Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

41-re lapot kérek!

Napl√≥Eltelt egy esztend√Ķ, mintha m√°skor 10 m√ļlt volna, sebesen. Hajsz√°laim sz√°ma gy√©r√ľlt, r√°ncaim szaporodtak, s m√©gis, √≠gy 41 √©vesen is kortalannak √©rzem magam. Ver√°m is ma √ľnnepli sz√ľlet√©se napj√°t, de nem kaptam felhatalmaz√°st, hogy a sz√°mr√≥l, sz√°mr√≥l sz√≥ hagyhassa el posztj√°t. Van tort√°nk, de a t√Ľzij√°t√©k csak k√©s√Ķbb lesz, mert most vizij√°t√©kkal leptek meg benn√ľnket kaz√°r√©k. Rem√©lem hamarosan mindez√©rt h√°l√°b√≥l bemutathatjuk nekik mi is saj√°t √ľnnepi r√∂ppenty√Ľinket! Na j√≥, nem leszek √©rzelg√Ķsebb a szokottn√°l, ink√°bb csokorba szedem a k√©s√Ķ-√Ķszi tavasz inform√°ci√≥s ibolyacsokr√°t, amelyet m√°r most is √©rz√©kelhet√Ķen alulr√≥l kezdenek szagl√°szni Likud-Orb√°n√©k.
Egy mind√∂ssze 10 √©ves kisfi√ļ √∂nakaszt√°sa egy EU-szabv√°nyos j√°tsz√≥t√©ren, a homokoz√≥ mellett egy morbid szimb√≥luma annak, amit nagyban is egy re nyilv√°nval√≥bban √©rz√©kel√ľnk.

Forr√≥ √Ķszt √≠g√©rtem? Nos, m√©g van p√°r nap bel√Ķle, de t√©nyleg izzadnak m√°r a „parlamentalist√°k”. T√ľntet√©sek sorozat√°t jelentik be a korm√°ny ellen? A hitelesek bed√Ķl√©s√©r√Ķl √≠rnak √©s Orb√°n sem akkora mell√©nnyel nyilatkozik, s megeml√≠ti, hogy benne van a buk√°s lehet√Ķs√©ge a gazdas√°gpolitik√°nak nevezett manipul√°ci√≥ban. Az √°l-Pint√©r m√©g mindig bujdokol, pedig bel√ľgyi helyzet van √©s a k√∂zbiztons√°g sem √°ll a cs√ļcson. K√©t napja kezdtem el egy √≠r√°st, amit nem tettem ki, de most kieg√©sz√≠tve beillesztek ide.


„V√≠g Alexandra-k√©nt azonos√≠tott√°k, de ezzel m√©g nincs v√©ge az √ľgynek. M√©g v√°rok meger√Ķs√≠t√Ķ adatokat, de ha igaz, akkor nem csak azt az egy testet tal√°lt√°k meg. A helyi rend√Ķr√∂k hely√©ben kezden√©m √≠rni a v√©grendelet√ľket, mert egy √ļjabb Hor√°k N√≥ra √ľgyben majd csak a m√°sodik sorban a tettesek, el√Ķsz√∂r a b√Ľnp√°rtol√≥ „k√∂zszolg√°knak” kell megfizetni√ľk!
Most besz√©ltem ismer√Ķssel, aki szerint R√°ckeve lakoss√°g√°nak a tizede is m√°r cig√°ny, de Dabason m√°r egyharmadn√°l tartanak. Nos, b√°rmennyire is ker√ľlgeti a rasszista meg antiszemita √∂k√∂rs√©geit a zsid√≥ korm√°ny √©s ez a szerencs√©tlen MAZSIHISZ-es „poj√°ca” is hi√°ba brekeg ennyi √∂k√∂rs√©get √∂ssze, l√°ssuk be, hogy ha mindez egy zsid√≥val k√∂vetkezne be, akkor a feje tetej√©re ford√≠tan√°k az orsz√°got.

Link = http://kuruc.info/r/34/69712/

A teljes besz√©lget√©s √©gbeki√°lt√≥ patol√≥gia. √ögy fogalmaz, mint egy betanult liber√°lis mag√°ntanul√≥, akinek fogalma sincs arr√≥l, hol √©l. Demokr√°cia, meg antiszemita-√ľld√∂z√Ķ rend√Ķrs√©g, meg zsid√≥v√©delem magasfokon √©s koal√≠ci√≥ uralkodik most az orsz√°gban. Igen, a zsid√≥k√©rd√©s megold√°sa glob√°lis √∂sszefog√°st s√ľrget, hogy megold√≥djanak az √°ltaluk v√©dett cig√°ny faji k√©rd√©s is, hogy a nemzet v√©gre ler√°zza mag√°r√≥l ezeket a parazita „b√©rgyilkosokat”.

„Adjon az Isten!
Imrém!
Amint l√°tod, ez a k√©rd√©s, al√°bb, m√°r abban az id√Ķben is gondja volt a Magyar Nemzet √©sszel rendelkez√Ķinek.

A kor egyik nagy gondolkod√≥ja Tessedik S√°muel, 1820 -ban √≠rta a cig√°nyk√©rd√©sr√Ķl.

"Am√≠g ezen emberfajt√°nak megengedik, hogy f√©nyes nappal h√°zaljon, hogy ajt√≥kat, z√°rakat, lakatokat f√ľrk√©sszen, kolduljon, mindenf√©le mesterked√©ssel zsebeket nyisson, pecs√©tnyom√≥kat v√©ssen, √©s heged√Ľvel, cimbalommal meg h√°rf√°val a falu el√Ķkel√Ķinek h√°z√°n√°l n√©vnapi szerencsek√≠v√°natokat kompon√°ljon, √≥h! jam satis est! addig ez az emberfaj nem javul meg! √Čs ez Szarvason 1807-ben m√©g ink√°bb √≠gy van, s√Ķt 1820-ban is. Mif√©le szerencse lehet az, amit egy der√©k, becs√ľletes embernek neve napj√°n vagy √ļj√©vkor egy csapat feslett cig√°ny k√≠v√°nhat?
Ink√°bb ford√≠tva! A becs√ľletes embernek, ahol √©s ahogyan tudja, √°t kell alak√≠tania a cig√°nyt dolgos, tev√©keny, der√©k emberr√©, szolg√°v√°, csel√©dd√©, csal√°dap√°v√° √©s csal√°dany√°v√°, √©s csak azut√°n k√≠v√°nhatnak egym√°snak k√∂lcs√∂n√∂sen szerencs√©t, √©s √∂r√ľlhetnek szerencs√©j√ľknek. Nem
kellene-e a magyar k√∂z√∂ns√©gnek oly sok k√∂r√∂z√∂tt rendelet ut√°n egy egy√©rtelm√Ľen hozott hat√°rid√Ķre komolyan megfogni a dolgot, s ezt az √°llam terh√©re, k√°r√°ra √©s sz√©gyen√©re szolg√°l√≥ csavarg√≥fajt v√©gre a k√∂znek haszn√°ra, csatorna-, h√≠d-, zsilip√©p√≠t√©sn√©l, v√≠zszab√°lyoz√°sn√°l
alkalmazni, és ezáltal az emberi társadalom hasznos tagjává fogadni?"
(Tessedik S√°muel, 1820)”


A helyi maffi√≥z√≥ k√©rd√©sk√∂r√©t k√∂nnyen meg lehet oldani, ha v√©letlen√ľl minden magyar s√©relm√©re elk√∂vetett b√Ľncselekm√©ny ut√°n k√©t megny√ļzott rend√Ķrs√©ginek t√Ľn√Ķ vezet√Ķt tal√°lnak kiter√≠tve a f√Ķt√©ren. Nem a cig√°nyokat kell okolni √©s vel√ľk hadakozni, hanem azokat kell el√Ķvenni, akik ehhez assziszt√°lnak. Nem csod√°lkozn√©k, ha egy szolidabb vallat√°sn√°l az a „rend√Ķr” elk√∂h√∂gn√©, hogy kurvafuttat√≥ strici √©s a f√Ķn√∂ke parancs√°ra √©s tudt√°val van benne a magyarirt√°sba. Szerintem hamarosan √∂r√∂mmel fognak √©nekelni a kis fakab√°tok. Has nem tudnak megv√©deni, akkor magunkat kell megv√©deni el√Ķsz√∂r t√Ķl√ľk, azt√°n csak a konkr√©t vesz√©lyt√Ķl. A vesz√©ly pedig itt van!

Link = http://www.youtube.com/watch?v=jHXqsJNoEKY&feature=related

Gy√Ľl√∂letkelt√©s, meg rasszizmus √©s az az √©rtelmetlen antiszemitizmus kifejez√©s? Mindez kb. akkora marhas√°g mint a demokr√°cia kifejez√©se √©ppen akkor, amikor most bizonyosodott be, hogy m√°r a l√°tszata sem m√Ľk√∂dik.”
Ennyi volt a „befejezetlen √≠r√°s”, de itt a folytat√°sa is:
............................
„√údv ism√©t Imre!

Elnézést hogy a tegnapi nap folyamán már nem tudtam írni, ezért mára halasztottam.

Teljesen megb√≠zhat√≥ forr√°sb√≥l tudom hogy a l√°ny holttest√©t egy 7 f√Ķs bar√°ti t√°rsas√°g tal√°lta meg azon bel√ľl pedig egy id√Ķsebb 12 √©ves gyerek fedezte fel a holttestet.
A hivatalos jelent√©sekben pedig 8 √©ves gyermekr√Ķl van sz√≥, lehet hogy 4 √©v a k√ľl√∂nbs√©g de ezt az inf√≥t nyilv√°n tudatosan m√°s√≠tott√°k meg mert sz√°moltak vele hogy egy 8 √©ves gyereket nem kezdenek ilyen sz√∂rny√Ľ dologr√≥l faggatni, mondhatni biztosra mentek.
Most m√°r az is biztos, hogy rajta k√≠v√ľl m√©g 3 l√°nyt tal√°ltak akiket meggyilkoltak, √©s ezek a l√°nyok kapcsolatban (bar√°ti) √°lltak egym√°ssal.
A tegnap duna√ļjv√°rosi h√≠rlapban olvastam hogy m√©g nem biztosak a holtest szem√©lyazonoss√°g√°ban √©s a DNS vizsg√°latra v√°rnak bla bla bla... holott m√°r el√Ķtte val√≥ nap biztos forr√°sb√≥l tudtam hogy az √©desanyja azonos√≠totta a holtest√©t. A fej√©rmegyei rend√Ķr sz√≥viv√Ķ is a szok√°sos hom√°lyos√≠t√≥ bizonytalan sz√∂veggel j√∂tt.
Teh√°t V√≠g Alexandra holttest√©t november 6. tal√°lt√°k meg √©s a nyolc √©ves gyerek akir√Ķl besz√©ltek kacsa.
M√©g 3 l√°nyt tal√°ltak rajta k√≠v√ľl amir√Ķl m√©g szint√©n nem nyilatkoztak.

Meg√∂ltek 4 l√°nyt, k√©t lehet√Ķs√©g marad:
els√Ķ: sorozatgyilkos, ami nem t√ļl val√≥sz√≠n√Ľ.
m√°sodik: a helyi maffia, azt hiszem minden erre utal:

A l√°ny szinte biztos hogy drogozott, azt biztosra nem tudtam meg, hogy f√ľgg√Ķ vagy csak egyszer k√©tszer haszn√°lt ilyen szereket, de ennyi el√©g lehetett hogy beleker√ľlj√∂n ezekbe a sz√°lakba.
Halottam olyat b√°r ez nincs meger√Ķs√≠tve hogy a l√°nynak elt√°vol√≠tott√°k a bels√Ķ szerveit, ha ez igaz akkor besz√©lhet√ľnk szervkeresked√Ķkr√Ķl is.
Azt a t√©nyt m√©g jobban meger√Ķs√≠ti hogy ezt a maffia k√∂vette el hogy nagyon sok az ellentmond√°sos inform√°ci√≥ a mell√©besz√©l√©s, mert val√≥sz√≠n√Ľleg a fels√Ķbb rend√Ķri vezet√Ķk vagy le lettek kenyerezve vagy meg lettek fenyegetve, ennek a n√©gy l√°nynak a meggyilkol√°s√°nak √ľgy√©ben.
Elméletben pedig még több lányt is keresnek.
Nagyobb dologr√≥l van itt sz√≥ mint egy egyszer√Ľ √°lmok fut√≥r√≥l.
Tov√°bbi fejlem√©nyekr√Ķl pedig √©rtes√≠telek.

Rem√©lem seg√≠thettem, √ľdv”
............................
Nagyon k√≠v√°ncsi vagyok a hivatalos verzi√≥ra, de √©rdekes az, hogy a Hunh√≠r t√∂r√∂lte az eredetij√©t √©s a kuruc sem cig√°nyozott (legal√°bbis nem √©rtes√ľltem r√≥la) ebben az √©gbeki√°lt√≥ b√Ľncselekm√©nyben, viszont Pint√©r arch√≠v fot√≥it t√°lalj, mintegy bizonygatva az olvas√≥inak, hogy ami nincs, az m√©gis van. Az NBH-Mossad j√≥l haszn√°lja ezeket a port√°lokat, de ma m√°r a gondolkod√≥kat nem lehet elhessegetni att√≥l a megl√°t√°st√≥l, hogy itt valami nagyon nincs rendben.
Szerintem ezt az „√ľgyet” az√©rt fogj√°k, mert m√©g nem akarj√°k bor√≠tani az etnikai id√Ķz√≠tett bilit, s azt is tudj√°k, ha meg lesz szorongatva a cig√°ny-maffia, akkor azonnal k√∂h√∂gni fognak a zsid√≥-korm√°nyzati kapcsolataikr√≥l. Ezt t√°masztja al√° egy kor√°bbi inform√°ci√≥m is, amely azt t√°masztotta al√°, hogy kor√°bban Pint√©r (m√°r az eredeti) komoly fegyver√ľzletekben volt √©rintett, de elsz√°mol√°si vit√°ja kapcs√°n – a forr√°s szerint- megk√©selt√©k √©s meg kellett m√Ľteni. A fegyver√ľzlet zajlik, de ha m√°r megeml√≠tettem a drog mellett, akkor jelzem, hogy az orsz√°gban a szemtan√ļk 3-4 k√ľl√∂nb√∂z√Ķ „atomvonatot” is azonos√≠tottak. Az egyik ilyen szerelv√©ny –a jelz√©sek szerint – Devecser c√©l√°llom√°ssal k√∂zlekedett, s √∂sszef√ľgg√©sbe hozhat√≥ az ott gyan√≠that√≥an atomt√∂ltetek befogad√°s√°ra alkalmas l√©tes√≠tm√©nyek √©s az er√Ķs katonai, majd pedig rend√Ķri jelenl√©ttel, ellen√Ķrz√©ssel is. A zsid√≥k komoly eszk√∂zparkot hurcolnak be az orsz√°gba m√©g mindig. Mag√°n-rep√ľl√Ķc√©geket is ig√©nybe vesznek √©s azok is alig b√≠rj√°k kiel√©g√≠teni az EL-AL melletti l√©gi fuvaroz√°sukat Tel-Aviv-Magyarorsz√°g vonatkoz√°s√°ban. Elkeseredett kapkod√°s van a betelep√ľl√©s k√∂r√ľl. Ennek egyik m√°r ismert oka az Izraelt folyamatosan s√ļjt√≥ 7 √©ves sz√°razs√°g √©s a most bejelentett v√≠zgazd√°lkod√°si kritikus helyzet, mik√∂zben Magyarorsz√°got, a K√°rp√°t-medenc√©t √©ppen tesztel√©sk√©ppen felt√∂ltik a befogad√≥k√©pess√©ge hat√°r√°ig v√≠zzel. Az MNA ide is vonatkoz√≥ cikk√©nek olvas√°s√°t aj√°nlom m√©g egyszer a figyelmetekbe, s √≠gy mindj√°rt √©rthet√Ķbb√© v√°lik az √©lelmiszer-hi√°ny, gazd√°k t√∂nkret√©tele √©s a v√≠z fel√©rt√©kel√Ķd√©se, √ľd√ľl√Ķk√∂zpontok, sz√≥rakoztat√≥-negyedek l√©trehoz√°s√°nak izraelita h√°tter√©nek √∂sszef√ľgg√©se.

Link = http://jovonk.blogspot.com/2010/11/baj-sokkal-nagyobb-mint-gondolnank.html

Kieg√©sz√≠t√©sk√©ppen am√ļgy is aj√°nlom az MNA oldal√°t folyamatosan olvasni, mert elemz√©seik nem csak al√°t√°masztj√°k az √°ltalunk elmondottakat, hanem ki is eg√©sz√≠tik azt, √©rthet√Ķbb√© t√©ve a kerek eg√©szet.

A MAZSIHISZ-re, Hunvald-Zoltai és Feldmajorra reflektálva is van egy érdekes fejlemény. Zoltai nem biztos, hogy le lesz mondatva, mert felmondani nem tudnak neki.

„- Azt gondolom helytelen ilyen telefonbesz√©lget√©st folytatni, de el nem √≠t√©lem. Mindenkinek vannak rossz mondatai, amelyeket k√©s√Ķbb azt√°n lehet kritiz√°lni. Zoltai Guszt√°v posztj√°n marad√°sa nem rajtam f√ľgg, m√°jus 15-√©n lehet demokratikusan d√∂nteni az √ľgyben - mondta a h√≠rTV-nek Feldm√°jer. (r√°)”

Link = http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=349146

Gusztik√°m, √≠rjak ide p√°r „rossz mondatot” a holomicsod√°tokkal √©s a t√∂bbi zsid√≥terrorista agymenetel√©ssel kapcsolatban? √Črtem m√°r! Ha egy zsid√≥, f√Ķzsid√≥, barby-rabbi keveredik ilyen helyzetbe, akkor √©letbe l√©p talmudista-kabbalista-s√°t√°nista retorika? Rendben van, ezt az √©rvel√©st felveszem a logikai paradoxonjaim k√∂z√© √©s rendszeresem haszn√°lom is ezt√°n, de r√∂vid√≠tve, „mert csak” alakban. Szabadul√≥k√Ķm√Ľves titkos t√°rsas√°g f√Ķlovagjai √©s titkos feketem√°gus megb√≠zottjai, k√©rlek cser√©lj√©tek m√°r le ezt a MAZSIHISZ-es garnit√ļr√°t, mert m√°r nekem f√°j a s√∂t√©ts√©g, ami a nyilatkozataikb√≥l kisug√°rzik. Tudtok ti enn√©l jobbat is nem? A mell√©kelt √°bra szerint most √ľt vissza, hogy komplett idi√≥t√°kkal vetett√©tek k√∂rbe magatokat. Ennek jele az is, hogy Schmitt „alkotm√°nyjavaslat√°t” egy r√©gi ismer√Ķs√∂m, Kontr√°t √°llamtitk√°r frissen v√©gzett l√°nya jegyezte? K√°roly, mikor beavattalak a zsid√≥-betelep√ľl√©s √©s a CAHAL haderej√©nek felvonul√°si strat√©giai terveinek egyes mozzanat√°ba, nem arr√≥l volt sz√≥, hogy a rokonokkal telepakolt hivatalokat tov√°bb terhelitek a genetikai torzul√°ssal! K√°roly, csal√≥dtam benned, imm√°r sokadj√°ra, de csin√°lj√°tok csak tov√°bb, had j√∂jjenek r√° a megvezetett birk√°itok, hogy ti is azok vagytok, amiknek l√°tszotok.
Kezdj√ľk a v√©g√©vel: a Vas√°rnapi H√≠rek szerint "a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k hib√°kt√≥l hemzseg√Ķ alkotm√°nyjavaslat√°t a felterjeszt√©si oszt√°ly 25 esztend√Ķs, friss diplom√°s vezet√Ķje, Kontr√°t N√≥ra √≠rta, aki egy√©bk√©nt a Pint√©r S√°ndor vezette Bel√ľgyminiszt√©rium √°llamtitk√°r√°nak, Kontr√°t K√°rolynak a l√°nya." Feltehet√Ķen √Ķ az, akire a m√ļlt h√©ten Kiss Norbert, az √°llamf√Ķ kommunik√°ci√≥√©rt felel√Ķs hivatalvezet√Ķje utalt, hogy felel√Ķss√©gre von√°s v√°rhat√≥.

"A STOP megk√©rdezte a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂ki Hivatalt, hogy kit vontak felel√Ķss√©gre, illetve, hogy ki a vitatott dokumentum szerz√Ķje. Megkeres√©s√ľnkre csup√°n annyit v√°laszoltak: "K√∂sz√∂nj√ľk megtisztel√Ķ √©rdekl√Ķd√©s√ľket! A ma reggeli telev√≠zi√≥s interj√ļban elhangzottak szerint ezt a k√©rd√©st lez√°rtnak tekintj√ľk" - v√°laszoltak p√©nteken k√©rd√©s√ľnkre, de a h√©tv√©g√©n Kontr√°t N√≥ra m√©g oszt√°lyvezet√Ķk√©nt volt felt√ľntetve a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k honlapj√°n.

Link = http://www.stop.hu/articles/article.php?id=778803

Err√Ķl jut eszembe Fellegi Tam√°s miniszter is. Ritka nev√Ľ miniszter√ľnknek minden val√≥sz√≠n√Ľs√©g szerint nem csak n√©vrokona Kuncze Gabriel feles√©ge, Fellegi Katalin. Mivel illetlens√©g ilyesmit k√©rdezni, de fiziogn√≥mi√°s hasonl√≥s√°g felfedezhet√Ķ az orc√°jukon, szabadon k√∂vetkeztetek arra, hogy a Cion B√∂lcsei szerint meg√≠rtak szerint minden p√°rtba betett√©k a v√©r√ľket √©s helyre, t√©tre, befut√≥ra biztosra mentek, hiszen a csal√°dban marad √≠gy is minden. Az SZDSZ ez√°ltal = a FIDESZ-el √©s ha jobban ut√°na n√©z√ľnk akkor kider√ľl, hogy sok zsid√≥ p√°rt sok zsid√≥ rokona van m√°r √≠gy be√©p√ľlve egypet√©j√Ľ kaz√°rk√©nt a hivatali rendszerbe. Egy internetes k√∂rlev√©l erre az SZDSZ-FIDESZ vonalra √≠gy reag√°l:

"FIDESZ (Fiatal Demokrat√°k Sz√∂vets√©ge) AZ √°ll√≠t√≥lagos "rendszerv√°ltoz√°s" ut√°n AZ SZDSZ ifj√ļs√°gi tagozat√°b√≥l alakult. Orb√°n Viktor, Soros (Schwartz) Gy√∂rgy a jelenlegi vil√°ggazdas√°gi v√°ls√°got "√©lete f√Ķm√Ľv√©nek" tart√≥, Magyar sz√°rmaz√°s√ļ amerikai milli√°rdos t√°mogat√°s√°val v√©gezhette el k√ľlf√∂ldi tanulm√°nyait. Orb√°n (Ors√≥s) izraelita nagyanyai sz√°rmaz√°s√°val alkalmas szem√©lynek tal√°ltatott. A Nemzeti Kerek asztal t√°rgyal√°sain 1989-ben n√©h√°nyadmag√°val "k√©pviselte" a fiatal demokrata √©rdekeket, hogy 1989. okt√≥ber 23-√°n AZ orsz√°g n√©p√©nek megk√©rdez√©se n√©lk√ľl, √°ld√°sukat adj√°k, AZ 1949. √©vi XX.-as t√∂rv√©nyk√©nt, szovjet er√Ķszak hat√°s√°ra beiktatott 1936-OS, buharini Alkotm√°ny mint√°j√°ra k√©sz√ľlt, 1989-ben adapt√°lt, AZ MSZMP √°ltal m√≥dos√≠tott "ideiglenes" Alkotm√°nyra!"

Mindezzel egy√ľtt is √∂r√∂mmel olvasom vissza m√°st√≥l a k√©t √©ve mondott, √≠rott gondolatainkat, megl√°t√°sainkat, s ez m√©g mindig nem a v√©ge. Csak most √©rlel√Ķdik. A NATO-cs√ļcs r√°er√Ķs√≠tett a tendenci√°ra, hogy az oroszok √°tvett√©k a „vil√°g csend√Ķrs√©ge” szerepk√∂r√©t. Putyin kijelent√©se:
„hogy az EU okosai valamit kit√ļrnak az orrukb√≥l, r√°kenik egy pap√≠rra, √©s azt lobogtatj√°k az orra el√Ķtt. Kit √©rdekel? Engem nem!” el√©g nyilv√°nval√≥ √ľzenet volt a zsid√≥k fel√©. Erre Orb√°n a Balk√°n probl√©m√°ir√≥l hablatyolt, mik√∂zben Medvegyev Obam√°val, majd Berlusconival t√°rgyalt ked√©lyesen. A politik√°ban soha nem szabad a l√°tszatnak hinni, de ahogy l√°tom, kezdik meg√©rteni az itthoniak √©rtelmesebbjei is, hogy a glob√°lis probl√©m√°t katonai szemmel kell n√©zni s egyel√Ķre az a helyzet, hogy a kor√°bban j√≥l megvezetett, lefizetett √°llami vezet√Ķk √©s k√∂reik is k√©pesek m√°r meg√©rteni, hogy j√≥l √°tvert√©k √Ķket a szabadk√Ķm√Ľvesek, akik Izraelt √©s az USA-t, no meg Angli√°t √©s az EU-t akart√°k felhaszn√°lni a c√©ljaik el√©r√©s√©re √©s kor√°bbi csatl√≥saikat is ki akart√°k v√©gezni, miut√°n nincsen m√°r r√°juk sz√ľks√©g.
Oroszorsz√°gban h√°rom f√∂ldreng√©s volt egym√°sut√°n, de ezzel egyid√Ķben Tel-Avivban jelentett√©k be, hogy egy f√∂ldreng√©snek kb. 16 ezer √°ldozata lenne n√°luk. Mi van h√©berek? Tudj√°tok, hogy a HAARP oda is m√Ľk√∂dik, nem csak vissza? Emellett √©ppen ma cser√©lik le az izraeli h√≠rszerz√Ķ f√Ķn√∂k√∂t, aki m√©g azt kijelentette, hogy egyre kevesebb es√©ly√ľk van egy gy√Ķztes h√°bor√ļhoz, mert az ellens√©g rak√©t√°inak sz√°ma is megemelkedett √©s min√Ķs√©g, pontoss√°ga is jobb lett. Felh√≠vta a figyelmet arra, hogy a harc Tel-Aviv utc√°ira is kiterjed majd! √Črtitek ugye? M√°sf√©l √©ve az orosz cser√©lt, majd f√©l √©ve Obama, most meg Izrael v√°ltott h√≠rszerz√Ķ f√Ķn√∂k√∂t. J√∂n a Mossad tev√©kenys√©g√©r√Ķl is egyre t√∂bb h√≠r. N√©metorsz√°g is √©rintett, de Cinit is (szint√©n zsir√°f) h√≠rbe hozt√°k a tengeri n√∂v√©nnyel. Nem a h√≠r val√≥s√°gtartalma, hanem maga annak megjelen√©se besz√©des.
„Budapest ‒ Nem besz√©lhet Zalatnay Sarolta az √ļj bar√°tj√°r√≥l, mert a f√©rfi – √≠gy tudja, illetve ezt √°ll√≠tja az √©nekesn√Ķ – az izraeli titkosszolg√°lat, a Moszad √ľgyn√∂ke.
J√≥ fel√©p√≠t√©s√Ľ, ahogyan az ilyen foglalkoz√°st √Ľz√Ķk, √©s t√≠z √©vvel fiatalabb n√°lam – sorolja Cini, milyen tulajdons√°gaival kedveltette meg mag√°t vele a f√©rfi. – Intelligens √©s zenekedvel√Ķ. Lassan egy √©ve tal√°lkoztunk, a Volt egyszer egy t√°ncdalfesztiv√°l koncerten. Odaj√∂tt, bemutatkozott, elmondta, hogy tal√°lkoztunk m√°r, de nem eml√©keztem. Az √©nekesn√Ķ lovagja nem lehet t√∂bb, mint test√Ķr, mivel kint √©l Izraelben.”

Link = http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/zalatnay-saroltat-behalozta-a-moszad-2034729

Link = http://www.mult-kor.hu/20101122_a_moszadnak_koze_lehet_barschel_halalahoz

Az izraeli s√°t√°nist√°k egy√©bk√©nt most mag√°t a p√°p√°t szabad√≠tott√°k r√° a vil√°gra. √Čppen a n√©meteket megy gy√Ķzk√∂dni a holokausztr√≥l a hitlerjugend, mik√∂zben az izz√≥ gy√Ľl√∂let a zsid√≥kban m√©g mindig l√°ngol, mert √©ppen ezt sz√≠tja benn√ľk. Tele van m√°r a norm√°lisabbj√°nak a p√ļpja ezzel az eg√©sz marhas√°ggal √©s mindazokkal, akik ezt szajk√≥zz√°k. M√°r Izraelben is jelennek meg h√≠rek, hogy a zsid√≥k egynegyede „megbocs√°tott” a n√©meteknek ez√©rt, pedig saj√°t szabadk√Ķm√Ľves zsidajaiknak kellene eln√©zni, amit m√Ľveltettek vel√ľk.
Hirtelen el√Ķker√ľlt az angolokn√°l is az eleven k√©rd√©s, hogy ki legyen a tr√≥n√∂r√∂k√∂s az anyakir√°lyn√Ķ hal√°la eset√©n, s mindez j√≥l passzol ahhoz a k√©phez, amelyben a nemesek mozgol√≥d√°s√°r√≥l, a MAGYAR SZENT KORONA k√∂r√ľli √©s a kir√°lys√°g t√©m√°j√°t feszeget√Ķ vit√°ink kapcsol√≥dnak. Ha m√°r a Habsburgok nyomtatnak Szent Koron√°s √©rm√©t, az biztos el√Ķjelen annak, hogy nem j√°runk t√©v√ļton.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Sajn√°lom,, hogy sokan elcs√ļsznak a j√©gen √©s olyasmit csin√°lnak most ebben a t√©mak√∂rben is, ami a kaz√°rok vitorl√°j√°ba tolja a szelet, de m√°r nem tartom fontosnak lebesz√©lni √Ķket err√Ķl. Legyen, aminek lennie kell!

Obama a Gr√ļz eln√∂kkel is egyeztetett, s Izrael visszavonta hadainak egy r√©sz√©t a libanoni hat√°rr√≥l. Moszkva kereskedelmi egyezm√©nyt k√∂t√∂tt Tel-Avivval, s a publikus adatok szerint krumplit v√°s√°rolnak nagy t√©telben a zsid√≥kt√≥l. Ahmadinedzsad arra buzd√≠tja a fiatalokat, hogy a f√©rfiaknak 20 √©ves kor√°ig , a l√°nyoknak meg 16 √©vt√Ķl lehessen csal√°dot alap√≠tva gyermek√°ld√°sban r√©szes√≠teni a nemzetet. Szerintem hamarosan az orosz is el√Ķ√°ll hasonl√≥ programmal, mert drasztikusak az etnogr√°fiai adataik nekik is.
A helyezked√©s nagyban zajlik. Gr√ļzi√°ba, ha kit√∂r a fegyveres harc, akkor az demonstrat√≠v lesz. Orb√°n eddig sem √©rtette meg, hogy nem l√©tez√Ķ focip√°ly√°n j√°tszatj√°k, de ma m√°r a f√©lelmeivel k√©nytelen lesz szembes√ľlni, ha akar, ha nem.

Egy √©rdekes h√≠rt m√©g ide teszek a szok√°sos haditechnikai bemutat√≥ el√Ķtt!
„T√°vozik korm√°nyz√≥i sz√©k√©b√Ķl Schwarzenegger, √©s √∂koharcosk√©nt folytatja”
Kor√°bban √≠rtam, hogy van arra es√©ly, hogy Obam√°t Arnold v√°ltja. Csal√°di h√°ttere, osztr√°k sz√°rmaz√°sa, √©s a Kennedy kl√°nba val√≥ ben√Ķs√ľl√©se √©s az egyre l√©nyegesebb kl√≠ma-k√©rd√©s „felv√°llaltat√°sa” olyan el√Ķjelek, amelyeket nem szabad figyelmen k√≠v√ľl hagyni. B√°r van „magyar” sz√°rmaz√°s√ļ kih√≠v√≥ja is Obam√°nak, a tendencia az √©rdekess√©ge a k√©rd√©snek. K√∂zben azt is figyelj√©tek meg, hogy egyre t√∂bb h√≠r ker√ľl napvil√°gra arr√≥l, hogy egy-egy f√Ķmaffi√≥z√≥t fognak el hirtelen a vil√°gban, √ļgy az olaszokn√°l, mint Jap√°nban. Ma √©rtes√ľltem arr√≥l is, hogy az ECHO tv egyik m√Ľsor√°ban be mert√©k mondani, hogy j√∂v√Ķre kivonul az USA Afganiszt√°nb√≥l √©s helyette az orosz seg√≠t ott rendet tenni √©s t√©nyleg fel akarj√°k sz√°molni a CIA-FBI-MOSSAD-MI-6 f√Ķ bev√©teli forr√°s√°t, vagyis a drogtermeszt√©st. M√°r egy √©ve ezt is meg√≠rtam, de √∂r√ľl√∂k neki, ha most m√°s is v√©gre kezdi √©rteni az elker√ľlhetetlent.
Itt egy el√©g j√≥l √∂sszerakott 153 mm-es √∂nj√°r√≥ tarack, aminek l√Ķt√°vols√°ga ak√°r 50 km is lehet. Ha hihet√Ķ a statisztikai adat, akkor 550 darab van bel√Ķle a macinak.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Azt√°n itt van az atombomba „tiszta” v√°ltozata. Ez itt n√©gyszer hat√©konyabb az amerikai verzi√≥j√°n√°l.

V√°kumbomba
Link = http://www.youtube.com/watch?v=o7GipVjytjY&feature=related

A többit pedig csak az érzékszervek kedvéért hozom, mert gyalogsági harcban igen hatékony eszközök.

Gr√°n√°tvet√Ķ (kart√°cs-hat√°s√ļ t√∂ltetekkel). Ilyet k√©rtem kar√°csonyra!
Link = http://www.youtube.com/watch?v=_9RspewfQ8o&feature=related

RPG-30, -32 (A zsebv√°ltozat j√≥ rejthet√Ķ, ak√°r f√ľrd√Ķruciban is.)
Link = http://www.youtube.com/watch?v=4B6WUMUkLQw&feature=related

A klasszikus, RPG-7-es
Link = http://www.youtube.com/watch?v=JqJIuvaPJfw&feature=related
Itt megfigyelhetitek a m√Ľfog√°sokat is, mert oktat√≥filmk√©nt is haszn√°lhat√≥ a bemutat√≥. J√≥ gyakorl√°st!

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2010 11 22 ¦ 13:52:33
Motyó leppantitva, s ha lehet, akkor a témát cirógassátok!
# | foispan foispan - 2010 11 22 ¦ 13:55:47
A cikkben v√°zolt maszatol√°s meger√Ķs√≠t√©s√©nek t√Ľnik az al√°bbi h√≠r: http://www.hir24....lkosa.html
# | postaimre postaimre - 2010 11 22 ¦ 14:10:48
foisp√°n, ez is olyasmi! kuruc.info/r/35/6...
# | postaimre postaimre - 2010 11 22 ¦ 15:01:35
Be is futott a "bels√Ķ" inf√≥, a duna√ļjv√°rosi gyilkoss√°gokkal kapcsolatban. √Āll√≠t√≥lag az osztr√°kokkal kooprodukci√≥ban keresik az "ide√°lis" elk√∂vet√Ķt, akivel √©rdemi nyomoz√°s n√©lk√ľl elvitethetik a balh√©t, mint Hor√°k N√≥ra eset√©ben. Az√©rt is van h√≠rz√°rlat, mert addig a m√©di√°ban el√Ķk√©sz√≠tik a talajt az √ľgy t√°lal√°s√°nak. Na erre mondtam √©n, hogy a "rend√Ķr√∂k√∂n" kell kezdeni a drasztikus v√°ltoztat√°sokat s az sem baj, ha v√©letlen√ľl egyik √©rintett mocsok b√Ľn√∂z√Ķ sem √©li t√ļl a demokratikus vallat√°sokat! Ha valakinek van jobb √∂tlete, az k√ľldje el az ORFK zsidajainak, vagy az NNI bennfentes h√©berk√©inek.
# | gyuszuSS gyuszuSS - 2010 11 22 ¦ 15:10:32
Hor√°k N√≥ra cig√≥ gyilkosa meg√ļssza 19 √©vvel.
A zsid√≥(l√°nchdr√°di√≥) √ļgy mondja be,hogy r√©szegen k√∂vette el ezt az aljas gyilkoss√°got,mintha az enyh√≠t√Ķ k√∂r√ľlm√©ny lenne.
"A v√°dirat szerint 2008. november 22-√©n este a v√°dlott r√©szegen hazafel√© menet l√°tta meg az egyed√ľl gyalogl√≥ l√°nyt, akit a kiserd√Ķn√©l megt√°madott, majd meger√Ķszakolt."

A nem cig√°nyn√°l ez s√ļlyosb√≠t√≥ k√∂r√ľlm√©ny.
Vajon mi jelent√Ķs√©ge lehet,hogy az √≠t√©lethirdet√©st a gyilkoss√°g napj√°ra tett√©k?

gyuszuSS
# | gyuszuSS gyuszuSS - 2010 11 22 ¦ 15:45:34
Imre!
Azért a szkennelésnél vigyázz,nagyot tud csípni ha a fedele lecsapódik.
Hacsaknem h√ļzol r√° egy lapot.

A Jóisten áldjon meg titeket!

gyuszuSS
# | postaimre postaimre - 2010 11 22 ¦ 15:50:12
GyuszuSS technikai alfabéta vagyok, és nálam nem a farok csóválja a korpuszt, hanem a delikti!
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 22 ¦ 17:00:50
Imre
Ha j√≥l √©rtettem k√∂zelm√ļlt n√©vnapod ut√°n, mostan√°ban sz√ľlinapod is lesz(van, volt)-
ez alkalomb√≥l - na de meg egy√©bk√©nt is - k√∂sz√∂netet mondok, itt a pl√©num el√∂tt, mert: nekem mindj√°rt f√©l √©vem ment el a honlapi √∂r√∂m√∂k-√ľr√∂m√∂k jegy√©ben, s a honlap meg a te √©rdemed. (Ez sem farkcs√≥v√°l√°s, csak t√©nymeg√°llap√≠t√°s, alkalomszer√ľen)
Hogy az √≠r√°shoz is sz√≥ljak valamit: √©n √©rtem, hogy te a zsarukat mogyor√≥zn√°d meg el√∂sz√∂r, de vajon nem csak eszk√∂z√∂k √∂k is, a fels√∂bb hatalom kez√©ben(j√≥, ett√∂l f√ľggetlen√ľl, m√©g mind a mai napig lenne alternat√≠v√°juk, ez igaz), amely fels√∂bb hatalomra csak r√°ijesztgethet a rend (h)√©ber √∂reinek vessz√∂futtat√°sa. Mivel a hal is a fej√©t√∂l kezd b√ľzleni, rohadni, nem lenne jobb arra terveket sz√∂ni, hogy a legnagyobb gazemberekkel mi legyen? Az lenne az igazi rendcsin√°l√°s (tal√°n hat√©konyabb is), ha "ott fent" kezd√∂dne el valamif√©le hajt√≥vad√°szat; nagyvadra. (Lehet, hogy ez nem k√≠v√°ns√°gm√ľsor, de √©n ebben az √∂sszef√ľgg√©sben m√©g gyereknek sz√°m√≠tok, √≠gy v√°rom a J√©zusk√°t, v. a T√©lap√≥t - m√°r azt sem b√°nn√°m ha a Maci j√∂nne...alkalmas, kisfi√ļknak val√≥ j√°t√©kszerekkel megrakva...)

H 4ever
# | tunya tunya - 2010 11 22 ¦ 17:10:11
a l√©giforgalommal kapcsolatban: egy j√≥ ideje kiskunhalas f√∂l√∂tt nagy l√©gcsavaros g√©pek szoktak r√∂pk√∂dni el√©g hangosan, napi rendszeress√©ggel (konkr√©tan olyan hangja van mint a h√°bor√ļs filmekben a bomb√°z√≥knak). durv√°n 1.5-2 √©ve vettem √©szre, egy ismer√Ķs√∂m szerint r√©gebb √≥ta van ez. a l√©nyeg: mi√≥ta irk√°ltok a megn√∂vekedett l√©gt√©rhaszn√°latr√≥l, az√≥ta naponta t√∂bbsz√∂r is lehet hallani, minimum h√°romszor-n√©gyszer.
aztán nemrég a helyi hírekben olvasom még díszkiséretet is kapnak:
http://www.halasm...irid=12196
most az rendben van hogy gyakorlatoznak, nade ilyen intenzitással és ilyen régóta?
# | k√©kszem k√©kszem - 2010 11 22 ¦ 17:37:44
Imre, vettem az adást. Van azonban egy erkölcsi követelmény, amit a magyar nemes élete feláldozása árán is megtart.
A Szent Korona tagja megtartja a Szent Korona Alkotmányának minden törvényét, mert a Szent Korona Alkotmányában csak az lehet törvény, ami erkölcsös.
Isten, vagy Iz-Ten, vagy Mani, (vagy neveztess√©k b√°rminek), sz√≠ne el√Ķtt a l√©lek megm√©rettetik, √©s ha k√∂nny√Ľ, √ļgy a "jutalma" mindenki el√Ķtt ismert.
kékszem

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.27 mŠsodperc
83,602,390 egyedi lŠtogatů