Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A rendszer illegitim!

Napl√≥Tegnap v√©gre meg√©rkezett a R√°ckevei V√°rosi √úgy√©szs√©gt√Ķl az Nemzeti Nyomoroncok Irod√°nak √ļjabb halad√©kot ad√≥ hat√°rozata, amely meghosszabb√≠tja a „nyomoz√°st” az √°ltaluk m√°r kor√°bban „alapos” k√∂z√∂ss√©g elleni izgat√°s b√Ľntette √ľgy√©ben. Valami Velez Tibor sk. jegyzi a levelet, ha m√°r le-velez-nek velem. Rem√©lem, nem egy √Ķsi szk√≠ta-hun n√©vr√Ķl, hanem egy spanyol-asken√°zi vonalr√≥l van itt is sz√≥, mert k√ľl√∂nben nehezen √©rten√©m a mi√©rtet. Az√©rt nem volt el√©g eddig az id√Ķ a „nyomoz√°sra”, mert elmeorvosi szak√©rt√Ķk nyilatkozat√°t kell m√©g bev√°rniuk, kihallgatniuk √©s egy√©b elj√°r√°si cselekm√©nyeket kell m√©g elv√©gezni√ľk, hogy eld√∂nthess√©k, mennyire idi√≥t√°k.
Kedves √ľgy√©szek √©s NNI-s semmirekell√Ķk, van egy javaslatom! Olvass√°tok el Peter Sheldon (T√Ķke P√©ter) A magyar j√∂v√Ķ feketek√∂nyve szat√≠r√°t. P√©ter √°tvette a st√≠lusom egyes elemeit, de ennyit szabad volt megtennie, viszont a 47-48. fejezeteket ki ne hagyj√°tok! Ha nem tudj√°tok megszerezni, akkor a Leleplez√Ķ 2010 XII/1 utols√≥ oldalain olvashatj√°tok, hogyan √≠r ny√≠ltan a zsid√≥k magyar-irt√°s√°r√≥l, persze majdnem k√©pletesen! Okuljatok tin√≥k, h√°tha √∂kr√∂k is lehettek!

Nem lesz egyszer√Ľ menet zsid√≥ hittestv√©rei a „magyar” k√∂zigazgat√°snak, mert ugye a t√©nyek makacskodnak, s egyre jobban igazolj√°k figyelmeztet√©seimet, de ett√Ķl m√©g ti b√°tran lehettek azok, akik vagytok, agymosott meg√©lhet√©si √ľgyviv√Ķi a haza√°rul√°snak. Az NNI annyira j√≥l dolgozott, hogy b√Ķ egy √©v ut√°n m√©g k√©t letart√≥ztat√°st kellett eszk√∂z√∂lni√ľk a cig√°nygyilkoss√°gokkal kapcsolatban, s m√©g az elk√∂vet√©skor haszn√°lt fegyvereket is tal√°ltak a kutakod√°sn√°l. Istenem, ilyen figyelmetlenek voltak az „elk√∂vet√Ķk”, vagy ennyi fegyver kellett hozz√°, mert a befalazottak nem bizonyultak el√©g hitelesnek, sem az eddig meggyan√ļs√≠tott szem√©lyek? A s√∂r√©tes pusk√°k s√∂r√©tjeit hogy azonos√≠tj√°k, tess√©k mondani? Gyuri √ľgy√©ben is naponta hozz√°k nyilv√°noss√°gra az √ļjabb baroms√°gaikat, mind a labda-bomba, mind pedig a kan-zsid√≥-csintalankod√≥ √ľgy√©vel kapcsolatban, ahol k√©t tan√ļ szerint is Gyuri √°ll a h√°tt√©rben. Ok, rendben! Nekem meg olyan pap√≠rjaim vannak, amik szerint a f√Ķn√∂k√∂t√∂ket, Pint√©rt, Orb√°nt, Borost √©s az eg√©sz galerit m√°r minimum 200 √©v k√∂t√©lre kellett volna √≠t√©lj√©k, de ehelyett ti vagytok a maffi√≥z√≥k v√©grehajt√≥-szem√©lyzete, teh√°t b√Ľn√∂s√∂k. Gyuri√©k –√°ll√≠t√≥lag- fel akart√°k robbantani Lapid Lajos dand√°rt√°bornok is, aki akkor a BRFK k√∂zbiztons√°gi igazgat√≥ja volt, azt√°n gyorsa a Fradi biztons√°gi f√Ķn√∂ke lett. Lalir√≥l kider√ľlt, hogy;
Az izraeli politikus, Tomi Lapid rokona, s ez√©rt j√∂hettek testv√©ri segedelemk√©nt ide 2006-ban a zsid√≥ katon√°k is „rendfenntartani”. Alakul a t√∂rt√©net, de √ļgy l√°tom, hogy sz√©pen fogj√°k a t√∂bbi „nemzeti radik√°lis vezet√Ķt” is.
„A Magyar Nemzet azt √≠rta: az elj√°r√°s sor√°n r√∂gz√≠tett vallom√°sokban megeml√≠tik Gaudi-Nagy Tam√°s jobbikos orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ √©s Toroczkai L√°szl√≥, a Hatvann√©gy V√°rmegye Ifj√ļs√°gi Mozgalom tiszteletbeli eln√∂ke nev√©t is.”
Tegnap az ECHO-ban alkotm√°nyjog√°sz kijelentette, hogy a jelenlegi rendszer illegitim, alkotm√°nyellenes! Ehhez a Fidesznek meg kellett √Ķket fenyegetni, hogy alkotm√°nyt m√≥dos√≠tanak?
Mikor is megmondtuk már? Jó reggelt kívánok!

http://www.magyarnemzetikormany.com/

Ha illegitim a hatalom, akkor alkotm√°nyoz√°ssal akarj√°k legitimm√© tenni azok, akik illegitim√°ci√≥ban cselekedtek eddig is! Gyurcs√°ny kivinn√© az embereket „az utc√°ra”, n√©pszavazni, de h√°t ez az itt lak√≥k z√∂me annyira s√∂t√©t, hogy f√°j, ez√©rt nincs ennek sem √©rtelme.

Legitimm√© az √ļj rendszert nem az alkotm√°ny, nem a kir√°ly √©s nem a Szent Korona teheti, hanem a rendszerv√°lt√°s teljes elsz√°moltat√°sa, amelynek mindez k√∂vetkezm√©nye kell legyen, nem pedig el√Ķzm√©nye! Az alkotm√°nyos rend megv√°ltoztat√°sa, mint b√Ľncselekm√©ny, addig is t√∂rlend√Ķ fogalom kell legyen a Btk-b√≥l, viszont mindenkinek a fant√°zi√°j√°ra b√≠zom ennek a rendszerv√°lt√°s √©s elsz√°moltat√°s mik√©ntj√©t, a magyar-k√©rd√©s zsid√≥ √©s cig√°ny vonzat√°nak, haza√°rul√≥kkal t√∂rt√©n√Ķ el √©s lesz√°mol√°snak hogyanj√°t. NNI, tal√°n annyit kezdtek m√°r pisl√°kol√≥ takar√©kl√°ng-elm√©tekkel felfogni, hogy a fejbel√∂v√©s az elsz√°moltat√°s egyik leghum√°nusabb elj√°r√°sa kell legyen azokkal szemben, akik a nemzetront√°sban id√°ig juttatt√°k a kiszolg√°ltatottakat! Vagy m√©g mindig nem el√©g g√∂mb√∂ly√Ľ a helyzet a sz√°motokra? K√©rjetek tov√°bbk√©pz√©st a nyiladoz√≥ elm√©j√Ľ, de ut√°nunk kullog√≥ szakmabeliekt√Ķl!
No persze tudom √©n, hogy az alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g ilyen kijelent√©sei √©ppen a beharangozott kir√°lys√°g t√©mak√∂r√©t k√©sz√≠tik rafin√°lt m√≥don el√Ķ, de ezek csak tervek, amelyeket √ļgy lehet elf√ľst√∂lni a leveg√Ķbe, mint egy halom √Ķszi lombot!
A kir√°lys√°gr√≥l √©s a nemess√©gr√Ķl foly√≥ pol√©mia nem v√©letlen. Egy tegnapi id√©zet szerint:

„…Nem l√°tom √°t milyen nemesi rendekre hivatkozol - Sajnos igaz amit Imre √≠r a magyarorsz√°gi „nemesekkel” √©s azok szerep√©vel kapcsolatban. Magam is ismerv√©n (nem √°l/beh√°zasod√°s r√©v√©n l√©v√Ķ nemesekr√Ķl besz√©lek) d√∂bbenten hallom besz√°mol√≥ikat az olsteinsameszsemj√©ni z√°rtk√∂r√Ľ √≠g√©retekr√Ķl, felt√©telezett j√∂v√Ķbeni szerep√ľkr√Ķl amennyiben n√©vleg t√°mogatj√°k √©s seg√≠tik kir√°lys√°got, √ļj Szentkorona Alkotm√°ny legaliz√°l√°s√°t. Megkeresett nemesek √ļgy t√Ľnik a fej√ľkre estek, mert nem l√°tj√°k √°t, hogy √Ķk csup√°n eszk√∂z√∂k az olsteini √ļj rend(szer) szervez√©s√©hez, melyben ha megval√≥sul, bizony az √≠g√©retjussuk k√∂vetel√©s√©vel √ļjra (√° l√° r√≥th/rosenfeldman√≥) Recsken tal√°lj√°k magukat, mert √Ķk igaz√°n .tudhatn√°k, hogy nem a m√≥dszerek, csak a str√≥manok √°thangszerelt szem√©lye v√°ltozott.

Ezt olvasgasd √©s sz√∂rny√ľlk√∂dj: http://kiralyiudvar.lapunk.hu/

Vicclapnak t√Ľnik, naprak√©sz inform√°ci√≥kkal, „kir√°lyi utas√≠t√°sokkal” val√≥di t√∂rt√©n√©sekkel.”

Nem, mintha sz√°m√≠tana is valamit, hogy √©n mit √©s hogyan k√©pzelek el, de a teljes rendszer fel√ľlvizsg√°lata azt is mag√°ban foglalja, hogy √ļj h√Ķseposz kezd√Ķdik, ahol mindenkit egyenk√©nt meg kell m√©rni, s ha nemes, ha nem nemes, de k√∂nny√Ľnek tal√°ltatott egy t√∂rt√©nelmi √©s tiszta fej√Ľ √©s lelk√Ľ, a harcot t√ļl√©l√Ķ csoport –nem j√≥ sz√≥ a bizotts√°g -, akkor vagy megy a k√Ķb√°ny√°ba, vagy a veszt√Ķhelyre, s esetleg a juss√°t √ļjra ki√©rdemelve el√∂lr√Ķl kezdheti! Nem sok nemes √©s nem nemes √°ll majd sorba ez eg√©szen biztos, mert dolgukat kor√°bban nem j√≥l v√©gezt√©k, s√Ķt a nemess√©gnek mondott m√°r kitudja-mif√©l√©k sorozatos √°rul√°sa vezetett id√°ig, b√°r az is igaz, hogy a val√≥ban nemesek meghaltak s n√©h√°nyan folyamatosan megtett√©k a haz√°√©rt, amit csak lehetett. Na r√°juk sz√ľks√©g van, de olyan „kir√°lyokra”, akiknek sem l√∂v√©se nincs arr√≥l, hogy mi √©s mi√©rt zajlik most, de egyetlen puskal√∂v√©s, egyetlen b√°tor tett √©s √∂nfel√°ldoz√≥, p√©ldamutat√≥ mozzanat n√©lk√ľl, magukat Turul-nemzets√©ginek mondva a zsid√≥k √°ltal j√≥l felpuh√≠tott tr√≥nusra huppann√°nak, nem hogy sz√ľks√©g nincs, de m√©g haza√°rul√≥knak is min√Ķs√ľlnek, s a k√∂z √°ltal nem felemelve, de letasz√≠tva kell legyenek. Ez most mind zsid√≥-m√°gia, amihez assziszt√°lnak azok, akik vagy ostob√°k, vagy korruptak, vagy v√©rs√©gi alapon elk√∂telezettek a zsid√≥k vil√°gcs√°sz√°rs√°ga-c√≠m√Ľ h√≥kuszp√≥kuszhoz. Sz√≠vesen harcolok egy√ľtt b√°rkivel, aki nemes volt, s ha az is marad, majd a t√ļl√©l√Ķk k√∂zt √ļjra lehet adom√°nyozni a cafrangot, de senkinek nem engedem kikaparni a geszteny√©j√©t, mik√∂zben √Ķ √©ppen valahol ostob√°n p√∂ffeszkedik. J√≥ es√©ly van a rendszerv√°lt√°skor, hogy a teljes vit√©zi √©s nemesi-udvari √©s egy√©b m√ļltb√©li rendszert az igazs√°goss√°g, m√©lt√°nyoss√°g jegy√©ben teljes fel√ľlb√≠r√°l√°sra ker√ľlj√∂n, amihez t√©nyleg kell majd egy b√∂lcs „kir√°ly”, aki nem csak n√©vleg uralkodik, mert h√ľlye hozz√°, mik√∂zben a zsid√≥ tan√°csad√≥i susognak a f√ľl√©be. Nem egyszer√Ľ, de ha Isten seg√≠t, menni fog ez is, mert j√≥ emberek vannak a nemesek k√∂z√∂tt is, de m√©g t√∂bben az ilyen felel√Ķss√©get √©s tisztet nem visel√Ķk soraiban. A k√©rd√©s megvitat√°sa nem tabu, ahogy semmi sem lehet az, s nem akkor kell feltenni, amikor m√°r megint el van pancserolva a helyzet, s mire kinyitjuk a szem√ľnket, ott vigyorog a teljes Habsburg v√≠zfej-dinasztia a „fels√Ķh√°zban”.

A nemzetk√∂zi sajtot csemeg√©zve √∂r√∂mmel l√°tom, hogy a The New York Times zsid√≥i is felteszik a k√©rd√©st, hogy vajh az USA √°tengedi-e Oroszorsz√°gnak Eur√≥p√°t? Kicsit f√°zisk√©s√©sben vannak, de nem csod√°lom, mert ez m√°r l√©nyeg√©ben megt√∂rt√©nt, csak annyi benne a csavar, hogy az EU-t ezzel egy√ľtt le is akarj√°k h√ļzni a WC-n az angolsz√°sz k√≥serok, ha erre lesz √©rkez√©s√ľk. Egyre t√∂bb nemzetk√∂zileg is elismert sajt√≥ √≠r arr√≥l, amir√Ķl itt m√°r j√≥ ideje cikkez√ľnk, s egyre er√Ķsebb kifejez√©seket haszn√°lnak. √Čszlelt√©k, hogy megv√°ltozott az orosz hangv√©tel a nemzetk√∂zi politikai porondon √©s √©rdesebb√© v√°lt, de a pofonok is k√©rgesebb teny√©rt√Ķl csattannak, mert az eddigi simogat√°sokb√≥l nem √©rtettek a „kiv√°logatottak”. Alacsonyabb szinteken egyszer√Ľen nem akarj√°k √©rteni, hogy most mi is van, de ahogy n√°lunk Olsteinnak sincs halov√°ny lil√°ja arr√≥l, mibe r√°ngatta annak idej√©n bele Soros (Schwartz), √ļgy lassan k√©nytelen lesz a k√©t f√ľle k√∂z√∂tt az a feh√©rjet√∂meget hat√©konyabban haszn√°lni, hogy meg√ļszhassa legal√°bb √©lve a k√∂zelj√∂v√Ķt. √Črtetlen √≠r√°s tan√ļs√°ga szerint sok a k√∂z√∂s Soros √©s Orb√°n retorik√°j√°ban, pedig az egyik ugye balos, a m√°sik meg jobbos. K√©rdezz√©k csak meg Viktort, mit is ment tanulm√°nyozni 1989-ben egy √©vet t√∂lt√∂tt itt a Soros Alap√≠tv√°ny √∂szt√∂nd√≠j√°val Oxfordban, ahol az angol liber√°lis p√°rtot tanulm√°nyozta, s ebb√Ķl diplom√°zott –tudtommal. Na ki akkor a jobbos?
Most volt els√Ķ √≠zben az is, hogy orosz politikus a nyugati h√≠rszerz√Ķ szolg√°latokat tette felel√Ķss√© a kauk√°zusi mer√©nylet-sorozat√©rt, de nyilv√°n tudj√°tok, hogy az MI-5, CIA-Mossad gyakorlatilag ugyanannak a zsid√≥-hegem√≥ni√°nak dolgozik. Aki akart, √©rtett ebb√Ķl is.
Sorolhatom a többit is?
A Nobel-b√©ked√≠jas Desmond Tutu k√∂veteli Izrael bojkottj√°t! A sz√≠rek panasszal √©ltek az ENSZ-n√©l Izrael v√≠zgazd√°lkod√°s√°val kapcsolatban √©s l√©p√©seket helyeztek kil√°t√°sba a vizeik „megcsapol√°s√°val” kapcsolatosan. Az izraeli cikk egyenesen azt √≠rja, hogy „v√≠z n√©lk√ľl akarj√°k hagyni Izraelt”. Az izraeli k√∂zszolg√°k hatalmas t√ľntet√©st akarnak rendezni szakszervezetten, fizet√©semel√©st k√∂vetelve. Avigdort, a zsid√≥ k√ľl√ľgy√©rt a honi maffia-vez√©rnek nevezt√©k a Kmeszetben! Nocsak, n√°lunk az √°rny√©kk√° v√°l√≥ √°l-Pint√©r ut√°n a szint√©n zen√©sz L√°z√°r viszi ezt a pr√≠met. Az oroszok a hivatalos verzi√≥ szerint megkezdt√©k Ir√°nnak visszafizetni az SZ-300-asok √°r√°t, de k√∂zben Medvegyev meger√Ķs√≠tette a katonai egy√ľttm√Ľk√∂d√©st vel√ľk. Az US√Ā-ban egy id√Ķre ir√°ny√≠thatatlann√° v√°lt a hivatalos statisztik√°k szerinti 450-b√Ķl 50 ballisztikus atomt√∂ltet hordoz√≥ rak√©ta, de az okok nem vil√°gosak. Kor√°bbi h√≠rek arr√≥l sz√°moltak be, hogy m√©g a Bush –korszakban h√≥napokra elveszett a atomt√°ska ind√≠t√≥ k√≥dja is. Az oroszokn√°l olasz maffi√≥z√≥kat vettek √Ķrizetbe. Kanada minisztereln√∂ke Kijevben azt k√∂veteli (kanadai zsid√≥k), hogy Ukrajna legyen szabad √°llam! T√°n zsid√≥ √°llamara gondoltak a kaft√°nosok ezalatt? Tel-Avivban gyakorlatot tartottak, amelynek c√©lja az volt, hogy begyakorolj√°k a Kmeszet ki√ľr√≠t√©s√©t. Az imit√°ci√≥ szerint k√©t rak√©ta-tal√°lat √©rte az √©p√ľletet. A HAMASZ felh√≠vta a g√°zai-√∂vezet lak√≥inak figyelm√©t ara, hogy az izraeli r√©szr√Ķl hozz√°juk √©rkez√Ķ g√©pkocsikat csak t√ľzetes √°tvizsg√°l√°s ut√°n haszn√°lhatj√°k, mert ezek ott b√°rmilyen „mocsoks√°gra” k√©pesek. Tomas Friedmann szerint az amerikaiaknak tele van m√°r a csuk√°ja Izraellel √©s ezen v√°ltoztatni kell, mert belef√°radtak. Ehud Barakot √°llamellenes szabot√°zzsal v√°dolj√°k, mert sok n√°ci-zsid√≥ szerint rossz d√∂nt√©seket hoz a terror√°llam √©rdek√©ben. Dudrovnyikban Eur√≥pa biztons√°g√°r√≥l tan√°cskoztak, amelynek helysz√≠ne √©s t√©m√°ja is √∂nmag√°√©rt besz√©l. Az izraeli orosz k√∂z√∂ss√©g is er√Ķs nyom√°st gyakorol bel√ľlr√Ķl a rendszerre, s ennek elismer√©sek√©ppen Carter j√≥l megdics√©rte √Ķket. Mologyec!

No, „Legyen b√©ke, szabads√°g √©s egyet√©rt√©s.”- olyan olsteinosan? Mi√©rt is ne, hisz j√≥ √ļton haladunk fel√©, m√©g a Putyin-Orb√°n novemberi cs√ļcstal√°lkoz√≥ el√Ķtt.

HozzŠszůlŠsok

# | tudatlanka tudatlanka - 2010 10 27 ¦ 14:54:44
"No persze tudom √©n, hogy az alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g ilyen kijelent√©sei √©ppen a beharangozott kir√°lys√°g t√©mak√∂r√©t k√©sz√≠tik rafin√°lt m√≥don el√Ķ, de ezek csak tervek, amelyeket √ļgy lehet elf√ľst√∂lni a leveg√Ķbe, mint egy halom √Ķszi lombot!
A kir√°lys√°gr√≥l √©s a nemess√©gr√Ķl foly√≥ pol√©mia nem v√©letlen. Egy tegnapi id√©zet szerint"

"Ez most mind zsid√≥-m√°gia, amihez assziszt√°lnak azok, akik vagy ostob√°k, vagy korruptak, vagy v√©rs√©gi alapon elk√∂telezettek a zsid√≥k vil√°gcs√°sz√°rs√°ga-c√≠m√Ľ h√≥kuszp√≥kuszhoz. "


Ekkor azt√°n √ľt majd az √≥ra, amikor a g√≥jok als√≥bb oszt√°lyai - nem az√©rt, hogy el√©rj√©k a j√≥t, m√©g csak nem is az√©rt, hogy gazdags√°ghoz jussanak, hanem kiz√°r√≥lag a kiv√°lts√°gosak elleni gy√Ľl√∂letb√Ķl - k√∂vetni fognak minket
azok ellen, akik vetélytársaink a hatalom megszerzésében:
a gójok intellektueljei ellen.
(pl. Orb√°n kir√°ly ellen)
# | D√°vid D√°vid - 2010 10 27 ¦ 16:26:09
Nem a gy√Ľl√∂let ok√°n fog megt√∂rt√©nni, hanem az√©rt, hogy legyen m√°r v√©gre rend az orsz√°gban √©s legyen v√©ge a szenved√©snek. Err√Ķl fog sz√≥lni, nem a hatalom megszerz√©s√©r√Ķl. Orb√°n pedig rossz p√©lda, se nem g√≥j, se nem intellektuel.. B√Ķvebben ink√°bb nem reag√°ln√©k a hsz-edre, most komolyan, egyed√ľl hordt√°l √∂ssze ennyi baroms√°got??!
# | tudatlanka tudatlanka - 2010 10 27 ¦ 16:52:20
Kedves D√°vid!
Igaz, hogy nem √≠rtam oda, hogy id√©zet a Cion b√∂lcseinek jegyz√Ķk√∂nyveib√Ķl, amire egy√©bk√©nt Imre is utalt a vil√°gcs√°sz√°rs√°ga-c√≠m√Ľ h√≥kuszp√≥kuszban, de jobb ha tudod, hogy cion√©k ezt a forgat√≥k√∂nyvet val√≥s√≠tj√°k, s√Ķt igen nagy sz√°zal√©kban m√°r meg is val√≥s√≠tott√°k.
Orbánról pedig mindenki tudja, hogy királyt akar játszani.
A z√°r√≥jelbe l√©v√Ķ sz√Ľk mondat az √©n megl√°t√°som - gondolom sokan m√°sok is √≠gy l√°tj√°k.
# | professor professor - 2010 10 27 ¦ 16:54:16
kanada, Alaszka: ne feleddj√ľk el, hogy ott jelent√Ķs orosz csoportok √©lnek! Quebeck m√°s t√©szta, a nagy kanadai k√∂z√∂s vezet√©s a seggh√ľlye!Komolyan, indiaiakat √©s indi√°nok √∂sszekeverni... mint anno p√°r √©ve... a TV5 √∂n francia quebecki sz√≠nvonalas napi h√≠rad√≥ megy!
# | postaimre postaimre - 2010 10 27 ¦ 17:17:04
Az utal√°sban m√°r kor√°bban jeleztem a "k√°osz-elm√©letre" amit a talmudist√°k remek√ľl alkalmaznak √©s a Cion B√∂lcsei t√©nyleg azt szeretn√©k, hogy az ellens√©geik forduljanak a saj√°t vezet√Ķik ellen, vagyis az ellens√©geik ellen. A helyzet n√°lunk viszont m√°r v√°ltozott, mert sem intellektueljeink, sem vezet√Ķink nem maradtak oly r√©tegben, amir√Ķl √©rdemes lenne sz√≥lni, s aki most fenn van, egy√©rt sem k√°r, viszont ezek z√∂me az √Ķ embereik. Ha j√≥l alakul, akkor ezeket nem nek√ľnk kell eltakar√≠tani, hanem √Ķk egym√°s √©s nagy sebess√©ggel teszik el l√°b al√≥l.
professor, a kanadai m√©g h√ľly√©bb, mint az amerikai? Mi√©rt nem csod√°lkozom!
# | D√°vid D√°vid - 2010 10 27 ¦ 19:03:59
Kedves Tudatlanka: Ezek szerint nem egyed√ľl hordtad √∂ssze.. :)
Tudom, cion√©k ezt szerett√©k volna, de a tervbe m√°r sok hiba cs√ļszott az ut√≥bbi √©vekben. Orb√°n kir√°lyi amb√≠ci√≥iba nem k√∂t√∂ttem bele, de szerintem nem j√∂n el m√°r annak az ideje. Ha esetleg m√©gis, a korona s√ļlyos teher lesz neki, hehe..
# | taskeszi taskeszi - 2010 10 27 ¦ 20:01:16
Az alkotm√°nyoz√°shoz!
R√©g√≥ta buzer√°lja a fant√°zi√°mat,hogy gyakorlatilag b√°rmit megtehetnek,√©s meg is tesznek Magyarorsz√°g ellen,ak√°r sokkal gyorsabb √ľtemben is.
Semmi nem történik,senki nem hurrog,és senki nem nyilvánít ki semmit!
Pl.a v√∂r√∂s-iszap katasztr√≥fa helyb√Ķl meg√©rt volna egy lincsel√©st,de l√≥szar volt,nem m√°s.
Most alkotmányozási kényszer van,mert hát ami van,az nincs.
Ak√°rmit bemondhatnak a t√©v√Ķbe,mert a n√©pek csup√°n az x-faktort v√°rj√°k,mintegy kikapcsol√≥d√°sk√©nt,a neh√©z munk√°s nap ut√°n.
M√°r akinek van ilyen.
Királyok jönnek,és mennek,ha bejelentik majd,azt hiszik,hogy a Gálvölgyi-show megy éppen.
Azok,akik durroghatn√°nak a legjobban,ilyen "jobb√°gy felszabad√≠t√°sr√≥l",meg "alattval√≥kr√≥l"√°lmodoznak,nem tudom mit gondolnak,pl.egy paraszt csal√°d matamatikus gyermek√©nek mit is jelent ez?!K√©r e ebb√Ķl egy√°ltal√°n!
A Sz K A j√≥ dolog,a kor szellem√©nek megfelel√Ķen √°talak√≠tva.
Akiknek joguk lenne átalakítani,nem tudom miért nem gondoltak erre?
Szóval alkotmányoznak!Na és?
√Črdekel valakit?√Črdekelt valakit a devecseri,√©s kolont√°ri kij√°r√°si tilalom,fegyveres j√°r√Ķr√∂sdi?
√Črdekel valakit,hogy Bp.k√∂z√ľzemei,egy k√©zben (Tarl√≥s) lesznek √∂sszpontos√≠tva?
√Črdekel ma Magyarorsz√°gon valakit,hogy mit jelent ez?
N√©h√°ny embert igen,de ezeket E.T-nek n√©zik,vagy egyszer√Ľen baromnak!
Na mindegy alkotm√°nyozzanak h√°t!
√ögy is az lesz,amit a Teremt√Ķ akar.Mi meg csak harcolgassunk tov√°bb kitart√≥an!
# | STALKER STALKER - 2010 10 27 ¦ 21:54:24
Taskeszi - 2010 10 27 ¦ 18:01:16

Ezt szajk√≥zza PI is, hogy akkor minek kaparjuk ki ezeknek a geszteny√©t. A nemesekre meg igenis, hogy sz√ľks√©g van mivel ha az orsz√°g sz@rban volt mindig is az √Ķ vezet√©s√ľkkel, √ļtmutat√°sukkal ker√ľlt√ľk el a megsemmis√ľl√©st. Papp Lajos is valami ilyesmir√Ķl besz√©lt
# | bibor1 bibor1 - 2010 10 27 ¦ 22:24:21
keptar.szunyi.com/images/5k7e2e7147apea3412.jpg
Gatter L√°szl√≥, a F√Ķv√°rosi B√≠r√≥s√°g eln√∂ke szerd√°n december 31-ei hat√°llyal lemondott eln√∂ki tisztj√©r√Ķl - k√∂z√∂lte a F√Ķv√°rosi B√≠r√≥s√°g sajt√≥- √©s nemzetk√∂zi kapcsolatok oszt√°lya.

A közlemény szerint lemondását Baka András, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) elnöke elfogadta..... erre a Bakára gondoltatok ?

w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/ilkei10102610.2.jpg
Baka Andr√°snak mutat egy r√∂plapot a bel√ľgyminiszter
# | parlagfu parlagfu - 2010 10 28 ¦ 10:28:52
Hogy kikre nem tal√°lok itt mint m√©rt√©kad√≥ szaem√©lyis√©g!? Papp Lajos, n√©ha K√Ķr√∂si Imre, Tak√°cs Andr√°s, Rozgics Mari! H√°t Ezekn√©l jobban b√≠zom a szemm√©rt√©kemben, pedig m√°r "v√©n√ľl√Ķ szememmel..."!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.67 mŠsodperc
101,652,364 egyedi lŠtogatů