Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Szarany-√°rrobban√°s!

Napl√≥A G-20-ak arra a k√∂vetkeztet√©sre jutottak, hogy a sz√≠nj√°t√©k m√°r nem tarthat sok√°ig. M√°r t√∂bb r√©szletben √©s folyamat√°ban t√°rtuk fel a tendenci√°t, amelyet m√°r a zsid√≥-m√©dia sem tud teljes eg√©sz√©ben elhallgatni. A hatalmi √°trendez√Ķd√©s folyamatban van √©s eddigi machin√°ci√≥ik bed√Ķlni l√°tszanak.
„√öj csendes kereskedelmi t√∂m√∂r√ľl√©s megalakult = Oroszorsz√°g + K√≠na + India + Indon√©zia + tov√°bbi 8 kisebb √°llam. + 20 √©ves hossz√ļt√°v√ļ kereskedelmi egyezm√©nyeket k√∂t√∂ttek egym√°ssal. Nyugatiak- Zsid√≥k, tagok nem lehetnek! – zsid√≥hord√°k √©s angolsz√°sz kiszor√≠t√°sa √°lland√≥sult. A f√Ķ t√Ķke h√°nyadba bel√©pett Szingap√ļr+ Tajvan+ Mal√°j+Borne√≥ is!!. A t√°rsul√°s m√°r indul√°sn√°l kb. 5000 milli√°rd eur√≥ szabad/mobil t√Ķk√©vel rendelkezik! Az USA zsid√≥ horda beind√≠totta a „bank√≥pr√©st” (billi√≥ doll√°r) ahogy jelezt√ľk = vissza akarja v√°s√°rolni a kint l√©v√Ķ k√∂tv√©nyeit sp√©ci fedezetlen pap√≠rp√©nz√©rt!
K√ćNA l√©pett- megkezdte a n√°la l√©v√Ķ 2000 milli√°rd USA k√∂tv√©ny piacradob√°s√°t.

Mindent v√°s√°rolnak = ezzel kiny√≠lt a WC-lefoly√≥ a doll√°r alatt. Az eg√©sz bolyg√≥n √∂sszerabolt vagyont megpr√≥b√°lj√°k √°zsiai beruh√°z√°sokba √°tmenteni. „P√©nz” szagra gy√Ľl az √Čji zsid√≥ + parazita ANGOLSZ√ĀSZ / MOST ESNEK POF√ĀRA, MERT AZ √öJ SZ√ĖVETS√ČG NEM ENGEDI BE √ēKET.
√öj szir√©nhangok a zsid√≥hord√°t√≥l: √Āll√≠ts√°tok vissza a Vil√°ggazdas√°gi elsz√°mol√°sokat √ļj arany alapra! – √∂sszerabolt aranyuk akkor trilli√≥kat √©rne! + √ļgy √°t tudn√°k menteni jelenlegi √©rt√©ktelen f√∂ldi √©s jogi pap√≠rjaikat, hiszen hatalmas aranyfedezet √°llna m√∂g√∂tte!
√úzenet √ĀZSI√ĀNAK!
Ne fogadj√°tok el a tervet! Egykori gyarmattart√≥itok, gyilkosaitok, kirabl√≥itok √ļjra a nyakatokra akarnak √ľlni de most a Vil√°ggazdas√°g Stabiliz√°l√°sa c√≠msz√≥val!
Ez a nagy terv√ľk! USA val√≥s munkan√©lk√ľlis√©ge. 32%. Teljes Sz√∂vets√©gi √Āllamok fizet√©sk√©ptelenek! A Horda √Āzsia √ļj kirabl√°s√°ra k√©sz√ľlt. Javasolt ter√°pia: beletorped√≥zni √Ķket a legk√∂zelebbi tengerbe!
Jelent√©st k√ľldte: Obama √≠r√≥asztal bal fels√Ķ fi√≥k.”

„A gy√°r √©s r√©szv√©nyjogai a zsid√≥hord√°knak egyre kevesebbet √©r, ezzel valut√°juk is a kloty√≥ fel√© tart, hiszen fedezete ez√°ltal elt√Ľnik. El√Ķvett√©k az √Ķsi tr√ľkk√∂t. A nemesf√©mre baz√≠roznak. Ezt m√°r egy p√°rszor elj√°tszott√°k. 1965-t√Ķl aranyalap (kirling-egyezm√©nyek) – valutakos√°r, s most √ļjra aranyalap!”

Link = http://jovonk.blogspot.com/2010/11/spiegel-online-obama-megtapasztalta.html

Az USA-ban felfedezett fekete „kopors√≥” sem azok, amiknek Dr√°bik eml√≠ti √Ķket. Itt a megold√°s.„A k√©pen nem kopors√≥k vannak, hanem √ļgy nevezett tartal√©kk√©pz√Ķ egys√©gek, melyek l√©gmentesen is z√°rhat√≥k. Pl. sz√∂k√Ķ√°rb√≥l is kiemelkednek a kavarg√°s elt√Ľnte ut√°n + rep√ľl√Ķr√Ķl is ledobhat√≥ /egy szem√©lyt ak√°r egy √©ven kereszt√ľl is √©letben tart elhagyott k√∂rnyezetben/. A II. VH-ban is voltak m√°r kezdetleges v√°ltozatai. √ögy fest, m√©giscsak f√©lnek 2012 sz√∂k√Ķ√°rj√°t√≥l. Egysz√≥val, ezek tartal√©kol√≥ kapszul√°k – √©lelmiszer, stb.. / mert l√©szen n√©ktek NAGYMOS√ĀS! Punktum!”

Mivel a hozz√°m be√©rkez√Ķ anyagok egyr√©sze folyamatosan vet√≠t el√Ķre egy vizes kataklizm√°t, √∂z√∂nvizet, ez√©rt a f√∂ld alatti, hermetikusan elz√°r v√°rosok √©s a v√≠zhatlan tartal√©kokat magukba fogadni k√©pes hordoz√≥ ed√©nyek l√°tv√°nya is √©rthet√Ķbb lesz. A kataklizma el√Ķtt egy gazdas√°gi √∂sszeoml√°s, az aranyk√©szletek, mint √©rt√©km√©r√Ķk bevezet√©se az √©rt√©ktelen pap√≠rok helyett logikus zsid√≥-terv, de ezt meg√≠rta a Cion B√∂lcseinek Jegyz√Ķk√∂nyve is. Az √©lelmiszer-felv√°s√°rl√°s, az iv√≥v√≠z fel√©rt√©kel√Ķd√©se is arra utal, hogy a „nagy valami” m√©giscsak nem fikci√≥.

Link = http://www.mfor.hu/cikkek/Fel__de_nem_akar_kimaradni_az_arany_szarnyalasabol_Soros.html

Mivel Soros is beleh√ļzott az arany-felv√°s√°rl√°s kommunik√°l√°s√°ba, ez√©rt most nem √°rulom el, hogy tudtommal az √Āzsia Uni√≥ (Sz√∂vets√©g) magas szintr√Ķl tesz r√°juk √©s az aranyukra. Nos, tal√°n illik elgondolkodni √©s l√©pni azon a tudati s√≠kon is az √∂sszef√ľgg√©sek meg√©rt√©s√©nek ir√°ny√°ba.

Link = http://jovonk.blogspot.com/2010/11/baj-sokkal-nagyobb-mint-gondolnank.html

Nos, ha m√°r a chemtrai&HAARP k√©rd√©se kor√°bban felvetett, most itt √°llunk annak a k√∂vetkezm√©nyeiben, √©lelmiszer-hi√°nnyal sz√°molva √©s fel√°zva rendesen. Ez is rendben van √≠gy, mert ha a paraszt m√©g mindig nem akarja √©rteni, hogy v√©ge, vagy azt hiszi, hogy a politikai megoldja a bajait, mik√∂zben a szerencs√©tlen zsid√≥ nyomoroncai nem is √©rtik maguk sem mi √©s mi√©rt t√∂rt√©nni a fej√ľk felett. Eln√©ztem reggel a TV-ben Szegedi Kann√°csk√°t is, a lilul√≥ fej√©vel √©s a k√≠nos k√©rd√©sek ker√ľlget√©s√©vel, hogy most mi is van a G√°rd√°val √©s most akkor vissza akarj√°k „b√©k√©s √ļton” csatolni Erd√©lyt n√©pszavaz√°sokkal?
Link
http://kuruc.info/r/34/69652/
Komolyan mondom, hogy a szerncs√©telnsegg √ľv√∂lt r√≥la. Jobbik vez√©rkar? Sz√°nalmas boh√≥cok, de ami m√©g ett√Ķl is rosszabb, hogy m√©g mindig sokakat vonz be a csapd√°ba a cs√°b√≠t√°s. Hal√°sz J√≥ska is kiment Br√ľsszelbe √©s Morvair√≥l √≥d√°kat zengve j√∂tt haza. Nem baj, majd csak kider√ľl, hogy ki k√©pes √©s ki k√©ptelen megmaradni az √öton. Nem mondom, hogy legy√ľnk t√ľrelemmel, hanem azt, hogy legy√ľnk k√©szek sz√©tcsapni k√∂z√∂tt√ľk!

„Hello Imre!

√öj, nagy siker√Ľ, piaci "term√©k-csomag", - "Vegy√©l egy terepj√°r√≥t √©s kapsz hozz√° egy Kalaschnikov (AK47) g√©pfegyvert"!

..Kezdik vajon meg√©rteni a "gazdas√°g √©s k√∂z-gazdas√°g" term√©szetes piaci folyamatait √©s a jelen "kor szellem√©nek" megfelel√Ķen eg√©sz√≠tik ki a keresked√Ķk Amerik√°ban a term√©kk√≠n√°latukat?!

Link

- Vajon tudj√°k az emberek e,- hogy a legnagyobb n√©pirt√°st nem √°mokfut√≥ szem√©lyek csin√°ltak, hanem "romlott korm√°nyok", akik a n√©p-puszt√≠t√°s el√Ķtt, "csupa j√≥-sz√°nd√©k√ļ √≠g√©retekkel k√∂r√≠tve, lefegyverezt√©k / "ellen√°ll√°s-k√©ptelen√≠tett√©k" az √°ldozatukat! Hiszen a nemzet√ľk t√∂rt√©nelm√©b√Ķl, "√Ķk is", sokat tanulhattak!

Gy√∂ny√∂r√õ p√©ldak√©nt erre Banjamin Franklin! Az Amerika ALKOTM√ĀNYOS K√ĖZT√ĀRSAS√ĀG (nem Demokr√°cia!!!) egyik alap√≠t√≥ atya, aki 1783 a F√ľggetlens√©gi Nyilatkozatot kezdem√©nyezte, - √Ķ mondta hogy:

Demokrácia az - amikor két farkas és egy bánarány arról szavaz hogy "másnap mi legyen a reggeli"!..... Szabadság meg az amikor a báránynak van fegyvere és tiltakozik a szavazat ellen!!!

√údv.”

Ha m√°s√©rt nem, akkor ez√©rt legy√ľnk r√©sen!

Haszid „magyarok”? Mit sz√≥l ehhez Salamon a Berkowicz! Trianon el√Ķtti Magyarorsz√°gr√≥l j√∂ttek? Adom√°nyokb√≥l √©lnek? Minden csal√°dban rengeteg a gyerek? A n√Ķk munk√°ba k√©nyszer√ľlnek? Nem √©rnek r√° im√°dkozni a magyarorsz√°gi zsid√≥k?
Link
Salamon meg ezt mondja!
Link
Feldm√°jer meg √©ppen beismeri, hogy √Ķket k√ľls√Ķ forr√°sb√≥l tartj√°k el.
Link
A zsid√≥ Helsinki Bizotts√°g meg perelteti a kiskunlach√°zi polg√°rmestert, mert szerint√ľk usz√≠t√≥ volt a Hor√°k N√≥ra hal√°l√°t k√∂vet√Ķ cig√°nyok cselekedeteit m√©ltat√≥ besz√©de! A Transparency √©s az Amnesty International Soros Gyurka alap√≠tv√°nyok meg tov√°bb hanuka-kamuk√°zhatnak, de ez is √≠gy van rendben, mert ha nem tenn√©k, akkor nem v√°lhatna el a szar a m√°jt√≥l.
Az MNA oldal√°t a zsir√°fok nagyon hat√©konyan t√°madt√°k meg. J√≥t tesz nekik a rekl√°m, ez√©rt k√∂zl√∂m, hogy √°tmenetileg itt √©rhet√Ķek el az egyre jobb √∂sszegz√Ķ √≠r√°saik.

jovonk.blogspot.com

M√°r tegnap n√°lam is vacakolt az oldal √©s ma is csin√°lt furcsas√°gokat, de a lev√©lk√ľld√Ķ rendszerem is √©s m√©g p√°r kedvencem is, mert olyan mintha c√©lir√°nyosan sz√Ľrn√©k, ellen√Ķrizn√©k √©s fogn√°k az NBH-Mossad-os zsid√≥bubik a rendszert. Ha v√©letlen meg√°llna ez a rendszer, akkor nem p√°nikolni, nem probl√©m√°zni, mert √Ķk vannak nyakig a fek√°li√°ban, amit maguk al√° teremtettek √©s minden ilyen antidemokratikus l√©p√©s√ľk csak annak a jele, hogy h√ľly√©bbek a sok√©ves √°tlagn√°l.

HozzŠszůlŠsok

# | JohnUtaka JohnUtaka - 2010 11 18 ¦ 14:53:13
A j√∂v√Ķnk blogspotj√°t is "bojkott√°lj√°k".
# | Tibok Tibok - 2010 11 18 ¦ 15:27:06
Az megy, csak a link nem siker√ľlt.

www.jovonk.blogsp...
# | Varuna Varuna - 2010 11 18 ¦ 15:37:55
„A k√©pen nem kopors√≥k vannak, hanem √ļgy nevezett tartal√©kk√©pz√Ķ egys√©gek, melyek l√©gmentesen is z√°rhat√≥k. Pl. sz√∂k√Ķ√°rb√≥l is kiemelkednek a kavarg√°s elt√Ľnte ut√°n + rep√ľl√Ķr√Ķl is ledobhat√≥ /egy szem√©lyt ak√°r egy √©ven kereszt√ľl is √©letben tart elhagyott k√∂rnyezetben/. A II. VH-ban is voltak m√°r kezdetleges v√°ltozatai. √ögy fest, m√©giscsak f√©lnek 2012 sz√∂k√Ķ√°rj√°t√≥l. Egysz√≥val, ezek tartal√©kol√≥ kapszul√°k – √©lelmiszer, stb.. / mert l√©szen n√©ktek NAGYMOS√ĀS! Punktum!”

Ez is sim√°n elk√©pzelhet√Ķ, alaposabban √©rdemes lenne ut√°nan√©znie valakinek mennyire strapab√≠r√≥ak, z√°r√≥d√°s √©s hasonl√≥k, de ak√°r "multifunkci√≥sak" is lehetek ezek.

A f√°ma szerint az √≥ram√Ľ pontoss√°ggal √©rkez√Ķ term√©szeti katasztr√≥fa "nyit√°nya" - melyet az illumin√°tus k√∂r√∂k nagyonis sz√°mon tartanak - 2012.11.7-√©n kezd√Ķdik el, hatalmas f√∂ldreng√©sekkel, sz√∂k√Ķ√°rakkal √©s hasonl√≥kkal, illetve m√°r ezt megel√Ķz√Ķleg is lehetnek mindenki sz√°m√°ra √©rz√©kelhet√Ķ v√°ltoz√°sok.

De itt ebben azthiszem Palimad√°r a szak√©rt√Ķ. ;)

A hipn√≥zisok sor√°n id√Ķben el√Ķre k√ľld√∂tt (a regresszi√≥ ellent√©te) egy√©nek nem √©ppen megnyugtat√≥ dolgokr√≥l sz√°molnak be a 2015-√∂s √©v magass√°g√°ban. Amit a georgiai gr√°nit t√°bl√°kba v√©stek sz√°mokat, k√∂nnyen val√≥s√°gg√° v√°lhatnak...
# | maszat maszat - 2010 11 18 ¦ 17:10:39
A k√©pen l√°that√≥hoz hasonl√≥ m√©ret√ľ olajz√∂ld m√Ľanyag l√°d√°kat haszn√°l p√©ld√°ul a francia hadsereg is m√°r r√©g√≥ta,ha k√ľlf√∂ldre sz√°ll√≠tj√°k a sz√°zadok kollekt√≠v anyagait.Kb 100-120 kil√≥ig engedik pakolni.Strapab√≠r√≥ak √©s j√≥l z√°rhat√≥ak.
B√°r cipelni k√©nyelmetlen,mert hordf√ľlek nincsenek rajta kialak√≠tva,csak a perembe lehet kapaszkodni. :)
# | figyelo figyelo - 2010 11 18 ¦ 18:56:40
Maradn√©k a kopors√≥-funkci√≥n√°l, mint ahogy ez a hivatalos "szabadalom" is le√≠rja, er√Ķltetett ford√≠t√°ssal "Multifunkci√≥s hamvaszt√°si hulla-t√°rol√≥": http://www.uaff.i...er_for.pdf
Persze att√≥l, hogy ez a hivatalos, m√©g lehet m√°sra is haszn√°lni, de nem hiszem, hogy egy j√∂v√Ķbeli kataklizma alkalm√°val lenne id√Ķ ezeket a m√Ľanyag kopors√≥-halmokat b√°rmivel is megt√∂lteni.

Szerintem a H1N1 pand√©mi√°ra k√©sz√ľltek vele, ha m√°r egyszer √ļjraalkott√°k a spanyoln√°th√°t laborat√≥riumban, csak nem siker√ľlt vagy nem mert√©k szabadj√°ra ereszteni az igazi fert√Ķz√©st, vagy a dr√°biki USA-polg√°rh√°bor√ļra, melynek vesz√©lye nem m√ļlt m√©g el.
# | postaimre postaimre - 2010 11 18 ¦ 21:03:37
figyel√Ķ, a testek sz√°ll√≠t√°s√°ra, t√°rol√°s√°ra ez nem biztos, hogy annyira c√©lszer√Ľ, de mivel egy sz√∂g is sok c√©lra alkalmas, ez√©rt nem kiz√°rt, hogy vagy √©tket, vagy v√©tket, de lehet, hogy b√°rmit is tarthatnak benne.
# | lica lica - 2010 11 18 ¦ 22:21:12
Van is mire gy√ļrniuk a nem norm√°lisainak.
Ugyan is azt hiszik ha Sorossal felv√°s√°roltatj√°k a vil√°g aranyk√©szlet√©t akkor azt t√©tlen√ľl fogja n√©zni mindenki,h√°t nem.
Az lenne a terv√ľk hogy amikor m√°r jelent√Ķs mennyis√©get! v√°s√°roltak fel az aranyb√≥l √©s megtett√©k az √ļj Amerikai Unio-s fizet√Ķeszk√∂z fedezet√©v√©,akkor k√∂telezn√©k az EU-t √©s az √ĀU-t is ugyanennek a megt√©tel√©re. Mivel n√°luk lesz a vil√°g arany k√©szlete ez√©rt √Ķk szabhatj√°k meg direktbe a vil√°g t√∂bbi orsz√°g√°nak, az adott p√©nz√©nek az √°rfolyam√°t,nem pedig a "piacnak" ismert t√Ķzsde. Ezzel is szedhetnek p√©nzhaszn√°lati d√≠jat minden orsz√°gt√≥l,mivel n√°luk van a fedezet. Teh√°t kiteljesedett rabszolgas√°got akarnak a vil√°gban l√©trehozni,olyat ahol nekik(zsid√≥k) m√°r nem kell dolgozni, mert a vil√°g eltartja √Ķket,mivel mindenki nekik fizet. Mindezt csak az aranyfedezetre hivatkozva,csapd√°ba csalva az orsz√°gokat,√≠gy kirabolva s legaty√°s√≠tva mindent s mindenkit.
De m√©g vissza t√©rve az elej√©re: a doll√°rt nem is olyan sok√°ra el√Ķsz√∂r az utc√°n seperve l√°thatjuk majd a m√ļzeumokban ki√°ll√≠tva mint a m√ļlt egy tan√ļbizonys√°g√°t .(teh√°t aki doll√°rban tartja p√©nz√©t annak l√©pnie kell gyorsan ha nem akar cs√≥r√≥ lenni….)
No ennek mond most ellent az √ĀU tag√°llamai,mert ahhoz hogy ezt v√©ghez vigy√©k mindenkinek el kell ismernie az aranyat mint fedezetet,(nem pedig a munk√°val el√Ķ√°ll√≠tott √©rt√©ket)ha nem akkor az USA √©s Izrael mehet a panaszra a s√≥hivatalba .(Az EU egyenl√Ķre talonban van ebben a j√°tszm√°ban nem kapott lapot.) Ezt l√°tszik felismerni az egyik oldalon Putyin √©s csapata, a m√°sik oldalon meg pont ez√©rt kell majd k√ľzdenie Orb√°nnak Izraeli h√°tt√©rrel. Ez√©rt nincs az EU-nak sem k√∂lts√©gvet√©se sem k√∂lts√©gvet√©si kerete, m√©g ki kell bontakoznia ennek a „dolognak”addig m√©g nem tudj√°k hogy hov√° is √°lljanak melyik Unio al√° √°ll√≠ts√°k az EU-t.
Szóval szerintem ez lesz a foci nagyban.
# | moonlight moonlight - 2010 11 19 ¦ 02:09:37
Szegedi hebeg√©se nem volt valami meggy√Ķz√Ķ a G√°rd√°val kapcsolatban. Nem tudta, hogy hogyan terelje a t√©m√°t m√°s vizekre (Br√ľsszelben biztos nagyon lefoglalja a saj√°t zseb√©nek t√∂m√©se, ez√©rt nincs k√©pben).
Ez azért mindent elárul a mostani Jobbik-Gárda kapcsolatról. Isten óvjon titeket gárdisták!
# | Tulok Tulok - 2010 11 19 ¦ 03:01:58
Lesz itt m√©g t√∂bb meglepet√©s is Lica! Hugo Chavez √°llamos√≠tani akarja az aranyb√°ny√°kat! Azzal v√°dolja a b√°nyav√°llalatokat, hogy "√Ķr√ľltek, kapzsi kapitalist√°k"! "Hullad√©klerak√≥kk√° v√°ltoztatj√°k a venezuelai dzsungelt, √©s kizs√°km√°nyolj√°k az alkalmazottakat. A b√°nyaszati jogot vissza akarja vonni t√Ķl√ľk, √©s √°llamos√≠tani akarja, ahogy ezt megtette az ac√©l, t√°vk√∂zl√©s, villamosenergia, cement -√©s olaj√°gazatokban. A p√©lda ragad√≥s!
El sem lehet k√©pzelni, milyen √∂r√∂mmel fog John √©s David Rockefeller WC-t pucolni, a volt saj√°t kast√©ly√°ban, ha t√ļlfesz√≠tik a h√ļrt, √©s elharap√≥dzik ez a "tendencia"! Az orosz "√°rny√©kban", az UV sug√°rz√°s sem olyan er√Ķs!
Magyarorsz√°g b√∂rzs√∂nyi aranyb√°ny√°i er√Ķs forintalapot tudnak majd k√©pezni, ha ki lesz r√ļgva a kaz√°r ir√°ny√≠t√°s(mert jelenleg azt is ellopj√°k)!
# | spartakusz spartakusz - 2010 11 19 ¦ 06:03:33
Sziasztok!

Gyerekek nagyon jó látjátok, néhány gondolattal hozzá járulok, volt egy álmom, melyet vers formában írom lejjebb le nektek.
C√≠me legyen a MER√ČSZ! Ebben benne van a mer √©s az √©sz.

el√Ķtte egy kis matematika:

Az egy mindig kett√Ķ. Mi√©rt ?Mert k√©t f√©lb√Ķl √°ll,

Ha valamib√Ķl veszek el egyszer csak elfogy

biztos ez? Nem biztos. N√©zz√ľk csak, ha egy eg√©szet k√©t f√©lre osszuk , hogy jel√∂lj√ľk 1/2 ha h√°rom akkor 1/3 - ugye √©rted - n√∂vekszik, teh√°t az √©l√©skamra soha nem fogy ki... /√©l - √©s a kam-ra/


a vers form√°m:


Nem féltek?

Nem f√©ltek, a k√∂vetkezm√©nyekt√Ķl?
A Nemzetek - népek ellen
elkövetett- tetteitekért?
Mertek tov√°bbra is lenni- duhajkodni?

Mer az a bátor? Nem az aki vizet a kannából?
Ti mertetek. De mi mer√ľnk? Mer√ľnk.
Most jelenben √©s nem a m√ļltban mint ti.

Ez az √ľzenet egy√©rtelm√Ľ, melyet √°lmom er√Ķs√≠t.
A nemzetek-n√©pek gy√Ķznek √©s nem ti.
Mint l√°tod ti m√°r csak a m√ļltid√Ķben vagytok.

Sz√°momra sz√°molom a pillanatot,
mert csak annyi id√Ķt√∂k maradt.
√Ātadom nektek, hogy √∂r√ľljetek.

Amikor itt lesz a cselekvés - cselekedjetek.
A csel számít semmi más...
Jó vésd az eszedbe kedves barát.

L√°zasan dolgozik az agyam,
mikor mondjam meg,
eszembe jut, hogy érezni -tudni fogod...

√Ālland√≥an tanulok, hogy tan√≠t- hassak,
Hat - ok - e r√°d kedves bar√°t.
Els√Ķ a hit, a m√°sodik a rem√©ny, harmadik a szeretet.

Negyedik a szeretet. √Ėt√∂dik a rem√©ny.Hatodik A SZERETET?
Els√Ķ legyen, mert a mer az nem b√°tor,
hanem szeretete mer√≠t e vil√°gb√≥l √©s adja neked, sz√ľntelen.

2010, november, 19-én volt az álmom, melyet
a fenti vers formában örökre megmenekítettem.
04:45- √≥rakor befejezem √©s az √©terbe k√ľld√∂m - neked.


szeretettel: id. Kiss László

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 2.98 mŠsodperc
86,269,905 egyedi lŠtogatů