Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Martonyi, már Tunya, Pinyó-plasztika

NaplóNetanjahu az USA-ban, Martonyi újra Izraelben, mert a valódi hazája az. Miután Liebermannal jól kitárgyalták magukat, most épp a katonai felderítés és a híradás vezetõi próbálnak valami ész-félét tölteni a fejébe. Kicsit késõn kez6dik észlelni, hogy „helyzet van”. A NATO fõtitkára kijelentette, hogy „Oroszország nem az ellenségünk, hanem a barátunk”, s talán ezért is „gondolkoznak” erõsen az izraelita „ magyar” kormányban is. Jelek vannak. Az éppen katonai célból lezárt „magyar” légtérben olyan 1 km magasságban tegnap délután folyamatosan repültek a katonai szállítógépek K-Ny irányba. Olyan, mintha költöztek volna. Pár napja civil forrásból értesültem arról, hogy Hûvösvölgyben is tudni vélnek 4600 izraelita katonát elszállásolva. Vadászgépek repkedése is egyre zavarodottabb, de amit a „politikai” nyilatkozatok is mutatnak, az a teljes káosz és az ebbõl adódó katonai helyzet bevezetése.

A Fidesz-Likud kormány tegnap éjjel rendkívüli tárgyalt, miközben Martonyi online kötötte Tel-Avivval össze Judapestet. Talán már érezhetik, hogy a végén a fegyverek szava lesz a döntõ? Bejelentik, hogy 2006-os események semmisségének tervét, de közben a budapesti vízhálózat öregségére és tisztátalanságára hivatkozva szeretnének palackos vízre átállni nagyon gyorsan a fõvárosban? Ez mind EGY!
Izraelben is éppen most akarják a katonák kettõs állampolgárságát megszüntetni és izraelitává tenni õket teljesen? Bizony, hogy a veszélyes dolgok ezek. Grúziában is helyzet van, mert a kazár mindenképpen szeretne ott háborút szítani a Kaukázusban, hogy lekösse az orosz erõket. Ahogy a NATO és az USA kezd beállni az orosz mögé, úgy válik egyre zaklatottabbá a közel-keleti zsidó. Méghogy nincs háború? Hát ez akkor micsoda?
Ami az országunkat illeti, itt kinéz sorozatos öngyilkosság-széria és ennél is durvább „eltûnések” és erõs felindulásból elkövetett egyéb ölészet, persze csak szeretetbõl. Nem lesz szép munka, de kénytelenek a problémát megoldani az emberek, ha már nincs törvény és a kazárok nem értenek a szóból. De ha már az ál-Pintér is szóba jött, akkor megemlítem, hogy nem ott van, ahol Orbán agyérgörcsét szokták kezelni, hanem újra a hirurgiában leli örömét, mert málik az arca. A szakértõk azt mondják, hogy ezért nem érdemes hozzányúlni az eredetihez, mert utána örökké plasztikázni kell. Szóval, most rakják rendbe a kontúrjait, de ettõl még Lázárnak áll a zászlalja, amíg egy zászlóalj nem dönt másképpen. A nagy sakkjátszma megy tovább, de egyre közelebb hozzánk s már a fidesznyikek hülyesége miatt, de szerintem kinéz az a „fejbelövõs” történet, amitõl egyre kevesebben idegenkednek, mert rájöttek, hogy másképpen nem megy a rendszer felülírása.

„Szia !

Olvasom az írásaidat.
Totális baromság.
De ...
Én is pont ilyen baromságnak látom a világot...
Ketten, nem lehetünk azonosan hülyék, nem beszélve a néhány ezer azonosan gondolkodó õrültrõl ...
Párszor mûtöttek , balesetek miatt.
Közvetlenül a mûtét elõtt teljesen lehiggadtam.
Most is letisztultam, csak arra várok, amikor elérkezik a cselekvés ideje.
Totálisan tiszta a kép elõttem !

Pár adalék a paranoiás dolgokhoz ...

2007-es év

A rendelõmben elmagyarázza egy hivatalos ember, hogy anyagilag tönkretesznek és rám fognak húzni egy balhét, amit el sem követtem. Lesznek fotók, hamis tanuk, újjlenyomataim az adott helyen, stb ..Nem tudok kimászni majd az ügybõl.
Ezáltal anyagilag és erkölcsileg is el fognak lehetetleníteni.

2008-as év

2008 február 08.-án hat helyen molotovoznak.
Az egyik hely Kunhegyes. Éjjel fél kettõkor felzörgetnek a rendõrök. Tévednek, mert az információikkal ellentétben nem egyedül élek, sõt van nálam egy barátom is ...Tanuim vannak ...
Akkor ki molotovozott a többi 5 helyen ?
2008 február 09.-én megy a vizitdíjas szavazás, ahol ugyebán én vagyok az egyetlen, aki elmegy a végsõkig.

2009-es év

2009 január 7.-én tetten érem a cigányokat lopás közben. Rám támad az egyik, lincsközeli a helyzet, a rendõrök erõsítést hívnak. A támadót pofán lövöm, elviszi a mentõ.A bíróság késõbb elmarasztalja a cigányokat lopás, könnyû testi sértés és csoportos garázdaság miatt.
2009 január 28 "valamiért" a cigányok tüntetnek a kunhegyesi rasszizmus ellen, a polgármesteri hivatal elõtt.
Véletlenül elõkerül egy TV-stáb is ...(linket küldöm)
A tüntetés kudarcba fullad, késõbb összevesznek a cigók, mert valaki nagy pénzt ígért az egész cirkuszért, de azt nem kapták meg.

2010-es év

Beszélgetek pár cigánnyal, akik zaklatásért feljelentenek.
Elküldöm a linket, kik ezek az emberek valójában.

Gondolom 2011-ben is lesz mit írnom ...Ha nem ér valamilyen baleset.

Link = http://www.jovonk.info/2010/01/29/akkor-ki-akart-embert-olni

Ilyet csináltak az én cigányaim !
Na, ezek a fiuk megijedtek tõlem és hazaszaladtak, mert halálosan megfenyegettem õket.
Hihetõ, nem ???????????”


Az, hogy nincs más út, sem politikai, sem „majd megbeszéljük” sem a szeretet nevében „megbocsátunk és szabad elvonulást engedünk” már sokan értik, sejtik és ez aígy is van rendben. Tárgyalni és békét kötni a háború után szoktak, addig csak a figyelem-elterelés és taktikai lépések sorozata játszódik le.

Ma voltam az NNI-n „kihallgatáson”. Bevallom, úgy nem érdekel már ez a jogi csûr-csavar, hogy az elfogyott szép szavaim helyett egyre spontánabbul tudok diplomata-gorombáskodni, de már ennek van itt az ideje. A hülyeség nagyon nem válik ínyemre s a rendõrök közül legalább annyi idióta van, mint amennyinek esélye lehet a „megtérésre”, de hosszú távon már látom, hogy sokat le kell „gyakni” ahhoz, hogy az értelmesebb és valóban tettrekész is érvényesülhessen. Persze rövidebb távon addig még megharakirizhetnek néhányat, fõleg a vezetõcskék közül és a beleiket a kapitányság bejárata elé vihetik a balesetet követõen a kutyák, csak okulásul, hogy a kazár-zsidó is halandó s tanulja meg a majrés fakabát, hogy vagy a törvények szerint jár el, vagy a sorsa ott tekereg a lábai elõtt. Sajnos nem spórolható meg ez az önkéntes áldozat ezektõl a zombiktól, de ez van. Ha valaki esetleg nem bírná cérnával és személyes ügyei vannak, azt oldja meg a lehetõ legcsendesebben, legpontosabban és profi módon. Nincs már itt más rend, csak amit azok vágnak köztük, akik a rendet akarják!

Hozzszlsok

# | LOVAGINA LOVAGINA - 2010 11 08 ¦ 18:54:33
Imre az NNI-rõl videó lesz?;)
# | postaimre postaimre - 2010 11 08 ¦ 19:17:07
Nem hiszem, ha csak nem csináltak, de azt meg nem teszik zsebre. Ezek a nüanszok arra jók csak, hogy ne legyen lelkiismeretfurdancs, amikor oda kerül a sor, hogy mehet a dózer. Sok kár nem éri a hazát, bár az épülettel semmi gond.
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2010 11 08 ¦ 20:22:48
Mondhatná bárki, hogy nem ide tartozik, én mégis elmesélem.-Az éjjel különös álmom volt,-Imrével kapcsolatos.Sokan voltunk, egy hatalmas ágyakkal teli szobában, ami inkább háló terem volt.Mindenki a maga ágyán feküdt.Nem emlékszem, hogy alváshoz készülõdtünk, vagy abból ébredtünk, de egy vizsga, vagy házi feladat várt ránk, amit Imre adott fel.-Az ágyak mellett apró asztalok, és mindegyiken kémcsövek, némelyikben valami vörös folyadék, egyikben több, másikban kevesebb.Mindenkinek egyformán, és ezekkel a kémcsövekben lévõ folyadékokkal kellett valamit csinálni...-talán töltögetni, egyikbõl a másikba, kiegésziteni-elvenni..-A feladat ezzel kapcsolatos volt, de sajnos nem tudtam "áthozni".
Mindenkinek ugyan az volt a leckéje, és csak akkor volt sikeres, ha mindenkinek sikerült.
Akinek füle van a hallásra az érti az álmomat.
# | postaimre postaimre - 2010 11 08 ¦ 20:40:44
LOVAGINA, Marci a karddal alszik és eldöntötte, hogy huszár lesz az oviban a csákóban, lovacskával.
Az álmod stimmel!Álmodd csak tovább!
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2010 11 08 ¦ 20:44:50
:)
# | talpi talpi - 2010 11 08 ¦ 21:11:51
Adjon az Isten!
Imrém!
Úgy gondolom, egyre több ember érti meg, az asztal túloldalán is, hogy mi a helyzet,. Sajna most akarnak olyan rendeletet elfogadtatni, persze sanyi+jani a láz-ár, hogy a rendõr ne akarjon már gondolkodás után, kalapot emelni és szép nyugodtan otthagyni kazária rongyrázóit. Nem,mert ugye, nem lehet csak úgy elmenni, majd õk megmondják mikor és hogyan. Ugye, 45 napig basztatják, addig vagy 100 ügyben elmarasztalják pénz nincs, majd akkor hitel, na akkor ugrik minden.
Tipikus zsidó módszer.
Akkor ne is csodálkozzunk, hogy a nagy büdös terror elhárítgatóknál, jónéhány olyan embernek nevezett van, akik "maguktól" mentek, igaz egyik-másik "anyagot" használ, vagyis nem tiszta, meg van fogva.
Persze vannak tisztességesek is. Amúgy a fõnökük, a híres tábornok, a menedzser tablettás, pisilõs altereggo ernõ, aki most ugye tanácsadó, na ennek a jobbkeze volt, anno, ugyan mire is használhatta?
Szóval a Jani gyerek a készenlétinél is kissé kiálló rúddal volt megáldva, de valahogy mindíg kapott támaszt. Remélem egyszer már benõ a fejelágya, azért nem annyira buta Õ.
Azt viszont nem értem, erre hogy vetemedhetett?
Valahogy, nagyon az az érzésem, ez már pedzegeti a HAzaárulást.
Szebb Jövõt! Isten tartson!
# | STALKER STALKER - 2010 11 08 ¦ 22:11:39
Meddig tûrjük még a nemzetellenes ámokfutást? Mikor tisztítjuk meg Hazánkat a mocsoktól?
Ha megtisztítjuk akkor azon hazaárulókat is eliminálni kell akik asszisztáltak a nemzetellenes ámokfutáshoz júdáspénzért!
# | tillati tillati - 2010 11 08 ¦ 23:18:01
Kossuth rádió 22 óra ...martonyi... sok izraeli magyar ajkú izraeli állampolgár fogja kérni a magyar állampolgárságot.Angry
# | talpi talpi - 2010 11 08 ¦ 23:29:28
tillati
Adjon az Isten!
Bocs a szóhasználatért. Mert olyan kibaszottul hiányoznak ide. Ki a kurva anyja bízta meg ezt a nyomorultat a toborzással? Menjen közéjük és érezzék jól egymást.
Szebb Jövõt! Isten tartson!
minden jóérzésû Magyar embert.
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 09 ¦ 01:19:05
Azt az öt tetvet; D.Ibolya, Hiller, Medgyesi stb. akik aláírták a halálos ítélet egyik okmányát (a beköltöztetésröl Tel Avivban), remélem az általános féregirtáskor is elöre veszik az illetékesek - ha már ennyire elöl voltak a hazaárulásban...

H 4ever

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.68 msodperc
98,877,382 egyedi ltogat