Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Konyec!

NaplóMivel is kezdhetném mással, mint azzal: végre esik az esõ! Ugyan minden felhõt gépekkel csináltak, de ez ma már itt nem kérdés. Erdélybõl hazafelé jövet olyan vegyifelhõ-szóró légi armadát láttunk és fotóztunk, ami itthon is ritka. Volt, hogy egyszerre olyan 35 csík látszott az égbolton, még a felhõvé válása elõtt. Nem állnak le, pedig nagyon fáj nekik az, hogy már nem mindenki teljesen hülye. A háborút mindenképpen meg kell vívni és vagy így, vagy úgy de véres lesz a gatyaszára mindenkinek, mert ebbõl nem tud kimaradni. Az elõkészületek haditorna-szerû, fegyverkezési hajszát idézõ egymást túllicitáló tendenciája világos üzenet, de a gazdasági vészt már ezzel sem álcázhatják! Most kaptam három egybevágó ide illõ direkt utalást erre.

„FULL belsõ infó!! Titkos USA-Angol-Zsidó paktum a bolygó ellen. A végsõkig tartani akarják a árfolyamot = ez idõ alatt követeléseiket behajtják + tartozásaikat dollárban kifizetik –utána azonnali totális LEÉRTÉKELÉS!! =Akiket dollárban/fontban fizettek ki – azok kezében értéktelen WC-papír lesz + a dollár-alapú államkötvényeiket tized áron váltják vissza! Ha kinn marad, a gazdaságukat akkor sem terheli, mert értéktelen lesz. Akinek kezében marad, mindenét elveszíti. Júniusig erre akarnak játszani!”

„Jó hír = a G20-ak tanácskozás = Amerikát + zsidó szövetségesét dupla szaltóval vágták ki az ajtón /mint macskát szarni/ ! USA nagyarányú elbocsátások várhatóak minden szinten + tömeges csõdök tavaszig. Ha nem értékeli le a dollárt = kiszorul a világpiacról = tuti CSÕD, + ha leértékeli azonnali CSÕD! Csapda! Bekattant! Konyec!”

„Anglia nagytömegû élelmiszer-vásárlásba kezdett a világ több pontján titokban, amíg még elfogadják értéktelen fontjukat!! Ellátási zavaroktól tartanak? Tényleg szarban lehetnek, de a „tõzsde szarnyal”, minden nap új és biztató hírek a nagy semmi fogalmáról + a félév csúszó-idõ azért kell nekik, fogy a beszedett dollár/font tömeget titokban más országok pénzébe+ fölvásárlás ! ÁTKONVERTÁLJÁK /lásd Magyar földvásárlásaikat fedezetlen kötvényekkel fizetik már most is! Ez része a tervnek! Szegény Orbán, ha tudná?!

A röhej a bolygó meg akar szabadulni a valutájától - ÕK IS, csak titokban! Nagy meccs jön FIJÚK!”

Ilyenkor szokott az jönni, hogy „már mióta mondod és mindig tolódik”, de nem történik „semmi”. Olyan keserédes a szám íze, mert akik ezt hajtják, azok számára akkor jön el a történés, amikor már keresztülgyalogolt rajtuk, a többiek meg fegyver után akarnak kapkodni, miközben egyre-másra „szeretetrezegnek”, s nem akarják- vagy csak nagyon nehezen- befogadni, hogy csak azt látják, aminek be kell következni, de nem érzik annak sem idejét, sem azt a pontot, ahol nekik ebbe a régi rendszer leépítésén és egyidejûleg az új rendszer felépítésében mi is a pontos szerepük.

Kíváncsi vagyok mit lép minderre Norvégia azzal a „mocskosul” stabil és egyre jobban teljesítõ gazdaságával, mert õk meg az angolok fontjába invesztálták be a nemzeti vagyonuk eddigi megtakarításainak elég magas százalékát. Dominium-dominó?

Ma már érthetõ az is, hogy annak idején az MNB 63 tonna aranykészletét Surányiék miért konvertált át amerikai zsidó értéktelen-papírokba. Most olyan 3 tonna készlete lehet a nem is magyar NB-nak. Kóser ügy, nem? De nem csak arany vándorolt akkor sem ki mindenféle módon, hanem ezüst is, de csak a trend kedvéért.

Ettõl függetlenül minden megy azon az úton, amely a változást hozza és nem akképpen, ahogy ezt cionék anno eltervezték, s erre egyre nagyobb az esély, mert egyre több értelmes energia kerül a felszínre, bár sokan még tényleg csak maguk körül képesek csapkodni tehetetlenségükben, s az aktív várakozást mindenképpen katonai hadmozdulatok képében képzelik el, de azonnal. Megértem, mert én is láttam ebben rációt, sõt ez mindenképpen meg kell induljon a természet törvényeit követve, de ehhez fel kell tudni zárkózni mindenkinek, aki már ezt a szintet elérte. Eljutnak hozzám hírek, amelyek teljesen felkészült, katonailag bevethetõ formációkról szól, akik csendben teszik a dolgukat és átszövik a rendõrséget és ott vannak ahol lenni kell, minden alakulatban, NBH-ban és egyéb zsidó-vezetésû szervezetnél. Tudom nehéz megérteni, de a folyamatok valójában csendben épülnek föl, s mindezt ne tévessze össze senki azzal, hogy néha csapunk egy kis zajt. Kicsit meg kell hajtani a zsiráfokat, hogy kivonuljanak a sötét susnyásból a rétre, ahol már a lesállásokban ott várják õket azok, akik elõl pedig nagyon szerettek volna rejtõzködni. A vadász nem lõ addig, amíg nem biztos a célpontban és nem azért, mert nem ismeri fel, hanem azért, nehogy a hajtók közül valakit sértsen meg! Szabályok vannak és ezt tessék felismerni azoknak, akik erre képesek. A többieknek pedig jobb híján marad addig a csörömpölés, bozótrugdosás, kurjantgatás!
A tegnapi cigány-zsidó kérdés taglalása nem légbõl kapott elképzeléseken alapul, s erre már sok gondolkodó ráérzett.

„Szia !

Olvasgatom a fejtegetéseidet.
Kurvára meredek, de van benne logika - sajnos.
Régebben "láttam" dolgokat. Ez alapján Észak-Koreából indul ki egy biológiai fegyver, aztán elszabadul a pokol mindenhol. Egyszerûbben indul el a lavina, mint hinnénk. Ezekkel a dolgokkal már régóta nem foglalkozok, mert a látomás-valóság határ elmosódik és ebbe bele lehet õrülni.
Sajnos a zsidók be fognak jönni.
Nehezen, de legyõzzük õket.
Minden jóslat egy alternatívája a lehetséges jövõnek.
Ha leírod a lehetséges jövõt, akkor azt megváltoztathatod a tájékoztatással.
Én úgy láttam az egészet, mint pl egy fa lombját. Indulsz a törzstõl és az ágakon át kijutsz a levelekig. Rengeteg variáció van, aki alkalmas rá, meglátja , ráérez a jövõre - "kiér a levélig...". Sajnos, elvesztettem ezt a képességemet - mint írtam az elõbb.
Sajnos ez a mai kor analóg 56-al...
Rákosi után jött Kádár, a zsidó fattyú ...
Most meg itt ez a cigány, akit úgy imád a tömeg, mint Kádárt ...
Soha nem hittem volna, hogy ez lesz ...
Üdv…”

De itt van más is:

„Szia Imre!

Ahogy látom itt akik megmondják,hogy baj van mind azt hiszi,hogy Viki rendet tesz vagy nem meri kimondani,hogy nem tesz rendet vagy láthatatlan erõ akar a Magyarságnak rosszat. Egyedül te meg akik látjuk,hogy ezek nem is akarnak rendet sõt Magyar ellenes az egész bagázs. Ismerõsöm mesélte hogy a Rendõrségre megy a cigány vajda kávézni.Nem kérdeztem rá hogy ezt Orosházára mondja. A másik rendõr fiatal most születik a gyereke és építkezik neki és a feleségének kocsi. Kérdés mibõl??????????????? A disco közelében megáll a rendõr autó két kopasz suhanc beszáll. Tudván való, hogy drogoznak a disco közelében. Kérdést vet fel??? Ismerõsöm haverja mesélte, hogy a rendõr cigányokat állított meg és kérte a jogosítványt. A cigány kiröhögte és továbbment. Látta egy idõs néni oda ment a rendõrökhöz és mondta nekik,hogy át fog menni a csukott sorompón és ha megmerik büntetni kitálal az újságnak,hogy nem tudták igazoltatni a cigányt.

Üdv:…”

A szerbek éppen most kezdtek a cigányok miatt „begerjedni”, de a görögök is EU határvédelmet kérnek a sok emigráns miatt, ami ugye katonai beavatkozást jelent. Aztán most olvasom, hogy Makovecz, akinek cége is tönkrement, cigányfalut épít Erdélyben?

Link
http://ingatlan.net/magazin/2010/07/makovecz-imre-cigany-falut-epit-az-arviz-miatt-hajlektalanna-valt-romaknak/

Á, ez is csak amolyan humanitárius segítség, s mielõtt rosszhiszemûnek gondolna bármely rosszhiszemû, megjegyzem, hogy a terveikbe a zsizsikek nem avatják be a sok jóhiszemû embert, hanem így, velük és általuk építgetik a saját birodalmukat. Makovecz zseniális épít-ész, de fogalma sincs arról, mi zajlik a „politikában”, de ezzel nagyjából ahhoz a 99%-hoz tartozik, akik azt az 1%-nyi rendszergazdát tudatlanul, de kiszolgálják.

Ákost az egyik utolsó regõsként tartják számon, ezért kérdezzétek meg, miért most jön ki egy albuma A katona imája címmel? Tud valamit, amit mi is tudunk! Hallgassátok meg! „Ölni serényen, térdig a vérben...de milyen ügynek a szolgája voltam?”
http://www.youtube.com/watch?v=Vt2vGhYtqRI
http://www.youtube.com/watch?v=Vt2vGhYtqRI

Ákos dalszövegei azok, amelyeket mint mantrát tudom hallgatni végtelenített szalagon. Tudjátok mi jön, s ami jön azt valahogyan mi magunk idéztük elõ, s mi vagyunk azok is, akik enyhíthetik, ha tudatosan cselekszünk akkor, amikor kell és „nemcselekszünk”, akkor amikor nem kell. Ha ezt jól tesszük, akkor a zsidók egymást fogják lekaszálni, s csak a maradék eltakarításába kell aktívabban beszállni nemzetközi szinten. Ez a dominó már el lett indítva ezért most már ráindítani a járó motorral cirkáló T-90-esekre nem érdemes. Sajnos nem tudjuk annyira jól csinálni, hogy ne legyenek áldozatok közülünk is, de elkerülhetõ, hogy a saját butaságunknak legyünk kiszolgáltatva, vagy a türelmetlenségünknek, éppen a végjáték kapcsán, mert tudni véljük a teljes igazságot. Mert ugye nem elég az igazat hinni, hanem TUDNI kell! Aki tud, az tehet, de akirõl tudnak, az tehetetlen. Csak emlékeztetõül:

A hét "fõbûn"
Önmagukban talán nem mindig nagy bûnök, de sok súlyos bûnnek forrásává, "fejévé" lehetnek:
1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.

Kegyelmi idõben nem árt megvizsgálni mindenkinek önmagát, mert a harag nem jó tanácsadó, s tudom, hogy vadásznak ránk, de már a vadászokra is vadásznak. Kár, hogy ebbe sok mossados sün-disznó lesz kiterítve, de ne feledjük, hogy akinek mocskos lesz a keze, annak a jövõben ennek letisztítására nem lesz már módja, s ha most még tiszta, akkor törekedjen arra, hogy az is maradjon. A katona dolga a végrehajtás.

Ahogy azt korábban megírtam, vezércserék lesznek Orsós-Olstein-nál, s most Lázárt futtatják fel, aki hamarosan váltja az ál-Pinyót. Tegnap a kóser-tv minden riportjába be volt vágva ez a tagadhatatlan zsidó arc és habitus, miközben olyasmirõl beszélt, amirõl egy belügyérnek ellene. Megy a porhintés a nyugdíjak körül is, de fogjátok fel, hogy mindez már késõ és most is csak átmeneti pénzcsinálásról van szó a betervezett államforma-váltásig, amelyet megelõzne a világgazdasági összeomlás azon része, amirõl az elsõ bekezdésekben is szól az idézet. Az internet és az információs háború korában ne lepõdjetek meg a wikileaks-os anyagok nyilvánosságra hozatalán, mert ez mögött a CIA áll, s most mindez igazolást is nyert, s okot adhat a „csap elzárására”. A kínaiak sem véletlenül csinálták meg a saját google –Földjüket, mert ez stratégiai feltérképezésre ad lehetõséget. Aki azt hiszi, hogy nem számít az, ami teszünk, az értse jól a következõket! Talán nem volt még a történelemben arra sem példa, ahogy az izraeli belbiztonsági miniszter összehívta az orosznyelvû bloggereket, mert rájöttek, hogy ma már titkot tartani egyszerûen nem lehet, s ez veszélyeztetni a hazugságok hatékonyságát még a terror-államokban is. Értem én, hogy most dezinformálja a fiúkat, no de ilyen nyilvánosan?
Aztán az is érdekes, hogy a múlt õsszel a dán királyfi-ka nálunk tett látogatása után végre azt lehet hallani, hogy Izrael a dánokkal kötött „légifolyosó”-szerzõdést. Anglia bejelentette, hogy Izraellel továbbra is együttmûködnek légügyi pilóta-nélküli és egyéb haditevékenységekben. De jó az angolszász zsidó csürhének! De hogy valami jót is írjak végre, bejelentették az izraeli meteorológusok, hogy sorrendben ez volt a 7. igen ínséges, száraz éve a zsidóknak, de eztán sem számíthatnak jobbra. Miért is fontos a víz és a termõföld ezek itt?

Link
http://www.youtube.com/watch?v=TmxEzasyNTA&feature=related

A világsajtó most hangos attól, hogy az afgán elnöki stáb évente kétszer-háromszor - 500-700 ezer Eurót - éppen Irántól kapott pénzt, mert ugye a zsidók simán fizethetnek bárkinek, azt szabad, de versa már nem. Sorolhatnám még a többi igen dinamikusan felfejlõdõ irányvonalat bizonyító hírt, de mára legyen most elég ennyi, még mielõtt jönnek ezek itt:

Link
http://www.youtube.com/watch?v=_bvrtPdP46k&feature=related

Link
http://www.youtube.com/watch?v=K8YG8RFaNHE&feature=related

Link
http://www.youtube.com/watch?v=Y8Syz6MiZfw&feature=related

Link
http://www.youtube.com/watch?v=ACMcOE_LjMw&feature=related

Link
http://www.youtube.com/watch?v=mZ0Ve7_Rekk&feature=related

Hozzszlsok

# | tillati tillati - 2010 10 26 ¦ 16:35:06
Azért lassan csak csak hozzászokunk újból az orosz
haditechnikához, jelenlétéhez ...de hát a nagyok már csak így csinálják...az ebédet pedig mindig a fõzés elõzi meg. Változnak az idõk változnak az emberek , a történelem meg csak úgy ismétli önmagát ...mintha nem lenne jobb dolga ,de úgy tûnik..nincs. Csak taposd a mókus kereket míg ki nem fulladsz ,mert a végén úgy is belefulladsz a mocsokba , a kilátástalan küzdelembe, az emberi gyarlóságba ...és mire rá jössz ,hogy nincs különbség tudós és tudatlan között, szép és csúnya közt ,Postát értõk és nem értõk között . És ha még is csak, valahogy megsejted, hogy mi célból cselekszel , kiért meg miért ...akkorra hidd meg vége, és kezdheted újból ,mert Isten indokolatlan kegye...törli az elõzményeidet,mert ha nem tenné, talán születni sem lenne kedved.:|
# | talpi talpi - 2010 10 26 ¦ 17:19:03
Adjon az Isten!
Te Kerecsen!
Ne feszegessük, mert a végén elõbúvik ez a vityasteinol. Csókos cimborák.
Bizonyára Makovecz nem hordott kalapot, olyan keményet és ráeshetett valami"puha fa" elág keményen.
Sajnálom, mert nagyon nagy tudású, kiválló szakember. De ez van. Bár, nem is oly biztos, mert lehet Tusnád környékén a fityesz megvásárolt földjeire építi a nyaralókat, Máriusz tudna errõl beszélni, de Tõkés is, ki a strómanokat szállította.
Amúgy a linkeken látott technikák, arrafelé nem nagyon érvényesülnének, szûk a hely, na meg nagy a "huzat" látod az orrnehezek is levágódtak, úgy földileg. Azért azt megnézném, amikor a Negev-ben kergetik az orrgazdákat.
Szebb Jövõt! Isten tartson!
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 10 26 ¦ 19:08:35
parasztaggyal!
Ha valami csipi a szemem, nem nézem vagyis nem olvasom! Kapise? Mr.
# | postaimre postaimre - 2010 10 26 ¦ 19:37:37
Hú, gyaggyal, de paraszt vagyol. Gyûtté, hö? Osztán minek, hö? Eztet érted, hö, vagy nem, hö?
# | parlagfu parlagfu - 2010 10 26 ¦ 19:56:25
Már meg se lep , hogy a jujdejó keresztény hét fõ bûn közepette nem lelhetõ fel az uzsora és csalás. Részemrõl a bujaságot elcserélném vele. Szavazzunk!
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 10 26 ¦ 19:57:58
parasztgeci!

Ki mondta hogy bármit is el kell hinned? Senki! Ki nem sz@rja le, hogy mit hiszel el és mit nem?
Ami csak arra késztet, hogy mosolyogj rajta, azon csak mosolyogj nyugodtan, én is úgy szoktam!
Mosolyogni kell is néha!
De szopóskodni, geciskedni, beböfögni, ahogyan azt te csinálod, azt már nem lenne muszáj! Sajnos vannak akik ebben lelik örömüket, mint ahogy te is!
Jólesett???
Na akkor egészségedre!
De mostmár hord el a csicska beledet innen!
:D
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 10 26 ¦ 20:02:50
Kerecsen!

Nem nincs proxy mögött a bohóc!
De mivel "Static IP" meg "Dial up" ezért én arra tippelek, hogy egy angliai szolgáltatónál vásárolt mobil internetes eszközzel gépészkedik!
# | postaimre postaimre - 2010 10 26 ¦ 20:06:06
parlagfû, a buja a búját bújja! Nem jó az, mert mindent csak mértékkel!

SZM, ne tombolj, mert rád is fröccsen, inkább járjunk utána ennek a király-dolognak. Nem biztos, hogy a göndörke a lényeg, hanem a svéd-vonal, a nõi ág! A zsidóknál mindenképpen ez a terület a vér-adóbb.
# | postaimre postaimre - 2010 10 26 ¦ 20:19:21
paraszt, ne parázz! Nyitunk egy fórumot neked, ahol természetes bölcsességeiddel sziporkázhatsz, mert amit most teszel, annak semmi köze a parasztsághoz, inkább csak simán a bunkósághoz. Most nem akarok az etimológiába belemenni, de ha már említed a szót, akkor utána kell néznünk az eredetének, mert korábban jobbágyok, zsellérek, cselédek ...néven említették a földmûvelõket, de ha beszélsz oroszul-szlávul, akkor olvasd a "paraszt"-ot fordítva fonetikusan! tszarap (carap), ami a lopást, tolvajlás jelentõ argo.
# | aqurious aqurious - 2010 10 26 ¦ 20:25:54
Kedves Imre!

Teljes mértékben egyetértek!
A csendben mûködéssel kapcsolatban : a mentõknél (OMSZ) dolgozva tudom, hogy az injekció melyik felén állok és kinek kell majd beadnom. A MAGYARNAK! A sok cigányt és zsidót nem illeti meg a Magyar életmentés! Az elsõ sikeres reanimációt magyar mentõegység csinálta!

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.87 msodperc
71,958,632 egyedi ltogat