Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Bízni (c), vagy busi-ness?

Napl√≥Szerbi√°t √©s k√∂rny√©k√©t f√∂ldreng√©s r√°zta meg. „√Čs m√©gis mozog a f√∂ld?”- kedves elvt√°rsak? Nagyobb a t√©t, mint azt legt√∂bben gondoln√°k, de j√≥l van ez √≠gy. A h√©tv√©g√©re kaptam √≠g√©retet a kutat√≥kt√≥l, hogy egy veretes anyaggal √°llhatok el√Ķ nyilv√°nosan, de lesznek k√©rd√©sek, amit csak annak a p√°r szem√©lynek t√°rhatok fel, akiket erre „m√©lt√≥nak” tal√°ltak eddigi megnyilv√°nul√°saik alapj√°n.
De addig is bogar√°sszuk csak √∂ssze a t√∂rt√©n√©seket, mert vannak √°m. Gyurcs√°ny illegitim korm√°nyr√≥l besz√©l teljesen ny√≠ltan? Mi t√∂rt√©nt? Elment az esze? Radik√°lis n√°cifasiszta lett vagy mi t√∂rt√©net vele? Nem a Jobbik t√ľntet, nem √Ķ hirdeti az ig√©t, hanem a szint√©n „zen√©sz” apr√≥d? Ha nem √©rten√©m az ok√°t, akkor azt is mondhatn√°m, hogy a fene se √©rti, de √ļgy t√Ľnik, hogy aminek √∂ssze kellett n√Ķni, az √∂ssze is n√Ķt. A kuruc arr√≥l √≠r, hogy „T√©l v√©g√©re elfogy a liszt, megdr√°gul a keny√©r” (m√°r tavasszal jelezt√ľk a tendenci√°t)
http://kuruc.info/r/2/68961/
Link
k√∂zben meg lemondott Papcs√°k √©s L√°z√°r is visszat√°ncolt, mik√∂zben az √°l-Pint√©r meg nincs sehol? H√ļ ez komoly helyzet. A Ferihegyi rept√©ren is √ļjra megy a tapiz√°s, komoly Mossad-m√≥dra, de mindez √≠gy „norm√°lis”. Obama Indi√°ba szalad, mik√∂zben a n√©met k√ľl√ľgy√©r is √©ppen arrafel√© cselleng √©s K√≠na most nyilv√°nval√≥an el√Ķre t√∂r. A FED 600 milli√°rd doll√°rt dob a piacra, ezzel √°tmeneti megnyugv√°st okoz, majd az infl√°ci√≥t felp√∂rgetve sikeresen √©rt√©kelhetik le a nemzeti valut√°jukat. Olyan tendenci√°kat l√°tni, hogy csak azt neh√©z megj√≥solni, hogy pontosan milyen √°tmenettel kezd√Ķdik el az az j √©ra, amelyr√Ķl itt is sokat √≠rtunk m√°r. Liebermann Angli√°ban kalapol, mert Izrael egyre nagyobb kutyaszor√≠t√≥ban van, de m√©g mindig angol gyarmat, ahogy ezt annak idej√©n Rotschild (√©k) eltervezt√©k. K√∂zben azt is √°ll√≠tj√°k, hogy az angolsz√°sz vonal addig nem m√Ľk√∂dhet, am√≠g a h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k szigetorsz√°gba l√©p√©s√©t az angol b√≠r√≥s√°g szankcion√°lja. Tal√°n az sem v√©letlen, hogy Izrael √©ppen most l√©p ki az UNESCO-b√≥l, s Clintonn√© er√Ķsen elkezdte szorgalmazni a START-3-at, ahov√° Izrael atomarzen√°lj√°t is be kell terelni. Szerintem a v√©gkifejlet fel√© haladunk, nem kis temp√≥ban, m√©g akkor is, ha minden val√≥di t√∂rt√©n√©st egy m√°sikkal √°lc√°zz√°k. Sza√ļd-Ar√°bia √©ppen most akar becsatlakozni a zsid√≥khoz ny√≠ltan is, de ennek n kifejezetten √∂r√ľl√∂k, mert ott h√ļz√≥dik m√°r a demark√°ci√≥s vonal √≠gy is, s annyi fegyvert pakolnak oda az USA zsid√≥k, hogy mindenf√©le c√©lb√≥l alkalmazhat√≥k, alkalom adt√°n, m√©g Izrael ellen√©ben is. Az √°trendez√Ķd√©s val√≥di arculata cs√∂ppet sem b√©k√©s, s amit m√©g sokan p√°r hete sem mertek elk√©pzelni, az ma m√°r t√©ny. K√∂z√∂s „drog-felszt√°mol√≥” csapatokat m√Ľk√∂dtetnek Afganiszt√°nban. De ha valakinek besz√©desebb anyag kell, akkor itt van ez a k√©p is!Bizony! Medvegyev fegyverrel gyakorolt, miközben a mesterlövészek kiképzését nézte végig, s ígéretet tett egy diszciplinájában és fegyverzetében is modern hadsereg létrehozására, melyet meg is fizetnek.
Az √ļj tal√°lm√°nyok ter√©n is el√Ķrel√©ptek, mert az √°lc√°z√°s ter√ľlet√©re is bet√∂rt a gumeitechnol√≥gia. A gyereknek veszek egy ilyen SZ-300-as komplexumot az udvarra, ugr√°l√≥h√°zasat j√°tszadozni.Azért van itt lényeges kérdés is!

„Szia Imi.

A k√∂vetkez√Ķ infokat most kaptam. A multik √≠gy fogj√°k kiv√©demi a v√°ls√°gad√≥t:

A biztosítók és a nagy cégek nem hivatalos válaszlépését a nagyobb terhekre.
Azt mondja egy ismer√Ķs, hogy fel vannak h√°borodva. Mert hogy am√≠g a fidesz nem volt korm√°nyon, addig tudta, hogy a gazdas√°g √©l√©nk√≠t√©s√©hez nem szor√≠tani kell, hanem engedni. Most meg azt mondj√°k, hogy pont ott folytatja a fidesz, ahol az mszp abbahagyta, csak kem√©nyebben √©s sokkal nagyobb t√°rsadalmi t√°mogatotts√°ggal.
Azt mondja, hogy nem v√°rj√°k meg, hogy mi lesz a v√©ge, ink√°bb cseleznek egyet. A csel l√©nyege, hogy a c√©geket gazdas√°gi okb√≥l szolg√°ltat√≥ r√©szlegekre osztj√°k. Na ebben semmi √ļj nincs, de a t√∂bbi √©rdekes. Azt mondja, hogy pl. ott van az eon. Igen t√Ķkeer√Ķs, √©s nem akar besz√°llni ilyen m√≥don a tehervisel√©sbe. Mit csin√°l? Az IT r√©szleget, mint k√ľl√∂n szolg√°ltat√≥ egys√©get elviszi k√ľlf√∂ldre. √Čs hogy mi ebben a po√©n? H√°t az, hogy a k√ľlf√∂ldi r√©szleg olyan szolg√°ltat√°si √°rat nyom az itthon maradt r√©szlegekre, ami sz√©pen elveszi t√Ķl√ľk a hasznot. √ćgy t√∂bbsz√∂r√∂sen vesz√≠t√ľnk. Egyr√©szt ugye ugranak a multik ad√≥i, mert h√°t kis nyeres√©gnek kisebb az ad√≥ja is. Azt√°n ugranak azok a munkahelyek, amik az itthoni munkav√©gz√©shez kellettek. Azt√°n meg ugranak az itthoni fizet√©sek itthoni elk√∂lt√©sei, mivel a p√©nzt viszik ki az orsz√°gb√≥l.
Az egyetlen ki√ļt az √©n ad√≥reform javaslatom lenne, de ahhoz meg nincs el√©g t√°mogatotts√°ga, hogy √°t lehessen verni a t√∂rv√©nyhoz√°son, f√Ķleg √≠gy, hogy a fidesz a k√ľlf√∂ldi t√Ķk√©vel szemben ellen√©rdekeltnek l√°tja a javaslatot, √©s a 2/3-ad az ugye el√©gg√© nehezen √Ľberelhet√Ķ....

A gazdaságot, pedig így fogják kirabolni:

azt mondja az ismer√Ķs, hogy azt l√°tj√°k, hogy jobban van ez az eg√©sz kital√°lva. Ugyanis az a taktik√°juk, hogy folyamatosan nyomnak p√©nzt a gazdas√°gba, ami nagyon l√°tv√°nyos lesz, √©s mindenki fog egy kicsit √©rezni bel√Ķle, √©s ezzel t√°pl√°lj√°k a rem√©nyt. Csak hogy k√∂zben olyan p√©nzeket vonnak el, amivel egyenesbe lehetne hozni a gazdas√°got glob√°lisan √©s ezt viszont eltakarj√°k mindenki el√Ķl. Sz√≥val ez a f√Ķ gond, hogy √ľgyesen csin√°lj√°k. A magyar ember t√∂bbs√©ge, meg b√©k√©t szeret, m√©g ha verik a h√°t√°t a korb√°ccsal, akkor is.
N√©zd meg, most az megy fennhangon, hogy 1 milli√≥ munkahelyet teremtenek. Ezt hallja mindenki, meg az orb√°n besz√©d√©t a r√°di√≥kban, hogy fogjunk √∂ssze a k√°rosultak √©rdek√©ben. √Čs ez mind szimpatikus. √Āll√≠t√≥lag ez az eg√©sz v√∂r√∂siszap is egy megtervezett sztori volt, ez√©rt is nem tettek semmit, amikor az MSZ-es szakemberek sz√≥ltak, hogy baj lehet. √Čs tudod, ez durva. Itt m√°r konkr√©t hal√°lesetek voltak, √©s nem csak annyi, hogy elad√≥s√≠tj√°k az orsz√°got. √Čn att√≥l tartok, hogy aki ezt megcsin√°lja, az m√°st√≥l sem riad vissza. Ha itt a n√©p az √∂ntudat√°ra √©bred, akkor a rend√Ķrs√©g meg a katonas√°g fogja kord√°ban tartani, mint a franci√°kn√°l. De ne legyen igazam....

Ezekr√Ķl mi a v√©lem√©nyed?”

„Szia.
Na,Imre bar√°tom.
Itt az els√Ķ h√≠r,amir√Ķl tegnap √≠rtam.
Link
http://www.echotv.hu/?akt_menu=16&r_id=32&hir_id=230283
Ezek m√°r spekul√°lnak arra, hogy min√©l kevesebb k√ľl√∂nad√≥t fizessenek.
R√≠mel arra, amit k√ľldtem,nem?”

Szerintem DE! A bankok most m√°sk√©ppen j√°tszadoznak. A kilakoltat√°sokat ugyan "moratoriz√°lt√°k”, de az ad√≥saik „tartoz√°s√°t” nagy lend√ľlettel „eladt√°k” saj√°t faktoring c√©geiknek, akikre nem vonatkozik a banki etikai k√≥dex, s most ezek nagyiparilag jegyzik be tulajdonjogukat az ingatlanokra a f√∂ldhivatalokban, a tulajdonosok tudta n√©lk√ľl. Most v√°rok m√©g egy √∂sszef√ľgg√Ķ anyagot ezzel kapcsolatban, de nincs k√©ts√©gem, hogy ezt a formul√°t m√Ľk√∂dtetik.

„Szia Imre! √Črdekelne a v√©lem√©nyed az elm√ļlt napok lev√©lbomb√°i kapcs√°n. √ögy v√©lem ez csak egy √ļjabb zsid√≥ provok√°ci√≥ a m√©g f√ľggetlen arab orsz√°gokkal lej√°rat√°s√°ra, hogy jogot form√°ljanak Ir√°n lerohan√°s√°hoz. √ögy int√©zik a be etet√©st, hogy a vil√°g az arabokt√≥l rettegjen, √©s r√°vegyek a m√°sik zsid√≥ √°llamot (usa) -t Ir√°n megt√°mad√°s√°ra, de abba mi is belepusztulunk!”

A helyzet az, hogy a rep√ľl√Ķtereken hirtelen megjelent bomb√°s-csomagok, amelyeket az MI-6 olyan moh√≥n leleplezett, nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel Mossad-CIA-MI-6 akci√≥ term√©ke volt, amiire kor√°bban √©ppen maguk h√≠vt√°k fel a figyelmet, mint lehets√©ges vesz√©lyre. Ez egy utols√≥ ut√°ni er√Ķlk√∂d√©se m√°r a cionist√°knak, de √©szlelni√ľk kellene, hogy lassan csak sz√ļnyogok lesznek a medve sz√Ķr√∂s valag√°n, s am√≠g √Ķk k√∂r√ľlz√ľmm√∂gik az ursust, addig az megy nyugodtan el√Ķre √©s majszolja a m√©zet. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl az√©rt van n√°la sz√ļnyogirt√≥ is, mert √©ppen a susny√°sba k√©sz√ľl, ahol ezek piszokul elszaporodtak.

√ćgy van ez, ha ezek az al√°bbiak "√ľzletelnek", de m√°r b√≠zni nem mernek egym√°sban sem.


HozzŠszůlŠsok

# | fsavanyu fsavanyu - 2010 11 04 ¦ 15:28:20
A vörösiszap tározóba az összesel, meg azokat is akik az elmult 20 évben a parlamentbe nyomkodta a szavazó gombot. A demokrácia legnagyobb értéke ami a képen van.
# | figyelo figyelo - 2010 11 04 ¦ 15:54:55
K√ľlf√∂ldi kiszervez√©ssel kapcsolatban lehet, hogy n√©h√°ny multi m√©g csak most fogja ezt megtenni, sejt√©sem szerint m√°r r√©gebben is j√°tszottak hasonl√≥kat. Rosszul eml√©kszem, hogy az IT-t szinte minden multi kiszervezte √ćrorsz√°gba? No meg k√≥kajani sulinetes szervezked√©sekor 2004-ben a h√≠res √°fa-visszatart√≥s draskovicsi j√°t√©k ut√°n √°famentesen sz√°ml√°zhattak ki szolg√°ltat√°sokat szlov√°ki√°ba, miut√°n mindenkinek elvett√©k a kedv√©t az eu-s ad√≥sz√°mt√≥l?
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 04 ¦ 17:22:57
√Čn: - Istenem, h√°t nem sz√©p ez a k√©p?
Isten: - NEM !!! Borzalmas; mindj√°rt megyek h√°nyni...

(Oscar Wilde: Isten, amikor az ember az embert megalkotta, t√ļlbecs√ľlte a saj√°t k√©pess√©geit )

keep far go
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 04 ¦ 17:35:04
Mi ez heavenslight, még mindig tanulsz magyarul? No meg idegen nyelvet?
jungel (nem jungle ?)
jha?
stanamericai?
nyleven?
DEBASZ?
weke ? (nem wake?)
Ezek milyen nyelvnek részei; a saját nyelvednek?
Mert abból nem hiszem hogy kérne a honlap olvasótábora, mint ahogy én sem.

T√ľnj el, amig teheted! / Piss off, until you can!

keep far go
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 11 04 ¦ 17:39:10
keepfargo!
Oscar Wilde is meleg volt ( buzi) Teh√°t nem a megfelel√Ķ embert√Ķl id√©zt√©l. Ugyanis √Ķ is sz√≠vesen f√ľrd√Ķz√∂tt volna ezekkel a m√©lyen tisztelt ak√°rkikkel vagy ak√°rmikkel.
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 04 ¦ 17:59:13
JANI PAPA
Id√©ztem √©n m√°r itt W.Churchillt√∂l is, √©s feltehet√∂leg fogok m√©g m√°sokt√≥l is, akik nem voltak √©ppen Gr√°l-lovagok, de att√≥l esz√ľk m√©g lehetett. Vagy humor√©rz√©k√ľk, vagy uram bocs√°¬īb√∂lcsess√©g√ľk.
Ha valakit√∂l id√©z√ľnk, az nem jelent felt√©tlen ragaszkod√°st az illet√∂ szem√©ly√©hez, vagy habitus√°hoz, esetleg tetteihez. Nekem meg hadd legyen m√°r annyi szabads√°gom, ezen az egy√©bk√©nt igenis toler√°ns honlapon, hogy nem √°ll√≠tok minden id√©zet mell√© k√∂zleked√©si rend√∂rt! (Ezt Piny√≥√©k sem n√©zn√©k j√≥ szemmel...)

T.B.Sz.
# | gabi gabi - 2010 11 04 ¦ 18:00:45
A napokban l√°ttam egy filmet Matyi oldal√°n, k√©t fick√≥ (√≠r√≥k) besz√©lgetnek √©s az egyik k√©rdezi a m√°sikat, mi√©rt teremtette Isten a n√Ķt? Az id√Ķsebb v√°laszolt, az√©rt hogy helyre hozza a hib√°j√°t, amit a f√©rfin√°l elk√∂vetett!
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 04 ¦ 18:05:24
gabi
Egy sz√©kely vicc, k√ľl√∂n neked:
-Hogyan teremté Isten a nöt?
Hát elöször teremté a tyukot. Aztán teremté a libát. Aztán elfogya a tolu...:)
# | postaimre postaimre - 2010 11 04 ¦ 18:14:11
Heaven, állj le, mert amit csinálsz az nem méltó hozzád! Nem akarlak törölni.
# | balu998 balu998 - 2010 11 04 ¦ 18:54:16
h√ļ de j√≥ diskurzus... Angry

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.06 mŠsodperc
83,603,504 egyedi lŠtogatů