Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A zsidó ellenszere az Igazságban van

Napl√≥Demj√°n t√°mogatna egy szoci√°l-demokratikus p√°rtot. 350-400 Ft-os eur√≥ az orsz√°g lakoss√°g√°nak 60%-√°t m√©lyszeg√©nys√©gbe tasz√≠tan√°. Gazdas√°gi stat√°rium, v√©szhelyzet fel√© halad az orsz√°g. A vil√°ggazdas√°gban √ļj szelek f√ļjnak!...De ma reggel a meteorol√≥gus megeml√≠tette, hogy Erd√©lyben milyen az id√Ķ. M√°t√© fiammal felkaptuk a fej√ľnket erre, mert ugye paranorm√°lisak vagyunk. Cs√∂kken a zsid√≥korm√°nyba, alkotm√°nyos m√Ľk√∂d√©sbe vetett balga hit is, de ma m√°r a m√©dia-t√∂rv√©ny miatt is sokan sip√°kolna. Nem csod√°lkozn√©k azon, ha lassan elkezden√©k a korm√°nyzati zsid√≥k egym√°s likvid√°l√°st, mert kar√°csonyra √©s Hanuk√°ra is √≥l j√∂nne p√°r √∂r√∂mh√≠r a kisbefektet√Ķknek az orsz√°gban. Az In-Kal Ferihegyre k√©sz√ľl a honv√©ds√©gi objektumok „v√©delme” mellett, Hende az egyetemist√°kat is beszervezn√© az √∂nk√©nyes tartal√©kosok k√∂z√© (a zsid√≥ fiatalok Izraelben m√°r ekkor ki vannak k√©pezve, s ide √°tj√∂tt h√©berekr√Ķl van sz√≥, csak Csaba ezt nem rekl√°mozza). Van m√©g valaki, aki √ļgy v√©li, hogy a vessz√Ķfut√°s nem kardlapoz√°ssal, s√Ķt nyilv√°nos sz√°monk√©r√©ssel fog v√©get √©rni? Van m√©g valaki, aki k√©telkedik abban, hogy a j√≥zan √©sz √ļtj√°ra ezt a zsid√≥ hord√°t nem a fegyverek √ľt√∂tte sebek tudj√°k r√°terelni √©s ott tartani?
„A zsid√≥s√°g f√©lelem n√©lk√ľl, teljes biztons√°gban, szabads√°gban, igazs√°gban kell, hogy √©ljen - mondta Martonyi J√°nos k√ľl√ľgyminiszter szerd√°n, hanuka els√Ķ napj√°n, a budapesti Nyugati t√©ren fel√°ll√≠tott nyolc√°g√ļ gyertyatart√≥ els√Ķ l√°ngj√°nak √ľnnep√©lyes meggy√ļjt√°sakor.” Ez a h√©ber emberszer√Ľ l√©ny kinek is a k√ľl√ľgyminisztere? A bilderberges kaz√°ri majom a kacki√°s bajuszk√°j√°val hanuk√°zik, mik√∂zben Erd√Ķ P√©ter a szint√©n zsid√≥ nem sz√≥lal meg, s a p√°pa, aki szint√©n Jahve-fun, hallgat, de m√©g az „ellenz√©k” zsidajai is lap√≠tanak rendesen. A zsid√≥ sz√°jkos√°rt√∂rv√©nyt alkot √©s szavaztat meg? Na √©s? Ki nem tesz r√°, mert pont j√≥, hogy √≠gy √©bredeztetik a m√©g b√©k√©s szusz√°kokat. Norm√°lis ember m√°r r√©gen k√∂p az ilyesmire √©s arra k√©sz√ľl, hogy akasztani viszi majd √Ķket sz√©pen sorj√°ban. Nem megy m√°r a lass√ļ honfoglal√≥sdi √©s a besziv√°rogtat√°sos politika √©s minden magyarnak joga √©s k√∂teless√©ge a haza ellens√©geit, √°rul√≥it nem csak feltart√≥ztatni, hanem jobb h√≠j√°n sorsukat ebben a ciklusban bev√©geztetni. A tv-ben most mennek az olt√≥-rekl√°mok is, tal√°n √©ppen √∂nmaguknak sz√≥l√≥an. „2010-ben mag√°t nem oltatni nagy luxus!” Na akkor csak oltassa mag√°t a zsid√≥-cig√°ny √©s minden idi√≥ta ezzel ni!Bukik az √Ālomsziget projekt, de √ļj t√°rgyal√°sa van Kulcs√°rnak is √©s nem tudtok olyan c√©get, helyet szem√©lyt megnevezni az √°llami kapcsolatk k√∂z√∂tt, amelyet ne lehetne korrupci√≥, herd√°l√°s √©s ez√°ltal a nemzethal√°lhoz val√≥ hozz√°j√°rul√°sa miatt szan√°lni √©s vezet√Ķiket demokratikusan kiv√©gezni. Olstein-Orb√°n is benne van nyakig a sz√≥szban. Ilyen levelek keringenek a neten.

Miel√Ķtt m√©g a zsid√≥ APEH elkezdi a nagy vizsg√°l√≥d√°s√°t, javaslom nekik, hogy hagyj√°k ott a munkahely√ľket de s√ľrg√Ķsen, mert nagytakar√≠t√°s el√© n√©z√ľnk √©s a sok kiiktatand√≥ behajt√≥val, b√≠r√≥val, √ľgy√©sszel √©s rend√Ķrnek l√°tsz√≥ gerinctelennel nem sok√°ig hordja m√°r √Ķket a h√°t√°n a f√∂ld. Ezt a figyelmeztet√©st √ļgy sem veszik komolyan, pedig kellene, ahogy az el√Ķz√Ķeket is.
A banki ad√≥sok v√©delme √ļgy oldhat√≥ meg, ha bed√∂ntik a bankrendszert, azt pedig a p√©nz kiv√©tel√©vel lehet legegyszer√Ľbben megtenni. M√°r a k√≥ser m√©dia is rekl√°mozza, hogy Franciaorsz√°gban elkezd√Ķd√∂tt a mozgalom, de n√°lunk is bele kellene h√ļzni! Mire j√≥ ez? √Ėnmaga a rendszer √∂sszed√∂nt√©se csak arra, hogy a szem√©t eltakar√≠t√°sra ker√ľlhessen √©s √ļjra lehessen kezdeni, de m√°r stabil alapokr√≥l, a jelenlegi zsid√≥-terror vesz√©ly√©t elh√°r√≠tva.
Tegnap majdnem siker√ľlt v√©gigszenvednem a Macs√©ta c√≠m√Ľ remekm√Ľvet. A film nagyon egyszer√Ľen, realisztikusan mutatja be a politikai maffia √©s a k√©s-m√Ľv√©szet remekbe szabott √∂tv√∂z√Ķd√©s√©t. Gyeng√©bb idegzet√Ľeknek nem aj√°nlom, mert el√©g magas benne a szeretetrezg√©s. √Črdekes momentum a sok nyakaz√°s mellett, hogy magyarul is besz√©lnek benne, igaz, hogy egy zsir√°f mond ocsm√°nys√°gokat, de v√©g√ľlis ugyanazt az effektust √©lhetj√ľk √°t, mint a leg√ļjabb szint√©n igen v√©res Stalone produkci√≥n√°l, a Fel√°ldozhat√≥kn√°l, ahol mag√°t Pest-nek, t√°rs√°t pedig Bud√°nak nevezi az egyik jelenetben.

Antal Nimród is szerepel a Machetében és magyarul beszél
Robert Rodriguez annyira √∂sszehaverkodott Antal Nimr√≥ddal a Ragadoz√≥k forgat√°s√°n, hogy √ļj filmj√©ben, a Machet√©ben felk√©rte √Ķt egy apr√≥bb szerepre, melyben Antal Nimr√≥d karaktere magyarul cukkolja a c√≠mszerepl√Ķt.

Az Orig√≥ egyik filmkritikusa m√°r l√°tta a Machet√©t a Velencei Filmfesztiv√°lon, s meg is √≠rta r√≥la benyom√°sait, valamint meger√Ķs√≠tette, hogy Antal Nimr√≥d val√≥ban felt√Ľnik a filmben. Antal √ļj filmje, a Ragadoz√≥k r√©v√©n ismerkedett meg Robert Rodriguezzel, a Machete t√°rsrendez√Ķj√©vel, hiszen annak √Ķ volt a producere.
Az Orig√≥nak Rodriguez elmes√©lte, hogy a Ragadoz√≥k forgat√°sa alatt annyira √∂sszehaverkodtak Antallal, hogy nem hagyhatta ki, hogy √Ķt k√©rje fel a Machete egyik apr√≥ szerep√©re. A magyar rendez√Ķ az egyik rosszfi√ļ test√Ķr√©t alak√≠tja a Machet√©ben, de sajnos el√©g hamar elhal√°lozik a c√≠mszerepl√Ķnek k√∂sz√∂nhet√Ķen.

Link

http://www.sg.hu/cikkek/76730/antal_nimrod_is_szerepel_a_macheteben_es_magyarul_beszel

Mindez pontosan illeszkedik abba k√©pbe, amir√Ķl m√°r kor√°bban is besz√©lt√ľnk. A vil√°g szem√©t Magyarorsz√°gra a magyar nyelvre kell ir√°ny√≠tani.


Link
http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=73956

Itt meg az utols√≥ vacsor√°ja ezeknek! Valaki elemezze m√°r a maceszt a t√°ny√©rjukon, mi√©rt van a szak√°llasaknak m√°sk√©ppen rendezve, az Olstein√©knak meg elk√ľl√∂n√≠tve. Nekem els√Ķ blikkre olyan Dr. MONK-os nak t√Ľnik.Nem kicsit szaladt tele a h√ļcsuk√°ja m√°r a norm√°lisabbj√°nak a zsir√°f-k√©rd√©ssel √©s Viktor √©s h√°ttere, ha nem akarja ezt tudom√°sul venni, akkor √ļgy fogak nyiffanni, ha meg meg√©rti, akkor meg √ļgy. Ma m√°r magyar√°zkod√°sra k√©nyszer√ľlnek √©s tippeket adnak egym√°snak, hogyan lehet tan√≠tani a t√∂rt√©nelmet a r√©gi hazugs√°gok √©rtelm√©ben √©s ragozni a zsid√≥k befoly√°s√°t a magyar 1000 √©vesnek mondott √°llamis√°g kapcs√°n. Viktor √©s a teljes „elit” m√°r b√°rmit is tesz, az illegitim √©s mindez√©rt k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂sk√©nt kell felelni√ľk a val√≥di – nem zsid√≥- t√∂rv√©ny el√Ķtt! Az EU-ban is nemzetk√∂zi hangok er√Ķs√≠tik, hogy a felm√©r√©sek szerint a maffia √©s az √°llam k√∂z√∂tt NINCS √©les hat√°r, sejtetve azt, hogy az √°llami-b√Ľn√∂z√©s = a maffi√°val. Ez pedig ak√°r5hogyan is sz√©p√≠tj√ľk, de nemzetk√∂zi szinten az illumin√°tus zsid√≥-√∂sszeesk√ľv√©s, semmi m√°s. Itt van erre egy bizony√≠t√©k. A gyorsford√≠t√°st most kaptam:

„WikiLeaks szerint, 200 nukle√°ris fegyver van elhelyezve Eur√≥p√°ban.

2010. december 1.

A WikiLeaks dokumentumjai szerint, az USA 200 taktikai nukleáris fegyvert helyzet el Európában, többsége megtalálható Belgiumban, Hollandiában, Németországban, és Törökországban.

R√©g√≥ta gyan√≠tj√°k, hogy ez a n√©gy orsz√°g az ENSZ-et seg√≠tette, ezen fegyverek elhelyez√©s√©ben, viszont a korm√°nyok az ENSZ-el egy√ľtt tagadt√°k. Az ENSZ tegnapi nyilatkozata szerint, nukle√°ris titkok kibocs√°t√°sa “t√∂rv√©nyellenes √©s vesz√©lyes”.

Az inform√°ci√≥ szerint, tavaly besz√©lget√©st folytatott Philip Gordon, USA seg√©d titk√°ra, Christoph Heusgen-nel, a n√©met k√ľlpolitikai tan√°csad√≥val. Besz√©lget√©s√ľk a n√©gy orsz√°gban elhelyezet fegyverekr√Ķl sz√≥lt.

Egy m√°sik dokumentum szerint, 2009 janu√°rj√°ban, az USA √©s Holland k√ľl√ľgy miniszterei tan√°cskoztak Turki Al-Kabeer herceg, aki a sza√ļdi k√ľl√ľgy miniszt√©rium egyik tagja, Ir√°n nukle√°ris programj√°r√≥l.

A h√≠rn√∂k szerint: “Turki herceg felsz√≥l√≠t√°sa szerint, ha Ir√°n megpr√≥b√°l nukle√°ris fegyvert l√©trehozni, akkor a vesz√©ly elh√°r√≠t√°s c√©lj√°b√≥l m√°s √Ėb√∂l orsz√°gok is enged√©lyezik a fegyverek gy√°rt√°s√°t vagy elhelyez√©s√©t.”

http://www.express.co.uk/posts/view/214778/WikiLeaks-claims-200-nukes-in-Europe

Mivel oly m√©rt√©kben √©s mennyis√©gben d√Ķlnek a bilik, hogy azt m√°r szinte k√∂vetni sem lehet, javaslom, hogy mindenki hallgasson v√©gre az igazs√°g√©rzet√©re √©s felejtse el a zsid√≥-t√∂rv√©ny zsid√≥-fenyeget√©s√©t, a b√≠r√≥s√°got nyugodtan szemen k√∂pheti, de a rend√Ķrs√©get √©s √ľgy√©szeket is elk√ľldheti a j√≥ √©des maffi√≥z√≥ anyj√°ba. Nem mondom, hogy sz√©p dolog, de egy √ļriember manaps√°g k√©tszer is megn√©zi, kiben b√≠zik, s azt tudni lehet, hogy a mostani „t√∂rv√©nyess√©g k√©pvisel√Ķiben” jobban teszi, ha nem! √ēk akart√°k, akkor meg legyen! A gazember ne √©rezze mag√°t itt biztons√°gban, s ha 100-b√≥l 100 kaz√°r -zsid√≥, akkor nyugodtan lehet √°ltal√°nos√≠tani! Nagyon √©rlel√Ķdik az a honv√©delmi helyzet!

HozzŠszůlŠsok

# | Tulok Tulok - 2010 12 02 ¦ 13:45:40
Mi itt, √°tl√°tunk a "szit√°n", err√Ķl besz√©l√ľnk m√°r az oldal elind√≠t√°sa √≥ta, √©s sokunk m√°r sok √©ve! Orb√°n √©s hasonsz√Ķr√Ľ bag√°zsa legal√°bb annyi esetben ker√ľlt ter√≠t√©kre, mint a vel√ľk sors -√©s b√Ľnv√°dilag t√°rstettesk√©nt, "sz√∂vets√©gesk√©nt" fel-fel bukkan√≥ politikai √©s gazdas√°gi ellenz√©k√ľk. Az eg√©sz t√°kolm√°ny bel√ľlr√Ķl fog felrobbani, nem k√≠v√Ľlr√Ķl lesz sz√©tbomb√°zva, mert hamar√°bb utol√©rik a hazug embert, hogyha s√°nta (de ennek m√°r a bele is l√≥g)! T√°gabb k√∂rnyezetem is m√°r √©rz√©keli a v√°ltoz√°s szel√©t. Eddig sem kevesen voltak, akik ismerve Olsten holdudvar√°t, zsigerb√Ķl gy√Ľl√∂lik, de fanjai is sz√©pen kopnak. Legal√°bb 3 milli√≥ ny√∂gd√≠jas fog pof√°ra esni, mivel nem tudj√°k √∂sszeilleszteni ok-okozat szintj√©n, a nyugd√≠jalapok √°llami kezel√©sbe v√©tel√©t, az √°llacs√Ķddel. Magyarul, az √©rt√©kes√≠tett nyugd√≠jalapok (magyar √©s k√ľlf√∂ldi √°llamk√∂tv√©nyek), az √°llamcs√Ķddel √ļgy elt√Ľnnek, mint a sv√°jci zseb√≥ra, a szovjet megsz√°ll√°s kezdet√©n. Ezen az sem seg√≠t, ha a m√©dia minden klo√°ka-ny√≠l√°s√°n kaz√°r sz√≠n√©szek, m√Ľsorvezet√Ķk √∂ntik r√°nk a trutyit. Az illumin√°tus zsid√≥-√∂sszeesk√ľv√©s, v√©gj√°t√©ka k√∂vetkezik, amit t√∂rv√©nyszer√Ľen buk√°s k√∂vet, de nem szabad elfelejteni, hogy mi a feladatunk! Minn√©l t√∂bb, erre √©rdemes embert megmenteni, hogy ne tudj√°k magukkal r√°ntani a m√©lybe! Ez az √∂ngyilkos fert√Ķz√©s esete! A gazdatest megcsonk√≠t√°s√°ba, maga a gazdatest is belehalhat, √©s vele pusztul a moh√≥ √©l√Ķsk√∂d√Ķ is! A rothad√°s jelei, a k√≥r elrehaladt√°val, egyre jobban mutatkoznak, de a dagadtra h√≠zott √©l√Ķsk√∂d√Ķ m√°r saj√°t test√©t is elkezdte felzab√°lni, de mi lesz vele, ha a sz√°ja a gyomr√°hoz √©r?
# | gabi gabi - 2010 12 02 ¦ 14:19:16
M√°r √©rtem mi√©rt simogatta Gyurcs√°ny az 56-os eml√©km√Ľ fed√Ķnevet kap√≥ szabadk√ļm√Ľves szimbolumot! El√©g sok rozsd√°s oszlopb√≥l √°ll, jut mindegyik√ľknek.
# | spartakusz spartakusz - 2010 12 02 ¦ 14:35:55
Sziasztok!

Tiszta sor - OBAM√ĀT - figyelmeztettem - √©let√©t megmentettem, a vulk√°n kit√∂r√©s ok√°n - de itt van Putyin - rem√©lem eljut hozz√°d √ľzenetem - SPARTA-KUS vagyok - √ľzenem vigy√°zz magadra - ha narancsot k√≠n√°lnak ne fogyaszd el...

eml√©keztet√Ķ√ľl: ha egy ny√≠lvesz√Ķt a kezemben veszek k√∂nnyen kett√© t√∂r√∂m, kett√Ķvel m√°r nehezebben b√°nok el - ha n√©gy - j√≥l jegyezd meg ha n√©gy vesz√Ķt a kezembe fogok elt√∂rni nem tudom....

Magyarul aki √∂ld√∂k√∂lni akar csak n√©gy vessz√Ķvel tudjuk jobb bel√°t√°sra b√≠rni...

még magyarabbul mi keletiek fogjunk össze... és - talán békében megoldjuk...

a narancs nem vér narancs!

szeretettel: spartakusz....
# | balu998 balu998 - 2010 12 02 ¦ 17:05:03
T√≥tia is nagyon teszi-veszi mag√°t, okt√≥berben ide-oda r√∂pk√∂dtek az √ļj liber√°lis korm√°ny meg az izraeli korm√°nyzat tagjai Izrael √©s Szlov√°kia k√∂z√∂tt. Meg√°llapodtak abban, hogy
1, izrael vesz p√°r Bozsen√°t, ami egy aknamentes√≠t√Ķ - √°ll√≠t√≥lag t√©nyleg j√≥ - g√©p (megjegyzem, ugyanaz a c√©g, a WAY Industries, aminek a vez√©rkara igen sok volt magas rang√ļ biztons√°gi tisztet tartalmaz, gy√°rt egy Bozsena Riot nev√Ľ, kifejezetten civil megmozdul√°sok ellen kifejlesztett "munkag√©pet" is) Azt nem mondt√°k, hogy pontosan hol is akarnak aknamentes√≠teni.
2) A szem√©lyzet kik√©pz√©s√©t a Z√≥lyom melletti Lesty nev√Ľ modern kik√©pz√Ķ b√°zison ejtik meg, ez az √©n paranoj√°s √©rtelmez√©semben annyit jelent, hogy leg√°lisan lesznek jelen izraeli egys√©gek Szlov√°ki√°ban, r√°ad√°sul el√©g k√∂zel a magyar hat√°rhoz
3) m√©g egy po√©n: a felszedett mun√≠ci√≥t Szlov√°kia fogja hat√°stalan√≠tani. Emiatt egy√©bk√©nt tavaly volt Handlov√°n egy k* nagy katasztr√≥fa, felrobbant az eg√©sz √ľzem (amib√Ķl tudtommal ez az egy volt... sz√≥val akkor hol is akarnak √°rtalmatlan√≠tani?), asszem 9 halottal. Namost ez az √©n ford√≠t√°somban annyit tesz, hogy az izraeli mun√≠ci√≥-behozatal is legaliz√°lva lett.

Ugyan√ļgy, mint Ferihegyn√©l: Izrael NEM schengeni orsz√°g, nem EU-tag, m√©g csak nem is NATO-tag, annak a barom Galko-nak, aki most had√ľgy√©r (el√Ķtte a Kaufland beszerz√©si igazgat√≥ja volt) szeptemberben m√©g meg se volt az a mittom√©n milyen t√≠pus√ļ √°tvil√°g√≠t√°sa, ami a NATO-val val√≥ t√°rgyal√°shoz kell.

...csak így a margóra, az "a nemzetközi helyzet fokozódik, Pelikán elvtárs" c. témához
# | postaimre postaimre - 2010 12 02 ¦ 17:15:16
Tulok, √Ķk is tudj√°k, hogy egyre t√∂bben tudj√°k! Itt nem fogpiszk√°l√≥ a t√©t √©s ez√©rt nem lesz lehet√Ķs√©g a b√©k√©s megold√°sb√≥l csak r√©szleges mozzanat.
Balu, k√∂sz√∂n√∂m az inf√≥t. Azt hiszem ott is le kell gyakni a teljes h√ľlye band√°t, minden k√©rd√©s n√©lk√ľl. Persze csak demokratikusan, de √ļgy meg nagyon gyorsan. Nem tudom a szlov√°k √©rtelmesebb t√°rsas√°g hogy √°ll a k√©rd√©shez, de ideje nekik is cs√Ķre t√∂lteni √©s zsid√≥n√©z√Ķbe √°tmenni.
# | balu998 balu998 - 2010 12 02 ¦ 17:37:13
Nincsen m√©g annyira szarban a gazdas√°g, nem annyira √°tl√°tsz√≥an nemzetellenes a rendszer. A Slovensk√° Pospolitost tkp. az egyetlen valamireval√≥ nemzeti mozgalom (ami sajnos r√©szben mostans√°g akar p√°rtt√° alakulni), aminek meglep√Ķ m√≥don a felvid√©ki magyarok k√∂z√∂tt is van t√°mogatotts√°ga. Az internetes oldalak ellen az ut√≥bbi id√Ķben egy l√°thatatlan offenz√≠va indult meg, a legut√≥bbi f√©l √©vben kb. 3-4 cseh √©s szlov√°k nemzeti port√°l sz√Ľnt meg. A met√≥dus egyszer√Ľ: mivel t√∂bbnyire lelkes civilek szerkesztik √Ķket a szabadidej√≥kben √©s a saj√°t zsebp√©nz√ľk rov√°s√°ra, anyagilag lehetetlen√≠tik el √Ķket.

A SP j√≥ kapcsolatban √°ll az MNA-val √©s az inform√°ci√≥csere is kezd beindulni, csak a jelenlegi t√°mogatotts√°ga - h√°la a cionm√©di√°nak - nem t√ļl nagy. B√°r ezt a rosseb tudja, a hozz√° tartoz√≥ p√°rtnak bizonyos k√∂rzetekben eg√©sz meglep√Ķ eredm√©nyei voltak. Igazi magyargy√Ľl√∂let a szlov√°kok k√∂zt nincs, csak nem kell felh√°nytorgatni √°lland√≥an azt a p√°r h√°klis t√©m√°t, metr annyi a kommunik√°ci√≥nak. Erre nagyon kell figyelni.

Pillanatnyilag m√©g annyira sem "√©rett" a szlov√°k n√©pess√©g egy √ľt√©sv√°lt√°sra, mint a magyar √©s a val√≥s inform√°ci√≥k csak a n√©pess√©g egy el√©g kis r√©sz√©hez tudnak el√©rni. Egy "√©les" szituban nem tudom, mik lesznek a reakci√≥k, ha teszt-alapnak veszem a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°gi cirkuszt, akkor ink√°bb negat√≠v volt a hozz√°√°ll√°suk, ergo: "felcsapott a magyargy√Ľl√∂let". Egy m√©g √©lesebb szitu valszeg ugyanezt hozn√° ki - m√©g √©lesebben, de nem vagyok strat√©ga. A libsi vezet√©s - legal√°bbis a teteje - szerintem nagyonis k√©pben van, itt is minden el van adva, itt √°ll Pozsonyban vagy 20 √ľres toronyh√°z... Egy elk√©pzelhet√Ķ forgat√≥k√∂nyv lehet az is, hogy az√©rt tal√°lta ki Hende ezt a beh√≠v√°sosdit, hogy oda menjen a magyar fiatals√°g sz√≠ne-java (a l√°nyok meg otthon maradnak ugye - ezt zsir√°f√©k mindigis √≠gy szerett√©k...), pr√≥b√°lja meg "visszavenni" a Felvid√©ket, ahol az eg√©sznek a l√©nyege a rendk√≠v√ľli (hadi) √°llapot, ami a lisszaboni szerz√Ķd√©s √©rtelm√©ben jogalap a hal√°los √≠t√©letekre + a magyar fiatals√°g v√©r√°ldozata.

Bocs, kicsit elszaladtam...
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 12 02 ¦ 20:01:28
Az utóbbi napokban a hsz oldalon észlelt többé-kevésbé kiélezett szóváltás vett rá, hogy megszólaljak.
Azt hiszem nem azt kell boncolgatnunk, ki milyen forr√°sb√≥l szerzett mennyire szavahihet√ī h√≠rt f√©nyl√©nyekkel t√∂m√∂tt UFO-kr√≥l, vagy csak megvesztegethet√ī k√∂zalkalmazottakr√≥l.
Minden esetben arra kellene r√° j√∂nni: ki, mit nyer ezen? R√∂gt√∂n tudni fogjuk honn√©t, ki √°ltal, milyen c√©lb√≥l lett ez a szigor√ļan titkos esem√©ny k√∂zz√©t√©ve. N√©ha el√©g odavetni az el√©gedettleneknek egy megoldhatatlan probl√©ma-koncot. Am√≠g azon r√°g√≥dnak nem lesz idejûk a h√©tk√∂znapjaik √©get√ī probl√©m√°inak megold√°s√°ra. Mik√∂zben kaz√°r felebar√°taink vid√°man d√ļdolva, zavartalanul √©rhetik el c√©ljaikat.
# | Mindannyiunknak Mindannyiunknak - 2010 12 02 ¦ 20:06:00
Nem √©ppen a cikkhez kapcsol√≥d√≥an √≠rom, de most botlottam a k√∂vetkez√Ķ h√≠rbe √©s √©rdekes dezsv√Ľm van. Annak idej√©n a H1N1 is √≠gy indult a vilg√°k√∂r√ľli √ļtj√°ra, b√°r √©n szem√©ly szerint egyetlen H1N1 beteggel sem tal√°lkoztam √©s ismer√Ķseim se mondtak olyat, hogy az √Ķ ismer√Ķs√ľk ismer√Ķs√©nek ismer√Ķse t√ļl√©lte a H1N1-et vagy belehat. Teh√°t ez a ritka vil√°gj√°rv√°ny is √ļgy indult el, hogy egyszercsak valahogy Mexik√≥ban fel√ľt√∂tte a fej√©t, azt√°n onnan eltejedt. Most meg itt van ez a Haiti hist√≥ria a koler√°val. Az √≠r√°s taglalja, hogy igen nehezen terjed√Ķ betgs√©gr√Ķl van sz√≥ √©s k√∂nny√Ľ elb√°nni vele. Akkor meg hogyan ker√ľlt oda? Az √≠r√°s sejteti tov√°bb√°, hogy a rep√ľl√Ķg√©pes utas esete ism√©tl√Ķdhet √©s nem kiz√°rt, hogy meg is fert√Ķz√∂tt m√°r m√°sokat a rep√ľl√Ķn.
http://travelline...al_details
# | postaimre postaimre - 2010 12 02 ¦ 21:16:58
Haitin most lincseltek meg az √Ķslakosok 12 embert (m√°r megint az a zsid√≥ 12-es misztikus sz√°m), akikr√Ķl felt√©telezt√©k (szerintem rajtakapt√°k √Ķket), hogy sz√°nd√©kosan terjesztik a hal√°los k√≥rt.
Mindannyiunknak, err√Ķl √©ppen balu hozott kor√°bban egy remek √∂sszegz√©st.
# | professor professor - 2010 12 02 ¦ 21:17:26
Balu998! K√∂sz√∂n√∂m a be√≠r√°st a felvid√©ki dolgokr√≥l, nekem teljesen √ļj inf√≥k ezek! Cez√°rfi!Jogos a felvet√©sed, szem√©ly szerint √©n olyan ,,uf√≥s" cuccokat k√ľld√∂k, amiket, ha ember jobban ut√°nnaolvas, lehet √ļgymond, ut√°nacsin√°lni, √ļjra ellen√Ķrizni, kipr√≥b√°lni... A vesz√©lyt ilyen h√≠rekben a nem vitathat√≥, ,,k√©sz" elm√©letekben, k√∂rlevelekben l√°tom, ahol nem der√ľl ki, hogy milyen m√≥don keletkezett az inform√°ci√≥!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.51 mŠsodperc
83,604,342 egyedi lŠtogatů