Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

M√°r csak a spulni maradt

NaplóBoldog Márton napját kívánok Marci fiamnak és mindenki másnak, akire illik és aki megérdemli. Jó ez a nap egy komolyabb áttekintésre is, ezért kihasználom.

M√©g, hogy nem HAARP-olj√°k az orsz√°g id√Ķj√°r√°s√°t? Most kaptam ezt a k√©pet!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Komment√°rk√©nt biztos annyit f√Ľzne hozz√° a metrol√≥gus, hogy „elromlottak a szenzorok”

Am√≠g frissek a benyom√°saim, le√≠rom, hogy a tegnap „f√ľst√∂l√©sen” kapott METRO-szerelv√©ny a Tarl√≥s √°ltal kinyilatkoztatott BKV cs√Ķdre (felf√ľggesztett m√Ľk√∂d√©si enged√©ly √©s 2000 milli√°rdos hi√°nyp√≥tl√°si sz√ľks√©glet) volt hivatott felh√≠vni a figyelmet, ugyanis a t√Ľzolt√≥k semmi nyom√°t nem tal√°ltak ami annak alapj√°ul szolg√°lhatott volna, de ugyancsak √©rtetlen√ľl √°lltak a Munk√°csy-tril√≥gi√°t a budai V√°rba depon√°l√≥ daru felborul√°sa el√Ķtt is. A m√°r √ľres kont√©nert visszaemel√Ķ daru egyszer√Ľen felborult, „mint egy b√ľd√∂sbog√°r”. Pszichol√≥gusk√©nt √©s hiper√©rz√©keny√≠tve m√°r ezekre az „√©rthetetlen” jelenetekre a szimb√≥lumb√≥l, illetve a k√©pek n√©zetts√©g√©t szolg√°l√≥ h√≠r√©rt√©kb√Ķl vagyok k√©nytelen kiindulni. A daru r√ļdja a keresztfa, m√≠g a feh√©r sz√©les kont√©ner rajta maga a kereszt, amely J√©zussal egy√ľtt a Golgot√°n ugyancsak felbukott, sz√°m szerint h√°romszor. Mivel a t√Ľzolt√≥k itt is √©rtetlen√ľl √°lltak a jelens√©g el√Ķtt, ez√©rt most megengedem magamnak a k√∂vetkeztet√©st, hogy ennek a h√≠rnek sem csak marketing√©rt√©ke van.
De n√©zz√ľk tov√°bb a list√°t. Orb√°n-Olstein √©ppen Kijevben van, de nem biztos, hogy eljut Moszkv√°ba, mert nehezen j√°rhat√≥ak mostan√°ban arrafel√© az utak a zsid√≥knak. A rep√ľl√Ķjegyek is egyre dr√°g√°bbak azokra a g√©pekre, amik oda tartanak, f√Ķleg az Izrael ir√°ny√°b√≥l indul√≥k sz√°m√°ra. Viktornak lehet olyan k√©ts√©gbeesett terve, hogy pr√≥b√°l egyezkedni, puhatol√≥zni Janukovicsn√°l g√°z-√ľgyben, mert tal√°n m√°r felfogta, hogy ha nem eszik babot, akkor nem lesz g√°z sem. Meg√©rtem a verg√Ķd√©s√©t, de mert nem √©rtette meg a strat√©gi√°t, ez√©rt ez az √ļt most nek√ľnk ker√ľl √ļjabb milli√≥kba, de tal√°n „okosabban” t√©r majd haza, nagy v√∂r√∂s fejjel √©s lel√≥g√≥ cserp√°kkal.
√Ām m√©g itthon olyan kijelent√©seket tett, amely az √©lelmiszer-iparosokat √©s keresked√Ķket vastagon √©rint. A k√ľlf√∂ldi term√©kek egy r√©sz√©vel kapcsolatosan egyenesen √°rtalmas, emberi fogyaszt√°sra alkalmatlan kifejez√©st haszn√°lt. De j√≥, hogy err√Ķl is besz√©l√ľnk m√°r √©vek √≥ta, de kapisg√°lj√°k m√°r itthon is, mert egy vizsg√°lattal hirtelen bebizony√≠tott√°k, hogy a multik „legmagyarellenesebbje” is mintegy 74%-ban forgalmaz „magyar term√©keket”. Mivel Magyarorsz√°gon szinte nincs termel√©s √©s m√°r csak √°tcsomagolnak, mert a k√∂nny√Ľipar, √©lelmiszeripar, h√ļsipar, mez√Ķgazdas√°g szinte teljesen le√©p√ľlt √©s ami maradt, az is zsid√≥ kezekben van m√°r. Milyen magyar term√©k? M√°r a csomagol√°s sem az, de nyilv√°nval√≥, hogy itt m√°r a kaz√°r-„magyar” az akir√Ķl Olstein besz√©l. Mi√©rt van az, hogy p√°r √©v alatt a f√Ľszerpaprika-termel√©s is egytized√©re cs√∂kkent? Hungaricumi? Tetszik nekem ez a porhint√©s, de az √©lelmiszer-hi√°ny el√Ķk√©peir√Ķl besz√©l√ľnk, amelyet a gazdas√°g l√°tv√°nyos felturb√≥z√°sa mellett m√°r a zsid√≥k lesznek hivatottak „magyark√©nt” megmenek√≠teni. Olstein nagyban j√°tszik, ez meg is l√°tszik!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Ez meg itt a G√∂bbels-i propaganda-g√©pezet narancsos v√≠zi√≥ja, amit√Ķl igen t√°vol √°llnak.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Az alkotm√°nyoz√°sos t√∂rt√©net is alakul. A Daka-f√©le t√∂rt√©netet felkapta a m√©lydia, de m√°r az √°ltalunk is felv√°zolt I. Levit√°n kir√°ly is felker√ľlt a palett√°ra, de j√∂n m√°r Horthy unok√°ja is √©pp a h√©tv√©g√©n √©s itt van a Habsburg-Soros Gy√∂rgyike is, sz√©pen be√°llni a sorba. A Daka k√©rd√©st (b√°r hi√°ba figyelmeztettem) nem siker√ľlt j√≥l el√Ķadni, mert m√°r a MVSZ √©s „Patrubani” is elhat√°rol√≥dtak (ez volt a dolguk), de az inkrimin√°lt interj√ļban siker√ľlt olyan m√©lt√≥s√°g√°ban egyedi felfog√°ssal rendelkez√Ķ „megt√∂rt √∂regembert” √∂sszehozni a l√°tszatot m√≠melve, aki 66 √©v √©s 6 h√≥nap hallgat√°s ut√°n t√∂rte meg a csendet √©s adta be ig√©ny√©t a „tr√≥nra”, de ha nem siker√ľl monarchi√°v√° v√°ltoztatni a zsid√≥ diktat√ļra nev√©t, akkor megel√©gszik egy kir√°lyi nyugd√≠jjal is. Nem ragozom ink√°bb, mert a politik√°hoz sem nem √©rtek, sem kedvem nincs m√°r megtanulni. Most mindenesetre ez arra volt j√≥, hogy m√°r S√≥lyom Laci (Kohn B√©la unoka) is azt nyilatkozza, hogy a r√©gi alkotm√°nyra kell √©p√≠tkezni, b√°r a mostani, amit az √Ķ segedelm√©vel eszk√°b√°ltak √∂ssze, nem is rossz. Mondom √©n, hogy k√©sz√ľl az a kir√°lys√°g √©s a cig√°ny √°llam ezen bel√ľl. A bolg√°rok is beterelhetik majd √Ķket √©s a n√©metek is deklar√°lt√°k, hogy nincs sz√ľks√©g√ľk arom√°kra, mert n√©lk√ľl√ľk √≠zesebb az √©let. A figyelemelterel√©shez most j√≥l j√∂n egy√©bir√°nt Ger√©b √Āgnes otthonsz√ľl√Ķs √ľgye, amely megold√°sa az eg√©sz zsid√≥-k√©rd√©s, magyar l√©tk√©rd√©s megold√°s√°val van √∂sszek√∂tve, de ha nem el√©g ez, akkor lehet nyammogni a kutyah√ļson, amelyet most dobtak a k√∂ztudatba, mint re√°lisan, fogyaszt√°sra alkalmass√° tehet√Ķ h√ļsf√©les√©get.
Azt√°n a helyzet is egyre l√°tv√°nyosabban terel√Ķdik az er√Ķszak ir√°ny√°ba. A TV-h√≠rad√≥k val√≥di hal√°l √©s b√Ľnlajtromok, amik tegnap is a TV2-n majd negyed √≥r√°ban sorolt, hogy ki k√∂vetett el √©s mit, mennyien haltak meg √©s hogyan, kiket √≠t√©ltek el √©s mi√©rt (cig√°nyokat az eml√≠tett esetekben). Megfogalmaz√≥dott bennem egy ny√≠lt lev√©l gondolata, amiben felh√≠vom az ORTT zszidajainak figyelm√©t erre is, mert nem el√©g hogy a libsibibsi m√©di√°ban csak cig√°ny-n√©ger-zsid√≥ √©s n√©ha t√°vol-keleti arcokat mutogatnak, de a h√≠rad√≥ √∂nmaga is tudatosan k√©sz√≠ti el√Ķ a pogromot. A TV h√≠rad√≥knak nevezett horrort√∂rt√©netek er√Ķszakot sugalmaznak √©s ezzel a hat√°ssal a tudatot oly ir√°nyba terelik, ahol a hal√°l √©s a rend√Ķr, bilincs, b√∂rt√∂n l√°tv√°ny√°val, gondolat√°val, az er√Ķszak fizikai form√°ihoz kond√≠cion√°lja a tudatlanokat. √Čs m√©g nekem mondj√°k azt, hogy f√©lelmet keltek az el√Ķad√°saimmal, pedig a val√≥di szorong√°sokat az ilyen zsid√≥-manipul√°ci√≥ t√∂lti ki. Ezeknek a „h√≠rszerkeszt√Ķknek” Dagan az √©desanyja √©s Netanjahu az apuk√°ja, ez√©rt nekik is kij√°r majd egy ingyenes „csak oda” dunai haj√≥mentes √ļsztat√°s, persze csak demokratikusan, ahogy azt a j√≥ √©des anyuk√°juk is el tudja k√©pzelni. Azt√°n itt van a ny√≠lt h√°bor√ļnak is a jele! Los Angeles mell√Ķl a tengerb√Ķl emelkedett ki egy ballisztikus, interkontinent√°lis rak√©ta, amelyre a m√©dia is „v√©letlen√ľl” lencsev√©gre tudott kapni. A PENTAGON (Pentagramma) meg √ļgy tesz, mintha nyomozna, pedig nem sok olyan „yellow submarine” √ļszk√°lhat a partk√∂zelben, ami ilyen c√©lra alkalmas √©s K√≠na ir√°ny√°ba l√Ķne ki atomt√∂ltet hordoz√°s√°ra is alkalmas „furcsas√°gokat”. Valamelyik bibold√≥ „bekattant” √©s eleresztett egy „b√©kagalambot”? A magyar√°zkod√°s sz√°nalmas, de ha volt tesztpil√≥ta a rakett√°ban, akkor igencsak megpirult, mert b√°rmi is volt a programozott c√©lja, azt nem √©rte el.
Link
http://jovonk.info/2010/11/10/los-angelesi-raketainditas

M√©g, hogy nincs h√°bor√ļ? Ilyet csak a legvadabb hidegh√°bor√ļban engedtek meg maguknak a zsid√≥k, s √∂r√∂mmel olvastam √©ppen ma, hogy az 50 –es √©vekben m√©g arra is vetemedtek, hogy bomb√°z√≥kat k√ľldtek az akkori CCCP-ba, s t√°n volt p√°r nehezebb szivar, ami ki is esett a g√©pekb√Ķl.

Ehhez k√©pest a FIDESZ-zsid√≥k tov√°bb √©p√≠tgetik itthon a s√°rb√≥l a v√°rukat, diktat√ļr√°jukat. A l√©trehozott mag√°nhadsereg√ľk a terrorelh√°r√≠t√≥k el√©g sz√°nalmas egy t√°rsas√°g, amir√Ķl eddig is tudtam, de most r√°er√Ķs√≠tettek erre m√°sok is. A TEK csapat√°nak 40%-a vez√©nyelt √©s a p√ļpj√°ra sem hi√°nyzik a t√∂bbi idi√≥t√°val val√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√©s. A zs√≠ragy√ļak k√∂zt van p√°r j√≥l kik√©pzett zsid√≥ is, de ezekn√©l a droghaszn√°lat is k√∂telez√Ķ felv√©teli penzum. √Črdekes magyar√°zat van erre. Sz√≥besz√©d alapj√°n, de val√≥s√°gtartalm√°t nem csorb√≠tva kapott inf√≥k alapj√°n 2006 √Ķsz√©n is voltak egys√©gek, akiket beitattak, hogy kontrolljuk ne legyen s ez√©rt is l√©ptek fel brut√°lisan. Most Izraelben is legaliz√°lni akarj√°k a „f√ľvet” √©s a seregben a buzikat lassan kiv√°lts√°gosk√©nt kezelik, mert ezek √≠gy p√°ros√≠tva √∂nkontroll-n√©lk√ľli „√°llatokk√°” v√°lhatnak. A TEK is ezen a nyomvonalon halad, s ha m√°r valaki kor√°bban szerhaszn√°l√≥ volt, akkor bevet√©s el√Ķtt egy kis anyaggal megsp√©kelve kisz√°m√≠that√≥bban lesz komplett baromm√°. F√©lelmetesen hangzik nem? AzUSA hadsereg√©ben a szerhaszn√°lat mindennapos, de az oroszok is szerett√©k a Vodk√°t, bevet√©s el√Ķtt √©s ut√°na is, mert sokan csak √≠gy tudt√°k elviselni a borzalmkat. Ez volt a balk√°ni h√°bor√ļban is. Nos, a TEK tan√°csad√≥it mind faji alapon diszkriminat√≠van √©s a saj√°t √°llatk√°ik √°ltal j√≥l „megk√≠nozva” ny√ļzatn√°m meg, persze demokratikus √©s alkotm√°nyos keretek k√∂z√∂tt. A legenda szerint, ha arra sor ker√ľl, a csapat fele azonnal lel√©p onnan, de a m√°sik fel√©b√Ķl is igen fogh√≠jas lesz a fel√°ll√≠tand√≥ egys√©g, akiket minden zozoksz√≥ n√©lk√ľl √©s lelkiismereti gy√∂tr√Ķd√©st elker√ľlve, er√Ķs √∂nv√©delmi felindul√°sb√≥l √©s t√∂megesen lehet majd „jobb l√©tre szender√≠teni”.
Link
http://jovonk.info/2010/11/10/tovabb-epul-narancsos-diktatura-lehallgatas-hazkutatas-biroi-engedely-nelkul

A rend√Ķr√∂k m√°r bizonyos helyeken nem kapnak a bej√°r√°shoz b√©rletet, de a ruhap√©nz√ľk is odaveszni l√°tszik. Kedves „magyar rend√Ķr”, t√°n meg akarod v√°rni a kir√ļg√°sod √©s zsid√≥ra cser√©l√©sed, vagy el√Ķtte az√©rt k√©sz vagy tenni is az√©rt, hogy kitakar√≠tsuk a fert√Ķt az orsz√°gb√≥l? Nem sok id√Ķt√∂k maradt m√°r a latolgat√°sra.
Sokan f√©lnek az √Ķrz√Ķ-v√©d√Ķkt√Ķl is, de nem kell, mert a val√≥di tartalomr√≥l √Ķk sem kapnak √°tfog√≥ k√©pet. Tegnap az In-Kal vezet√Ķj√©vel, Lasz Gyurival volt √©rkez√©sem besz√©lni a „r√°galmaz√°sos” √ľgyben. A b√≠r√≥ b√©k√≠t√Ķleg val√≥ fell√©p√©se el√Ķtt v√°ltottunk p√°r sz√≥t, s meggy√Ķz√Ķd√©semm√© v√°lt az, hogy fogalma sincs arr√≥l, mi √©s mi√©rt zajlik itt kicsiben √©s nagyban. Gyuri elmondta, hogy √Ķ √ľzletember, a p√©nz √©rdeli, a t√∂bbir√Ķl pedig nincs is tudom√°sa. Mimik√°ja, gesztusai √°ll√≠t√°s√°nak megfeleltek, de √©rdekl√Ķd√©ssel hallgatta meg, hogy mi is van val√≥j√°ban, ami miatt a fordulat eset√©n az In-Kal √©s a hasonsz√Ķr√Ľ szervez√Ķd√©sek likvid√°lva lesznek. A b√≠r√≥s√°gi √ľgy le lett z√°rva azzal, hogy tiszt√°ztuk, √©n amit mondtam, maggy√Ķz√Ķd√©sb√Ķl mondtam √©s most is vallom, s√Ķt, de ennek –a b√≠r√≥ okosan csavarta a dolgot – nem Gyuri szem√©ly√©t r√°galmaz√≥ c√©lja, hanem az igazs√°g felt√°r√°sa volt a c√©lja. Miut√°n ezt tiszt√°z√≥dott, jeleztem Gyurinak, hogy ha nem akar tudatlan maradni, olvassa z oldalt mert ma afel√© tend√°lunk, hogy egy In-Kal-os jelv√©ny visel√©se, maga ut√°n vonhatja a „jogos lincsel√©s” jogi k√∂vetkezm√©nyeit is. Megl√°tjuk, hogy hatott-e a d√≥zis, b√°r jelent√Ķs√©ge nincs t√ļl sok.
Aztán folytatom még:
V√°mos Gyuri a KIBESZ√ČL√ēBEN direktben k√©rte fel Lic√°t arra, hogy keresse meg Norv√©gi√°b√≥l, mert tavaszi besz√©lget√©s√ľk tartalmi r√©sze igen j√≥ ar√°nyban val√≥sult meg az√≥ta. Gyuri, tudod, hogy a dolgok nem √≠gy m√Ľk√∂dnek. Mondtam neked, hogy tiszt√°ban vagyok azzal, te tudod, hogy a v√©ge a t√∂rt√©netnek igen er√Ķszakos kinyuvaszt√°sa lesz azoknak, akiknek „k√≠gy√≥nyelv√ľk” van. Amit tudhatsz az itt van az oldalon a t√∂bbi pedig a Moosad-CIA bar√°ti agymen√©s √©s fant√°zia, esetleg a fekete-m√°gia t√©mak√∂re lehet. √Ėr√ľl√∂k, hogy kezdenek r√°j√∂nni a zsid√≥k k√∂z√ľl is egyre t√∂bben, hogy a „k√°sa nem nekik k√©sz√ľl.” Gyuri, ha a MAZSIHISZ-en kereszt√ľl Tel-aviv √ľzenni akar nek√ľnk valamit, akkor annak megvan a finomabb, cizell√°ltabb √°tad√°si k√≥dja is.

Most pedig a szok√°sos szemezget√©s a k√ľlhoni sajt√≥b√≥l.

Amerik√°b√≥l m√°sf√©l √≥ra lesz a rep√ľl√Ķ√ļt Izraelbe, ha ezt haszn√°lj√°k! Most kellett ezt is bejelenteni!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

K√∂zben a zsid√≥ a gr√ļzoknak Merkawa 4-es hiperszuper hk-at kezd el sz√°ll√≠tani!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Azt√°n a kedvencem ez a J√©zus szobor, ami Lengyelorsz√°gban, koron√°val a fej√©n ker√ľlt √©ppen most felavat√°sra, a maga 36 m√©ter√©vel
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A képi rész után mondom, hogy a G-20-ak elkezdték a purparlét. Kemény menet várható. Az arany drágul a pénz inflálódik még Izraelben is!
Obama gyorsan hazah√ļzott Indon√©zi√°b√≥l, a vulk√°ni hamura hivatkozva, de nem ez van m√∂g√∂tte. Izraelnek 400 milli√≥√©rt rep√ľl√Ķg√©peket √©s „okos bomb√°kat” adnak el, mik√∂zben ny√≠ltan besz√©lnek m√°r a zsid√≥-arab h√°bor√ļr√≥l. Ami nagyon megnyer√Ķ, hogy Ir√°n megmutatta az √Ķ SZ-300-asait, amelyek csak annyira oroszok, amennyire a gy√°rt√≥soruk az volt. J√≥ kis h√ļz√°s volt ez a r√©sz√ľkr√Ķl, de sz√ľks√©ges volt megl√©pni.
Medvegyevet D√©l-Kore√°ban d√≠szdoktorr√° avatt√°k √©s √ļgy t√Ľnik, hogy j√≥ √ļton haladnak a t√°rgyal√°sok a k√©t Korea egys√©ges√≠t√©se ir√°ny√°ba.
A NATO azt okoskodta ki, hogy Lengyelorsz√°g √©s a baltikumi √°llamok „v√©delme” c√©lj√°b√≥l kilenc hadoszt√°lyra lenne sz√ľks√©ge egy t√°mad√°s eset√©re. Ugyan nem nevezt√©k meg, hogy ki is akarna √©s mi√©rt az eml√≠tett orsz√°gokra t√°madni, de ez a terv alaphangon is 100 ezer katon√°t felt√©telez√Ķ”v√©delmi” oper√°ci√≥t jelentene. A k√©rd√©sfelvet√©s √∂nmag√°ban is direkt h√°bor√ļs esem√©nyeket vet√≠t el√Ķre.

HozzŠszůlŠsok

# | schmama schmama - 2010 11 11 ¦ 14:32:09
Boldog névnapot kívánok Marcinak és Minden Mártonnak!!
√Čn m√°r megettem a M√°rton napi ludat!!http://www.youtub...fm6NpVelyI
# | HER HER - 2010 11 11 ¦ 15:18:18
Boldog n√©vnapot, k√≠v√°nok Marcinak, er√Ķben,eg√©szs√©gben, gyermekes j√≥kedvel, der√Ľvel!
# | Mofer Mofer - 2010 11 11 ¦ 15:34:15
Boldog M√°rton napot, minden kedves M√°rton n√©vre hallgat√≥ id√∂snek, fiatalnak gyermeknek, j√≥ eg√©szs√©ggel, hossz√ļ boldog √©lettel, szereteben b√©kess√©gben.
http://www.youtub...re=related
# | harcos amazon harcos amazon - 2010 11 11 ¦ 15:35:11
Boldog n√©pvnapot k√≠v√°nunk Marcinak, ma egy√ľtt √ľnnepel√ľnk veletek, mert az √©n kisfiam Ferk√≥ ma 6 √©ves. Ebben a nyomor√ļs√°gos √©letben legal√°bb a gyermekeink mosoly√°ban lelhet√ľnk egy kis √∂r√∂met.
# | postaimre postaimre - 2010 11 11 ¦ 16:04:50
M√°rton k√∂sz√∂ni. Egy LEGO b√ļv√°rhaj√≥, rak√©takil√∂v√Ķvel volt a v√°gya. Most a kardot lecser√©lte erre.
9323, valahol elakadt a t√Ľ, vagy valamit nagyon nem √©rtesz. Nem c√©lunk a h√°bor√ļ s nem is rajtunk m√ļlik, hogy ha lesz, akkor az mire terjed ki. Ha mindezt siker√ľlt meg√©rtened, tal√°n √ļjra beindul a lelki m√Ľk√∂d√©sed is.
# | galgakukonya galgakukonya - 2010 11 11 ¦ 16:13:43
A HAARP-ra m√°r nincs is nagy sz√ľks√©g√ľk, elv√©gre itt ezen a t√°bl√°n is akadnak m√°r hasonl√≥ helyek.
EISCAT - Tromso, Norvégia
HISCAT - Svédország
DUGA - Ha jól tudom Csernobil mellett van
SURA - Niznij Novgorod környékén

Alaszk√°b√≥l sem okozna nagy probl√©m√°t a dolog, nyilv√°n, de ha minden igaz, ezek k√∂z√ľl az egyik nagyobb teljes√≠tm√©nnyel teszi a dolg√°t, mint alaszkai testv√©re.
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 11 11 ¦ 16:51:05
Sajnos, csak angolul tal√°ltam erre a h√≠rre eddig, de nem rossz, hogy helyi parasztok √©s t√ľntet√Ķk k√∂z√∂s er√Ķvel vissza tudtak szor√≠tani egy 17000 f√Ķs n√©met, francia, horv√°t lengyel, j√≥l felszerelt rend√Ķrsereget, akik kegyelmet k√©rnek a tiltakoz√≥ n√©pt√Ķl. Ugye, hogy semmi sem lehetetlen?

German people in unprecedented rebellion against government
http://tinyurl.co...

Valamint kösz Kerecsennek a korábbi kristálytiszta és borotvaéles analízisét, hogy mit mond Dolfi a Jobbik-nak. Nemcsak a jobbiknak!
# | Tulok Tulok - 2010 11 11 ¦ 17:18:43
Zsolti, Imre, √©s Ott√≥! Valamennyien tudj√°tok, hogy a k√©sz√ľl√Ķd√Ķ h√°bor√ļ annyiban k√ľl√∂nb√∂zik a kor√°bbiakt√≥l, hogy az ellens√©ges h√°torsz√°gok tartal√©kait √©s kereskedelmi lehet√Ķs√©geit, a mostani k√©sz√ľl√Ķd√Ķ eset√©ben, a megind√≠t√°s el√Ķtt teszik t√∂nkre. Ha sz√°mukra megfelele√Ķ szintre romlottak az √©lelmez√©si rendszerek, lesz h√°bor√ļ, de val√≥ban nem mi hat√°rozzuk meg, mikor legyen, mert ezt az USA √©s Irael akarja eld√∂nteni. Imre! M√°rtonnak sok boldog n√©vnapot, √©s leg√≥ b√ļv√°rhaj√≥ mellett r√°di√≥t√°vir√°ny√≠t√°s√ļ rep√ľl√Ķg√©p, √©s helikopter modelekkel is meg kellene lepni. 'Permetezni" ezekkel is lehetne, b√°r nem a sz√ļnyogokra gondoltam! Akadnak itt nagyobb m√©ret√Ľ v√©rsz√≠v√≥ k√°rtev√Ķk is! Nem √°rtana, ha valaki ilyeneket is tudna "profin" kezelni, mert legt√∂bb√ľnk gyermekkor√°b√≥l kimaradt!
Cezarfi! Teutoburger Wald-i esem√©nyek, Als√≥-Sz√°szorsz√°gban, az els√Ķ l√©p√©sei a n√©met √©bredez√©snek. A Merkel-junta adminisztrat√≠v terrorj√°t az OMF-BRD ter√ľlet√©n √°llom√°soz√≥ 46000 amerikai √©s 50000 brit katona bevet√©se fogja "megkoron√°zni".
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 11 11 ¦ 17:55:28
A Teutoburger Wald-i esem√©nyek felvillanyoztak kiss√© ,mert m√°r csak azt l√°ttam, hogy mint az egykor el√©g n√©pszerû n√©met dal mondta (tal√°n nem illik ilyesmit id√©zni, de b√°nja fene):
Zum letzten Mal
Wird Sturmappell geblasen!
Zum Kampfe steh'n
Wir alle schon bereit!
Bald flattern Hitlerfahnen
Über allen Straßen
Die Knechtschaft dauert
Nur noch kurze Zeit!
De bizony a Knechtschaft=szolgas√°g 80 √©v eltelt√©vel m√©g mind√≠ tart, s√īt!
√ćgy j√≥l esett l√°tni, hogy a gyalogparaszt is k√©pes valamire. Az ami-britt katon√°k bevet√©se majd megl√°tjuk, hogy fog menni.
# | Hegel Hegel - 2010 11 11 ¦ 18:25:23
H√°√°t Imre nem lettem nyugodtabb.
Ugy gondolom csak Marci fiad sz√°mit most isten √©ltesse, √©s j√°tszon addig amig engedi a politika.Mert tudom 56 ban hogy f√©lt√ľnk gyerekek mert nem √©rtett√ľnk semmit a dologb√≥l. Igaz az√≥ta se lettem felvil√°gosultabb xarkavar√°s √ľgyileg amit a politikusok csin√°lni tudnak.Repkednek meg h√ľlyes√©geket besz√©lnek √∂ssze vissza erre arra.Ahelyett hogy √ľln√©nek a valagukon √©s dolgozn√°nak rendesen. Abba m√©g egy j√≥iz√ľ f√°radts√°g is belef√©r √©s nyugodt √°lom de igy????


Nah Boldog n√©vnapot meg a m√°sik kisfiunak boldog sz√ľlinapot kiv√°nok!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.69 mŠsodperc
83,605,190 egyedi lŠtogatů