Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Örvény-módosítás

NaplóRemek idõ van (talán éppen a csíkozás eredményeképpen), s a hétvégén tán betonozhatnánk is megint, ha összejön a csapat hozzá, de ez még kiderül. Sok gondolat van bennem, ami kikívánkozik, de eldöntöttem, hogy csak olyasmit írok le, ami szükségszerû és így az ellenségnek nem adok tippeket, viszont aki már elkezdett gondolkozni, annak így is informatív lesz. Nagyon nem kell iparkodni, mert nagyüzemi szinten mûködik a diplomácia és a „húzd meg, ereszd meg” olyan zseniális mintázatot mutat, hogy szinte örömmel tölt el. Gyurcsányra nyugodtan rábízhatjuk a Fidesz szétszedését, mert Apróéknak már ez a faladatuk, ha jót akarnak (vagy ha nem akkora rosszat) maguknak. Bíztam benne, hogy így lesz, s egymást kell leépíteniük, mert amit most Orbánnal akar Tel-Aviv kivitelezni, ezt az erõltetett menetet már a saját megbuggyant társai, zsidajai és egyre értetlenebb szavazóbirkái sem akarnak érteni. Az Alkotmánybíróságnak nekimenni jogos lenne, ha nem õk tennék, s nem tudnánk, hogy ennek a célja a rendszer zsidók általi teljes felülírásán keresztüli államforma-váltás. A jelek sokasodnak és cáfolat nincs!

Amit kicsit sajnálok, az elég fájdalmas, de megkerülhetetlen kérdés, még pedig a magát nemzetinek mondó, vélõ még magyar identitású sok-sok dali „radikális” tudatlansága és jóhiszemûsége. Egyelõre ezzel sem tudok mit kezdeni, mert hiába minden, ha valaki nem kicsit, de vagy ezért, vagy másért korlátolt. Jelek azért vannak, hogy Kóhnéknak ereszteni kell a gyeplõn, s a Kuruc mostani írásai is abba az irányba mutatnak, hogy kénytelenek elismerni korábbi fejtegetéseinket. Vagy nemzetei, vagy párt van, de aki a parlamentbe bekerül annak zsidó-vége van, mint a botnak. Tegnap értesültem arról, hogy Komáromban is a vármegyések már a Jobbik nélkül igyekeznek gyûlést szervezni, miután az MNA is tartott ott fejtágítót. Nem baj, ha ébredeznek, de ha a kürtöt Zagyva fújja meg, Toro-val a háttérben, akkor fix X, hogy a Mossad irányítja az akciót, mert észlelte Soros és tudtára adta Vonának, hogy erõsíteni kell a nemzetinek látszó vonalat. Ez már hiteltelen erõfeszítés, mikor maga Zazri mondja el, hogy izraeli befolyásolás alatt állnak. Szánalommal olvasom így Morvai felhívását is az interneten és minden nagy eredményt elérni hivatott megnyilvánulást az EP-ben. Ez mind fölösleges idõpocsékolás, sõt attól is rosszabb. Ami van, azt nagyban játsszák.

Hello Imre!

Bomlik a 2001 szeptember 11. hivatalos USA- kormány-bûnöseinek és cinkos szövetségeseik hazugság látszatváruk!
Ezt képzeld el!! - A következõ 911-igazság-szövetségeseitõl készített rovatot közvetítik most a New Yourk city televízióban. A címe "Milyen épület"?! - Hivatkozván a WTC 7 (Solomon brothers building -nek is ismert) épületre amelyik szptember 11. délután omlott össze "szabad esési sebességgel" ügy hogy ezt "még repülõ sem érte"!:

Link
http://www.prisonplanet.com/buildingwhat-tv-ad-is-on-the-air-now-in-new-york-city.html

ez az az épület amely összeomlását több TV-adó leközvetítette mielõtt megtörtént!! A BBC a csúcson úgy hogy õk direkt-adásban úgy adták le a hírt hogy a riporter mögött még látható volt hogy még áll az épület!!!

Link
http://www.youtube.com/watch?v=ltP2t9nq9fI

"Itt meg hogy jobban felismerje az ember az WTC 7 épületét", 4 oldalról látható az "összerobbantása":

Link
http://www.youtube.com/watch?v=zvJ669fWTRw

üdv…”


De örömmel olvastam, hogy Daka királyi igényeit bejelentette a trónra, s így már trónörökösünk is lehet. Szerintem korai, vagy túl késõi már mindez, de nem baj, mert a baj csak eztán jön. A „hülyékkel vagyunk körülvéve” kifejezés egyre többször hangzik el abban a szellemi közegben, ahonnan a megismerhetõ lényeg folyamatosan áramlik, de nem akarják felfogni, megérteni azok, akiknek módjuk lenne a háborúság véres valóságát elkerülni. A parlamenti csürhe tudatlanságával éppen efelé tereli a dolgot, de a sok ilyen-olyan párti, meg szimpatizáns és egyéb mûveltnek képzelgõ politikai homokozós játszótárs is öntudatlanul afelé halad, hogy az „i”-re a pontot vérrel tegyék fel. Nincs diplomáciai befolyása jelenleg egyik „pártnak” sem arra ami nagyban történik. Orbán Kínában megkapta a csomagját, de a lényeg az volt, hogy vegye észre, hogy egyedül van a hülyeségével. Nehéz lehet ezt elviselni, mert közben kapja a parancsokat, hogyan valósítsa meg minden zsidó álmát itt a Kárpátok között! A helyzet fokozódik és levélbombázzák Görögországot, miközben az orosz nagykövetség elõtt robbantanak, de Jemenben is bepróbálkozott a Mossad a saját bombáival. Mindenképpen balhét szeretnének, s ezt nem ússzuk meg, mert ha akarjuk, ha nem, akkor ide is elér, s ha már terrorelhárítóink is vannak hozzá, akkor biztosan elég erõs lesz a terror is, amelynek a lényege a teljes rendszer felülírása kell legyen. Viszket mindenkinek a tenyere. Obama vesztésre áll az USA-ban, de a franciák az angolokkal együttmûködést kötöttek atom-robbantás téren. Közben Izrael is az angolokkal katonai együttmûködést szervezett, mert van mitõl félniük. A hírszerzõ fõnökük éppen most jelentette be, hogy egy katonai akció alkalmával tetemes számú katonai és civil áldozattal kell számolniuk. Lehet, hogy ezért repkednek most itt a repülõgépek, mert szokatlanul magas a levegõ utasszállító repülõgép tartalma már jó két hete. Mivel tenni ez ellen úgysem tudunk, nem is kell aggódni miatta, csak regisztrálni, hogy a magyarországi lakosok száma a lélekszám csökkenésével arányosan emelkedik.
Izrael éppen most tüntette ki az Iránban diverziót végrehajtó egységeiket, de érdekes, hogy közben megtiltották az izraeli zászlók kivitelét az országból. Lassan nem lesz divat a Dávid-csillagnak nevezett „lopott” szimbólum használata, de az a kár, hogy mindebbõl a „magyar értelmiségi” zsidóknak halvány lilájuk sincs. Azért baj ez, mert tudatlanságuk növelni fogja az áldozatok számát, mert olyan ügyet iparkodnak védeni, amely már elveszett. A Fidesz eszeveszett nyomulása is ezt bizonyítja, de a nagy arcból hirtelen kell majd akkorát visszavenniük, hogy szinte láthatatlanokká válnak egy pillanat alatt. Kérdésekkel kell szembenézni ugyanúgy az ál-Pintérnek, mint ahogy Olsteinnak is. Ahhoz képest, hogy nincs reklámozva, az Olstein-história már önálló életet él és nem került cáfolásra, bár Bayer Zsolt is iparkodott Tõke után szabadon ebben a kérdésben a port hinteni. A Pintér kérdés meg már régen nem lehet vita tárgya, ugyanis egyre többen jönnek rá a turpisságra, bár van aki még mindig esküdni mer, hogy eredeti a hamis baba. Nincs jelentõsége annak, hogy az álmélkodó elmélkedõk mint mondanak, mert az a lényeg, hogy a felsõ és belsõ körök ezt tudják, a többi pedig nyilvánvaló. Pintér úgy van, hogy NINCS és ez tény! Többen aggódnak azon is, hogy az új olvasók nem találják a fonalat egy-egy beírással kapcsolatban, mert sok történetrõl maradtak le, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Olvassanak sokat visszafelé s jöjjenek rá maguk a titkok nyitjára, ha van ehhez elég sütnivalójuk, merszük. Mivel hamarosan a Kurucon is ugyanazok a gondolatok fognak nyílt teret kapni, amelyek miatt korábban megköveztek, ezért nincs ennek jelentõsége már. A dolog önjáróvá vált.

A most „vitatott” törvénytelenség-csomagokat magas szintrõl le kell szaracénozni. A „média-törvény” törvényen kívüliek alkotása és ideje lesz a teljes a mostani „terror-csomaggal” együtt úgy kezelni ezeket, mint bizonyítékokat arra, hogy a teljes cion-elit minden zokszó nélkül bevagonírozható.

’”Terrorizmus a számok tükrében (USA adatok)

Link
http://newsblaze.com/story/20090221100148tsop.nb/topstory.html

A következõ arányok a Nemzetbiztonsági Tanács 2004-es becslései, a Nemzeti Egészségügyi Központ és az USA Népszámlálási Hivatala adatai alapján:

17600-szor nagyobb valószínûséggel halunk meg szívbetegségben, mint egy esetleges terrortámadás esetén.

12571-szer nagyobb valószínûséggel halunk meg rákban, mint egy esetleges terrortámadás esetén.

11000-szer nagyobb valószínûséggel halunk meg repülõbalesetben, mint egy repülõt érintõ terrortámadás esetén.

1048-szor nagyobb valószínûséggel halunk meg autóbalesetben, mint egy esetleges terrortámadás esetén.

404-szer nagyobb valószínûséggel halunk meg egy elesés következtében, mint egy esetleges terrortámadás esetén.

87-szer valószínûbb, hogy vízbe fulladunk, mint meghalunk egy esetleges terrortámadás esetén.

13-szor valószínûbb, hogy vasúti balesetben halunk meg, mint egy esetleges terrortámadás esetén.

12-szer valószínûbb ágyban véletlen fulladás által meghalni, mint egy esetleges terrortámadás esetén.

9-szer nagyobb valószínûséggel halunk meg saját hányásunkba fulladva, mint egy esetleges terrortámadás esetén.

8-szor nagyobb valószínûséggel öl meg egy rendõr, mint egy terrorista.

8-szor nagyobb valószínûséggel üt agyon az áram, mint hogy meghalunk egy esetleges terrortámadás esetén.

6-szor nagyobb valószínûséggel halunk meg a meleg idõjárás miatt, mint egy esetleges terrortámadás esetén.”

Úgy látom, Orbánnak írnom kell egy kis –az õ agyméretéhez méretezett- összegzést arról, merre is tart valójában. Úgy látom, a hírbeolvasói, tanácsadói (Sörös-Boross) belehajszolják egy véthetetlen szepukuba. Nem bánom, mert ár megtehetné a szívességet, de sajnos sokan mennek vele együtt.

Hozzszlsok

# | postaimre postaimre - 2010 11 03 ¦ 16:23:24
Árpi, én itt teszem a fogadalmat, hogy nem kötöm a biboldók orrára, hogy teljesen tisztában van vele már a világ értelmesebb része, keletrõl, napnyugatig, hogy kik is õk valójában. Már sokszor leírtam azt is, hogy Orsós (Bajanai, Gyurcsány...) csapata is közszájon forog, s a "fejbelövés" finom kifejezés ahhoz, amelyben itt sokan részesülni fognak ebben a "hosszú menetelésben", de természetesen a végkifejletet többeket közülünk is kedvezõtlenül érinthet. Várom amirõl szó volt, s ha kapok addig ihletet, akkor magam is rárepülök a diplomáciai vonalra, de nagyon szégyenlõsek azon a szinten, s nem csodálom.
# | keepfargo keepfargo - 2010 11 03 ¦ 16:39:23
A hosszú menetelésröl nekem az ország újjáépítése, pontosabban gazdasági, kultúrális, és nem utolsósorban erkölcsi helyrehozatala jut eszembe. Hiába vagyunk mi, magyarok a gyors megoldások hívei harcban, sportban, diplomáciában(tényleg, van nekünk olyanunk?), ez után a tönkretétel után jó ha megszokjuk a lassú munka gondolatát. Talán ha a tatárdúlásra asszociálunk mindnyájan, akik vissza akarnak menteni valamit, akkor lehet hogy megfelelö hozzáállásunk lesz. (Adja isten hogy egy türelmes, - köfaragáson edzett és hidegvérü svédek között csiszolódott - elmének is hasznát tudjátok majd venni annakidején az újjáépítéshez.) Most már én is úgy érzem, hogy nem a jelenlegi - hazugságra épült - rendszernek a becsödölése a kérdés, hanem "már csak" a csöd idöpontja.

T.B.Sz.
# | postaimre postaimre - 2010 11 03 ¦ 19:50:26
Kicsit feltupírozták vizuálisan az írásom, s szerintem így még "beszédesebb" lett!

http://jovonk.inf...-dij-miatt
# | Tulok Tulok - 2010 11 03 ¦ 20:22:14
"Remek idõ van", valóban! Tétlenül kell szemlélnünk azt ami fejünk felett játszódik le! Minden szükségszerû, az is, hogy felébredhessen a nemzet, nem csak a mienk, de azok is akiknek a létükre törnek (van kivétel?). Csak nehezen, kínkeservesen veszik észre, hogy erre megy ki a "játék"! Becserkészni a gyúnatlan áldozatot! Elaltatni a mindennapok gondjaival, és a számukra legváratlanabb helyzetben, kihasználni, sanda aljassággal létrehozott fölényüket! A "nagyüzemi" diplomácia, nem más, mint ahogy mindünk tudja, a lefoglalt, megélhetéséért küzdõ átlagpolgár csekély, legyengített akarata átruházásának kihasználása, azok által, akik pénzért, hatalomért eddig is elárulták Õket! Ez a judeodemokrácia! Ha én lennék az elnyomó, én is így csinálnám! Megtenném, ha nem kapnék hányingert magamtól! A szánalom azért alakul ki az emberben, mert azok, akik kizátólagos priviligéumaként, tüntették fel a magyarság védelmét, nem mások, csak a rendszerbe besímuló, megalkuvó, vagy erre kitenyésztett provokátorok. A "befolyás alatt állnak", szánalmas védekezés! Ha nincs ellenállás, minden akadálytalanul alakulhat, az általuk eltervezettek szerint! Nem kell ismételni! Pontosan ismert, akár a 9/11-es, akár más, "indokként szolgáló" hazugságaik részletei, csalásaik, összes aljasságuk, mert hamarább utolérik a hazug embert, hogyha sánta"! Ezek a "Solomonok", mindig a nagy számok törvénye alapján számolnak! Az embertársaink számára általuk kitermelt, kialakított, és megtervezett rendszer alapján öngyilkos szinten "dolgoznak"! A "nyereség" visszaüthet"! Amit kiterveltek ellenünk, az rájuk is visszaüt! Egy pályán játszunk, mert nincs más! Hiába bûzlik a génhibás, hiába takargatja magát, a pata kilóg!
Daka, "magtalan királyunk", csak egy fecske! Nem csinál nyarat! Egy szimbólum csak akkor teremtõ erõ, ha van a kezében hatalom! A hatalom is annak a kezében ér valamit, ha népe hasznára tudja fordítani, mert egymás nélkül nem érünk semmit!
Franciaország, és a Britek katona egyezményt akarnak aláírni 2011 végén(?). Németországban Merkel a magyarországihoz hasonló államterrort szeretne bevezetni. Aki tud még, az menekülni próbál, de nincs hová! Itt kell élnünk, mert Magyarország a hazánk, Európa a tágabb otthonunk, és az egész világ létünk alapja, mert minden, mindennel összefügg!
Európa legtöbb országában még rosszabb a helyzet! A nyomorgó magyarnak már nem újság, az újabb terror, de a korábban pivilegizált nemzeteknek is rá kell jönni, hogy nem kivételek. Minden politikusnak rá kell jönnie, hogy nincs olyan hosszú kötél, amire fellógatva, leérne a lába földig! Az 1929-es hasonló, mesterségesen létrehozott válságot élünk meg. Pont a válság miatt, kevés a kötél! Nem biztos, hogy mindenkinél le fog érni a földig, de egyre pontosabb listák vannak azokról, "akiknek nem jut elég hosszú"! Tetteinkért felleni kell, de nem mindegy, hogy kinek a törvényei szerint.
# | gabi gabi - 2010 11 03 ¦ 22:10:41
Uraim, ezeknek tényleg befellegzett, csak még nem fogják fel, ahogy a köz semmi most beszéltem az exemmel, semmit, de semmit nem ért az egészbõl. A másik intelligens emberemnek is küldök anyagot, nem, õs sem érti és tán nem is akarja, mert amíg neki megvan minden, addig mûködik a rendszer szerintük, és valóban õk mûködtetik. Nehogy azt higgyétek, hogy az írígység hanjga szól belõlem, de látom az "értelmiségi" réteg hozzáállását, kurvára a régit akarják, mert nekik az jó, és szarna a jövõre, mert nekik már kevés van hátra, de azt ki akarják élvezni.
# | Alexandros Alexandros - 2010 11 03 ¦ 22:15:40
Engem ami igen nagyon aggaszt, a mai fiatalság (huszon évesek) punnyadsága-vaksága strucc politikája.
Napi esemény tapasztalatból mondom.
:o
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 11 03 ¦ 22:16:29
Gabi!

Vegyél be még két pirulát, mert úgy látszik attól a délutáni kettõtõl csak nem sikerült elaludnod!

:D
# | Szkíta021 Szkíta021 - 2010 11 03 ¦ 22:53:49
Gabi!
A Magyar értelmiség (ha lehet ezt így mondani) már régen elárulta saját Nemzetét - tisztelet a kivételnek. Csak hát igen kevés a kivétel.....
Árpádházi Daka József /mint egy fecske/valóban nem fog nyarat csinálni, egyszerûen azért mert nincs mögötte erõ!! Amikor a környezetének szóba hoztuk a politikai erõ mögötti katonai erõt és fordítva, (mert egyik sem ér a másik nélkül semmit) a válasz az volt, "igen, fontos, létre kell hozni!" Csakhogy az is kiderült hogy õk cégbíróságon keresztül akarják mindezt!.......Na már most!.....Ha a legtisztább, legõsibb, elvitathatatlan jogfolytonosságtól ered a dolog, miért kell egy zsidó-jurátus cégbírósággal "engedélyeztetni", legalizálni a dolgot?!....Netán fõnöke a Nemesi Rendnek és a Királynak? Milyen Nemzeti gondolatokat hordoz az a Király, Nemesi Rend, Korona Tanács, aki/k zsidók kreálta jogrenszer cégbírósági bejegyzéseivel legitimizált testrészekkel
akarja összefogni, felemelni a Nemzetet?!!!...........Miért kell a legtisztább eredetnek cégbírósági bejegyzést kunyerálni?......Miért kell a legtisztább, legmagasabb fórumnak egy vidéki, zsidó zugjurátustól kérni azt, amit egyébként CSAK õ/k adhatnak meg minden jog szerint is?!......Na, miért???.....
Ugyan már.........Ez is csak a koncról szól!....Egy kis koncot az ország asztaláról Viktor úr..........Viktorék pedig nagyon ügyesen felhasználják õket, így lopják be a köztudatba a királyság fogalmát.....Lesz még ennek visszhangja így is, úgy is! A lényeg hogy beszéljenek róla és szokják a gondolatot, Magyarországnak van Királya.....A többit nem nehéz kitalálni. Az a gondom ezzel hogy vannak köztük nagyon rendes, derék, hazájukat, Nemzetüket féltõ igaz Magyar férfiak, nõk, de nem vették észre, nagyon megvezették õket........Azért ez a cégbírósági bejegyzés.........
# | gabi gabi - 2010 11 03 ¦ 23:39:15
Kedves drága Sz-M szót fogadok neked, valószínüleg te vagy a pszichologusom, majd írd le, hogymilyen színû bogyót vegyek be, mert nem mindegy hogy piros vagy kék!
# | GERRY GERRY - 2010 11 04 ¦ 00:24:59
gabi - most tök mindegy melyiket veszed be. Placebók!

Apropo, ma kaptam tesókámtól, ide kívánkozik:

"Béke kellene, de félek, én már nem érem meg, pedig hosszú életet tervezek (a háborús években minden év duplának számít)."

és küldött modern "welszi bárdok"-at is Magyar bárdok címmel:

"A Magyar bárdok.

Orbán király, magyar király
Léptet fakó lován:
Hadd látom, úgymond, mennyit ér
A magyar tartomány.

Van itt folyó és földje is jó!
A házelnök már Kövér!
Használt a sok gyõzködés:
S, hogy mindig többet ígér!

Teremni fog munkahely!
Több mint egy millió!
Mindenkinek lesz kenyér;
S nem lesz földönfutó!

S a nép, az istenadta nép, boldog
Hisz' nem sejti a bajt!
Mint a barom, lagymatagon,
Némán fejet hajt.

Felség! Már van koronád,
Az Országházban vár!
Király vagy! A legnagyobb!
Hízelgett S. Pál.

S-chmitt szeretnél kérni
Tõlem "kedves" Pál?
Tette fel a kérdést
Az újdonsült király.

Felség! Posztot! Elnökit!
Nekem az dukál!
Mondá roppant szerényen
Az elnökjelölt Pál.

Orbán király, Isten király
Léptet narancs lován:
S felsejlik pár apró ránc
Királyi homlokán.

Sinatra piano a bár neve,
Hol aznap este szállt;
H. Krisztián a bár ura,
Vendégli a királyt.

Vadat és halat, s mi jó falat
Szem-szájnak ingere,
Sürgõ csoport, száz szolga hord,
Hogy majd megszakad bele.

A talpnyaló had hangulata
Tetõfokra vált,
Egyszer csak az új király
Emígyen kiált!

Ti urak, ti hölgyek! Hát senkinél
Sem koccan értem pohár?
Ti urak, ti hölgyek!... ti hun ebek!
Hát ne éljen a király?

Ti urak! Ti hölgyek! Hitvány ebek!
Nekem több hála jár!
Hol van ki zengi tetteim?
Kérdi az új király.

S a nép, az istenverte nép, boldog,
Nem tudja rá mi vár;
Ordít mint a vadbarom!
Éljen Orbán király!

ismeretlen költõ"

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.85 msodperc
83,603,072 egyedi ltogat