Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Bízni (c), vagy busi-ness?

Napl√≥Szerbi√°t √©s k√∂rny√©k√©t f√∂ldreng√©s r√°zta meg. „√Čs m√©gis mozog a f√∂ld?”- kedves elvt√°rsak? Nagyobb a t√©t, mint azt legt√∂bben gondoln√°k, de j√≥l van ez √≠gy. A h√©tv√©g√©re kaptam √≠g√©retet a kutat√≥kt√≥l, hogy egy veretes anyaggal √°llhatok el√Ķ nyilv√°nosan, de lesznek k√©rd√©sek, amit csak annak a p√°r szem√©lynek t√°rhatok fel, akiket erre „m√©lt√≥nak” tal√°ltak eddigi megnyilv√°nul√°saik alapj√°n.
De addig is bogar√°sszuk csak √∂ssze a t√∂rt√©n√©seket, mert vannak √°m. Gyurcs√°ny illegitim korm√°nyr√≥l besz√©l teljesen ny√≠ltan? Mi t√∂rt√©nt? Elment az esze? Radik√°lis n√°cifasiszta lett vagy mi t√∂rt√©net vele? Nem a Jobbik t√ľntet, nem √Ķ hirdeti az ig√©t, hanem a szint√©n „zen√©sz” apr√≥d? Ha nem √©rten√©m az ok√°t, akkor azt is mondhatn√°m, hogy a fene se √©rti, de √ļgy t√Ľnik, hogy aminek √∂ssze kellett n√Ķni, az √∂ssze is n√Ķt. A kuruc arr√≥l √≠r, hogy „T√©l v√©g√©re elfogy a liszt, megdr√°gul a keny√©r” (m√°r tavasszal jelezt√ľk a tendenci√°t)
http://kuruc.info/r/2/68961/
Link
k√∂zben meg lemondott Papcs√°k √©s L√°z√°r is visszat√°ncolt, mik√∂zben az √°l-Pint√©r meg nincs sehol? H√ļ ez komoly helyzet. A Ferihegyi rept√©ren is √ļjra megy a tapiz√°s, komoly Mossad-m√≥dra, de mindez √≠gy „norm√°lis”. Obama Indi√°ba szalad, mik√∂zben a n√©met k√ľl√ľgy√©r is √©ppen arrafel√© cselleng √©s K√≠na most nyilv√°nval√≥an el√Ķre t√∂r. A FED 600 milli√°rd doll√°rt dob a piacra, ezzel √°tmeneti megnyugv√°st okoz, majd az infl√°ci√≥t felp√∂rgetve sikeresen √©rt√©kelhetik le a nemzeti valut√°jukat. Olyan tendenci√°kat l√°tni, hogy csak azt neh√©z megj√≥solni, hogy pontosan milyen √°tmenettel kezd√Ķdik el az az j √©ra, amelyr√Ķl itt is sokat √≠rtunk m√°r. Liebermann Angli√°ban kalapol, mert Izrael egyre nagyobb kutyaszor√≠t√≥ban van, de m√©g mindig angol gyarmat, ahogy ezt annak idej√©n Rotschild (√©k) eltervezt√©k. K√∂zben azt is √°ll√≠tj√°k, hogy az angolsz√°sz vonal addig nem m√Ľk√∂dhet, am√≠g a h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k szigetorsz√°gba l√©p√©s√©t az angol b√≠r√≥s√°g szankcion√°lja. Tal√°n az sem v√©letlen, hogy Izrael √©ppen most l√©p ki az UNESCO-b√≥l, s Clintonn√© er√Ķsen elkezdte szorgalmazni a START-3-at, ahov√° Izrael atomarzen√°lj√°t is be kell terelni. Szerintem a v√©gkifejlet fel√© haladunk, nem kis temp√≥ban, m√©g akkor is, ha minden val√≥di t√∂rt√©n√©st egy m√°sikkal √°lc√°zz√°k. Sza√ļd-Ar√°bia √©ppen most akar becsatlakozni a zsid√≥khoz ny√≠ltan is, de ennek n kifejezetten √∂r√ľl√∂k, mert ott h√ļz√≥dik m√°r a demark√°ci√≥s vonal √≠gy is, s annyi fegyvert pakolnak oda az USA zsid√≥k, hogy mindenf√©le c√©lb√≥l alkalmazhat√≥k, alkalom adt√°n, m√©g Izrael ellen√©ben is. Az √°trendez√Ķd√©s val√≥di arculata cs√∂ppet sem b√©k√©s, s amit m√©g sokan p√°r hete sem mertek elk√©pzelni, az ma m√°r t√©ny. K√∂z√∂s „drog-felszt√°mol√≥” csapatokat m√Ľk√∂dtetnek Afganiszt√°nban. De ha valakinek besz√©desebb anyag kell, akkor itt van ez a k√©p is!Bizony! Medvegyev fegyverrel gyakorolt, miközben a mesterlövészek kiképzését nézte végig, s ígéretet tett egy diszciplinájában és fegyverzetében is modern hadsereg létrehozására, melyet meg is fizetnek.
Az √ļj tal√°lm√°nyok ter√©n is el√Ķrel√©ptek, mert az √°lc√°z√°s ter√ľlet√©re is bet√∂rt a gumeitechnol√≥gia. A gyereknek veszek egy ilyen SZ-300-as komplexumot az udvarra, ugr√°l√≥h√°zasat j√°tszadozni.Azért van itt lényeges kérdés is!

„Szia Imi.

A k√∂vetkez√Ķ infokat most kaptam. A multik √≠gy fogj√°k kiv√©demi a v√°ls√°gad√≥t:

A biztosítók és a nagy cégek nem hivatalos válaszlépését a nagyobb terhekre.
Azt mondja egy ismer√Ķs, hogy fel vannak h√°borodva. Mert hogy am√≠g a fidesz nem volt korm√°nyon, addig tudta, hogy a gazdas√°g √©l√©nk√≠t√©s√©hez nem szor√≠tani kell, hanem engedni. Most meg azt mondj√°k, hogy pont ott folytatja a fidesz, ahol az mszp abbahagyta, csak kem√©nyebben √©s sokkal nagyobb t√°rsadalmi t√°mogatotts√°ggal.
Azt mondja, hogy nem v√°rj√°k meg, hogy mi lesz a v√©ge, ink√°bb cseleznek egyet. A csel l√©nyege, hogy a c√©geket gazdas√°gi okb√≥l szolg√°ltat√≥ r√©szlegekre osztj√°k. Na ebben semmi √ļj nincs, de a t√∂bbi √©rdekes. Azt mondja, hogy pl. ott van az eon. Igen t√Ķkeer√Ķs, √©s nem akar besz√°llni ilyen m√≥don a tehervisel√©sbe. Mit csin√°l? Az IT r√©szleget, mint k√ľl√∂n szolg√°ltat√≥ egys√©get elviszi k√ľlf√∂ldre. √Čs hogy mi ebben a po√©n? H√°t az, hogy a k√ľlf√∂ldi r√©szleg olyan szolg√°ltat√°si √°rat nyom az itthon maradt r√©szlegekre, ami sz√©pen elveszi t√Ķl√ľk a hasznot. √ćgy t√∂bbsz√∂r√∂sen vesz√≠t√ľnk. Egyr√©szt ugye ugranak a multik ad√≥i, mert h√°t kis nyeres√©gnek kisebb az ad√≥ja is. Azt√°n ugranak azok a munkahelyek, amik az itthoni munkav√©gz√©shez kellettek. Azt√°n meg ugranak az itthoni fizet√©sek itthoni elk√∂lt√©sei, mivel a p√©nzt viszik ki az orsz√°gb√≥l.
Az egyetlen ki√ļt az √©n ad√≥reform javaslatom lenne, de ahhoz meg nincs el√©g t√°mogatotts√°ga, hogy √°t lehessen verni a t√∂rv√©nyhoz√°son, f√Ķleg √≠gy, hogy a fidesz a k√ľlf√∂ldi t√Ķk√©vel szemben ellen√©rdekeltnek l√°tja a javaslatot, √©s a 2/3-ad az ugye el√©gg√© nehezen √Ľberelhet√Ķ....

A gazdaságot, pedig így fogják kirabolni:

azt mondja az ismer√Ķs, hogy azt l√°tj√°k, hogy jobban van ez az eg√©sz kital√°lva. Ugyanis az a taktik√°juk, hogy folyamatosan nyomnak p√©nzt a gazdas√°gba, ami nagyon l√°tv√°nyos lesz, √©s mindenki fog egy kicsit √©rezni bel√Ķle, √©s ezzel t√°pl√°lj√°k a rem√©nyt. Csak hogy k√∂zben olyan p√©nzeket vonnak el, amivel egyenesbe lehetne hozni a gazdas√°got glob√°lisan √©s ezt viszont eltakarj√°k mindenki el√Ķl. Sz√≥val ez a f√Ķ gond, hogy √ľgyesen csin√°lj√°k. A magyar ember t√∂bbs√©ge, meg b√©k√©t szeret, m√©g ha verik a h√°t√°t a korb√°ccsal, akkor is.
N√©zd meg, most az megy fennhangon, hogy 1 milli√≥ munkahelyet teremtenek. Ezt hallja mindenki, meg az orb√°n besz√©d√©t a r√°di√≥kban, hogy fogjunk √∂ssze a k√°rosultak √©rdek√©ben. √Čs ez mind szimpatikus. √Āll√≠t√≥lag ez az eg√©sz v√∂r√∂siszap is egy megtervezett sztori volt, ez√©rt is nem tettek semmit, amikor az MSZ-es szakemberek sz√≥ltak, hogy baj lehet. √Čs tudod, ez durva. Itt m√°r konkr√©t hal√°lesetek voltak, √©s nem csak annyi, hogy elad√≥s√≠tj√°k az orsz√°got. √Čn att√≥l tartok, hogy aki ezt megcsin√°lja, az m√°st√≥l sem riad vissza. Ha itt a n√©p az √∂ntudat√°ra √©bred, akkor a rend√Ķrs√©g meg a katonas√°g fogja kord√°ban tartani, mint a franci√°kn√°l. De ne legyen igazam....

Ezekr√Ķl mi a v√©lem√©nyed?”

„Szia.
Na,Imre bar√°tom.
Itt az els√Ķ h√≠r,amir√Ķl tegnap √≠rtam.
Link
http://www.echotv.hu/?akt_menu=16&r_id=32&hir_id=230283
Ezek m√°r spekul√°lnak arra, hogy min√©l kevesebb k√ľl√∂nad√≥t fizessenek.
R√≠mel arra, amit k√ľldtem,nem?”

Szerintem DE! A bankok most m√°sk√©ppen j√°tszadoznak. A kilakoltat√°sokat ugyan "moratoriz√°lt√°k”, de az ad√≥saik „tartoz√°s√°t” nagy lend√ľlettel „eladt√°k” saj√°t faktoring c√©geiknek, akikre nem vonatkozik a banki etikai k√≥dex, s most ezek nagyiparilag jegyzik be tulajdonjogukat az ingatlanokra a f√∂ldhivatalokban, a tulajdonosok tudta n√©lk√ľl. Most v√°rok m√©g egy √∂sszef√ľgg√Ķ anyagot ezzel kapcsolatban, de nincs k√©ts√©gem, hogy ezt a formul√°t m√Ľk√∂dtetik.

„Szia Imre! √Črdekelne a v√©lem√©nyed az elm√ļlt napok lev√©lbomb√°i kapcs√°n. √ögy v√©lem ez csak egy √ļjabb zsid√≥ provok√°ci√≥ a m√©g f√ľggetlen arab orsz√°gokkal lej√°rat√°s√°ra, hogy jogot form√°ljanak Ir√°n lerohan√°s√°hoz. √ögy int√©zik a be etet√©st, hogy a vil√°g az arabokt√≥l rettegjen, √©s r√°vegyek a m√°sik zsid√≥ √°llamot (usa) -t Ir√°n megt√°mad√°s√°ra, de abba mi is belepusztulunk!”

A helyzet az, hogy a rep√ľl√Ķtereken hirtelen megjelent bomb√°s-csomagok, amelyeket az MI-6 olyan moh√≥n leleplezett, nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel Mossad-CIA-MI-6 akci√≥ term√©ke volt, amiire kor√°bban √©ppen maguk h√≠vt√°k fel a figyelmet, mint lehets√©ges vesz√©lyre. Ez egy utols√≥ ut√°ni er√Ķlk√∂d√©se m√°r a cionist√°knak, de √©szlelni√ľk kellene, hogy lassan csak sz√ļnyogok lesznek a medve sz√Ķr√∂s valag√°n, s am√≠g √Ķk k√∂r√ľlz√ľmm√∂gik az ursust, addig az megy nyugodtan el√Ķre √©s majszolja a m√©zet. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl az√©rt van n√°la sz√ļnyogirt√≥ is, mert √©ppen a susny√°sba k√©sz√ľl, ahol ezek piszokul elszaporodtak.

√ćgy van ez, ha ezek az al√°bbiak "√ľzletelnek", de m√°r b√≠zni nem mernek egym√°sban sem.


HozzŠszůlŠsok

# | gabi gabi - 2010 11 04 ¦ 19:11:47
Amit √©n √≠rok az sem vicc, napjaink val√≥s√°ga. √ďv√≥n√©ni k√©rdezi a gyerekekt√Ķl, hogy mi fedi a csirk√©t: f√≥lia.
# | gabi gabi - 2010 11 04 ¦ 19:19:22
heavenslight , √©n max leszbi lehetek, de hogy √∂sszevont√°l keepfargoval, ez sz√°momra dics√©ret, a bunk√≥s√°god meg rendezd le magadban, ha nem siker√ľl, k√©rj seg√≠ts√©get jan√≥t√≥l, majd √Ķ el√Ķveszi a gyal√°s√≥j√°t, de √©n is baromi nagyot tudok rugni, ha kiakarn√°d pr√≥b√°lni!
# | gabi gabi - 2010 11 04 ¦ 21:22:44
tilivona, te honnan n√Ķtt√©l ki nem n√©ztem meg a belinkelt oldalaidat, mert gyan√≠tom heavenslight st√≠lusu! Mi a francot kerestek ezen az oldalon? Csod√°lkoztok, hogy √©l√Ķsk√∂d√Ķnek tartunk benneteket, n√©lk√ľl√ľnk l√©tezni sem tudn√°tok!
# | Cezarfi Cezarfi - 2010 11 04 ¦ 21:49:15
Ma olvastam egy amerikai, fiatal, éber gazdasági szakember blogg-ján:
"...A FED (Nemzeti Bank) lesz a vesztes. A medv√©k (a zuhan√≥ √°rfolyamokban h√≠v√ī t√īzsdespekul√°nsok) a p√°ly√°n vannak √©s √īk fognak nyerni. A t√īke menekûlni fog az USA-b√≥l ennek a hûlye h√ļz√°snak az eredm√©nyek√©nt. Ma m√°r a CNBS ( a gazdas√°gi elit propanda tv kan√°lisa) is nyiltan vitatni meri ennek a hat√°rozatnak a boh√≥c jelleg√©t. Azok, akiket eddig nem nyugtalan√≠tott QE2(a tegnap bejelentett t√īkek√∂nny√≠t√©si 2. l√©pcs√ī, term√©szetesen az ad√≥fizet√īk zseb√©b√īl financ√≠rozva) azok most kezdhetnek nyugtalankodni. Alapvet√īen, a p√©nzverde seg√≠ts√©g√©vel akarunk √©letben maradni. Merem √°ll√≠tani, hogy a t√∂zsde az egyetlen megmaradt v√©d√īvonal, ami m√∂g√© az elit megpr√≥b√°l elb√ļjni √©s k√©pesek lesznek b√°rmire, hogy a lebegtetett √°rfolyamszinteket fenn tudj√°k tartani. Szomor√ļ, de v√©gûl is ez a sz√≠nj√°t√©k fog az eg√©sz rendszer tot√°lis √∂sszeoml√°s√°hoz vezetni."
Az ember k√∂nnyen v√°llat vonhatna, hogy ez csak a t√∂zsdespekul√°nsokra vonatkozik, de nem, mindannyiunk b√īr√©re megy a j√°t√©k. A gazdas√°gi √©s ez√°ltal politikai hatalom megtart√°sa √©rdek√©ben mindenre k√©pesek, "ut√°nnunk az √∂z√∂nv√≠z" felki√°lt√°ssal. Az eg√©sz jelenleg uralmon l√©v√ī t√°rsadalmi rendszer l√©te forog kock√°n. Az √≥ra egyre gyorsabban ketyeg.
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 04 ¦ 22:06:01
kerecsen
Azok a védö sólyomszárnyak...
Kösz hogy kiiktattad, nekem már válaszolni se volt kanalam ( még ilyen "mennyei fényt" nem láttam)/k.
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 04 ¦ 22:10:40
Ja, és hogy egy élö klasszikust idézzek: "Mindenki jó valaminek, (vagy valamire?); ha másnak nem, elrettentö példának."

keep far go
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 04 ¦ 22:20:39
Cezarfi
J√≥ hogy valaki ilyeneket (is) olvas, √©s meg is osztja vel√ľnk. Hiszen ez nemcsak j√≥ h√≠r volt, de el√©g logikusnak is hangzott. Ilyenkor mondja a magyar: √ļgy legyen!

T.B.Sz.
# | Tulok Tulok - 2010 11 05 ¦ 02:38:01
Kedves Istv√°n, nagyon √∂r√ľl√∂k, hogy √ļjra √≠rogatsz, de tal√°n annyit hozz√°tenn√©k a fiatal gazdas√°gi szakember v√©lem√©ny√©hez, hogy a FED, legfeljebb mint szervezet fog l√°tsz√≥lag √∂sszeomlani, az amerikai ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©t bebukva. Az "√∂sszeoml√°s" ut√°n, a spekul√°nsok ideje fog k√∂vetkezni, mint az 1929-1930-as "Nagy Gazdas√°gi Vil√°gv√°ls√°g" idej√©n is volt!
Ez nem csak t√Ķzsdei, de a sz√°nd√©kosan okozott √©lelmiszerhi√°ny miatt, a most erre "sp√°jzol√≥" un. feket√©z√Ķ spekul√°nsoknak is kedvezni fog. A "vihar el√Ķszele" m√°r el√©rte vil√°got, √©rezhet√Ķ! Az "elit", t√ļlnyom√≥ r√©sz√©ben, m√°r gondoskodott t√ļl√©l√©s√©r√Ķl. A gyan√ļtlan √°ldozatok m√©g azt gondolj√°k, hogy megmenti √©let√ľket az √°llamok tartal√©kk√©pz√©si k√∂telezetts√©ge, de a 29-es v√°ls√°g idej√©n is lehetett egy zs√°k b√ļz√°√©rt nagymennyis√©g√Ľ aranyat kapni!
A jelenlegi sz√≠nj√°t√©k annyiban k√ľl√∂nb√∂zik a kor√°bbiakt√≥l, hogy akkoriban nem √°llt rendelkez√©sre olyan technol√≥gia, amivel glob√°lis √©lelmiszerv√°ls√°got lehetett volna el√Ķid√©zni. Most nem az a c√©l, hogy spekul√°nsok gazdagodjanak meg, politikai t√°mogat√°ssal, vagy politikusk√©nt! "K√∂rm√©rk√Ķz√©s" lesz az √©letben marad√°s√©rt, de ez√ļttal arr√≥l is gondoskodnak, hogy ne legyen t√ļl sok olyan, akin uralkodni kelljen, akit el kell nyomni, mert √©hen fognak halni az emberek! Ez√©rt kell chamtrailezni√ľk, HAARP-olni, mikrohull√°m√ļ t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyvereket kifejleszteni, felbor√≠tani az id√Ķj√°r√°si rendszert, le√©p√≠teni a gazdas√°gokat mindenf√©le aljas m√≥dszerrekkel. Gondoskodni arr√≥l, hogy mire elfogynak a tartal√©kok, v√°ls√°g √©s fesz√ľlts√©gg√≥cok gondoskodjanak a kevesebb t√ļl√©l√Ķ megmarad√°s√°r√≥l, √©s az ehhez sz√ľks√©ges h√°bor√ļkr√≥l. Kiirtatni egym√°ssal, az am√ļgy r√°juk potenci√°lis vesz√©lyt jelent√Ķ hadseregeket, a marad√©kukat tudatm√≥dos√≠t√°ssal √©s folyamatos befoly√°sol√°ssal ir√°ny√≠tva l√©trehozni egy vil√°got csak egy sz√Ľk r√©teg sz√°m√°ra √©lhet√Ķen.
Igaz√°b√≥l nagyobb a t√©t, mint a jelenleg uralmon l√©v√Ķ t√°rsadalmi rendszer l√©te, mert az emberis√©g kihal√°s√°r√≥l d√∂nt√∂ttek, b√≠zva abban, hogy √Ķk t√ļl√©lhetik, t√∂bbsz√°z m√©ter m√©lyen ki√©p√≠tett bunkereikben, a magukat sz√∂rnyen okosnak gondol√≥k! Az √≥ra val√≥ban "egyre gyorsabban ketyeg"! A fal√°nk, rosszindulat√ļ daganat, most k√©sz√ľl meg√∂lni a gazdatestet, de nem minden v√≠rus, bakt√©rium olyan k√∂vetkezetes, hogy √©letben tartsa azt, aki miatt √©lhet! A degener√°ci√≥ cs√ļcs√°t k√©pez√Ķ "elit", az emberis√©gnek √°sott s√≠rt, de ebb√Ķl a g√∂d√∂rb√Ķl feketelyuk lesz.
# | gabi gabi - 2010 11 05 ¦ 03:32:04
Tulok, j√≥l √©rtem, hogy √©ppen most fogj√°k elpuszt√≠tani magukat, csak persze magukkal visznek n√©h√°ny gojt is? Nem zavar mert van k√∂zt√ľk sok sil√°ny, de az √©rtelmiseget szint√©n magukkal r√°ntj√°k, b√°r t√©ny hogy a t√∂bbs√©g szint√©n rossz √ļton j√°r! Majd csal elv√°lik eminek el kell v√°lnia!
# | Arany Arany - 2010 11 05 ¦ 09:53:46
Tulok!
T√∂k√©letes diagn√≥zis... De mindezt a magukat istennek k√©pzel√Ķ f√∂ldi "emberek" d√∂nt√∂tt√©k el, tal√°lt√°k ki.
Arr√≥l elfelejtkeztek, hogy van f√∂l√∂tt√ľk is hatalom, √©s er√Ķ, ami a terv megval√≥s√≠t√°s√°ba belesz√≥lhat.
Az √©giek pedig d√∂nt√∂ttek. Lehet, hogy a szuperbiztos bunkereik lesznek legel√Ķsz√∂r haszn√°lhatatlanok...

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.07 mŠsodperc
98,879,625 egyedi lŠtogatů