Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Ha másképpen nem megy!

Napl√≥M√°r esik is, de √©ppen ma gondoltam r√°, hogy a felh√Ķvel takar√°snak az is lehet a haszna, hogy a katonai m√Ľholdak se legyenek k√©pesek mindenre r√°l√°tni, ugyanis a l√©gt√©r alum√≠nium √©s b√°rium tel√≠tetts√©ge ok√°n lehet, hogy ezek egyr√©sze nem k√©pes a fel√ľletet p√°szt√°zni, √≠gy a fedett ter√ľleteken azt visznek oda √©s onnan, amit csak akarnak. Csak egy gondolat, de lehet, hogy nem minden ok n√©lk√ľl jutott ez most az eszembe. A pof√°tlan RTL m√©g le is hozta azt, amit itt m√°r mind tudunk:
Link - http://www.rtlklub.hu/hirek/idojaras/cikk/283480
Katonai szerelvény:
Link - http://www.youtube.com/watch?v=Ceg2k5kQ4eA&feature=player_embedded

Mostan√°ban az orosz rep√ľl√Ķg√©p-m√©rn√∂k√∂k hullanak szeg√©nyek, s √°ltal√°ban k√©s √°ltal √©ri utol √Ķket a hal√°l, de nem az utc√°n. Tegnap olvastam egy dolgozatot, ami olyan f√©l √©ves id√Ķszakot dolgozott fel √©s olyan hat esetet (k√∂zt√ľk teljes csal√°d lem√©sz√°rl√°s√°t) is elemzett, de nem hozta az Indon√©zi√°ban „alkoholm√©rgez√©sben” elhalt m√©rn√∂k√∂ket. Ugyan kinek lehet az √©rdeke mindez?
Most meg bejelentett√©k, hogy a Gazprom egyik f√Ķmanagere lett „√∂ngyilkoss√°g” megalapozott √°ldozata:
Link - http://www.fn.hu/kulfold/20101017/ongyilkos_lett_egyik_gazprom/
NNI, ugye figyeltek? Hogy is van az a fejbel√∂v√©ses t√∂rt√©net? √Črzitek m√°r a v√©r szag√°t, amely k√∂zeledik fel√©tek is?
F-22:
Link - http://www.rian.ru/video/20080520/107829673.htm

T-50:
Link - http://www.rian.ru/video/20100129/206843031.html

Az is kider√ľlt, hogy izraeli diverz√°nsok hajtott√°k v√©gre az ir√°ni rak√©ta-sil√≥k √©s a f√∂ldalatti j√°rataik ellen a m√ļltkori robbant√°s-sorozatot. Lassan kij√°r m√°r nekik a kiprovok√°lt legyint√©s, mint a l√©gynek a tenyeres, de biztosan most bor√≠t√©kolj√°k az antraxot a „kiv√°lasztottaknak”.
Ami a v√∂r√∂siszapos k√©rd√©st illeti, v√©rfagyaszt√≥, hogy m√°r a l√°that√≥ ter√ľleteken AMD-s rend√Ķr√∂k igazoltatnak agyba-f√Ķbe mindenkit, de a „parasztok” nem akarj√°k meg√©rteni, hogy nem v√©letlen mer√ľlt fel az √°llamos√≠t√°s √©s a katonai √ľzemm√≥d beiktat√°sa. Err√Ķl besz√©lek j√≥ideje, mert minden els√Ķ sorban katonai szemmel n√©zend√Ķ √©s ott bizony helyzet van, a kis zsir√°fok b√°zisa t√ļl k√∂zel van egy √ļjabb C-4-es diverzi√≥hoz. A paradox az, hogy a diverz√°nsok elleni diverzi√≥ most tenor, vagy nem tenor? Fegyverkez√©sre viszont alkalmas a helyzet √©s zizegnek rendesen a rend√Ķreink √©s a nem rend√Ķreink is, mert okt. 23 is k√∂zel van. √ögy t√Ľnik, hogy Toro kapta a megtisztel√Ķ feladatot, hogy balh√©t sz√≠tson, ha kiengedik Gyurit, akkor az√©rt, ha nem akkor az√©rt, de legal√°bb f√ľstsz√Ľr√Ķsen. Sokak v√©lem√©ny√©vel ellent√©tben √ļgy l√°tom, hogy nem √©rnek r√° a zsir√°fok kvaterk√°zni, mert igen szor√≠jja kendteket a „spanyol bocskor”. A szaudiak figyelmeztett√©k Eur√≥p√°t a terrorvesz√©lyre, de nyilv√°n ezt m√°r tudjuk, mert val√≥j√°ban a zsid√≥-vesz√©ly az, ami terrornak nevezend√Ķ, s az erre adott term√©szetes immunv√°lasza a v√©dekez√Ķ nemzeteknek.
Link - http://mti.hu/cikk/2010/10/17/terrortamadas_veszelyere_figyelmeztette_szaud-arabia_europat-507495
Bizony, el√©g k√∂zel √°llunk m√°r a nagy vizsg√°hoz. Merkel is elkezdett antiliber√≥s retorik√°t f√ļjni, de m√©g Judapest mindig multikulti zsid√≥-hom√°r f√Ķv√°rosnak mondatja mag√°t. A Spiegel cikke egy seg√≠jjjki√°lt√°s volt, b√°r azon gondolkozom, hogy minek kellett engem a cikkben neves√≠teni, s f√Ķleg a Jobbikhoz csapva. Ez kik√©rem magamnak, viszont j√≥ tudni, hogy tudj√°k, hogy tudom, amit kell, s nem csak √©n. Egyre kem√©nyebb lesz az √ľzem. √Čppen ma tal√°lkozik Medvegyev, Merkel √©s S√°rk√∂zy is megvitatni a j√∂v√Ķt, mert az orosz veszi √°t az angol Rotschild szerepk√∂r√©t √©s v√°lik az EU vezet√Ķj√©v√©. Mivel Eur√≥pa biztons√°gpolitik√°j√°r√≥l √©s a NATO-hoz, az USA √©s Izrael zsidajaihoz val√≥ viszonyokr√≥l, no meg a p√©nzr√Ķl van itt sz√≥, ez√©rt nagyon v√°rom a fejlem√©nyeket. Valami√©rt Olsteint nem h√≠vt√°k meg ide sem, pedig neki kelljen zsid√≥-cs√°sz√°rk√©nt itt feltenni a Men(y)√≥r√°ra a l√°ngot. Ez √∂l√©g kellemetlen h√≠r ez OV-nek, mert a semminek lesz √Ķ az eln√∂ke √©s max a saj√°t tr√°gyadombj√°nak kir√°lya, ha √≠gy megy tov√°bb. M√°rpedig √≠gy megy, s√Ķt! Nem v√©letlen, hogy Olstein nem moccan szinte sehov√° √©s halomnyi test√Ķrrel mozog csak, mint egy maffi√≥z√≥, mert tudja, hogy a bekecs, amit r√° szabtak, t√ļl nagyra lett m√©retezve.
A palesztinok bejelentett√©k, hogy v√©ge a t√°rgyal√°sos kom√©di√°nak Izraellel, s k√∂zben a zsid√≥k n√©ha odacsapnak a g√°zai √∂vezetnek, de m√°r √©rezni√ľk kellene, hogy a j√°t√©knak v√©ge. Sz√≠r hadiflotta is elindult az √∂vezet ir√°ny√°ba √©s k√∂zben a marokk√≥i uralkod√≥ beintett Netanjahunak, mert NEM K√ćV√ĀN VELE TAL√ĀLKOZNI! Nem kis diplom√°ciai blam√°zs ez. Az Angolok, franci√°k √©s a n√©metek is lemondt√°k az Izraelben rendezend√Ķ turisztikai konferenci√°t, √©s ez sem lehet v√©letlen. Ami viszont a legnagyobb diplom√°ciai dob√°s volt, azt Chavez neve f√©mjelzi. Az Ir√°nnak sz√°nt, de neki adott Sz-300-asokb√≥l azonnal felaj√°nlott 5 √°llom√°st Ir√°nnak, mert √Ķt nem k√∂tik az embarg√≥s szerz√Ķd√©sek. A t√∂r√∂k√∂k Pakiszt√°nnal keresik a szorosabb diplom√°ciai kapcsolatokat √©s k√∂zben a s√ļlypont √°thelyez√Ķd√©st az is j√≥l mutatja, hogy Putyin al√°√≠rta Ecclestonnal az F-1 oroszorsz√°gi megrendez√©s√©r√Ķl a szerz√Ķd√©seket.
B√°r n√°lunk is megy az alkotm√°nyoz√°si hiszt√©ria, amit nagyon sajn√°lok, f√Ķleg a sok nagyon nemzetni √©s nagyon gondolkod√≥ √©s nagyon tud√≥ szem√©ly ebben val√≥ kooper√°l√°sa v√©gett, csak tudj√°tok, hogy Gr√ļzia zsidajai √©ppen most fogadt√°k el az √ļj alkotm√°nyt. V√©letlen ugye? Izrael √°ll m√∂g√∂tt√ľk, ugyan√ļgy, mint a mi zsidajaink m√∂g√∂tt is, agresszork√©nt.
Jap√°nt magas rang√ļ orosz hadvezet√Ķ l√°togatja √©ppen, s az oroszok az indiaiakkal k√∂z√∂s terror-elh√°r√≠t√≥ gyakorlatot folytatnak. Sorra ker√ľlnek el√Ķ a csodafegyverek is. √Čppen most jelentette be az USA V√©delmi Miniszt√©riuma , hogy a mesterl√∂v√©szeit „ir√°ny√≠that√≥ t√∂lt√©nyekkel” szerelik fel a EXACTO (EXtreme ACcuracy Tasked Ordnance) projekt keret√©ben. A h√≠r √©rdekess√©ge az, hogy megemelkedett a val√≥sz√≠n√Ľs√©ge a vil√°g vezet√Ķ hatalmainak vezet√Ķs√©g√©t √©rint√Ķ „kil√∂v√©svesz√©lynek”. Ez a egy nem burkolt fenyeget√©s volt.
Z√°r√°sk√©ppen pedig itt van a n√©metek √©bred√©s√©nek 2006-os magyar verzi√≥j√°nak 2010-es √ļj verzi√≥ja, Stuttgartb√≥l:
Link - http://www.youtube.com/watch?v=_YnsdM2WqIQ&feature=player_embedded

Azt a paranoid r√©zf√°nf√ľty√ľl√Ķj√©t a vil√°gnak!

HozzŠszůlŠsok

# | solar solar - 2010 10 18 ¦ 13:23:44
Ezért kelletek osztrák hadmérnökök??
http://www.fn.hu/...adkoztunk/
# | Klotild Klotild - 2010 10 18 ¦ 14:23:44
Már a Kádár korszakban is Bakony volt a katonaság hadgyakorlatainak színtere.
# | Mate Mate - 2010 10 18 ¦ 14:32:19
Ez a Ne Oltsál Tv, elég jó itt a végén..
Gondolkodtam már rajta én is régebben, hogy te is csinálhatnál ilyet, ha gondolod Imre..
Ez persze csak egy tipp/tan√°cs...

Ha √©rdekel is, a dolog, akkor itt a 0. ik ad√°sban van egy kommentel√Ķ aki m√©g seg√≠ts√©get is ny√ļjt ehhez:

H√°l√°s k√∂sz√∂net az anyag√©rt! A szerkeszt√Ķknek √ľzenem, hogy mindenben √°llok a rendelkez√©s√ľnkre. Van hasonl√≥ aljass√°g haz√°nkban is. √územeltetek egy mobilwebtv st√°bot, aminek seg√≠ts√©g√©vel szinte b√°rhonnan k√∂zvetlen a netre √©l√Ķ ad√°st tudunk tolni. √ögy √©rzem elj√∂tt az √©bred√©s ideje. K√∂szi!

Nem is volna rossz, egy Posta TV.. :)
# | talpi talpi - 2010 10 18 ¦ 15:37:27
Solar!
Adjon az Isten!
Mit tippelsz? mely orsz√°gb√≥l √©rkeznek a "hidrobiol√≥gusok" nekem van tippem, de nem akarlak megel√Ķzni, nehogy"diplom√°ciai" bonyodalom sz√°rmazzon a kommentb√Ķl, m√©g a v√©g√©n a babb√≥l kib√ļv√≥, l√°rva szer√Ľ l√©nyek, √©lvezhetetlenn√© teszik az oldalt, ha megjelennek.
Szebb J√∂v√Ķt! Isten tartson!
# | Hegel Hegel - 2010 10 18 ¦ 19:26:05
Meg figyeld meg Imre folyton zugnak f√∂l√∂tted IS a repcsik k√ľl√∂mb√∂z√Ķ tipusuak mert a hangjukr√≥l hallom hogy nem ua! √©s nem l√°tni hogy!!!!! ki√© mi√©! mit keres itt ennyi!
# | Kor√© Kor√© - 2010 10 18 ¦ 19:35:02
A nagy szak√©rt√Ķk megszak√©rtett√©k a teend√Ķket.
Betakarják gipsszel és földdel. Valahonnan helikopter
is akad hozz√°. A t√∂bbi diszn√≥s√°got meg egy √ļj, k√ľls√Ķ keretbe rakj√°k.
Biztos curva nagy oka lehet, hogy gépfegyveresek a felvigyázók. Angry
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 10 18 ¦ 22:05:30
A Franciáknál jól beindult a móka, és áll a bál!
Mi miért nem indulunk meg, mi a f@szra várunk még??!!

Induljunk m√°r meg Magyarok, bassz√°tok meg!!!
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 10 18 ¦ 22:20:07
"12 olajfinomítójában leállt a termelés, s a tiltakozók több olajtárolót is blokád alatt tartanak.
D√©lel√Ķtt a benzinkutak mintegy t√≠z sz√°zal√©ka m√°r nem m√Ľk√∂d√∂tt.
A vas√ļti k√∂zleked√©sben is folytat√≥dik a m√ļlt kedd √≥ta tart√≥ hat√°rozatlan idej√Ľ sztr√°jk: a vonatoknak mintegy fele k√∂zlekedik, s most m√°r a nemzetk√∂zi vonalakon is jelent√Ķsek a fennakad√°sok.
Id√Ķk√∂zben a di√°kok is csatlakoztak a tiltakoz√≥ megmozdul√°sokhoz: az oktat√°si miniszt√©rium szerint a 4 ezer francia gimn√°ziumb√≥l 261-ben, m√≠g a szakszervezetek szerint 850-ben t√ľntetnek a di√°kok. Lyonban √©s Rouenban is √∂sszecsap√°sokra ker√ľlt sor a rend√Ķr√∂kkel.
Aut√≥kat gy√ļjtottak fel, bankok kirakatai t√∂rtek be, valamint Molotov-kokt√©llal √©s egy√©b t√°rgyakkal t√°madtak a rend√Ķr√∂kre.
A bel√ľgyminiszt√©rium 825 ezer t√ľntet√Ķr√Ķl adott sz√°mot." http://hirszerzo....anciak#rss

Itt mikor fog össze verbuválódni 825 ezer elégedetlen ember??!! Hol vagytok Magyarok??!!
# | Kurszan Kurszan - 2010 10 18 ¦ 22:45:26
Genya! Hova is induljunk? Mennénk mi hidd el!
√Āld√°s!

Kurszan
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 10 18 ¦ 23:13:55
Forrongó Európa: összecsapások, sztrájk Franciaországban! http://kuruc.info...

Ha a Franci√°knak siker√ľl, nek√ľnk mi√©rt nem megy?!
Mi folyik itt?!

A G√°rda sz√©t es√Ķben, √©s teljesen cselekv√©s k√©ptelenn√© v√°lt, a bety√°rok √©hezni k√©sz√ľlnek, a n√©p m√©lyen hallgat!
Mi folyik itt?!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.07 mŠsodperc
83,605,406 egyedi lŠtogatů