Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Van még kérdés?

Napl√≥Valami t√∂rt√©nt, de valami mindig t√∂rt√©nik, s ezt m√°r megszokhattuk. A Spiegel-es cikk ut√°n a Hunh√≠r is kezdi √©szlelni, hogy nem j√∂tt be az eddigi „radik√°lis” h√≠rv√°logat√°s, hanem ett√Ķl az√©rt t√∂bb kell, s nem illik a Jobbiknak csak az√©rt falazni, mert a vez√©rkar √Ārp√°ds√°vos zsid√≥kb√≥l √°ll. Gratul√°lok. Igen, Vona New Yorkba kapott megh√≠v√≥t, valamelyik Soros kiruccan√°sra, de h√°t fel kell venni a kip√°t, ha m√°r egyszer be kellett √°llni a sorba. Ezzel sincs baj, mert k√∂zben t√©nyleg radik√°lis v√°ltoz√°s t√∂rt√©nt, csak ehhez semmi k√∂ze a p√°rtokr√°ci√°nak. A m√ļltkor egyik rokonom h√≠vta a feles√©gem √©s besz√©lgettek, majd m√°snap jelezte, hogy Vera telefonj√°r√≥l h√°rom nem fogadott h√≠v√°sa volt, s nem √©rtette, hogy ez a Mossad j√°t√©ka. Bizony, rajtunk vannak, s nem az NBH-s pingvinek, mert ahogy kor√°bban m√°r sokszor meg√≠rtam, ezek fel sem fogj√°k, hogy mi van, hanem a telavivi csapat direktben. Bizony, a t√°rsas√°got nagyon figyelik, csak er√Ķ egyre kevesebb benn√ľk. Ugyan Hende √©s BEN-k√Ķ √©ppen Tel-Avivban van raporton, de ez is mutatja a szitu√°ci√≥ fintor√°t.

„√údv. Eddig nem akartam ezzel kapcsolatban √≠rni de szerintem ez a dolog m√°r √©rdekes. B√°r lehet, hogy csak egy telefon bety√°rkod√°s de az√©rt k√≠v√°ncsi lenn√©k egy tapasztaltabb ember v√©lem√©ny√©re is. Ezel√Ķtt j√≥ p√°r hete egy ukr√°n vezet√©kes telefonsz√°mr√≥l (+380972457494) cs√∂rgettek hajnali 2 kor. Itthon hagytam a telefonomat √©s mikor haza √©rtem akkor l√°ttam hogy 8 √≥rakor is h√≠vtak. √Čs most is cs√∂rg√∂tt a telefon √©s nem figyeltem, hogy ki h√≠v √©s felvettem √©s nem szolt bele senki, √°tunna lerakta. Akkor vettem √©szre, hogy az ukr√°n sz√°mr√≥l h√≠vtak. R√° p√°r percre nem csak megcs√∂rgettek hanem h√≠vtak egy f√©lpercen kereszt√ľl azt√°n kinyomtam. Mert gondolom azt akart√°k, hogy vegyem fel √©s pont ez√©rt nem vettem fel. Ut√°na ism√©t h√≠vtak de azt m√°r hamarabb kinyomtam. Lehet, hogy h√ľlyes√©get k√©rdezek √©s rem√©lem nem zavarlak feleslegesen. Szerinted hagyjam figyelmen k√≠v√ľl ezt a dolgot, hogy nincs l√©nyege, hogy h√≠vogatnak vagy akarnak valamit? Rem√©lem nem n√©zel h√ľly√©nek, hogy ilyen k√©rd√©ssel fordulok hozz√°d. De nem minden nap fordul el√Ķ velem ilyesmi, hogy k√ľlf√∂ldi telefonsz√°mr√≥l h√≠vogatnak.
El√Ķre is k√∂sz√∂n√∂m a v√°laszodat!
√údv:…”

Azt√°n itt van ez is:

„Sziasztok!
Van egy j√≥ ismer√Ķs√∂m. Mivel t√°vol lakik, ritk√°n tal√°lkozunk, a neten tartjuk a kapcsolatot.
Kor√°bban rend√Ķrk√©nt dolgozott Pesten, √≠gy vannak megb√≠zhat√≥ inform√°ci√≥i a r√©gi bar√°tait√≥l.
Most kaptam egy e-mailt t√Ķle, amiben a k√∂vetkez√Ķkre figyelmeztet:
"Nagyon figyelj, hogy milyen oldalakra m√©sz, mert szigor√ļan ellen√Ķrzik, hogy kinyitja meg ezeket az oldalakat. (Sze. Ko. R√°., Ne. H√≠. H√°., Ku. In., Hu. H√≠., Po. Im., stb.)
Ezek még rosszabbak mint a komcsik voltak.
Igaz nem visznek el k√Ķb√°ny√°ba, de ellehetetlen√≠tenek, pl. az APEH- on kereszt√ľl.
Erre olyan h√≠vta fel a figyelm√ľnket aki ezzel foglalkozik fels√Ķbb k√∂r√∂kben.
Ez a figura nek√ľnk nagyon j√≥ ismer√Ķs√ľnk, teh√°t nem a hatodik k√©zb√Ķl hallottuk ezt, mert √Ķ koordin√°lja az eg√©szet.
A nev√©t nem √≠rom le, de m√°r besz√©lt√ľnk r√≥la."

No ennyi r√°g√∂rcs√∂l√©s ut√°n m√©g az a csoda, hogy √©l√ľnk, nem? Ny√ľsz√∂ghetnek √©s ny√ľsz√≠thetnek is, de ott tartunk, hogy a termin√°toroknak is vannak pred√°torjai. A meccset nagyban kell elk√©pzelni √©s ahogy √©rz√©kelem, az√©rt erre kezdenek m√°r r√°j√∂nni a k√©s√Ķbb √©bred√Ķk is.

„Hunh√≠r.info komment√°r:
Bizony√°ra csod√°lkoznak azon, hogy a Jobbik rendezv√©nyeir√Ķl k√∂z√∂lt tud√≥s√≠t√°sokkal mindenkit ver a Hunh√≠r a h√≠rversenyben, a p√°rttal, a g√°rd√°val, a nemzeti radik√°lis, vagy annak mondott szervezetekkel, mozgalmakkal kapcsolatosan viszont mindig m√°sok, nem egy esetben bizonyos jobbikosokkal szoros kapcsolatban l√©v√Ķ bibsi port√°lok ut√°n kullogunk. Mert eddig mindig a "nemzeti egys√©g, a sz√©th√ļz√°s ellens√ļlyoz√°sa sz√°m√≠tott. A "megk√©r√ľnk benneteket, most m√©g ne foglalkozzatok vele, nem lenne szerencs√©s, ha most nyilv√°noss√°gra ker√ľlne" - term√©szetesen a nemzet √©rdek√©ben - "megk√©r√©sek", figyelmeztet√©sek, a jobbikosokkal szembeni, viszonzatlan lojalit√°s fel√ľl√≠rta a h√≠rverseny fontoss√°g√°t.

Most is megk√©rtek benn√ľnket, √©s be is tartottuk, - be is tartjuk. De itt a v√©ge a h√≠rversenyt is felad√≥ lojalit√°snak, mikor a Jobbik-k√∂zelinek min√Ķs√≠tett port√°lok sem foglalkoznak ezzel a k√©rd√©ssel. A Hunh√≠r.info term√©szetesen magyar, minden p√°rtt√≥l f√ľggetlen port√°l, √©s v√©ge az egyoldal√ļ t√°j√©koztat√°snak csak az√©rt, hogy ne lehessen azt mondani, hogy sz√©th√ļz a radik√°lis oldal. A fenti t√©mak√∂rben is rendelkezt√ľnk eddig is inform√°ci√≥kkal, amelyeket megint elhallgat√°sra √≠t√©lt√ľnk, a sz√Ķnyeg al√° s√∂p√∂rt√ľnk csak az√©rt, nehogy egys√©gbont√°sr√≥l besz√©lhessenek azok, akik a saj√°t k√©ny√ľk-kedv√ľk szerint b√°rmikor bonthatj√°k az egys√©get a p√°rton bel√ľl √©s k√≠v√ľl. A nemzeti radikalizmus jelen√©r√Ķl, a k√≠v√°nt, √©s √°ltalunk fontosnak tartott ir√°nyokr√≥l m√°r sokat √≠rtunk, a Jobbikkal szembeni elv√°r√°sainkr√≥l is. Innent√Ķl kezdve a h√≠r√© a f√Ķszerep, legyen az b√°rmelyik, Jobbikon bel√ľli nyilv√°nos, vagy rejt√Ķzk√∂d√Ķ t√∂m√∂r√ľl√©ssel is kapcsolatos.”¬ī

Forr√°s: http://hunhir.hu

A kommenteket is √©rdeme olvasni! Nem az al√°bbi a jellemz√Ķ, de ha ez itt komoly, akkor hatalmas hib√°k vannak a „g√©ph√°zban”. P√°tidiotizmus nonpluszultra!

„Ezek az undokok mindent kihaszn√°lnak, hogy a JOBBIKot √©s Vona G√°bort folyamatosan lej√°rass√°k. komcsilibsifideszes taktika!
Ne √ľljetek fel semminek!
Kitart√°s!
Vona Gábor tudja mit, miért csinál!
Csak a JOBBIK!
Csak Vona G√°bor!
Csak a Magyar Kir√°lys√°g!
Csak Budaházy György!

Vona G√°bornak √ľzenem, hogy olyanok legyenek, mint a rozsda: marj√°k a vasat!
A G√°rda nem fog megsz√Ľnni!”

Az viszont biztos, hogy lehozt√°k a Sz√©kelyudvarhelyi megh√≠v√≥mat! Gratul√°lok Hunh√≠r, s rem√©lem, m√°r lev√°ltok a politikai csecsr√Ķl √©s azt teszitek, amit kell, s val√≥ban a l√©nyegr√Ķl tud√≥s√≠totok, hogy min√©l t√∂bb magyar √©s nem magyar is r√°d√∂bbenhessen arra, hogy csak most kezd√Ķdik a „t√°nc”.

„Okt√≥ber 23-a Sz√©kelyudvarhelyen

A SZ√ČKELY PAJZS tisztelettel megh√≠vja √Ėnt √©s kedves csal√°dj√°t az 1956-os forradalom √©s szabads√°gharc tisztelet√©re tartand√≥ helyi √ľnneps√©g√©re!

2010. okt√≥ber 23-√°n, szombaton 18 √≥r√°t√≥l a Gond√Ľz√Ķ √©tterem borpinc√©j√©ben POSTA IMRE t√©nyfelt√°r√≥ √≠r√≥, pszichol√≥gus, szabad gondolkod√≥ tart el√Ķad√°st „Magyarorsz√°got felsz√°molt√°k, a magyarokat el√°rult√°k” c√≠mmel.

Az el√Ķad√°st k√∂vet√Ķen f√°kly√°s felvonul√°s a „Kommunizmus √°ldozatainak eml√©km√Ľv√©hez” ahol, √ľnnepi besz√©det mondunk √©s elhelyezz√ľk a kegyelet koszor√ļit.

Posta Imre k√∂nyvei az el√Ķad√°son megv√°s√°rolhat√≥k lesznek.

Mindenkit szeretettel v√°runk!

Egy sz√°l gyerty√°t hozzon mag√°val a h√Ķs√∂k√©rt!

Sz√©kely Pajzs”
http://hunhir.hu/index.php?pid=koz&id=000831
Link

Ha tetszik, ha nem, √©bredeznek, akik erre alkalmasak. Az ill√ļzi√≥ foszladozik, s tal√°n nem v√°rj√°k meg, hogy az √∂sszes, √°ltalunk itt m√°r meg√≠rt esem√©nyt a m√≥zes1-en l√°ss√°k viszont, a H1N1, HAARP, Chemtrail-id√Ķj√°r√°s-befoly√°sol√°s, Pint√©r S√°ndor kl√≥nja √©s a nemzetk√∂zi helyzet tekintet√©ben, mert m√°r at ECHO is beel√Ķzi √Ķket, Szaniszl√≥st√≥l. A Jobbiknak √ļgy van most v√©ge, hogy nem is volt, de a v√°laszt√°sosdi boh√≥ckod√°st k√∂vet√Ķen most d√∂bbennek r√° azok is, akiket m√©g kecsegtettek valamivel. Ugyanez igaz √°m az MSZ-re is. Az al√°bbi lev√©l most √©rkezett azzal a k√©r√©ssel, hogy hozzam le!


„√Čszrev√©tel a Magyarok Sz√∂vets√©ge Orsz√°gos El√∂lj√°r√≥i fel√©.

A Haz√°juk√©rt, nemzet√ľk√©rt agg√≥d√≥, az√©rt tenni akar√≥ magyarok nagy √∂r√∂mmel vett√©k tudom√°sul, hogy 2008. kora √Ķsz√©n a B√∂rzs√∂nyben √∂sszej√∂tt a magyar √©rtelmis√©g sz√≠ne java, hogy egy nemzetment√Ķ kezdem√©nyez√©s alapjait lerakja. Mindenki nagy v√°rakoz√°ssal n√©zett a j√∂v√Ķbe, m√≠g a Magyarok Sz√∂vets√©ge Egyes√ľletet 2009-ben bejegyz√©sre ker√ľlt.

Teljes odaad√°ssal, √∂nzetlen√ľl, a saj√°t szeg√©nyes p√©nzt√°rc√°j√°t is megnyitva dolgozott megannyi lelkes magyar ember a Vukics Ferenc lakoss√°gi f√≥rumainak a megszervez√©s√©ben, valamint a tov√°bbi rendezv√©nyek lebonyol√≠t√°s√°ban,l√©trehoz√°s√°ban. A P√°zm√°ny P√©ter utcai MSZ k√∂zpont fel√ļj√≠t√°sa is nagyon sok msz tag √°ldozatos munk√°ja, adom√°nya, p√©nzbeli juttat√°sa √°r√°n k√©sz√ľlt el. Mindemellett √°lland√≥an minden t√©ren p√©nzbeni seg√≠ts√©get k√©rtek az msz tagokt√≥l, akiknek a mostani neh√©z gazdas√°gi

helyzet folyt√°n am√ļgy is teljesen ki√ľr√ľlt a p√©nzt√°rc√°juk. Engedtessen meg, hogy k√∂znapi haszn√°lattal √©ljek, de az ut√≥bbi id√Ķben m√°r szinte visszatasz√≠t√≥v√° v√°lt az Msz vezet√Ķs√©g folyamatos tarh√°l√°sa.

Nagyon sokan nagyon nagy rem√©nyeket f√Ľzt√ľnk a MSZ-hez √©s vezet√Ķihez.

Az emberek bizalm√°t siker√ľlt megnyerni a vezet√©snek, mert el√Ķsz√∂r √ļgy t√Ľnt, hogy hogy az egy n√©pk√©pviseleti modellre, a tizedes rendszerre √©p√ľl, ami az alulr√≥l t√∂rt√©n√Ķ √©p√≠tkez√©s elv√©n alapul.

B√≠ztunk abban, hogy az alulr√≥l t√∂rt√©n√Ķ √©p√≠tkez√©ssel a Magyarok Sz√∂vets√©ge minden tagj√°nak joga lesz belesz√≥lni a a k√∂z√∂ss√©get √©rint√Ķ , meghat√°roz√≥ k√©rd√©sekbe.

Ez azonban nem √≠gy t√∂rt√©nt, mert ha egy megyei el√∂lj√°r√≥, vagy egy egyszer√Ľ MSZ tag a p√©nz√ľgyi besz√°mol√≥t szeretn√© megn√©zni, ami m√°s funkci√≥j√°t bet√∂lt√Ķ k√∂z√∂ss√©gekben term√©szetes, akkor ez az MSZ vezet√Ķinek nem tetsz√©s√©vel tal√°lkozik, √©s azt az √°ltalunk elfogadhatatlan v√°laszt kapjuk, hogy err√Ķl m√°r besz√°moltak az el√∂lj√°r√≥knak. Akkor valahol megt√∂rik az inform√°ci√≥ √°raml√°s?- k√©rdezem.

A mai hat√°lyos t√∂rv√©nyek szerint a sz√∂vets√©g gazdas√°gi vezet√Ķj√©nek el kell k√©sz√≠tenie az √©ves m√©rleget, amit ellenjegyez az eln√∂k √©s a gazdas√°gi vezet√Ķ -ezut√°n az eln√∂ks√©ggel el kell fogadni azt az √≠r√°sbeli √©rt√©kel√©ssel egy√ľtt. - a m√©rleget √©s az √≠r√°sbeli √©rt√©kel√©st jogosult megtekinteni minden egyes sz√∂vets√©gi tag, ennek megtagad√°sa t√∂rv√©nyellenes.

Szerintem egy ilyen fontos, a szervezetet √©rint√Ķ besz√°mol√≥t minden t√∂rv√©nyt betart√≥ szervezet feltesz a honlapj√°ra, hogy az minden tagj√°hoz a besz√°mol√°si hat√°rid√Ķben eljusson a megfelel√Ķ, hiteles, sz√°madatokkal al√°t√°masztott t√°j√©koztat√°s, hisz az √©rt√©ket, a bev√©telt mi, munk√°nkat, p√©nzt√°rc√°nkat is b√Ķs√©gesen megnyit√≥ emberek hoztuk l√©tre. Nagyon sokunk v√©lem√©nye az, hogy minket, tagokat nem t√°j√©koztattak az MSZ vezet√Ķk az Msz p√©nz√ľgyi dolgair√≥l, √©rtem ezalatt azt a bev√©telt is, ami az 2010-es Mogy-on k√©pz√Ķd√∂tt, nem is besz√©lve annak az eloszt√°s√°r√≥l.

Az MSZ alapszab√°ly√°t szerettem volna elk√©rni a budapesti el√∂lj√°r√≥nkt√≥l, azt a v√°laszt kaptam t√Ķle, hogy nincs neki. Minden el√∂lj√°r√≥nak, de m√©g a ker√ľleti el√∂lj√°r√≥knak is kellene, hogy k√©zn√©l legyen egy alapszab√°ly √©s ennek az alapszab√°lynak fenn kellene lennie az interneten √©s a szervezet honlapj√°n.

A heti test√ľleti √ľl√©sek jegyz√Ķk√∂nyveit sem a budapesti, sem a ker√ľleti el√∂lj√°r√≥k nem kapj√°k meg, √≠gy az inform√°ci√≥ nem jut el a tagokhoz sem.

Az el√∂lj√°r√≥i v√°laszt√°s sem az alulr√≥l t√∂rt√©n√Ķ √©p√≠tkez√©s elve alapj√°n m√Ľk√∂dik, nem a n√©pk√©p- viselet elve √©rv√©nyes√ľl. A mostani jel√∂lteknek m√°r el√Ķtte el kellett volna menni ter√ľleti, vagy ker√ľleti f√≥rumokra, hogy megismertess√©k magukat a sz√∂vets√©g tagjaival, k√∂zelebb ker√ľljenek a v√°laszt√≥ikhoz √©s m√°r j√≥val el√Ķbb az als√≥bb vezet√Ķi szinten is felh√≠vni a figyelmet a v√°laszt√°sokra , hogy ker√ľletenk√©nt kik√©rni a tagok v√©lem√©ny√©t, hogy mi, egyszer√Ľ tagok kit javasoln√°nk fels√Ķbb vezet√Ķnek.

√Čn ezt nevezn√©m demokr√°ci√°nak, vagy n√©pk√©pviseletnek. √ögy √©rzem, hogy itt csak egy kialakult bels√Ķ mag tud mindenr√Ķl, a t√∂bbi MSZ- tag k√≠v√ľl√°ll√≥k√©nt van jelen a t√∂rt√©n√©sekben, √©s a vezet√Ķs√©gnek mi csak munkav√©gz√Ķnek, azaz "szolg√°l√≥knak" vagyunk j√≥k.

Az az MSZ tag, aki kimeri mondani v√©lem√©ny√©t, vagy kritik√°t gyakorol a vezet√©s munkav√©gz√©s√©t illet√Ķen, kitiltj√°k a sz√∂vets√©gb√Ķl. Ez nem demokr√°cia, hanem p√°rtokr√°cia, amit√Ķl a legt√∂bb ember irt√≥zik.

Az √°ltalam le√≠rtakkal, finom √©szrev√©teleimmel szinte minden MSZ tag v√©lem√©nye egyezik √©s √©n ez√©rt,arra h√≠vn√°m fel a Tisztelt El√∂lj√°r√≥ink figyelm√©t, hogy k√©r√©seinket komolyan vegy√©k. Ha a sz√∂vets√©g ir√°ny√≠t√°sa, m√Ľk√∂dtet√©se a mostanihoz hasonl√≥an folytat√≥dik a j√∂v√Ķben, el√Ķre bocs√°jtom, hogy ez a sz√∂vets√©g sz√©tboml√°s√°hoz vezet. Fontolj√°k meg javaslataimat, gondolj√°k √°t eddigi tev√©kenys√©g√ľket, amihez ezennel k√©rek nekik, er√Ķt, eg√©szs√©get √©s j√©zusi szeretetet . Ennek az √©szrev√©telnek a meg√≠r√°s√°ra csak az igazs√°g keres√©se vez√©relt.

A felsz√≥lal√°somban felvetett probl√©m√°kra szeretn√©k √≠r√°sban v√°laszt kapni, √©s azt k√©rem jegyz√Ķk√∂nyben r√∂gz√≠ten.

Tisztelettel: Tóthné Deák Mária XV. ker. msz tag

Budapest, 2010. okt√≥ber. 16.”

De√°k Marika az MSZ okt√≥ber 16-ai tiszt√ļj√≠t√≥ gy√Ľl√©s√©n tett hozz√°sz√≥l√°s√°t teljes terjedelemben nem engedt√©k elmondani, s√Ķt kitiltott√°k az MSZ Sz√©kh√°zb√≥l.
Nos, ett√Ķl az√©rt t√∂bb inf√≥m, van azokr√≥l, akik nyakig benne √ľlnek a lecs√≥ban, de megnyugtatom M√°ri√°t, hogy f√©lnival√≥ja nincs, mert aki igazat mond √©s igazul cselekszik, annak nem is lehet. Vukics √©s Herpai sem jel√∂lteti mag√°t √ļjra, de Benis √©s Bene (nofene de sok BEN) m√©g ott van a „t√Ľzk√∂zelben”, s okom van felt√©telezni, hogy nem ok n√©lk√ľl. Az MSZ tags√°ga is √©bredezik, de h√°t ez kev√©s, mert √∂nmaguk kez√©be kell venni a szervezet sors√°nak ir√°ny√≠t√°s√°t √©s elsz√°moltatni a „vezet√Ķiket”. Nem r√©g az egyik MSZ-es vezet√Ķ mondta nekem, hogy ma m√°r Vukicsot is siker√ľlt meggy√Ķzni arr√≥l egy komolyabb besz√©lget√©s √©s tetemreh√≠v√°s keret√©ben, hogy amiket kor√°bban √©n itt vel√ľk kapcsolatban elmondtam √©s amit a tags√°g √©szlelt, az sajnos igaz. Ma m√°r mindegy is, mert Ferk√≥ megy barant√°zgatni √©s fegyveresen tov√°bb √Ķrizheti hivat√°sosk√©nt a zsid√≥k betelep√ľl√©s√©nek rend√ľletlens√©g√©t, s ezzel nincs is semmi baj. Ennyi volt. Az MSZ vagy v√°laszt mag√°nak egy olyan vezet√Ķt, aki k√©pes a teljes rendszer√ľket √°tform√°lva megadni a tags√°gnak a helyes ir√°nyt, vagy Nov√°k Tam√°s visszaveheti a sok f√°rads√°ggal √°ltaluk fel√ļj√≠tott „sz√©kh√°zat” √©s √ļjra lehet kezdeni az alapjait√≥l a munk√°t. Az√©rt azt megteszem most is, hogy ha nem lenne egy√©rtelm√Ľ a vezet√Ķs√©g fel√©, hogy M√°ria v√©dett szem√©ly √©s ha atrocit√°s √©ri, ez√©rt szem√©lyes felel√Ķss√©ggel tartoznak azok, akikr√Ķl a lev√©l is eml√≠t√©st tesz.
A t√ľrelmetlenked√Ķk √©s k√©ts√©gbeesettek figyelm√©be aj√°nlom, hogy ennek a folyamatnak v√©gbe kell menni, mert mire c√©lhoz √©r√ľnk, ott m√°r nem nagyon lehet k√©rd√©s abban a k√∂rben, hogy ki √©s kicsoda, no meg mi√©rt! Ne vegye zokon akkor m√°r cenki, ha Vukics csak egy katona lehet a sorban, de Toroczkainak egy eg√©sz m√°s helyen lesz tal√°lkoz√≥ja, Von√°-stohl, Morvai-stohl, Em√Ķk√©st√Ķl…, mert ez √≠gy term√©szetes! Ilyen a dolgok rendje, s ezen k√°r megs√©rt√Ķdni, ez√©rt k√°r agg√≥dni, mert aggodalmaskodni az√©rt kell, hogy ez nem t√∂rt√©nik meg. K√©pzelj√©tek el, hogy a rendszerv√°lt√≥kat a leleplezett leleplez√Ķ, T√Ķke vezeti √©s T√Ķk√©s fog pr√©dik√°lni, mik√∂zben Bi-Boross lesz (majdnem a szekus MVSZ eln√∂kek√©nt) minden magyarok meg-vezet√Ķje, ugyanis Ors√≥s-Olstein od√°ig m√°r nem juthat el? Nem mondom, hogy nem kellemetlen az √ľgy, de ez van, ez√©rt ezt kell szeretni.
A „paranoi√°nkr√≥l pedig csak ennyit! Mi√©rt is voltak k√©nytelen lehozni a cikket, amelynek l√©nyege, hogy izraelit√°kr√≥l van sz√≥, amely k√∂z√ľl legal√°bb egy hamis pap√≠rokkal praktiz√°lhatott a rend√Ķrseggn√©l? Izraelt term√©szetesen nem eml√≠tik, de majd csak lehozz√°k ezt is.

„Csal√≥ orvosok ut√°n nyomoz az NNI
A betegek jogosulatlanul megszerzett adatai alapján, orvosi kötszerekre több százmillió forintos támogatást vettek fel olyan orvosok, akik ellen jelenleg is nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda Рírta a Népszava.
• A Nemzeti Nyomoz√≥ Iroda (NNI) a lapnak meger√Ķs√≠tette a nyomoz√°s t√©ny√©t, √©s azt is k√∂z√∂lte, hogy heten m√°r el√Ķzetes letart√≥ztat√°sban vannak.

Az orvosok a betegek adatai, taj-sz√°mai alapj√°n k√∂tszerekre, egy√©b gy√≥gyeszk√∂z√∂kre k√©rt√©k az Eg√©szs√©g√ľgyi Alap t√°mogat√°s√°t. Egyes speci√°lis k√∂tszerek √©rt√©ke darabonk√©nt a 70 ezer forintot is el√©rte. Az √ľgynek t√∂bb sz√°z s√©rtettje van, akik azonban a legt√∂bb esetben nem is tal√°lkoztak azzal az orvossal, aki az adataikra ki√≠ratta az orvosi
Az "orvosi h√°l√≥zat" nem egyetlen int√©zm√©nyhez k√∂thet√Ķ, a N√©pszava √ļgy tudja, az √ľgyben az Orsz√°gos Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g (ORFK) egy rend√Ķr orvosa, a budapesti Honv√©dk√≥rh√°z egy seb√©sze, valamint egy ukr√°n orvos is √©rintett.”

http://www.fn.hu/baleset_bunugy/20101019/csalo_orvosok_utan_nyomoz/
Link

Hende Csabika √©ppen most ment haza Izraelbe k√©t napra, hogy meghallgassa a nagytes√≥t, hogy most mi a katonai fr√°sz van. Mert kezd az√©rt fr√°sz lenni, igaz NNI-NBH √©s egy√©b b√Ľnszervezetek? A g√∂r√∂g√∂k most √≠rtak al√° „nyitott √©gbolt” szerz√Ķd√©st Izraellel, ami remek h√ļz√°s, ugyanis nem csak a zsid√≥k grassz√°lhatnak szabadon (eddig is ezt tett√©k), hanem ak√°r g√∂r√∂g fels√©gjel√Ľ, de m√°s identit√°s√ļ g√©pek is Izrael l√©gter√©ben. Tudj√°tok ez mit jelent? A zsid√≥ paranoia √°tt√∂r√©s√©t √©s azt, hogy let√©rdeltek im√°hoz a rabbik! Pontosabban fogalmazva: Besszar√°bia van, de nem kicsit!

„Szervusz!
a) 4 db katonai teheraut√≥ konvojban, honv√©ds√©gi rendsz√°mmal reggel 7-kor a 8-as f√Ķ√ļt Veszpr√©met ker√ľl√Ķ szakasz√°n, Csat√°r-hegyen Herend ir√°ny√°ba.
17 √≥ra k√∂r√ľl M7, √©rdi lejt√Ķ, Si√≥fok fel√© katonai busz. Nem a libafos sz√≠n√Ľ, hanem az olajz√∂ld, majdhogynem matt…”
Itt, T√∂k√∂l magass√°g√°ban is folyamatosan k√∂r√∂ztek a helyi-kopterek, z√ļgtak a rep√ľl√Ķk.
Medvegyev, Merkel √©s S√°rk√∂zy megh√≠v√°s√°ra hamarosan √°tveszi a staf√©t√°t az EU-ban! Val√≥j√°ban ezt m√°r megtette, csak a h√≠rek k√©snek kicsit, s k√∂zben bejelentette, hogy Irakra is „ig√©nyt tart” a maci. Mennek beseg√≠teni a korm√°nyalak√≠t√°sban √©s ebbe a ringlispilbe azonnal besz√°llt Ahmadinezsad is, ugyanis jelzett, hogy seg√≠t a Nyugat-ellenes korm√°ny l√©trehoz√°s√°ban. Aprop√≥, √Ķt √©ppen a zsid√≥ orvosok akarj√°k elme√°llapot√°ban megk√©rd√Ķjelezni √©s „t√∂megpuszt√≠t√≥ epid√©mia” –komlpexussal illetik, amely megtisztel√Ķ titulus, ha arra gondolok, hogy a Magyar nev√Ľ NNI-s zsid√≥-kirendelts√©g „vezet√Ķ” nekem is ezt a diagn√≥zist sz√°nta, nyilv√°n ugyanannak a Mossad-NBH √ľgyn√∂kh√°l√≥zat javaslat√°ra hallgatva. Gyerekek, olvassatok kicsit t√∂bb cionista Spiegel-t (t√ľk√∂rt), hogy r√°j√∂hessetek, amit m√°r a feletteseitek er√Ķs gyanakv√°ssal tudni v√©lnek, mert √Ķk t√©nyleg patol√≥gi√°san h√©berek.
Ha a t√©rk√©pen bogar√°sztok, akkor l√°thatj√°tok, hogy a kar√©j alakul rendesen, b√°r m√©g van aki picit ellen√°ll, de ez sem biztos. Gr√ļzia vitatott ter√ľleteir√Ķl kivonj√°k az oroszok a hader√Ķt √©s Azerbajdzs√°n a T-72-eit nem a t√∂r√∂k√∂kkel, hanem az izraeliekkel √ļj√≠ttatja fel (val√≥j√°ban felfegyverz√©sr√Ķl besz√©l√ľnk, fel√ļj√≠t√°s c√≠msz√≥ alatt, de √≠gy lesz a T-72-b√≥l Merkawasaki. K√∂zben Obama l√©ce is megremegett, mert a statisztik√°k szerint (amik mindig csalnak) a v√°laszt√≥inak egynegyede lett republik√°nus. T√°n nem √≠zlik nekik a „demokr√°cia”?
A palesztinok a HAMASZ-t igyekeznek Judea √©s Szam√°ria tartom√°nyokba is poz√≠ci√≥ba hozni, ami az√©rt nem kis vesz√©lyt jelent, mert Netanhjahu szerint m√°r most is vesz√©lyben van a Ben Gurion repter√ľlet. Vesz√©lyes egy terror√°llam ez az Izrael! Tal√°n erre Anglia is r√°√©bredt √©s az angolsz√°sz zsid√≥k most √ļj strat√©giai tervet konfigur√°ltak √∂ssze-vissza, mert Rotschild b√Ķre sincs kevl√°rb√≥l, ugyi, a hidrat√°l√≥ kr√©mek pedig nem teszik hallhatatlann√° az asken√°zi dinaszti√°t, akiket a zsid√≥k sem tartanak faji zsid√≥knak.
A h√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľleteknek eddig m√°r sz√°mos jel√©t adtuk, s annak, hogy ne legyen h√°bor√ļ, √©ppen ez az elengedhetetlen felt√©tele. Si vis pacem para bellum!
Az orosz hadvezet√©s √ļjra bevezeti a V√ĀP-ot, katonai rend√Ķrs√©get, ugyanis a felszerelteket kord√°ban is kell tartani. M√°sik unik√°lis h√≠r az, hogy a regul√°ris csapatokon bel√ľl alegys√©geket szerveznek etnikai √©s vall√°si alapon, vagyis nemzeti √©s felekezeti, bar√°ti √©s hitb√©li katonai osztagokat hoznak l√©tre. A multikultinak v√©ge m√©g akkor is, ha ennek m√°r majdnem hagyom√°nya kellene legyen. A soksz√≠n√Ľs√©get csak √ļgy √Ķrizhetik meg √Ķk is, ha a meg√Ķrzik az egyedi sz√≠neket, ugyanis mindent mindennel √∂sszekeverve sz√ľrk√©t kapunk. A zsid√≥k ezt akart√°k el√©rni, de azt √©rt√©kel, hogy most j√≥l √∂sszek√≥colj√°k a szak√°llukat. Ehhez van n√©mi seg√≠ts√©g is.

A leg√ļjabb fejleszt√©s: Sikorsky X2 – helikopterben a leggyorsabb! 600 km/h

http://www.yaplakal.com/forum2/topic291911.html
Mi-28N a „rep√ľl√Ķ harckocsi”, az „√©jszakai vad√°sz”. 16 ir√°ny√≠that√≥ rak√©ta „Ataka”, 8 db. leveg√Ķ-leveg√Ķ „Igla” h√Ķr√°vezet√©ses rendszerrel ell√°tva, m√©g magasabb hat√©konys√°ggal, jobb p√°nc√©lzattal. Ma ezt tartj√°k a kateg√≥ri√°ja cs√ļcs√°nak.
http://www.youtube.com/watch?v=cWOxE33ptTw
Link
http://www.youtube.com/watch?v=33yRJqyKPuo&feature=fvw
Link
http://www.youtube.com/watch?v=HRwNne7EPTc&feature=related
Link
Tunguska, ez is nagyon hat√©kony „j√°t√©kszer”!
Link
http://www.youtube.com/watch?v=0ICcHxoNjVY&feature=related
M√°r √ļgy hittem, hogy mehetek a kertbe √©s egy√©b sokkal l√©nyegesebb dolgomat int√©zni, mint itt csak a „t√©veszm√©imet” sz√∂v√∂getni, de most bukkantam erre a friss h√≠rre? NNI, mi van azzal a fejbel√∂v√©ssel? Ad√≥dik ugyanis a k√©rd√©s: n√°lunk mikor lesz m√°r ilyen? Mi√©rt, lehetne? Murphy t√∂rv√©nye szerint, ami megt√∂rt√©nhet, az meg is t√∂rt√©nik!

„M√©sz√°rl√°s a csecsen parlamentben
L√∂v√∂ld√∂z√©s √©s robban√°sok is voltak kedden az Oroszorsz√°ghoz tartoz√≥ Csecsenf√∂ld parlamentj√©ben. Legal√°bb n√©gyen meghaltak, a bel√ľgyi er√Ķket a csecsen eln√∂k ir√°ny√≠tja. Cikk√ľnk folyamatosan friss√ľl.
Az Interfax orosz h√≠r√ľgyn√∂ks√©g √ļgy tudja, h√°rom vagy n√©gy fegyveres t√∂rt be az √©p√ľletbe. Robban√°s hallatszott, majd l√∂v√∂ld√∂z√©s t√∂rt ki parlament sz√≥viv√Ķi irod√°j√°n√°l. Az els√Ķ jelent√©sek szerint a parlament n√©gy tagja halt meg √©s k√©t katona. A h√≠rek szerint a t√°mad√≥k t√ļszokat is ejtettek √©s elbarik√°dozt√°k magukat, √°m az√≥ta az Interfax azt k√∂z√∂lte, semleges√≠tett√©k a t√°mad√≥kat.

A rohamrend√Ķrs√©g a helysz√≠nen van - jelentette az Interfax h√≠r√ľgyn√∂ks√©g biztons√°gi forr√°sra hivatkozva, a t√°mad√≥k leszerel√©s√©t pedig szem√©lyesen Kadirov csecsen eln√∂k fel√ľgyelte.
Rasid Nurgalijev orosz bel√ľgyminiszter is Groznijban van, hogy a Rend√Ķrs√©g Napja alkalm√°b√≥l kedden √©rtekezletet tartson a csecsenf√∂ldi bel√ľgyminiszt√©riumban. Az Interfax √©rtes√ľl√©sei szerint Abdurakhmanov csecsen parlamenti sz√≥viv√Ķt s√©rtetlen√ľl kimenek√≠tett√©k a t√∂rv√©nyhoz√°s √©p√ľlet√©b√Ķl.”
Link
http://www.fn.hu/kulfold/20101019/tobb_embert_lelottek_csecsen/

HozzŠszůlŠsok

# | Klotild Klotild - 2010 10 19 ¦ 17:26:13
Van. Nem értem.

Medvegyev, Merkel √©s S√°rk√∂zy megh√≠v√°s√°ra hamarosan √°tveszi a staf√©t√°t az EU-ban! Val√≥j√°ban ezt m√°r megtette, csak a h√≠rek k√©snek kicsit, s k√∂zben bejelentette, hogy Irakra is „ig√©nyt tart” a maci. Mennek beseg√≠teni a korm√°nyalak√≠t√°sban √©s ebbe a ringlispilbe azonnal besz√°llt Ahmadinezsad is, ugyanis jelzett, hogy seg√≠t a Nyugat-ellenes korm√°ny l√©trehoz√°s√°ban.

Ha Nyugat ellenes kormányt akarnak létrehozni, akkor ezt nem tudja Merkel, meg Sárközy?
Akkor önként teszi hurokba a fejét?

Mi köze az EU-nak az oroszoknak? Mert földrajzilag Uralig Európa lenne?

Igaz, Ciprus is földrajzilag Afrikához tartozik, mégis Európában van.
Hogy van ez?
# | Rokkenroller Rokkenroller - 2010 10 19 ¦ 17:34:41
"A regul√°ris csapatokon bel√ľl alegys√©geket szerveznek etnikai √©s vall√°si alapon, vagyis nemzeti √©s felekezeti, bar√°ti √©s hitb√©li katonai osztagokat hoznak l√©tre."

Nagyon okos!
# | postaimre postaimre - 2010 10 19 ¦ 18:05:09
Klotild, ne csin√°ld ezt velem! √Črted te ezt!
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 10 19 ¦ 19:21:07
Igen, van még kérdés!

Mikor fogunk helyt√°llni, √©s igazib√≥l odatenni magunkat, √©pp √ļgy mint Francia sorst√°rsaink??!!
# | zoolka zoolka - 2010 10 19 ¦ 19:29:04
Az ukr√°n telefonsz√°mos t√∂rt√©net n√°lam is el√Ķfordult,kb egy h√©tig tartott.Senki ismer√Ķs√∂m nincsen abban az orsz√°gban stb.Egyszer sem vettem fel.Tal√°n v√©letlen volt....
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 10 19 ¦ 19:32:27
Olvasgatom a h√≠reket a Franciaorsz√°gban t√∂rt√©ntekr√Ķl, √©s valami√©rt m√©rhetetlen irigys√©g, s egyben d√ľh uralkodik el rajtam.
√ēk megl√©pt√©k azt, amit mi valamilyen okn√°l fogva nem tudunk 2006. √≥ta!

√Ėsszefogtak! Egyszerre mozdulnak, t√∂bb milli√≥an vannak az utc√°n, √©s a lakoss√°g 70%-a egyet√©rt a t√ľntet√©sekkel, a megmozdul√°sokkal!

F√Ķbb utakat z√°rnak el, olajfinom√≠t√≥kat tartanak blok√°d alatt, egyszer√Ľ di√°kok harcolnak a kivez√©nyelt rohamdroidokkal az igazs√°g√©rt, a szabads√°g√©rt, az elnyom√°s ellen!

Mi mi√©rt hallgatunk, mi√©rt hagyjuk,hogy √©lve legy√ľnk eltemetve?!?! Elevenen felfal minket a tehetetlens√©g!
# | Laci44 Laci44 - 2010 10 19 ¦ 19:55:58
Dr. Genya!

V√°rjuk meg ezt az Okt. 23-√°t!
Úgy néz ki hogy ez lesz egy "kanóc"
Megl√°tjuk, mert most t√ļl nagy az es√©lye annak hogyha t√ļl kor√°n l√©p√ľnk hogy r√°nk varrj√°k a terrorista nevet mert a t√∂bbi magyar t√°rsunk nem fogja √©rteni hogy most mi mi√©rt is harcolunk, mert m√©g megvan neki a mindennapi kenyere √©s s√∂r√∂csk√©je, ahogy megkapj√°k az els√Ķ pofont akkor lesznek csak k√©pesek gondolkodni.
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 10 19 ¦ 20:19:57
Laci44,
Most komolyan, az a legnagyobb gondunk,hogy milyen jelz√Ķket aggatnak r√°nk?!
A t√∂bbi magyar majd r√°√©bred, ha s√Ľv√≠t a talpuk alatt a goly√≥z√°por!
Budah√°zy el√Ķzetes√©re egy√©bk√©nt r√°hosszab√≠tottak.
Nem mintha, m√°st v√°rtam volna.

Okt√≥ber 23.-√°n nem lesz semmi sz√°mottev√Ķ esem√©ny, csak a szok√°sos z√°szl√≥lenget√Ķs semmitev√©s, hangoskod√°s!

Nem √ļgy mit a Franci√°kn√°l.
Na √Ķk odarakt√°k magukat rendesen.
Ezért tisztetelet jár nekik!
# | knifemaster knifemaster - 2010 10 19 ¦ 20:36:14
A telefonos történettel kapcsolatban...
Elterjedt egy √ļjabb leh√ļz√°s miszerint ilyen olyan telefonsz√°mok h√≠v√°sfogad√°s√°n√°l a h√≠voTT f√©l fizet nem keveset,el√©g ha csak fogadja a h√≠v√°st.
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 10 19 ¦ 20:56:32
Mindannyiunknak adjon er√Ķt az elker√ľlhetetlen harchoz!
Nemzeti ellen√°ll√°s VIDE√ď : http://szentkoron...nallas2009

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.45 mŠsodperc
83,605,609 egyedi lŠtogatů