Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Szarany-√°rrobban√°s!

Napl√≥A G-20-ak arra a k√∂vetkeztet√©sre jutottak, hogy a sz√≠nj√°t√©k m√°r nem tarthat sok√°ig. M√°r t√∂bb r√©szletben √©s folyamat√°ban t√°rtuk fel a tendenci√°t, amelyet m√°r a zsid√≥-m√©dia sem tud teljes eg√©sz√©ben elhallgatni. A hatalmi √°trendez√Ķd√©s folyamatban van √©s eddigi machin√°ci√≥ik bed√Ķlni l√°tszanak.
„√öj csendes kereskedelmi t√∂m√∂r√ľl√©s megalakult = Oroszorsz√°g + K√≠na + India + Indon√©zia + tov√°bbi 8 kisebb √°llam. + 20 √©ves hossz√ļt√°v√ļ kereskedelmi egyezm√©nyeket k√∂t√∂ttek egym√°ssal. Nyugatiak- Zsid√≥k, tagok nem lehetnek! – zsid√≥hord√°k √©s angolsz√°sz kiszor√≠t√°sa √°lland√≥sult. A f√Ķ t√Ķke h√°nyadba bel√©pett Szingap√ļr+ Tajvan+ Mal√°j+Borne√≥ is!!. A t√°rsul√°s m√°r indul√°sn√°l kb. 5000 milli√°rd eur√≥ szabad/mobil t√Ķk√©vel rendelkezik! Az USA zsid√≥ horda beind√≠totta a „bank√≥pr√©st” (billi√≥ doll√°r) ahogy jelezt√ľk = vissza akarja v√°s√°rolni a kint l√©v√Ķ k√∂tv√©nyeit sp√©ci fedezetlen pap√≠rp√©nz√©rt!
K√ćNA l√©pett- megkezdte a n√°la l√©v√Ķ 2000 milli√°rd USA k√∂tv√©ny piacradob√°s√°t.

Mindent v√°s√°rolnak = ezzel kiny√≠lt a WC-lefoly√≥ a doll√°r alatt. Az eg√©sz bolyg√≥n √∂sszerabolt vagyont megpr√≥b√°lj√°k √°zsiai beruh√°z√°sokba √°tmenteni. „P√©nz” szagra gy√Ľl az √Čji zsid√≥ + parazita ANGOLSZ√ĀSZ / MOST ESNEK POF√ĀRA, MERT AZ √öJ SZ√ĖVETS√ČG NEM ENGEDI BE √ēKET.
√öj szir√©nhangok a zsid√≥hord√°t√≥l: √Āll√≠ts√°tok vissza a Vil√°ggazdas√°gi elsz√°mol√°sokat √ļj arany alapra! – √∂sszerabolt aranyuk akkor trilli√≥kat √©rne! + √ļgy √°t tudn√°k menteni jelenlegi √©rt√©ktelen f√∂ldi √©s jogi pap√≠rjaikat, hiszen hatalmas aranyfedezet √°llna m√∂g√∂tte!
√úzenet √ĀZSI√ĀNAK!
Ne fogadj√°tok el a tervet! Egykori gyarmattart√≥itok, gyilkosaitok, kirabl√≥itok √ļjra a nyakatokra akarnak √ľlni de most a Vil√°ggazdas√°g Stabiliz√°l√°sa c√≠msz√≥val!
Ez a nagy terv√ľk! USA val√≥s munkan√©lk√ľlis√©ge. 32%. Teljes Sz√∂vets√©gi √Āllamok fizet√©sk√©ptelenek! A Horda √Āzsia √ļj kirabl√°s√°ra k√©sz√ľlt. Javasolt ter√°pia: beletorped√≥zni √Ķket a legk√∂zelebbi tengerbe!
Jelent√©st k√ľldte: Obama √≠r√≥asztal bal fels√Ķ fi√≥k.”

„A gy√°r √©s r√©szv√©nyjogai a zsid√≥hord√°knak egyre kevesebbet √©r, ezzel valut√°juk is a kloty√≥ fel√© tart, hiszen fedezete ez√°ltal elt√Ľnik. El√Ķvett√©k az √Ķsi tr√ľkk√∂t. A nemesf√©mre baz√≠roznak. Ezt m√°r egy p√°rszor elj√°tszott√°k. 1965-t√Ķl aranyalap (kirling-egyezm√©nyek) – valutakos√°r, s most √ļjra aranyalap!”

Link = http://jovonk.blogspot.com/2010/11/spiegel-online-obama-megtapasztalta.html

Az USA-ban felfedezett fekete „kopors√≥” sem azok, amiknek Dr√°bik eml√≠ti √Ķket. Itt a megold√°s.„A k√©pen nem kopors√≥k vannak, hanem √ļgy nevezett tartal√©kk√©pz√Ķ egys√©gek, melyek l√©gmentesen is z√°rhat√≥k. Pl. sz√∂k√Ķ√°rb√≥l is kiemelkednek a kavarg√°s elt√Ľnte ut√°n + rep√ľl√Ķr√Ķl is ledobhat√≥ /egy szem√©lyt ak√°r egy √©ven kereszt√ľl is √©letben tart elhagyott k√∂rnyezetben/. A II. VH-ban is voltak m√°r kezdetleges v√°ltozatai. √ögy fest, m√©giscsak f√©lnek 2012 sz√∂k√Ķ√°rj√°t√≥l. Egysz√≥val, ezek tartal√©kol√≥ kapszul√°k – √©lelmiszer, stb.. / mert l√©szen n√©ktek NAGYMOS√ĀS! Punktum!”

Mivel a hozz√°m be√©rkez√Ķ anyagok egyr√©sze folyamatosan vet√≠t el√Ķre egy vizes kataklizm√°t, √∂z√∂nvizet, ez√©rt a f√∂ld alatti, hermetikusan elz√°r v√°rosok √©s a v√≠zhatlan tartal√©kokat magukba fogadni k√©pes hordoz√≥ ed√©nyek l√°tv√°nya is √©rthet√Ķbb lesz. A kataklizma el√Ķtt egy gazdas√°gi √∂sszeoml√°s, az aranyk√©szletek, mint √©rt√©km√©r√Ķk bevezet√©se az √©rt√©ktelen pap√≠rok helyett logikus zsid√≥-terv, de ezt meg√≠rta a Cion B√∂lcseinek Jegyz√Ķk√∂nyve is. Az √©lelmiszer-felv√°s√°rl√°s, az iv√≥v√≠z fel√©rt√©kel√Ķd√©se is arra utal, hogy a „nagy valami” m√©giscsak nem fikci√≥.

Link = http://www.mfor.hu/cikkek/Fel__de_nem_akar_kimaradni_az_arany_szarnyalasabol_Soros.html

Mivel Soros is beleh√ļzott az arany-felv√°s√°rl√°s kommunik√°l√°s√°ba, ez√©rt most nem √°rulom el, hogy tudtommal az √Āzsia Uni√≥ (Sz√∂vets√©g) magas szintr√Ķl tesz r√°juk √©s az aranyukra. Nos, tal√°n illik elgondolkodni √©s l√©pni azon a tudati s√≠kon is az √∂sszef√ľgg√©sek meg√©rt√©s√©nek ir√°ny√°ba.

Link = http://jovonk.blogspot.com/2010/11/baj-sokkal-nagyobb-mint-gondolnank.html

Nos, ha m√°r a chemtrai&HAARP k√©rd√©se kor√°bban felvetett, most itt √°llunk annak a k√∂vetkezm√©nyeiben, √©lelmiszer-hi√°nnyal sz√°molva √©s fel√°zva rendesen. Ez is rendben van √≠gy, mert ha a paraszt m√©g mindig nem akarja √©rteni, hogy v√©ge, vagy azt hiszi, hogy a politikai megoldja a bajait, mik√∂zben a szerencs√©tlen zsid√≥ nyomoroncai nem is √©rtik maguk sem mi √©s mi√©rt t√∂rt√©nni a fej√ľk felett. Eln√©ztem reggel a TV-ben Szegedi Kann√°csk√°t is, a lilul√≥ fej√©vel √©s a k√≠nos k√©rd√©sek ker√ľlget√©s√©vel, hogy most mi is van a G√°rd√°val √©s most akkor vissza akarj√°k „b√©k√©s √ļton” csatolni Erd√©lyt n√©pszavaz√°sokkal?
Link
http://kuruc.info/r/34/69652/
Komolyan mondom, hogy a szerncs√©telnsegg √ľv√∂lt r√≥la. Jobbik vez√©rkar? Sz√°nalmas boh√≥cok, de ami m√©g ett√Ķl is rosszabb, hogy m√©g mindig sokakat vonz be a csapd√°ba a cs√°b√≠t√°s. Hal√°sz J√≥ska is kiment Br√ľsszelbe √©s Morvair√≥l √≥d√°kat zengve j√∂tt haza. Nem baj, majd csak kider√ľl, hogy ki k√©pes √©s ki k√©ptelen megmaradni az √öton. Nem mondom, hogy legy√ľnk t√ľrelemmel, hanem azt, hogy legy√ľnk k√©szek sz√©tcsapni k√∂z√∂tt√ľk!

„Hello Imre!

√öj, nagy siker√Ľ, piaci "term√©k-csomag", - "Vegy√©l egy terepj√°r√≥t √©s kapsz hozz√° egy Kalaschnikov (AK47) g√©pfegyvert"!

..Kezdik vajon meg√©rteni a "gazdas√°g √©s k√∂z-gazdas√°g" term√©szetes piaci folyamatait √©s a jelen "kor szellem√©nek" megfelel√Ķen eg√©sz√≠tik ki a keresked√Ķk Amerik√°ban a term√©kk√≠n√°latukat?!

Link

- Vajon tudj√°k az emberek e,- hogy a legnagyobb n√©pirt√°st nem √°mokfut√≥ szem√©lyek csin√°ltak, hanem "romlott korm√°nyok", akik a n√©p-puszt√≠t√°s el√Ķtt, "csupa j√≥-sz√°nd√©k√ļ √≠g√©retekkel k√∂r√≠tve, lefegyverezt√©k / "ellen√°ll√°s-k√©ptelen√≠tett√©k" az √°ldozatukat! Hiszen a nemzet√ľk t√∂rt√©nelm√©b√Ķl, "√Ķk is", sokat tanulhattak!

Gy√∂ny√∂r√õ p√©ldak√©nt erre Banjamin Franklin! Az Amerika ALKOTM√ĀNYOS K√ĖZT√ĀRSAS√ĀG (nem Demokr√°cia!!!) egyik alap√≠t√≥ atya, aki 1783 a F√ľggetlens√©gi Nyilatkozatot kezdem√©nyezte, - √Ķ mondta hogy:

Demokrácia az - amikor két farkas és egy bánarány arról szavaz hogy "másnap mi legyen a reggeli"!..... Szabadság meg az amikor a báránynak van fegyvere és tiltakozik a szavazat ellen!!!

√údv.”

Ha m√°s√©rt nem, akkor ez√©rt legy√ľnk r√©sen!

Haszid „magyarok”? Mit sz√≥l ehhez Salamon a Berkowicz! Trianon el√Ķtti Magyarorsz√°gr√≥l j√∂ttek? Adom√°nyokb√≥l √©lnek? Minden csal√°dban rengeteg a gyerek? A n√Ķk munk√°ba k√©nyszer√ľlnek? Nem √©rnek r√° im√°dkozni a magyarorsz√°gi zsid√≥k?
Link
Salamon meg ezt mondja!
Link
Feldm√°jer meg √©ppen beismeri, hogy √Ķket k√ľls√Ķ forr√°sb√≥l tartj√°k el.
Link
A zsid√≥ Helsinki Bizotts√°g meg perelteti a kiskunlach√°zi polg√°rmestert, mert szerint√ľk usz√≠t√≥ volt a Hor√°k N√≥ra hal√°l√°t k√∂vet√Ķ cig√°nyok cselekedeteit m√©ltat√≥ besz√©de! A Transparency √©s az Amnesty International Soros Gyurka alap√≠tv√°nyok meg tov√°bb hanuka-kamuk√°zhatnak, de ez is √≠gy van rendben, mert ha nem tenn√©k, akkor nem v√°lhatna el a szar a m√°jt√≥l.
Az MNA oldal√°t a zsir√°fok nagyon hat√©konyan t√°madt√°k meg. J√≥t tesz nekik a rekl√°m, ez√©rt k√∂zl√∂m, hogy √°tmenetileg itt √©rhet√Ķek el az egyre jobb √∂sszegz√Ķ √≠r√°saik.

jovonk.blogspot.com

M√°r tegnap n√°lam is vacakolt az oldal √©s ma is csin√°lt furcsas√°gokat, de a lev√©lk√ľld√Ķ rendszerem is √©s m√©g p√°r kedvencem is, mert olyan mintha c√©lir√°nyosan sz√Ľrn√©k, ellen√Ķrizn√©k √©s fogn√°k az NBH-Mossad-os zsid√≥bubik a rendszert. Ha v√©letlen meg√°llna ez a rendszer, akkor nem p√°nikolni, nem probl√©m√°zni, mert √Ķk vannak nyakig a fek√°li√°ban, amit maguk al√° teremtettek √©s minden ilyen antidemokratikus l√©p√©s√ľk csak annak a jele, hogy h√ľly√©bbek a sok√©ves √°tlagn√°l.

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2010 11 20 ¦ 13:57:27
fapipa, err√Ķl nem vitatkozunk, mert nincs mir√Ķl.
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 11 20 ¦ 16:50:21
Nap mint nap √ļj fejlem√©nyek:az IRA azzal fenyeget√īzik, hogy meg fogj√°k t√°madni a britt bankokat, mert ...Nem szabad elfeljteni, hogy a bank√°rok √°llnak legk√∂zelebb a politikusokhoz. A legt√∂bben m√°r l√°tj√°k: a bank√°rok megkenik a politikusok tenyer√©t √©s azok k√∂zp√©nzb√īl megmentik a bankokat, a bank√°rok hatalmas pr√©miumokat szak√≠tanak le ebb√∂l a p√©nzb√īl, ami megmarad vissszaadj√°k k√∂lcs√∂n form√°j√°ban, kamatot k√∂vatelve. Az eg√©sz egy krimin√°lis tev√©kenys√©g, aminek sor√°n a t√°rsadalmi elit a milli√≥nyi √°ldozat k√°r√°n gazdagszik meg.
http://tinyurl.co...
# | HUNrobi HUNrobi - 2010 11 20 ¦ 17:13:36
Tegnap neztem egy nagyon jo doku.film osszeallitast arrol amirol Dr Drabik jani batyank mar papol evek ota. A kulonlegesseg ebben a dok filmben az, hogy annyira erthetoen elmagyarazzak, hogy mi az az ut amelyen tonkreteszik mind az amerikai valutat es az eurot, es ha koveti az ember a gondolatokat, megborzongva veszi eszre, hogy ez igy halad sajnos. Ami erdekesseg meg az az, hogy tokeletesen elmagyarazzak, miert is kell visszaallni az arany fedezetre ismet, ami regen volt...
A videon megszolal a nagyszeru W.Griffin, es Ron Paul, es egy nagyszeru Constitution szakerto is... Ron paul nagyon egyszeruen elmagyarazza, ha veget vetnenk a Federal reservnek, akar honapok alatt novekedesnek indulhatna a gazadasag es az elet egy jobb iranyba haladna..
Erdemes mind a 6 reszt kovetni. Sajnos jo angol tudas kell hozza..

Link: http://geraldcele...-results=3
# | taskeszi taskeszi - 2010 11 20 ¦ 21:00:24
Kercsen!
Nem jól olvastál,mert nem azt mondtam,hogy tolta,hanem bízott benne!
Nyilván mindenki tévedhet!
Imre!
A munkáját én sem vitatom,csupán példája annak,mi az eredménye a kapkodásnak,és a nem világos céloknak.
Te is t√©vedt√©l,√ļgy ahogy m√°r itt annyian.
Egy korszak ilyen szinten is lez√°rult,nyilv√°n nem k√≠v√°nok vitatkozni err√Ķl,menni kell tov√°bb.
P√©lda ez sokaknak,hogy nem el√©g √ļgy l√°ttszani mintha,hanem nem szabad megrend√ľlni,√©s √ļgy kell l√°ttsz√≥dni mint!
√Črted mit mondtam ezzel tudom,√©s m√°sok is √©rtik!
Akik nem értik,majd megértik(ha képesek rá!).
# | harcos anya harcos anya - 2010 11 21 ¦ 10:01:56
Adminok!
Hov√° lett spartakusz...hossz√ļ fejteget√©se...?
jó valóban nem volt rövid....:))
,de volt benne nagyon √©rt√©kes gondolat is...szeretem az √≠r√°sait.!!!m√©g j√≥, hogy ezt eltettem bel√Ķle...
az egyszer√Ľ sz√≥ levezet√©se:
Az els√Ķ jelenti "El√Ķdei tapasztalat√°t s Isten Lelk√©t megval√≥s√≠t√≥ ember - a m√°sodik g bet√Ľ jelenti G√°t - Istenhez jut√°st bens√Ķ er√Ķnk seg√≠ti - vagy g√°tolja. a k√∂vetkez√Ķ a gy jelenti az egy, egyetlen - egy az Isten - az Isteni Egys√©g. a k√∂vetkez√Ķ az sz Sz√°l - az Eget a F√∂lddel √∂sszek√∂t√Ķ Lelki sz√°l. A k√∂vetkez√Ķ a z Isten rendj√©ben √∂sszetart√≥ √Ķsi Magyarorsz√°g z√°szlaja. A k√∂vetkez√Ķ e ember. A k√∂vetkez√Ķ r Isteni rendez√Ķelv - Rend - √Ķsanyai - √Ķsapai egyens√ļly. A k√∂vetkez√Ķ √Ľ √ľl√∂k csendben, t√Ľn√Ķdve √©s meg√©rtem Isten szav√°t. A k√∂vetkez√Ķ e ember. A k√∂vetkez√Ķ n NAP - √Ķseink a f√©nye √°ld√°s√°t k√©rt√©k az √ļjsz√ľl√∂ttre.


Akkor olvassuk egybe : mai √©rtelemmel AZAZ EMBER AKI EL√ēDEI TAPASZTALAT√ĀT S ISTEN LELK√ČT MEGVAL√ďS√ćTVA EMBERK√ČNT NEM G√ĀTL√ĀSTALANUL √ĖSSZEFONT SZERETETTEL L√ČLEKKEL VISZI AZT A Z√ĀSZL√ďT MELY AZ IGAZ EMBER
AZ ISTENI REND ALAPJ√ĀN FENN TARTVA AZ √ēSI EGYENS√öLYT B√ĖLCSEN T√õN√ēDVE AZ ISTEN SZAV√ĀT MEG√ČRTVE A NAP F√ČNY√ČVEL ADJA √ĀT NEMZET√ČNEK TUD√ĀS√ĀT!

ez annyira sz√©p √©s okos √∂sszefoglal√≥ volt t√Ķled spartakusz...musz√°j volt eltenni az ut√≥kornak!:)

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.66 mŠsodperc
86,267,912 egyedi lŠtogatů