Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

T√°mogat√°si lehet√Ķs√©g!

√Āthoztam a r√©gi oldalr√≥l a param√©tereket, mert t√∂bben akarnak adni √©s ez ellen nincs kifog√°sunk, mert n√©ha a g√©pezetet olajozni is kell! K√∂sz√∂nj√ľk az eddigieket is √©s a sok jelentkez√Ķ, szeg√©ny, katasztr√≥fa-s√ļjtotta ember mellett tov√°bbra is v√°rjuk az √∂nzetlen seg√≠ts√©get!

Szolgálati közlemény!

Azokhoz szeretn√©k sz√≥lni, akik nem csak sz√≥ban, de tettekben is hajland√≥ak tenni k√∂z√∂s j√∂v√Ķnk√©rt.
- Cím: Posta Imre, 2310 Szigetszentmiklós Pf.:158
Ha pedig valaki utalni szeretne, akkor itt a hely, ahov√° ezt megteheti:
- Sz√°mlasz√°m:11773425-60624880-00000000 BIC / SWIFT K√ďD: OTPVHUHB
- IBAN:HU18 1177 3425 6062 4880 0000 0000

PayPal átutaláshoz az E-mail cím: doki.bubo@gmail.com

Sok szó esik arról hogy mit kellene tenni, és azt hogyan kellene tenni. Csak arról nem esik szó hogy ezeket a dolgokat már egy jó ideje teszik is páran, családot, munkát, létbiztonságot félretéve, életet kockáztatva!


Ezt m√°r olyan term√©szetesnek vessz√ľk √©s nem is gondolunk arra hogy ez bizony nemcsak f√°raszt√≥, hanem anyagilag is megterhel√Ķ! Igen dr√°ga bar√°taim,azok az emberek akik v√°llukon viszik az √ľgyet szinte mind munkan√©lk√ľliek vagy m√°r anyagilag teljesen ellehetetlen√ľltek mik√∂zben a MI √ľgy√ľnk√©rt dolgoznak.

Kezdhetn√©m Imr√©vel, Kerecsennel de vannak m√©g a h√°tt√©rben p√°ran akik nap mint nap letesznek valamit az asztalra. Ezek az emberek m√°r nagyon f√°radtak. Testileg,lelkileg,anyagilag. J√≥l j√∂nne a seg√≠ts√©g! Tudnotok kell,hogy m√°r a kapcsolattart√°s is vesz√©lybe ker√ľlt. √Čs j√≥ lenne ha nem kellene noszogatni mindig az√©rt hogy tegy√ľnk valamit. Magunkt√≥l kellene r√°j√∂nni arra hogy a "h√°bor√ļ" sajnos kiad√°ssal j√°r!

√Čs most konkr√©tan azokhoz sz√≥ln√©k akik azon gondolkodtak eddig hogyan vehetn√©k ki a r√©sz√ľket, mert szeretn√©nek tenni, de nem tudj√°k a mik√©ntj√©t! Mindenkinek a saj√°t szintj√©n kell megtenni azt amit meg tud tenni. Ha csak egy telefonfelt√∂lt√©ssel tudsz seg√≠teni az is kiv√°l√≥ √©s m√°ris tett√©l valamit az√©rt, hogy el√Ķbbre jussunk. Ha benzinkutad van adj benzint, stb. Ha olyan v√°llalkoz√≥ vagy, aki igenis sz√°n r√° hogy v√©gre rend legyen √©s ne csak p√°rtkassz√°ba folyjon a p√©nz √©rtelmetlen√ľl, akkor ink√°bb erre √°ldozz.

Elj√∂tt az ideje annak hogy tov√°bb l√°ssanak az orrukn√°l azok az emberek akik igenis tehetnek anyagilag is az √ľgy√ľnk√©rt. Mert ez minden magyar ember √ľgye, ezt j√≥ lenne m√°r tudom√°sul venni! Mindenkit arra k√©rek gondolkozzon el azon hogy mik√©nt tudna t√°mogatni, vagy t√°mogat√≥kat szerezni √©s a j√≥ c√©lra r√°mutatni. Most ez a feladat! Nem kell itt nagy dolgokra, milli√≥kra gondolni. Sok kicsi is sokra megy!

√Čn nagyon b√≠zom abban hogy nem vesz√ľnk el egy ilyen "apr√≥s√°gon"!
Ha valakit megérintenek a fentiek, jelezze Imrének vagy nekem.

Üdvözlettel: Roadless

HozzŠszůlŠsok

# | keepfargo keepfargo - 2010 10 17 ¦ 00:29:01
Sajnos m√°r nincs "szabad kapacit√°som" az √°rv√≠zk√°rosultak megseg√≠t√©s√©re, ezt bocs√°natk√©ppen √≠rom. Tegnapi nappal 3-ra n√∂tt azon sz√°ml√°k sz√°ma, amelyekre seg√©lyt k√ľld√∂k. Nem egyszeri megseg√≠t√©st, hanem folyamatosan egy kisebb √∂sszeget, meghat√°rozatlan ideig, havonta egyszer.
A sv√©d-magyarok orsz. szervezete gy√ľjt most, de nekik sem tudtam k√ľldeni. Viszont az √©n seg√≠tettjeim a honlapon kereszt√ľl bukkantak fel, igy biztos vagyok a seg√≠ts√©g j√≥ helyre √©rkez√©s√©ben. Ez is valami...

keep far go
# | zsolt5000 zsolt5000 - 2010 10 17 ¦ 08:45:49
Csak aki m√©g nem tudn√°,azon p√©nzek melyeket a "hivatalos" seg√©lyszervezetek sz√°ml√°j√°ra k√ľldt√∂k el√Ķbb a szervezetek m√Ľk√∂d√©si k√∂lts√©geit fedezik (pl.v√∂r√∂skereszt,alkalmazottak b√©re,telefon,√ľzemanyag √©p√ľletek fenntart√°sa stb...).A legjobb esetben is csak az adom√°nyozott p√©nzetek t√∂red√©ke jut el a szerencs√©tlen√ľl j√°rt emberekhez √©s ott sem a legr√°szorultabbak kapnak bel√Ķle felt√©tlen√ľl.
Teh√°t ha valaki seg√≠teni szeretne akkor abban seg√≠tsen hogy az eg√©sz rendszer v√°lhasson jobb√°,ennek m√≥dj√°t az el√Ķz√Ķekben m√°r le√≠rt√°k.Nem szabad bed√Ķlni semmif√©le l√©lekre hat√≥ rekl√°mnak,propagand√°nak.
√Āld√°s!
# | √Ėsszefog√°s √Ėsszefog√°s - 2010 10 17 ¦ 20:59:46
Igen zsolt5000 egyetértek veled.
# | postaimre postaimre - 2011 01 19 ¦ 09:49:11
l√≥csisz√°r nem is √ļgy veszem. Tudd, mindent ny√≠ltan csin√°lok a kezdetek √≥ta. T√°madhat√≥ akkor lenn√©k, ha lenne "titkos" sz√°ml√°m. Nekem csak ez van √©s b√°rki ellen√Ķrizheti. Hidd el, nagyon nincs mit, b√°r t√©nyleg n√©h√°nyan seg√≠tetek √©s √©n azt tudom tov√°bb√≠tani annak, aki nagyobb bajban van.
Ha meg√©rtetted azt, hogy ezekkel szemben csak ny√≠lt sisakrost√©llyal tudod felvenni a k√ľzdelmet (magyar alkalmatlan m√°sra, s amint elkezd lav√≠rozni, m√°r el is veszett), akkor azt is meg√©rtheted, hogy a hatalom √©ppen ezzel nem tud mit kezdeni. Feles√©gem szokta mondani, mikor eml√≠tem neki, hogy m√°r megint le√ľgyn√∂k√∂znek -...(miut√°n elk√ľldi a ....-ba aki ezt megtette, hogy ha valakinek, akkor a J√≥istennek lehetek csak √°gense! A d√∂nt√©s rajtad √°ll!
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 01 19 ¦ 11:16:34
Hehehe! Asszongya: "lásd kurucinfó"
Ebb√Ķl csak az der√ľl ki, hogy ott volt mit z√°roltatni!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.29 mŠsodperc
101,656,517 egyedi lŠtogatů