Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A fiatal héber így rabolta el a vén Európát

Napl√≥Mikor is kezd√Ķd√∂tt pontosan, m√©g nem tudom. A minap elkezdtem √ļjraolvasni a g√∂r√∂g mitol√≥gi√°t. Valami hihetetlen l√∂k√©st √©reztem n√©h√°ny t√∂rt√©net olvas√°sakor s egy nagyon m√©ly felismer√©s has√≠tott bel√©m. M√©g nem minden r√©szlet√©ben t√°rta fel mag√°t el√Ķttem, de a gondolat kibont√°s√°ban ti is seg√≠thettek. Egyesek szerint B√°bel-Babilon –n√°l kezd√Ķd√∂tt a ma magukat zsid√≥knak nevez√Ķk vil√°gt√∂rt√©nelmi csal√°sa, de igaz√°n a g√∂r√∂gnek mondott mitol√≥gia mutathat r√° (amelynek alapja az √Ķsi magyar regevil√°g √©s nyelv) a jelenben tapasztalt √∂sszef√ľgg√©sekre. Kronosz, tal√°n = korona, Gaia = haj√≥, mely a F√∂ldre j√∂n az √©gb√Ķl, √ör-anoszt (az √ör – klo√°k√°j√°b√≥l)- lehet, hogy az √ör any√≥sa volt?- √©s ZEUS egy √©les sarl√≥val sebzi hal√°lra (ilyen volt a druid√°knak is?). Most nem akarok elveszni a nem biztos, hogy helyes sz√≥fejt√©s √©s szimbolika-√©rtelmez√©s lehet√Ķs√©gei k√∂z√∂tt, mert a h√©ber-csal√°s szempontj√°b√≥l csak ZEUS a l√©nyeges elem, amit ki akarok fejteni.

Eur√≥pa elrabl√°s√°nak t√∂rt√©net√©re biztosan eml√©keztek. Egy aranyos sz√Ķr√Ľ bika form√°j√°ban, az Eur√≥pa kez√©√©rt verseng√Ķ √Āzsia √©s az akkor m√©g nevesincs „kontinens” (ami nem Afrika) orra el√Ķl, a nimf√°k k√∂z√ľl b√©k√©sen beballagva, el√°m√≠tva, csod√°latra k√©sztetve, Eur√≥p√°t a h√°t√°ra √ľltetve „rabolta el”. Egy kontinens elrabl√°sa nem egyszer√Ľ dolog. Amikor a Br√ľsszeli szabadk√Ķm√Ľves zsid√≥ szimb√≥lumokr√≥l, az EU-r√≥l van sz√≥, akkor gondoljunk arra a jelenetre, amellyel √∂nmaguknak a m√°r foglalt √Āzsia √©s Afrika ut√°n tervbe veszik, hogy telik, amibe telik, de Eur√≥pa felett √Ķk fognak uralkodni! De hogyan j√∂n Zeus a k√©pbe, hiszen √Ķ a f√Ķisten. Nem eltekintve att√≥l, hogy ZE-US magyar hangon EZ-US = EZ √ēS jelent√©sre asszoci√°ltat, n√©zz√ľk a dolog egyszer√Ľbb, fon√°k-oldal√°t! ZEUS = SUEZ!
Hol is van helyileg SUEZ? Mi a funkci√≥ja? Elv√°laszt k√©t kontinenst √©s √≠gy feldarabolja az Isten-adta egys√©get? Honnan is v√°ndoroltak –√°ll√≠t√≥lag- a rabs√°gb√≥l a „zsid√≥k”? Afrik√°b√≥l √Āzsi√°ba a V√∂r√∂s Tengeren kereszt√ľl? Term√©szetesen tudval√©v√Ķ, hogy mindebben csak az a biztos, hogy ki van tal√°lva, b√°r nem kiz√°rt, hogy tal√°n voltak ott h√©berek is akkoriban. A v√°ndorl√°s c√≠m√Ľ kalandreg√©ny, exodus EUR√ďP√ĀBA terelte √°t azokat, akik el akart√°k rabolni a maguk sz√°m√°ra ezt a ter√ľletet. A SUEZ k√©rd√©s mindig is alapvet√Ķ biztons√°gi √©s konfliktusk√©rd√©s volt. Ha valaki vallja a magyarok sorsk√©rd√©s√©t √©s √∂sszek√∂ti azt 1956 esem√©nyeivel, akkor tudja, hogy SUEZ volt a kulcsa a meg nem val√≥sult val√≥di forradalomnak, de ami akkor lelkiekben t√°volinak t√Ľnt, ma m√°r itt van helyben!

Suez
Link = www.gdfsuez-energia.hu/.../gdf-suez-csoport
Link = www.suez-env.hu/
Link = www.suezenergyna.com/

Zeus, az √Ķs teh√°t nincs olyan t√°vol t√Ķl√ľnk, ahogyan EUR√ďPA, sem, mert annak is van rejtett jelent√©se. √Čn most azt mondan√°m, hogy EZ √öR APA. A germ√°nban az opa jelent√©se √∂regember, nagyapa, √≥papa – visszafel√© olvasva is AP√ď. A pravoszl√°v egyh√°z p√≥pa-ja is innen eredeztethet√Ķ. EUR√ďPA teh√°t az √Ķs√∂k f√∂ldje, amit a kor kataklizm√°it k√∂vet√Ķen a m√©ltatlan „√ļjoncok” akartak megszerezni. De kik is azok, akik ezt a „jogot” vindik√°lj√°k maguknak? H√ČBER-ek? Nem biztos, hogy meg fogtok d√∂bbenni, de ha m√©gis, akkor sem √©n vagyok a m√°gus.
„H√©b√© volt az ifj√ļs√°g istenn√Ķje a g√∂r√∂g mitol√≥gi√°ban. Zeusz √©s H√©ra gyermeke.
Az ifj√ļs√°g istenn√Ķjek√©nt eredetileg az √Ķ feladata volt a fiatals√°got √©s √∂r√∂k √©letet biztos√≠t√≥ nekt√°r √Ķrz√©se √©s annak felszolg√°l√°sa az Ol√ľmposzon, √°m ezt a szerepet Gan√ľm√©d√©sz hamarosan √°tvette t√Ķle. M√©gis H√©b√©t gyakran emlegetik √ļgy, mint az istenek poh√°rnok√°t. √ē k√©sz√≠tette el testv√©re, Ar√©sz f√ľrd√Ķviz√©t, √©s √Ķ seg√≠tette fel H√©r√°t rettegett harci szeker√©re. H√©b√© √Ķrizte az √∂r√∂k fiatals√°g forr√°s√°nak titk√°t √©s hely√©t. Gyakran j√°rt az emberek k√∂z√∂tt, √©s nyilaival elvette az ifj√ļs√°got a haland√≥kt√≥l √©s m√°snak adta oda. H√©b√© nyilai egy id√Ķ ut√°n mindenkit eltal√°ltak. Ezek a nyilak r√°ncokat √©s n√©ha betegs√©geket, f√°jdalmakat hoztak, de b√∂lcsess√©ggel √©s tapasztalattal t√°rsulhattak. √ćgy tal√°lkozhatott a f√∂ld√∂n H√©rakl√©sszal, akibe azonnal beleszeretett. Miut√°n a nagy h√Ķs meghalt, √©s Zeusz az istenek k√∂z√© emelte, H√©b√© lett a feles√©ge az Ol√ľmposzon. Ujjatlan ruh√°ban √°br√°zolt√°k √∂r√∂k ifj√ļk√©nt.
R√≥m√°ban Juventas n√©ven tisztelt√©k.”

Link

H√ČB√Č = H√ČBER, de nem az isteni mivolt, hanem a fiatals√°g, √©retlens√©g, gyereks√©g miatt. Ezek t√∂rtnek az √Ķs√∂k f√∂ldj√©re, tud√°s√°ra, tapasztalat√°ra √©ppen a gyerekesnek mondott, korl√°tolt, hebefr√©n anyagi val√≥s√°gban gy√∂kerezve.
N√©zz√ľk nagyban a dolgokat. Mikor m√°r l√°tjuk, hogy a trianoni d√∂nt√©ssel hogyan szedt√©k darabokra a magyarok h√°z√°t, √ļgy el√Ķsz√∂r Eur√≥p√°t pr√≥b√°lt√°k meg lev√°lasztani a t√∂bbi kontinensr√Ķl, s Rotschild√©knak siker√ľlt is ez. A tombol√≥ judeo-kereszt√©nyinek mondott maszlaggal, a bibliai √∂sszelopott √≥testamentummal √ļgy rabolta el SUEZ Eur√≥p√°t, hogy Eur√≥p√°nak ez m√©g tetszett is.
Amerika m√°r csak hab volt a tort√°n, de ott is √ļgy kezdt√©k, hogy az √Ķslakosokat, az √Ķs√∂ket pucolt√°k ki amilyen gyorsan csak lehetett, hogy a zsid√≥-egyh√°z a szellemi h√°bor√ļj√°t megnyerhesse.
N√©zz√©tek meg b√°tran az √Čli k√∂nyve filmet, amiben olyan Mad MAXosan egy atomh√°bor√ļt k√∂vet√Ķen a szellem √ļjra√©led√©s√©t √©ppen a Biblia √©s az Isten szava adn√° vissza. Sok igazs√°g a nagy h√©ber hazugs√°ggal f√Ľszerezve. Minden benne van amit a szabadvakol√≥k – √©s b√°rmennyire is nem teszik, de magukat zsid√≥knak mond√≥k- szeretn√©nek el√©rni a „hit√ľk √°ltal”. A nem is l√©tez√Ķ M√≥zes I. k√∂nyv√©vel kezdi az √ļjrasz√°mol√°st a vil√°g√©g√©st k√∂vet√Ķen az emberis√©g, s ez t√∂k√©letesen egybeesik Cion B√∂lcseinek terveivel, s hogy √Čli (magyarul: √©lni) mi√©rt a film c√≠me, annak kital√°l√°s√°t is r√°tok b√≠zom.

Nem tudom, hogy siker√ľlt-e r√°vil√°g√≠tanom az √≥kori t√∂rt√©netekb√Ķl vett szimb√≥lumok jelent√©s√©re. Ett√Ķl a pontt√≥l tov√°bb most nem megyek √≠r√°sban, pedig a gondolati k√∂rnek itt nincs v√©ge. Aki m√©g ezt√°n is azt √°ll√≠tja, hogy a h√©berek v√©letlen√ľl keveredtek azokba a poz√≠ci√≥kba, ahol vannak √©s v√©letlen√ľl aljas√≠tj√°k le a val√≥di embereket, m√°s√≠tj√°k meg a t√∂rt√©nelmet, akkor azzal nem sok dolgunk van, csak betenni a polcra, had √©rlel√Ķdj√∂n m√©g! Ha Apoll√≥, az ez√ľst√≠j√°val m√©gsem harcosk√©nt, hanem pszichi√°triai √ĀPO-L√ď-k√©nt jelenne meg gondolatotokban, akkor, ne az √Ķsi hit tan√≠t√≥j√°ra, √°pol√≥ira gondoljatok, mert biztos nincs hozz√° semmi k√∂ze. Ha m√©gis, akkor n√©zz√©tek el a t√©ved√©st √©s fogj√°tok r√° az √∂reg R√ČMUS reg√©l√Ķ b√°csik√°ra, aki tal√°n √©ppen SUM√ČR sz√°rmaz√°s√ļ volt, s nev√©ben maradt a Jele.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Most pedig szaladjunk neki a t√©lnek! Tegnap is permeteztek rendesen, de m√°r Anglia √©s N√©metorsz√°g kifeh√©redett, s hossz√ļ, kem√©ny √©s csapad√©kos telet j√≥solnak az illumin√°tusok! A f√∂ld is remeg. Izraelben p√°r napon bel√ľl h√°rom remeg√©s is volt, de lassan a folytonos cidri is be√°ll!

A koreai helyzet is be√°llt, mint a rajzsz√∂g, mert megint kider√ľlt, hogy D√©l-Korea provok√°lt a neokh√≥n zsid√≥gyarmat-USA-val, ahogy ezt kor√°bban is tette. Szeretn√© ott bet√Ľzf√©szkelni mag√°t, mert egy gyors h√°bor√ļval taccsra lehetne v√°gni a Kis-Tigriseket √©s a S√°rk√°ny-√∂vezetet is! Nem viccelek! Tudj√°k, hogy tudjuk, mi√©rt √©s mire k√©sz√ľlnek!
Ezt a gyorsfordítást most kaptam!

„Sok minden zajlik a h√©ten is. T√∂bbek k√∂zt, a Toyota c√©g √©szak amerikai r√©szleg√©t √°llamos√≠tj√°k, Jap√°nban teljes korm√°ny v√°lt√°s, Oroszorsz√°g NATO-val t√°rgyal, tiltott technol√≥gia k√∂zz√©t√©tele, √©s magas rang√ļ titkos t√°rgyal√°sok a Feh√©r S√°rk√°ny szervezet √©s a S√°rk√°ny csal√°d k√∂zt. Mindenek felett, minden jel arra mutat hogy janu√°r v√©g√©re tot√°l k√°osz lesz a gazdas√°gi sz√≠npadon, abb√≥l kifoly√≥lag, hogy a tart√≥z√°sokat nem fogj√°k tudni kifizetni a janu√°r 30-i hat√°rid√Ķig. Matematikailag k√©ptelen megoldani a probl√©m√°t. M√°s sz√≥val, a r√©gi rendszer omlik √∂ssze √©s m√°r az √ļj k√©szenl√©tben √°ll a h√°tt√©rben. Az Egyes√ľlt √Āllamok tov√°bbra is a glob√°lis s√∂t√©ts√©gnek a sz√≠ve. Obama eln√∂k minden elk√∂vetett, a Federal Reserve tov√°bbra is hatalmon szeretne maradni, hogy az Amero-t bevezess√©k, most az elm√ļlt gyors eur√≥pai √©s √°zsiai utaz√°sai alatt, de ezt a p√©nzt senki nem k√©ri, √©s elutas√≠tott√°k. Igazs√°g szerint az az Amero, amit bemutatott, tov√°bbra sem fedezi semmi, csak pap√≠r. Felaj√°nlotta, hogy a Treasury Department √°tveszi a hatalmat, de ezt v√©gk√©p nem hitte el senki. Ez azt jelenti, hogy az USA doll√°r-t ami nem az amerikaiak kez√©ben van, t√∂bb mint val√≥sz√≠n√Ľ a Hong Kong-i doll√°r fogja helyettes√≠teni. Ennek t√°rgyal√°sa nemsok√°ra bek√∂vetkezik a Feh√©r S√°rk√°ny Szervezete √©s a S√°rk√°ny csal√°d k√∂zt. A Rothschild csal√°d egyik r√©gi kapcsolata szerint az €ur√≥ sem marad forgalomban tov√°bb mint j√ļnius. Hasonl√≥ matematikai probl√©m√°kkal k√ľzd mint a doll√°r. √Āll√≠t√≥lag Obama eln√∂k m√ļlt h√©ten megk√©rt egy r√©gi befoly√°sos K√≠nai √ľgyn√∂k√∂t √©s egy Muzulm√°n vezet√Ķt, hogy biztos√≠t√°st ny√ļjtsanak neki a Khazariaiak ellen, mivel azok megesk√ľdtek, hogy meg√∂lik. Egy√©rtelm√Ľ v√°lasz nem volt. A k√∂zv√©lem√©ny szerint, az Egyes√ľlt √Āllamokban k√°osz lesz, hacsak nem l√©p k√∂zbe a Pentagon egy ideiglenes vezet√Ķs√©ggel. A Pentagoni Nazi kapcsolat szerint, pontosan ez fog t√∂rt√©nni. A Pentagon m√°r k√©nyszer√≠ti Nato-t, hogy hagyja abban az Oroszorsz√°g elleni visz√°lys√°got. Mivel bevett√©k Oroszorsz√°got a Nato Rak√©tapajzsba, ezzel az Egyes√ľlt √Āllamok √©s Eur√≥pa √∂sszefogott az Egy K√≠nai Vil√°grend megsz√ľlet√©se ellen. T√∂bb orsz√°g korm√°nya √©s katonas√°ga figyelemmel k√≠s√©ri a Daniel Dal Bosco, a Davos Vil√°g Forum, az Ensz √©s a t√∂bbiek elleni, $1 trilli√≥ doll√°ros pert. A nem r√©g bez√°rult Nato Cs√ļcstal√°lkoz√≥n Olaszorsz√°g nagyon kis l√©tsz√°mmal volt jelen. H√≠rek szerint egyes r√©szei az olasz korm√°nynak, t√∂bbek k√∂zt, Silvio Berlusconi, minisztereln√∂k, tagjai a P2 Szabadk√Ķm√Ľves P√°holynak, bankot szerettek volna v√°s√°rolni, √©s ennek a banknak a seg√≠ts√©g√©vel, sok lopott √©rt√©kpap√≠rt v√°ltottak volna be, ezek k√∂z√© tartozik a $134.5 milli√°rd √∂sszeg√Ľ √©rt√©k pap√≠rok amiket illeg√°lisan szereztek meg 2009-ben. A S√°rk√°ny csal√°d √©rt√©kei, n√©met √©s osztr√°k √©rt√©k pap√≠rok. Alan Greenspan, egy r√©gebbi vezet√Ķje a Fed Banknak, a pert k√©sz√≠t√Ķ √ľgyv√©dek egyike f√©nym√°solatot adott neki, amelyet √°ll√≠t√≥lag az √Ķ irod√°j√°b√≥l k√ľld√∂tt, ami √Ķt szem√©lyesen v√°dolja egy $22 milli√°rdos csal√°ssal. V√°lasza ennyi volt “Sok minden√©rt b√Ľn√∂s vagyok, de ez√©rt nem.” Mihelyst a kez√©be ker√ľlt a dokumentum, azonnal feljelent√©st tett az FBI-n√°l, okirat hamis√≠t√°s√©rt. A pert m√°r lehet hogy j√∂v√Ķ h√©ten ind√≠tj√°k. Ha ez megt√∂rt√©nik akkor bizony a vil√°g hatalom strukt√ļr√°ja v√°ltozni fog. Ebb√Ķl kifoly√≥lag, biztos hogy a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt megk√∂tik az egyezm√©nyt, miel√Ķtt b√≠r√≥s√°gra ker√ľlne az √ľgy. Jap√°nban is nagy v√°ltoz√°sok vannak. Letart√≥ztatt√°k Kiyoshi Takayam√°t, a Yamaguchi Gumi yakuza banda m√°sodik ember√©t, a rend√Ķr√∂k arra t√∂rekednek, hogy sz√©trombolj√°k ezt a szervezetet. Sok Jap√°n Yakuza, nagyon ideges, mivelhogy √Ķ vezette a Kodo Kai, alszervezetet √©s a Khazariai S√°t√°nist√°k k√©r√©s√©re eltettek l√°b al√≥l Jap√°n politikusokat, bank√°rokat √©s riportereket. Fenn√°ll az a vesz√©ly, hogy a band√°k k√∂zt kit√∂r a h√°bor√ļ. A Yamaken Gumi, a Yamaguchi Gumi al szervezet√©t, megt√°madt√°k k√©zi gr√°n√°ttal. √Āll√≠t√°sok szerint bels√Ķ visz√°lyokb√≥l kifoly√≥lag. A rend√Ķr√∂knek az eszk√∂z a kez√ľkben van amivel t√∂nkre teszik a band√°t, mivel a Jap√°n banda ellenes t√∂rv√©nyek szerint a banda f√Ķn√∂k√∂t b√∂rt√∂nbe csukhatj√°k, m√©g akkor is ha egy √°tlag k√∂veti el a b√Ľntettet. Takayam√°t pont ilyen v√°ddal tartoztatt√°k le, √©s ha lesz is t√°rgyal√°s, semmi jelent√Ķs√©ggel nem b√≠r. J√∂v√Ķ tavasszal amikor kiengedik b√∂rt√∂nb√Ķl Shinobu Tsukas√°t, a Yamaguchi Gumi Banda vez√©r√©t, k√©nytelen lesz egyess√©get k√∂tni a Jap√°n korm√°nnyal. A h√©ten a Feh√©r S√°rk√°ny sz√∂vets√©g √©s a Fekete S√°rk√°ny sz√∂vets√©g t√°rgyal√°sra h√≠vja a Yamaguchi Gumi banda k√©pvisel√Ķj√©t, abban a rem√©nyben, hogy √°ttudj√°k alak√≠tani a band√°t, egy norm√°lisabb szervezett√©. A Toyota Motor korpor√°ci√≥t s√ļlyos t√°mad√°s √©rte. A Nagoy√°ban helyezked√Ķ c√©g eln√∂ke √©s egy amerikai milli√°rdos szerint, meghozt√°k a d√∂nt√©st, hogy √°llamos√≠tj√°k az √©szak amerikai r√©szleget. M√°rpedig ez √ļgy fog megt√∂rt√©nni, hogy cs√Ķdbe k√©nyszer√≠tik Toyota US-t hib√°s alkatr√©szek b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°saival. Toyot√°t azzal v√°dolj√°k, hogy a S√°rk√°ny Csal√°dt√≥l elfogadott 400 trilli√≥ yen √©rt√©k√Ľ javakat az 1980-as √©vekben nem ford√≠tott√°k gy√°rak √©p√≠t√©s√©re, mint ahogy az √≠g√©rve lett, hanem 17 bankot v√°s√°roltak glob√°lisan. Jap√°nban a t√°rgyal√°sok Toyota ellen november 26-√°n √©rnek v√©get. Junichiro Koizumi √©s Heizo Takenaka vezet√©se alatt, Toyota √°tvette a Misawa Home korpor√°ci√≥t. Chiyoji Misawa, Misawa alap√≠t√≥ja szerint ez illeg√°lisan t√∂rt√©nt. Takenaka testv√©re a Toyota tulajdon√°ban lev√Ķ Misawa Home egyik igazgat√≥ja. Nagoy√°ban tal√°lhat√≥ Toyota √©s Yamaguchi Gumi Kodo kai is. Az √ľgyv√©dek most pr√≥b√°lj√°k az √∂sszef√ľgg√©seket a k√©t szervezet k√∂zt megtal√°lni.
A Jap√°n korm√°ny egyik titkos h√≠rforr√°s szerint, Jap√°nban a hatalom egyens√ļlya v√°ltozott √©s az alap korm√°ny v√°ltoz√°sok amik janu√°rt√≥l √©letbe l√©pnek, oly s√ļlyosak, hogy a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ befejez√©se √≥ta ilyet nem tapasztaltak. Befejez√©s√ľl, tiszt√°n l√°tszik, hogy a megtiltott technol√≥gia kezd felbukkanni. Csak meg kell n√©zni az aut√≥ ki√°ll√≠t√°sokon a hidrog√©n √©s az elektromos kocsikat.
Benjamin Fulford „ (www.benjaminfulford.typepad.com)

„Kb. b√Ķ 20 √©ve foglalkoztam para-dolgokkal.(nem 9-mmessel ...:)
Abbahagytam, mert nem tudtam, hol a képzeletemnek , a fantáziámnak és a valóságnak a határvonala.
Vesz√©lyes dolog, ink√°bb √°tok egy ilyen adotts√°g, mint el√Ķny.
Befejeztem, mindenesetre , még akkor.
Minden bejött, kivéve egy dolog még nem.
A III. vil√°gh√°bor√ļ kiindul√°si pontja √Čszak-Korea lesz.
Valami biológiai fegyver is el fog szabadulni és óriási népvándorlások lesznek.
Ezt l√°ttam tiszt√°n.
Ebben a házban laktam, ahol most élek.
20 √©ve √Čszak-Korea m√©g a h√≠rekben sem szerepelt.
Szerencs√©re p√°r bar√°tomnak elmes√©ltem, sz√Ľk k√∂rben, persze.
Most eléggé be vannak szarva ...
Mit szólsz a dologhoz ?
√údv !”


Nos, semmi nem kiz√°rhat√≥, de a Pentagon egyel√Ķre azt mondja, hogy m√©g nem j√∂tt el az ideje a koreai helyzet „megold√°s√°nak”.
Van okom feltételezni, hogy még nagyobb játszmák részei vagyunk, mint azt a legtöbben képzelték volna.
A t√∂r√∂k minisztereln√∂k direktben megfenyegette Izraelt, hogy ha Libanonra, vagy G√°z√°ra t√°mad, akkor √Ķk is besz√°llnak √©s megv√©dik a civileket. Most machin√°l a CIA-Mossad is, mert a kor√°bbi libanoni eln√∂k meggyilkol√°s√°r√≥l „bizony√≠t√©kokat” hoztak napvil√°gra, a sz√≠r eln√∂k√∂t v√°dolva.
Gambia megszak√≠totta Ir√°nnal a diplom√°ciai kapcsolatait, semmilyen magyar√°zatot nem adva, de felt√©telezhet√Ķ, hogy a nig√©riai fegyversz√°ll√≠tm√°ny volt ilyen hat√°ssal r√°juk.
A NATO keresi a kiutat Afganiszt√°nb√≥l, pedig m√°r a kanadaiak is megk√≠n√°lt√°k √Ķket Mi-17-es helikopterekkel, persze „titokban”.
Az USA-ban nyilvánosságra hozott adatok szerint minden ötödik amerikai lelki beteg. Nem is csodálom!
Gond lehet, mert nagyban dr√°g√≠tj√°k a vizet Izraelben is √©s j√∂n az infl√°ci√≥ √©s dr√°gul az √©lelmiszer is. Az ukr√°nokkal febru√°rban megsz√Ľnik a v√≠zumk√©nyszer√ľk, de ez j√≥, mert az itteni zsid√≥k √≠gy szabadon mehetn√©nek √°t a hat√°ron. De ha m√°r Izraelr√Ķl volt sz√≥, akkor meg kell eml√≠tenem, hogy a „Magyarok Nyilai” ott is megjelentek, mert m√°r egyes „honrabbik” feh√©rporos tasakokat kapnak, de m√©g nem antraxal b√©lelve. A Likud √©s a Kadima egym√°ssal kezdett el √©lesben is er√Ķlk√∂dni, ez√©rt el√©g er√Ķsen megoszlanak az er√Ķk √©s a Haarec m√°r kimondja ny√≠ltan, hogy IZAEL egy BAN√ĀNK√ĖZT√ĀRSAS√ĀG, az USA b√°bja. Persze csak r√©szben az, mert az USA sem l√©tezik.
Putyin ma Merkellel t√°rgyalgat, gazdas√°gi √©s egy√©b k√©rd√©sekben, mert a t√©l fagy, a g√°z pedig fogy! N√©metorsz√°g bejelentette, hogy a sor√°llom√°nyt megsz√ľnteti, de az ukr√°nok is mintegy 40 ezer f√Ķs hadsereg-cs√∂kkent√©sre k√©sz√ľlnek.
Az angolok egyel√Ķre diplom√°ciai visszavonul√°sban vannak √©s azt javasolj√°k a zsid√≥knak, hogy t√°rgyaljanak az arabokkal, mik√∂zben az arabok od√°ig mennek, hogy a sirat√≥ falra h√°nyj√°k a bors√≥t, mert kijelentett√©k, hogy ahhoz a zsid√≥knak semmi k√∂z√ľk! √ögy legyen!
A NATO liszaboni √∂sszej√∂vetel√©n a gr√ļzok √©s azeriek egy kisebb orgi√°t szerveztek mintegy 80 k√©jh√∂lgyet kib√©relve. Most √°lla a b√°ll. √Āll√≠t√≥lag S√°rk√∂zy nem b√≠rt aludni √©s r√°juk h√≠vt√°k a pol√≠ci√°t. A gr√ļz ellenz√©k most azt firtatja, hogy a zsid√≥-csicska eln√∂k√ľk √©s k√≠s√©rete mennyit is k√∂lt kurv√°kra √∂sszessegg√©ben!
Az oroszok bejelentett√©k, hogy csapatokat helyeznek a hat√°raikon k√≠v√ľlre, de a legend√°s terror-elh√°r√≠t√≥ alakulataikat is √ļjra √∂sszehozz√°k.
Valamit tudhatnak a litvánok is, mert tegnap országos légiriadó-napot tartottak és az összes szirénájukat bekapcsolták.
Az oroszok a SZ-300-asok mell√© radar√°llom√°sokat is telep√≠ttetett Ir√°nba, Venezuel√°n √©s Beloruszi√°n kereszt√ľl int√©zve az √ľzletet.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Sz√≥val, aki szeret sakkozni, az kitapogathatja a l√©p√©seket, s ezt aj√°nlom a honi hongyerekeknek is a Parlamentben √©s a p√°rtok sorai k√∂zt, meg a nagyon radik√°lisnak mondott, de egy√ľgy√Ľ felekezetek k√∂z√∂tt. Az NBH-Mossad m√°r kezdi meg√©rteni, hogy vesz√©lyes a h√ľlyes√©ge, de m√©g mindig azzal van elfoglalva, hogy a velem levelez√Ķknek tegye t√∂nkre a g√©p√©t √©s ny√ļljon bele a kapcsolataiba. Beszari egy banda √©s sz√°nalmasak is, mert az id√Ķ nem nekik dolgozik. A Jobbik „lebuk√°sa” elker√ľlhetetlen volt, s a Fidesz-zsid√≥k is egyre nagyobb f√©lelemben vannak. Teljes √°trendez√Ķd√©s v√°rhat√≥!

HozzŠszůlŠsok

# | Cezarfi Cezarfi - 2010 11 26 ¦ 16:26:33
Eza hír is beleillik:
Oroszország és Kína eláll a dollártól az egymás közti kerekedelemben
http://tinyurl.co...
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 11 26 ¦ 16:49:58
Bocs mindenkit√īl, f√īleg Imr√©t√īl, nem vettem √©szre, hogy √Ē m√°r √≠rt err√∂l egy cikket.
# | Hegel Hegel - 2010 11 26 ¦ 17:58:17
Gan√ľm√©d√©sz a viz√∂nt√Ķ ura az Uranosz! Ami j√∂n √©s felfordit persze el√Ķtte a bakban a pl√ļt√≥ f√∂ldgyaluval tarol!

Uj vil√°g lesz csak nem biztos hogy az amit a politikusok kutyulnak a turmixg√©p√ľkbe!

Ja √©s szaturnusz az ID√ē ura hozz√°tartoznak a korl√°tok(bele kapaszkodni is lehet!) √©s az ingatlanok a f√∂ld b√°ny√°k szikl√°k ol√≥m a tanit√°s. √ē a f√∂ tanit√≥ nem enged tov√°bb ha nem tud a sz√ľl√∂tt, legyen az egy√©n vagy nemzet!
# | parlagfu parlagfu - 2010 11 26 ¦ 19:06:43
Aki nem szeret moziba j√°rni, vagy vide√≥kat t√∂lt√∂getni Kat√°k klizm√°j√°r√≥l egy j√≥ k√∂nyv: Cormac Mc carthy Az √ļt .
A bibsik nev√©t √©n egyszer√Ľbben a h√©b√©r= LOP√ďt√∂k sz√≥bol eredeztetn√©m.
# | schmama schmama - 2010 11 26 ¦ 19:22:24
Most akkor megvan, hogy mi volt tegnap és ma a gépemmel!! Majd felrobbant olyan forró volt és álladóan töltött mintha egy CD raktam volna bele!!
# | postaimre postaimre - 2010 11 26 ¦ 19:26:25
√Čs ki adta a Hebron nevet, √©s az mit jelent? Kik azok a h√©berek? Van a h√©-ber √©s az em-ber, ber-ber? Mire a g√∂r√∂g√∂k √∂sszehozt√°k ezt a misztikus meset√∂rt√©netet, amiben az√©rt az "istenek" ott vannak √°m, addigra sok ezer √©v t√∂rt√©nete zajlott, ami megalapozta ezt. A k√©rd√©s az, hogy a h√©ber hol l√©pett be a mesek√∂ltem√©nyre √©s hogy kezdte bele√©nekelni mag√°t, mert ha szellemi harcr√≥l, bibliai maszlagokr√≥l van sz√≥, akkor ne feledj√ľk, hogy ez volt a legnagyobb fegyver√ľk. Eli k√∂nyve is err√Ķl sz√≥l, v√©letlenek meg nincsenek. K√∂zben megtudtam, hogy Eur√≥pa korai neve "alkony" volt.
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 11 26 ¦ 19:31:27
Egy biztos, szerintûk az ember mindent vagy az √ī szemsz√∂gûkb√īl l√°t, vagy helytelanûl
# | Mindannyiunknak Mindannyiunknak - 2010 11 26 ¦ 19:32:21
Ezt a magyarorsz√°gi f√Ķn√∂k sz√°j√°b√≥l hallottam:
interpalament√°ris √ļni√≥. R√°kerestem:
http://hu.wikiped..._Uni%C3%B3

Ezt a listát érdemes megnézni és megállni 13:30-nál. Ez régen is volt?
http://hangtar.ra...2010-11-26
Kellemes hamuk√°z√°st!
# | postaimre postaimre - 2010 11 26 ¦ 19:44:47
A zsidó vallási felekezet félórája
Szerkeszt√Ķ-m√Ľsorvezet√Ķ: Breuer P√©ter
e-mail:

Ezt a pasast ismerem. Kor√°bban azt √ľzent√©k nekem, hogy a BudapestTv-s interj√ļm ut√°n √Ķ panasz√°ra r√ļgt√°k ki a k√©rdez√Ķ kisl√°nyt √©s a f√Ķszerkeszt√Ķ is majdnem ment a levesbe. Az√≥ta r√©g megsz√Ľntek.
# | jano jano - 2010 11 26 ¦ 19:47:49
Maradjunk inkább a köcsög zsidó elnevezésnél.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.21 mŠsodperc
83,603,846 egyedi lŠtogatů