Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A Mossad ki van r√ļgva!

Napl√≥Tegnap √©jjel „csillaghull√°s” volt. M√≠g kinn √ľlt√ľnk, n√©gy nagyobb √≠vet h√ļzott egy-egy ellobban√≥ meteorit, de ami jobban zavar – az a nem term√©szetes -, m√°r napok √≥ta zajl√≥ l√©gt√©r-mozgol√≥d√°s. Repg√©pek kereszt√ľl-kasul felett√ľnk, de legal√°bb nem h√ļznak vegyi cs√≠kot maguk ut√°n √©s helikopterek j√∂nnek-mennek T√∂k√∂l zsid√≥ hadib√°zis v√©gponttal √©s Bp. ir√°nyz√©kkal. Nem szeretem sem nappal, sem √©jjel, hogy helikopterek sz√°ntj√°k az eget a k√∂rny√©ken √©s igen k√∂zel a h√°zunk felett, m√©g √ļgy sem, ha felt√©telezem, hogy ez a norm√°lis l√©gi-k√∂zleked√©s Szigetszentmikl√≥son. M√°r be√≠g√©rtem kor√°bban, hogy egy ilyen g√©p balesetet fog szenvedni, ak√°rmennyi zsid√≥, fegyver √©s drog is lesz rajta. A t√∂k√∂li b√°zisuk el√©g j√≥l fel van m√°r t√©rk√©pezve, de oda csak l√©gicsap√°st tudok elk√©pzelni, n√©mi napalmos sz√≥sszal, mert el√©g sok talpas zsidr√°k van m√°r ott. A rept√©r bej√°rat√°n√°l is egyre t√∂bb nagy√©rt√©k√Ľ les√∂t√©t√≠tett terepg√©pj√°rm√Ľt l√°tni √©s megy a biznisz ezerrel. H√ľlye gazdas√°gv√©delmi √©s egy√©b nyomorult rend√Ķrnek nevezett vez√©rkari boh√≥c, kimehetn√©tek egy sassz√©ra, h√°tha lesz nagy meglepet√©s! Ja, hogy tudtok err√Ķl is? Akkor rendben. √Čjjel m√°r nem kerestem el√Ķ a fiam l√©zeres ir√°nyz√©k√°t, amivel a pil√≥t√°t szerettem volna kicsit homlokon k√ľldeni, h√°tha el tudja k√©pzelni, hogy egy Igla, vagy egy Dragunov is tartozik a p√∂ttyh√∂z, de a kis t√°vhord√≥ k√©zil√°mp√°val odatettem a f√©nysugarat, hogy fogja fel a tah√≥ja, hogy a csendrendelet a l√©gt√©rre is √©rv√©nyes. A mocorg√°s megfigyel√©s√©nek tapasztalatait m√°s is szeretn√© megosztani veletek:
„M√°r napok √≥ta -√©jjelente- k√∂zlekednek a teher-vonatok Lajosmizse-T√°borfalva Budapest k√∂z√∂tt! Kor√°bban nem volt jellemz√Ķ!Ugyancsak este √©s √©jszak√°nk√©nt t√∂bb alkalommal /2 perce is!/ repked 1 helikopter /sz√≠nre:rend√Ķrs√©gi!/,de t√∂bb alkalommal 3-3 helikopter is T√°borfalva-Budapest k√∂z√∂tt!Napok √≥ta leb√©nul az internet: van,amikor megsz√Ľnik 5 percenk√©nt a teljes vonal;-de ma este 8-t√≥l nem tudtam elind√≠tani a b√∂ng√©sz√Ķket!Folyamatosan "friss√≠t" a 2/4 adatn√°l 18-20 percet is!Felett√©bb gyan√ļs esetek!!!Figyelj√ľnk mindannyian!!!” Az, hogy a kaz√°rok k√©sz√ľlnek a h√°bor√ļra, nek√ľnk m√°r r√©gi t√©nyk√©rd√©s, de nem is az √Ķ figyelm√ľket akarom felh√≠vni arra, hogy tudjuk ki k√©sz√ľl ellen√ľnk, hanem azok√©t, akiknek megvan az eszk√∂zrendszere ahhoz, hogy egy gombnyom√°sra kiiktathass√°k ezeket az er√Ķket. Mert az√©rt a hadi-k√©sz√ľl√Ķd√©s nem √°llt √°m le!

Anzix:
- a n√©metek √ļjabb hadihaj√≥kat √©s tengeralattj√°r√≥kat akarnak hadrendbe √°ll√≠tani (v√°s√°rolni) a k√∂lts√©gvet√©si megszor√≠t√°sok ellen√©re is
- Ir√°n √©s T√∂r√∂korsz√°g „titkos” megegyez√©st k√∂t√∂tt az izraeli (USA) h√°bor√ļ eset√©re
- Ir√°n Sz√≠ri√°val ugyanezt a meg√°llapod√°st meger√Ķs√≠tette, mik√∂zben Izraelt „f√Ķ ellens√©g√ľknek” deklar√°lt√°k
- Az USA rak√©t√°kat √©s Patriot v√©delmi rendszert „ad el” Kuvaitnak („felszereli Kuvaitot”) egy ir√°ni fenyegetetts√©gre hivatkozva
- N√©metorsz√°g ek√∂zben Ir√°nnak ad el robotrep√ľl√Ķkh√∂z val√≥ motorokat
- Izraelben folytatj√°k a METRO (gyorsvas√ļt) √©p√≠t√©s√©t (kellenek a bunkerek)
- √Čszak-Korea elfogott a Jap√°n Tengeren egy d√©l-koreai hal√°szhaj√≥t (na ebb√Ķl mi lesz)
- Sz√≥ van r√≥la, hogy az oroszok egy izraeli asztronaut√°t visznek magukkal a z√Ľrbe (√Ķ lesz a m√°sodik) valamikor a k√∂zelj√∂v√Ķben
- A t√°libok agyonl√Ķttek hat n√©met √©s k√©t amerikai orvost (mit kerestek ott?)
- Medvegyev lev√°ltotta a dageszt√°ni v√©delmi er√Ķk parancsnok√°t (tal√°n meg volt erre az oka is, de folyamatos a parancsnok-csere, ami el√Ķrevet√≠ti a szeml√©letv√°lt√°st is)
- Oroszorsz√°gban elkezdik komolyan venni a korrupci√≥-ellenes k√ľzdelmet √©s kisz√Ľrni igyekeznek a m√°r √©s a potenci√°lisan megv√°s√°rolt √©s megv√°s√°rolhat√≥ szem√©lyeket

Folytathatn√°m a sort, hiszen Soros √©s az IMF –el kapcsolatosan is vannak h√≠rek. Ha j√≥l eml√©kszem, tal√°n √©ppen Malajzi√°ban v√°ltak nem k√≠v√°natos szem√©lyekk√© az eml√≠tett zsid√≥k, de ha csak kishaz√°nkat √©rintve ragozzuk a dolgot, akkor jelentem, hogy Pint√©r keresztes apu tekintet√©ben is egyre t√∂bben √©bredeznek √©s vonj√°k k√©ts√©gbe a szem√©ly hiteless√©g√©t –k√∂zt√ľk olyanok is, akik j√≥l ismert√©k szem√©lyes m√ļltjukb√≥l-, mik√∂zben jelzik, hogy Tasn√°di √©rthetetlen m√≥don nyomul a volt Pint√©r √©rdekelts√©gi k√∂r√∂kben. Azt is rebesgetik, a Tasn√°di fi√ļ √©s a Feldmajer l√°ny is egym√°sra tal√°lt (a h√≠r m√©g ellen√Ķrz√©sre v√°r, mert √≠gy nagyon bulv√°ros). Ami viszont el√©g bizonyos, az a TEMPO P√°rt √°ltal vitt √ľgyekben t√∂rt√©n nyit√°s l√°tszat. Matolcsy hivatalosan is az APEH-nak adta √°t a staf√©t√°t √©s √≠gy h√ļzz√°k az id√Ķt, mert ha a felsz√°mol√≥s c√©ges t√∂rt√©net megd√Ķl, akkor Viktorost√≥l, Gyurcs√°nyost√≥l √©s h√°tt√©remberest√Ķl kell boruljon a mutatv√°ny.
De mindazt, amit eddig √≠rtam, nyugodtan neglig√°lhatj√°tok, mert √∂r√∂mh√≠rem is sz√°mon kell tartani. N√©h√°ny rend√Ķr-√Ķrs√∂n a koll√©g√°k kezdenek m√°r komolyabban √©bredezni √©s k√©pesek √∂sszefogni. Ez rossz h√≠r ennek a cig√°ny-fajv√©d√Ķ zsid√≥-bag√°zsnak, de nyilv√°n √©rzik √Ķk is, hogy viszket m√°r a z√°v√°rzat √©s t√∂mik m√°r a t√°rakat azok is, akiknek √©ppen ez a dolguk –persze csak a m√ļlhatatlan szeretet jegy√©ben. Mik√∂zben nyomulnak itt a holokausztos marhas√°gaikkal √©s k√ľl√∂n miniszt√©riumi programokat finansz√≠roznak k√∂zp√©nzb√Ķl ezek az akaszt√≥favir√°gok, tegnap a taknyosok k√∂zp√©nzen a m√≥zes1 h√≠rad√≥ban a szeg√≠n Kanad√°ba kimenek√ľlt √©s onnan visszatoloncolt √©s √∂nkorm√°nyzati lak√°sukat elbuk√≥ rom√°kok sz√≥sz√≥l√≥jak√©nt balogh art√ļrt nyilatkoztatt√°k, aki, mint a cig√°nyok kr√©mje sok mindent megtett m√°r a magyars√°g√©rt √©s nyilv√°n a cig√°nyok tartj√°k el, hogy ilyesmiket √≠rjon:
2010-07-05
Fegyverbe R√≥m√°k! Megint √≠rcs√°k a J√≥b√≠k√≥s√≥k a N√°ci G√°rdist√°k a R√≥m√°t! Nem hagyhass√ļk ezt any√≠ba!!! K√≥nc√≥lj√ļnk fel minden magyart!!! Hal√°l a Magyar√≥kra!

http://nacikhaza.blogspot.com/2010/07/fegyverbe-romak-megint-ircsak-jobikosok.html

Nos a zsid√≥ m√©diaszakos tet√Ľhint√°sok nem kisp√°ly√°znak, de j√≥l van ez √≠gy, mert legal√°bb kivil√°glik, hogy kik is azok a zsid√≥k √©s cig√°nyok akiknek elsz√°moltat√°sa p√°rhuzamosan √©s z√∂kken√Ķmentesen mehet a haza√°rul√≥kkal szimult√°n. Az als√≥√∂rsi rend√Ķrgyilkoss√°g k√©rd√©s√©ben, de a cig√°nygyilkoss√°gok kapcs√°n is ki fog l√∂ttyenni a bili, ahogy Jimmy √ľgy√©ben is tegnap v√°ltoztatta meg a szemtan√ļ a kilenc √©vvel ezel√Ķtt tett vallom√°s√°t. Nem csod√°lkozn√©k rajta, ha kider√ľlne v√©gre, hogy nem √∂ngyilkoss√°g volt √©s a csepeli volt rend√Ķrkapit√°ny, V√°g√≥n√©, aki a saj√°t k√∂nyv√©t is √≠rja m√°r err√Ķl az esetr√Ķl, ennek kapcs√°n ker√ľlt az In-Kal –hoz biztons√°gtechnikai igazgat√≥ poz√≠ci√≥ba. Az √ľgyr√Ķl √Ķ egy√©bk√©nt √≠gy √≠r szem√©lyesen, a felemlegetett „v√°dakra” reag√°lva:

zed:
2010. janu√°r 03., vas√°rnap 15:11-kor
Szerintem Kov√°cs Lajosnak j√≥ szimata van. A szervezett b√Ľn√∂z√©s √©s a politika √∂sszefon√≥d√°sa √°llhat Z√°mb√≥-√ľgy h√°tter√©ben, amelynek a sz√°lai eg√©szen az akkori minisztereln√∂kig √©rhetnek. Ha akkor kider√ľlt volna az igazs√°g, az ak√°r a korm√°ny buk√°s√°hoz is vezethetett volna. Az √∂zvegy val√≥sz√≠n√Ľleg a fi√°t v√©di, ami √©rthet√Ķ. Nem v√©letlen, hogy a m√°sik szemtan√ļ a v√°laszt√°sok k√∂zeledt√©vel t√°lal ki, ugyanakkor nem csak ez az oka, hogy ennyi id√Ķ eltelt√©vel fedi fel az igazs√°got, az eltelt id√Ķ alatt ugyanis m√°r el√©v√ľltek a hat√≥s√°g f√©lrevezet√©se √©s a hamis tan√ļz√°s b√Ľncselekm√©nyei.

zed:
2010. janu√°r 04., h√©tf√Ķ 01:00-kor
Z√°mb√≥ Imre a’90-es √©vekben a B√≠r√≥ Zolt√°n MDF-alap√≠t√≥ √©s Pozsgay Imre √°ltal √©letre h√≠vott Nemzeti Demokrata Sz√∂vets√©g (NDSZ) k√©pvisel√Ķjel√∂ltje volt. Nem hallgathat√≥ el az sem, hogy a balesetes Schmuck Andor -aki sajnos sokat √°rtott az MSZP hitel√©nek- volt a szem√©lyi menedzsere. A sikerhez kev√©s a tehets√©g. Ha a k√∂zismert √©nekes nem k√∂t√Ķd√∂tt volna ezer sz√°llal a politik√°hoz, nem juthatott volna fel a cs√ļcsra, √©s n√©pszer√Ľs√©g h√≠j√°n nem ny√≠lik meg a p√©nzcsap sem. Azonban semmit nem adnak ingyen…
√Črdemes elgondolkodni azon, vajon hogyan ker√ľlt kapcsolatba Jimmy nevelt fia, Ver√©b Zsolt olajmaffi√≥z√≥kkal. Csik√≥s J√≥zsef nyugalmazott BM ezredes is v√©letlen√ľl ker√ľlt az Energol Rt. √©l√©re? A H-Build Rt. puszt√°n a Sz√©chenyi-hitel p√°ly√°zatot elb√≠r√°l√≥ d√∂ntn√∂k√∂k hib√°j√°b√≥l jutott 90 milli√≥s √°llami t√°mogat√°shoz?

Vágóné:
2010. janu√°r 04., h√©tf√Ķ 16:28-kor

„kispajt√°s!
Nevem is adom a hozz√°sz√≥l√°shoz, nem √ļgy mint TE!
Kiss√© pontatlanok az inform√°ci√≥id, tegy√ľk helyre!
Jimmy sajnálatos halála 2001 január 02.-án következett be. Soha nem tagadtam, hogy jó barátságban voltam Vele és Edittel.
A hal√°llal kapcsolatos vizsg√°latot a BRFK, majd az ORFK folytatta le, majd 2001 els√Ķ f√©l√©v√©ben le is z√°rt√°k. (ha kiv√°ncsi vagy a hiteles dokumentumokra, szak√©rt√Ķi v√©lem√©nyekre, olvasd el a k√∂nyvem, minden dokumentumot megtal√°lsz benne)
Nem a Jimmy √ľgy miatt k√©rtem a nyug√°llom√°nyba helyez√©sem 2003. szeptember√©ben, hanem mert egy nagyon j√≥ aj√°nlatot kaptam az In-Kal-t√≥l, miut√°n a c√©g vezet√Ķje, gyermekkori j√≥ bar√°tom meghalt.
Nem a Jimmy √ľgy miatt lettem k√∂zszerepl√Ķ, hanem mint rend√Ķrkapit√°ny 1994. febru√°r 01-t√Ķl.
A volt informátoraimról meg annyit, hogy a személyes ismeretséget nem tagadtam meg soha, ha hozzám szóltak meghallgattam, ha kérdeztek válaszoltam a saját nevemen, nevemben, arról nem én tehetek, hogy mással nem hajlandóak szóba állni.
Ha van k√©rd√©sed t√Ķlem k√©rdezz, ne fikci√≥kkal dob√°l√≥zz, vagy hiteltelen, pontatlan “bulv√°r” anyagot haszn√°lj!
√údv√∂zlettel: V√°g√≥n√©”

http://csepel.info/?p=7565

Term√©szetes, hogy itt mindenki ismer mindenkit √©s mindenki √°rtatlan is, k√∂zben csak az orsz√°g megy t√∂nkre √©s rejt√©lyes okokn√°l fogva ker√ľl zsid√≥ kezekbe. Lehet, hogy V√°g√≥n√© val√≥j√°ban Schneidern√©? Az, hogy az In-Kal m√∂g√∂tt meg a Mossad √°ll, √ľl, fekszik, tal√°n fejtegetnem sem kell m√°r. Aprop√≥, Mossad!

A h√≠r szerint tegnap az izraeli K√ľl√ľgyi Hivatal megszak√≠totta a kapcsolat√°t a Mossaddal. http://cursorinfo.co.il/news/novosti/2010/08/12/mid_mosad/
A k√∂zint√©zm√©nyeket t√∂m√∂r√≠t√Ķ szakszervezet dolgoz√≥i sztr√°jkolnak √©s t√∂bb p√©nzt akarnak, √©s ez√©rt bojkott√°lt√°k Netanjahu g√∂r√∂gorsz√°gi kiruccan√°s√°nak megszervez√©s√©t, aki ez√©rt a Mossad-ot k√©rte fel erre a c√©lra (h√ľly√©n hangzik ez a „felk√©rte”), √©s erre a k√ľl√ľgy itt sztr√°jkt√∂r√©st ki√°ltva azt jelezte, hogy m√©g a Mossad dokumentumait sem hajland√≥ tov√°bb√≠tani. Az eset p√©ld√°tlan, s eml√©keik szerint 1951-√≥ta ilyen m√©g el√Ķ nem ferd√ľlt vel√ľk. M√©g √©rtelmezgetem ezt a h√≠rt, de az biztos, hogy nagyobb bels√Ķ gondok is vannak, √©s a Mossad sem az, ami kor√°bban volt, vagy felt√©teleztek r√≥la. De ha m√°r itt tartunk, akkor kanyar√≠tok egy k√∂rt a saj√°t helyzet√ľnkre is. Van egy boh√≥cunk, aki elsz√°ntan √≠rogatja a mocskos agysz√ľlem√©yeit. Sokan gondolt√°tok, hogy csak szimpl√°n elmebeteg motyog√°s, amit tesz. Nos, el√©g er√Ķs a gyan√ļm, hogy egy √ľgyn√∂k, aki megb√≠z√°st teljes√≠t, m√©ghozz√° az NBH-MOSSAD-CIA sz√≠nekben. Feladat√°t motoroz√°ssal √©s nemzeti √∂ntudatba burkolva v√©gzi a mag√°t Mr. Moto-nak nevezi. A nemzeti motoros k√∂r√∂kben nem ritka az ilyen f√©reg, de motiv√°ci√≥ja √©rthet√Ķ. Besz√©ltem a Goj Motorosok vezet√Ķj√©vel, M√©sz√°ros Imr√©vel is, de egyel√Ķre nem r√©szleteztem, hogy az NBH-s p√©niszeknek m√°s dolga is lehetne, mert att√≥l, hogy v√©dettnek gondolt √°llatok, m√©g a nyakukat kit√∂rhetik motoroz√°s k√∂zben sim√°n, mert ez m√°r nem az a p√°lya, ahol nekik bab√©r teremhet. Nos, az √°llom√°nyban l√©v√Ķ ilyen rekl√°marcokat az√©rt j√≥ szem el√Ķtt tartani, mert legal√°bb tudhatjuk, hogy „szeretnek benn√ľnket”. A vonalas telefonomra rendszeresen j√∂n h√≠v√°s, amely ismeretlen sz√°mr√≥l √©rkezik √©s nem sz√≥l bele senki, de val√≥sz√≠n√Ľleg a tet√Ľhint√°sok kis balf√©k csapata a Lex L√°z√°rra k√©sz√ľl el√Ķ, mert a netes kapcsolatokat is pr√≥b√°lj√°k „titokban” felg√∂ngy√∂l√≠teni √©s blokkolni a telefonos √©rintkez√©st is, amennyire csak k√©pesek. A netet fogj√°k, ez m√°r nem k√©rd√©s, √©s ha valakinek k√©ts√©ge van az ir√°nyban, hogy a v√©g√©n a parasztgyal√°zataban igenis be kell vasalni n√©h√°nyat a fent felsoroltak v√©grehajt√≥i k√∂z√ľl a demokratikus rendet tiszteletben tartva, nyugodjon sz√©pen meg, mert √≠gy lesz. Ha el√Ķbb nem t√∂rt√©nik h√°bor√ļs attrakci√≥ a konfliktus-g√≥cpontok valamelyik√©n, akkor √Ķszre itt is olyan „forr√≥” lesz m√°r a helyzet, hogy egy szikra is el√©g kell legyen a honv√©delem be√©les√≠t√©s√©hez √©s a kaz√°rok √©s b√©renceik elsz√°moltat√°s√°hoz. A G√°rda √ľgy √©s Kiss Robi profi kompromitt√°l√≥ felv√©tele is abba az ir√°nyba mutat, hogy sz√©tsz√≥rj√°k a m√°r √∂sszeszedett, de megvezetett nemzetieket. Ez a felvon√°s csak egy a sz√≠nh√°zi praktik√°kban, de most ideje lenne m√°r mag√°hoz t√©rni az √Ķszre el√Ķk√©sz√≠tett n√©p-nemzeti felz√ļdul√°s akt√≠v √©s passz√≠v r√©sztvev√Ķit is. √ögy legyen!

HozzŠszůlŠsok

# | fsavanyu fsavanyu - 2010 08 13 ¦ 15:54:26
EZ a KIsrobi felett√©b gyanus, csak nem moszadista? (r√°n√©ztib√ľ annak t√ľnik) Imre, amit le irt√°l mindenj√≥√©rz√©s√ľ magyarnak a fele hallat√°n is kinyilik a bicska. Akinek meg nem,azokra sikeresen hatott a zsid√≥ agytomp√≠t√°s ( menthetetlenek) Ezekn√©l a p√©ld√°nyokn√°l a szeretetrezg√©s hat√°stalan)
# | keepfargo keepfargo - 2010 08 13 ¦ 16:44:50
Nem t¬īom ki ez a balog art√ļr, de finoman fogalmaz. Meg nem apr√≥zza el a dolgot; nagyban gondolkodik. (Neki nem egy-k√©t magyar van √ļtban hanem MIND! )√Ėsei k√∂z√ľl net√°n valamelyik hentes-m√©sz√°rosk√©nt (is) tev√©kenykedhetett, innen j√∂het a felkoncol√°si k√©nyszerk√©pzet. Aj√°nlan√©k az√©rt √©n valamit ennek az eszeveszett bolond cig√°nynak. Azt aj√°nlan√°m neki, ha tudna olvasni ( mert besz√©lni azt nem nagyon tud, a mell√©klet szerint), hogy tartsa a sz√°j√°t egy kicsit, mert az ilyen √©s ehez hasonl√≥ "sz√∂sszenetekt√∂l" lesz majd a nagy cig√°nyritkit√°s egyszer Magyarorsz√°gon.

keep far go (tart messze megy)
# | Rokkenroller Rokkenroller - 2010 08 13 ¦ 16:47:55
√ćgy van a netet fogj√°k,az ut√≥bbi id√Ķben fel√©nk is,olyan sebess√©gel b√≠r haladni,mint a j√≥ r√©gi bet√°rcs√°z√≥s...
A Kiss Robit pedig most kellett bebuktatni,ennyi az egész...
J√≥l fel√©p√≠tett m√Ľsor megy,sajnos az eg√©sz nemzeti oldalasdi eleje √≥ta...
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2010 08 13 ¦ 17:15:32
√ögy l√°tszik, ez orsz√°gos jelens√©g. Egerben is akadozik az upc-os internet. Sz√°nd√©kos s√°vsz√©less√©g-cs√∂kkent√©sr√Ķl, vagy adathal√°szatr√≥l van sz√≥. A technika b√≠rna sokkal t√∂bbet is. A katonai, √©s h√≠rszerz√Ķi (f√Ķleg az asken√°zi-kaz√°r) adatcsere nem ezen a "vil√°gh√°l√≥n" folyik, teh√°t nem is befoly√°solhatn√° azt.

BOYCOTT ISRAEL!
# | Szk√≠ta021 Szk√≠ta021 - 2010 08 13 ¦ 18:26:18
Hejja!

Vágónénak aztán van humora!
Nem a Jimi f√©le √ľgy miatt kapta jutalmul az INKAL -mel√≥t, hanem mert felk√©rt√©k r√°. Nyug√°llom√°nyba vonult - gondolom Kis nyugd√≠jjal - √©s hogy ne kelljen nyomorognia, egy zs√≠ros √°ll√°s az INKAL-n√°l.......
√Črthet√Ķ - ahogy a dolgok √ļjabban √°llnak Hul√© nagyasszony vallom√°sa ut√°n - a rend√Ķrs√©gn√©l nem maradhatott, gyorsan el kellett takar√≠tani.
V√°g√≥n√© - V√°g√≥n√©........√Čn az √∂n hely√©ben nem mentem volna bele bulv√°r st√≠lus√ļ vit√°ba, f√Ķleg nem adtam volna hozz√° a nevemet! Mert ugye √©pp most olvashattuk, megnevezt√©k Jimi GYILKOS√ĀT......
Ejjj,......ezek az öngyilkosok........
# | Tulius Tulius - 2010 08 13 ¦ 18:33:12
Héjjá!

T√©nyleg t√©rk√©pez√©s folyik, ami a netet illeti. Egy h√©ten bel√ľl 2x is lelass√ļlt a netem, a szomsz√©d√©knak is. Ilyen csak max 1x volt havonta, ami t√©nyleg betudhat√≥ k√∂zponti k√∂t√∂get√©seknek, de a mai m√°r felett√©bb k√ľl√∂n√∂s. √Čn spec. a g√©pet kikapcsolom, k√°bel a g√©pb√Ķl ki √©s annyi. Kir√ļgt√°k a mossadk√°t?! Huhh, ha ez t√©nyleg √≠gy van, megint csak a v√°llamat veregethetem, mert nagyon is r√°medit√°ltam a dologra: mossad you have to kill your leaders, ami annyit jelent, hogy ki kell ny√≠rk√°lniuk a vezet√Ķiket. Ez 9-11-ig volt, amilyen napszakban csak eszembe jutott. De most ki lesz a zsoldos?! Se szovjet m√°r, se mossad, de vigy√°zat ezek nagyon s√∂t√©tek √©s vakl√°rma is lehet. 11-√©n kik√∂t√∂tt√©k az √°ramot a dr√°ga elm√ľs√∂k, de van m√°sik b√°zisom/f√°zisom. Most csak azt nem tudom, hogy fizessek 65 ezret v. tegyem el felszerel√©sre ink√°bb? Ha van valakinek ezzel kapcsolatban javaslata, akkor k√©rem √≠rja ide v. priv√°tba. K√∂sz√∂nettel
Kitart√°s!
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 08 13 ¦ 19:01:15
Tulius!
Nagyon sajn√°lom hogy nincs √°ram n√°lad! De nem csod√°lkozom n√°lunk dr√°ga az energia. K√©t h√©tig dolgoztam a R√≥mai parti MVM- ben, k√©pzeljetek el √∂temeletes √ľvegpalot√°t. Sok sz√°z aktakukacot, az igazgat√≥i szinten sz√≥ltak ne n√©zz√ľnk be az els√∂t√©t√≠tett √ľvegen kereszt√ľl az irod√°ba, mert az igazgat√≥ √ļr reklam√°lni fog! Az MSZP-s zsizsiket sz√≥rj√°k ki, j√∂nnek helyett√ľk a FIDESZ-zsizsikek. Aki figyel az l√°thatja a sok nyomot fej√Ľ bujtatott l√©h√Ľt√Ķt.
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 08 13 ¦ 19:02:46
Ki adta ezt az avat√°rt? Nem tetszik t√ļls√°gosan bar√°ts√°gos!
# | hunroli hunroli - 2010 08 13 ¦ 19:22:23
Mr Moto?
Igen ismer√Ķs, m√°r tal√°lkoztam a nev√©vel, egyszer lehurrogott a Docleren is ... nem is √©rtettem ....:D
# | postaimre postaimre - 2010 08 13 ¦ 19:31:42
A nettel kapcsolatban nektek √ľzenik rajtam kereszt√ľl, hogy szinte minden szolg√°ltat√≥ (val√≥j√°ban mindegyik) a 2011. jan. 04-i digisug√°rz√°sra gy√ļr √©s ilyenkor dolgoznak, de h√©tf√Ķn m√°r jobb lesz. A h√©tv√©g√©n a nagyobb fogyaszt√≥ik lazs√°lnak, ez√©rt ne l√°ssunk kaz√°rokat mindenben. megjegyzem, hogy ha m√°r az ember egy adatforgalmaz√°si sebess√©get fizet, akkor addig legyen a tarifa i9s nyomott, ahogyan a temp√≥.

A V√°g√≥n√© t√©ma kicsit neccesebb. Rossz nyelvek besz√©lik, hogy egy szigetszentmikl√≥si h√°z √°r√°val tartozott az elhaltnak, s azt nem kellett visszafizetnie √≠gy, hogy elsik√°lta - a b√∂cs√ľlet v√©delme √©s anyagi javak ellen√©ben - az √ľgyet. Ezek a rend√Ķr berkekbeli rossz nyelvek az id√Ķsebb fi√ļt nevezik meg elk√∂vet√Ķnek, √°m el√Ķzm√©nyk√©nt a "kir√°ly" enyh√©n sz√≥lva is kicsapong√≥ √©s agressz√≠v habitus√°b√≥l fakad√≥ tettlegess√©get jel√∂lt√©k meg. V√°g√≥n√© mondhat √©s √≠rhat amit akar. A k√∂rny√©ken mindenki √ļgy tudja, hogy majd m√°sf√©l √≥r√°ig nem engedt√©k be a helysz√≠nel√Ķket. Addig tartott, hogy rendezt√©k a tan√ļvallom√°sokat √©s a helysz√≠nt. Sz√≥val, ezek a pletyk√°k, amiknek val√≥s alapja sok lehet, ismerve az IN-Kal h√°tter√©t √©s szerep√©t.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 0.94 mŠsodperc
83,602,686 egyedi lŠtogatů