Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Konyec!

Napl√≥Mivel is kezdhetn√©m m√°ssal, mint azzal: v√©gre esik az es√Ķ! Ugyan minden felh√Ķt g√©pekkel csin√°ltak, de ez ma m√°r itt nem k√©rd√©s. Erd√©lyb√Ķl hazafel√© j√∂vet olyan vegyifelh√Ķ-sz√≥r√≥ l√©gi armad√°t l√°ttunk √©s fot√≥ztunk, ami itthon is ritka. Volt, hogy egyszerre olyan 35 cs√≠k l√°tszott az √©gbolton, m√©g a felh√Ķv√© v√°l√°sa el√Ķtt. Nem √°llnak le, pedig nagyon f√°j nekik az, hogy m√°r nem mindenki teljesen h√ľlye. A h√°bor√ļt mindenk√©ppen meg kell v√≠vni √©s vagy √≠gy, vagy √ļgy de v√©res lesz a gatyasz√°ra mindenkinek, mert ebb√Ķl nem tud kimaradni. Az el√Ķk√©sz√ľletek haditorna-szer√Ľ, fegyverkez√©si hajsz√°t id√©z√Ķ egym√°st t√ļllicit√°l√≥ tendenci√°ja vil√°gos √ľzenet, de a gazdas√°gi v√©szt m√°r ezzel sem √°lc√°zhatj√°k! Most kaptam h√°rom egybev√°g√≥ ide ill√Ķ direkt utal√°st erre.

„FULL bels√Ķ inf√≥!! Titkos USA-Angol-Zsid√≥ paktum a bolyg√≥ ellen. A v√©gs√Ķkig tartani akarj√°k a √°rfolyamot = ez id√Ķ alatt k√∂vetel√©seiket behajtj√°k + tartoz√°saikat doll√°rban kifizetik –ut√°na azonnali tot√°lis LE√ČRT√ČKEL√ČS!! =Akiket doll√°rban/fontban fizettek ki – azok kez√©ben √©rt√©ktelen WC-pap√≠r lesz + a doll√°r-alap√ļ √°llamk√∂tv√©nyeiket tized √°ron v√°ltj√°k vissza! Ha kinn marad, a gazdas√°gukat akkor sem terheli, mert √©rt√©ktelen lesz. Akinek kez√©ben marad, minden√©t elvesz√≠ti. J√ļniusig erre akarnak j√°tszani!”

„J√≥ h√≠r = a G20-ak tan√°cskoz√°s = Amerik√°t + zsid√≥ sz√∂vets√©ges√©t dupla szalt√≥val v√°gt√°k ki az ajt√≥n /mint macsk√°t szarni/ ! USA nagyar√°ny√ļ elbocs√°t√°sok v√°rhat√≥ak minden szinten + t√∂meges cs√Ķd√∂k tavaszig. Ha nem √©rt√©keli le a doll√°rt = kiszorul a vil√°gpiacr√≥l = tuti CS√ēD, + ha le√©rt√©keli azonnali CS√ēD! Csapda! Bekattant! Konyec!”

„Anglia nagyt√∂meg√Ľ √©lelmiszer-v√°s√°rl√°sba kezdett a vil√°g t√∂bb pontj√°n titokban, am√≠g m√©g elfogadj√°k √©rt√©ktelen fontjukat!! Ell√°t√°si zavarokt√≥l tartanak? T√©nyleg szarban lehetnek, de a „t√Ķzsde szarnyal”, minden nap √ļj √©s biztat√≥ h√≠rek a nagy semmi fogalm√°r√≥l + a f√©l√©v cs√ļsz√≥-id√Ķ az√©rt kell nekik, fogy a beszedett doll√°r/font t√∂meget titokban m√°s orsz√°gok p√©nz√©be+ f√∂lv√°s√°rl√°s ! √ĀTKONVERT√ĀLJ√ĀK /l√°sd Magyar f√∂ldv√°s√°rl√°saikat fedezetlen k√∂tv√©nyekkel fizetik m√°r most is! Ez r√©sze a tervnek! Szeg√©ny Orb√°n, ha tudn√°?!

A r√∂hej a bolyg√≥ meg akar szabadulni a valut√°j√°t√≥l - √ēK IS, csak titokban! Nagy meccs j√∂n FIJ√öK!”

Ilyenkor szokott az j√∂nni, hogy „m√°r mi√≥ta mondod √©s mindig tol√≥dik”, de nem t√∂rt√©nik „semmi”. Olyan keser√©des a sz√°m √≠ze, mert akik ezt hajtj√°k, azok sz√°m√°ra akkor j√∂n el a t√∂rt√©n√©s, amikor m√°r kereszt√ľlgyalogolt rajtuk, a t√∂bbiek meg fegyver ut√°n akarnak kapkodni, mik√∂zben egyre-m√°sra „szeretetrezegnek”, s nem akarj√°k- vagy csak nagyon nehezen- befogadni, hogy csak azt l√°tj√°k, aminek be kell k√∂vetkezni, de nem √©rzik annak sem idej√©t, sem azt a pontot, ahol nekik ebbe a r√©gi rendszer le√©p√≠t√©s√©n √©s egyidej√Ľleg az √ļj rendszer fel√©p√≠t√©s√©ben mi is a pontos szerep√ľk.

K√≠v√°ncsi vagyok mit l√©p minderre Norv√©gia azzal a „mocskosul” stabil √©s egyre jobban teljes√≠t√Ķ gazdas√°g√°val, mert √Ķk meg az angolok fontj√°ba inveszt√°lt√°k be a nemzeti vagyonuk eddigi megtakar√≠t√°sainak el√©g magas sz√°zal√©k√°t. Dominium-domin√≥?

Ma m√°r √©rthet√Ķ az is, hogy annak idej√©n az MNB 63 tonna aranyk√©szlet√©t Sur√°nyi√©k mi√©rt konvert√°lt √°t amerikai zsid√≥ √©rt√©ktelen-pap√≠rokba. Most olyan 3 tonna k√©szlete lehet a nem is magyar NB-nak. K√≥ser √ľgy, nem? De nem csak arany v√°ndorolt akkor sem ki mindenf√©le m√≥don, hanem ez√ľst is, de csak a trend kedv√©√©rt.

Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl minden megy azon az √ļton, amely a v√°ltoz√°st hozza √©s nem akk√©ppen, ahogy ezt cion√©k anno eltervezt√©k, s erre egyre nagyobb az es√©ly, mert egyre t√∂bb √©rtelmes energia ker√ľl a felsz√≠nre, b√°r sokan m√©g t√©nyleg csak maguk k√∂r√ľl k√©pesek csapkodni tehetetlens√©g√ľkben, s az akt√≠v v√°rakoz√°st mindenk√©ppen katonai hadmozdulatok k√©p√©ben k√©pzelik el, de azonnal. Meg√©rtem, mert √©n is l√°ttam ebben r√°ci√≥t, s√Ķt ez mindenk√©ppen meg kell induljon a term√©szet t√∂rv√©nyeit k√∂vetve, de ehhez fel kell tudni z√°rk√≥zni mindenkinek, aki m√°r ezt a szintet el√©rte. Eljutnak hozz√°m h√≠rek, amelyek teljesen felk√©sz√ľlt, katonailag bevethet√Ķ form√°ci√≥kr√≥l sz√≥l, akik csendben teszik a dolgukat √©s √°tsz√∂vik a rend√Ķrs√©get √©s ott vannak ahol lenni kell, minden alakulatban, NBH-ban √©s egy√©b zsid√≥-vezet√©s√Ľ szervezetn√©l. Tudom neh√©z meg√©rteni, de a folyamatok val√≥j√°ban csendben √©p√ľlnek f√∂l, s mindezt ne t√©vessze √∂ssze senki azzal, hogy n√©ha csapunk egy kis zajt. Kicsit meg kell hajtani a zsir√°fokat, hogy kivonuljanak a s√∂t√©t susny√°sb√≥l a r√©tre, ahol m√°r a les√°ll√°sokban ott v√°rj√°k √Ķket azok, akik el√Ķl pedig nagyon szerettek volna rejt√Ķzk√∂dni. A vad√°sz nem l√Ķ addig, am√≠g nem biztos a c√©lpontban √©s nem az√©rt, mert nem ismeri fel, hanem az√©rt, nehogy a hajt√≥k k√∂z√ľl valakit s√©rtsen meg! Szab√°lyok vannak √©s ezt tess√©k felismerni azoknak, akik erre k√©pesek. A t√∂bbieknek pedig jobb h√≠j√°n marad addig a cs√∂r√∂mp√∂l√©s, boz√≥trugdos√°s, kurjantgat√°s!
A tegnapi cig√°ny-zsid√≥ k√©rd√©s taglal√°sa nem l√©gb√Ķl kapott elk√©pzel√©seken alapul, s erre m√°r sok gondolkod√≥ r√°√©rzett.

„Szia !

Olvasgatom a fejtegetéseidet.
Kurv√°ra meredek, de van benne logika - sajnos.
R√©gebben "l√°ttam" dolgokat. Ez alapj√°n √Čszak-Kore√°b√≥l indul ki egy biol√≥giai fegyver, azt√°n elszabadul a pokol mindenhol. Egyszer√Ľbben indul el a lavina, mint hinn√©nk. Ezekkel a dolgokkal m√°r r√©g√≥ta nem foglalkozok, mert a l√°tom√°s-val√≥s√°g hat√°r elmos√≥dik √©s ebbe bele lehet √Ķr√ľlni.
Sajnos a zsidók be fognak jönni.
Nehezen, de legy√Ķzz√ľk √Ķket.
Minden j√≥slat egy alternat√≠v√°ja a lehets√©ges j√∂v√Ķnek.
Ha le√≠rod a lehets√©ges j√∂v√Ķt, akkor azt megv√°ltoztathatod a t√°j√©koztat√°ssal.
√Čn √ļgy l√°ttam az eg√©szet, mint pl egy fa lombj√°t. Indulsz a t√∂rzst√Ķl √©s az √°gakon √°t kijutsz a levelekig. Rengeteg vari√°ci√≥ van, aki alkalmas r√°, megl√°tja , r√°√©rez a j√∂v√Ķre - "ki√©r a lev√©lig...". Sajnos, elvesztettem ezt a k√©pess√©gemet - mint √≠rtam az el√Ķbb.
Sajnos ez a mai kor analóg 56-al...
R√°kosi ut√°n j√∂tt K√°d√°r, a zsid√≥ fatty√ļ ...
Most meg itt ez a cig√°ny, akit √ļgy im√°d a t√∂meg, mint K√°d√°rt ...
Soha nem hittem volna, hogy ez lesz ...
√údv…”

De itt van m√°s is:

„Szia Imre!

Ahogy l√°tom itt akik megmondj√°k,hogy baj van mind azt hiszi,hogy Viki rendet tesz vagy nem meri kimondani,hogy nem tesz rendet vagy l√°thatatlan er√Ķ akar a Magyars√°gnak rosszat. Egyed√ľl te meg akik l√°tjuk,hogy ezek nem is akarnak rendet s√Ķt Magyar ellenes az eg√©sz bag√°zs. Ismer√Ķs√∂m mes√©lte hogy a Rend√Ķrs√©gre megy a cig√°ny vajda k√°v√©zni.Nem k√©rdeztem r√° hogy ezt Orosh√°z√°ra mondja. A m√°sik rend√Ķr fiatal most sz√ľletik a gyereke √©s √©p√≠tkezik neki √©s a feles√©g√©nek kocsi. K√©rd√©s mib√Ķl??????????????? A disco k√∂zel√©ben meg√°ll a rend√Ķr aut√≥ k√©t kopasz suhanc besz√°ll. Tudv√°n val√≥, hogy drogoznak a disco k√∂zel√©ben. K√©rd√©st vet fel??? Ismer√Ķs√∂m haverja mes√©lte, hogy a rend√Ķr cig√°nyokat √°ll√≠tott meg √©s k√©rte a jogos√≠tv√°nyt. A cig√°ny kir√∂h√∂gte √©s tov√°bbment. L√°tta egy id√Ķs n√©ni oda ment a rend√Ķr√∂kh√∂z √©s mondta nekik,hogy √°t fog menni a csukott soromp√≥n √©s ha megmerik b√ľntetni kit√°lal az √ļjs√°gnak,hogy nem tudt√°k igazoltatni a cig√°nyt.

√údv:…”

A szerbek √©ppen most kezdtek a cig√°nyok miatt „begerjedni”, de a g√∂r√∂g√∂k is EU hat√°rv√©delmet k√©rnek a sok emigr√°ns miatt, ami ugye katonai beavatkoz√°st jelent. Azt√°n most olvasom, hogy Makovecz, akinek c√©ge is t√∂nkrement, cig√°nyfalut √©p√≠t Erd√©lyben?

Link
http://ingatlan.net/magazin/2010/07/makovecz-imre-cigany-falut-epit-az-arviz-miatt-hajlektalanna-valt-romaknak/

√Ā, ez is csak amolyan humanit√°rius seg√≠ts√©g, s miel√Ķtt rosszhiszem√Ľnek gondolna b√°rmely rosszhiszem√Ľ, megjegyzem, hogy a terveikbe a zsizsikek nem avatj√°k be a sok j√≥hiszem√Ľ embert, hanem √≠gy, vel√ľk √©s √°ltaluk √©p√≠tgetik a saj√°t birodalmukat. Makovecz zseni√°lis √©p√≠t-√©sz, de fogalma sincs arr√≥l, mi zajlik a „politik√°ban”, de ezzel nagyj√°b√≥l ahhoz a 99%-hoz tartozik, akik azt az 1%-nyi rendszergazd√°t tudatlanul, de kiszolg√°lj√°k.

√Ākost az egyik utols√≥ reg√Ķsk√©nt tartj√°k sz√°mon, ez√©rt k√©rdezz√©tek meg, mi√©rt most j√∂n ki egy albuma A katona im√°ja c√≠mmel? Tud valamit, amit mi is tudunk! Hallgass√°tok meg! „√Ėlni ser√©nyen, t√©rdig a v√©rben...de milyen √ľgynek a szolg√°ja voltam?”
http://www.youtube.com/watch?v=Vt2vGhYtqRI
http://www.youtube.com/watch?v=Vt2vGhYtqRI

√Ākos dalsz√∂vegei azok, amelyeket mint mantr√°t tudom hallgatni v√©gtelen√≠tett szalagon. Tudj√°tok mi j√∂n, s ami j√∂n azt valahogyan mi magunk id√©zt√ľk el√Ķ, s mi vagyunk azok is, akik enyh√≠thetik, ha tudatosan cseleksz√ľnk akkor, amikor kell √©s „nemcseleksz√ľnk”, akkor amikor nem kell. Ha ezt j√≥l tessz√ľk, akkor a zsid√≥k egym√°st fogj√°k lekasz√°lni, s csak a marad√©k eltakar√≠t√°s√°ba kell akt√≠vabban besz√°llni nemzetk√∂zi szinten. Ez a domin√≥ m√°r el lett ind√≠tva ez√©rt most m√°r r√°ind√≠tani a j√°r√≥ motorral cirk√°l√≥ T-90-esekre nem √©rdemes. Sajnos nem tudjuk annyira j√≥l csin√°lni, hogy ne legyenek √°ldozatok k√∂z√ľl√ľnk is, de elker√ľlhet√Ķ, hogy a saj√°t butas√°gunknak legy√ľnk kiszolg√°ltatva, vagy a t√ľrelmetlens√©g√ľnknek, √©ppen a v√©gj√°t√©k kapcs√°n, mert tudni v√©lj√ľk a teljes igazs√°got. Mert ugye nem el√©g az igazat hinni, hanem TUDNI kell! Aki tud, az tehet, de akir√Ķl tudnak, az tehetetlen. Csak eml√©keztet√Ķ√ľl:

A h√©t "f√Ķb√Ľn"
√Ėnmagukban tal√°n nem mindig nagy b√Ľn√∂k, de sok s√ļlyos b√Ľnnek forr√°s√°v√°, "fej√©v√©" lehetnek:
1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujas√°g.
4. Az irigység.
5. A torkoss√°g.
6. A harag.
7. A jóra való restség.

Kegyelmi id√Ķben nem √°rt megvizsg√°lni mindenkinek √∂nmag√°t, mert a harag nem j√≥ tan√°csad√≥, s tudom, hogy vad√°sznak r√°nk, de m√°r a vad√°szokra is vad√°sznak. K√°r, hogy ebbe sok mossados s√ľn-diszn√≥ lesz kiter√≠tve, de ne feledj√ľk, hogy akinek mocskos lesz a keze, annak a j√∂v√Ķben ennek letiszt√≠t√°s√°ra nem lesz m√°r m√≥dja, s ha most m√©g tiszta, akkor t√∂rekedjen arra, hogy az is maradjon. A katona dolga a v√©grehajt√°s.

Ahogy azt kor√°bban meg√≠rtam, vez√©rcser√©k lesznek Ors√≥s-Olstein-n√°l, s most L√°z√°rt futtatj√°k fel, aki hamarosan v√°ltja az √°l-Piny√≥t. Tegnap a k√≥ser-tv minden riportj√°ba be volt v√°gva ez a tagadhatatlan zsid√≥ arc √©s habitus, mik√∂zben olyasmir√Ķl besz√©lt, amir√Ķl egy bel√ľgy√©rnek ellene. Megy a porhint√©s a nyugd√≠jak k√∂r√ľl is, de fogj√°tok fel, hogy mindez m√°r k√©s√Ķ √©s most is csak √°tmeneti p√©nzcsin√°l√°sr√≥l van sz√≥ a betervezett √°llamforma-v√°lt√°sig, amelyet megel√Ķzne a vil√°ggazdas√°gi √∂sszeoml√°s azon r√©sze, amir√Ķl az els√Ķ bekezd√©sekben is sz√≥l az id√©zet. Az internet √©s az inform√°ci√≥s h√°bor√ļ kor√°ban ne lep√Ķdjetek meg a wikileaks-os anyagok nyilv√°noss√°gra hozatal√°n, mert ez m√∂g√∂tt a CIA √°ll, s most mindez igazol√°st is nyert, s okot adhat a „csap elz√°r√°s√°ra”. A k√≠naiak sem v√©letlen√ľl csin√°lt√°k meg a saj√°t google –F√∂ldj√ľket, mert ez strat√©giai felt√©rk√©pez√©sre ad lehet√Ķs√©get. Aki azt hiszi, hogy nem sz√°m√≠t az, ami tesz√ľnk, az √©rtse j√≥l a k√∂vetkez√Ķket! Tal√°n nem volt m√©g a t√∂rt√©nelemben arra sem p√©lda, ahogy az izraeli belbiztons√°gi miniszter √∂sszeh√≠vta az orosznyelv√Ľ bloggereket, mert r√°j√∂ttek, hogy ma m√°r titkot tartani egyszer√Ľen nem lehet, s ez vesz√©lyeztetni a hazugs√°gok hat√©konys√°g√°t m√©g a terror-√°llamokban is. √Črtem √©n, hogy most dezinform√°lja a fi√ļkat, no de ilyen nyilv√°nosan?
Azt√°n az is √©rdekes, hogy a m√ļlt √Ķsszel a d√°n kir√°lyfi-ka n√°lunk tett l√°togat√°sa ut√°n v√©gre azt lehet hallani, hogy Izrael a d√°nokkal k√∂t√∂tt „l√©gifolyos√≥”-szerz√Ķd√©st. Anglia bejelentette, hogy Izraellel tov√°bbra is egy√ľttm√Ľk√∂dnek l√©g√ľgyi pil√≥ta-n√©lk√ľli √©s egy√©b haditev√©kenys√©gekben. De j√≥ az angolsz√°sz zsid√≥ cs√ľrh√©nek! De hogy valami j√≥t is √≠rjak v√©gre, bejelentett√©k az izraeli meteorol√≥gusok, hogy sorrendben ez volt a 7. igen √≠ns√©ges, sz√°raz √©ve a zsid√≥knak, de ezt√°n sem sz√°m√≠thatnak jobbra. Mi√©rt is fontos a v√≠z √©s a term√Ķf√∂ld ezek itt?

Link
http://www.youtube.com/watch?v=TmxEzasyNTA&feature=related

A vil√°gsajt√≥ most hangos att√≥l, hogy az afg√°n eln√∂ki st√°b √©vente k√©tszer-h√°romszor - 500-700 ezer Eur√≥t - √©ppen Ir√°nt√≥l kapott p√©nzt, mert ugye a zsid√≥k sim√°n fizethetnek b√°rkinek, azt szabad, de versa m√°r nem. Sorolhatn√°m m√©g a t√∂bbi igen dinamikusan felfejl√Ķd√Ķ ir√°nyvonalat bizony√≠t√≥ h√≠rt, de m√°ra legyen most el√©g ennyi, m√©g miel√Ķtt j√∂nnek ezek itt:

Link
http://www.youtube.com/watch?v=_bvrtPdP46k&feature=related

Link
http://www.youtube.com/watch?v=K8YG8RFaNHE&feature=related

Link
http://www.youtube.com/watch?v=Y8Syz6MiZfw&feature=related

Link
http://www.youtube.com/watch?v=ACMcOE_LjMw&feature=related

Link
http://www.youtube.com/watch?v=mZ0Ve7_Rekk&feature=related

HozzŠszůlŠsok

# | tillati tillati - 2010 10 26 ¦ 16:35:06
Az√©rt lassan csak csak hozz√°szokunk √ļjb√≥l az orosz
haditechnik√°hoz, jelenl√©t√©hez ...de h√°t a nagyok m√°r csak √≠gy csin√°lj√°k...az eb√©det pedig mindig a f√Ķz√©s el√Ķzi meg. V√°ltoznak az id√Ķk v√°ltoznak az emberek , a t√∂rt√©nelem meg csak √ļgy ism√©tli √∂nmag√°t ...mintha nem lenne jobb dolga ,de √ļgy t√Ľnik..nincs. Csak taposd a m√≥kus kereket m√≠g ki nem fulladsz ,mert a v√©g√©n √ļgy is belefulladsz a mocsokba , a kil√°t√°stalan k√ľzdelembe, az emberi gyarl√≥s√°gba ...√©s mire r√° j√∂ssz ,hogy nincs k√ľl√∂nbs√©g tud√≥s √©s tudatlan k√∂z√∂tt, sz√©p √©s cs√ļnya k√∂zt ,Post√°t √©rt√Ķk √©s nem √©rt√Ķk k√∂z√∂tt . √Čs ha m√©g is csak, valahogy megsejted, hogy mi c√©lb√≥l cselekszel , ki√©rt meg mi√©rt ...akkorra hidd meg v√©ge, √©s kezdheted √ļjb√≥l ,mert Isten indokolatlan kegye...t√∂rli az el√Ķzm√©nyeidet,mert ha nem tenn√©, tal√°n sz√ľletni sem lenne kedved.:|
# | talpi talpi - 2010 10 26 ¦ 17:19:03
Adjon az Isten!
Te Kerecsen!
Ne feszegess√ľk, mert a v√©g√©n el√Ķb√ļvik ez a vityasteinol. Cs√≥kos cimbor√°k.
Bizonyára Makovecz nem hordott kalapot, olyan keményet és ráeshetett valami"puha fa" elág keményen.
Sajn√°lom, mert nagyon nagy tud√°s√ļ, kiv√°ll√≥ szakember. De ez van. B√°r, nem is oly biztos, mert lehet Tusn√°d k√∂rny√©k√©n a fityesz megv√°s√°rolt f√∂ldjeire √©p√≠ti a nyaral√≥kat, M√°riusz tudna err√Ķl besz√©lni, de T√Ķk√©s is, ki a str√≥manokat sz√°ll√≠totta.
Am√ļgy a linkeken l√°tott technik√°k, arrafel√© nem nagyon √©rv√©nyes√ľln√©nek, sz√Ľk a hely, na meg nagy a "huzat" l√°tod az orrnehezek is lev√°g√≥dtak, √ļgy f√∂ldileg. Az√©rt azt megn√©zn√©m, amikor a Negev-ben kergetik az orrgazd√°kat.
Szebb J√∂v√Ķt! Isten tartson!
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 10 26 ¦ 19:08:35
parasztaggyal!
Ha valami csipi a szemem, nem nézem vagyis nem olvasom! Kapise? Mr.
# | postaimre postaimre - 2010 10 26 ¦ 19:37:37
H√ļ, gyaggyal, de paraszt vagyol. Gy√Ľtt√©, h√∂? Oszt√°n minek, h√∂? Eztet √©rted, h√∂, vagy nem, h√∂?
# | parlagfu parlagfu - 2010 10 26 ¦ 19:56:25
M√°r meg se lep , hogy a jujdej√≥ kereszt√©ny h√©t f√Ķ b√Ľn k√∂zepette nem lelhet√Ķ fel az uzsora √©s csal√°s. R√©szemr√Ķl a bujas√°got elcser√©ln√©m vele. Szavazzunk!
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 10 26 ¦ 19:57:58
parasztgeci!

Ki mondta hogy bármit is el kell hinned? Senki! Ki nem sz@rja le, hogy mit hiszel el és mit nem?
Ami csak arra k√©sztet, hogy mosolyogj rajta, azon csak mosolyogj nyugodtan, √©n is √ļgy szoktam!
Mosolyogni kell is néha!
De szop√≥skodni, geciskedni, beb√∂f√∂gni, ahogyan azt te csin√°lod, azt m√°r nem lenne musz√°j! Sajnos vannak akik ebben lelik √∂r√∂m√ľket, mint ahogy te is!
Jólesett???
Na akkor egészségedre!
De mostm√°r hord el a csicska beledet innen!
:D
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 10 26 ¦ 20:02:50
Kerecsen!

Nem nincs proxy mögött a bohóc!
De mivel "Static IP" meg "Dial up" ezért én arra tippelek, hogy egy angliai szolgáltatónál vásárolt mobil internetes eszközzel gépészkedik!
# | postaimre postaimre - 2010 10 26 ¦ 20:06:06
parlagf√Ľ, a buja a b√ļj√°t b√ļjja! Nem j√≥ az, mert mindent csak m√©rt√©kkel!

SZM, ne tombolj, mert r√°d is fr√∂ccsen, ink√°bb j√°rjunk ut√°na ennek a kir√°ly-dolognak. Nem biztos, hogy a g√∂nd√∂rke a l√©nyeg, hanem a sv√©d-vonal, a n√Ķi √°g! A zsid√≥kn√°l mindenk√©ppen ez a ter√ľlet a v√©r-ad√≥bb.
# | postaimre postaimre - 2010 10 26 ¦ 20:19:21
paraszt, ne par√°zz! Nyitunk egy f√≥rumot neked, ahol term√©szetes b√∂lcsess√©geiddel szipork√°zhatsz, mert amit most teszel, annak semmi k√∂ze a paraszts√°ghoz, ink√°bb csak sim√°n a bunk√≥s√°ghoz. Most nem akarok az etimol√≥gi√°ba belemenni, de ha m√°r eml√≠ted a sz√≥t, akkor ut√°na kell n√©zn√ľnk az eredet√©nek, mert kor√°bban jobb√°gyok, zsell√©rek, csel√©dek ...n√©ven eml√≠tett√©k a f√∂ldm√Ľvel√Ķket, de ha besz√©lsz oroszul-szl√°vul, akkor olvasd a "paraszt"-ot ford√≠tva fonetikusan! tszarap (carap), ami a lop√°st, tolvajl√°s jelent√Ķ argo.
# | aqurious aqurious - 2010 10 26 ¦ 20:25:54
Kedves Imre!

Teljes mértékben egyetértek!
A csendben m√Ľk√∂d√©ssel kapcsolatban : a ment√Ķkn√©l (OMSZ) dolgozva tudom, hogy az injekci√≥ melyik fel√©n √°llok √©s kinek kell majd beadnom. A MAGYARNAK! A sok cig√°nyt √©s zsid√≥t nem illeti meg a Magyar √©letment√©s! Az els√Ķ sikeres reanim√°ci√≥t magyar ment√Ķegys√©g csin√°lta!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.06 mŠsodperc
83,602,148 egyedi lŠtogatů