Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A HUN piramis titka

Napl√≥Ma nagy nap van! Turgenyev, A versenyl√≥ hal√°l√°ban √©s Bugalkov, Mester √©s Marhar√©pa m√Ľvek jutottak eszembe sz√°mtalan szebbn√©l szebb asszoci√°ci√≥ban. Vitya, l√≥hal√°l√°ban trappol √©s marh√°ra gy√∂k√©rk√©nt fogja √©rezni mag√°t. Ma reggel a Kohn-r√°gyi√≥ban egy Moszkva-szak√©rt√Ķ azt nyilatkozta a tal√°lkoz√≥r√≥l, hogy az oroszoknak fontosabb Lengyelorsz√°g is Magyarorsz√°gn√°l, de az orsz√°gunk abb√≥l a szempontb√≥l m√©gis l√©nyeges, hogy legyen rend, m√°rpedig Magyarorsz√°gon NINCS REND- Putyin szerint sem! K√≠v√°ncsian v√°rom a fejlem√©nyeket, h√°tha nem fejelik meg direktben Vikt√≥ri√°t, Vikik√©t √©s vaselint kap hint√Ķpor helyett. Putyin mostan√°ban el√©g sz√≥kimond√≥ a nemkertel√©sben. A n√©meteknek meg√ľzente, hogy ha nem tetszik nekik az atomenergia, akkor j√∂hetnek Szib√©ri√°ba a far√∂nk√∂k√©rt! A zsidajai √©rthett√©k a jelz√©st, de most Olstein is megkapja a maga szeretetcsomagj√°t, b√°r k√©pzelem milyen felk√©sz√≠t√©st kapott a mai tal√°lkoz√≥ el√Ķtt. Erdog√°nt a sz√≠rek kit√ľntett√©k √©s k√∂zben a t√∂r√∂k√∂k kijelentett√©k, hogy zsid√≥ n√°luk nem v√°s√°rolhat f√∂ldet. Olstein, √©rted te ezt?

Link = http://www.jovonk.info/2010/11/29/torokorszag-megtiltja-foldvasarlast-az-izraelieknek

Az, hogy helyzet van elvt√°rsak √©s elvt√°rsn√Ķk, pajt√°sok √©s kart√°rsak, h√∂lgyek √©s urak m√°r t√©nyleg messzir√Ķl vil√°git az √©rtelmesek sz√°m√°ra. Ez√©rt is lap√≠t √©s sunnyog szinte minden k√∂zember-gazember √©s a MAZSIHISZ-t is ny√≠ltan lehet m√°r t√°madni. Azt a k√©t szerencs√©tlen munk√°s√Ķrt ne b√°nts√°tok m√©g k√©rlek, mert nem szeretn√©m, ha az Izrael hely√©n vissza-l√©tes√ľl√Ķ Palesztin auton√≥m ter√ľletr√Ķl kellene karhatalmi er√Ķvel a b√≠r√≥s√°g el√© cib√°lni a kip√°sokat! Csin√°lunk nekik itt is egy sirat√≥falat, ahol ajv√©kolhatnak a b√Ľneik miatt √©s azt√°n mehetnek a bit√≥fa al√°, hogy szokt√°k a feelinget! √Črzik, hogy baj van. Ma Izraelben sz√≥lalnak meg a l√©giriad√≥t jelz√Ķ szir√©n√°k. Feszegetik a k√©rd√©st, hogy az USA telepakolta Eur√≥p√°t azt atomfegyvereivel. Sejt√©sem szerint nem csak Izrael, hanem Sza√ļd-Ar√°bia, Jord√°nia, Ir√°n √©s esetleg m√©g egy-k√©t kisebb arab emir is rendelkezik ilyen „j√°t√©kszarral”. Nem baj, most a Wiki-lika kitrombit√°lja, amit tudni kell arr√≥l, amit eddig itt mi is √≠rtunk. √Čn v√°rom a sokak √°ltal hi√°nyolt bizony√≠t√©kokat √©s addig is √ľdv√∂zl√∂m a marh√°ra titkos √©s h√≠rszerz√Ķ szolg√°latokat. A wiki-jelens√©ggel kapcsolatban sokkal k√∂zelebb √°llunk a k√∂z√©pponthoz, mint azt gondoln√°tok. Sokkal kor√°bban m√°r megkaptuk azt az √©rtetlen kijelent√©st, hogy mi√©rt „buktatunk le mindenkit” p√°rt√°ll√°st√≥l f√ľggetlen√ľl, s mi ebbe a j√≥, mik√∂zben”hasznos h√ľly√©nek” nevezett egy alp√°ri gyop√°r, aki most biztos sutty√≥ m√≥don √©rzi mag√°t, ha k√©pes felfogni, hogy a jelenlegi rendszer megbuktat√°sa mindenkinek az √©rdeke, m√©g a b√Ľn√∂z√Ķ√© is. Olyan ez, mint amikor vedlik a kelgy√≥ √©s a r√°k. Ha nem vedlik, akkor elpusztul, s ha vedlik, akkor meg s√©r√ľl√©keny. Tal√°n siker√ľlt a „nincs t√∂bb titok” elv alapj√°n egy csom√≥ paradoxont alkalmazva bemutatni, hogy egyetlen lehets√©ges relat√≠v b√©k√©s √ļtja lehet a v√°ltoz√°snak √©s ez a val√≥s√°g leleplez√©s√©n kereszt√ľl az igazs√°g kimond√°sa, bemutat√°sa. Val√≥j√°ban ez a zsid√≥k √©rdeke is, mert ha √©letben akarnak maradni (m√°r aki nem lett teljesen menthetetlen), hogy leleplez√Ķdjenek, s√Ķt mag√°t a „lebuktat√°st” √∂nmaguk is szorgalmazz√°k, mert √≠gy akartak m√©g nagyobbat csalni, s a zsid√≥kb√≥l magyarokk√° v√°lni! Olyan ez a helyzet, mint a b√Ľn√∂s gyerek, aki minden egyes √ļjabb l√©p√©s√©vel a b√ľntet√©st provok√°lja ki. Most el√©gt√©telt kapnak √©s es√©lyt arra, hogy v√°ltoztasson k√∂z√ľl√ľk az, aki nem szeretne nagyon sebesen megholokausztoz√≥dni! Sajnos mindezt manipul√≠t√≠v c√©llal csin√°lj√°k most is √©s a val√≥s dokumentumokat szelekt√°lj√°k, √©s fals√≠tj√°k is a k√∂zv√©lem√©ny befoly√°sol√°sa √©s zsarol√°s c√©lj√°b√≥l. A CIA √©s a Mossad munkam√≥dszere eddig is ez volt, csak most gyorsabban kider√ľlt:

Link = http://www.jovonk.info/2010/11/30/az-irani-elnok-szerint-wikileaks-mogott-cia-es-moszad-all

A zavarban ott a k√°osz, s abban ott a rend is. A Telaviv 2-√∂n „Az ezek meg√Ķr√ľltek” c√≠met visel√Ķ „szt√°r-perverz” m√Ľsort Gangsta azzal z√°rta, hogy CCCP-s mezben j√°tszotta a fej√©t a h√©ten √©s √ļgy b√ļcs√ļztak kollekt√≠ven, hogy Doszvid√°nya! Nem volt semmi! Vas√°rnap a csatorna a Johny Englis boh√≥zatot sug√°rozta. Vicces volt, de itt a kivonatos tartalma: Francia eltitkolt nemesi v√©r elraboltatja az angol korona√©kszereket √©s lemondatja Erzs√©betet. A canterbury-i √©rsek arc√°t lem√°solj√°k (Pint√©-alterego), de a popsij√°n a k√∂vetkez√Ķ felirat vir√≠t, ott: "Jesus is coming, look busy"! Ezt leford√≠tva magyarra: Moses is busy, look coming! Vagy, Coming Moses, look busy!...
Kider√ľl, hogy a film f√Ķh√Ķsei mind idi√≥t√°k, kiv√©ve az √ľgyn√∂k h√∂lgyet, aki viszont latin-amerikai. A crancia illumin√°tus v√©rs√©gi alapon t√∂rt√©n√Ķ f√Ķp√°holy-lovagj√°nak megkoron√°z√°sa v√©g√ľl meghi√ļsul, pedig tervei nagyok voltak. Mint Anglia kir√°lya (franciak√©nt √≠gy Franciaorsz√°g kir√°lya is) vissza akarta venni a f√∂ldeket √©s angli√°t b√∂rt√∂nszigett√© akarta v√°ltoztatni, ahov√° a vil√°g sz√°ll√≠thatta volna a hullad√©k√°t, s ez√©rt a t√∂bbi √°llam bus√°san fizetett volna neki. A boh√≥zat v√©g√©n Rowan Atkinson fej√©re ker√ľl a korona, de √Ķ visszaadja azt Erzs√©betnek. P√°r napja besz√©ltek arr√≥l, hogy Anglia kir√°ly√°nak nem Charles-nak kellene lenni √©s Magyarorsz√°g vonatkoz√°s√°ban is a Szent Korona, a v√©rs√©gi vonal √©s a hamiss√°g teljes reperto√°rja √©rtelmezhet√Ķ a film alapj√°n is. Nincsenek v√©letlenek!
De ha m√°r az agymos√°sr√≥l volt sz√≥, akkor itt kit√©rek arra a vonalra, amit m√°r sokszor emlegett√ľnk itt is, de most nyomat√©kos√≠tani szeretn√©m. Hal√°sz J√≥ska √©s Morvai p√°ros√≠t√°s nagyon kellemetlen el√Ķ√©rzettel b√≠r sz√°momra. Ha f√©ln√©k, akkor att√≥l tartan√©k, hogy J√≥ska be akar ker√ľlni a nyiltsz√≠ni zsid√≥-alkotm√°nyoz√°si brancsba egy kis kaffet√©ria fej√©ben, azzal a jelsz√≥val, hogy a Szent Korona alkotm√°ny√°nak √©rdemi r√©sz√©t majd valahogyan k√©pviselni k√©pes. A m√°sik ilyen t√°rsas√°g a Bene G√°bor - Benis Mikl√≥s √°ltal k√©pviselt MSZ-es vonulat, akik szint√©n a zsid√≥k magyarr√° v√°l√°s√°hoz akarnak az√°ltal hozz√°j√°rulni, hogy egy alkotm√°nnyal nyomulnak a kaz√°r-parlament fel√©. Nem hiszem, hogy nem akarj√°k meg√©rteni az eml√≠tett szem√©lyek, hogy am√≠g a zsid√≥ betelep√ľl √©s a korm√°ny teljes m√©rt√©kben faji alapon szervezett, addig mindenki aki nem ezt a l√©nyeges k√©rd√©st feszegetve √°ll ellent, hanem a kez√ľk al√° dolgozva √ļgy tesz, mintha Magyarorsz√°g√©rt cselekedne, t√∂bb, mint ostobas√°got k√∂vet el. Nem a Szent Koron√°r√≥l √©s nem az alkotm√°nyr√≥l van sz√≥, hanem a magyarnak √°lc√°zott zsid√≥k ilyen m√≥don t√∂rt√©n√Ķ hiteles√≠t√©s√©r√Ķl. Ha ezt valaki nem k√©pes meg√©rteni annak ellen√©re sem, hogy ezt t√∂bben √©s nyomat√©kosan jelezt√©k fel√©, akkor felt√©telezhet√Ķ annak ostobas√°g√°n t√ļlmutat√≥ elk√∂telezetts√©ge a nemzetront√°s ir√°ny√°ba. Sajnos sok egy√©bk√©nt remek ember l√©pett bele a csapd√°ba tudatlans√°gb√≥l, de ha r√°j√∂n id√Ķben, m√©g lehet√Ķs√©ge van d√∂nteni. Nemzetegyes√≠teni sem lehet addig, am√≠g nem der√ľl ki, hogy ki √©s kicsoda a placcon, az pedig harcban der√ľlhet ki. Ha nem lesz harc, akkor nem lesz megtisztul√°s, s a „vak vezet agyal√°gyultat” c√≠m√Ľ szappanopera m√©g d√∂c√∂ghet egy darabig. Olvass√°tok figyelmesen √©s √©rt√©kelj√©tek annak rendje szerint! Melyik az √°llamalkot√≥ nemzet? Kik is a magyarok? Kik azok a Szent Korona Tagok? Milyen Szabads√°g Alkotm√°nya? J√©zusom, t√©r√≠tsd m√°r mag√°hoz a sok t√©velyg√Ķt akik J√©zus arc√°t akarj√°k s√°t√°nfiak pof√°j√°ra h√ļzni, s m√©g im√°dkoznak is „szent egy√ľgy√Ľs√©g√ľkben ahhoz”, hogy ez siker√ľlj√∂n. O sancta simlicitas! J√≥sk√°m, t√©rj magadhoz, k√©rlek! A jelen helyzetben a tendencia a Szent Korona √©s annak eszmeis√©g√©n, √©rt√©krendj√©nek sz√≥ szerinti ki-√°rul√°s√°t jelenti, amely a haza ki-√°rul√°s√°t csak fokozza. A pokolhoz vezet√Ķ √ļt a j√≥sz√°nd√©k liheg√©s√©vel van kik√∂vezve!

Dr Halász József levele az alkotmányozásról.

„Kedves Bar√°tom!

A Szent Korona √Črt√©krend √©rv√©nyes√ľl√©s√©nek lehet√Ķs√©ge megny√≠lt az alkotm√°nyoz√°sra
felkértek részére. Egy többszázezer tagot számláló szervezetet hivatalosan felkértek az
alkotm√°nyoz√°sban t√∂rt√©n√Ķ r√©szv√©telre. Ez a szervezet engem k√©rt fel az al√°bbi tanulm√°ny elk√©sz√≠t√©s√©re. Mai vezet√Ķs√©gi √ľl√©s√ľk√∂n egyhang√ļan √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy ez a tanulm√°ny a szervezet hivatalos alkotm√°nyoz√°si javaslata. K√©r√©s√ľkre a tanulm√°nyt csak most hozom nyilv√°noss√°gra.

Egy másik szervezet ugyanilyen felkéréssel keresett meg. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a ma döntést hozott szervezettel azonos véleményen lesznek.

Ma kaptam egy telefonh√≠v√°st, amiben arr√≥l t√°j√©koztattak, hogy hivatalos felk√©r√©sre a Szent Korona √Črt√©krendre √©p√ľl√Ķ Szabads√°g Alkotm√°ny√°t javasolt√°k Magyarorsz√°g Alkotm√°ny√°nak.

Ennyi a lényeg.

Kelt Szegeden, 2010. szeptember 7-én

A tanulm√°ny az alkotm√°nyoz√°s ir√°nyelveir√Ķl sz√≥l √©s √≠me a tervezet sz√∂vege

Magyarorsz√°g
Szabads√°g Alkotm√°nya

ELS√ē R√ČSZ Az √°llam szabads√°ga
M√ĀSODIK R√ČSZ A Szent Korona tagok szabads√°ga
HARMADIK R√ČSZ A szabads√°g felt√©telei
NEGYEDIK R√ČSZ A szabads√°g v√©delme
√ĖT√ĖDIK R√ČSZ Z√°r√≥ rendelkez√©sek

Annak a K√ľldet√©snek a teljes√≠t√©sek√©nt, amelyben a Teremt√Ķ kegyelme a Szent Koron√°val az Istensz√ľl√Ķ feladat√°nak r√©szes√©v√© tette az egyetemes magyars√°got, annak a k√∂teless√©gnek a teljes√≠t√©sek√©nt, amellyel a Teremt√Ķ az Istensz√ľl√Ķ feladata r√°nk kegyelmezett r√©sz√©nek hagyom√°nyainkban alapul√≥ vissza√°ll√≠t√°s√°val b√≠zott meg benn√ľnket, √©s annak a felismer√©s√©vel, hogy az Istensz√ľl√Ķ r√°nk kegyelmezett feladatai teljes√≠t√©s√©t akad√°lyoz√≥ er√Ķszak nemzet√ľnk √©s az emberis√©g v√©gvesz√©ly√©t jelenti, kinyilv√°n√≠tjuk, √©s ez √°ltal Alkotm√°nyk√©nt t√∂rv√©nybe iktatjuk azon akaratunkat, hogy

Magyarorsz√°g Szabads√°g Alkotm√°ny√°t

√©let√ľnket, az anyagtalan- √©s az anyagi √©l√Ķ- √©s √©lettelen vil√°ggal val√≥ kapcsolatainkat √∂r√∂kk√© √©s
v√°ltoztathatatlanul meghat√°roz√≥, alapvet√Ķ √©rt√©krendjek√©nt

jogfolytonoss√°g√°ba visszahelyezz√ľk.
Akaratnyilv√°n√≠t√°sunkkor az a hit sugallta tett√ľnket, hogy a F√∂ld, a Leveg√Ķ, a V√≠z √©s a T√Ľz, mint a n√©gy √©letfelt√©tel-meghat√°roz√≥ alapelem, mag√°ban foglalja az anyag - L√©lek F√©nye √°ltal vezetett - ural√°s√°nak √©s alak√≠t√°s√°nak felt√©teleit, √≠gy ezek tiszteletben tart√°sa minden emberi fejl√Ķd√©s alapja, az a hit ir√°ny√≠totta sz√°nd√©kunkat, hogy az anyagtalan- √©s anyagi vil√°g egys√©g√©nek vissza√°ll√≠t√°sa az emberis√©g tov√°bb√©l√©s√©nek alapfelt√©tele, az a hit vezetett benn√ľnket, hogy a szabads√°g alapja minden anyagtalan-, valamint anyagi √©l√Ķ √©s √©lettelen Teremtm√©ny ir√°nti szeretet, valamint √Ķseink emberi t√°rsadalmat meghat√°roz√≥ √©rt√©keihez val√≥ h√Ľs√©g.
Akaratunk √©s hit√ľnk szerint

Magyarorsz√°g

a Szent Korona Országa, amely a Boldogasszony örök oltalma alatt él, és szerves egységben
létezik az emberiség egészével.

ELS√ē R√ČSZ
Az √°llam szabads√°ga

1. §
(1) Magyarország örökké szabad.
(2) Az √°llam szabads√°ga
a./ a t√°rsadalmi egy√ľtt√©l√©s szab√°lyai jogrendszerbe foglal√°s√°nak √©s √©rv√©nyes√≠t√©s√©nek,
b./ a k√ľlkapcsolatok l√©tes√≠t√©se √©s felbont√°sa gyakorl√°s√°nak,
c./ a társadalmi berendezkedés meghatározásának,
d./ a k√ľls√Ķ √©s bels√Ķ v√©delmi eszk√∂zei fejleszt√©s√©nek √©s alkalmaz√°s√°nak,
e./ a Szent Korona √Ėnigazgat√°si Rendszer√©t k√∂vet√Ķ „Nemzetgy√Ľl√©si tagok,
Magyarorsz√°got nemzetk√∂zi szervezetekben k√©pvisel√Ķk, valamint Orsz√°ggy√Ľl√©si-
√©s az √Ėnkorm√°nyzati k√©pvisel√Ķk v√°laszt√°s√°r√≥l sz√≥l√≥” 2. f√Ķt√∂rv√©nyben megval√≥sul√≥
képviseleti rendszer kialakításának és gyakorlásának
minden m√°s √°llamt√≥l val√≥ f√ľggetlens√©g√©t jelenti.

(3) Az √°llam szabads√°ga a Szent Korona tagok egy√ľttesen gyakorolt alapjoga, annak eg√©sze,
vagy b√°rmely eleme soha, senki √°ltal √©s senki √©rdek√©ben nem sz√ľntethet√Ķ meg.

M√ĀSODIK R√ČSZ
A Szent Korona tagok szabads√°ga

2. §

(1) A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon
szabads√°got √©lvez, amely nem sz√Ľntethet√Ķ meg √©s nem korl√°tozhat√≥.

(2) A Szent Korona tagja:
a./ az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint
b./ az √°llamalkot√≥ nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Orsz√°g√°nak ter√ľlet√©n √©lnek .

(3) √Āllamalkot√≥ nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona √©rt√©krendj√©t, kult√ļr√°j√°nak
helyet tal√°lt a Szent Korona Orsz√°g√°nak ter√ľlet√©n.

(4) Aki nem a Szent Korona tagja, az a Szent Korona Orsz√°g√°ban vend√©gk√©nt √©l, teljesk√∂r√Ľ
kötelezettség terhével és a vendégjog gyakorlásával.

(5) A Szent Korona tags√°gra m√©ltatlan szem√©lyt az „√Āllamhatalom gyakorl√°s√°r√≥l” sz√≥l√≥, 1.
f√Ķt√∂rv√©nyben meghat√°rozott esetekben meg kell fosztani Szent Korona tags√°g√°t√≥l.

(6) A vendég ugyanazon joggal rendelkezik, mint a Szent Korona tagja, kivéve:
a./ nem végezhet olyan tevékenységet, amely a Szent Korona Országának politikai,
társadalmi és gazdasági életére befolyással van,
b./ nem vehet részt az ország gazdasági politikájának kidolgozásában és alkalmazásában,
c./ sem maga, sem lesz√°rmazottja nem lehet a Szent Korona tulajdon√°nak birtokosa.

HARMADIK R√ČSZ
A szabadság feltételei

3. §

(1) Ami a Szent Korona Országa földjén, földje alatt és földje felett van, a Szent Korona
örök és elidegeníthetetlen alkotóeleme, amelyet csak a Szent Korona másik alkotóelemét
jelent√Ķ Szent Korona tagok birtokolhatnak.

(2)
a.)
b.)
c.)

A birtokos jogai azonosak a tulajdonjoggal, kivéve:
Nem semmisítheti meg a birtokot.
Nem változtathatja meg a birtok rendeltetését.
Csak a Szent Korona tagjára ruházhatja át és örökítheti a birtokjogot.

4. §

(1) Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja.

(2) Magyar érték minden olyan Р(3) bekezdés szerinti - tevékenység eredménye, amelyet
a./ magyar lelki-, szellemi vagy anyagi tulajdonnal,
b./ Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n,
c./ a Szent Korona tagja, vagy a Szent Korona vend√©ge, illetve azok k√∂zrem√Ľk√∂d√©se
hozott létre, illetve szolgáltatott.

(3) Csak olyan tev√©kenys√©g v√©gezhet√Ķ, amely
a./ eredménye (termék vagy szolgáltatás),
b./ a tev√©kenys√©g v√©gz√©s√©hez haszn√°lt eszk√∂z√∂k m√Ľk√∂d√©se,
c./ a tevékenység végzése során keletkezett hulladék
nem károsítja és/vagy veszélyezteti az ember lelki-, szellemi- és testi egészségét, valamint a
természetes környezetet.

NEGYEDIK R√ČSZ
A szabadság védelme

5. §

(1) Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden
tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.

(2) A Szent Korona értékrendjének megsértését jelenti:
a./ az √°llam szabads√°g√°nak,
b./ a Szent Korona tagjai egy√©ni vagy t√°rsadalmi csoportot √©rint√Ķ szabads√°g√°nak,

c./ a birtokl√°s szab√°ly√°nak,
d./ a vendégjog szabályainak,
e./ a tevékenység végzésével kapcsolatos szabályok
megsértése, veszélyeztetése és minden erre irányuló magatartás.

√ĖT√ĖDIK R√ČSZ
Záró rendelkezések

6. §
Alaptörvény

(1) Magyarorsz√°g Szabads√°g Alkotm√°ny√°nak egy t√∂rt√©nelmi id√Ķszakra vonatkoz√≥
irányelveit határozza meg az Alaptörvény.

(2) Alaptörvény alkotási alapelvek

a./ Lelki-, szellemi- √©s anyagi es√©lyegyenl√Ķs√©g biztos√≠t√°sa a Szent Korona minden tagja
sz√°m√°ra.

b./

Jogok és kötelezettségek összhangja.

c./ A Krisztust k√∂vet√Ķ istenh√≠v√Ķ √©rt√©krend szerinti √©let√©rt√©kel√©s (a l√©lek az ir√°ny√≠t√≥, a szellem a k√∂zvet√≠t√Ķ √©s az anyag a v√©grehajt√≥).

d./ Az √∂nkorm√°nyzatis√°g √©s ebb√Ķl ered√Ķen a n√©puralom √©s a sorsk√∂z√∂ss√©g v√°llal√°s
érvényesítése.

e./ A szerves egys√©gk√©nt m√Ľk√∂d√Ķ, gondoskod√≥ Magyarorsz√°g l√©trehoz√°sa, m√Ľk√∂dtet√©se √©s v√©delme.
Ez ut√≥bbin bel√ľl kiemelt v√©delem illeti meg
- a b√∂lcseleti (filoz√≥fiai) alapot - kiemelten az ember szabad akarata √©rv√©nyes√ľl√©s√©nek
v√©delme az annak es√©lyegyenl√Ķs√©g-elemeit vesz√©lyeztet√Ķ eszk√∂z√∂kkel - pl. nevel√©s helyett alkalmazott, lelki traum√°t okoz√≥ l√©lek- √©s agymos√°s, vagy - az √©letfelt√©teleket cs√∂kkent√Ķ tev√©kenys√©gekkel - az eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s √ľzlett√© alak√≠t√°sa, a k√∂zbiztons√°g krimin√°lis √°llapotra z√ľlleszt√©se, a k√∂vetkez√Ķ gener√°ci√≥k √©let√©t vesz√©lyeztet√Ķ term√©szetrombol√°s;
- politikai alapot - kiemelten az √∂nkorm√°nyzatis√°gon alapul√≥ n√©puralom (demokr√°cia) √©s sorsk√∂z√∂ss√©g v√°llal√°s (szolidarit√°s) alap√©rt√©keinek v√©delme a v√°laszt√≥k f√©lrevezet√©s√©vel megval√≥sul√≥, az igazs√°got annak egy r√©sz√©vel helyettes√≠t√Ķ demag√≥gi√°val √©s megalapozatlan √≠g√©retekkel szemben;
- gazdas√°gi alapot - kiemelten: az orsz√°g termel√Ķeszk√∂zei tulajdon- √©s birtokjog√°nak
védelme bármilyen önkényuralmi (diktatórikus) megszerzési kísérlettel - pl. az
orsz√°g „mag√°nos√≠t√°s” (privatiz√°ci√≥) n√©ven t√∂rt√©n√Ķ kirabl√°s√°val - szemben; a p√©nz
√©rt√©kk√∂zvet√≠t√Ķ szerep√©t√Ķl elt√©r√Ķ m√Ľk√∂dtet√©s√©nek tilt√°sa; a magyar term√©kek, term√©nyek √©s
szolg√°ltat√°sok h√°tr√°nyos megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s√©nek (negat√≠v diszkrimin√°ci√≥j√°nak) b√ľntet√©se; a jogszab√°lyok hib√°s √©rtelmez√©s√©vel √©s megveszteget√©ssel (korrupci√≥val) t√∂rv√©nytelen (illeg√°lis) gazdas√°gi tev√©kenys√©gek l√©trej√∂tt√©nek, a megl√©v√Ķk m√Ľk√∂d√©s√©nek tilalma.

(3) Az Els√Ķ Alapt√∂rv√©nyt Magyarorsz√°g Szabads√°g Alkotm√°ny√°nak hat√°lyba l√©ptet√©se
napj√°n, az ut√°n l√©pteti hat√°lyba az Els√Ķ (Alkotm√°nyoz√≥) Nemzetgy√Ľl√©s.

(4) Az Alapt√∂rv√©nyt Nemzetgy√Ľl√©s m√≥dos√≠thatja.

7. §
Alapt√∂rv√©ny szint√Ľ f√Ķt√∂rv√©nyek

(1) Az Els√Ķ (Alkotm√°nyoz√≥) Nemzetgy√Ľl√©s l√©pteti hat√°lyba az al√°bbi, Alapt√∂rv√©ny szint√Ľ f√Ķt√∂rv√©nyeket:

a./

„Az √°llamhatalom gyakorl√°s√°r√≥l” sz√≥l√≥, 1. f√Ķt√∂rv√©nyt,

b./ „Nemzetgy√Ľl√©si tagok, Magyarorsz√°got nemzetk√∂zi szervezetekben k√©pvisel√Ķk, valamint Orsz√°ggy√Ľl√©si- √©s az √Ėnkorm√°nyzati k√©pvisel√Ķk v√°laszt√°s√°r√≥l sz√≥l√≥” 2. f√Ķt√∂rv√©nyt,

c./

„Magyarorsz√°g jelk√©pekr√Ķl √©s √ľnnepekr√Ķl” sz√≥l√≥ 3. f√Ķt√∂rv√©nyt.

(2) Az Alapt√∂rv√©ny szint√Ľ f√Ķt√∂rv√©nyeket csak Nemzetgy√Ľl√©s m√≥dos√≠thatja.

8. §
Egyéb jogszabályok

Az Alapt√∂rv√©ny ir√°nyelvei alapj√°n az Alapt√∂rv√©nyben meghat√°sozott, az √°llamhatalmat „Az √°llamhatalom gyakorl√°s√°r√≥l” sz√≥l√≥, 1. f√Ķt√∂rv√©ny szerint gyakorl√≥ szem√©lyek √©s szervezetek jogosultak jogszab√°lyokat alkotni, m√≥dos√≠tani √©s hat√°ly√°n k√≠v√ľl helyezni.

9. §
Hatályba léptetés

(1) Magyarorsz√°g Szabads√°g Alkotm√°ny√°t a jogfolytonoss√°got vissza√°ll√≠t√≥ Els√Ķ
(Alkotm√°nyoz√≥) Nemzetgy√Ľl√©s helyezi hat√°lyba.

(2) Magyarorsz√°g Szabads√°g Alkotm√°nya Isteni eredet√Ľ, ez√©rt azt semmilyen hatalom nem m√≥dos√≠thatja, √©s nem helyezheti hat√°lyon k√≠v√ľl.”

Szent Koronát akartok, a zsidajának, akkor nézzetek magatokba!

Link
http://www.youtube.com/watch?v=FuiFWJv_tuE&feature=player_embedded#!


Ezt a csontot m√©g nem r√°gtuk le, de t√©nyleg bosszant m√°r ami az ett√Ķl sokkal fajs√ļlyosabb t√©ma k√∂r√ľl zajlik!

V√©g√ľl egy m√©g l√©nyegesebb t√©m√°val kell z√°rnom mai soraim. Ismeritek a Hold √©s a Mars k√∂r√ľli √Ľrt√∂rekv√©seket s az onnan sz√°rmaz√≥ egyre gyakoribb helyzetjelent√©seket. Nos, n√©h√°ny inform√°ci√≥t megoszthatok veletek, de ezek leellen√Ķrz√©s√©re nekem nincs m√≥dom, viszont a sajt√≥ kisziv√°rogtat√°sai arra utalnak, hogy igazs√°gtartalmuk k√©ts√©gtelen.
Ennek t√ľkr√©ben kider√ľlt, hogy a Holdon b√°zist tal√°ltak, s kor√°bban lakott volt, de ott a jelenlegi f√∂ldi technol√≥gi√°val neh√©z lesz „megtelepedeni”. A Marsra vez√©relt √Ľrj√°rm√Ľvekkel kapcsolatban arr√≥l van sz√≥, hogy visszaj√∂vetel√ľk egyel√Ķre nem biztos√≠that√≥, nem csak a technol√≥giai akad√°lyok miatt, hanem az√©rt, mert a kor√°bban vir√°gz√≥ marsi √©let nyomai igen er√Ķsen befoly√°solhatj√°k a f√∂ldi √©letet. Pontosabban, a Mars fel√ľlet√©nek altalaja olyan bioszf√©r√°t, bakt√©riumokat tartalmaz(hat), amely ide behurcolva, v√©gzetes lehet sz√°munkra. Van p√°r hollywoodi film, amely ezzel kapcsolatos „fant√°zi√°t” m√°r t√∂bbsz√∂r√∂sen feldolgozta.
Ami viszont a legnagyobb √©s legk√©zenfekv√Ķbb bizony√≠t√©ka annak, hogy a f√∂ldi „√©rtelmes √©let” alapj√°t egy sokkal magasabban fejlett civiliz√°ci√≥ pl√°nt√°lta bel√©nk, az a piramisok val√≥di k√≥dja.

A Kheopsz piramisban a 10-es számrendszer van belekódolva!

Egyszer√Ľen mondom, hogy √©n is meg√©rtsem!

A F√∂ld tengely-k√∂r√ľli fordul√°s√°nak ideje 86177, 388 sec, nem pedig 86400 sec √©s √©ppen ez√©rt kell rendszeresen a napt√°rat is korrig√°lni.

A piramis oldala az aljánál 215 méter.

A 10 k√∂bgy√∂ke 2.1544347, amelyet felszorozva 4-el, megkapd a 86177, 388 –os „nyer√Ķsz√°mot”! Mi√©rt pont n√©ggyel? Mennyi ujja van a Szfinx-nek egy mancs√°n, amelyet annyira egy√©rtelm√Ľen ny√ļjt maga el√©, s val√≥di HUN-nev√©t most ne is ker√≠ts√ľk ide, mert ad√≥dik a k√©rd√©s: HUN a megold√°s?

Nem √©rtek a matekhoz, de a kutat√≥k tudni v√©lik, hogy a mindv√©gig az orrunk el√Ķtt hever√Ķ megold√°s egy programnyelv, amelybe a 10-es sz√°mrendszert k√≥dolt√°k √©s a F√∂ld forg√°si sebess√©g√©t is ehhez √°ll√≠tott√°k be! A „N√ČGY” szimb√≥lum√°r√≥l, a n√©gy elemr√Ķl m√°r ne kelljen nekem itt eml√≠t√©st tennem. Hangs√ļlyozom, hogy mindez csak egyetlen apr√≥ morzsa az √Ķsi, val√≥di tud√°s tartalm√°r√≥l, de van m√©g sz√°mos, amely arra enged egy√©rtelm√Ľen k√∂vetkeztetni, hogy ismeret√ľnk meg sem k√∂zel√≠ti a lehet√Ķs√©gek hat√°r√°t.

Tal√°n m√°r √©rthet√Ķ, hogy a szabadul√≥k√Ķm√Ľves zsidajainak mi√©rt pont a piramis √©s a mindentl√°t√≥ szem a jelk√©pe! Amit l√°tni akarsz, ott van mindig az orrod el√Ķtt!

Link = http://vimeo.com/17163147

HozzŠszůlŠsok

# | JohnUtaka JohnUtaka - 2010 11 30 ¦ 16:04:23
"A Kheopsz piramisban..."
# | tunya tunya - 2010 11 30 ¦ 16:35:30
a wikileaks els√Ķ kisziv√°rogtat√°sa az a vide√≥ volt, amin helikopterr√Ķl l√∂ttek le civil arabokat, akkor egyb√Ķl az √∂tl√∂tt fel bennem, lehet √≠gy akarj√°k az amerikaiak kivonul√°s√°ra hangolni a k√∂zv√©lem√©nyt. ezek szerint nem t√©vedtem nagyot
# | spartakusz spartakusz - 2010 11 30 ¦ 18:04:35
Sziasztok!

A be másolt részben nem értem a:
(2) Az Alapt√∂rv√©ny szint√Ľ f√Ķt√∂rv√©nyeket csak Nemzetgy√Ľl√©s m√≥dos√≠thatja.

8. §
Egyéb jogszabályok

Az Alapt√∂rv√©ny ir√°nyelvei alapj√°n az Alapt√∂rv√©nyben meghat√°sozott, az √°llamhatalmat „Az √°llamhatalom gyakorl√°s√°r√≥l” sz√≥l√≥, 1. f√Ķt√∂rv√©ny szerint gyakorl√≥ szem√©lyek √©s szervezetek jogosultak jogszab√°lyokat alkotni, m√≥dos√≠tani √©s hat√°ly√°n k√≠v√ľl helyezni.9. §
Hatályba léptetés

(1) Magyarorsz√°g Szabads√°g Alkotm√°ny√°t a jogfolytonoss√°got vissza√°ll√≠t√≥ Els√Ķ
(Alkotm√°nyoz√≥) Nemzetgy√Ľl√©s helyezi hat√°lyba.

(2) Magyarorsz√°g Szabads√°g Alkotm√°nya Isteni eredet√Ľ, ez√©rt azt semmilyen hatalom nem m√≥dos√≠thatja, √©s nem helyezheti hat√°lyon k√≠v√ľl.”

Szent Koronát akartok, a zsidajának, akkor nézzetek magatokba!

A piramisokkal kapcsolatban - √©rdekes dolgok t√∂rt√©nnek - ha lenne m√©g egy viz√∂z√∂n azt is t√ļl √©ln√©k - a Holdon meg a Marson az emberek...

szeretettel: spartakusz...
# | professor professor - 2010 11 30 ¦ 18:18:17
Spartakusz! A Holdon lev√Ķ l√©nyek, akikr√Ķl lehet tudni, azok nem emberek!

http://rvhungary....oldon.html
A Mars már bonyolultabb kérdés... sok fotó van, amin bakkancs, koponya, mindenféle egyéb cucc is van... bonyolult módon ,,hamisítják" a nASA fotókat de néha bekeveredik pár bibi...
# | postaimre postaimre - 2010 11 30 ¦ 18:29:21
Spartakusz, de jó neked, ha csak ennyit nem értesz? Várom Halász válaszát, mert utóbbi jelzéseimre nem reagált. Nem mintha számítana, ha folytatják ezt.
professor az IO-ról tudsz valamit?
# | Varuna Varuna - 2010 11 30 ¦ 18:34:18
Korábban már többször említettem itt Földes Attila: Az embert a Marson tervezték? (1994) c. könyvét az egyiptomi piramisokkal kapcsolatban. http://bookline.h...terveztek_

sos.noaa.gov/images/Solar_System/mars.jpg

Ebben krist√°lytiszt√°n bizony√≠tja a kapcsolatot a Mars bizonyos (mesters√©gesen l√©trehozott) vulk√°nai √©s a piramisok k√∂z√∂tt. Akik √°tj√∂ttek a Marsr√≥l az akkori aktu√°lis kataklizma miatt, elk√©peszt√Ķen el√Ķrel√°t√≥ak lehettek.

Sokszorosan bebiztos√≠tott√°k az id√Ķz√≠tett √ľzenet√ľket, melyet t√°vols√°gokba, sz√∂gekbe... k√≥doltak, hogy m√©g a lehet√Ķs√©ge se mer√ľlhessen fel a v√©letlennek.

√Črdekes m√≥don nem hallani efel√Ķl semmit az√≥ta sem, pedig egy olyan "√ľt√Ķs" dokumentumfilmet lehetne ebb√Ķl kerek√≠teni, hogy mindenkinek fel√°llna a h√°t√°n a sz√Ķr.


A Marshoz m√©g: nem mondok vele √ļjdons√°got, hogy hatalmas erd√Ķket telep√≠tenek jelenleg, a l√©gk√∂r√∂n is "dolgoznak" √©s k√ľl√∂nf√©le √©p√≠tm√©nyek l√°that√≥ak felsz√≠n√©n...
* http://www.google...mars+trees
* http://www.google...+buildings

Ami viszont elgondolkodtató, - Kisfaludytól hallottam régebben, aki elég komoly NASA-s és orosz kapcsolatokkal rendelkezik - hogy átjöttek onnan pár évtizede, vagy 50-60 ember és angol-magyar tolmácsot kellett hozzájuk hívni... ;)
# | NoMad NoMad - 2010 11 30 ¦ 18:50:35
Ennek a Hal√°sznak kezd er√Ķsen √≥lomhi√°nyos lenni a szervezete. Nem?
# | Varuna Varuna - 2010 11 30 ¦ 18:51:35
(...) A teotihuacani komplexum, mint sz√°mos √Ķsi eml√©km√Ľ pedig kapcsol√≥dik a g√≠zai Nagy piramishoz, amelybe a mostani id√Ķpontot is belek√≥dolt√°k csillag√°szatilag.
Miért is lényeges ez?

A csillag√°szok szerint kell lennie egy √©gitestnek, amely vonz√°st gyakorol naprendszer√ľnkre. Miut√°n keres√©sbe fogtak, hogy az √©gbolt mely r√©sz√©n helyezkedik el ez a test, a Sz√≠riuszt A-ra √©s B-re esett a v√°laszt√°s. Naprendszer√ľnk √©s a Sz√≠riusz-rendszer k√∂zvetlen √∂sszek√∂ttet√©sben van egym√°ssal. Egy√ľtt mozgunk az √Ľrben, egy k√∂z√∂s centrum k√∂r√ľl keringve. (...)


http://hajnalhasa...apcsolat-2
# | k√©kszem k√©kszem - 2010 11 30 ¦ 18:52:25
Alkotm√°nyoz√°si Evidenci√°k c√≠mmel megjelent egy √©rdekes √≠r√°s arra vonatkoz√≥lag, hogy milyen n√©zetek ment√©n kell megalkotni az √ļj alkotm√°nyt. A recenzi√≥t szeretn√©m k√∂zz√© adni. Lehet r√° k√∂pk√∂dni, vagy egyet√©rteni vele. Csakhogy az igazs√°g csupaszon is f√©nyesen ragyog.

A dr. Bene G√°bor √°ltal jegyzett „Alkotm√°nyos evidenci√°k” c√≠m√Ľ √≠r√°sra az al√°bbi reflexi√≥t adom:
A Szent Korona a magyar nemzet √©s a Teremt√Ķ k√∂z√∂tt megk√∂t√∂tt sz√∂vets√©g jelk√©pe, minden jog forr√°sa. Semmire sem biztos√≠t√©k, √©s f√Ķleg nem a joguralmi jelk√©p.
Az √≠r√°sban szerepl√Ķ t√©ved√©sek √©s hib√°s levezet√©sek t√©teles bemutat√°sa:
1. A Magyar Történeti Alkotmány nem az ezer éve fennálló államra vonatkozik, és nem a nemzet államalkotók akaratát fejezi ki.
Nem ad v√°laszt, s√Ķt fel sem teszi az els√Ķ √©s hely√©nval√≥ k√©rd√©st, ami felveti az alkotm√°nyoz√°s sz√ľks√©g√©t illet√Ķen:
Miért kell alkotmány?
A f√∂ldi √©let evol√ļci√≥ja sor√°n fajok sokas√°ga jelent meg √©s t√Ľnt el, √©s csak azok a fajok maradtak fenn, amelyek a term√©szeti t√∂rv√©nyek hat√°sait felismerve ut√≥djaik sz√°m√°ra olyan szok√°srendet √°ll√≠tottak fel, amely a tetsz√Ķleges j√∂v√Ķbeni t√∂rt√©n√©sekre is helyes v√°laszt ad. Az evol√ļci√≥ sor√°n a homo sapiens sapiens (mai ember) od√°ig jutott, hogy a f√∂ld egyens√ļlyi √°llapot√°t fenntart√≥ hat√°sok al√≥l k√©pes kiszakadni, att√≥l id√Ķlegesen f√ľggetlenedni. Miut√°n a t√©nyleges f√ľggetlened√©s a f√∂ldt√Ķl val√≥ elszakad√°st is jelenti, az id√Ķleges f√ľggetlened√©sb√Ķl kell kiindulni, mert e pillanatban az emberis√©g valamennyi egyed√©nek az elszakad√°s nem √°ll m√≥dj√°ban. Ahhoz, hogy a faj fennmaradjon, az emberi l√©tet √©s √©letteret az ut√≥doknak √°tadhassa, a f√∂ldi val√≥s√°ggal, a term√©szet t√∂rv√©nyeivel √∂sszhangban hat√≥ √∂nkorl√°toz√≥ rendet kell alkotni. Az alkotm√°ny teh√°t az emberi k√∂rnyezet determin√°lt v√°ltoz√°saira adhat√≥ v√°laszok √∂sszess√©ge.
2. A Szent Korona minden jog forr√°sa, az alkotm√°ny pedig a h√°rom alapjog, a l√©t-, a cselekv√©si- √©s a birtokjog kiterjeszt√©s√©nek lehets√©ges m√≥dj√°t adja meg. A t√∂rv√©ny – amely az alkotm√°nnyal √∂sszhangban, annak semmilyen form√°ban ellent nem mondva szerkesztend√Ķ – a hatalom, amely a jogok √©s k√∂telmek egys√©g√©ben biztos√≠tja a nemzet j√∂v√Ķj√©t. A magyar nemzet csup√°n saj√°t nemzet√©ben a t√∂rv√©ny betartat√°s√°ra, illetve a be nem tart√°s k√∂vetkezm√©nyeinek meghat√°roz√°s√°ra szor√≠tkozhat. A hatalom idegen a Magyar T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyt√≥l, mert uralkod√°st felt√©telez. A Magyar T√∂rt√©nelmi Alkotm√°ny pedig a Magyar Nemzet j√∂v√Ķj√©t biztos√≠t√≥, √∂nkorl√°toz√≥ rend.
3. T√°rgyi t√©ved√©s, hogy az alkotm√°nyban m√©lt√°nyoss√°gi elvek szerepeln√©nek. A term√©szeti t√∂rv√©nyek nem ismerik a m√©lt√°nyoss√°got. A n√©gy √Ķselem, a v√≠z, a t√Ľz, f√∂ld √©s a l√©g, mint mag√°ban √°ll√≥ van√°s (a van ige f√Ķn√©vi alakja), egyed√ľl egy forr√°s, amely csak akkor v√°lik l√©tez√Ķv√©, ha k√∂lcs√∂nhat√°sba l√©p egy m√°sik van√°ssal, amely sor√°n k√∂lcs√∂n√∂sen megnyilv√°nulnak egym√°snak. Ez a megnyilv√°nul√°s a l√©t, amely a k√©t van egyidej√Ľs√©ge miatt kett√Ķs k√©pzet√Ľ egys√©g, k√©pviselve a Teremt√Ķ mindenek-felettis√©g√©t. A Magyar T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyt nem f√ľggesztette fel a teremt√Ķ, e pillanatban is hat√°lyos. Az er√Ķszak, ami e pillanatban a regn√°l√≥ hatalom, csup√°n figyelmen k√≠v√ľl hagyja, √©s tiltja a hat√≥k√∂r√©ben √©l√Ķknek, hogy el√Ķ√≠r√°sait betarts√°k.
4. Ahogyan azt m√°r kifejtettem, a Szent Korona nem a nemzetet (√©s vajon melyik nemzetre gondolt dr. Bene G√°bor) jeleneti meg, hanem a magyar nemzet √©s a Teremt√Ķ k√∂z√∂tt megk√∂t√∂tt sz√∂vets√©get. Ahogyan azt a tud√≥k megtartott√°k, a magyar magyar kir√°lyokat kett√Ķs koron√°z√°s illette meg, ugyanis a k√∂znek sz√≥l√≥ nyilv√°nos koron√°z√°s, ami el√Ķtt a beavat√≥ koron√°z√°ssal er√Ķs√≠tett√©k meg a Magyar Nemzet √©s a Teremt√Ķ k√∂z√∂tti sz√∂vets√©get. A Szent Koron√°nak ismert korona nem beavat√≥ korona. A Magyar Nemzetet a magukat magyarnak vall√≥ emberek jelen√≠tik meg.
5. Sajnos, ugyancsak t√°rgyi t√©ved√©s, hogy hatalmi f√∂l√©ny tetsz√Ķleges alkotm√°nyt √≠rhat, m√≥dos√≠that √©s r√°k√©nyszer√≠theti a hat√≥k√∂r√©ben √©l√Ķkre, legyen az b√°rminem√Ľ teremtm√©ny – ember, √°llat, n√∂v√©ny, anyag. Ebben a pontban dr. Bene G√°bor egy√©rtelm√Ľv√© teszi, hogy nem gondol a jelenleg hatalmon l√©v√Ķ alkotm√°ny semmis√© nyilv√°n√≠t√°s√°ra, azt elfogadja mint a Magyar T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyt lev√°lt√≥ chart√°lis alkotm√°nyk√©nt, √©s alapt√∂rv√©nyben k√≠v√°nja r√∂gz√≠teni e v√©glegesnek sz√°nt cser√©t. A val√≥ igazs√°g, ahogyan azt 6. pontban le√≠rja: t√∂rv√©nys√©rt√©s jogot nem alap√≠that.
6. S√ļlyos t√°rgyi t√©ved√©s, hogy a mai √°llam (de jure) legitimit√°sa teljes m√©rt√©kben hi√°nyzik. A mai Magyar K√∂zt√°rsas√°g az √°llamis√°gnak a nemzetk√∂zi jogban elfogadott minden el√Ķfelt√©telnek megfelel. Abban egyet√©rtek, hogy id√©zem: „… A t√∂rv√©nys√©rt√Ķ parlamenti alkotm√°nyoz√°sra a de jure √©rv√©nyes √Ķsi alkotm√°ny nem ad m√≥dot, …”, azonban a mondat folytat√°sa, id√©zem: „…hiszen ha a szerves jogfejl√Ķd√©sbe illeszt√Ķdik bele a k√©sz√ľl√Ķd√Ķ alapt√∂rv√©ny, akkor azt megfelel√Ķ t√°rsadalmi el√Ķk√©sz√≠t√©s ut√°n, egy n√©pszavaz√°ssal lehetne √©rv√©nyes√≠teni!...”, felbor√≠tja az okfejt√©st, ugyanis a jogfejl√Ķd√©sre hivatkozva olyan t√∂rv√©nyek csemp√©szhet√Ķk be, amelyek ellent mondanak a Magyar T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nynak. M√°rpedig ha ilyen beleker√ľl, √©s a dr. Bene G√°bor √°ltal jegyzet F√Ķt√∂rv√©ny tervezetbe sz√°molatlanul lehet ilyet tal√°lni, akkor a magyar nemzet tetsz√Ķleges h√°nyada √©lni fog az ellen√°ll√°si z√°rad√©kban foglalt jog√°val. Az eredm√©ny ism√©t az er√Ķszakkal uralkod√≥ hatalom el√Ķl√©p√©se.
7. Helytelennek tartom, hogy a d√Ķltbet√Ľvel szedett mondatban egy Adolf n√©vre hivatkozott szem√©lyt vet √∂ssze a magyar viszonyokra. A pongyolas√°g mellet s√©rt√Ķ minden tiszteletre m√©lt√≥ emberre, aki √≠gy neveztetett, ugyanakkor illene megtanulni, hogy a Szent Korona k√©t √∂n√°ll√≥ sz√≥, amely √©ppen a jelz√Ķ megk√ľl√∂nb√∂ztet√Ķ volta miatt soha nem olvadt egybe a korona sz√≥val.
Tov√°bbra is fenntartom, hogy a Szent Korona nem joguralmi jelk√©p, hanem jogforr√°s. Jogot pedig jogkiterjeszt√©ssel kapott az arra √©rdemes√ľlt, amit vissza lehet venni. √Črtelmez√©si t√©ved√©s, hogy a Magyar Nemzet √°tadta szuverenit√°s√°t a Szent Koron√°nak. A Szent Korona mint a Teremt√Ķ √©s a Magyar Nemzet k√∂z√∂tt fenn√°ll√≥ sz√∂vets√©g jelk√©pe a jog ered√©s√©t hivatott felmutatni. A hivatkozott joguralmi √°llam a mai er√Ķszakon alapul√≥ √°llam. Tudom√°sul kell venni, hogy a Szent Korona Orsz√°gai nem √°llam-alakulat, hanem a Szent Korona tagjainak √©lettere.
8. Ez a pont alapvet√©sek h√≠j√°n nem √©rt√©kelhet√Ķ.
9. Ism√©telten felbukkan a hib√°s joguralmi √°llam fogalom, amelynek megalapoz√°sa chart√°lis jelleg√Ľ, √≠gy alkotm√°nyellenes. Nem tartom hely√©nval√≥nak azt sem, hogy k√ľl√∂n v√°lasztja az alkotm√°nyos rendet √©s az evidenci√°kat, igaz, sem ezt, sem azt nem tudjuk mit is jelent, milyen tartalmakkal b√≠rnak, √©s milyen alapokon nyugszanak.
10. Az √°llam feladat√°ul szabni olyan kit√©teleket, amit az alkotm√°nyban r√∂gz√≠tettek, ism√©t a chart√°lis alkotm√°nyoz√°s csapd√°i k√∂z√© sorolom. Ugyanakkor nem szerencs√©s el√Ķ√≠rni feladatot olyan int√©zm√©nyek, amelynek fel√©p√ľl√©si rendj√©t m√©g nem l√°ttuk.
11. Alkotm√°nyos evidenci√°ba √°llamr√≥l sz√≥l√≥ szab√°lyoz√≥kat beszor√≠tani, logikai paradoxon. Nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel itt m√°r elvesztette a fonalat az, aki j√≥-sz√°nd√©k√ļ igyekezet√©ben mindenre akart gondolni.
12. Nem tal√°lom a szabads√°g fogalm√°nak r√∂gz√≠t√©s√©t. Avagy majd valaki meghat√°rozza, hogy mi is az a szabads√°g? Mi√©rt nem gondolja v√©gig a tisztelt szerz√Ķ, hogy mivel akar foglalkozni? Az 1-es 2-es-3-as pontban nem siker√ľlt r√∂gz√≠teni mir√Ķl is sz√≥l ez az √≠r√°s, ily m√≥don kezd √©rtelmetlen kapkod√°snak t√Ľnik.
13., 14., 15., 16. pontok olyan konkr√©tumokat tartalmaznak, amelyek szab√°lyoz√°sa csak chart√°lis alkotm√°ny tesz sz√ľks√©gess√©. Ha az alkotm√°nyban egy√©rtelm√Ľen r√∂gz√≠tve vagyon a l√©t-, a birtok- √©s a cselekv√©si jog, az eml√≠tett pontok csak alkotm√°nys√©rt√©s t√©ny√©nek meg√°llap√≠t√°s√°ra alkalmasak.
17. Ahogyan azt m√°r t√∂bbsz√∂r eml√≠tettem, a Magyar T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyban ismeretlen fogalom a hatalom, de ha m√°r nem tudunk megszabadulni ett√Ķl, nos a 17. pont ism√©t a chart√°lis alkotm√°ny sz√∂rny sz√ľl√∂tte. A Magyar T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyban egyszer√Ľ, ugyanakkor hat√©kony szab√°lyoz√°s a jogkiterjeszt√©s, ami visszavonhat√≥. A jogkiterjeszt√©s pedig nem v√°laszthat√≥ el a l√©t-, a birtok- √©s cselekv√©si jogt√≥l. Ezzel olyan komplex ellen√Ķrz√Ķ rendszer √°ll k√©szen, amit nem tud helyettes√≠teni, semmilyen evidencia.
18. Egyet√©rt√©sben vagyok a Magyar T√∂rt√©nelmi Alkotm√°ny jogfolytonoss√°g√°t helyre√°ll√≠t√≥ nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°s√°val. Azonban a z√°r√≥jeles r√©sz:
(Az alkotm√°ny, illetve az alkotm√°nyos evidenci√°k megs√©rt√Ķit – ak√°r hatalmi t√©nyez√Ķk, ak√°r polg√°rok, ak√°r huzamosabban itt tart√≥zkod√≥ vend√©gek – h√Ľtlens√©gi v√°d al√° kell helyezni!)
√∂nellentmond√°sban van a f√Ķt√∂rv√©ny ellen√°ll√°si z√°rad√©k√°val, ami nem mellesleg, alkotm√°nyos jog. Ezzel pedig az eg√©sz „Alkotm√°nyos evidencia” c√≠m√Ľ √≠r√°st, a k√©nyszer√≠t√©s ok√°n, hiteltelenn√© teszi.
A záró mondat, idézem:
„Az itt felsorolt evidenci√°kat F√°y √Ārp√°d √©s csapata dolgozta ki √©n csak hozz√° √≠rtam egy-k√©t gondolatot.”
Dr. Bene G√°bor szem√©ly√©t teszi hiteltelenn√©, amennyiben al√°√≠rta, ugyanakkor sz√°m√≠tva a t√©ved√©s lehet√Ķs√©g√©re, a felel√Ķss√©get √°th√°r√≠tja m√°sokra. Tisztess√©gtelen, gerinctelen magatart√°s.
bobrovniki Dr. Farkas István József
# | professor professor - 2010 11 30 ¦ 18:57:57
NoMad! Not to be mad! Halász József sok mindent tett, azért ez a hozzászólás méltatlan..
Postaimre! Nem ugrik be a r√∂vid√≠t√©sb√Ķl, ha nem akarod ny√≠lv√°nosan, priviben √≠rrd meg amire gondolsz, ut√°nnan√©zek!
Az alkotm√°nyoz√≥sdihoz: Akit felvet a szabadid√Ķ, a parlamenti k√∂nyvt√°rban megn√©zheti a jogpozitivista tud√≥sok, Hans Kelsen, stb k√∂nyveit, nem mellesleg p√°rat maga viktorviktor √©s 2-3 tov√°bi f√Ķfideszes anno egy√ľtt szerkesztett, teh√°t nekik √°tlagon fel√ľl k√©pben kell lenni az alkotm√°nyoz√°sban. Az nagy k√©rd√©s, hogy a 180 fokos fordulat a materialista jogpozitivizmust√≥l hogyan ment √°t term√©szetjogiasba?
Spartakusz! Az √°ltalad beid√©zett nem √©rthet√Ķ 9 paragrafus ban mintha val√≥ban logikai hib√°k lenn√©nek.... de legal√°bbis l√≥ugr√°sok...

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.18 mŠsodperc
83,604,272 egyedi lŠtogatů