ nem lesz a k√©zen. Ez vonatkozik Oletics Zsolt √∂rgy-ra √©s Andr√©k√≥ t√°bornokra is, az ORFK Ellen√Ķrz√©si Oszt√°ly√°r√≥l. M√©g akkor is, ha ezt ott Dromed√°r-palot√°ban viccesnek is gondolj√°k, nem lesz kedv√ľk nevetni. Sz√≥lottam!
Ha m√°r Kiss Robi-n√°l tart a k√∂z√∂ny l√©nyegtelen v√©lem√©nye, akkor ide jegyzem k√©t kor√°bbi rov√°somat. Lehet h√ľpp√∂gni, szipogni! A cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļr√≥l pedig csak annyit, hogy √©ppen tegnap √©jjel volt szerencs√©m besz√©lni egy nagyon fert√Ķz√∂tt ter√ľleten √©l√Ķ magyarral, aki j√≥ ideje figyeli ezt a rasszt! Sz√≥ szerint id√©zem: "Nagyon csendben vannak, figyelnek, m√©regetnek benn√ľnket. Gy√ļrnak, edzenek √©s k√©sz√ľlnek arra, hogy lerohanjanak benn√ľnket!" Mivel a zsid√≥-cig√°ny k√©rd√©s csak egyben oldhat√≥ fel, ez√©rt most fogadja el mindenki a t√©nyt, hogy akinek szeme van, az l√°tja, hogy ha hadat viselni nem is k√©pes a cig√°nys√°g ellen√ľnk, a sz√≥ katonai √©rtelm√©ben, a lincsel√©ses lerohan√°sban √©s a brut√°lis, kaz√°r-fedez√©kkel v√©gzett gyilkoss√°gok kivitelez√©s√©ben sajnos eddig is jeleskedtek. A Kiss Robi k√©rd√©st ennek t√ľkr√©ben k√©rem √ļjra-feldolgozni!

G√°rdist√°k!
N√©h√°ny gondolatom megosztom veletek, minden h√°ts√≥ sz√°nd√©k √©s m√©lyebb ok-okozati √∂sszef√ľgg√©s boncolgat√°sa n√©lk√ľl, de abban a hiszemben, hogy meg√©rtitek, mit √©s mi√©rt kell veletek k√∂z√∂ln√∂m. Eszk√∂zz√© lettetek, de √ļgy t√Ľnik, hogy nem a megfelel√Ķ kezekben!

Rem√©ltem, hogy nem ker√ľl a arra sor, ami miatt a most k√∂r√ľl√∂ttetek kialakult helyzet zajlik, de be kell l√°ssam, hogy a hatalom minden eszk√∂zt be k√≠v√°n vetni veletek szemben az√©rt, hogy eddigi cselekedeteit igazolhassa zsid√≥ f√Ķn√∂kei fel√©. Sok tisztess√©ges embert, b√°tor hazafit ismerek k√∂z√∂ttetek √©s nagyra becs√ľl√∂m, amit eddig tettetek √©s azt is, hogy maga a G√°rda l√©tezik, b√°r a keletkez√©s√©nek k√∂r√ľlm√©nyei is t√∂bb k√©rd√©st vetnek fel, mint ah√°ny v√°lasszal szolg√°lnak. Sz√°mos szerencs√©tlen emberen seg√≠tettetek m√°r √©s p√°r napig az √©n csal√°domra is vigy√°ztatok. Az a felhajt√°s, ami most k√∂r√ľl√∂ttetek zajlik, mesters√©ges, megkre√°lt √©s j√≥l eltervezett, √∂sszehangolt t√°mad√°s r√©sze. Tudj√°tok, hogy sz√°lka vagytok a hatalom szem√©ben, √©s ebben osztozkodik az √∂sszes parlamenti p√°rt, mert egyek √Ķk, csak m√°snak akarnak mutatkozni. Nem vagytok politikailag elfogadhat√≥ak √©s ez sajnos nem fog megv√°ltozni addig, am√≠g v√°laszt√°sokr√≥l besz√©l√ľnk, no meg demokratikusnak hazudott zsid√≥uralomr√≥l. Tudj√°tok, eddig a rengeteg t√°rsadalmilag hasznos munka mellett, amit tagjaitok elv√©gezve k√∂z√∂ss√©get √©p√≠tettetek √©s szem√©lyes b√°tors√°gotokkal p√©ld√°val j√°rtatok el√Ķl m√°s meghuny√°szkod√≥, hezit√°l√≥, a v√©gs√Ķkig elmenni nem k√©pes √©s nem mer√Ķ emberek sz√°m√°ra, kiv√≠vt√°tok magatoknak is az elismer√©st √©s a Jobbikot is egy olyan poz√≠ci√≥hoz seg√≠tett√©tek, ahonnan m√°r nyugodtan √©s √∂n√°ll√≥an is sz√°r-nyalhat. Eddig ez rendben is van, vagy ink√°bb csak volt! Tal√°n sokan nem √©rtes√ľltetek m√©g r√≥la, de Drazs√©√©k azt tervezt√©k (persze nem az √Ķ agysz√ľlem√©nye lehetett az √∂tlet), hogy egy cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļt kezdem√©nyezve m√°r a demokratikus rend l√°tszat√°ra sem √ľgyelve menjenek el√© a f√∂l√∂sleges v√°laszt√°soknak.


F√∂l√∂sleges, hiszen a FIDESZ-nek m√°r az MSZP gyakorlatilag √°tengedte az ir√°ny√≠t√°st, √©s az is mindegy lehet, hogy az SZDSZ-es zsid√≥, vagy a FIDESZES zsid√≥ int√©zi a tov√°bbi izraeli betelep√ľl√©s gyakorlati teend√Ķit. Ny√°ron – mik√∂zben mindenki a Jobbik megsz√ľntet√©s√©t √©s a G√°rda felsz√°mol√°s√°t k√∂vetelte a m√©di√°ban-, siker√ľlt egy husz√°rv√°g√°ssal megmenteni a renom√©tokat azzal, hogy leleplezt√ľk a cig√°nygyilkoss√°gok val√≥di elk√∂vet√Ķi k√∂r√©t. Ekkor k√©rtem t√Ķletek seg√≠ts√©get, mert ez√©rt val√≥di vesz√©ly leselkedett r√°m is a Mossad-Drazs√© f√©szekb√Ķl. El is cs√∂ndesedtek nagyon egy hosszabb id√Ķre, s b√°r most sem mutatkoznak a m√©di√°ban ezek a kompromitt√°lt b√Ľn√∂z√Ķk, a h√°tt√©rben ugyan√ļgy folytatj√°k a megkezdett forgat√≥k√∂nyv szerinti munk√°t. H√°bor√ļt akarnak, mert a f√∂l√∂sleges v√°laszt√°sokon ennek a r√©tegnek sok vesz√≠tenival√≥ja van. Biztos nem √©rtes√ľltetek r√≥la, de a Liszaboni Szerz√Ķd√©s lehet√Ķs√©g ad ennek a haza√°rul√≥ band√°nak, hogy ha kell EU-s seg√≠ts√©get k√©rve hi√ļs√≠tsa meg Magyarorsz√°gon a m√°r bimb√≥zni kezd√Ķ rendszerv√°lt√°st. A G√°rda pontosan kap√≥ra j√∂n nekik ahhoz a terv√ľkh√∂z, amely egy polg√°rh√°bor√ļs zsid√≥-idill ir√°ny√°ba mutatva m√©g nagyobb bajokat id√©zve el√Ķ, konzerv√°lhatja a jelenlegi rezsim erej√©t, √©s felteheti a pontot a zsid√≥ betelep√≠t√©s v√©grehajt√°s√°ra. T√∂bb √©rdekk√∂r is l√©tezik √©s egym√°s ellen is dolgoznak. A b√©k√©tlenked√©st sz√≠t√≥k stat√°riumot akarnak, ami a v√°laszt√°sok ki√≠r√°s√°t is megk√©rd√Ķjelezi, m√≠g m√°sok a v√°laszt√°sok √ļtj√°n szeretn√©k √°tmenteni hatalmukat. Drazs√©√©k nem tehetnek m√°st, csak v√©gs√Ķ k√©ts√©gbees√©s√ľkben is Tel-Aviv parancs√°t v√©grehajtani, ott pedig s√°t√°ni er√Ķk lakoznak √©s m√Ľk√∂dnek, ezt tudhatj√°tok m√°r j√≥l. Ez m√°r nem R√≥latok sz√≥l! A k√∂teless√©geteket megtett√©tek √©s rekl√°mot csin√°ltatok √∂ntudatlanul is azok sz√°m√°ra, akik a jelenlegi helyzetet m√°r nem tudj√°k j√≥l kezelni, vagy sz√°nd√©kosan √©rtelmezik f√©lre, mert nem m√©rik fel annak val√≥di jelent√Ķs√©g√©t. Ami most zajlik az orsz√°gban, az abnorm√°lis helyzet √©s tudnotok kell, hogy soraitok k√∂z√© be√©kel√Ķdve ott van sok mossad √ľgyn√∂k √©s emberileg alkalmatlan szem√©ly is, att√≥l f√ľggetlen√ľl, hogy a nagy t√∂bbs√©g halni is k√©sz lenne a haz√°√©rt, velem egy√ľtt. Sajnos, tapasztalataim szerint a Jobbik vezet√Ķi k√∂z√ľl is p√°ran ir√°ny√≠tott szem√©lyek. Sajn√°lom!

G√°rdist√°k!

Hiszem, hogy van k√∂z√∂ttetek j√≥zan bel√°t√°ssal b√≠r√≥ vezet√Ķ, aki meg√©rti, hogy nem szabad most f√∂l√∂sleges t√°mad√°si fel√ľletet adni a zsid√≥knak, m√©g akkor sem, ha folyamatosan provok√°lnak, mint azt tudjuk. Meg kell tudnunk v√©deni magunkat √©s m√°sokat tov√°bbra is, ez√©rt k√©szenl√©tben kell √°llni, szervez√Ķdni √©s kik√©pz√©ssel foglalkozni, de nem adni alapot arra, hogy √∂sszeugrasszanak benn√ľnket azokkal a cig√°nyokkal, akik csak annyit √©rtenek meg ebb√Ķl az eg√©szb√Ķl, amennyit a vezet√Ķik megengednek nekik. Provok√°torok k√∂z√∂ttetek is vannak, de √©rdekes m√≥don minden azir√°ny√ļ t√∂rekv√©st, amely ezen szem√©lyek kisz√Ľr√©s√©t c√©lozta volna meg, kudarcot vallott. Eszk√∂z vagytok, amely j√≥l ir√°ny√≠tva, √©sszel, √©rtelemmel √©s sz√≠vvel, remek strat√©gi√°val √©s taktikai h√ļz√°sokkal seg√≠theti el√Ķ a rendszerv√°lt√°st √©s az ut√≥bbi √©vtizedek sz√©gyen√©nek j√≥v√°t√©tel√©t! De most nem ezt l√°tom! Sodr√≥dtok (sodornak benneteket alattomos m√≥don) egy olyan √ļt fel√©, amelyre ha r√°terelnek, ber√°nthatj√°tok a m√°r √©bredez√Ķ nemzetet egy nagyon k√©nyes helyzetbe, amib√Ķl senki nem j√∂het ki j√≥l, csak a zsid√≥ (mint mindig). Nem veletek van a baj, √©s minden rendben van azzal, amit tesztek, mert a rend√Ķrs√©g tehetetlen √©s mor√°lisan is leamortiz√°l√≥dott a haza√°rul√≥ korm√°ny int√©zked√©seinek betart√°sa miatt. √Črts√©tek meg! H√°bor√ļt szeretn√©nek √©s ebben Ti vagytok a legfoghat√≥bb partner! A cig√°nygyilkoss√°gok ismert forgat√≥k√∂nyve is az lett volna, hogy egy g√°rdista egyenruh√°s alak nyak√°ba varrj√°k az elk√∂vet√©seket, √©s ez most sincs m√°sk√©pp. Isteni csoda, hogy m√©g nem lett komoly baja egy g√°rdist√°nak vagy egy „tisztes √°llampolg√°r”, retteg√Ķ szamur√°j kardos cig√°nynak sem valahol.

K√©rlek benneteket, vezet√Ķiteket, hogy m√©rlegelj√©k a kialakult helyzetet √©s l√°ss√°tok be, hogy ez most nem a kardcs√∂rtet√©s ideje. Amit lehetett megtett√©tek √©s rem√©lem, hogy Drazs√©√©k √©s a t√∂bbi haza√°rul√≥ eltakar√≠t√°s√°ban is lehet r√°tok sz√°m√≠tani, de most ink√°bb a h√°tt√©rbe h√ļz√≥dva, √©sszel, komoly k√©sz√ľlts√©gben √©s nem lankadva, de nagyon okosan kell m√©rlegre tenni a c√©ljaitok el√©r√©s√©nek legink√°bb megfelel√Ķ utat. Nem szeretn√©k √°ldozatokat l√°tni, de azt sem k√≠v√°nom, hogy Drazs√©√©k meg√ļssz√°k, √©s ehhez n√©mi b√∂lcsess√©gre kell, hogy hagyatkozzatok. Az a harc, amelyre sokan k√©sz√ľlnek k√∂z√ľl√ľnk, m√°r elkezd√Ķd√∂tt √©s zajlik a h√°tt√©rben, de ha √≠gy folytat√≥dik, akkor √°ldozatai √©ppen a g√°rdist√°k lesznek, amelyet nem szeretn√©k, mert sz√ľks√©g van r√°tok a v√°ltoz√°sok v√©ghezvitel√©re. Sz√≠vesen √°llok rendelkez√©setekre, hogy elmondhassam azt is, amit itt le√≠rni nem ildomos, de √©rtsetek abb√≥l egyel√Ķre, hogy a k√∂z√©ppontba lettetek tolva √©s ez nem v√©letlen. A rendszer m√°r √∂sszed√Ķlt, de m√©g verg√Ķdik √©s √°rthat. Ne adjatok nekik arra okot, hogy ezt tehess√©k, mert magukt√≥l is kiny√≠rj√°k m√°r egym√°st. Figyelj√©tek a tendenci√°t!

B√≠zom a vezet√Ķitek b√∂lcsess√©g√©ben, kicsit jobban apell√°lva erre, mint h√Ķsiess√©g√ľkre. Ez vonatkozik r√°tok is. A h√°bor√ļ l√©nyeg√©ben m√°r eld√Ķlt, de a csat√°kat m√©g csak most akarj√°k hozz√° lej√°tszani. Isten √≥vjon benneteket att√≥l, hogy olyan √°ldozatot hozzatok, amelyet k√©s√Ķbb megb√°nn√°tok! Erre most j√≥ es√©ly van! De nyugalom, nem lesz ez mindig √≠gy! Ha meg√©rtitek √ľzenetem, akkor tudhatj√°tok, a politika jelenleg haza√°rul√°st jelent! Ne legyetek ennek sem √°ldozatai, sem b√Ľnbakjai! A cig√°nyb√Ľn√∂z√©st meg kell f√©kezni √©s ebben olyan munk√°t v√©geztetek, ami el√©v√ľlhetetlen. Itt viszont m√°r magasabb a t√©t. Ha ezt siker√ľl bel√°tnotok, akkor √©rezhetitek hogy strat√©gi√°t kell v√°ltani!

Mindehhez is adjon az Isten, szebb j√∂v√Ķt!

2009-11-23

Posta Imre Link


G√°rdist√°khoz int√©zett felh√≠v√°som bels√Ķ √©lete!
(Most kaptam egy levelet, ahol a nemzeti oldalon komolynak sz√°m√≠t√≥ emberek csevegnek egym√°ssal arr√≥l, amit ott √≠rtam. Amkor √∂sszefog√°s√≥l besz√©l√ľnk √©s utalok arra, hogy az√©rt nem nagyon megy ez, mert ezen az oldalon vak vezet vil√°gtalant, akkor erre gondoltam. Mi√©rt van az, hogy aki m√°r kett√Ķig el tud sz√°molni, m√°r azt is hiszi, hogy j√°rtas a tizes sz√°mrendszerben?)

Szia!

Biztos te is megkaptad az al√°bbit. Lehet ennek a Post√°nak hinni? El√©g hiteles ember, vagy csak √ļgy csin√°l, mintha ...?
√Čn valami√©rt nem b√≠zom benne 100%-ig. Nem tenn√©m t√Ľzbe √©rte a kezem, mert lehet, hogy t√∂vig le√©gne! Vagy m√°r od√°ig jutottam, hogy ott is v√≠zion√°lok, ahol nem is k√©ne? Mi a v√©lem√©nyed?
√údv.


(√Čs itt egy komoly vezet√Ķi v√°lasz, aki nem engem keres meg, mint "k√≠v√ľl√°ll√≥t, aki csak dum√°l", hanem saj√°t k√ļtf√Ķb√Ķl nyomja a tutit. M√©g hogy polg√°rh√°bor√ļ? H√°t, nem rajtatok fog m√ļlni ember, az l√°tszik! csak tudd: a cig√°nyokat nem lehet hadrendbe √°ll√≠tani, de egy√©b m√≥djai is vannak ennek. Nem kell ahhoz m√©g gyilkos sem, hogy gyilkoss√°gg√° nyilv√°n√≠tsanak eseteket. Szerintem nem vesz√≠ten√©tek vele semmit, ha elbesz√©lgetn√©nk, de nekem j√≥l van √≠gy is, ha nektek is rendben van!)

Polg√°rh√°bor√ļ???? Na ne m√°√°√°√°√°...
A cig√°nys√°g nem alkalmas "h√°bor√ļra". Randal√≠rozhatnak itt-ott, valahol, de a kitart√°s, elhivatotts√°g, k√∂vetkezetess√©g, b√°tors√°g, a "katona", az EMBER hi√°nyzik.
A h√°bor√ļjuk, legfeljebb egy nap, egy este orden√°r√© balh√©ja lehet, semmi t√∂bb.
M√°r a kifejez√©s is nevets√©ges. "Polg√°rh√°bor√ļ"???? A s√∂t√©t, nyomorultakkal? Cig√°nyokkal??? Ugyamm√°√°√°√°...
Persze a h√ľlye draskovics agy√°ban megfordulhat ez a dolog, de ez egy baroms√°g.
A G√°rd√°nak nem a legfontosabb c√©lkit√Ľz√©se a cig√°nyok megregul√°z√°sa.
G√°rdist√°t sosem fognak l√°tni cig√°nyb√Ľn√∂z√Ķt b√ľntetni. megvan erre a megfelel√Ķ forma.
Posta Imre csak dum√°l...dum√°l...osztja az √©szt egy k√≠v√ľl√°ll√≥ k√©nyelmes poz√≠ci√≥j√°b√≥l, de sokszor nem re√°lis amit mond.
Szerintem ezt a dolgot is rosszul l√°tja.
K√©nyszerb√Ķl ugyan, de sim√°n eljutunk a v√°laszt√°sokig, s annyi lesz a v√°ltoz√°s, amennyire k√©pesek vagyunk. Szerintem lesz meglepet√©s.
Bar√°ts√°ggal.
http://postaimre.euroweb4you.eu/archiv/news.php?extend.269


De folytasuk csak a csemeg√©z√©st, hiszen most ker√ľlnek el√Ķ „megd√∂bbent√Ķ” dokumentumok arr√≥l, hogy a cig√°nygyilkoss√°gok gyan√ļs√≠tottjai gyakorlatilag kaz√°r fedez√©kkel, Mossad-os bizts√≠t√°s mellett zajlott.


Megd√∂bbent√Ķ dokumentum ker√ľlt el√Ķ a romagyilkoss√°gok √ľgy√©ben

Mint azt m√°r meg√≠rtuk, a rom√°k elleni t√°mad√°ssorozat egyik gyan√ļs√≠tottja, Cs. Istv√°n szoros kapcsolatot √°polt a katonai titkosszolg√°lattal, √©s att√≥l f√©lt, hogy t√°rsa, K. √Ārp√°d meg√∂li √Ķt √©s tart√≥tisztj√©t. Napvil√°gra ker√ľlt most egy √ļjabb dokumentum, melyb√Ķl kider√ľl: a tiszal√∂ki mer√©nylet √©jjel√©n Cs. Istv√°nt Polg√°ron igazoltatta egy rend√Ķr, √©s √©rdekes dolgokat tal√°lt az aut√≥j√°ban.
„Akkor m√©g nem tudt√°k r√≥lam, hogy √©n a Katonai Biztons√°gi Hivatalt (KBH) seg√≠tettem inform√°ci√≥kkal. (...) √©n akkor m√°r f√©ltem, √©s igaz√°b√≥l nem is tudtam, hogy mit csin√°ljak, √≠gy elmondtam az √Ārpi√©knak, hogy engem megkeresett a KBH. Akkor l√©nyeg√©ben √Ārpi olyan szinten kik√©sz√ľlt ett√Ķl, nagyon m√©rges volt, nagyon ideges volt, √©s akkor mondta, hogyha tudja, hogy nekem ilyen kapcsolataim vannak, akkor biztos, hogy nem r√°ncig√°l bele engem ebbe a dologba” – √°ll a Magyar H√≠rlap birtok√°ban l√©v√Ķ jegyz√Ķk√∂nyvben, amely Cs. Istv√°n gyan√ļs√≠totti kihallgat√°s√°n k√©sz√ľlt a Nemzeti Nyomoz√≥ Irod√°ban.
A cig√°nygyilkoss√°gokkal gyan√ļs√≠tott egyik f√©rfi, Cs. Istv√°n vallom√°sa szerint kapcsolatban √°llt a KBH-val, s√Ķt jelentett is neki. F√Ķk√©nt a tiszal√∂ki t√°mad√°s ut√°n k√©rdezgette a f√©rfit a KBH-s tiszt, akinek a nev√©t √©s a rangjelz√©s√©t is el√°rulta a rend√Ķr√∂knek. A vallom√°sban Cs. Istv√°n elmondta, amikor k√∂z√∂lte t√°rsaival, hogy a tiszal√∂ki t√°mad√°s ut√°n √Ķt √ļjra megkereste a KBH, a banda vez√©r√©nek tartott K. √Ārp√°d d√ľhbe gurult, √©s meg akarta √∂lni a tart√≥tisztj√©t, s√Ķt a f√©rfi √ļgy √©rezte, √Ķ sincs biztons√°gban. Furcsa meg√°llap√≠t√°s ez egy Koszov√≥t is megj√°rt kigy√ļrt egykori katon√°t√≥l, √ļgy, hogy m√©g maga is elismerte, K. √Ārp√°d egy√©bk√©nt nyugodt, kiegyens√ļlyozott ember. „K√©s√Ķbb jelezte √Ārpi, hogy meg akarja √∂lni ezt a tisztet. Err√Ķl nekem siker√ľlt lebesz√©lnem. (...) h√°t √©n √ļgy gondolom, hogy er√Ķsen gondolkodott azon, hogy eltesznek engem is l√°b al√≥l valamilyen √ļton-m√≥don” – vallotta Cs. Istv√°n. Majd kifejtette, hogy innent√Ķl kezdve √Ķt a banda teljes ellen√Ķrz√©s al√° vonta.
√Ām nemcsak, hogy nem √∂lt√©k meg Cs. Istv√°nt √©s tart√≥tisztj√©t, H. Ern√Ķ sz√°zadost, hanem bevont√°k a tov√°bbi t√°mad√°sok, √≠gy a kisl√©tai akci√≥ kidolgoz√°s√°ba, el√Ķk√©sz√≠t√©s√©be √©s elk√∂vet√©s√©be.
A Magyar H√≠rlap ma nyilv√°noss√°gra hozott egy rend√Ķri jelent√©st, amely szerint a t√°mad√°s √©jjel√©n a t√°rsaira Polg√°ron v√°rakoz√≥ Cs. Istv√°nt igazoltatta egy j√°r√Ķr, akinek az √ľgyeletvezet√Ķje √©jjel f√©l tizenegy el√Ķtt elmondta, hogy Tiszal√∂k√∂n meg√∂ltek egy cig√°ny f√©rfit, √©s emiatt tartson fokozott ellen√Ķrz√©st a f√Ķ√ļton. A z√°szl√≥s √≠gy is tett. A v√°ros f√Ķ√ļtj√°t√≥l, a R√°k√≥czi √ļtt√≥l nem messze, egy kapubej√°ratban v√°rakozott Cs. Istv√°n, K. √Ārp√°d feles√©ge h√ļg√°nak Opel Astr√°j√°val. A j√°r√Ķr 23 √≥ra 40 perckor igazoltatta a f√©rfit. „Nevezett szem√©ly elmondta, Debrecenb√Ķl az√©rt j√∂tt Polg√°rra, hogy az interneten kereszt√ľl megismert h√∂lggyel tal√°lkozzon, aki eddig nem j√∂tt el. Tov√°bb√° elmondta, hogy katona volt, az id√©n febru√°rban szerelt le, a g√©pkocsi a bar√°tn√Ķj√©√©, aki jelenleg nem tart√≥zkodik Magyarorsz√°gon” – √≠rta jelent√©s√©ben a z√°szl√≥s, aki teh√°t nem fogott gyan√ļt. Mi√©rt is kellett volna? V√©g√ľl is az teljesen norm√°lis, ha valaki a k√ľlf√∂ld√∂n l√©v√Ķ bar√°tn√Ķj√©t csalja egy m√°sik l√°nnyal, akit a neten ismert meg, de m√©g √©jjel f√©l tizenkett√Ķkor sem j√∂n el a randira. √Čs mell√©kesen elmondja m√©g, hogy katona volt.
„A j√°rm√Ľ utas- √©s csomagter√©nek √°tvizsg√°l√°sakor az els√Ķ ajt√≥ban egy √ľveg bontatlan Bomba energiaitalt tal√°ltam, a jobb els√Ķ ajt√≥ban egy √ļn. CB k√©zir√°di√≥t. A vezet√Ķ √ľl√©se m√∂g√∂tt volt egy fekete sz√≠n√Ľ, nagyj√°b√≥l 30√ó120 cm-es gy√∂ngyv√°szon tok, amely √ľres volt, elmond√°sa szerint git√°rtok, csak benne maradt az aut√≥ban. A csomagt√©rben tal√°ltam m√©g t√°vcs√∂vet, amelyr√Ķl azt nyilatkozta, hogy horg√°szathoz kell.” Nos, a kocsiban √©pphogy hulla meg fegyver nem volt, de tudni kell: az √ľres git√°rtokban tartott√°k a t√∂bbiek a pusk√°kat, pont √ļgy, mint a filmekben.
A z√°szl√≥s a jelent√©s√©t azzal z√°rta, hogy „jelent√©sem tov√°bbi int√©zked√©s c√©lj√°b√≥l teszem meg”. √Ām nem t√∂rt√©nt semmif√©le int√©zked√©s, s a tettesek n√©h√°ny h√≥nap m√ļlva mentek tov√°bb Kisl√©t√°ra gyilkolni. Az eg√©sz helyzet egy√©bk√©nt k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t arra, amikor a m√≥ri gyilkosok, Nagy L√°szl√≥ √©s Weiszdorn R√≥bert a nyolc √°ldozat hal√°l√°val v√©gz√Ķd√∂tt m√©sz√°rl√°s ut√°n b√©k√©sen aut√≥znak Skod√°jukkal hazafele, Tatab√°ny√°ra, amikor M√≥r hat√°r√°ban lecsaptak r√°juk a rend√Ķr√∂k, √©s j√≥l megb√ľntett√©k √Ķket – gyorshajt√°s√©rt...

Visszat√©rve a romagyilkoss√°gokhoz, n√∂veli az √©rtetlens√©get az a parancs is, amely szerint K. √Ārp√°d h√°z√°ban augusztus 19-√©n h√°zkutat√°st kellett tartani. Nos, a rend√Ķrs√©g m√©g v√°rt h√°rom napot, s augusztus 21-√©n csapott le a band√°ra. Megmagyar√°zhatatlan az id√Ķh√ļz√°s, hiszen ha m√°r √∂ssze√°llt a k√©p 19-√©n, mi tartott m√©g tov√°bbi h√°rom napig? Nem ak√°rkikr√Ķl volt sz√≥ ugyanis, hanem egy sorozatgyilkos csoportr√≥l.
Ismert, n√©gy f√©rfit – K. √Ārp√°dot, K. Istv√°nt, P. Zsoltot √©s Cs. Istv√°nt – gyan√ļs√≠t a rend√Ķrs√©g a 2008 √©s 2009 k√∂z√∂tt hat ember hal√°l√°val v√©gz√Ķd√Ķ, kilenc esetb√Ķl √°ll√≥, rom√°k elleni t√°mad√°ssorozat elk√∂vet√©s√©vel. A n√©gy f√©rfit √©ppen egy √©ve fogt√°k el Debrecenben. H√°rm√≥jukat a Per√©nyi1 nevezet√Ľ sz√≥rakoz√≥helyen, Cs. Istv√°nt pedig lak√°sa el√Ķtt vett√©k √Ķrizetbe. A rend√Ķrs√©g h√©tf√Ķn k√∂z√∂lte: lez√°rta a nyomoz√°st, √©s az √ľgy akt√°it √°tadta a v√°diratot majdan elk√©sz√≠t√Ķ Pest Megyei F√Ķ√ľgy√©szs√©gnek.
(Magyar Hírlap nyomán)
http://kuruc.info/r/2/64232/
Mi der√ľl ebb√Ķl az anyagb√≥l ki? Az, hogy relev√°ns inform√°ci√≥kat nem vittek tov√°bb √©s az, hogy am√≠g a Mossad le nem rendezte az elvarratlan sz√°lakat, addig nem volt szabad l√©pni√ľk. Mindezen esem√©nyek m√∂g√∂tt a csak kisl√©tai gyilkoss√°got megel√Ķz√Ķen tett feljelent√©sem √°llhat. Aki nem eml√©kszik r√°, most beillesztem:
Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!

Rem√©lem, az igazgat√≥v√°lt√°s kicsit felpezsd√≠ti ott is az √©letet, √©s a megt√©veszt√Ķ n√©vhaszn√°latuk v√©g√ľl val√≥di lesz, b√°r nincsenek ill√ļzi√≥im ezzel kapcsolatban (sem).
√Ėr√∂mmel vettem tudom√°sul, hogy elkezdtek kutakodni az √ērezredes berkeken bel√ľl is, de rem√©lem, nem csak a tisztess√©ges koll√©g√°k megf√©leml√≠t√©se ok√°n. Tegy√©k csak nyugodtan. M√°r nem sok idej√ľk van leleplezni a nemzetellenes tev√©kenys√©get! Ami√©rt √≠rok, az csak a szok√°sos. A hozz√°m is eljutott inform√°ci√≥kb√≥l k√©sz√≠tettem egy kis kivonatot, amit k√©rek m√©ly tisztelettel leellen√Ķrizni.

Az els√Ķ lev√©l nagyon sok megfontoland√≥ dolgot tartalmaz. √Čn megpr√≥b√°ltam ut√°na j√°rni az √ľgynek, de az IOSA nekem kicsit nehezen em√©szthet√Ķ falat (szerintem √∂n√∂knek is az), a Specnaz-r√≥l m√°r nem is besz√©lve.


„Az√©rt √≠rok, mert olyan inform√°ci√≥khoz siker√ľlt jutnom, amiket felt√©tlen√ľl meg kell osszam Veled. K√©t ok miatt, az els√Ķ a hiteless√©g ellen√Ķrz√©se, a m√°sodik pedig a min√©l sz√©lesebb k√∂rben val√≥ terjeszt√©se a h√≠rnek.
A forr√°s az IOSA(=Mossad) magyarorsz√°gi vezet√Ķi k√∂r√©b√Ķl sz√°rmazik, r√©gi... Az ukrajnai ter√ľleten
toboroznak, f√Ķleg volt/jelenlegi Specnaz k√∂r√∂kb√Ķl. A feladat hirtelensz√Ķke vikingek(cig√°nyok) kil√∂v√©se, majd "l√°tv√°nyos" lebuk√°s... √Ėssze nem t√©veszthet√Ķ, sz√Ķke, magas embereket keresnek... Gyakorlatilag ezzel akarj√°k a cig√°nys√°got r√°usz√≠tani a magyarokra. Az id√Ķz√≠t√©s a parlamenti √ľl√©sszak kezdete... A Jobbik hely√©re a MSZ-t szeretn√©k el√Ķre tolni, t√∂bbsz√∂r is felmer√ľlt Vukics neve, mint k√ľld√∂tt ember, ez most ism√©t felmer√ľlt de a lehets√©ges k√ľld√Ķk oldal√°r√≥l!!!! Augusztus v√©g√©re
szervez az MSZ egy nagy √∂sszej√∂vetelt B√∂szt√∂rpuszt√°ra, majd szeptemberre komolyabb politikai megmozdul√°sokat. Al√°t√°masztja mindezt a Jobbik jelenlegi b√©nults√°ga, ami a vezet√Ķ egy√©nis√©gek EP-be t√∂rt√©n√Ķ deport√°l√°sa eredm√©nyezett. Nem kev√©sb√© fontos, hogy ezzel az akci√≥val viktorviktor-nak is el√©be mennek, nem hagyva id√Ķt a reag√°l√°sra. Kubatov G√°bor neve gondolom ismert el√Ķtted, az √Ķ k√∂reib√Ķl sz√°rmaz√≥ inf√≥k szerint, a fidesz jelenleg √∂nmag√°t√≥l √°jult, a "sikerekt√Ķl" √©s korszakos
televanapohárkészlet Viktor nagyságától aléltan várja a jó szerencsét.
R√∂viden ennyi, de ha ez bej√∂n akkor kem√©ny √Ķszre sz√°m√≠thatunk, diverz√°ns akci√≥k is kin√©znek a k√∂zm√Ľvek ellen, amennyiben nem lesz el√©g sikeres a cig√°ny l√∂v√©szet, de √∂tv√∂zhet√Ķ is a kett√Ķ...
√údv”

Arr√≥l sem √°rt tudniuk, hogy Bp. k√∂rny√©k√©n, egy fegyveres mossados h√°tt√©rrel ind√≠tott cig√°ny maffi√≥z√≥kra, usz√≠that√≥ t√°rsas√°gra kihegyezett esetben olyan 3000 f√Ķs felfegyverzett t√°rsas√°gra lehet az el√Ķzetes becsl√©sek alapj√°n sz√°m√≠tani. Ez csak ez a r√©gi√≥, de ezzel –gondolom-, nem mondtam √ļjat.


Azt√°n itt egy k√∂vetkez√Ķ adal√©k is!

„Hello!

Valami nagy diszn√≥s√°g van k√©sz√ľl√Ķben! H√©tv√©g√©n egy besz√©lget√©snek voltam f√ľltan√ļja. Egy rend√Ķr igazolv√°nnyal rendelkez√Ķ katona (ez is m√°r √©rthetetlen volt sz√°momra) panaszkodott bar√°tj√°nak a vonaton. "√©n ek√∂zben zen√©t hallgattam csak egyik f√ľlem volt ott"

Kecskeméten szolgál(t) a fent említett személy. De most a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre jár (jegyzeteire ez volt írva).

Eredeti szakm√°ja elmond√°sa szerint, l√©gi tehersz√°ll√≠tm√°nyoz√≥ tiszt. Arra panaszkodott hogy a sok t√°vol-keleti titkosszolg√°latn√°l dolgoz√≥ √ľgyn√∂k miatt polg√°ri l√©gikis√©r√Ķi tanfolyamot kell csin√°lnia, mert ide utazgatnak magyar honv√©ds√©gi sz√°ll√≠t√≥ j√°rm√Ľveken, √©s m√©g azt is mondta lassan londinernek √©rzi mag√°t.

V√©lem√©nye szerint ezut√°n m√©g intenz√≠vebb csapatmozg√°sok v√°rhat√≥ak a t√©rs√©gb√Ķl, hiszen csoportosan v√©gzik a kurzust.

Maradok tisztelettel:”

Az√©rt nem komment√°lom ezt a levelet, mert ak√°r igaz is lehet minden szava. Magyarorsz√°gra nem 500 000 zsid√≥ telepest v√°rnak, hanem lehet az a sz√°m 2 000 000 is, egy-k√©t √©ven bel√ľl, s azt√°n j√∂het a t√∂bbi, a marad√©k, mint menek√ľlt. Egy k√ľsz√∂b√∂n √°ll√≥nak kommunik√°lt, Ir√°n elleni izraeli agresszi√≥t figyelembe v√©ve, ez nem is kiz√°rt. Persze minden menek√ľlt holokauszt √°ldozat lesz, mert csal√°djaikat a cs√ļnya ir√°niak szemmel vert√©k!


De itt a kedvencem! K√©rd√©sem a k√∂vetkez√Ķ? Az In-kalnak milyen r√©szesed√©se van a jelenlegi NBH Rt. –ban? Nem kell v√°laszolni, √ļgy sem szoktak. Ezt csak az√©rt k√©rdezem, mert a Rend√Ķrs√©get m√°r bekebelezt√©k, a Nemzetv√©delmi Egyetemet is beh√°l√≥zt√°k a k√∂zint√©zm√©nyek √©s strat√©giai pontok java r√©sze m√°r a fel√ľgyelet√ľk alatt √°ll, vagy √ľl, ahogy √©ppen f√ľty√ľlnek nekik.

Sz√≥val, az egyik rend√Ķr szakaszervezettnek nevezett egys√©g t√©glasor vez√©rkara be akar √©p√ľlni az In-Kal-ba, hogy azt bel√ľlr√Ķl bomlasztva v√©dje √©s √≥vja meg a magyar haz√°t. Erre a c√©lra, fed√Ķt√∂rt√©netk√©nt azt tervezt√©k, hogy a lez√ľllesztett rend√Ķrs√©g egyes cs√°b√≠that√≥ tagjait √°tsorolj√°k az ottani √°llom√°nyba, majd pedig puccsot tervezve veszik vissza Ferihegyet √©s minden strat√©giai pontot, int√©zm√©nyt a mossad-t√≥l. Csak sz√≥lok, hogy vesz√©lyben vannak a r√©szv√©nyeik, √©s nem biztos, hogy ezt engedni kellene, mert Soros Gyuri b√°csi ezt nem n√©zn√© j√≥ szemmel.

Nem is olyan r√©gen, egy Juh√°sz nev√Ľ ember( no meg Draskovics, akinek puha az orra, √©s Bencze, aki k√∂lt√Ķ is) a TMRSZ-el kapcsolatosan azon ajv√©kolt, hogy nemzetbiztons√°gi k√©rd√©s az, ha egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st k√∂t egy bejegyzett politikai szervezettel annak ellen√©re, hogy minden m√°sik politikai szervezet, akinek ez a szakmai program az asztal√°ra ker√ľlt, elutas√≠totta azt. Most csend van, pedig a Rend√Ķrs√©g egyik szakszervezete egy fegyveres, k√∂ztudottan izraeli h√°tter√Ľ, sok mor√°lis √©s anyagi vissza√©l√©sre utal√≥ k√©rd√©st felvet√Ķ „mag√°nc√©ggel” l√©pett frigyre. K√©rem √Ėn√∂ket, n√©zzenek m√°r komolyan ut√°na, nehogy t√∂ke legyen annak az ar√°nak, mert m√©g her√©l√©s lesz a v√©ge.

De íme, itt a bizonyíték is a nászra!
“Tisztelt Koll√©g√°k!
√Ėr√∂mmel t√°j√©koztatok minden √©rdekeltet, hogy l√©trej√∂tt egy meg√°llapod√°s a Rend√©szeti V√©degylet √©s az In-Kal Security Kft.-k√∂z√∂tt.
Ennek √©rtelm√©ben, az In-Kal Security olyan m√°sod√°ll√°s v√°llal√°si lehet√Ķs√©get biztos√≠t a rend√Ķrs√©g √°llom√°nya r√©sz√©re, amely nem √∂sszef√©rhetetlen a szolg√°lati jogviszonnyal, √©s v√©gz√©s√©hez nem sz√ľks√©ges vagyon√Ķri igazolv√°ny.

A munkav√©gz√©s k√ľl√∂nf√©le sport √©s kultur√°lis rendezv√©nyekre vonatkozik, eseti, de folyamatos jelleggel, forgalomir√°ny√≠t√≥, jegyvizsg√°l√≥, stb. munkak√∂r√∂kben.
Az alkalmaz√°s felt√©tele egy szem√©lyzeti besz√©lget√©s √©s adatfelv√©tel, amelyet az In-Kal Security v√©gez meghat√°rozott id√Ķpontokban.
Ezt k√∂vet√Ķen a kiadott alkalmaz√°si sz√°nd√©knyilatkozattal a megfelel√Ķ nyomtatv√°nyon kell beny√ļjtani a m√°sod√°ll√°s v√°llal√°sra k√©relmet a munk√°ltat√≥i jogk√∂rt gyakorl√≥ rend√Ķrs√©gi vezet√Ķ fel√©.
A koordin√°tori √©s ki√©rtes√≠t√©si feladatokat a Rend√©szeti V√©degylet F√Ķv√°rosi Tagszervezete Szervez√Ķ Titk√°ra, M√©sz√°ros Zolt√°n r. zls. l√°tja el. El√©rhet√Ķs√©ge: 06-30/661-2094 telefonon, vagy az rv.inkal@gmail.com email c√≠men.
A szem√©lyzeti besz√©lget√©sek id√Ķpontjair√≥l, folyamatosan t√°j√©koztat√°st adunk.
Jelentkezni √©s a r√©szletekr√Ķl √©rdekl√Ķdni a 37-090 vagy a 37-091-es telefonsz√°mokon lehet.
Pach D√°niel r. zls.
Rend√©szeti V√©degylet F√Ķv√°rosi Tagszervezet eln√∂ke”
„√Ėssze n√Ķ az, ami √∂ssze tartozik!” rv.inkal@gmail.com
K√∂sz√∂n√∂m, hogy t√°j√©koztat√≥ anyagomat elfogadj√°k, √©s csatolj√°k a megl√©v√Ķ dosszi√©mhoz. B√°r el√Ķz√Ķ leveleimre semmilyen form√°ban nem reag√°ltak, tudom, hogy rendszeres olvas√≥i az oldalamnak. Ez√©rt is aj√°nlom a mai bejegyz√©semet, amely MSZP p√°rtp√©nzek √©s illeg√°lis fegyverkereskedelem c√≠met visel. Tal√°n ott sem √°rtana kut√°szkodni kicsit, de ezt csak halkan suttogom.
Vigy√°zzanak erre az orsz√°gra √©s naiv, alapj√°ban becs√ľletes n√©p√©re, a magyar nemzetre, ha m√°r egyszer erre a h√°l√°tlan feladatra szeg√Ķdtek! Vagy, ha m√©gsem ezt teszik, legal√°bb hagyj√°k, hogy √∂n√∂k helyett megtegy√©k ezt azok, akik (ha nem is √©rtik a szakma minden cs√≠nj√°t, √©s nem KGB, Mossad, CIA gy√≥gyint√©zm√©nyekben lettek kistaf√≠rungolva) megteszik azt, amit a lelkiismeret√ľk dikt√°l!

√Āld√°s, s b√©kess√©g!

2009-07-30
Posta Imre
Nos, ha valaki t√∂bbet szeretne megtudni a t√©m√°ban, az forduljon a CIA-Mossad √©s FSZB helyi kirendelts√©g√©hez, mert az NNI-ben is √ļgy meg vannak vezetve a kis szemellenz√Ķs√∂k, hogy m√°r szinte f√°j.
A lemaradásom pótolva azért most is összehozok egy kis Anzixot:
- Szak√©rt√Ķ v√©lem√©nye szerint Izraelnek mindenk√©ppen sz√ľks√©ge van az USA t√°mogat√°s√°ra az Ir√°n elleni t√°mad√°shoz (ez nem igaz, mert a kett√Ķ egy √©s am√ļgy is az oroszok √©s K√≠na a c√©lpont, de err√Ķl a mell√©kelt komment√°r is sokat besz√©l.) http://www.inosmi.ru/video/20100806/161896599.html
- 150 √≠r m√Ľv√©sz Izrael ellen hirdetett bojkottot
- az oroszok azt mondj√°k, hogy a robotrep√ľl√Ķg√©peik technol√≥giai fejleszt√©se miatt sz√ľks√©g√ľk van izraeli seg√≠ts√©gre
- a t√∂r√∂k√∂k „megal√°zt√°k” az izraeli nagyk√∂vetet, akit nem h√≠vtak meg egy rendezv√©nyre (de legal√°bb nem kellett a stokin √ľlve a f√∂l√© magasod√≥ tur√°nit hallgatnia)
- Netanjahu √≠g√©retet tett, hogy J√ļdea √©s Szam√°ria ter√ľlet√©nek 90% -√°t adja vissza Paelsztin√°nak, mik√∂zben 50 ezer zsid√≥ deport√°l√°s√°r√≥l besz√©l az eml√≠tett ter√ľletr√Ķl (nem mintha nem lenne mindegy, mit hazudozik)
- Izraelben minden célpontot képesek elérni a modern arab rakétákkal
- izraeli pil√≥ta n√©lk√ľli rep√ľl√Ķ 8 √≥r√°t t√∂lt√∂tt L√≠bia l√©gter√©ben el
Egyel√Ķre ennyit, pedig van m√©g rengeteg forg√°cs, amit √∂ssze lehet szedegetni, de m√°ra itt most legyen el√©g ennyi.

HozzŠszůlŠsok

# | z√°szl√≥s z√°szl√≥s - 2010 08 15 ¦ 17:11:45
Imre!Ezekt√Ķl a fakab√°tokt√≥l ne v√°rj semmit,mivel most adt√°k parancsba,hogy a "maffi√≥z√≥kat" ne h√°borgass√°k!Rendsz√°m √©s n√©v megad√°s√°val.:(
# | GERRY GERRY - 2010 08 15 ¦ 17:21:07
Rendsz√°m √©s n√©v ??? :D - k√ľldd √°t ide!!!

LISTA!!!!!!
# | postaimre postaimre - 2010 08 15 ¦ 17:42:38
z√°szl√≥s, tegnap √©pp Miskolc k√∂rny√©k√©n j√°rtam. Megismertem a Szuhai csal√°d t√∂rt√©net√©t √©s beavattak a helyi zsid√≥ polg√°rmesterek √©s cig√°ny-maffia rend√Ķri √∂sszefon√≥d√°saiba. Olyan k√∂tetnyit tenne ki, ha most elkezden√©m feszegetni a t√©m√°t. Megnyugtattak, hogy a rend√Ķr√∂k √°tlagban annyira z√ľll√∂ttek √©s gy√°v√°k, hogy nem kell tartani att√≥l, hogy komoly ellen√°ll√°st jelentenek, mert a fegyver hangj√°ra √∂sszecsin√°lj√°k magukat. M√ļlt √©vben m√©g t√ľntet√©s is ment Albert√©rt, pedig nyakig benne van ott is mindenki a korrupci√≥ban, maffia-tev√©kenys√©gben, √°llami b√Ľn√∂z√©sben, √∂sszefon√≥d√°sokban. Hidd el, nem fogok sajn√°lni egyetlen gennyl√°da rend√Ķrt sem, s√Ķt sim√°n ki lesz adva a t√Ľzparancs minden nemzet√°rul√≥ra, amikor az id√Ķ meg√©rett hozz√°. Az a p√°r j√≥ egyenruh√°s ember m√°r most is tudja mi az √°bra, a t√∂bbi meg nem sz√°m√≠t, sajnos. Az M3-on, Bp-r√Ķ lefel√© menet vagy 4 trafipaxos zserny√°k b√°dogdobozzal tal√°lkoztam, mert a p√©nz az kell a taknyoknak (m√©g ha parancsra is teszik szeg√©ny idi√≥t√°k). Azt hiszem, hamarosan p√°rnak a feje sz√©t lesz klopfolva ugyan√ļgy, mint az als√≥√∂rsi esetkor, mert ez m√°r nem mehet √≠gy tov√°bb. Vagy elkezdenek gyorsan √©szhez t√©rni, vagy √Ķk lesznek az els√Ķ sor, akik mennek a lecs√≥ba. M√©g j√≥, hogy a cig√°nyoknak kiadt√°k a kaz√°rok, hogy vad√°sszanak r√°juk. Minden f√≥rumon megteszem, hogy sz√≥lok hozz√°juk, √©rt√ľk, de ez √≠gy nem hat√©kony, mert legal√°bb a fele az utcaiaknak is meg√©lhet√©si b√Ľn√∂z√Ķ, a vezet√Ķik k√∂z√ľl meg majd mindegyik be van k√∂tve.
# | fsavanyu fsavanyu - 2010 08 15 ¦ 18:27:33
CSak a magyart merik cseszegetni, b√ľntetni ezek selythalmazok, nem emberek .Nincs kegyelem egynek sem, egyenruh√°ba √©liki hatalm√°t ut√°lom mind! Ha az esk√ľj√ľkre v√©gezn√©k munk√°juk, nem itt tartan√°nk. Rend√Ķr, haza√°r√ļl√≥zsid√≥ nincs kegyelem sz√°motokra, el ba........tok vissza√©ltetek vele.
# | hunroli hunroli - 2010 08 15 ¦ 19:54:35
No igen ! Tegnap en is nagyon szerettem volna veled beszelni szemelyesen egy bizonyos dologgal kapcsolatban , de sajnos nem tudtam leerni mar Babonyba 6- ig, pedig rajta voltam nagyon. Nagyon remelem hogy lesz meg ra alkalom, addig is hizlalom a mondandomat ! Mellesleg sok rendor kepben van itt is nem kell felni...igaz tanacstalanok mert nem nagyon tudjak, hogy mikor, hol es hogyan lesz a RAJTA !
# | postaimre postaimre - 2010 08 15 ¦ 20:37:48
hunroli, tegnap nem is az el√Ķad√°s volt igaz√°n a l√©nyeg, hanem az, hogy megtapasztaltam, hogy elsz√≥rva b√°r, de nagyon j√≥ emberek √©lnek ott is, akik k√©pben vannak (k√∂zt√ľk rend√Ķr√∂k is, akiknek el√©g behat√≥an ismerik a F√©nyes Port√°t √©s az √°rnyoldalakat is). Meg√©rtem a tan√°cstalans√°gukat, de lassan elfogadni m√°r nem lesz r√° m√≥d. Le√≠rtuk sz√°mtalanszor mire sz√°m√≠tsanak, s seg√≠teni azokon lehet, akik √∂nmagukon is k√©pesek, kis r√°seg√≠t√©ssel ugyan. Egy√©bk√©nt aki m√©g a szervn√©l mint rend√Ķr tekint √∂nmag√°ra, az halott ember, de ha magyark√©nt, akkor es√©lye lesz megl√°tni a kaz√°r hatalom-mentes √©s cig√°nyterror n√©lk√ľli, no meg haza√°rul√≥-free j√∂v√Ķt, de ha azt nem is, legal√°bb becs√ľlettel halhat.
Gy√Ľjtsd csak az adatokat. Hamarosan megyek arra. Viszont ha nem v√°rhat a dolog akkor szervezz√ľk meg titokban az inform√°ci√≥-cser√©t, de ezt meg ne tudja senki NBH-s el√Ķgerinch√ļros zsidaja, ez√©rt egyel√Ķre ne besz√©lj err√Ķl m√©g senkinek.
# | hunroli hunroli - 2010 08 15 ¦ 21:04:13
Imre ! Nagyon sok jo ember el itt csak mind el van keseredve, mert ezek az emberek nem elkoltozni akarnak innen egy jobb elet remenyebe valahova, hanem itt akarnak ervenyesulni. Nem Budqpesten vagy teszem azt kulfoldon.Mert szeretik a helyet ahova szulettek. Hozzateszem itt elsosorban fiatalokrol beszelek 20 es 35 kozott.

A mondandom, szerintem raer meg, a hazai palya miatt lepeselonybe vagyunk..;). Csak idobe jelezd mikor jarsz erre legkozelebb...:)
# | postaimre postaimre - 2010 08 15 ¦ 21:26:41
Csaba, kicsit zavarba hozt√°l. Mi van? Te most mire reag√°lsz? Nyilv√°n nem te vagy Ja-cop s', sem James Blind, de ez a te dolgod. Sz√≥val, most itinert k√©rek, mert ha az √≠r√°sban egy Csaba nev√Ľ r. alezredessel azonos√≠tod magad √©s val√≥ban te vagy √Ķ, akkor k√∂nnyebb a dolgunk, mint hittem. Ha pedig nem √Ķ vagy az, aki vagy √Ķ, akkor meg ne vedd magadra, k√©rlek, mert nem a te kereszted.
# | postaimre postaimre - 2010 08 15 ¦ 21:31:04
K√∂zben csaba meg elt√Ľnt, de furcsa. Hunroli, az a legjobb koroszt√°ly egy tapasztalt vezet√Ķvel. Tegnap azt latolgattam, hogy a k√∂rny√©k legmen√Ķbb cig√°ny-maffi√°ja kb. 100 embert ha √∂ssze tudna kapni, de j√≥l kik√©pzett √©s haz√°j√°√©rt harcol√≥, remek felszerel√©ssel rendelkez√Ķ 10 "kommand√≥s" darabjaira szedn√© az eg√©sz megy√©t √©s csak a hullazs√°kokat kellene ut√°nuk hordani √©s a M√°trai Er√Ķm√Ľbe az √©ppen megszorult Kapolyinak lesz√°ll√≠tani a marad√©kot, hogy energi√°t √°ll√≠tson el√Ķ, miel√Ķtt √Ķ is a t√∂bbiek ut√°n veti mag√°t k√©ts√©gbees√©s√©ben.
# | keepfargo keepfargo - 2010 08 16 ¦ 06:28:02
atya56
Szép, felemelö idézetet választottál, el lehet rajta gondolkodni.
Egyet√©rtek veled abban is, hogy szellemi √©s fizikai harc folyik, a megmarad√°sunk√©rt,√©s az √©let jobb√° t√©tel√©√©rt, a S√°t√°n szolg√°inak visszaszorit√°s√°√©rt. A szomor√ļ az, hogy mind a fizikai mind a szellemi csatat√©ren ink√°bb √°llunk veszt√©sre, mintsem nyer√©sre. A sz√©p viszont az a dologban, hogy a szellemi √©s fizikai sikon is csak a lelki javul√°s, felemelked√©s adhat segits√©get, √©s fog is adni, ha m√°r minden veszni l√°tszik is. Lelkier√∂ az egy√©nben, nemzet√ľnk lelk√ľlet√©nek fel√©breszt√©se, az √∂s√∂k lekierej√©vel egyes√ľlni tud√°s - ezekre lesz √©s van sz√ľks√©g√ľnk, jobban mint valaha.
Pszichol√≥giai h√°bor√ļ is folyik, a m√©di√°ban, a honlapokon, az emberek lelki vil√°g√°ban - a k√ľls√∂ t√∂rt√©n√©sek csak ennek fizikai visszhangjai. Pr√≥b√°lunk rendet rakni itt bel√ľl, azt√°n rem√©lj√ľk, hogy a k√ľls√∂ rend is megteremt√∂dhet majd, ennek f√ľggv√©ny√©ben.

T.B.Sz.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.04 mŠsodperc
83,605,584 egyedi lŠtogatů