Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Ha a boxoló "kokszol"

Napl√≥Kicsit leh√Ľlt a leveg√Ķ. Mexik√≥ban f√∂ldreng√©s, a pekingi Metr√≥-kij√°rat mellett egy √ļjs√°gos b√≥d√© robbant fel, egy k√ľlf√∂ldit meg√∂lve (ki lehetett az √°ldozat?). A sz√≠rek egy orvosi-m√Ľszer √ľzemet adtak √°t Di√≥sdon, de b√©keflotill√°juk meg√©rkezett k√∂zben a g√°zai √∂vezetbe, s egyel√Ķre egyiptomi kik√∂t√Ķben ringat√≥zik. A libanoni eln√∂k el√©g kem√©nyen osztja a zsid√≥kat (ahogy mondan√°tok: sz√°jkarat√©zik), de ezzel egyid√Ķben Ahmadinezsad √©s Chavez kem√©nyen odamond, s√Ķt „zsid√≥ellenes” sz√∂vets√©gr√Ķl k√∂t meg√°llapod√°st. Chavez egy√©bk√©nt √©ppen most Sz√≠ri√°val t√°rgyal, s ha j√≥l tippelek, akkor Erdog√°nt sem fogja kihagyni a sorb√≥l. Az oroszok, ukr√°nok √©s a szlov√°kok atomhullad√©k-transzportr√≥l √≠rtak al√° meg√°llapod√°st. √Āll√≠t√≥lag Orb√°n is megkapta a „felk√©r√©st”, hogy amikor neki megfelel √©s v√©gre kij√≥zanodik, kitisztul, akkor felemelheti becses √ľlep√©t √©s elvonszolhatja test√©t Moszkv√°ba. √Črdekes ez a t√∂rt√©net, mert val√≥j√°ban nemk√≠v√°natos szem√©lynek van nyilv√°n√≠tva, de √ļgy, hogy ezt meg is k√∂sz√∂nheti, s mindez a MOL k√∂r√ľli bar√°ts√°gtalan visszav√°s√°rl√°si tranzakci√≥kkal egyid√Ķben megtett figyelmeztet√Ķ jelz√©s volt. Ha Orb√°n val√≥ban Orb√°n lenne, a magyar minisztereln√∂k, akkor ezt √©rten√©, de mivel ilyen st√°tusz csak a vakok √©s gyeng√©nl√°t√≥k sz√°m√°ra megrendezett m√Ľsor r√©szek√©nt l√©tezik ez√©rt √Ķ nem is d√∂nthet a k√©rd√©sben, ahogyan ezt kor√°bban sem tehette meg.

A h√°bor√ļ m√°r elkezd√Ķd√∂tt, de sokak sz√°m√°ra csak az lesz a nyilv√°nval√≥, ha m√°r potyognak a bomb√°k a fej√ľkre, hisz l√°t√°suk √©s √©rtelm√ľk korl√°tozott ahhoz, hogy meg√©rts√©k az okozatokat. Fidel Castro is √ļjra besz√≥lt, s ezt nem szokta v√©letlen√ľl tenni! Az atomh√°bor√ļra figyelmeztetett, aminek okak√©nt Izrael Ir√°n elleni t√°mad√°s√°t jel√∂lte meg! NNI, NBH √©s a sok agytr√∂szt, figyelitek milyen paranoi√°s a nemzetk√∂zi t√°rsas√°g, kiv√°lt az √°llameln√∂k√∂k? Csak hogy senkinek ne legyen j√≥ napja, el kell mondanom elk√©pzel√©sem, amely tetszeni fog az √©rt√Ķknek is. Egy kanadai l√©gier√Ķs ezredesr√Ķl der√ľlt most ki, hogy perverz gyilkos volt II. Erzs√©bet pil√≥t√°jak√©nt. Russell Williams ezredes ugyan kicsit t√ļll√©pett Woody Allen √©s Roman Polanski humanizmus√°n, de majdnem egy s√ļlycsoportba ker√ľlt Szaud bin Abdulaziz bin Naszir al-Szaud hercegel, aki szexu√°lis ind√≠ttat√°sb√≥l √∂lte meg 32 √©ves f√©rfiszolg√°j√°t egy elit londoni sz√°lloda liftj√©ben. Egyel√Ķre √©letfogytot kapott ez√©rt, de tal√°n nem v√©letlen, hogy a Szaud Ar√°bia olyan 60 milli√°rd doll√°r √©rt√©kben v√°s√°rol most be fegyvereket az USA-t√≥l, s √≠gy a NATO f√Ķt√°mogat√≥j√°v√° √©s felvonul√°si ter√ľlet√©v√© v√°lik, ha m√°r menni√ľk kellett Irakb√≥l is. Van r√° es√©ly, hogy a r√©gi√≥ban a legnagyobb vesz√©lyz√≥n√°t √Ķ k√©pviselje Izrael ut√°n, mert nyilv√°n nem kicsit fogj√°k most a tr√≥n√∂r√∂k√∂st√Ķl nyert inform√°ci√≥kon kereszt√ľl a sza√ļdi kir√°lyi csal√°dot. √ćgy megy ez itt min√°lunk. A t√©rk√©p besz√©des, mert a V√∂r√∂s-tenger √©s a Perzsa-√∂b√∂l is fogva van √°ltaluk, de Szud√°n is, amir√Ķl a m√ļltkor √©ppen Kadhafi nyilatkozott √ļgy, hogy egy ottani √°llam-szakad√°s h√°bor√ļt hozhat eg√©sz Afrik√°ra. A t√∂bbi lehet√Ķs√©get m√°r nem is sorolom, mert a teljes k√∂zeg robban√°svesz√©lyes m√°r j√≥ r√©g√≥ta.
Valamit √©rezhetnek a zsid√≥k is, mert Liebermann egyenesen a Rabbik Tan√°cs√°nak feloszlat√°sr√≥l kezdett el besz√©lni, helyettese meg Izrael titkos ellens√©geir√Ķl, akik al√°√°sni igyekeznek a tekint√©ly√ľket √©s ki√©p√≠tett gyilkos rezsimj√ľket. Eszm√©lnek a k√≥serek? El√©g lassan ment, de h√°t a zsid√≥kat sem az esz√ľk√©rt „szeretj√ľk”, ez m√°r biztos, s√Ķt az is, hogy t√°n nem is szeretetre, hanem eln√°sp√°ngol√°sra szorul√≥ cselekedeteiknek k√∂vetkezm√©nyei miatt megy most a hiszt√©ria. Karter √ļjra „besz√≥lt” Izraelnek, s √©lesen kritiz√°lta a politik√°jukat. √ögy l√°tszik, √Ķ a „megmond√≥ember”, aki ezt megteheti √Ķszint√©n, s az oldal√°n a volt √ćr minisztereln√∂kkel √©ppen a ter√ľletszerz√Ķ politik√°j√°t tett√©k sz√≥besz√©d t√°rgy√°v√° ennek a „messze humanista” √°llamnak. Term√©szetesen tudnak √Ķk is mindent, de most az a dolguk, hogy nyom√°st gyakoroljanak √©s az amerikaiaknak k√©sz√≠ts√©k el√Ķ a telepet, hogy kedvez√Ķbb fogadtat√°sban r√©szes√≠ts√©k a zsid√≥k √Ķket, amikor lefegyverzik az elmebeteg „kiv√°lasztottakat”. Amerikai szak√©rt√Ķk elemzik, hogy ha az ENSZ BT √ļgy hat√°roz, hogy l√©tre kell hozni egy F√ľggetlen palesztin √Āllamot, akkor Obama ugyan hov√° szavaz √©s ezzel komolyan √°rthat Izraelnek. Vesz√©lyes vizek megh√°borgatni cion√©k vil√°gh√≥d√≠t√≥ terveit, de m√°r nincs sok v√°laszt√°suk. Tal√°n S√°rk√∂zi is kezdi √©rteni, hogy a h√°bor√ļ nem a csatat√©ren zajlik, ez√©rt parancsot adott a speci√°lis er√Ķknek, hogy v√©dj√©k az olajfinom√≠t√≥ikat, de erre a t√ľntet√Ķk a be √©s kivezet√Ķ utakat vett√©k blok√°d al√°. Megjegyzem, hogy ott sem a „nemzeti er√Ķk” csat√°ja zajlik, de az√©rt j√≥ volna ezt elhinni, ugye?
Tal√°n az sem v√©letlen, hogy √©ppen most esett le a g√°zai √∂vezetben egy robotrep√ľl√Ķ, amelynek leszed√©s√©t nem elvethet√Ķ m√≥don, de a palesztinoknak lehet betudni. Ez is egy fricska, mert ezek a szuperbiztos, szuperk√©mg√©pek is sebezhet√Ķek, s ebb√Ķl most kapott egy √≠zel√≠t√Ķt a „gy√Ķzhetetlen armada”.Csak megjegyzem, hogy aki m√©g mindig a sz√°jt√©p√©st sz√°jt√©p√©snek tartja ezen a szinten, az sebesen k√©pezze mag√°t, mert am√≠g itt mi a sz√°nkat, az ellens√©g a haj√°t kezdte el t√©pdesni √©s nem sz√°lank√©nt! A csata sorsa a harct√©ren, az emberis√©g sorsa a z√∂ldasztalok mellett d√Ķl el, s ez al√≥l csak akkor van kiv√©tel, ha a csata egy olyan h√°bor√ļnak az utols√≥ z√∂ng√©je, amely a rendszer eg√©sz√©nek l√©t√©re kihat, s a harcban olyan katon√°k v√≠vnak, akik ismerik a t√©tet √©s mernek kock√°ztatni. K√°r, hogy a legt√∂bben nem l√°tnak a saj√°t szem√ľkt√Ķl.
A fordulat l√©nyeg√©ben bek√∂vetkezett, de a pr√ľszk√∂l√©s m√©g h√°travan, s ezt l√°tjuk j√≥l. Izrael, az EU √©s a NATO l√©te is k√©rd√©sess√© v√°lt √©s elfogyott a leveg√Ķ a l√©gt√©rb√Ķl. A keletkezett v√°kuumban a ki√ľr√ľlt t√©rbe √ļj szerepl√Ķk l√©pnek be. A r√©gi m√©g hat, de m√°r az √ļj is jelen van. Ma reggel a Mokk√°ban felm√©rt√©k az sms-ez√Ķk v√©lem√©ny√©t az alkotm√°nym√≥dos√≠t√°sos jewish-lattal kapcsolatban √©s 95%-uk!!! a machin√°lt szavaz√°snak nem akarta, hogy k√ľlf√∂ld√∂n √©l√Ķ „magyarok” (itt a zsid√≥kra gondolok), belesz√≥lhassanak az orsz√°g dolgaiba! Mit kezd ezzel most a Fidesz? Persze a gazdag zsid√≥nak van itteni lakc√≠me is √©s nem gond neki „hazaj√∂nni”, s√Ķt ha m√°r √ļgy is itt van, akkor meg nem elmenni egy szavaz√°s miatt, de az√©rt figyelemrem√©lt√≥ az kik√ľzd√∂tt ar√°ny. Ellenp√©ldak√©ppen mondom a ma reggeli olvasm√°nyomban l√°tottakat. IKEA magazin kezd√Ķlapjain skandin√°v tradicion√°lis csal√°dmodell, de a fot√≥kon mindenhol √∂t√°g√ļ csillag √©s a gyerekrajzokon nevezett csal√°dtagok: √Āron, Noah, Eliah. A t√∂bbi fot√≥ is multikulti, de ez legyen az √Ķ bajuk. Erre a sok fert√Ķz√Ķ szem√©tre is oda kell figyelni, nehogy t√ľske maradjon a k√∂rm√ľnk alatt. Ami a hazai √ľgyeket illeti, √∂r√∂mmel figyelem az In-Kal k√∂r√ľli ag√≥ni√°t, de nem tudom, hogy mikor b√∂kik ki v√©gre, hogy volt m√°r valaki, aki √©vekkel kor√°bban ezt m√°r mind elmondta, Szekeres b√°rmit is hazudozik √∂ssze-vissza. Az√©rt az sem nyugtat meg, hogy ugyan In-Kal rekl√°mot a zsid√≥m√©di√°ban direktben nem l√°ttam m√©g, de Walltont m√°r igen, √©ppen k√©t napja az m√≥zes1-en, ha j√≥l eml√©kezem. Lassan, de biztosan kider√ľl mindenr√Ķl, hogy sajnos, de igaz volt. B√°lint Ant√≥nia p√°rj√°t az NBH figyelm√©be aj√°nlom, mert most szembes√ľltem azzal is, hogy az Egym√°s√©rt Egy-m√°s√©rt Alap√≠tv√°ny elk√ļrat√≥rium√°nak vezet√Ķje F√∂ldesi-Szab√≥ L√°szl√≥, aki volt m√°r minden, csak √©nekes halott nem. Gyerekek, olyan d√©zsav√Ľm van, mert mikor kider√ľl, hogy ezek itt a m√©di√°val √©s a szt√°rvil√°ggal is olyan j√≥ban l√©v√Ķ zsid√≥k, az√©rt m√©g n√©ha el√°mulok. Azon is, hogy a TEMPO egyik akt√≠v tagj√°nak a kocsija biztosan nagyon kih√Ľlhetett, mert bef√Ľt√∂ttek neki. √Āll√≥ helyben gyulladt ki „√∂ngyullad√°ssal”, b√°r most a rend√Ķrs√©g nagyon nyomoz √©s a szervezett b√Ľn√ľld√∂z√Ķ NNI-sek is rajta lehetnek az √ľgy√∂n, ugye j√≥l mondom? Az NBH jobban is figyelhetne a r√©szesed√©s√©re, mert √≠gy hamarosan el√ļszik a j√≥l √∂sszehar√°csolt szervezeti t√Ķk√©je!
Na de legy√ľnk optimist√°k, hiszen lassan az√©rt itt lesz Kar√°csony is √©s be kell v√°s√°rolni. Az USA m√°r megkezdte:

45 milli√≥ doll√°r√©rt szereznek be l√©zeres aknakeres√Ķ helikopterre szerelhet√Ķ masin√°kat: AN/AES-1


Itt pedig megn√©zhetitek a „kedvencemet”. A Club-K nem gyerek kez√©be val√≥, s mi√≥ta √©ppen Malajzi√°ban bemutat√°sra ker√ľlt, a Pentagon-t is veri a v√≠z rendesen. Az√≥ta figyelem a kont√©nereket, amelyek itt is √©s ott is, l√°tsz√≥lag funkci√≥ n√©lk√ľl hever√©szek szertesz√©t.

Link - http://www.youtube.com/watch?v=zIgvGpH2smY&feature=related

De ha már itt tartunk, akkor figyeljétek csak milyen kis jószágokat vettek a malajziaiak is?
Itt a „termin√°tor”:

A param√©tereit most nem √≠rom le, mert nincs kedvem ford√≠tani, de am√ļgy is ad√≥s maradtam egy T-90-es √©s Abrahams M1-es (milyen j√≥ h√©beres neve van!) √∂sszehasonl√≠t√°ssal is. Most nem leszek a h√©tv√©g√©n, mert Erd√©lyt l√°togatom meg, de az√©rt figyelek a r√©szletekre. Legyetek olyanok tov√°bbra is, amelyen vagytok!
B√ļcs√ļz√≥ul itt van egy olvas√≥m gondolata is. Atomrak√©ta Magyarorsz√°gr√≥l? Mi√©rt is? Van nek√ľnk ilyesmink? Az√©rt l√°tom, beindult p√°r embernek a tekerv√©nye √©s ha √≠gy van, m√°r „nem √©ltem hi√°ba”. K√∂sz√∂n√∂m!

"√údv Mindenkinek!
Egy javaslattal szeretnék szolgálni az Imrének és a hozzá hasonlóaknak.
Nem √°rulom el, honnan √≠rok kishaz√°nk ter√ľlet√©n, az ip c√≠mem alapj√°n meg fogja tudni.
Arr√≥l van sz√≥, hogy azon telep√ľl√©sen(√©s vonz√°sk√∂rzet√©ben) ahol lakom napi szinten olyan harci rep√ľl√Ķg√©pek gyakorlatoznak, amelyeknek a decibell szintje meghaladja t√Ľr√©shat√°romat.Viszonylag magas a f√°jdalomk√ľsz√∂b√∂m, de ezen g√©pek m√Ľk√∂d√©sekor fizikai f√°jdalmat √©rzek.
Valamint olyan helikoptereket l√°tok, amelyeket csak a Ramb√≥ filmekben. Ilyen 3-sz√∂g alak√ļ -nem vagyok szak√©rt√Ķ - de gondolom a g√©p√°gy√ļ foglal helyet a 2 oldal√°n.
Sokáig nem akartam elhinni, amit mond az Imre, én is inkább a saját tapasztalataimból tanultam, de lehet hogy igaz amit vizualizál.
Sz√≥val egyre val√≥sz√≠n√Ľbb, hogy vil√°gh√°bor√ļ lesz, csak h√°t nem mindegy hogy kire kenik.
Egyre ink√°bb l√°tsz√≥dik, hogy az izraeli adminisztr√°ci√≥ igyekszik Magyarorsz√°got felel√Ķss√© tenni majd.(mint ahogy az els√Ķ √©s r√©szben a 2. vh-ban is ,,felel√Ķsek" voltunk)
Elk√©pzelhet√Ķnek tartom, hogy az els√Ķ (atom)rak√©ta Ir√°nra, innen haz√°nkb√≥l fog indulni.
√Čs itt van a gond!!!!!!!!!!
A vil√°g k√∂zv√©lem√©nye √ļgy fogja levenni, hogy a ,,f√Ķellens√©g" egy eur√≥pai pici orsz√°g:Magyarorsz√°g.
Javaslatom a k√∂vetkez√Ķ: mi lenne ha egy ny√≠lt video√ľzenetet k√∂z√∂ln√©tek a vil√°gba t√∂bb nyelven vil√°gunk polg√°rainak akik haszn√°lj√°k a netet, kommunik√°lva, hogy nem a magyar emberek a f√Ķ ellens√©g, hanem egy, a magyar n√©pet megsz√°ll√≥ fasiszta ideol√≥gia k√©pvisel√Ķi.
Imre nem tudom Te hogyan gondolkodsz efel√Ķl, de ha van r√° lehet√Ķs√©g h√°nyd-vesd meg a gondolatot.
√údv sz√°rnyaltam mint a v√°ndormad√°r''

„Tisztelt Imre!

A napokban találtam egy bejegyzést a kataklizma.info weboldalon,

Link - http://www.kataklizma.info/2010/05/16/szex-es-az-uj-vilagrend
melyben számos témát taglalnak, többek között a népesség korlátozását is. (Eutanázia, abortusz...)

S l√°m mivel tal√°lkozik az ember?!:
Link - http://alkotmany.postr.hu/az-allampolgarok-jogai-es-kotelessegei

Ha már birtokában voltál ezen információknak, akkor pardon.

√údv√∂zlettel:…”

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2010 10 22 ¦ 14:04:29
kasar, amit mondt√°l, az a l√©nyeg. papag√°ly√°znak, de a l√©nyeghez val√≥j√°ban H√úLY√ČK. Persze, √ļgy tesznek, mintha, de nem csak rosszindulatb√≥l, hanem az√©rt, mert nincs meg a megfelel√Ķ szellemi kapacit√°suk. Az "√©n √ľgyeimben" is ez van, de akinek tudni kell, hogy ezek boh√≥cok azok tudj√°k, a t√∂bbi pedig egyel√Ķre nem √©rdekel. Tal√°n √©szre sem veszik, de m√°r egy ideje labd√°ba sem r√ļgnak, csak v√©grehajtj√°k a parancsainkat. Az, hogy nem h√≠vtak meg, mutatja a fontoss√°god!

Most jelezt√©k, hogy az √©gbolton megszaporodtak a szem√©lysz√°ll√≥t√≥ g√©pek, √©s BP ir√°ny√°ba tartanak D√©l fel√Ķl, k√∂tel√©kben. Egy csoportban 12-t sz√°molt meg a szak√©rt√Ķ szem s elcsod√°lkozott a csud√°n.
# | Magy1 Magy1 - 2010 10 22 ¦ 14:05:23
"A h√°bor√ļ m√°r elkezd√Ķd√∂tt, de sokak sz√°m√°ra csak az lesz a nyilv√°nval√≥, ha m√°r potyognak a bomb√°k a fej√ľkre, hisz l√°t√°suk √©s √©rtelm√ľk korl√°tozott ahhoz, hogy meg√©rts√©k az okozatokat."

NatGeo-n √©pp most volt a F√∂ld m√°gneses er√Ķter√©r√Ķl √©s a k√∂zelg√Ķ p√≥lusv√°lt√°sr√≥l film, ahol m√°r t√©nyk√©nt k√∂z√∂lt√©k a r√∂videsen bek√∂vetkez√Ķ esem√©nyt. Ha ehhez hozz√°adjuk a neten is megtal√°lhat√≥ angol-sz√°sz misszi√≥r√≥l a kis filmecsk√©t, akkor √©rthet√Ķ lesz sokak sz√°m√°ra, hogy mi√©rt is tart m√°r a h√°bor√ļ!
# | buvarkund buvarkund - 2010 10 22 ¦ 14:40:42
Nappal mar ritkabban csikoznak, attettek estere. Nem mintha nem latszodott volna a Hold miatt. Felho mar nem lesz belole, ugyhogy most valami mast kapunk.
# | solar solar - 2010 10 22 ¦ 15:50:17
Asztrológia
"A tranzit Nap olyan, mint egy reflektor. Ahogy bel√©p egy jegybe, azonnal megvil√°g√≠tja annak uralkod√≥ bolyg√≥j√°t (legyen az b√°rhol is), √©s a jegyben tart√≥zkod√≥ bolyg√≥kat.Megvil√°g√≠t√°s√°nak eredm√©nyek√©nt, az √©rintett bolyg√≥k hat√°sai feler√Ķs√∂dnek!
(Megjegyz√©s: az elm√ļlt egy h√≥napban, pontosan az√©rt √©rezt√ľk sokan a Szaturnusz nyomaszt√≥ hat√°sait, mivel a Nap √©s a Szaturnusz, ugyanabban a jegyben: a M√©rleg jegy√©ben √°llt!)
Nos,
okt√≥ber 23.-√°n a d√©lut√°ni √≥r√°kban a Nap bel√©p a Skorpi√≥ jegy√©be, s ezzel megvil√°g√≠tja annak ur√°t: a Pl√ļt√≥t! A Pl√ļt√≥, mint ellen√Ķrz√©s alatt √°ll√≥ “tan√°r”, v√°rhat√≥an bizony√≠tani fog. Vagyis a hat√°sai feler√Ķs√∂dnek.√ēsszel a Pl√ļt√≥ ir√°nyv√°lt√°sa ut√°n elindul majd a javul√°s,mintahogy decemberig m√©g sz√°m√≠thatunk kisebb nagyobb hull√°mokra...
A hull√°mokat m√©g nem l√°tjuk (maradjon is ez √≠gy!), ugyanakkor a Pl√ļt√≥ kisz√°m√≠thatatlans√°g√°t ismerve felt√©telezhetj√ľk, hogy k√©sz√ľl valamire.
Mindenesetre a Nap √°ltal megvil√°g√≠tva, november 22.-ig lesz (ekkor v√°lt jegyet a Nap, √©s l√©p be a Nyilas jegy√©be), - ez id√Ķ alatt azonban b√°rmit megtehet!
Az √°ltala kiv√°ltott gazdas√°gi v√°ls√°got √©pp √ļgy elm√©ly√≠theti (a valuta√°rfolyamok hirtelen zuhan√°sa, tov√°bbi term√©szeti katasztr√≥f√°k,h√°bor√ļk stb.),
mint ahogy kiutat mutatva, megold√°st is adhat r√°.

Rem√©lj√ľk, hogy a Nap mint reflektor,
a Pl√ļt√≥ ez ut√≥bbi hat√°sait vil√°g√≠tja majd meg..."
# | sarhegyicsaba sarhegyicsaba - 2010 10 22 ¦ 17:47:10
Embertestvérek!

Mivel szeretem a rep√ľl√©st meg az ezzel kapcsolatos dolgokat s mivel
megtehetem, hogy gyakran b√°muljam az eget, az itt t√°rgyalt chemtrailes
jelens√©geket m√°r √©vekkel ezel√Ķtt √©szrevettem. De mit l√°ttam ma?!
Egy-k√©t napja itt most sz√©p tiszta az id√Ķ, s a n√©ha felt√Ľn√Ķ felh√Ķgomoly
is természetesnek látszik. Szóval, ma itt láttam néhány gépet a
norm√°lis hossz√ļs√°g√ļ kondenzzel, √©s l√°ttam p√°rat kondenz n√©lk√ľl (!)
Az egyik cs√≠k n√©lk√ľl halad√≥ g√©pb√Ķl (a f√∂ldr√Ķl n√©zve) el√Ķbb egy kb.
5 cm-es cs√≠k jelent meg, azt√°n n√©h√°ny centi semmi, ut√°na √ļjra cs√≠k vagy
t√≠z cm., azt√°n megint p√°r cm. sz√ľnet, √©s ut√°na j√∂tt az v√©gtelen hossz√ļ.
Sajn√°ltam, hogy nem volt k√©zn√©l a kamer√°m. Egyszer√Ľen nem √©rtem, hogy
ennyire nyilvánvaló dolgokról miért nem szólnak a közbeszédben.
# | Laci44 Laci44 - 2010 10 22 ¦ 18:38:53
A videó készítést teljes mértékben támogatom, és bármiben, ami módomban áll segítek!
Egy igaz és feltáró videó kell amit el tudunk juttatni sokakhoz!
Ezzel kapcsolatban pm-be keressetek!
# | GERRY GERRY - 2010 10 22 ¦ 19:20:42
solar - ...
"az elm√ļlt egy h√≥napban, pontosan az√©rt √©rezt√ľk sokan a Szaturnusz nyomaszt√≥ hat√°sait, mivel a Nap..."
"Nap bel√©p a Skorpi√≥ jegy√©be, s ezzel megvil√°g√≠tja annak ur√°t: a Pl√ļt√≥t! A Pl√ļt√≥, mint ellen√Ķrz√©s alatt √°ll√≥ "tan√°r"..."
"A hullámokat még nem látjuk (maradjon is ez így!),..."
"ekkor vált jegyet a Nap, és lép be a Nyilas jegyébe..."
Rossz blogon vagy, ez nem az ahol terápíát kapsz a problémádra! Próbálkozz az ATV-n este, biztos kapsz te is tíz percet a többi hokuszpókuszkám mellé!
:( - még fizetnek is érte, már megérte!
# | gabi gabi - 2010 10 22 ¦ 20:44:58
Gerry, √ļgy l√°tszik most siker√ľlt visszafel√© olvasnod, de igaz√°n! Mintha kerecsen √≠rta volna, √ļgy balk√©zr√Ķl, mert neki ez is megy.
# | motul8 motul8 - 2010 10 22 ¦ 22:00:56
# | Alexandros Alexandros - 2010 10 22 ¦ 22:51:09
img.carstyling.hu/usercars/00/02/04/64/20464_1287776929.jpg
Ma 6-√≥rakor, tucat sz√°m h√ļztak egy folyos√≥n.
Ekkora légi forgalmat sosem láttam eddig.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.96 mŠsodperc
83,601,506 egyedi lŠtogatů