Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Martonyi, már Tunya, Pinyó-plasztika

Napl√≥Netanjahu az USA-ban, Martonyi √ļjra Izraelben, mert a val√≥di haz√°ja az. Miut√°n Liebermannal j√≥l kit√°rgyalt√°k magukat, most √©pp a katonai felder√≠t√©s √©s a h√≠rad√°s vezet√Ķi pr√≥b√°lnak valami √©sz-f√©l√©t t√∂lteni a fej√©be. Kicsit k√©s√Ķn kez6dik √©szlelni, hogy „helyzet van”. A NATO f√Ķtitk√°ra kijelentette, hogy „Oroszorsz√°g nem az ellens√©g√ľnk, hanem a bar√°tunk”, s tal√°n ez√©rt is „gondolkoznak” er√Ķsen az izraelita „ magyar” korm√°nyban is. Jelek vannak. Az √©ppen katonai c√©lb√≥l lez√°rt „magyar” l√©gt√©rben olyan 1 km magass√°gban tegnap d√©lut√°n folyamatosan rep√ľltek a katonai sz√°ll√≠t√≥g√©pek K-Ny ir√°nyba. Olyan, mintha k√∂lt√∂ztek volna. P√°r napja civil forr√°sb√≥l √©rtes√ľltem arr√≥l, hogy H√Ľv√∂sv√∂lgyben is tudni v√©lnek 4600 izraelita katon√°t elsz√°ll√°solva. Vad√°szg√©pek repked√©se is egyre zavarodottabb, de amit a „politikai” nyilatkozatok is mutatnak, az a teljes k√°osz √©s az ebb√Ķl ad√≥d√≥ katonai helyzet bevezet√©se.

A Fidesz-Likud korm√°ny tegnap √©jjel rendk√≠v√ľli t√°rgyalt, mik√∂zben Martonyi online k√∂t√∂tte Tel-Avivval √∂ssze Judapestet. Tal√°n m√°r √©rezhetik, hogy a v√©g√©n a fegyverek szava lesz a d√∂nt√Ķ? Bejelentik, hogy 2006-os esem√©nyek semmiss√©g√©nek terv√©t, de k√∂zben a budapesti v√≠zh√°l√≥zat √∂regs√©g√©re √©s tiszt√°talans√°g√°ra hivatkozva szeretn√©nek palackos v√≠zre √°t√°llni nagyon gyorsan a f√Ķv√°rosban? Ez mind EGY!
Izraelben is √©ppen most akarj√°k a katon√°k kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g√°t megsz√ľntetni √©s izraelit√°v√° tenni √Ķket teljesen? Bizony, hogy a vesz√©lyes dolgok ezek. Gr√ļzi√°ban is helyzet van, mert a kaz√°r mindenk√©ppen szeretne ott h√°bor√ļt sz√≠tani a Kauk√°zusban, hogy lek√∂sse az orosz er√Ķket. Ahogy a NATO √©s az USA kezd be√°llni az orosz m√∂g√©, √ļgy v√°lik egyre zaklatottabb√° a k√∂zel-keleti zsid√≥. M√©ghogy nincs h√°bor√ļ? H√°t ez akkor micsoda?
Ami az orsz√°gunkat illeti, itt kin√©z sorozatos √∂ngyilkoss√°g-sz√©ria √©s enn√©l is durv√°bb „elt√Ľn√©sek” √©s er√Ķs felindul√°sb√≥l elk√∂vetett egy√©b √∂l√©szet, persze csak szeretetb√Ķl. Nem lesz sz√©p munka, de k√©nytelenek a probl√©m√°t megoldani az emberek, ha m√°r nincs t√∂rv√©ny √©s a kaz√°rok nem √©rtenek a sz√≥b√≥l. De ha m√°r az √°l-Pint√©r is sz√≥ba j√∂tt, akkor megeml√≠tem, hogy nem ott van, ahol Orb√°n agy√©rg√∂rcs√©t szokt√°k kezelni, hanem √ļjra a hirurgi√°ban leli √∂r√∂m√©t, mert m√°lik az arca. A szak√©rt√Ķk azt mondj√°k, hogy ez√©rt nem √©rdemes hozz√°ny√ļlni az eredetihez, mert ut√°na √∂r√∂kk√© plasztik√°zni kell. Sz√≥val, most rakj√°k rendbe a kont√ļrjait, de ett√Ķl m√©g L√°z√°rnak √°ll a z√°szlalja, am√≠g egy z√°szl√≥alj nem d√∂nt m√°sk√©ppen. A nagy sakkj√°tszma megy tov√°bb, de egyre k√∂zelebb hozz√°nk s m√°r a fidesznyikek h√ľlyes√©ge miatt, de szerintem kin√©z az a „fejbel√∂v√Ķs” t√∂rt√©net, amit√Ķl egyre kevesebben idegenkednek, mert r√°j√∂ttek, hogy m√°sk√©ppen nem megy a rendszer fel√ľl√≠r√°sa.

„Szia !

Olvasom az írásaidat.
Tot√°lis baroms√°g.
De ...
√Čn is pont ilyen baroms√°gnak l√°tom a vil√°got...
Ketten, nem lehet√ľnk azonosan h√ľly√©k, nem besz√©lve a n√©h√°ny ezer azonosan gondolkod√≥ √Ķr√ľltr√Ķl ...
P√°rszor m√Ľt√∂ttek , balesetek miatt.
K√∂zvetlen√ľl a m√Ľt√©t el√Ķtt teljesen lehiggadtam.
Most is letisztultam, csak arra várok, amikor elérkezik a cselekvés ideje.
Tot√°lisan tiszta a k√©p el√Ķttem !

Pár adalék a paranoiás dolgokhoz ...

2007-es év

A rendel√Ķmben elmagyar√°zza egy hivatalos ember, hogy anyagilag t√∂nkretesznek √©s r√°m fognak h√ļzni egy balh√©t, amit el sem k√∂vettem. Lesznek fot√≥k, hamis tanuk, √ļjjlenyomataim az adott helyen, stb ..Nem tudok kim√°szni majd az √ľgyb√Ķl.
Ezáltal anyagilag és erkölcsileg is el fognak lehetetleníteni.

2008-as év

2008 febru√°r 08.-√°n hat helyen molotovoznak.
Az egyik hely Kunhegyes. √Čjjel f√©l kett√Ķkor felz√∂rgetnek a rend√Ķr√∂k. T√©vednek, mert az inform√°ci√≥ikkal ellent√©tben nem egyed√ľl √©lek, s√Ķt van n√°lam egy bar√°tom is ...Tanuim vannak ...
Akkor ki molotovozott a többi 5 helyen ?
2008 febru√°r 09.-√©n megy a vizitd√≠jas szavaz√°s, ahol ugyeb√°n √©n vagyok az egyetlen, aki elmegy a v√©gs√Ķkig.

2009-es év

2009 janu√°r 7.-√©n tetten √©rem a cig√°nyokat lop√°s k√∂zben. R√°m t√°mad az egyik, lincsk√∂zeli a helyzet, a rend√Ķr√∂k er√Ķs√≠t√©st h√≠vnak. A t√°mad√≥t pof√°n l√∂v√∂m, elviszi a ment√Ķ.A b√≠r√≥s√°g k√©s√Ķbb elmarasztalja a cig√°nyokat lop√°s, k√∂nny√Ľ testi s√©rt√©s √©s csoportos gar√°zdas√°g miatt.
2009 janu√°r 28 "valami√©rt" a cig√°nyok t√ľntetnek a kunhegyesi rasszizmus ellen, a polg√°rmesteri hivatal el√Ķtt.
V√©letlen√ľl el√Ķker√ľl egy TV-st√°b is ...(linket k√ľld√∂m)
A t√ľntet√©s kudarcba fullad, k√©s√Ķbb √∂sszevesznek a cig√≥k, mert valaki nagy p√©nzt √≠g√©rt az eg√©sz cirkusz√©rt, de azt nem kapt√°k meg.

2010-es év

Beszélgetek pár cigánnyal, akik zaklatásért feljelentenek.
Elk√ľld√∂m a linket, kik ezek az emberek val√≥j√°ban.

Gondolom 2011-ben is lesz mit írnom ...Ha nem ér valamilyen baleset.

Link = http://www.jovonk.info/2010/01/29/akkor-ki-akart-embert-olni

Ilyet csináltak az én cigányaim !
Na, ezek a fiuk megijedtek t√Ķlem √©s hazaszaladtak, mert hal√°losan megfenyegettem √Ķket.
Hihet√Ķ, nem ???????????”


Az, hogy nincs m√°s √ļt, sem politikai, sem „majd megbesz√©lj√ľk” sem a szeretet nev√©ben „megbocs√°tunk √©s szabad elvonul√°st enged√ľnk” m√°r sokan √©rtik, sejtik √©s ez a√≠gy is van rendben. T√°rgyalni √©s b√©k√©t k√∂tni a h√°bor√ļ ut√°n szoktak, addig csak a figyelem-elterel√©s √©s taktikai l√©p√©sek sorozata j√°tsz√≥dik le.

Ma voltam az NNI-n „kihallgat√°son”. Bevallom, √ļgy nem √©rdekel m√°r ez a jogi cs√Ľr-csavar, hogy az elfogyott sz√©p szavaim helyett egyre spont√°nabbul tudok diplomata-goromb√°skodni, de m√°r ennek van itt az ideje. A h√ľlyes√©g nagyon nem v√°lik √≠nyemre s a rend√Ķr√∂k k√∂z√ľl legal√°bb annyi idi√≥ta van, mint amennyinek es√©lye lehet a „megt√©r√©sre”, de hossz√ļ t√°von m√°r l√°tom, hogy sokat le kell „gyakni” ahhoz, hogy az √©rtelmesebb √©s val√≥ban tettrek√©sz is √©rv√©nyes√ľlhessen. Persze r√∂videbb t√°von addig m√©g megharakirizhetnek n√©h√°nyat, f√Ķleg a vezet√Ķcsk√©k k√∂z√ľl √©s a beleiket a kapit√°nys√°g bej√°rata el√© vihetik a balesetet k√∂vet√Ķen a kuty√°k, csak okul√°sul, hogy a kaz√°r-zsid√≥ is haland√≥ s tanulja meg a majr√©s fakab√°t, hogy vagy a t√∂rv√©nyek szerint j√°r el, vagy a sorsa ott tekereg a l√°bai el√Ķtt. Sajnos nem sp√≥rolhat√≥ meg ez az √∂nk√©ntes √°ldozat ezekt√Ķl a zombikt√≥l, de ez van. Ha valaki esetleg nem b√≠rn√° c√©rn√°val √©s szem√©lyes √ľgyei vannak, azt oldja meg a lehet√Ķ legcsendesebben, legpontosabban √©s profi m√≥don. Nincs m√°r itt m√°s rend, csak amit azok v√°gnak k√∂zt√ľk, akik a rendet akarj√°k!

HozzŠszůlŠsok

# | keepfargo keepfargo - 2010 11 09 ¦ 01:27:44
Mar-tonyi-t pedig:
M√°r-t√≥nyi kell a temet√∂ k√∂zel√©be, hogy a torl√≥d√°s elker√ľlhet√∂ legyen...

H 4ever
# | dodopapa dodopapa - 2010 11 09 ¦ 04:19:42
szeretn√©m felh√≠vni a hazatelep√ľlni v√°gy√≥ zsidaiknk figyelm√©t Konr√°d Gy√∂rgy, Kert√©sz Imre, TGM, √©s m√°s hazai, √©s k√ľlhoni zsid√≥ honfit√°rsuk v√©lem√©ny√©re,miszerint ma Magyarorsz√°gon d√ľh√∂ng a rasszizmus, az antiszemitiznus √©s egy√°ltal√°n... mindenf√©le izmus.
nem biztos, hogy j√≥l √©rezn√©k magukat kies haz√°nkban,ha "haza"telep√ľln√©nek...de ha m√©gis...akkor ki hazudik?...√©n nem k√∂lt√∂zn√©k olyan helyre, ahol rosszul √©rezn√©m magam...
és ha ez a figyelmeztetés is kevés...én szóltam!
# | Tulok Tulok - 2010 11 09 ¦ 06:11:45
A magyarorsz√°gi palesztin t√≠pus√ļ n√©pirt√°shoz el√Ķk√©sz√≠tett√©k a terepet, √©s a k√∂rny√©kez√Ķ orsz√°gok magyarellenes fesz√ľlts√©gkelt√©se is a maximumot rugdossa! Az √∂sszes mag√°t magyarnak nevez√Ķ zsid√≥ politikusunk a nemzetk√∂zi magyaelleness√©get t√°pl√°lja, hogy indokot kre√°ljanak, a" kirekeszt√Ķ, rasszista" magyar ellen val√≥ fell√©p√©shez (ez√©rt kell k√ľl√∂n erre a c√©lra fizetett magyarellenes hazugs√°gokat terjeszt√Ķ zsid√≥ garnit√ļra a vil√°gsajt√≥ sz√°m√°ra), √©s ez√©rt kellett Basescut is megetetni a Nagymagyarsz√°gi rom√°n katonai fel√ľgyelet m√©zesmadzagj√°val (Csak a madzag v√©g√©n kev√Ķ kamp√≥t is benyelte. Ha v√©gig√©r benne, visszah√ļzva kiford√≠tj√°k!). A magyarellenes rom√°nok minimum 3-4 t√ľz k√∂z√© fognak ker√ľlni (ukr√°n, mold√°v, szerb+horv√°t, magyar, de beseg√≠t az orosz is, a rak√©tav√©delmi rendszer miatt). Ezzel akarj√°k indokolni az "etnikai" tisztogat√°st, de a fegyver ford√≠tva fog els√ľlni! Ki fog der√ľlni, hogy m√©g a saj√°t fajt√°juk is ellen√ľk fordul, mert "nagyot akar a szarka, de nem b√≠rta a farka" (a legt√∂bben √∂nvesz√©lyesnek fogj√°k tartani a zsid√≥k k√∂z√ľl is)! A n√©metekkel is ugyenezt csin√°lja Merkel √©s band√°ja. A BRD csak l√°tszatra N√©metorsz√°g. Az OMF-BRD a SHAEF t√∂rv√©nyekt√Ķl f√ľgg aminek a legfels√Ķbb "parancsnoks√°ga a Sz√∂vets√©ges Eur√≥pai Er√Ķk, m√°sn√©ven USRAEL. A Merkel-junta, adminisztrat√≠v diktat√ļr√°t vezetett be. Prof. Dr. Carlo Schmidt m√°r az idegen uralom szervezett m√≥dj√°r√≥l besz√©l. A FIDESZ diktat√ļr√°ja k√≠s√©rtetiesen kezd hasonl√≠tani, a szabadk√Ķm√Ľvesek √°ltal ir√°ny√≠tott egykori Jelcin √©s Kohl razzi√°kra. A brut√°lis diktat√ļr√°k kor√°t √©lj√ľk! Az etnikai fesz√ľlts√©gek eur√≥paszerte cig√°nyokkal √©s bev√°ndorl√≥kkal sz√≠tj√°k, de legjobb esetben √ļgy j√°rnak, mint Malm√Ķben. A "zsid√≥t" zavarja a muszlim, a sv√©d ink√°bb elk√∂lt√∂zik! De van egy rosszabb eset is! Ha az √Ķslakos √∂sszefog a betelep√ľl√Ķvel, mivel enni m√°r egyiknek sem lesz mit! Kap√≥s lesz a k√∂v√©r zsid√≥! Az eur√≥pai zsid√≥vez√©relt √°llamterrorizmushoz, minden tagorsz√°gban, kev√©s Izrael, √©s be√©p√ľlt kaz√°rok l√©tsz√°ma. Miel√Ķtt Eur√≥p√°ra z√ļd√≠tan√°k a sv√©dorsz√°gi, e c√©lb√≥l fel√©p√≠tett HAARP rendszert, a Bilderberg beind√≠tja a h√°bor√ļs g√©pezetet. Izrael az √©h√≠ns√©ggel akarja zsarolni az eur√≥pai katonai er√Ķket, de nem egym√°st fogjuk megenni, viszont, mint ahogy a macsk√°nkra is vigy√°znunk kell, hogy ne egyen m√©rgezett, d√ľl√∂ng√©l√Ķ egeret, n√©p√ľnkre is vigy√°zni kell, hogy ne j√°rjanak hasonl√≥an az √©hesebbek, mert sok ilyen lesz!
Mindezek mellett megnyugtat√≥, hogy Merkel √©s Rasmussen hi√°ba r√°zza a l√°b√°t! " Oroszorsz√°g rendelkezik azzal a k√©pess√©ggel, hogy rendezze a felmer√ľl√Ķ k√©rd√©seket. Soha nem fog csatlakozni a NATO-hoz".
(Mellékesen: Iránnak azért nem szállít Oroszország S-300-as rakétákat, mert már gyártják Iránban!)
Mindezekb√Ķl l√°that√≥, hogy Izraaelnek nem ide, hanem esetleg Kanad√°ba kellene telep√ľlni, mert erre forr√≥ lesz a talaj. K√≠v√ľlr√Ķl is √©s bel√ľlr√Ķl is bef√Ľtenek nekik!
# | spartakusz spartakusz - 2010 11 09 ¦ 08:52:25
Sziasztok!

Norm√°lisak ezek? Azt nem √≠rom, hogy h√ľly√©k mert majd mindenki tudja m√°r. Ezek ut√°n m√°s csak az orsz√°gnev√©t kell k√©tharmados hatalmukkal megv√°ltoztatni JUJDEJ√ďORSZ√ĀG n√©vre!

egy kis csokrot szedtem össze olvassátok el -

Címlap
Az európai a zsidó ellen, a világ a zsidó ellen
antidogma.hu, cs, 2010/10/21 - 10:05

* Para-PC

77 √©vvel ezel√Ķtt kezd√Ķd√∂tt N√©metorsz√°g sz√≠v√©ben a glob√°lis harc az emberi nem deklar√°lt ellens√©ge, a zsid√≥ ellen. Az el√°rult √©s legy√Ķz√∂tt N√©metorsz√°gban - ahol a zsid√≥ akkoriban lelkesen √ľgyk√∂d√∂tt a bolsevik forradalom gy√Ķzelemre vitel√©√©rt, amelyr√Ķl azt gondolta, hogy k√©pes lesz megsemmis√≠teni az eur√≥pai civiliz√°ci√≥t - cs√≠r√°zott ki a legtiszt√°bb zsid√≥ellenes forradalmi eszme, amely √ļgy ragyogott, mint a csillagok egy t√©li √©jszak√°n.

A cs√°sz√°ri N√©metorsz√°g holttest√©n egy √ļj vir√°g sz√ľletett: a nemzetiszocializmus havasi gyop√°rja. Az emberi tudatban addig m√©g sohasem alakult ki egy ilyen komplett faji vil√°gn√©zet, amely a saj√°t autentikus hagyom√°ny√°ban √ļjj√°sz√ľletett √°rja ember gy√Ķzedelmes visszat√©r√©s√©t vizion√°lta, nemcsak az √≥testamentumb√≥l ered√Ķ ut√≥pikus filoz√≥fi√°kt√≥l szabadulva meg, hanem a bacilus√°t√≥l is, amely k√©t √©vezrede mozgol√≥dik az eur√≥pai kontinens test√©ben: a zsid√≥t√≥l, a lelkek megront√≥j√°t√≥l.

Ha az elzsid√≥sodott nyugati demokr√°ci√°k √©s a bolsevik Oroszorsz√°g term√©szetellenes sz√∂vets√©ge le is gy√Ķzhette N√©metorsz√°got, az eszme, amelyet ez ut√≥bbi a vil√°gba kibocs√°tott, annak volt a jele, hogy k√∂zeleg a hajnal. E hajnal √≥ta egyetlen nap sem telik el an√©lk√ľl, hogy a zsid√≥nak ne kelljen k√©ts√©gbeesetten harcolnia annak √©rdek√©ben, hogy a Nyugatot tov√°bbra is gy√°szos uralma alatt tartsa. Palesztina egy r√©sz√©t megszerezve a k√≠gy√≥ azt hitte, hogy k√∂zel√≠t a c√©lj√°hoz. Fat√°lis t√©ved√©s.

Holnap ism√©t fell√°ngol majd a judaizmus elleni glob√°lis harc, √©spedig ugyanolyan vagy ahhoz hasonl√≥ form√°ban, mint 77 √©ve. Az iszl√°mnak, a k√≠nai vil√°gnak √©s m√°soknak, ha meg akarnak szabadulni az USA √°ltal alkotott judeo-protest√°ns g√≥lemt√Ķl, nem lesz m√°s v√°laszt√°suk, mint tot√°lis harcot ind√≠tani az emberis√©g hal√°los ellens√©ge ellen, katonai √©s szellemi t√©ren egyar√°nt.
Az a harc, amely 1933-ban kezd√Ķd√∂tt N√©metorsz√°gban, nem √©rt v√©get 1945-ben. √Čppen ellenkez√Ķleg: eg√©szen addig fog tartani, am√≠g egyetlen zsid√≥ is zsid√≥k√©nt mer√©szel √©lni, vagyis a n√©pek √©s nemzetek ellens√©gek√©nt.

Elj√∂n majd az √≥ra, amikor vil√°gosan meg kell hat√°rozni a harc fogalm√°t: a zsid√≥ mellett vagy a zsid√≥ ellen. Val√≥di forradalom, alapvet√Ķ v√°ltoz√°s csak akkor k√∂vetkezhet be, ha megnevezz√ľk hal√°los ellens√©g√ľnket. Egy g√∂r√∂g falanx, egy r√≥mai l√©gi√≥, egy koz√°k lovascsapat elt√∂k√©lts√©g√©vel kell harcolnunk a legy√Ķz√©s√©hez, Antiochus Epiphan√©sz, Titusz, Hmelnyickij √∂r√∂k√∂seik√©nt.

Sz√°munkra, eur√≥paiak sz√°m√°ra az SS-szellemis√©g √∂r√∂kk√© √©l√Ķ marad, legfeljebb a j√∂v√Ķben m√°s form√°kban testes√ľl majd meg. √Čl√Ķ marad, mert sejt√©seink, √©rz√©kenys√©g√ľnk, eszm√©ink legjobbj√°t k√©pviseli, √©s a legnagyobb √≠g√©retet Eur√≥pa sz√°m√°ra. A f√©l√©nks√©g ideje elm√ļlt. A tettek ideje k√∂vetkezik.

Ma m√©g a judaizmus elleni harc mindenekel√Ķtt spiritu√°lis √©s filoz√≥fiai, etikai √©s mor√°lis. A judaizmust csak a gojok legjobbjainak elpuszt√≠t√°sa √©s a rabszolg√°k sokas√°g√°nak al√°vet√©se √©lteti. Minden embernek √©s minden n√©pnek k√∂teless√©ge kiszabadulnia a judaizmus √©s vall√°si/ideol√≥giai/politikai sz√°rmaz√©kai (kereszt√©nys√©g, marxizmus, egalitarizmus, kapitalizmus, liber√°lis demokr√°cia) √°ltal r√°k√©nyszer√≠tett ment√°lis kalod√°b√≥l.

Radik√°lisok akarunk lenni. Sz√©ls√Ķs√©gesek akarunk lenni. Gy√Ķzni akarunk.

A zsid√≥nak ne legyenek k√©ts√©gei: az SS-szellemis√©g feltart√≥ztathatatlanul elterjed majd a vil√°gon, az √∂sszes ellens√©g√©t egys√©gbe kov√°csolva, mert az emberben van valami, amit a zsid√≥ k√©ptelen felfogni: a nagys√°gra, a m√©lt√≥s√°gra, a sz√©ps√©gre, a harm√≥ni√°ra val√≥ t√∂rekv√©s, a hagyom√°ny √©s az √Ķs√∂k ir√°nti h√Ľs√©g.

Ez az SS-szellemis√©g. Ez az √Ārja Trad√≠ci√≥ Internacion√°l√©ja.
»

* A hozzászóláshoz regisztráció és belépés s

Címlap
Végre Kína is megtanulja az igazságot a zsidókról
antidogma.hu, v, 2010/10/24 - 17:46

* Varia

Ki a hib√°s a jelenlegi glob√°lis p√©nz√ľgyi v√°ls√°g√©rt? Egy k√≠nai bestseller szerint, amely vezeti az orsz√°g elad√°si statisztik√°it, vil√°gos a v√°lasz: a zsid√≥k.

A legt√∂bb k√≠nai szem√©ben a zsid√≥k „talpraesettek”, „gazdagok” √©s „j√≥k a p√©nzcsin√°l√°sban”. A k√≠nai k√∂nyvesboltok eg√©sz sor √∂nseg√©lyez√Ķ k√∂nyvet k√≠n√°lnak olyasf√©le c√≠mekkel, hogy „Hogyan csin√°ljunk p√©nzt, mint a zsid√≥k” vagy „A zsid√≥k vil√°gsiker√©nek titka”.

A legut√≥bbi id√Ķkig a zsid√≥ √©s a p√©nz fogalma elv√°laszthatatlan volt, b√°rmif√©le antiszemita felhang n√©lk√ľl az orsz√°gban, de most egy viszonylag √ļj k√∂nyv, amely a Valuta h√°bor√ļk (Currency Wars) c√≠met viseli, azzal fenyeget, hogy mindezt megv√°ltoztatja.

Szerz√Ķje, Song Hongbing azt √°ll√≠tja, hogy az olyan sorsford√≠t√≥ vil√°gesem√©nyek m√∂g√∂tt, mint a waterlooi csata, Adolf Hitler hatalomra ker√ľl√©se vagy Kennedy eln√∂k meggyilkol√°sa, nem besz√©lve Jap√°n „elveszett √©vtized√©r√Ķl”, az 1997-es √°zsiai recesszi√≥r√≥l, a latin-amerikai p√©nz√ľgyi v√°ls√°gr√≥l, egy bonyolult √∂sszeesk√ľv√©s √°ll, amelynek az a c√©lja, hogy tov√°bb n√∂velje a zsid√≥k gazdags√°g√°t √©s befoly√°s√°t.

A t√∂rt√©nelemre visszatekintve Song Hongbing meg√°llap√≠tja, hogy a zsid√≥k √°ltal kital√°lt fedezet n√©lk√ľli pap√≠rp√©nz (az √ļn. fiat p√©nz) maga is egy √∂sszeesk√ľv√©s, amelynek eredm√©nyek√©nt a „bank√°rklikket” √©s a nyugati nemzetek korm√°nyait szembe√°ll√≠t√≥ harc az el√Ķbbi gy√Ķzelm√©vel v√©gz√Ķd√∂tt, √©ppen ez√©rt a szerz√Ķ azt tan√°csolja K√≠na korm√°ny√°nak, hogy √©beren vigy√°zzon a nemzeti valut√°ra √©s vezessen be reprezentat√≠v, teh√°t gazdas√°gi/p√©nz√ľgyi fedezettel al√°t√°masztott fizet√Ķeszk√∂zt.

Song Hongbing, az USA-ban √©l√Ķ t√∂rt√©nelemkedvel√Ķ k√≠nai komputer-m√©rn√∂k szerint szinte az √∂sszes meghat√°roz√≥ t√∂rt√©nelmi pillanatot zsid√≥ bank√°rok sz√≠tott√°k, f√Ķleg a Rothschild csal√°d, amely a vil√°g bankrendszer√©t uralja, bele√©rtve az amerikai Fed-et is.

A k√∂nyvet 2007-ben publik√°lt√°k, √©s kezdetben csak jelent√©ktelen mennyis√©gben kelt el, de az ut√≥bbi h√≥napokban a glob√°lis v√°ls√°g hat√°s√°ra igazi bestsellerr√© v√°lt, olyannyira, hogy m√©rt√©ktart√≥ becsl√©sek szerint m√°r j√≥val t√ļl van az egymilli√≥ eladott p√©ld√°nysz√°mon, nem besz√©lve az internetr√Ķl is let√∂lthet√Ķ kal√≥zm√°solatok sz√°zezreir√Ķl.

Az olvas√≥k v√©lem√©nye megoszlik r√≥la: amint a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ internetes port√°lokon zajl√≥ vit√°kb√≥l kit√Ľnik, sokan meg vannak gy√Ķz√Ķdve r√≥la, hogy a valaha √≠rt legfontosabb kiadv√°nyr√≥l van, mivel „felt√°rja a vil√°ggazdas√°g m√∂g√∂tti igazs√°got”. M√°sok azonban azt √°ll√≠tj√°k, hogy mindez „nonszensz”, √©s hogy a szerz√Ķje sohasem tanult k√∂zgazdas√°gtant, egyszer√Ľen csak √∂sszeoll√≥zta az interneten kering√Ķ √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©leteket.

A Valuta h√°bor√ļk kiad√≥ja, egy √°llami tulajdon√ļ kiad√≥h√°z le√°nyv√°llalata hangs√ļlyozza, hogy a k√∂nyvet elolvasta az orsz√°g √∂sszes vezet√Ķ p√©nz√ľgyi guruja, ahogyan az √°llami vezet√Ķk is. Maga Song h√≠ress√©gg√© - val√≥s√°ggal pr√≥f√©t√°v√° - v√°lt a saj√°t haz√°j√°ban, akit gyakran megh√≠vnak el√Ķad√≥nak gazdas√°gi kongresszusokra, a t√©v√©ben pedig neves p√©nz√ľgyi elemz√Ķk√©nt sz√≥laltatnak meg.
»

* A hozzászóláshoz regisztráció és belépés s
Címlap
Jobb k√©s√Ķn, mint soha: v√©n kor√°ra Le Penn√©l is lesett a tantusz, hogy Izrael vil√°gszerte r√°galomkamp√°nyokat hangszerel
antidogma.hu, szo, 2010/10/23 - 11:12

* Aktualit√°s

Egy a napokban megjelent k√∂nyvben Jean-Marie Le Pen, a francia Nemzeti Front eln√∂ke azt √°ll√≠tja, hogy 1987-ben, a g√°zkamr√°kat a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ "r√©szletk√©rd√©s√©nek" min√Ķs√≠t√Ķ kijelent√©se ut√°n kirobbant pol√©mi√°t val√≥j√°ban Izrael hangszerelte.

Az Az √∂rd√∂g testamentuma - Jean-Marie Le Pen utols√≥ titkai (Testament du diable – Les derniers secrets de Jean-Marie Le Pen, Azzedine Ahmed-Chaouch, Editions du Moment) c√≠m√Ľ k√∂nyvben a Nemzeti Front 82 √©ves eln√∂ke arra alapozza ezt az √°ll√≠t√°s√°t, hogy a vita nem robbant ki azonnal, miut√°n 1987. szeptember 13-√°n omin√≥zus szavai elhangzottak.

« Olvastam egy k√∂nyvet a Moszadr√≥l, amelyben megeml√≠tik, hogy l√©tezik egy szervezet, amely Izraelben azzal foglalkozik, hogy a k√∂zv√©lem√©ny k√∂r√©ben k√ľl√∂nb√∂z√Ķ kamp√°nyokat hangszereljen vil√°gszerte« , mondta a k√∂nyv szerz√Ķj√©nek adott interj√ļj√°ban 2010. √°prilis 15-√©n.

« √Čs azt gondolom, hogy ez √≠gy t√∂rt√©nt (az √©n esetemben is). H√©tf√Ķn (a kijelent√©seit k√∂vet√Ķ napon) semmi nem t√∂rt√©nt, k√©s√Ķbb azt√°n elszabadult a pokol. Igen, √ļgy v√©lem, hogy Izrael √°ll a dolog m√∂g√∂tt, igen, azt gondolom, hogy ez onnan eredt. Igen, mindenk√©ppen, √©s k√ľl√∂n√∂sen a glob√°lis hangszerel√©s egy h√°l√≥zat l√©t√©t bizony√≠tja, √©s mindez ar√°nytalannak t√Ľnt nekem », teszi hozz√° a k√∂nyv szerint Jean-Marie Le Pen.
»

* A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szCímlap
A n√©metek 13 sz√°zal√©ka visszas√≠rja a F√ľhrert - a "kiv√°lasztottak" kezdhetnek ajv√©kolni
antidogma.hu, k, 2010/10/19 - 12:44

* Aktualit√°s

A Tagesspiegel ismerteti a Friedrich Ebert Alap√≠tv√°ny √°ltal a jobboldali radik√°lisokr√≥l k√©sz√≠tett legfrissebb tanulm√°ny adatait, amelyekb√Ķl - egyebek mellett - az is kider√ľl, hogy a n√©metek 13,2 sz√°zal√©ka egy kem√©ny kez√Ľ F√ľhrer felt√Ľn√©s√©re √°csing√≥zik, kilenc sz√°zal√©kuk szerint egy diktat√ļra a nemzet √©rdek√©t szolg√°ln√°, 10 sz√°zal√©kuk √ļgy v√©li, hogy a nemzetiszocializmusnak megvoltak a maga j√≥ oldalai, 17 sz√°zal√©kuk pedig t√ļlzottnak tartja a zsid√≥k befoly√°s√°t.

Brav√≥, n√©metek! Csak √≠gy tov√°bb! Tarts√°tok a j√≥ ir√°nyt a 88-as √ļton!
M√©g egy kis er√Ķfesz√≠t√©s, √©s a dolgok visszat√©rnek a term√©szetes medr√ľkbe, ahonnan 65 √©ve Eur√≥pa ellens√©gei lend√≠tett√©k ki √Ķket. Sieg um jeden Preis!

http://www.tagess...tsextre...
»

* A hozz√°sz√≥l√°shoz regisztr√°ci√≥ √©s bel√©p√©s sz√ľ

szeretettel: spartakusz:...
# | hunroli hunroli - 2010 11 09 ¦ 09:32:11
√údv Mindenkinek !
√ćme a l√©nyeg, m√Ľv√©sz szemmel, kicsit m√°sk√©p(p)....;)
http://www.youtub...ture=share
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 11 09 ¦ 13:12:40
Nem tudom meg√°llni, hogy ne dobjak be egy h√≠rt, csak √ļgy √°ltal√°noss√°gban, de al√°festi j√≥l, hogy hov√° fajultak a t√°rsadalmak:
Egy amerikai p√©nzalapkezel√ī c√©g f√īn√∂ke elg√°zolt egy biciklist√°t a mercij√©vel. A b√≠r√≥s√°gi t√°rgyal√°sra sor sem fog kerûlni, mert az k√°rosan hathatna a f√≠rm√°j√°ra!
Egy biciklista alattvalóval több, vagy kevesebb nem számít.
http://tinyurl.co...

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.76 mŠsodperc
95,972,860 egyedi lŠtogatů