Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Izrael=Európa; Európa=Magyarország; Izrael=Magyarország!

Napl√≥„Nah ezek ut√°n mondj√°tok ti retkek, hogy a jobbik zsid√≥!
Ti khm…! N√©zz√©tek meg a vide√≥imat, ti nyavaly√°s zsid√≥b√©rencek!”
:
Link = http://kuruc.info/r/34/69207/ - √©rkezett az √ļjabb er√Ķlk√∂d√Ķ lev√©l a gy√∂kkett√Ķ jobbikos NBH-St√≥hl.
Miel√Ķtt azonban a m√°r kialakult k√©pet kisz√≠nezn√©nk, olvassunk bele ebbe a t√∂bb sz√°z oldalas remekm√Ľbe, ami most Martonyi neve alatt alak√≠tgatn√° a zsid√≥ „√ļj vil√°gtrendet”.

Link = http://www.parlament.hu/irom39/01473/01473.pdf

„Ugye f√°j? H√°t ne kiab√°lj. Sz√°jadat betedd, S nyisd ki f√ľledet, Nyisd ki ezt a kis kaput; Majd megl√°tod, hogy mi fut. Rajta √°t fejedbe.” (PS)

De t√©rj√ľnk vissza a nyit√°nyhoz.

Link = http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=73202

"Martonyi: Magyarorsz√°g el√Ķmozd√≠tja a k√∂zel-keleti b√©kefolyamatot

Magyarorsz√°g az Eur√≥pai Uni√≥ keleti politik√°j√°val √∂sszhangban, uni√≥s tag√°llamk√©nt √©s a j√∂v√Ķ √©v els√Ķ fel√©ben az EU soros eln√∂kek√©nt is, megpr√≥b√°lja el√Ķmozd√≠tani a k√∂zel-keleti b√©kefolyamatot - jelentette ki h√©tf√Ķn Martonyi J√°nos k√ľl√ľgyminiszter k√∂zel-keleti l√°togat√°s√°nak izraeli √°llom√°s√°n. A magyar politikus a MTI-nek elmondta: megbesz√©l√©st folytatott koll√©g√°j√°val, Avigdor Liebermannal √©s a tal√°lkoz√≥n meg√°llap√≠tott√°k, hogy m√©ly bar√°ts√°g van a k√©t orsz√°g k√∂zt, kapcsolataik folyamatosan fejl√Ķdnek. Megvitatt√°k a k√∂zel-keleti b√©kefolyamat helyzet√©t, s sz√≥t ejtettek Ir√°nr√≥l is. Egyet√©rtettek abban, hogy k√∂z√∂s √©rdek, hogy egy stabil Izrael meg√°llapod√°sra jusson a palesztin f√©llel.
A magyar diplom√°cia ir√°ny√≠t√≥ja tal√°lkozott Reuven Rivlinnel, az izraeli parlament eln√∂k√©vel, Dan Meridor minisztereln√∂k-helyettessel, h√≠rszerz√©si √©s atom√ľgyi miniszterrel, valamint Daniel Herskoviccal, Izrael magyar sz√°rmaz√°s√ļ tudom√°nyos √©s technol√≥giai miniszter√©vel. A magyar k√ľl√ľgyminiszter tisztelet√©re este fogad√°st adott Jeruzs√°lemben az Izraelben √©l√Ķ magyarajk√ļak k√©pviselet√©ben Josef Weiss, Magyarorsz√°g tiszteletbeli konzulja. A rendezv√©nyen Martonyi J√°nos elmondta, hogy a k√©t orsz√°g m√©ly t√∂rt√©nelmi bar√°ts√°g√°nak fontos t√©nyez√Ķje a vir√°gz√≥, identit√°s√°t egyre jobban visszanyer√Ķ magyarorsz√°gi zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g √©s a magyarul besz√©l√Ķ izraeliek, akik k√∂z√ľl m√°r t√∂bb mint 15 000-en rendelkeznek magyar √°llampolg√°rs√°ggal, s Budapest sz√°mol a k√∂zelj√∂v√Ķben a t√∂rt√©nelmi Magyarorsz√°gr√≥l sz√°rmaz√≥ magyarajk√ļ izraeliek √°llampolg√°rs√°gi k√©relmeivel is. A kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g int√©zm√©ny√©t az izraeli korm√°ny elfogadja √©s t√°mogatja. A magyar korm√°nyt sem zavarja, ha Magyarorsz√°gon √©l√Ķ magyar emberek f√∂lveszik az izraeli √°llampolg√°rs√°got, hiszen mindez csak a kapcsolatok er√Ķs√∂d√©s√©t szolg√°lhatja - mondta. Martonyi kedd d√©lel√Ķtt R√°mall√°hba, a Palesztin Hat√≥s√°g k√∂zpontj√°ba utazik, ahol Rij√°d al-Malki k√ľl√ľgyminiszter fogadja, √©s v√°rhat√≥an Szal√°m Fajj√°d minisztereln√∂kkel is tal√°lkozik. Ezzel kapcsolatban a Jerusalem Post c√≠m√Ľ lapnak h√©tf√Ķn adott interj√ļj√°ban azt mondta: a palesztinoknak ink√°bb vissza kellene t√©rni√ľk a t√°rgyal√≥asztalhoz, mint hogy egyoldal√ļan ki√°lts√°k ki √°llamukat. Ezenk√≠v√ľl tart√≥zkodniuk kell a terrorcselekm√©nyekt√Ķl. Izraelnek pedig valamilyen form√°ban ism√©t morat√≥riumot kellene bevezetnie a ciszjord√°niai zsid√≥ telepeken folytatand√≥ √©p√≠tkez√©sekre - tette hozz√°. Ir√°nnal kapcsolatban Martonyi azt mondta: nem √©rt egyet Benj√°min Netanjahu izraeli minisztereln√∂kkel abban, hogy elrettent√Ķ katonai fenyeget√©sre van sz√ľks√©g Ir√°nnal szemben, mert csak √≠gy lehetne megakad√°lyozni, hogy Teher√°n atomfegyver birtok√°ba jusson. Azzal az izraeli helyzet√©rt√©kel√©ssel azonban egyet√©rt, hogy Ir√°n nagy fenyeget√©st jelent."


Link = http://hir3.hu/index.php?hir=magazin&hirid=48034&kat=2

Ugye v√©letlen volt, hogy pont miut√°n Martonyi kinn mutyizik, m√°snap m√°r meg is szavazz√°k Izrael EU tags√°g√°t? Kell m√©g valakinek bizony√≠tani a zsid√≥ betelep√≠t√©st? M√°r a Jobbik is tiltakozik, vagyis nem a Jobbik, hanem helyette p√°r fogott szem√©ly, de az az √°tlagradik√°lisnemzetinek doszt mindegy, mert eddig sem l√°tott ki a fej√©b√Ķl, s mostanra meg azt √©rzi, hogy na most v√©gre egyszer j√≥l odamondott a p√°rtja a zsid√≥knak, pedig h√°t ugyanazok √ľlnek minden padsorban, csak kicsit m√°sfel√© van f√©s√ľlve a frizur√°juk.

A teljes k√©phez tartozik, hogy Zazri az USA-ban enged√©lyt kapott a „zsid√≥z√°sra”, s noha a jobbik-NBH-s √°ltal eml√≠tettek mindegyike kaz√°r, az√©rt javaslom, olvass√°tok el ezt az el√©g korrekt elemz√©st, amely csak a felsz√≠nt vakargatja.

Link = http://hvg.hu/itthon/20101105_jobbik_belso_viszonyok_konfliktusok

Ezek szerint, amit eddig is √≠rtunk, az utols√≥ sz√≥ig igaz, s ha olyasmit olvastok, hogy Szegedi Csan√°d (kann√°cska) sz√°rmaz√°s√°val kapcsolatban √©ppen a p√°rt radik√°lisai akarnak zsarol√≥ poz√≠ci√≥t kiv√≠vni, akkor tudhatj√°tok, hogy ez az√©rt van, mert Jord√°n-parti sz√©kely. M√°r p√°rszor elmondtam, hogy tudom√°som szerint Morvai Anyja Fekete, nagyapja Schweitzer rabbi, m√≠g Gaudi sem Gaudi mert ez az asszony neve –ha igaz-, s egyik√ľk sem jobbikos. Volner, Nov√°k arc√°ra van √≠rva, hogy szint√©n nem kicsit k√≥serek, de Szab√≥ G√ĀBOR, a kis "szm√∂re", a h√°tt√©rember sem k√©rd√©ses. M√°r annyiszor kives√©zt√ľk ezt, de van aki nem akarja meg√©rteni, hogy a Jobbik zsidajainak most bizonyos hat√°rokon bel√ľl lehet verni a pal√°vert, de csak az√©rt, mert m√°r k√©s√Ķ, ahogy a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g k√©rd√©s√©ben is √©s a rend√Ķrs√©gi t√∂rv√©nnyel kapcsolatban, vagy az √∂ssze √ľgyeket n√©zz√ľk. A szerep√ľk most az, mint Csurk√°nak volt a MI√ČP-ben, MI√ČP-el. Ez Soros (SCHWARTZ) is j√≥l tudja. A Parlament arra j√≥l hogy a zsid√≥ elvitatkozz√©k a zsid√≥val √©s „az Isten-adta n√©p” ezt j√≥l bevegye, mint m√°r annyiszor. Ha egy az oldalra ide t√©ved√Ķ v√©letlen√ľl el kezdi olvasni az archivumot, akkor r√°j√∂n, hogy egy √©ve ezt mondom, ezt √≠rjuk, s m√°r Zazi (nem Vona, nem Von√≥, hanem az eredeti Zazrivecz-b√≥l k√©pz√Ķd√∂tt „becen√©v”). Naiv is, meg j√≥sz√°nd√©k√ļ is, meg …, de itt m√°r ez nem j√∂n √∂ssze, mert nemr√©g √Ķ maga nyilatkozta, hogy;
Nemzeti radik√°lis p√°rtok izraeli befoly√°s alatt?
- Igen. Furcsán hangzik, de látok ilyen tendenciákat. Szerintem nagy hiba. Az egyik problémától való félelem még nem azt jelenti, hogy egy másikba fejjel kell belerohanunk.


Link = http://kuruc.info/r/6/68710/

Tehát akkor nézze a színdarabot, aki csak akarja, s aki bármit is elhisz még abból, ami ott zajlik a trágyadomb tetején, az magára vessen! Persze az idiótáknak mindegy!
Nem is ez lett volna m√°r a t√©m√°m, hanem Lady Gaga. Ez a „kellemes” zsid√≥ t√ľnem√©ny √©s m√©g n√©h√°ny „szt√°r” √©ppen Budapesten tart√≥zkodik-dott (Angelina J√ļlia, Brad Piti √©s m√©g sokan m√°sok).
„√Čl√Ķben jelentkezett be a Music Television zenet√©v√© madridi d√≠jkioszt√≥j√°nak g√°l√°j√°ba az √©nekesn√Ķ vas√°rnap este a Papp L√°szl√≥ Budapest Sportar√©n√°b√≥l.” H√°romszor is megakasztott√°k a koncertet, mintegy „v√©letlen√ľl”.

Link = http://www.hir24.hu/szines/166281/haromszor-szakitottak-felbe-lady-gaga-budapesti-koncertjet.html

Nos, „mis(s) Picsa” t√∂k√©letesen fejezi ki a multikulti idiotizmust, ami√©rt a budapesti USA-zsid√≥ nagyk√∂vet ki is t√ľntette iziben. K√∂zben megnyilatkoztatt√°k Sting-et is, aki elmondta, hogy a rend az, hogy fizess√ľk az ad√≥nkat az √°llamnak √©s j√°rjunk el szavazni. Komolyan mondom, hogy a butas√°g n√°la csak f√°j, de ahogy ezt √∂sszerakj√°k a k√≥sertv-ben, az Kalasnyikov√©rt ki√°lt. Nyilv√°n ezt nem √©rtik azok akik semmit nem √©rtenek abb√≥l, amit eddig is √≠rtunk, de ezen √©n csak √ļgy v√°ltoztathatok, ha a sz√°lakat √∂sszek√∂tve t√°lalom, hogy mi is zajlik a vil√°gban.
A vil√°g figyelm√©t Budapest-Magyarorsz√°g ir√°ny√°ba terelik a cig√°nyk√©rd√©ssel, Olstein-Orb√°n idi√≥tas√°gaival, amire m√°r az USA elemz√Ķi is „k√©nytelenek” foglalkozni, mik√∂zben Martonyi a K√∂zel-Kelet k√©rd√©s√©t akarja Magyarorsz√°ggal „megoldatni” √©s a t√∂bbi…Most van az, hogy miel√Ķtt Magyarorsz√°g lenne az EU „k√∂zepe”, m√°r el√Ķtte P√©cs az EU „kultur√°lis f√Ķv√°rosa” √©s lassan minden √ļt ide vezet. A kereteket elk√©sz√≠tett√©k s most akarj√°k a sz√°lakat √∂sszeh√ļzni, hogy a pontos k√©p kialakuljon. Aki ezt nem l√°tja, az nem l√°t SEMMIT, √©s bizony alig l√°tja ezt az orsz√°gunkban is n√©h√°ny szem√©ly, b√°r egyre t√∂bben sejtik, hogy ez√©rt nem √©rtik mi √©s mi√©rt zajlik, mert nem l√°tnak valamit, ami ezt megmagyar√°zhatn√°.

A Fideszen bel√ľl is √°ll a b√°l, nem csak a Jobbik „l√©gi√≥sai” k√∂z√∂tt. A „titkos” korm√°ny√ľl√©s egyik t√©m√°ja az √°l-Pint√©r meneszt√©se √©s L√°z√°r „felt√°maszt√°sa”, de ott is a „gy√∂kkett√Ķk” uralkodnak, mert nem csak zsid√≥k, de hozz√° rosszul inform√°ltak is. A „bels√Ķ ellen√°ll√°s” nem akarja sem az √°l-Piny√≥t, sem L√°z√°rt, ezen megy most a brusztol√°s. A bels√Ķ fesz√ľlts√©g m√∂g√∂tt a titkosszolg√°lati tev√©kenys√©g lehet a leger√Ķsebb, s kis k√©pvisel√Ķk azt hiszik, hogy b√°rmibe is belesz√≥lhatnak? Az az id√Ķ sose volt. Egy√©bk√©nt m√©g K√≥s√°t tartj√°k helyre, t√©tre befut√≥ra es√©lyesnek, mert ugye Debrecenben csak az √ļj stadionra 10 milli√°rdot akarnak k√©t √©v alatt most is √°llami dot√°ci√≥b√≥l k√∂lteni. Pedig ugye j√≥l √°llunk!

43,6 milliárd forint az államháztartási hiány októberben

Az els√Ķ t√≠z havi hi√°ny 1132,7 milli√°rd forint, az √©ves el√Ķir√°nyzat 131,1 sz√°zal√©ka volt.

Az √°llamh√°ztart√°s - helyi √∂nkorm√°nyzatok n√©lk√ľl sz√°molt - p√©nzforgalmi egyenlege okt√≥berben 43,6 milli√°rd forint hi√°nnyal z√°rt, m√≠g szeptemberben ez az adat 7,7 milli√°rdra r√ļgott. Az els√Ķ kilenc havi deficit 1089,1 milli√°rd forint, az √©ves el√Ķir√°nyzat 125,1 sz√°zal√©ka volt.
A Nemzetgazdas√°gi Miniszt√©rium gyorsjelent√©se r√∂gz√≠ti: az els√Ķ t√≠z h√≥nap 1132,7 milli√°rd forint √∂sszeg√Ľ deficitje nem tartalmazza a bankad√≥ decemberre v√°rt k√∂zel 90 milli√°rd forintos, a h√°rom t√∂bbi - v√°ls√°gad√≥t fizet√Ķ - szektorb√≥l sz√°rmaz√≥, decemberi esed√©kess√©g√Ľ 160 milli√°rd forintos bev√©teleit, tov√°bb√° az √©v utols√≥ k√©t h√≥napj√°ban a Nyugd√≠jbiztos√≠t√°si Alapba v√°rt 60 milli√°rdos bev√©telt, amelyek r√©v√©n tarthat√≥ az idei p√©nzforgalmi, valamint a 3,8 sz√°zal√©kos eredm√©nyszeml√©let√Ľ hi√°nyc√©l.
A 2010. okt√≥beri 43,6 milli√°rd forintos √°llamh√°ztart√°si deficiten bel√ľl a k√∂zponti k√∂lts√©gvet√©s 53,5 milli√°rdos, a t√°rsadalombiztos√≠t√°s 7,7 milli√°rdos hi√°nnyal, m√≠g az elk√ľl√∂n√≠tett √°llami p√©nzalapok 17,6 milli√°rdos t√∂bblettel z√°rtak.
A k√∂zponti k√∂lts√©gvet√©s √∂sszes bev√©tele k√∂zel 33 milli√°rd forinttal elmaradt a tavalyi okt√≥beri √∂sszegt√Ķl. A f√Ķbb ad√≥bev√©telek elt√©r√Ķ m√≥don alakultak: az egyszer√Ľs√≠tett v√°llalkoz√≥i ad√≥, valamint a j√∂ved√©ki- √©s regisztr√°ci√≥s ad√≥-bev√©telek meghaladt√°k a tavalyi √∂sszeget, m√≠g a t√°rsas√°gi ad√≥-, az √°ltal√°nos forgalmi ad√≥- √©s a szem√©lyi j√∂vedelemad√≥-bev√©telek elmaradtak az el√Ķz√Ķ √©vit√Ķl. Az √°llami vagyonnal kapcsolatos bev√©telek is kisebbek voltak a m√ļlt √©vin√©l, azonban figyelembe kell venni, hogy tavaly k√∂zel 20 milli√°rd forint osztal√©k befizet√©s√©re ker√ľlt sor okt√≥ber h√≥napban.
A gyorsjelent√©s meg√°llap√≠tja: a kiad√°si oldalon a mintegy 82 milli√°rd forinttal t√∂bb kifizet√©st els√Ķsorban "a garancia √©s hozz√°j√°rul√°s a tb-alapok kiad√°saihoz" el√Ķir√°nyzat tavalyin√°l magasabb alakul√°sa okozta, ami az elt√©r√Ķ finansz√≠roz√°si rend k√∂vetkezm√©nye: az Eg√©szs√©gbiztos√≠t√°si Alap az el√Ķz√Ķ √©vhez viszony√≠tva k√∂zel dupl√°j√°val nagyobb, az alap bev√©tel√©t n√∂vel√Ķ t√°mogat√°st kap a k√∂lts√©gvet√©st√Ķl. A Nyugd√≠jbiztos√≠t√°si Alap eset√©ben pedig a k√∂zponti k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°sok √°tutal√°si rendje havi √ľtemez√©sre m√≥dosult a tavalyi h√°rom alkalom (m√°rcius, november √©s december) helyett.
A kiad√°sok eset√©ben a t√∂bblet f√Ķk√©nt a magasabb nyugd√≠jkiad√°sok k√∂vetkezm√©nye, emellett magasabb √∂sszegben teljes√ľltek a lak√°s√©p√≠t√©si t√°mogat√°sok, az √°llami vagyonnal kapcsolatos kiad√°sok, tov√°bb√° a kamatkiad√°sok √©s a hozz√°j√°rul√°sok az EU k√∂lts√©gvet√©s√©hez is.
Tavaly okt√≥berben a k√∂zponti korm√°nyzat p√©nzforgalmi m√©rlege 10,7 milli√°rd t√∂bbletet mutatott, az els√Ķ t√≠z h√≥nap √∂sszes√≠tett hi√°nya p√©nzforgalmi szeml√©letben 1047,8 milli√°rd forint volt.”

Link = http://www.hir24.hu/gazdasag/166700/436-milliard-forint-az-allamhaztartasi-hiany-oktoberben.html

„H√°t ez√©rt ny√ļltak hozz√° a nyugd√≠jhoz √©s a t√∂bbi bev√©teli forr√°shoz pl: bankokra kivetett extra ad√≥,mivel m√°r szeptemberben elk√∂lt√∂tt√©k az √©ves keret 125.1 %-√°t. A „kis huncutok” azt hiszik kih√ļzhatj√°k m√©g 2 h√≥napig a semmib√Ķl???”

Nos, kedves „jobbikosok” mindezt nektek nem is kell tudni, csak lengettetni a Parlamentben az „antiszemita” molin√≥kat, had rik√°csoljon a Soros-m√©dia a rasszizmusunk miatt. M√°r csak annyi k√©rd√©s maradt, amire v√°laszt kell adni, hogy ha m√°r majd k√©t √©ve meg√≠rtam, hogy az EU-eln√∂ks√©g√ľnk alatt akar Izrael bes√©t√°lni az EU-ba, √©s most kider√ľlt, hogy a kir√°lys√°g kapcs√°n m√°smilyen k√∂tel√©kkel is ide lesz bilincselve, akkor mi√©rt van az, hogy err√Ķl m√©g egyetlen „radik√°lis” meg „nemzeti politikus” sem emelt sz√≥t ott, ahol a zsid√≥ homokoz√≥ja tal√°lhat√≥? Mindig csak ut√≥lag √©s mindig csak azok nyiv√°kolnak, akik ezt most is megteszik. P√°r csak az a k√©rd√©s, hogy ha P√∂rzse kult√ļr√°lt kijelent√©st tett, akkor mi√©rt is kellett bocs√°natot k√©rni a „szarh√°ziakt√≥l”, mik√∂zben Vona holokauszt-tagad√°s v√©lelmezett gyan√ļj√°ba esett? M√°r csak mosolygok ezeken a boh√≥cokon, mert ugyan Izrael az EU-n kereszt√ľl j√∂n Magyarorsz√°gra, de j√≥l van ez √≠gy, mert legal√°bb m√°r nincs mit magyar√°zni a parasztnak sem a terveikkel kapcsolatban, s amit eddig ak√°r az √©n hagym√°zas k√©pzelg√©seimnek v√°ltak, sokaknak t√©ny lesz, √≠gy egy csap√°ssal lehet hetet √ľtni. Meglehet√Ķs vid√°ms√°ggal n√©zem, hogyan verg√Ķdnek, am√≠g sz√©t nem esnek egy kem√©nyebb fel√ľt√©s ut√°n.

No meg m√©g egy pillanatra. A m√ļltkor 600 milli√≥ doll√°rr√≥l besz√©lt a FED, amit belepump√°l a gazdas√°gba, de m√°r egymilli√°rdn√°l tartunk, mert ezzel tudja kifizetni saj√°t ad√≥ss√°g√°t. D√ľb√∂r√∂g a h√°bor√ļs g√©pezet, de err√Ķl szint√©n nem besz√©lnek, mert m√©g a v√©g√©n elgondolkodn√°nak az emberek √©s a politikusaikat a Dun√°ba hajtan√°k, nagy szeretettel.

HozzŠszůlŠsok

# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 11 09 ¦ 15:54:39
Mondhattok b√°rmit, ezt a hatalmat 2006.-ban kellett volna megt√∂rni, megregul√°zni, majd elpuszt√≠tani! Akkor tal√°n volt m√©g kell√Ķ d√ľh, √©s inspir√°ci√≥ az emberekben.

√Čs ugye valljuk be, akkor m√©g nem voltak hazafiakat √ľld√∂z√Ķ t√∂rv√©nyek, terrorelh√°r√≠t√°si k√∂zpont, Lisszaboni szerz√Ķd√©s, Eur√≥pai csend√Ķrs√©g, √ļj vil√°grend, stb...

Most meg azt√°n m√°r cseszhetj√ľk a csendes forradalmunkat, hiszen hal√°los ellens√©geink m√°r csak arra v√°rnak,hogy hib√°zzunk, √©s a j√≥l megfont k√∂teleiket a nyakunk k√∂r√© tekerj√©k!
# | postaimre postaimre - 2010 11 09 ¦ 16:09:56
Genya, kasar m√°r √©rti, pedig √Ķt is sodorja a lelke, hogy itt v√°ltoztatni az eg√©szen lehet √©s most ez van folyamatban. Ehhez mi "kicsik vagyunk", b√°r beind√≠tottuk, ez k√©ts√©gtelen, s k√©sz√ľln√ľnk kell, mikorra √©r ide a staf√©ta. A filmekben ez a fesz√ľlt pillanat az, amikor az ellens√©g f√∂l√©nyben √©ppen gy√Ķzelemhez k√©sz√ľl, s m√°r a dramaturgia szerinti v√©g el√Ķtti pillanatban megjelenik a felment√Ķ sereg. Persze az adott helyzetben kicsit m√°s a dramaturg elk√©pzel√©se, de √∂ssze kell v√°rni a tetveket, hogy egyszerre lehessen agyoncsapni √Ķket. Ne agg√≥dj, hanem √©ld t√ļl addig is. Ha nem b√≠rni valaki, akkor tegye meg amit a sz√≠ve dikt√°l, de marhas√°got ne tegyen, ha lehet. A rendszer mag√°t szedi sz√©t, s ebben seg√≠tenek is neki.
# | parlagfu parlagfu - 2010 11 09 ¦ 16:29:48
Egyet√©rt√ľnk tisztelt Genya dr! Csak sajna a csendest√∂bbs√©g a t√ľntet√Ķket fik√°zta a tv-k kott√°ja szerint, ahalyett hogy csatlakoztak volna. De sajna ez a n√©p(?) egy b√ľd√∂set nem mer m√°r fingani, nemhogy √©rdek√©rv√©nyes√≠teni!
# | postaimre postaimre - 2010 11 09 ¦ 16:46:42
√ögy szeretem hallani, amikor mindenki a saj√°t korl√°tainak √ľtk√∂zve koppanva kott√°zza azt, amit nem k√©pes meg√©rteni.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 11 09 ¦ 16:53:07
He-he!
Az alliter√°ci√≥val csak m√©gjobban megzavarod √Ķket Imre!
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 11 09 ¦ 17:02:43
Imre, a rendszer inog, instabil, és lassan rohad el, ez igaz. De még mindig áll!
A f√Ķk√©rd√©s: meddig??
Felment√Ķsereg?
Valami√©rt √©n √ļgy √©rzem magunkra maradtunk a harcunkban, b√°r t√©vedn√©k.

Kár lenne addig kivárni míg ellenségeink fel nem adják az utolsó kenetet e nemzetnek.
# | Tasi Tasi - 2010 11 09 ¦ 17:18:40
"Ink√°bb kev√©s oroszl√°n mint sok ny√ļl!" - Dob√≥ Istv√°n

KITART√ĀS!
# | Tasi Tasi - 2010 11 09 ¦ 17:29:26
Az √Ārp√°d vez√©rr√Ķl sz√≥l√≥ k√∂nyvben amit most olvasok az van √≠rva √©s van benne szerintem valami. Mivel a magyar n√©p Nyilas jegy√Ľ √©s van olyan peri√≥dus mikor "rejt√Ķzk√∂dn√ľnk" kell √©s van mikor ki kell t√∂rn√ľnk. Csak ha felcser√©lj√ľk a kett√Ķt akkor hogy mikor nem k√©ne √©s kit√∂r√ľnk akkor az nemzet hal√°llal is v√©gz√Ķdhet.
Teh√°t a T√°ltosokat k√©ne megk√©rdezni ezt az id√Ķpontot meghat√°rozni. Lehet ez az id√Ķ 2012 valamelyik h√≥napja?
Szóval érdekes dolgok vannak a könyvben annak ellenére hogy regényes de szerintem így is a dolgok mélyére lehet látni.
Tudom hogy gy√Ķzni fogunk! Nagy vesztes√©gek √°r√°n de meglesz!

KITART√ĀS!

√Ārp√°d n√©pe HEJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 11 09 ¦ 17:36:24
Ha tov√°bbra is gy√°va m√≥don, rejt√Ķzk√∂dik, √©s megh√ļzza mag√°t e n√©p, akkor m√°r biztosan r√° szakad a t√©tlens√©g b√Ľn√∂s terhe!

√Čbresztgess√ľk m√©g az embereket?!
De meddig √©bresztgess√ľk a fel√©breszthetetleneket?! Pics√°ba az eg√©sszel!
A legjobb védekezés a támadás!
# | postaimre postaimre - 2010 11 09 ¦ 17:37:27
holdf√©nymoto, akkor pont √∂ttel t√∂bb att√≥l, mint amire sz√°m√≠tottam! K√©rdezd meg Pet√Ķfit, h√°nyan volt?:P
SzM, a zen√©t nem √©li csak a szerz√Ķ, a t√∂bbiek pedig es√©lyt kapnak r√°, hogy ezt tegy√©k. Neh√©z meg√©rteni, hogy itt zenekar j√°tszik, ugyan egyedi hangszereken, de ebb√Ķl koncertnek kell lenni!
Genya, ha akarod, ha nem, ha érted, ha érzed, ha nem, akkor is Tibor most lényegre tapintott.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.91 mŠsodperc
83,043,282 egyedi lŠtogatů