Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Via Doll√°rosa

Napl√≥Felt√°madott a sz√©l √©s oszolnak a fellegek is v√©gre, s l√°thatjuk a napot, ha feltekint√ľnk az √©gre. Sokan k√©rdezik, mi√©rt nem foglalkozom t√∂bbet a magyars√°g-tudat er√Ķs√≠t√©s√©vel (nem mintha nem azt tenn√©nk itt), t√∂rt√©nelmi h√°tter√ľnk felt√°r√°s√°val, ahelyett, hogy az ellens√©g-k√©pet pontos√≠t√≥ √©s az ellens√©g mibenl√©t√©t, term√©szet√©t napi szinten egys√©gbe hozom a val√≥s√°g lehet√Ķ legpontosabb k√∂r√ľlj√°r√°sa mellett. Alapprobl√©ma az, hogy az √ļja olvas√≥k belecs√∂ppennek egy folyamatba, ami m√°r √©vek √≥ta zajlik √©s sok mindent, ami a m√ļlttal kapcsolatos, m√°r megvitattunk √©s az arch√≠vumban , illetve a lapon visszakeresve is megtal√°lhat√≥, de vannak erre szakosodott honlapok is, amelyek a m√ļltba tekint√©s √ļtj√°n k√∂zel√≠tenek a m√°hoz. Neh√©z meg√©rteni az embernek, hogy h√°bor√ļ zajlik √©s itt ha akarod, ha nem de katona vagy, s olyan eszk√∂zzel v√≠vod a harcod, amilyen eszk√∂zt kezedbe a J√≥isten adott. Mivel fegyverrel nem lehet legy√Ķzni a szellem szintj√©n m√©telyez√Ķ ellens√©get, ez√©rt fontos mindenkiben az alaptud√°s elsaj√°t√≠t√°sa is, m√ļltunk felt√°r√°sa √°ltal, de √∂nmag√°ban ez m√©g nem semleges√≠ti a jelenkor √°rm√°nyait, hisz a teljes rendszert siker√ľlt megfert√Ķzni√ľk √©s genetik√°jukat beilleszteni a rendszert fenntart√≥k k√∂z√©.

Mivel h√°bor√ļ van, ez√©rt minderre √ļgy is kell tekinteni. Egyik l√°t√≥ ismer√Ķs√∂m szerint a Fideszre adott igen magas szavazati ar√°ny szimbolikusan azt is jelenti, hogy az orsz√°g lakosai a kommunista rezsimre mondtak ezzel nemet, persze nem tudva, hogy a Fidesz ugyanaz, csak egy m√©g m√©lyebb l√©pcs√Ķje a zsid√≥ hatalom√°tv√©tel fel√© vezet√Ķ √ļton. Neh√©z ezt bel√°tni, de sz√ľks√©gszer√Ľ a v√©gigbotork√°l√°sunk ezen a r√∂g√∂s Via Dolorosan. Mindamellett, hogy a napl√≥mnak teszek megjegyz√©seket csak az√©rt, hogy r√∂gz√≠tsem √©s r√°k√©nyszer√≠tsem magam az esem√©nyek nyomon k√∂vet√©s√©re √©s meg√©rt√©s√©re, ebb√Ķl m√°sok is okulhatnak. Ilyen szemmel olvassatok!
A francia helyzet el√©g tr√©f√°s, b√°r forradalminak t√Ľnik, de val√≥j√°ban a glob√°lis energiah√°bor√ļ r√©sz√©t k√©pezi az, hogy az olajfinom√≠t√≥kat a t√ľntet√Ķk fogj√°k √©s a rep√ľl√©s-√ľgyet, kerozintalann√°, √ľgyetlenn√© teszik, s lassan t√°rsulhat ehhez a k√∂z√ļti forgalom is. Mindennek t√∂bb c√©lja van. Ha ki akarnak ugrani a jelenlegi angolsz√°sz-zsid√≥ rezsimb√Ķl, akkor a Francia Nagyp√°holy belemehet olyan j√°t√©kba, amelynek kapcs√°n S√°rk√∂zy k√©nytelen-kelletlen de azt mondja, hogy √Ķ m√°r nem k√©pes egy h√°bor√ļt megv√≠vni, mert sz√Ľk az ekl√©zsia mindehhez. Figyelitek?
http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=343645
Link

„K√©t F√∂ldre lesz sz√ľks√©g√ľnk h√ļsz √©ven bel√ľl‟
Az emberis√©g olyan temp√≥ban em√©szti fel a term√©szeti er√Ķforr√°sokat, hogy k√©t √©vtizeden bel√ľl egy m√°sodik bolyg√≥ nyersanyagtermel√Ķ-kapacit√°s√°ra is sz√ľks√©g lesz.
A riaszt√≥ j√≥slat a WWF k√∂zelm√ļltban kiadott Living Planet Report c√≠m√Ľ tudom√°nyos jelent√©s√©ben szerepel, amelyben megeml√≠tik: a term√©szetben megtal√°lhat√≥ nyersanyagok ir√°nt megdupl√°z√≥dott a kereslet az elm√ļlt 50 √©vben - √≠rja a Z√∂ldt√©r.
Link = http://hvg.hu/Tudomany/20101019_wwf_living_planet_report_zoldter

Eml√©keztek m√©g az orosz-francia sikertelen Mistral –√ľzletre? Nos, kider√ľlt, hogy a teljes felszerel√©ssel kellen√©nek a hadihaj√≥k, ugyanis a technol√≥gia sz√°m√≠t igaz√°n, de n√©mi fennakad√°s t√∂rt√©nt a t√°rgyal√°sok k√∂zben, ez√©rt r√° kell seg√≠teni valahogy.
Ha figyelt√©tek az olaj-pr√©s alakul√°s√°t, az oroszok kicsit bekem√©ny√≠tettek ezen a fronton, b√°r most Chavez szaladta k√∂rbe a f√©lvil√°got, de l√©nyeg√©ben az √Ķ √ľzeneteiket k√∂zvet√≠tette mindenhol. Tal√°n az sem v√©letlen, hogy az √©szak-koreai vezet√Ķ-v√°lt√°s bejelent√©se ut√°n most a Belga kir√°ly jelentette be, hogy √°tadja az ut√≥dl√°st gyermek√©nek. „√öj m√Ľsorhoz √ļj f√©rfi kell”, ahogy az a sl√°ger d√ļdolja. A sz√≠rek keresik a „magyar kapcsolatot”, de Ir√°n Lengyelorsz√°ggal vette most kicsit szorosabbra a diplom√°ciai gyepl√Ķt. Orb√°n Ljubjan√°ban, majd Pr√°g√°ban t√°rgyal, de sokan azt hiszik, hogy az EU –eln√∂ks√©gr√Ķl, pedig ha katonailag gondolj√°tok v√©gig, akkor kider√ľl, hogy ezen a k√©t ter√ľleten kereszt√ľl vonulhatnak be hozz√°nk komolyabb NATO-agresszor hader√Ķk. Keresi a kiutat a kis hamis, mert Hend√©nek megmondt√°k a val√≥di f√Ķn√∂kei Tel-Avivban a c√°folhatatlan t√©nyt, m√©gpedig azt, hogy itt csapd√°ban vannak. Kor√°bban t√∂bbsz√∂r jeleztem m√°r, hogy ha j√≥l megy a dolog, akkor a kipucol√°suk nem lesz l√°tv√°nyos, de ha nagyon ragaszkodnak a perverzi√≥jukhoz (vagyis az orsz√°gunkhoz), akkor a v√∂r√∂siszap mint√°j√°ra v√∂d√∂rrel is lehet bizonyos helyekr√Ķl a v√©rt merni a p√°rk√°nyos kifel√©. Egyel√Ķre a l√°tszat tartja m√©g mag√°t, de semmi t√∂bb. A rendszer megroggyant √©s az EU ott t√©rdepel a kukoric√°n, de ha a j√≥zan sz√≥b√≥l nem √©rtenek, akkor √©rteni fognak az energia-v√°ls√°gb√≥l, mert a csapokon lehet ford√≠tani p√°rat √©s m√°r ott is a kr√≠zis. Mennyire √°ll mindez k√∂zel a val√≥s√°ghoz? N√©zzetek r√° az arany √°r√°nak emelked√©s√©re √©s felv√°s√°rl√°s√°nak √ľtem√©re. Egekben van a „konvertibilis valuta”, mert az arany az az volt mindig is, amikor majd a plazmaTV nem √©r meg k√©t toj√°s √°r√°t sem.
Az esem√©nyek √∂sszef√ľggenek. Az USA-ban a vezet√Ķ sajt√≥term√©kekben egyre-m√°sra jelennek meg √≠r√°sok, s hovatov√°bb, Izraelt „elk√©nyeztetett gyereknek” nevezik, amely az USA csecs√©n l√≥g, s m√©g strat√©giainak nem is nevezhet√Ķ k√©rd√©sben sem k√©pes neki „igent” mondani. A britek is √©ppen most mondtak nemet Izrael „√∂n√°ll√≥ zsid√≥ √°llamm√°” nyilv√°n√≠t√°s√°ra. Karter is v√©letlen√ľl √©ppen G√°z√°ban j√°rt √©s a v√©lem√©nye szerint ott embertelen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt vannak a palesztinok tartva √©s el√≠t√©li a zsid√≥kat az emberi jogok semmibev√©tele miatt. Ez is egy √ļjabb h√ļz√°s a sakkban, mert k√∂zben a sz√≠r oda ir√°ny√≠tott seg√©lyflott√°t az egyiptomiak „feltart√≥ztatt√°k”. Majd egyszerre √©s nagy nemzetk√∂ze csinnadratt√°val fogj√°k ott is betenni a kaput Izraelnek, de addig meg is kel vel√ľk egyezni abban, hogy √Ķk is ezt akarj√°k, mert r√°j√∂nnek, hogy nem is akarhatnak m√°st. Valamit tudhatnak, mert az amerikai √©s az orosz izraeli nagyk√∂vetek is f√ļjj√°k az arcukat √©s p√ļposkodnak, hogy nekik nem lehet megmondani, mit szabad √©s mit nem √©s ne mondja meg senki, meddig tart Izrael hat√°ra, de r√°j√∂nnek, hogy csak addig, ameddig a h√ľlyes√©g hat√°ra h√ļz√≥dik.
H√≠r√ľl adt√°k, hogy az ir√°ni nagyk√∂vet Medvegyevnek elmondta a "haditervet", hogyan k√≠v√°nj√°k Izraelt megt√°madni, amely csak akkor k√∂vetkezik be, ha Izrael t√°mad els√Ķk√©nt. Am√ļgy is van most egy kis diplom√°cia incidens egy lefogott orosz diplomata √ľgy√©ben, mert a Ben-Gurionon √©ppen 100 ezer Eur√≥ t√°rsas√°g√°ban tart√≥ztatt√°k fel.
Alakulnak a tengelyek √©s m√°r van hozz√° motor is, no meg ker√©k, m√°r csak az √ľzemanyag hi√°nyzik.

Itt az orosz Hummer!: Link = http://smotri.com/video/view/?id=v702227d787

„Tal√°n beleillik megint egy puzzleba n√°lad ez a h√≠r: Link = http://barikad.hu/nagyszab%C3%A1s%C3%BA_m%C5%B1veletbe_kezdett_t%C3%B6r%C3%B6k_hadsereg_kurd_gerill%C3%A1k_ellen-20101020
...√©s az amit t√∂r√∂k ismer√Ķs√∂mt√Ķl hallottam: Tudniillik, hogy h√©tf√Ķn pakiszt√°ni neh√©z-bomb√°z√≥kat l√°ttak az isztambuli rep√ľl√Ķt√©ren √©s, hogy egyre k√∂nnyebb a hat√°r√°tkel√©s T√∂r√∂korsz√°g √©s Sz√≠ria k√∂z√∂tt. A h√≠r abszol√ļt megb√≠zhat√≥!

√údv”
Nos, van m√©g inf√≥, de most megyek a kertbe, levelet s√∂pr√∂getni, miel√Ķtt az NBH bekopogna hozz√°m is. Egyik ismer√Ķs√ľnkn√©l, honlap-le√°nyn√°l most tartottak „k√∂rnyezettanulm√°ny” √©s finom, burkolt c√©lz√°sokat adtak arra vonatkoz√≥an, hogy ejnye-bejnye. Ami kivil√°glott, az az, hogy a j√≥l szitu√°lt nyugger NBH-s azt hisz, hogy a honlap az√©rt van, mert valaki fizet √©rte, vagy az√©rt, mert a „rendszert akarjuk megd√∂nteni”, mik√∂zben elk√∂h√∂gte mag√°t, hogy ez a c√©g m√°r nem az a c√©g, mert m√°r √ĀVH. Bakker, ekkora barmokat! T√©nyleg ilyen s√∂t√©tek vagytok m√©g mindig? Nem vagytok k√©pesek felfogni, hogy a rendszer, amit tartani akartok a h√ľlyes√©getekkel, NINCS! Boldogok a lelki szeg√©nyek…! Istenem, sz√°nalmas egy agyh√ļgyk√∂ves t√°rsas√°g, de nem is csoda, mert ilyen az √°tlag. M√ļltkor egyik ismer√Ķs√∂m mondta, hogy besz√©lget√Ķpartnere megh√∂kkenve k√©rdezte, hogy mennyi p√©nz is kell ahhoz, amit √©n csin√°lok, mert ugye egy teljes NBH feladatk√∂rnek tetemes r√©sz√©t m√Ľvelj√ľk itt, s a v√°lasz annyi volt, ami igaz, hogy ami a nethez √©s a telefonhoz, no meg a sz√ľks√©ges utaz√°shoz kell. Mehetne ez f√Ķ√°ll√°sban 10X ilyen hat√©konyan, de akkor t√©nyleg letenn√© a haj√°t a sok l√©h√Ľt√Ķ zsid√≥komcsi √ĀVH-s, IH-s, KBH-s mak√°k√≥.
Egy√©bir√°nt pedig itt szeretn√©m felh√≠vni a figyelm√©t a v√°laszt√°sokban h√≠v√Ķknek, hogy meger√Ķs√≠tett h√≠rek szerint a nem Fideszes zsid√≥k √°ltal elbirtokolt √∂nkorm√°nyzatokn√°l l√©v√Ķ fideszeseknek meg van tiltva, hogy b√°rmiben egy√ľtt szavazhassanak ak√°r a ter√ľlet √©rdek√©ben is az MSZP-s vezet√©ssel. Ennyit a k√∂z√©rdekr√Ķl √©s ennyit arr√≥l, hogy a k√∂telet √©rdeml√Ķkre m√©g ak√°r a ruh√°jukat r√°juk lehessen b√≠zni. De j√≥l van ez √≠gy, s b√≠zom benne, hogy lesz m√©g nyilv√°nval√≥bb is a dolgok √°ll√°sa.

V√©g√ľl pedig egy p√°r j√°t√©kszer:
Ukr√°n fejleszt√©s√Ľ p√°nc√©lelh√°r√≠t√≥ k√©zik√©sz√ľl√©k: "Стугна-П"
125mm-es √©s √©s √°t√ľt 800mm-es p√°nc√©lt is.
7sf92ylymqu6x66p1.jpg
√öj amerikai mesterl√∂v√©szeknek rendszerbe √°ll√≠tott t√°vcs√∂ves-cs√ļzli: XM2010. A nagyon tuti terrorista fegyverhez val√≥ l√Ķszert is bevezett√©k m√°r, de err√Ķl p√°r napja √≠rtam.
iy1ga6264ltch4l2k7h.jpg
Oshkosh, mintegy 1200 db. k√ľl√∂nf√©le tehersz√°ll√≠t√≥, mintegy 495 mill. Doll√°r√©rt. J√≥ kis √ľzlet, de biztosan sok a teher, amit cipelteni akarnak.
vhwgwetrm85lglvzxbj.jpg
√Čs ilyesmit ad el Gr√ļzi√°nak Ukrajna:
dcnjyre4l4iks8xdc84t.jpg

De most v√°rjuk csak tov√°bb a Nibirut, ahogy eddig is, az √ĀVH legnagyobb megel√©ged√©s√©re!

HozzŠszůlŠsok

# | solar solar - 2010 10 21 ¦ 15:16:23
Orb√°n vs Putyin
http://www.origo....utyin.html
# | Klotild Klotild - 2010 10 21 ¦ 15:23:41
√Ā! Nem lesz k√©t F√∂ldre sz√ľks√©g. Az√©rt kell a h√°bor√ļ. T√©nyleg egyel√©s lesz j√≥ alaposan, hogy azut√°n vissza√°lljon a r√©gi rend.
Hogy ki marad √©letben, az szerencse dolga is lesz, meg min√©l messzebb lesz a t√Ľzvonalt√≥l, ann√°l nagyobb a t√ļl√©l√©si es√©lye.
Tal√°n Ausztr√°lia kimaradhat, pl√°ne ha id√Ķben el√©ri Angli√°t√≥l, a monarchi√°t√≥l val√≥ f√ľggetlens√©g√©t.
# | Klotild Klotild - 2010 10 21 ¦ 15:26:43
H√ļ√ļamindenit! Sz√©t lesz√ľnk cinc√°lva!
# | postaimre postaimre - 2010 10 21 ¦ 15:29:54
Klotild, van aki igen, és sokan egészen biztosan!

Kieg√©sz√≠t√©sk√©ppen: most jelentett√©k be, hogy a franci√°kn√°l minden negyedik √ľzemanyagt√∂lt√Ķ-√°llom√°s √ľzemen k√≠v√ľl lett helyezve a hi√°ny miatt.

solar, éppen itt volt az ideje. Azért nem irigyem Vityát.
# | Klotild Klotild - 2010 10 21 ¦ 15:47:22
A zaciban van egy nyakláncom, most meghosszabítottam, mert nem volt pénzem kiváltani. A 30.000 Ft-os láncomra az aranyár emelkedése miatt ráígértek még majd 30-at. Mondtam, hogy kösz nem. Nehezebb lenne kiváltani. Most a pénzemet másra kell költenem.
Akkor kiszámolható, az aranyár a duplája a tavalyinak kb. és látom az aranyfelvásárló szendvicsembereket szép számmal a belvárosban.
# | Klotild Klotild - 2010 10 21 ¦ 15:51:01
Pontosan az a baj, hogy az er√Ķviszonyok m√©g kialakulatlanok. B√°rmelyik nagyhatalom alkuk sorozata alapj√°n megv√°ltoztathatja sz√∂vets√©geseit, viszont nek√ľnk el√©g behat√°rolt az a s√°v, amelyen k√∂t√©lt√°ncolhatunk.
√Čn is drukkolok OV-nak.
# | Laci44 Laci44 - 2010 10 21 ¦ 16:34:20
Ne felejts√©tek el hogy mi csak polg√°rok vagyunk, √©s t√∂bbs√©gben csak felt√©telez√ľnk, lehet amit m√©g csak felvet√ľnk az m√°r ott fenn le van fix√°lva! pl: az er√Ķviszonyok, az oroszok a k√≠naiak j√≥l tiszt√°ba vannak ezekkel √©s a j√∂v√Ķvel is. Mi csak megpr√≥b√°ljuk felcsipegetni a m√©g nem m√©rgezett morzs√°csk√°kat, √©s az okosabbak ebb√Ķl t√∂bb √©s jobb inform√°ci√≥kat is k√©pesek √∂sszehozni.
Nyitott szemmel kell j√°rni hogy az ember mindig a lehet√Ķ legjobb d√∂nt√©seket tudja meghozni!
# | postaimre postaimre - 2010 10 21 ¦ 16:53:03
Te, kerecsen, ilyet l√°ttam, csak kev√©sb√© volt terpszin√Ľ a b√Ľr rajta. Az ovi el√Ķtt volt, rangjelz√©s n√©lk√ľl. Le van fot√≥zva. Fegyver nem volt n√°la, mert ha lett volna, akkor m√°r nem lenne.
# | Hegel Hegel - 2010 10 21 ¦ 17:44:42
Igen 1998 óta vagy mióta szavazni lehet több pártra mindig valami ellen szavaztunk.Tán az 1.nem ellen volt egészen de mégis a kádárizmus ellen volt az is aztán a mdf majd az mszp a fidesz ellen majd a mszp ellen megent a fidesz ellen és most is a mszp ellen szóval mindig azt tudtuk mit NEM akarunk de hogy MIT akarunk voltaképpen azt nem! Igy voltam énis még 06 ban fidesz ellen szavaztam meg 02 ben is most mindenki ellen! de még én sem igazán tzudom kit mellett lehet letenni bizalommal a voksot!
N√©ha ha hallom a pat√°st m√©g mindig gondolhatn√°m nah√°t t√©nyleg √©rdek√ľnkben dolgozik...ha nem tudn√°m mit cselekedett eddig! Ugye embert a cselekedetei min√Ķsitenek ha √°tbasz 1x2x3x m√©g elmegy de sokszor sz√°molatlanul azt mindig a rizsa mell√© teszi akinek esze picike is van.

Egy√©bk√©nt nincs nagy kreativit√°suk mert a vh 0.2 programban is ezt csin√°lt√°k csak n√©metorsz√°ggal kezdt√©k, most EU val merthogy no az eu vezet√Ķ √°llamai k√∂z√© tartozik. Ha azt a Georg Friedmannt meghallgatja valaki vagy itt a neten elolvassa akkor tot√°l k√©pben lesz hogy most mit csin√°lnak.UA j√°t√©kszab√°lyok! csak most mi √©l√ľnk √©s √©rezz√ľk nem nagyany√°ink ap√°ink.

Ezek meg j√≥ dr√°ga j√°t√©kok, k√°r a p√©nz bele kaja viz √©s fed√©l helyett az √©hez√Ķknek!
# | Hegel Hegel - 2010 10 21 ¦ 17:45:58
Aki a politik√°ban nem j√°ratos bizony annak id√Ķ kell ak√°r 50-70 √©v is hogy √©szlelje a m√©zesmadzag v√©g√©n szar van !:|

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.23 mŠsodperc
83,606,328 egyedi lŠtogatů