Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

(T)ököl

NaplóTököl

M√°r sokszor √≠rtam arr√≥l, hogy rendszeres helikopteres √°trep√ľl√©s van felettem a k√∂ztudottan izraeli t√∂k√∂li rept√©r-b√°zis √©s fegyver √©s egy√©b lerakat √©s Budapest l√©gvonalon, s az is igaz, hogy a rept√©r – a kor√°bbi orosz laktanya, korm√°nyrept√©r – ter√ľlet√©n panzi√≥ lett kialak√≠tva √©s TESCO √©s egy√©b bev√°s√°rl√≥ k√∂zpont. T√∂k√∂l polg√°rmestere Hoffmann, aki most FIDESZ parlamenter lett, de nem az esz√©√©rt szeretik, ha szeretik, s ott √©ldeg√©l Kuncze, de onnan sz√°rmazik volt „f√Ķn√∂k√∂m” Szab√≥ (alias „f√©lesz√Ľ”) t√°bornok is, az √ērezred volt k√ļr√°-T√≥ra. M√°r egy ideje sejthet√Ķ volt, hogy a rept√©r nem marad zsid√≥-biznic n√©lk√ľl, mert Orb√°n is meg akarta szerezni nemzetk√∂zi rep√ľl√Ķ- √©s helikopter-jav√≠t√≥ mag√°nb√°zisnak, de mivel ez nem j√∂tt √∂ssze, ez√©rt lettek megv√°s√°rolva mutyisan a Grippenek. Most der√ľlt ki, hogy az oroszok √°ltal elad√°sra felaj√°nlott, de meg nem vett kerozin ugyan agyonfert√Ķzte a k√∂rny√©k talaj√°t (l√°sd: Olajos akt√°k c√≠m√Ľ k√∂nyvemben le√≠rva) toluol, xilol, benzol minden mennyis√©gben, de most ez sem sz√°m√≠t, mert egy logisztikai √©s tehersz√°ll√≠t√≥ k√∂zpontot, m√©g egy bev√°s√°rl√≥-k√∂zpontot akarnak oda √©p√≠teni, mik√∂zben teher-rept√©rk√©nt akarj√°k √ľzemeltetni a l√©tes√≠tm√©nyt, nem kev√©s rep√ľl√©ssel (havi 700-r√≥l hallottam), ami a k√∂rny√©k nyugalm√°t -a zsid√≥kt√≥l eltekintve is - √ļgy v√©glegesen megpecs√©teln√©, nem is besz√©lve a j√°rhatatlan utak terhel√©s√©t, amit egy m√°r 30 √©ve tervezett csepeli gerinc√ļttal eddig sem tudtak megoldani, de most sz√©les√≠tik az M0-st is, mert a kaz√°r betelep√ľl√Ķk sz√°m√°val a g√©pkocsi haszn√°latuk is exponenci√°lis ar√°nyban n√∂vekszik. A talajb√≥l most is szivatty√ļzz√°k a kerozint, de ha m√©g jobban megbolygatj√°k, akkor a k√∂zvetlen a rept√©r mellett l√©v√Ķ Hal√°sztelek v√≠zk√©szlet√©t vesz√©lyeztetik, a Dun√°r√≥l m√°r nem is besz√©lve. Most nem r√©szletezem, hogy a cs√∂kken√Ķ n√©pess√©g √©s gazdas√°gi potenci√°l ellen√©re m√©g egy bev√°s√°rl√≥ k√∂zpont kell a m√°sik mell√©, majd egy logisztikai k√∂zpont is a zsid√≥ betelep√ľl√Ķknek, de az √ĀNTSZ biztosan bevizsg√°lta a talajt, s a miniszt√©rium biztosan ennek ellen√©re odasz√≥lt, hogy nem sz√°m√≠t semmi, mert Jahve ezt √≠gy rendelte a „legend√°s” D√°vid-ivad√©koknak. Legend√°s, mert az eg√©sz csak egy mese, de ha √Ķk elhiszik, akkor m√°r lehet nekik T√∂k√∂l√∂n is √©p√≠tkezni, logisztik√°zni √©s telep√ľlgetni sz√©pen. M√©g a k√∂rny√©k nem l√°zong a tervek szerint, mert nem tudj√°k, de Hoffmann biztosan j√≥l lobbizik √©s biztosan nem f√©l, mert ismeri az √°l-Piny√≥ plasztikai seb√©sz√©t, aki m√°r hetek √≥ta pihenteti valahol a „b√©l√ľgyminisztert”, mer elt√Ľnt, mint a holokauszt-k√°rt√©r√≠t√©s -a sokadik) a MAZSIHISZ √ļtveszt√Ķj√©ben.
Az √°l-Pint√©r r√°kos betegs√©g√©r√Ķl is egyre t√∂bben besz√©lnek, de ez m√©g nem indokoln√°, hogy a bel√ľgy√©r elt√Ľnj√∂n ennyi id√Ķre a k√ľl√ľgyben √©s mag√°ra hagyja szeg√©ny orsz√°g√°t.
De folytassuk csak T√∂k√∂lt, ha m√©r az √ĀNTSZ nem sz√°m√≠t √©s a miniszt√©riumb√≥l k√©zivez√©rlik.
A t√∂k√∂li BV-n√©l „vend√©geskedik” hagy√≥, s vagy 30 kg agysejtt√Ķl meg is szabadult m√°r. Slank √©s csinos fi√ļ, annyira, hogy elszerethette a Csernus doki nej√©t is, b√°r akkor m√©g szabadon t√©bl√°bolt. Ez√©rt ez m√°r perverzit√°s, de zsid√≥k k√∂zt √≠gy is a csal√°dban marad √©s Csernusnak meg √ļgy sem sz√°m√≠t, mert legal√°bb √≠rhat majd err√Ķl is egy k√∂nyvet. Hagy√≥ kiverte a b√∂rt√∂nben a hisztit, hogy nincs f√Ľt√©s a kabinj√°ban, s hi√°ba mondt√°k, hogy nincs erre p√©nz, mert az √Ķ m√°r kor√°bban t√°rsaival egy√ľtt j√≥l meglovas√≠totta, a v√©g√©n m√©giscsak kinyalta a vez√©rkar a segg√©t, de csontig Az int√©zked√©s k√∂vetkezt√©ben legal√°bb n√°la megy a f√Ľt√©s, de a k√≥rh√°z t√∂bb helys√©g√©ben, ahol a mel√≥sok, n√Ķv√©rek dolgoznak, tov√°bbra sincs „meleg”. Amikor alacsonyabb szinten sz√≥v√° mert√©k tenni ezt (ritka √©s tipikus beszari banda), akkor elhajtott√°k √Ķket, mint a magzatvizet. Gyerekek, ragozzam m√©g?
Most j√°rtam ut√°na a Draskovics h√°za ellen „elk√∂vetett” gy√ļjtogat√°snak is, amibe m√°r nem tudt√°k belekeverni az NBH-nyilait, s eladni meg nem lehetett a mintegy 100 misi√©rt √°rult hod√°lyt, s ez√©rt gyorsan √©s v√©letlen le√©gett, b√°r nekem ez ink√°bb biztos√≠t√°si csal√≥d√°snak t√Ľnik, de a rend√Ķrs√©g biztosan majd kinyomozza az √ľgyet, Hagy√≥ ut√°n szabadon.
Link
http://www.nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=15&Direkt=64870
Link
http://tv2.hu/tenyek/video/leegett-draskovics-tibor-haza

√Ėr√ľl√∂k, hogy egyre t√∂bben foglalkoznak azzal a kir√°ly-t√©m√°val, amit mi m√°r p√°r hete itt ler√°gtunk √©s sokan m√©g mukkanni sem mertek, mert annyira illogikus, irre√°lis volt az elk√©pzel√©s, de m√°ra m√°r tele van vele a zsid√≥ m√©dia is. Mi van fi√ļk-l√°nyok, m√©gsem √©rtitek, hogy mi√©rt nem √©rtitek? El√Ķker√ľlt Horthy unok√°ja is √©s lassan m√°r t√©nyleg kezdik felfogni az √©rtelmesebbek, hogy nem az√©rt √≠rom, amit √≠rok, mert „agymen√©sem van”, hanem az√©rt, mert logikus k√∂vetkeztet√©seket vonok le, amik rendre be is k√∂vetkeznek, mert az algoritmus vil√°gos. Ezeknek a h√≠reknek csak akkor van √©rtelme, ha azokba a keretekbe helyezitek, amelyekr√Ķl folyamatosan √≠runk.

„A H√≠rszerz√Ķ cs√ľt√∂rt√∂k√∂n √≠rt arr√≥l, a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂ki Hivatal √°ltal az Orsz√°ggy√Ľl√©snek megk√ľld√∂tt javaslatcsomag S√°t√°n √©s Isten orsz√°gair√≥l, az ut√≥bbit√≥l ered√Ķ alkotm√°nyoz√≥ hatalomr√≥l, az elektronikus kommunik√°ci√≥ miatt hanyatl√≥ magyar nyelvr√Ķl √©s a Szent Koron√°b√≥l ered√Ķ jogfolytonoss√°gr√≥l √©rtekezett.”
Link
http://hirszerzo.hu/belfold/20101112_Schmitt_Pal_parlament_honlap_eltunt#rss

Nem ment el az esze, mert a Cion B√∂lcseinek Jegyz√Ķk√∂nyve ezt √≠gy √≠rja le, s logikus l√©p√©s volt ez is, ahogyan a kir√°lys√°g gondolat√°nak a becsemp√©sz√©se is, √©s az aranyh√°bor√ļ, amely most Soros nev√©vel, antiszemitizmus hazugs√°g√°val k√∂r√≠tve m√°r az USA-ban is beindult. Szabadul√≥k√≥m√Ľvezs zsid√≥ machin√°ci√≥ mindezt, amit a jegyz√Ķk√∂nyv remek√ľl le√≠rt m√°r 100 √©vvel ezel√Ķtt.
Link
http://www.hir24.hu/kulfold/169271/soros-gyorgy-zsidosagat-tamadja-egy-tv-sorozat.html
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Besz√©des a k√©p, nem? Biztos olvass√°k az oldalt √©s az√©rt ker√ľltek lencsev√©gre a fi√ļk! Mit sz√≥l ehhez I. Levit√°n √©s Daka, vagy a t√∂bbi potent√°t, aki eddig sem volt sehol, de most hirtelen megjelent, mint aki „megmenteni j√∂tt” a nemzetet.

A cigánykérdés is alakulgat rendesen, de próbáljátok megérteni a Poklot, hogy megérthessétek a Mennyet!
Link
http://hvg.hu/velemeny/20101112_romapolitika_pokol_bela/2

Hihetetlen? Lassan, de biztosan r√° kell, hogy √©bredjenek az alkotm√°nyoz√°si m√°morban szenved√Ķ m√©lynemzeti er√Ķk is, hogy Palira vannak v√©ve, de f√©l√Ķ, hogy m√°r belepistultak ebbe a manipul√°ci√≥ba √©s megveszve versengenek azon, hogy a legjobb tervezetet fogadtass√°k el a zsid√≥kkal. Mit mondjak erre? Azt, hogy oktalanok, vagy csak egy√ľgy√Ľek, esetleg korl√°toltak? D√∂ntse el mindenki maga, ki √©s melyik kateg√≥ri√°ba soroland√≥. Mindenesetre azt meg kellett m√°r √°llap√≠tsam, hogy a legt√∂bb „szak√©rt√Ķ” √ļgy el van t√©vedve, hogy menthetetlen√ľl belegabalyodott ebbe a keszekuszas√°gba. Att√≥l eltekintve, hogy lassan a Jobbik √©rtelmesebb r√©teg√©nek meg kell hozni a d√∂nt√©s√©t, hogy a p√°rtot √ļgy ahogy van, otthagyja √©s v√©gre √∂n√°ll√≥ gondolkod√≥k√©nt v√©gre az igazs√°got hirdesse, √∂r√∂mmel veszem, hogy a birkaf√ľrdet√Ķ √ļjs√°gban a hungarist√°k, neon√°cik mellett nevem is neves√≠tik. Tal√°n s√ļgott nekik a szolg√°lat, hogy m√°r nem √©rdemes elhallgatni, mert m√°r r√©g hiteltelenn√© v√°ltak? L√©nyeg√©ben teljesen mindegy, de ha m√°r a „szolg√°latokr√≥l” van sz√≥, akkor meg kell jegyezzem, hogy az√©rt √ľgyk√∂dnek √°m, b√°r nem igaz√°n l√°tok benne koncepci√≥t. Nagy hallgat√°s ut√°n megint megjelentek a fi√ļk a b√°ny√°b√≥l, de √©g nem kaptam h√≠reket arr√≥l, hogy most hoztak-e b√Ķr√∂ndnyi p√©nzt a nemzetment√Ķ munk√°nk k√∂lts√©geinek fedez√©s√©re, vagy nem. Val√≥sz√≠n√Ľen nem, mert a Jobbikra csak a j√∂v√Ķ √©vben majdnem 500 milli√≥nyi t√°mogat√°s n√©z ki, s ha valamelyik idi√≥ta m√©g azt mondja, hogy meg√©ri, azt azon nyomban agy√°t√ľltet√©sre kell k√ľldeni a baromfi √≥lba. Ennyi p√©nzzel a rendszert darabjaira lehetne szedni √©s √ļjra √∂sszerakni sokkal gyorsabban, mint ahogy most is meg fog t√∂rt√©nni, csak kicsit lassabban. Egyik jobbikos bar√°tom tegnap Szegedi Csan√°dka sz√°rmaz√°s√°t firtatta n√°lam, de a besz√©lget√©s eg√©szen m√°sfel√© kanyarodott, mert m√°r teljesen mindegy, hogy kann√°cska ortodox-e vagy csak neokonzervat√≠v, hisz az √ľzletei √©s a p√°rt bels√Ķ √©let√©ben tett cselekedetei bizony√≠thatt√°k hovatartoz√°s√°t, de ugyanez illik Morvaira is. Annak idej√©n, m√©g a REND√ēR SZAK-SZERVEZETT H√ĀBOR√ö k√∂nyvem megjelen√©sekor egy idi√≥ta azt √≠rta, hogy Csernobilb√≥l import√°ltam sug√°rz√≥ f√°t. A h√≠r behozatali r√©sze igaz, csak egy akkor is d√ļsgazdag, kaz√°nkir√°lynak nevezett MORVAI nevet visel√Ķ illet√Ķ volt az √ľgy √©rintettje.
Ahhoz a ponthoz k√∂zeled√ľnk, ahol a politikai l√°tszat a most kialakul√≥ val√≥di √©rtelmis√©g sz√°m√°ra teljesen let√©rdel √©s a fidesz √©s egy√©b szavaz√≥k igen magas sz√°zal√©ka lesz k√©nytelen gondolkod√≥ba esni √©s √∂n√°ll√≥ megold√°st keresni. √Ėssze akartatok fogni? Akkor √©bressz√©tek akit lehet √©s ha el√©rte a szintet, akkor m√°r √∂ssze is vagytok fogva! T√∂meget akartok? Akkor t√∂megesen kell √©breszteni √©s √∂n√°ll√≥, felel√Ķss√©get v√°llanik√©pes √©s k√©sz, a gy√°vas√°gukkal szembes√ľlt √©s azt legy√Ľr√Ķ emberek hada lesz k√©pes ezt a kisz√°m√≠thatatlan √©s igen hat√©kony, val√≥di √©rtelmis√©gi r√©teget kiadni! A p√°rtok mennek a s√ľllyeszt√Ķbe √≠gy is, √ļgy is!
A napokban a m√≥zes1-en egy ingatlanos m√Ľsor ment, amiben a riporter √©rtetlens√©g√©nek √©s √©retlens√©g√©nek adva hangot nem akarta felfogni, hogy az ingatlan-k√∂zvet√≠t√Ķk mi√©rt sokkal optimist√°bbak a kil√°t√°saik tekintet√©ben, mint a honi „potenci√°lis” v√°s√°rl√≥k, akik egyre rosszabb anyagi √©s k√∂z√©rzetr√Ķl tesznek tan√ļbizonys√°got. Ha vil√°gos lenne az, hogy itt a zsid√≥ betelep√≠t√©st kiszolg√°l√≥ ingatlan-√ľgyn√∂ks√©geket nyilatkoztatj√°k (a t√∂bbi m√°r becs√Ķd√∂lt) √©s nem a belf√∂ldi kereslettel sz√°molnak, akkor hely√©re billen a k√©p is. Na ugyanez van Szent Korona √©s Alkotm√°ny √ľgy√©ben is. Nem olyan bonyolult ez, csak neh√©z meg√©rteni! T√©nyleg olyan neh√©z volna?

Kitekint√Ķ:
Netanjahu az 5 napos USA √ļtr√≥l √ļjra Palesztin√°ba √©rt √©s m√©g szinte le sem sz√°llt a l√©ghaj√≥j√°r√≥l, m√°ris √∂sszeh√≠vta vas√°rnapra a „HETEKET” (heten, mint a gonoszok), vagyis a minisztereit, mert halaszthatatlan megbesz√©lnival√≥ja van vel√ľk, igaz, hogy egyetlen szerz√Ķd√©st sem k√∂t√∂tt Obam√°val, ami nyilv√°noss√°gra ker√ľlhetett volna.
Orb√°n-Olstein ugyan√≠gy j√°rt, csak Kijevben. Nem tudom, hogy √©rtett-e a diplom√°ciai mad√°rnyelvb√Ķl, vagy most nekem kell leford√≠tanom azt, hogy Janukovicsnak „tetszett” a „hat√°rozotts√°ga”. K√°r er√Ķlk√∂dni az EU-eln√∂ks√©g adta „lehet√Ķs√©gekkel”, mert az ukr√°nok t√∂rt√©nelmileg nem a jujdej√≥ galerihez tartoznak.

Link
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=774113
Ilyen egy "elsz√°nt" kir√°ly?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Itt az iráni SZ-300-as. Kicsit más, kicsit analóg, de a lényege ugyanaz!

Ir√°nban arr√≥l besz√©lnek, hogy nem merik m√°r megt√°madni √Ķket, de k√∂zben a c√©lter√ľlet G√°za √©s Libanon ir√°ny√°ba helyez√Ķdik √°t, mik√∂zben Liebermann azt is kijelenti, hogy Sz√≠ri√°val addig nincs mir√Ķl t√°rgyalni, am√≠g a jelenlegi vezet√©s van hatalmon. Obama is r√°er√Ķs√≠t erre a folyamatra, mert 26 milli√°rd doll√°rral n√∂velt√© meg a j√∂v√Ķre tervezett hadikiad√°sokat √©s egyre t√∂bb forr√°sb√≥l csepegtetik, hogy a vil√°ghatalmi nimbuszukkal egy√ľtt √Ķk is √∂sszeoml√°s el√Ķtt √°llnak. Azt j√≥solj√°k, hogy 2015-re mind a v√≠zen, mind leveg√Ķben elvesz√≠ti szemmel l√°that√≥ hatalmi poz√≠ci√≥it √©s hely√©t a maci √©s K√≠na veszi √°t.
Lehet, hogy √©ppen ez√©rt jelentett√©k be az oroszok, hogy az √©v v√©g√©ig m√©g 32 db. SZU-34-es bomb√°z√≥t √°ll√≠t hadrendbe, csak a biztons√°g kedv√©√©rt. Mert ugye kit√∂rt a b√©ke! Lehet, hogy ez√©rt is jelentette ki Hillary, hogy Izrael vesz√©lyben van √©s ez√©rt m√°sf√©lszeres√©re emelik az ott l√©v√Ķ fegyvertartal√©kokat. Lehet, hogy ez√©rt van most is ott Karter √©s jelentette ki, hogy 35 diszkriminat√≠v t√∂rv√©nyt tal√°lt a zsid√≥kn√°l, ami egy√©rtelm√Ľen rasszista, kirekeszt√Ķ √©s diszkriminat√≠v? Most nem sorolom fel melyek azok, de kb. olyasmikr√Ķl van sz√≥, amiket n√°lunk a magyar √Ķslakoss√°ggal szemben alkalmaznak. A n√©met zsid√≥k is beleh√ļztak, mert orvosaik imm√°r rendszeresen tagadj√°k meg j√≥ n√©met hazafiak kezel√©s√©t, oper√°ci√≥j√°t, vall√°si okokra hivatkozva, mert mondjuk √©ppen egy "horogkersztk√©nt" elh√≠res√ľlt √Ķsi univerz√°lis-Univerzum svasztika van r√°juk tetov√°lva. Ha egy n√©met doki √°llna f√©lre egy haszid „b√ľd√∂s” uzsor√°s diszkrimin√°l√°sa miatt, biztosan antihum√°nusnak, rasszist√°nak min√Ķs√≠ten√©k, mert ugye az a fr√°nya Hypokrat√©szi esk√ľ r√°juk nem vonatkozik, csak a „kital√°lt” holokauszt-fogalmi kateg√≥ria.
Hossz√ļ id√Ķ ut√°n T√∂r√∂korsz√°gb√≥l az a h√≠r j√°rja, hogy Erdog√°n a vall√°s√ľgyi miniszter√©t is menesztette. A pontos okot nem ismerem, de sejtem, hogy valami tiszt√°zatlan lehetett a hit √©s a vall√°s fogalma √©s ebbe a t√©m√°ba teljesen anakronisztikus m√≥don a zsid√≥k belekever√©se, noha egyikhez sincs t√∂rt√©nelmileg csak annyi k√∂z√ľk, mint az „Any√°m ty√ļkj√°nak”, ap√°mhoz.
Az oroszok szl√°v √©s kauk√°zusi ezredek fel√°ll√≠t√°s√°t tervezi (de szerintem m√°r meg is vannak vele), amelyek nemzeti alapon szervez√Ķdve m√©g hat√©konyabban irthatj√°k az ellent a bevet√©si ter√ľleten.
Liebermann és Cipi egyre több pszichológiai kifejezést használnak, mert biztosan érzik hogy lelkileg kiborult a la-bili. Politikai hypochondriát és skizofréniát emlegetnek, természetesen mindezt másokra vonatkoztatva.
Marokk√≥ √ļjra „besz√≥lt” Izraelnek, annak betelep√≠t√©si politik√°j√°t kritiz√°lva.
Moszkv√°ban pedig most van az izraeli dr√°ma napja. Szimbolikus √©rtelemben t√©nyleg ez van, de tudt√°tok, hogy a dr√°ma sz√≥ a g√∂r√∂gben kecsk√©k t√°nc√°t jelenti M√ľller P√©ter megvil√°g√≠t√°s√°ban? Lehet hogy ez√©rt van az, hogy a CAHAL speci√°lis „elit” alakulat√°nak degener√°lis√°t √©ppen az egyik zsid√≥ harcos√°nak szexu√°lisan t√∂rt√©n√Ķ meger√Ķszakol√°sa v√©ts√©ge ok√°n √©ppen most t√°vol√≠tott√°k el? A h√≠rad√°s szerint az er√Ķszaktev√Ķ f√©rfi a „k√°rvallott” pedig n√Ķi identit√°s√ļ egyed volt, b√°r ez nem biztos n√°luk soha. Az USA szen√°tus √©ppen most vette fontol√≥ra a hom√°rszexu√°lis katon√°k diszkrimin√°l√°s√°t a seregb√Ķl, pedig az √∂sszes buzit √©s drogost be kellett volna sorozniuk. Na mindegy, majd legk√∂zelebb.

HozzŠszůlŠsok

# | Tibor Tibor - 2010 11 13 ¦ 12:36:47
Imre irod,hogy te nem azért irsz mer agymenésed van,az itt tanyázok azok mindannyian tisztában vannak ezzel! De a retek klubbon,tel aviv kettön beprogramozottak,ha ide tévednek az oldalra az elsö 5 percben vergödnek mint a ponty a szárazföldön,de lehet hogy az öt perc után is fursa neki az igazi való világ! Tapasztalatbol mondom,mert akivel beszélgetek és ellkezdem neki mondani a frankot,ugy néz rám mint Csernus doki a Som Lajosra,de nyilnak a szemek,az már biztos!!!
# | postaimre postaimre - 2010 11 13 ¦ 13:00:46
Tibor, ez m√°r dilemma marad √∂r√∂kre, hogy aki csak most t√©ved ide, mit kezd a folyamatban l√©v√Ķ √ľgyek √©rtelmez√©s√©vel, de h√°t √≠gy van ez, ha valaki nem el√Ķr√∂l akarja a "H√°bor√ļ √©s b√©k√©t" kezdeni, hanem a k√∂zepe √©s/vagy v√©ge k√∂r√ľl √°ll a sorok k√∂z√©. √Ākos √©nekli, hogy "ints√©l b√ļcs√ļt a lemarad√≥knak, mert bel√ľl az id√Ķ √©s a halhatatlan dal". Lehetne r√∂videbben, egyszer√Ľbben is, de "mit √©r az eped√Ķ kebel e romok orm√°n?", mikor ahhoz, hogy √©rtse, meg kell √©rni √©s meg kell √©lnie mindezt. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl is t√©nyleg ny√≠lnak a szemek.
# | Hegel Hegel - 2010 11 13 ¦ 13:42:20
Csak hogy tudd Imre kir√°ly jelentkez√Ķb√Ķl van b√Ķviben ime a Daka √©s a m√°sik mell√© a harmadik r√©gr√Ķl de azt√°n megtal√°ltam a:http://jobbik.net/index.php?q=node/5920

Szóval a választék???
# | postaimre postaimre - 2010 11 13 ¦ 13:57:07
Hegel, tudok r√≥la, s√Ķt. Mivel m√°r p√°r hete j√≥l kives√©zt√ľk ezt is most csak aggodalommal figyelem a felver√Ķd√Ķ por cs√≠pte szemek vill√≥dz√°s√°t.
# | Hegel Hegel - 2010 11 13 ¦ 14:02:59
Csakhogy a v√°laszt√©k b√∂v√ľlj√∂n: Habsburg K√°roly f√Ķherceg – a magyar legitimista csoportok √°ll√°spontja szerint √Ķ Magyarorsz√°g kir√°lyi √©s Ausztria cs√°sz√°ri tr√≥njainak jogos √∂r√∂k√∂se

√Čs √©n azt gondolom hogy ez a sunyi csal√°d a eg√©sz mostani alkotm√°nyoz√°si √©s ecter√©ra ecet√©ra kiokuml√°l√≥ja! A t√∂bbi mind fizetett aspir√°ns csup√°n a parasztvakit√°shoz.
# | Hegel Hegel - 2010 11 13 ¦ 14:07:44
Imre rem√©lem nem valami kond√©rban v√©gezz√ľk be ez√©letbeli p√°lyafut√°sunkat:)
Egy√©bk√©nt pont tegnap egyik j√≥ ismer√Ķs√Ķmnek √©s l√°ny√°nak mondtam a sortalans√°g cim√ľ iz√© Kert√©szt√Ķl pici igazs√°gra √©pitett agymos√°szuhatag.

√Čs a 20 √©ves csak lesett.
Mondtam √©n is Hor√°k N√≥ra Marian Cozma meg a Tan√°r esetekn√©l √©bredtem.T√ļl egy√©rtelm√ľen hasonlitanak dolgok benn√ľk!
Megvallom el√Ķtte k√°d√°rista √©ra feln√Ķv√Ķjek√©nt???hmmmmm mi m√°s lehettem volna p√°rtonkiv√ľli szimpatiz√°nsk√©nt.H√°l istennek a t√∂meg meg a p√°rt nekem soha nem ment.

DE! igen egyszer kell valami sokkkk a csipatörléshez!
# | postaimre postaimre - 2010 11 13 ¦ 14:35:10
Awaking, k√∂sz√∂n√∂m, de √©rtesz! Szem√©lyesen ismerem √©n is r√©gr√Ķl √©s biztosan nem tudod, hogy 4 √©vig laktam T√∂k√∂l√∂n. Nem t√©telezem fel r√≥la, hogy tudatosan cselekszik, de √©ppen err√Ķl sz√≥l a "nem az esz√©√©rt szeretj√ľk" verzi√≥. A j√≥indulat√ļ szorgalmas h√ľly√©kkel sokkal t√∂bb baj van, mint a rosszindulat√ļakkal. Az, hogy nem akarja n√∂velni a lakoss√°g l√©tsz√°m√°t, √©n is tudom, mert a volt orosz lak√≥telep erre j√≥ p√©lda, de ett√Ķl f√ľggetlen√ľl teljesen mindegy mit tesz, mert √©ppen n√©gy telep√ľl√©s van √©rintve a rept√©r k√©rd√©s√©ben is. Szigetszentmikl√≥s egy jellegtelen, koncepci√≥tlan √©s hat√°rtalan √°tj√°r√≥h√°z, de ha meg√©rtetted, hogy a telep√ľl√©sek hat√°ra "hat√°rtalan" akkor az is vil√°goss√° v√°lik, hogy Hoffman szem√©lye nem is sz√°m√≠t igaz√°n. J√≥ lenne, ha valaki sz√≥lna neki a tervekr√Ķl √©s elmagyar√°zn√° az alaphelyzetet. √Čn megk√∂sz√∂nn√©m, ha az √∂sszef√ľgg√©seket odatenn√©d az asztal√°ra.
Hagy√≥r√≥l m√©g annyit, hogy be sem akart menni a cell√°j√°ba addig, am√≠g ki nem fert√Ķtlen√≠tett√©k el√Ķtte.
# | p√°los1200 p√°los1200 - 2010 11 13 ¦ 14:36:36
Sziasztok!
Ha valaki meggy√ļjtan√° a t√∂k√∂li talajban lev√Ķ kerozint akkor ism√©t holokauszt lenne?????
# | vivo vivo - 2010 11 13 ¦ 14:46:17
Ha valaki nem ismerné a képet! Jackie Kennedy látható rajta.
http://rexcurry.n...ennedy.jpg

http://www.google...s%3Disch:1
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 13 ¦ 15:10:08
Hegel
Szeg√©ny Hor√°k N√≥ra, Marion Cosma, √©s Sz√∂gi tan√°r √ļr mell√∂l nem szabad kifelejteni a "t√©ny√∂i √∂ngyilkos" csal√°dap√°t, feles√©ggel, k√©t gyerekkel -( √∂ ugyanis √ļgy lett √∂ngyilkos, hogy valaki tartotta neki a l√°ncf√ľr√©szt, majd a j√≥l v√©grehajtott akci√≥ ut√°n rendesen a hely√©re is tette ); √©s m√©g h√°ny eset van amir√∂l a m√©diumok nem is √≠rtak...

H 4ever

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.42 mŠsodperc
83,605,558 egyedi lŠtogatů