Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Bízni (c), vagy busi-ness?

Napl√≥Szerbi√°t √©s k√∂rny√©k√©t f√∂ldreng√©s r√°zta meg. „√Čs m√©gis mozog a f√∂ld?”- kedves elvt√°rsak? Nagyobb a t√©t, mint azt legt√∂bben gondoln√°k, de j√≥l van ez √≠gy. A h√©tv√©g√©re kaptam √≠g√©retet a kutat√≥kt√≥l, hogy egy veretes anyaggal √°llhatok el√Ķ nyilv√°nosan, de lesznek k√©rd√©sek, amit csak annak a p√°r szem√©lynek t√°rhatok fel, akiket erre „m√©lt√≥nak” tal√°ltak eddigi megnyilv√°nul√°saik alapj√°n.
De addig is bogar√°sszuk csak √∂ssze a t√∂rt√©n√©seket, mert vannak √°m. Gyurcs√°ny illegitim korm√°nyr√≥l besz√©l teljesen ny√≠ltan? Mi t√∂rt√©nt? Elment az esze? Radik√°lis n√°cifasiszta lett vagy mi t√∂rt√©net vele? Nem a Jobbik t√ľntet, nem √Ķ hirdeti az ig√©t, hanem a szint√©n „zen√©sz” apr√≥d? Ha nem √©rten√©m az ok√°t, akkor azt is mondhatn√°m, hogy a fene se √©rti, de √ļgy t√Ľnik, hogy aminek √∂ssze kellett n√Ķni, az √∂ssze is n√Ķt. A kuruc arr√≥l √≠r, hogy „T√©l v√©g√©re elfogy a liszt, megdr√°gul a keny√©r” (m√°r tavasszal jelezt√ľk a tendenci√°t)
http://kuruc.info/r/2/68961/
Link
k√∂zben meg lemondott Papcs√°k √©s L√°z√°r is visszat√°ncolt, mik√∂zben az √°l-Pint√©r meg nincs sehol? H√ļ ez komoly helyzet. A Ferihegyi rept√©ren is √ļjra megy a tapiz√°s, komoly Mossad-m√≥dra, de mindez √≠gy „norm√°lis”. Obama Indi√°ba szalad, mik√∂zben a n√©met k√ľl√ľgy√©r is √©ppen arrafel√© cselleng √©s K√≠na most nyilv√°nval√≥an el√Ķre t√∂r. A FED 600 milli√°rd doll√°rt dob a piacra, ezzel √°tmeneti megnyugv√°st okoz, majd az infl√°ci√≥t felp√∂rgetve sikeresen √©rt√©kelhetik le a nemzeti valut√°jukat. Olyan tendenci√°kat l√°tni, hogy csak azt neh√©z megj√≥solni, hogy pontosan milyen √°tmenettel kezd√Ķdik el az az j √©ra, amelyr√Ķl itt is sokat √≠rtunk m√°r. Liebermann Angli√°ban kalapol, mert Izrael egyre nagyobb kutyaszor√≠t√≥ban van, de m√©g mindig angol gyarmat, ahogy ezt annak idej√©n Rotschild (√©k) eltervezt√©k. K√∂zben azt is √°ll√≠tj√°k, hogy az angolsz√°sz vonal addig nem m√Ľk√∂dhet, am√≠g a h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k szigetorsz√°gba l√©p√©s√©t az angol b√≠r√≥s√°g szankcion√°lja. Tal√°n az sem v√©letlen, hogy Izrael √©ppen most l√©p ki az UNESCO-b√≥l, s Clintonn√© er√Ķsen elkezdte szorgalmazni a START-3-at, ahov√° Izrael atomarzen√°lj√°t is be kell terelni. Szerintem a v√©gkifejlet fel√© haladunk, nem kis temp√≥ban, m√©g akkor is, ha minden val√≥di t√∂rt√©n√©st egy m√°sikkal √°lc√°zz√°k. Sza√ļd-Ar√°bia √©ppen most akar becsatlakozni a zsid√≥khoz ny√≠ltan is, de ennek n kifejezetten √∂r√ľl√∂k, mert ott h√ļz√≥dik m√°r a demark√°ci√≥s vonal √≠gy is, s annyi fegyvert pakolnak oda az USA zsid√≥k, hogy mindenf√©le c√©lb√≥l alkalmazhat√≥k, alkalom adt√°n, m√©g Izrael ellen√©ben is. Az √°trendez√Ķd√©s val√≥di arculata cs√∂ppet sem b√©k√©s, s amit m√©g sokan p√°r hete sem mertek elk√©pzelni, az ma m√°r t√©ny. K√∂z√∂s „drog-felszt√°mol√≥” csapatokat m√Ľk√∂dtetnek Afganiszt√°nban. De ha valakinek besz√©desebb anyag kell, akkor itt van ez a k√©p is!Bizony! Medvegyev fegyverrel gyakorolt, miközben a mesterlövészek kiképzését nézte végig, s ígéretet tett egy diszciplinájában és fegyverzetében is modern hadsereg létrehozására, melyet meg is fizetnek.
Az √ļj tal√°lm√°nyok ter√©n is el√Ķrel√©ptek, mert az √°lc√°z√°s ter√ľlet√©re is bet√∂rt a gumeitechnol√≥gia. A gyereknek veszek egy ilyen SZ-300-as komplexumot az udvarra, ugr√°l√≥h√°zasat j√°tszadozni.Azért van itt lényeges kérdés is!

„Szia Imi.

A k√∂vetkez√Ķ infokat most kaptam. A multik √≠gy fogj√°k kiv√©demi a v√°ls√°gad√≥t:

A biztosítók és a nagy cégek nem hivatalos válaszlépését a nagyobb terhekre.
Azt mondja egy ismer√Ķs, hogy fel vannak h√°borodva. Mert hogy am√≠g a fidesz nem volt korm√°nyon, addig tudta, hogy a gazdas√°g √©l√©nk√≠t√©s√©hez nem szor√≠tani kell, hanem engedni. Most meg azt mondj√°k, hogy pont ott folytatja a fidesz, ahol az mszp abbahagyta, csak kem√©nyebben √©s sokkal nagyobb t√°rsadalmi t√°mogatotts√°ggal.
Azt mondja, hogy nem v√°rj√°k meg, hogy mi lesz a v√©ge, ink√°bb cseleznek egyet. A csel l√©nyege, hogy a c√©geket gazdas√°gi okb√≥l szolg√°ltat√≥ r√©szlegekre osztj√°k. Na ebben semmi √ļj nincs, de a t√∂bbi √©rdekes. Azt mondja, hogy pl. ott van az eon. Igen t√Ķkeer√Ķs, √©s nem akar besz√°llni ilyen m√≥don a tehervisel√©sbe. Mit csin√°l? Az IT r√©szleget, mint k√ľl√∂n szolg√°ltat√≥ egys√©get elviszi k√ľlf√∂ldre. √Čs hogy mi ebben a po√©n? H√°t az, hogy a k√ľlf√∂ldi r√©szleg olyan szolg√°ltat√°si √°rat nyom az itthon maradt r√©szlegekre, ami sz√©pen elveszi t√Ķl√ľk a hasznot. √ćgy t√∂bbsz√∂r√∂sen vesz√≠t√ľnk. Egyr√©szt ugye ugranak a multik ad√≥i, mert h√°t kis nyeres√©gnek kisebb az ad√≥ja is. Azt√°n ugranak azok a munkahelyek, amik az itthoni munkav√©gz√©shez kellettek. Azt√°n meg ugranak az itthoni fizet√©sek itthoni elk√∂lt√©sei, mivel a p√©nzt viszik ki az orsz√°gb√≥l.
Az egyetlen ki√ļt az √©n ad√≥reform javaslatom lenne, de ahhoz meg nincs el√©g t√°mogatotts√°ga, hogy √°t lehessen verni a t√∂rv√©nyhoz√°son, f√Ķleg √≠gy, hogy a fidesz a k√ľlf√∂ldi t√Ķk√©vel szemben ellen√©rdekeltnek l√°tja a javaslatot, √©s a 2/3-ad az ugye el√©gg√© nehezen √Ľberelhet√Ķ....

A gazdaságot, pedig így fogják kirabolni:

azt mondja az ismer√Ķs, hogy azt l√°tj√°k, hogy jobban van ez az eg√©sz kital√°lva. Ugyanis az a taktik√°juk, hogy folyamatosan nyomnak p√©nzt a gazdas√°gba, ami nagyon l√°tv√°nyos lesz, √©s mindenki fog egy kicsit √©rezni bel√Ķle, √©s ezzel t√°pl√°lj√°k a rem√©nyt. Csak hogy k√∂zben olyan p√©nzeket vonnak el, amivel egyenesbe lehetne hozni a gazdas√°got glob√°lisan √©s ezt viszont eltakarj√°k mindenki el√Ķl. Sz√≥val ez a f√Ķ gond, hogy √ľgyesen csin√°lj√°k. A magyar ember t√∂bbs√©ge, meg b√©k√©t szeret, m√©g ha verik a h√°t√°t a korb√°ccsal, akkor is.
N√©zd meg, most az megy fennhangon, hogy 1 milli√≥ munkahelyet teremtenek. Ezt hallja mindenki, meg az orb√°n besz√©d√©t a r√°di√≥kban, hogy fogjunk √∂ssze a k√°rosultak √©rdek√©ben. √Čs ez mind szimpatikus. √Āll√≠t√≥lag ez az eg√©sz v√∂r√∂siszap is egy megtervezett sztori volt, ez√©rt is nem tettek semmit, amikor az MSZ-es szakemberek sz√≥ltak, hogy baj lehet. √Čs tudod, ez durva. Itt m√°r konkr√©t hal√°lesetek voltak, √©s nem csak annyi, hogy elad√≥s√≠tj√°k az orsz√°got. √Čn att√≥l tartok, hogy aki ezt megcsin√°lja, az m√°st√≥l sem riad vissza. Ha itt a n√©p az √∂ntudat√°ra √©bred, akkor a rend√Ķrs√©g meg a katonas√°g fogja kord√°ban tartani, mint a franci√°kn√°l. De ne legyen igazam....

Ezekr√Ķl mi a v√©lem√©nyed?”

„Szia.
Na,Imre bar√°tom.
Itt az els√Ķ h√≠r,amir√Ķl tegnap √≠rtam.
Link
http://www.echotv.hu/?akt_menu=16&r_id=32&hir_id=230283
Ezek m√°r spekul√°lnak arra, hogy min√©l kevesebb k√ľl√∂nad√≥t fizessenek.
R√≠mel arra, amit k√ľldtem,nem?”

Szerintem DE! A bankok most m√°sk√©ppen j√°tszadoznak. A kilakoltat√°sokat ugyan "moratoriz√°lt√°k”, de az ad√≥saik „tartoz√°s√°t” nagy lend√ľlettel „eladt√°k” saj√°t faktoring c√©geiknek, akikre nem vonatkozik a banki etikai k√≥dex, s most ezek nagyiparilag jegyzik be tulajdonjogukat az ingatlanokra a f√∂ldhivatalokban, a tulajdonosok tudta n√©lk√ľl. Most v√°rok m√©g egy √∂sszef√ľgg√Ķ anyagot ezzel kapcsolatban, de nincs k√©ts√©gem, hogy ezt a formul√°t m√Ľk√∂dtetik.

„Szia Imre! √Črdekelne a v√©lem√©nyed az elm√ļlt napok lev√©lbomb√°i kapcs√°n. √ögy v√©lem ez csak egy √ļjabb zsid√≥ provok√°ci√≥ a m√©g f√ľggetlen arab orsz√°gokkal lej√°rat√°s√°ra, hogy jogot form√°ljanak Ir√°n lerohan√°s√°hoz. √ögy int√©zik a be etet√©st, hogy a vil√°g az arabokt√≥l rettegjen, √©s r√°vegyek a m√°sik zsid√≥ √°llamot (usa) -t Ir√°n megt√°mad√°s√°ra, de abba mi is belepusztulunk!”

A helyzet az, hogy a rep√ľl√Ķtereken hirtelen megjelent bomb√°s-csomagok, amelyeket az MI-6 olyan moh√≥n leleplezett, nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel Mossad-CIA-MI-6 akci√≥ term√©ke volt, amiire kor√°bban √©ppen maguk h√≠vt√°k fel a figyelmet, mint lehets√©ges vesz√©lyre. Ez egy utols√≥ ut√°ni er√Ķlk√∂d√©se m√°r a cionist√°knak, de √©szlelni√ľk kellene, hogy lassan csak sz√ļnyogok lesznek a medve sz√Ķr√∂s valag√°n, s am√≠g √Ķk k√∂r√ľlz√ľmm√∂gik az ursust, addig az megy nyugodtan el√Ķre √©s majszolja a m√©zet. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl az√©rt van n√°la sz√ļnyogirt√≥ is, mert √©ppen a susny√°sba k√©sz√ľl, ahol ezek piszokul elszaporodtak.

√ćgy van ez, ha ezek az al√°bbiak "√ľzletelnek", de m√°r b√≠zni nem mernek egym√°sban sem.


HozzŠszůlŠsok

# | HER HER - 2010 11 05 ¦ 12:52:50
Arany!
Rem√©lem a temet√Ķj√ľk is!
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 05 ¦ 13:32:28
Tulok
√Čn is sz√≠vesen dics√©rem ezt a hsz.-edet (is), nemcsak mert szem√©lyes biztat√°s van benne, hanem els√∂sorban az√©rt mert sokat megvil√°g√≠t, √©s sokat ad.
(Tudásban is, reményben is)

keep far go
# | taskeszi taskeszi - 2010 11 05 ¦ 14:30:56
Kedves Tulok!
T√∂k√©letesen igazad van,ami ebben a baj,hogy nem csak Magyarorsz√°gon,de a vil√°g b√°rmelyik pontj√°n az a tendencia,hogy az emberek m√©g mind√≠g b√≠znak orsz√°guk vezet√Ķiben,√©s esz√ľkbe sem jut,hogy √©hezhetnek!
M√©g √©lnek √∂reg any√°ink,√©s √∂regap√°ink k√∂z√ľl n√©h√°nyan,akik elmondhatn√°k milyen az,mikor √°rvacsal√°nb√≥l kellett levest f√Ķzni,de az √∂regek tisztelete kihalt,√©s csup√°n bolond v√©nembernek hiszik √Ķket,akik mumust l√°tnak!

Pedig n√°lunk beindult az a folyamat,ahol a termel√Ķk csere-ber√©lnek egym√°ssal √©lelmiszereket,√©s nemcsak egym√°ssal,hanem a termelni k√©ptelenekkel is kapcsolatban √°llnak!
A folyamat lass√ļ,mivel az emberek z√∂me,m√©g mind√≠g a Tesc√≥-kat l√°tja √©l√©skamr√°nak,amellett,hogy hallotta a h√≠rt az 1 napos k√©szletr√Ķl!
Ezek,sajnos √©letk√©ptelen emberek,lustas√°gb√≥l,vagy gondolkod√°s hi√°ny√°nak magasfok√°t√≥l,de lehet egyszer√Ľen csak a luxusnak mondott v√°rosi k√©nyelem elveszt√©s√©nek a f√©lelm√©t√Ķl,nem hajland√≥k kap√°t,kasz√°t fogni a kez√ľkbe!
Hallottam olyan z√∂ng√©ket is,hogy "nehogy m√°n visszafel√© halaggyunk a XXI.Szd-ba'!"-ezek sajnos ett√Ķl a gondolkod√°st√≥l fognak keser√Ľ k√∂nnyeket r√°gni keny√©r helyett!
Igen sz√°molni kell rabl√°sra,√ľz√©rked√©sre,stb.("...f√∂ld kellett a n√©pnek √©s sok h√ļs,ez volt az els√Ķ program.."/Edda/),√©ppen ez√©rt kell felk√©sz√ľlni ezen gazdaudvarok,√©s ell√°t√≥ helyek v√©delm√©re!
Hogyan?
Katon√°nak kell √°llni,na nem a mai zsizsny√°k ir√°ny√≠totta f√©lesz√Ľ,Afganiszt√°nbamenj√ľnkharcolni seregbe,hanem azokba a nemzeti √©rzelm√Ľ,√©s gondolkod√°s√ļ szervezetekbe,akik t√ļll√©ptek a HVIM-mindent vissza,√©s a Jobbik-g√°rda-nyaljuk idi√≥t√°n Vona segg√©t-c√≠m√Ľ nevets√©geken,√©s tudj√°k mi az egyetlen igaz MAG-√ļt,mi a Magyar dolga,√©s hivat√°sa!
Hol vannak ezek?
Nos-"keressetek,és megtaláltok,kopogtassatok,és megnyittatnak"
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 11 05 ¦ 16:27:39
Ma ism√©t beleolvastam az emlitett fiatal amerikai gazdas√°gi szak√©rt√ī aktu√°lis megl√°t√°saiba, itt egy r√∂vid id√©zet bel√īle:
"...Ez m√°r val√≥ban hihetetlen. Egyre pump√°lj√°k az √°rfolyamokat, feljebb √©s feljebb, rem√©lve, hogy mindenki be fog sz√°llni √©s az √ļjdosûlt r√©szv√©nytulajdonosok √ļgy meg fognak r√©szegedni a l√°tsz√≥lagos √©t√©kn√∂veked√©st√īl, hogy r√∂gt√∂n elkezdenek majd v√°s√°rolni mindent √©s ez√°ltal fellend√≠tik az eg√©sz orsz√°g gazdas√°gi √©let√©t. Ezt a megold√°st tal√°lt√°k ki ezek az √©szkomb√°jnok valamennyi probl√©m√°nk megold√°s√°ra. Ha ez nem csak egy rak√°s szar, akkor nem tudem mi ez. Semmi sem lesz megoldva addig, m√≠g nem kezdûnk szemben√©zni a val√≥di probl√©m√°inkkal, fizet√īk√©ptelens√©g, ad√≥ss√°g, tarthatatlan ûtemben zsugorod√≥ munkapiac, csal√°s, korrupci√≥ √©s m√©g egy sereg egy√©b probl√©ma, amivel nemzetûnknek meg kellesz birk√≥znia. Infl√°ci√≥, defl√°ci√≥ (p√°rhuzamosan zuhan√≥ j√∂vedelmek √©s √°rak), stagfl√°ci√≥ (cs√∂kken√ī j√∂vedelmek, stagn√°l√≥ gazdas√°g √©s ugyanakkor infl√°ci√≥), midegyikb√īl ki fogjuk venni a r√©szûnket. V√©gûnk van. Ez a t√∂zsdepiaci luftbalon pump√°l√°s csak azt a c√©lt szolg√°lja, hogy figyelemterel√ī fûstfalat pr√≥b√°ljon √°ll√≠tani el√©nk, m√≠g az ”elit” megpr√≥b√°lja m√©g egy kicsit tov√°bb r√ļgni a labd√°t az √ļt ment√©n. El√∂bb-ut√≥bb j√∂n majd egy kanyar, ahol nem lehet majd tov√°bbr√ļgni. Akkor majd minden v√©get√©r."
Addig viszont a felpump√°lt √°rfolyam√ļ, tulajdonk√©ppen wc papir √©rt√©kkel egyenl√∂ r√©szv√©nyeket, valut√°t fizet√∂eszk√∂zk√©nt is lehet haszn√°lni (pl Magyarorsz√°gi tov√°bbi felv√°s√°rl√°s√°hoz).
# | Tom V Tom V - 2010 11 05 ¦ 17:53:16
Csatlakozom a k√≥rushoz: Tulok csillantotta meg hozz√°sz√≥l√°s√°ban a sokszor zavarosnak t√Ľn√Ķ r√©szleteket √∂sszek√∂t√Ķ kapcsot. A Tudom√°nyos-Ipari Forradalom kij√°rta √ļtj√°t, aminek az ismert eredm√©nyek mellett volt m√©g egy fontos hat√°sa: A vil√°g gazdags√°g√°t √≥ri√°si m√©rt√©kben koncentr√°lta nagyon kev√©s k√©zbe. Emiatt is, meg az id√Ķk√∂zben kifejlesztett technol√≥gia ok√°b√≥l mostanra egy olyan korszakba ker√ľlt√ľnk, amikor ennek az elhatalmasodott, s√°t√°nista elitnek m√°r nincs annyi sz√°jra sz√ľks√©ge, mint amit a kor√°bbi k√©t-h√°romsz√°z √©v kapitalista korszaka mintegy r√°kos burj√°nz√°sk√©nt 'kitermelt'.
Persze ez csak a legegyszer√Ľbb le√≠r√°s. Az eg√©sz dolognak van egy p√°rhuzamosan fut√≥ filoz√≥fiai, eszmet√∂rt√©neti dimenzi√≥ja is, de azt m√°r m√°snak kell elmondani.
# | Tulok Tulok - 2010 11 05 ¦ 19:16:55
Kedves Tom V! A "p√°rhuzamosan fut√≥ filoz√≥fiai, eszmet√∂rt√©neti dimenzi√≥" elmond√°sa, le√≠r√°sa, ismertet√©se, nagyobb l√©legzetv√©tel√Ľ feladat, de v√©gigk√∂vethet√Ķ az √∂n -√©s t√∂meggyilkosok logik√°ja, filoz√≥fi√°ja √©s fiziol√≥gi√°ja. Mi tudjuk ezt, de azok nem akarj√°k meg√©rteni √©s elfogadni, akik a jelenlegi helyzetre "gy√ļrnak" √©vezredek √≥ta! Nincsenek ill√ļzi√≥im, de ebb√Ķl az √©let-hal√°l "j√°t√©kb√≥l" nem j√∂hetnek ki √©pp b√Ķrrel!
# | STALKER STALKER - 2010 11 05 ¦ 20:42:33
Tulok, én pont ez várom, mi pont ezt várjuk. Hiszen az emberiség megérett a megtisztulásra. S miért ne foghatnánk fel a katasztrófát a Mindenható ítéletének aki a pirézeket is csak eszközként használja fel?
Be lenn√©tek szarva a j√∂v√Ķ miatt? Ne legyetek kishit√Ľek! A tud√°s hatalom √©s mi (egy sz√Ľk r√©teg) pontosan ennek a tud√°snak az ismeret√©ben √©lhetj√ľk t√ļl a megtisztul√°st, hogy ut√°na a saj√°t sz√°j√≠z√ľnk szerint √©p√≠ts√ľk fel a Vil√°got. Ehhez azonban √∂sszefog√°sra is sz√ľks√©g van
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 05 ¦ 21:56:19
A legf√∂bb tanuls√°g - sz√°momra - a jobb h√≠j√°n "zsid√≥" n√©vvel szerepl√∂, v√©gs√∂kig materialista, t√°rsas√°gnak (√©s kiszolg√°l√≥inak) az a nagyar√°ny√ļ cs√∂dje, amely √©pp az anyagi vil√°gban el√©rt sikereiben van elrejtve. Mivel az anyagis√°g t√ļl sok terhet r√≥, √ļgy egy glob√°lis rendszerre, mint az egy√©nre, ez zs√°kutc√°hoz vezet(ett). A szellemi-lelki felemelked√©snek pedig - amelyre √ļgyan√ļgy √©hezik az egy√©n, mint a t√°rsadalom (valamint a F√∂ld, aki(!) minden val√≥sz√≠n√ľs√©g szerint ennek az √°tszellem√ľl√©snek nemcsak r√©szese, de mozgat√≥ja, l√©trehoz√≥ja is) - e felemelked√©snek a jelenlegi fejl√∂d√©s urai napjainkra nyilv√°nval√≥ akad√°ly√°v√°, g√°tj√°v√° v√°ltak. Egy glob√°lis, kizs√°km√°nyol√°son alapul√≥ t√°rsadalom egyar√°nt az ember √©s a f√∂ld - mint √©l√∂ organizmus -v√©g√©t jelenten√©. Ennek √©pp az ellenkez√∂je kell l√©trej√∂jj√∂n, √ļgy a fenntarthat√≥ m√ľk√∂d√©s, mint a szellemi-leki fejl√∂d√©s √©rdek√©ben. Akik pedig a zs√°kutc√°ba belevezett√©k a t√∂bbs√©get, f√©lre kell √°lljanak ennek a tarthat√≥, el√∂remutat√≥ fejl√∂d√©snek az √ļtj√°b√≥l. Nem fogj√°k √∂nk√©nt megtenni, de ez el√∂bb-ut√≥bb elker√ľlhetetlenn√© v√°lik. A kisebb, szervesen √©l√∂, nemzeti kult√ļr√°n alapul√≥ t√°rsadalmak a globalizmus csapd√°j√°nak √©s r√©m√©nek elker√ľl√©s√©vel √ļj lend√ľletbe hozhatj√°k az eg√©sz becs√∂d√∂lt emberis√©get: egy m√°s alapokra helyezett egy√ľttm√ľk√∂d√©s megtanul√°s√°val, √©s kifejleszt√©s√©vel. Ebben az egy√ľttm√ľk√∂d√©sben d√∂nt√∂ szerepet kell kapjon az erk√∂lcs, mert a fent eml√≠tett cs√∂d els√∂sorban az erk√∂lcs cs√∂dje lett.
Ez sem fog neh√©zs√©gek, buktat√≥k n√©lk√ľl menni, de ha az ember √©lni akar, ezt az utat kell v√°lassza (√©s valljuk meg, m√°r v√°lasztott)... Az √ļtba es√∂ akad√°lyokat r√©szben el kell t√°vol√≠tani, r√©szben t√ļl kell sz√°rnyalni azokat. Ezt nem √≠rom le k√©zzelfoghat√≥an - mindenki √©rtse, ahogy akarja; el√©g sokminden belef√©r...

T.B.Sz.
# | vadnai.e vadnai.e - 2010 11 12 ¦ 22:40:51
Kedves Imre!

Mi √ļjs√°g ezzel a kutat√≥kt√≥l kapott anyaggal?

:)

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.13 mŠsodperc
95,972,902 egyedi lŠtogatů