Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Mint√°zatok

Napl√≥Nagy dilemma lehet azok sz√°m√°ra, akik azon verg√Ķdnek, hogy most √©rtsenek, vagy √©rezzenek ink√°bb, ha nem tudj√°k, hogy az √©rzelem az √©rtelem komlexe adja a stabilit√°st. Mindkett√Ķ egyszerre √©s a hat√©konys√°got biztos√≠t√≥ intenzit√°ssal. Felmer√ľlt Budah√°zy Gyuri szabadon bocs√°jt√°s√°nak k√©rd√©se, s az, hogy ez igaz lehet-e vagy sem? Nos, mivel Toroczkai √©ppen most √©hs√©gsztr√°jkol, a k√©rd√©s aktu√°lis, mert ugye az is vil√°gos, hogy a Jobbik √©s a G√°rda radik√°lisnak nevez√©se sem j√∂het m√°r sz√≥ba √©s kicsit t√ļl √ľgyesen illeszkedtek be a k√≥serok k√∂z√© az eml√≠tett szervezetek tipp – √©s √∂tletad√≥i ahhoz, hogy rajtuk kereszt√ľl az antiszemitizmus hazug v√°dj√°t √©s a rasszizmus kiford√≠tott zsid√≥-retorik√°j√°t el lehetnek m√©g adni. A provok√°ci√≥val kapcsolatban ennyit az√©rt m√©g tudtotokra adhatok: „Meger√Ķs√≠tve. B√°r √©n csak annyit tudok, csetepat√©t provok√°lnak ki(sz√©p sz√°mmal) √©s mindenkit Budah√°zy t√ľntet√©sre sarkallnak, hogy bevihess√©k az akt√≠v oldalt a s√ľllyeszt√Ķbe.” Nos, tegnap besz√©ltem az MNA-val is, √©s t√∂k√©letesen √°tl√°tj√°k a beh√ļz√≥s rendszert √©s √Ķk is minden ilyen „balh√©s helyzetb√Ķl” ki akarnak maradni.

Gyuri „kiszabad√≠t√°sa” egy√©bk√©nt logikus l√©p√©s lenne, mert Toro „er√Ķlk√∂d√©s√©t” t√°masztan√° al√° √©s hiteles√≠ten√©, mint √ľbernemzeti, (de val√≥j√°ban idegen agent) √©s a kiszabad√≠t√°s azt a l√°tszatot kelten√©, hogy a rendszer gyenge √©s a szabads√°g eufori√°j√°ban lehetne itt csin√°lni a pat√°li√°t.
A g√°rdista-t√©m√°ban sem v√©letlen√ľl mondom, amit, b√°r tudom, hogy ott m√©g relat√≠ve el√©g magas az √©rtelmes emberek sz√°ma, akik r√°j√∂ttek, hogy felhaszn√°lt√°k √Ķket. Persze sokan vannak m√©g sz√≥szban, de vel√ľk ugyan mit lehet kezdeni?

„Szia Imre!

Szeretn√©lek t√°j√©koztatni, ha esetleg nem tudtad volna eddig, hogy itt Heves megy√©ben az √∂sszes g√°rdista kil√©pett az In√°ncsi f√©le MNG-b√Ķl. √ögyhogy most itt el√©g nagy k√°osz van (a fejekben is). …, de sajnos a legt√∂bb g√°rdista m√©g mindig Jobbikos f√ľgg√Ķs√©gben szenved.

√údv√∂zlettel : …”

Nos, akikre r√° lehet telep√ľlni, azok √©ppen a Toro √°ltal induk√°ltak √©s Jobbik-befoly√°solt tudatlanok. Ez van, k√°r ezt sz√©p√≠teni. Nyilv√°n, Gyuri j√≥ lenne, ha m√°r szabadulna √©s csal√°dja k√∂r√©ben √©lhetne b√©kess√©gben, de ha eml√©keztek, kor√°bbi terveik szerint √©ppen K√Ķszegen kellett volna maradnia, t√°vol Budapestt√Ķl. Term√©szetesen nem az a l√©nyeg, hogy elhiszi-e valaki mindezt, vagy nem! Az sem fontos, hogy √©n meg vagyok-e gy√Ķz√Ķdve abban, hogy ami hozz√°m elker√ľl adat, az dezinform√°ci√≥-e, mert tapasztalatom arra k√©sztetett, hogy meg√©rtsem, a dolgok egy√°ltal√°n nem ezt az √©rzelmi logik√°t k√∂vetik, hanem eg√©szen m√°s algoritmus ut√°n futnak. Csak a p√©lda kedv√©√©rt l√°ssunk egy ilyet. Tegnap az orosz hadvezet√©s k√∂zz√© tette a megfigyel√©s√©t, m√©gpedig azt, hogy Libanon ter√ľlet√©re t√∂bb izraeli vad√°szg√©p is behatolt √©s ott man√Ķvereket hajtott v√©gre, t√∂bbek k√∂z√∂tt a HEZBOLLAH f√Ķhadisz√°ll√°sa k√∂zel√©ben is, nem t√ļl nagy magass√°gban. Tudjuk, hogy Ahmadinezsad ott tart√≥zkodott, s Ir√°nban a titkos rak√©ta-b√°zisukon t√∂rt√©nt egym√°s ut√°n h√°rom robban√°s is, amely el√©g puszt√≠t√≥ volt, ugyanis ott t√°rolt√°k az Izraelt is el√©rni k√©pes eszk√∂zeik egyik r√©sz√©t. Tegnap arr√≥l is √≠rtam, hogy a zsid√≥k dicsekedve eml√≠tett√©k, hogy robotrep√ľl√Ķj√ľk egy j√≥ k√∂rt tett Libanon ter√ľlet√©n, s nem volt erre sem katonai v√°lasz. Az oroszok √°ll√≠t√°s√°t senki nem c√°folta, de nem is t√°masztotta al√° a berep√ľl√©sekkel kapcsolatban, erg√≥ lehet igaz √©s lehet hamis az √°ll√≠t√°s, de ennek csak akkor van jelent√Ķs√©ge, ha azt valamilyen c√©lra fel akarj√°k haszn√°lni, s ha igaz, akkor jelezt√©k, hogy „l√°tunk zsid√≥, ha a libanoni nem is √©szlelt”. Mivel err√Ķl a „h√≠rr√Ķl” alig √©rtes√ľlne valaki, ha nem lenne itt megp√∂rgetve, ez√©rt csak azokban a k√∂r√∂kben lehet √ľzenet, akiknek sz√°nt√°k. Mindez egy projekci√≥s fel√ľlet a hozz√° nem √©rt√Ķknek √©s azoknak, akiknek nem sz√≥l a sajt√≥k√∂zlem√©ny. Ugye √©rthet√Ķ, vagy m√©gsem? L√°ssuk a k√∂vetkez√Ķ ilyen „igazs√°got”! P√°r napja egy nemzeti gy√ľlekez√Ķn voltam, s ott „√∂reg r√≥k√°k” √ľltek, akik v√©gig√©lt√©k m√°r az √∂sszes nagyon nemzeti szervez√Ķd√©s m√ļltj√°t, jelen√©t √©s j√∂v√Ķtlens√©g√©t. Tudj√°tok mi volt az √©rdekes, hogy senki nem k√©rd√Ķjelezte meg, s√Ķt al√°t√°masztotta Toroczkai „nem tisztas√°g√°t” √©s a Jobbik „kiv√°lasztottjainak” zsid√≥ identit√°s√°t. Felnevettem, amikor egy k√©s√Ķbb √©rkez√Ķ a szavamba v√°gva eml√≠tette:”Hagy m√°r a Jobbikot, mert a k√©pvisel√Ķik legal√°bb fele zsid√≥!” Mikor is √≠rtam m√°r err√Ķl √©s m√°ra m√°r kezdik √©szlelni, hogy m√©gis igaz!
Ha valakinek k√©telye t√°mad, akkor p√°r napja kitett In-Kal-os feljelent√©ssel kapcsolatban most r√°k√©rdezhet, hogy tegnap a m√©dia mi√©rt is kezdett el vis√≠tozni az In-Kal √©s a korm√°ny k√∂zbeszerz√©s-n√©lk√ľli √©s egy√©b nemzetbiztons√°got √©rint√Ķ k√©rd√©seir√Ķl. N√©gy √©ve besz√©lek err√Ķl, de sokaknak nem el√©g a bizony√≠t√©k, de ha m√°r a Fidesz-zsid√≥k hozz√°k, akkor m√°r hajland√≥ felismerni a nyilv√°nval√≥t. Mi van akkor ha most √ļgy t√°lalj√°k ezeket az √ľgyeket, mintha semmilyen el√Ķzm√©ny√ľk nem lenne, mintha n√©gy √©ve nem vern√©m a pal√°vert √©s „tiltott” k√∂nyvekben, cikkekben, √©l√Ķ sz√≥ban k√∂z√∂ltem volna folymatosan mindazt, aminek a felsz√≠n√©t vakargatj√°k. A rendszer√ľnk m√Ľk√∂dik √©s az, hogy az okt. 23-i „balh√©s” cikkre odasereglett az √∂sszes „anyaszomor√≠t√≥”, akinek itt megb√≠zotti „dolga” van, nekem azt mutatta meg, hogy m√°r pedig „M√©gis mozog a F√∂ld!” Jegyezz√©tek meg, hogy nem j√≥solok, hanem inf√≥kat k√∂zl√∂k, osztok meg, m√©g ha a forr√°s gyakran nem is ker√ľl oda, s nincs jelent√Ķs√©ge, hogy „igazam lesz-e”, vagy csak nem t√©vedek, mert az √©n rendszeremben ezeknek a fogalmaknak azon a m√Ľk√∂d√Ķ szinten van √©rtelme. Nem volt erre neh√©z r√°j√∂nn√∂m, mert az igazat √≠gy is √©s √ļgy is csak nagyon kevesen hiszik el, m√©g ha az orrukat bele is verik. Most is ez t√∂rt√©nik, de nem a honlap-b√∂ng√©sz√Ķk mindegyik√©nek szintje ez, s √∂r√ľl√∂k, hogy az√©rt sokan kezdik m√°r kapizsg√°lni, hogy „ami igaz az igaz”.
Ennek pedig tessék magatok utána járni!
„Fotel karf√°t megfogni!!!! A MAL legnagyobb megrendel√Ķje Israel!!! Na bumm!! ez√©rt ide az israeli sereg”
Lazításképpen itt van a mai ajánlat vizuális része: Ha nem hiszed, hogy a zsidó (Talmud) miként vélekedik rólad, akkor figyelmezz ide! Katona mondja, nem civil!
http://www.youtube.com/watch?v=vL1tEzvPf7s&feature=related
Link

Itt pedig a leg√ļjabb strat√©giai bomb√°z√≥, amely bizony t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek c√©lbajuttat√°s√°ra lett „kital√°lva”. Sok adat utal arra, hogy √©p√ľl az a b√©ke!
http://news.bcm.ru/doc/10978
Link

Csak a rend kedv√©√©rt eml√≠tem meg, hogy tegnap Chavez megegyezett a macival, hogy atomer√Ķm√Ľvet √©p√≠tenek n√°luk, s m√°r √∂nmag√°ban ez is el√©g nagy kih√≠v√°s el√© √°ll√≠tja a kaz√°ri majmokat, de az is elhangzott, hogy az Ir√°nnak sz√°nt SZ-300-asokat √Ķk kaphatj√°k meg! Nocsak! Ir√°nt nem kell f√©lteni, mert n√°luk m√°r ott van, aminek lenni kell, s ami nincs, azt az orosz biztos√≠tja sz√°mukra, akkor √©s ahol csak kell. A helyzet ironikuss√° kezd v√°lni, mert Ir√°n felaj√°nlotta, hogy k√©sz az atomprogramj√°r√≥l t√°rgyalni, mert ma m√°r el√©g j√≥ helyzetben van ehhez, s egy√©bk√©nt is Egyiptom az utols√≥ figyelmeztet√©st adta meg Izraelnek, hogy √°ll√≠ts√°k le magukat. A NATO vezet√Ķi √©s a k√ľl√ľgy√©rek k√ľl√∂n-k√ľl√∂n is t√°rgyaltak √©ppen most Br√ľsszelben √©s kider√ľlt, hogy a NATO „gerince megroppant”, ugyanis nincs senkinek m√°r kedve fizetni a k√∂lts√©geit, s√Ķt a n√©metek szerint a n√°luk l√©v√Ķ mintegy 20 atomt√∂ltettel rendelkez√Ķ rak√©ta-rendszert is el kellene takar√≠tani, le kellene szereltetni. A NATO vezet√Ķinek nyilatkozata szerint Eur√≥p√°hoz eg√©szen m√°s lesz ezt√°n a viszonyuk, a macihoz meg egyenesen most m√©g felfoghatatlan t√°vlat√ļ kontaktus kezd k√∂rvonalaz√≥dni. Megy a kapkod√°s √©s a fejforgat√°s rendesen, hogy most akkor mi is van? Az oroszok √©ppen most eresztettek az √Ľrbe egy √ļj katonai c√©l√ļ m√Ľholdat, s Jeruzs√°lemben a zsid√≥ √©p√≠tkez√©s USA t√°mogat√°sa mellett bejelentett√©k, hogy a vil√°gon a legdr√°g√°bb √©ppen ott a lakhat√°s, mert k√©t √©v alatt 32%-al emelkedtek az √°rak. Ez persze szemf√©nyveszt√©s, mert k√∂zben √©ppen eladogatj√°k a h√°zaikat √©s telep√ľlnek sz√©pen r√°nk.
De ha nem el√©g mindez, akkor jelzem, hogy Simon Perec √©ppen Marokk√≥ fel√© tart, ugyanis megh√≠vatta mag√°t VI. Mohamed kir√°llyal. Ha a t√©rk√©pen beazonos√≠tj√°tok a helyet, akkor r√°j√∂tt√∂k, hogy a Gibralt√°ri-szoros √Ķrz√©se tekintet√©ben ez egy strat√©giai pont, ha m√°r a Boszporuszt elbukt√°k. Az√©rt nem mindegy milyen er√Ķk tenger alatt √©s felett j√°r√≥ik k√∂zlekedhetnek ki-be a t√©rs√©gbe. Sok sikert Perec! Rem√©lem, hogy ott tudatj√°k veled, hogy a „kapu z√°rva van”!
Kanada is bejelentette, hogy bez√°rja a dubaji katonai b√°zis√°t √©s levonul a ter√ľletr√Ķl, de az ausztr√°lok is kezdenek pakolni a t√©rs√©gb√Ķl. De van itt egy nagyon √©rdekes elem a s√ļlyponti k√©rd√©s √°thelyez√©s√©r√Ķl.
Valami√©rt √©ppen most jelentette be Kadhafi, hogy a szud√°ni v√°laszt√°sok eredm√©nyek√©ppen fenyeget√Ķ orsz√°g-szakad√°s eg√©sz Afrik√°t h√°bor√ļba sodorhatja. M√°r v√°rtam, mikor kapcsol√≥dik be a „vil√°gh√°bor√ļs tendenci√°ba” az afrikai kontinens is. Van itt m√©g sok apr√≥s√°g, amir√Ķl m√©g √≠rhatn√©k, de most megyek dolgomra. J√≥ em√©sztget√©st k√≠v√°nok a szombati anyaghoz!

HozzŠszůlŠsok

# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 10 16 ¦ 17:36:54
Kedves Imre és bárki Más!

K√©rd√©sem lenne, ak√°r Imr√©hez, ak√°r m√°s j√≥l inform√°lt emberhez. Mondom mi√©rt. Gyakori l√°togat√≥ja vagyok Budah√°zy weboldal√°nak. Egy-k√©t napja olvastam, hogy √©hs√©gsztr√°jk lesz Budah√°zy√©rt. Gondolkod√°s n√©lk√ľl azt mondtam magamban, hogy ott a helyem, hiszen Gyurcs√°ny, majd Orb√°n Viktor imm√°r 16 h√≥napja foszt meg h√°rom magyar kiskor√ļ gyermeket az √©desapjukt√≥l. (T√Ķlem 41 h√≥napja fosztja meg √∂nk√©nyesen a "magyar" b√Ľn√∂z√Ķi GAZS√ĀGszolg√°ltat√°s √©s egy t√∂bbsz√∂r√∂sen b√ľntetett el√Ķ√©let√Ľ cig√°ny b√Ľn√∂z√Ķ a fiamat, teh√°t ismerem ezt az √©rz√©st, r√©szletek itt: http://csiza-csab... √ögy √©reztem, ami t√Ķlem telhet√Ķ, mindent megteszek az√©rt, hogy Budah√°zy h√°rom kiskor√ļ gyermeke v√©gre az √©desapj√°val lehessen.

Na és az éhségsztrájkra felhívó írás végére érek, és látom az aláírást: Toroczkai László. 63 + 1 embert keres, 64 vármegye. Na most, hogy is mondjam? Toroczkai számomra nem igazán a leghitelesebb ember.

Azt√°n tegnap olvastam itt a "figyelmeztet√©s okt√≥ber 23-ra" c√≠m√ļ cikkben az al√°bbit:

"Tegnap meger√Ķs√≠t√©st nyert az is, hogy az √ľgyben Torockai (alias T√≥th, alias Tutschek) vastagon benne van Belzebub j√°t√©k√°ban, s err√Ķl a Budah√°zy peranyag oldalai, mint "bety√°r" el√©g j√≥l meg is eml√©kezik. L√©nyegtelen, mert ett√Ķl m√©g az √°ltala is megvezetettek nem lesznek norm√°lisabbak, s nem is v√°rhat√≥ el egy Zagyv√°t√≥l, hogy felfogja, mennyire belehajtott√°k a dar√°l√≥ba."

Emiatt k√©rn√©m a megalapozott v√©lem√©nyeket. Budah√°zy√©rt, a gyermekei√©rt nagyon sz√≠vesen megyek √©hs√©gsztr√°jkolni, de ezt √©n nem egy b√°rmif√©le csoportosul√°s, √©rdeke, rekl√°moz√°sa,(Toroczkai, 64 v√°rmegye n√©pszer√Ľs√≠t√©se miatt tenn√©m)
# | postaimre postaimre - 2010 10 16 ¦ 17:58:04
Csab√°m, m√©g lesz lehet√Ķs√©ged √©hezni, azt ne kapkodd el! Gyuri nagyon mocskos j√°tszm√°ba keveredett, s m√°r tudnia kell, hogy az √ļn. bar√°tai (Nov√°k, T√≥th-Tutschek) nem kicsit "seg√≠tettek" neki abban, hogy oda jusson, ahol van. Inf√≥im szerint nem az√©rt √ľl, ami√©rt √©s amivel v√°dolj√°k. Sokkal rosszabb a h√°ttere, mint gondoln√°d, s √ļgy fociznak vele √©s √©lnek vissza nev√©vel, ahogy csak a cs√∂v√∂n kif√©r. F√°j√≥ pont ez is, s j√≥ lenne, ha szabadulhatna, csakhogy m√°r r√©gen olyan szerepbe tett√©k, ahol m√°r nem r√≥la, hanem arr√≥l van sz√≥, amit szimb√≥lumk√©nt r√°aggattak. Eszk√∂zz√© v√°lt. Mindent nem szeretn√©k elmondani, ami ide passzol, de fogadd el, hogy az √ľgy nagyon kukacos.
# | Kor√© Kor√© - 2010 10 16 ¦ 17:59:00
Csaba,
Megv√°laszoltad.
# | postaimre postaimre - 2010 10 16 ¦ 22:10:24
Kasar, nem √©rtek hozz√°, de ez valami v√≠znyom√°sos karbon-sz√°las technol√≥gia. A m√ļltkor ilyennel h√ļzattam √°t a Trabantomat √©s Ferrari lett bel√Ķle. Van fen ott ahonnan szedted a vidit p√°r √©rtelmez√Ķ anyag.
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 10 16 ¦ 22:28:36
Imre! Köszi szépen, megértettelek.

√ögy voltam/vagyok ezzel, hogy egy tiszta √ľgy√©rt a lehet√Ķs√©geimhez k√©pest mindent megteszek, annak ellen√©re, hogy az √©n √©letem sem egyszer√Ľ -, de akkor is. Sz√≥val nekem k√ľl√∂n√∂sen √©rz√©keny pontom a gyermek - sz√ľl√Ķ radik√°lis elv√°laszt√°sa.

A rengeteg olvas√≥d t√∂bbs√©g√©hez hasonl√≥an √©n is olyan ember voltam, hogy √©ltem az √©letet, dolgozni j√°rtam, gyereket neveltem, csal√°dot tartottam fenn, azt√°n m√°s lehet√Ķs√©g h√≠j√°n bekapcsoltuk a M√≥zes 1-et, a szaRTL klubot √©s t√°rsait, azt√°n ett√ľk, ami van, a szart. Mindenestre √ļgy √©rzem, hogy engem nem tudott az√©rt megvezetni a TV csatorn√°k √°ltal √∂mlesztett hazug sz ... r, mert nagyon er√Ķsek az alapok, a gy√∂kereim, egy egyszer√Ľ, de nagyon becs√ľletes, erk√∂lcs√∂s csal√°dban nevelkedtem, sz√≥val az ilyen Heti Retkes √©s hasonl√≥ kaliber√Ľ szennym√Ľsorok kezdetekor azonnal csatorn√°t v√°ltottam.

N√©gy √©vvel ezel√Ķtt beleker√ľltem a honi GAZS√ĀGszolg√°ltat√°s mocsk√°ba, b√Ľn√∂z√©s√©be, emiatt tal√°n sokakn√°l t√∂bb tapasztalatom a rendszer mocsk√°r√≥l, b√Ľn√∂z√©s√©r√Ķl, ami term√©szetesen a fej√©t√Ķl b√Ľzlik. Teh√°t a saj√°t b√Ķr√∂m√∂n kereszt√ľl tal√°lkoztam a mocsok, a b√Ľn√∂z√©s egy szelet√©vel a GAZS√ĀGszolg√°ltat√°s ter√ľlet√©n.

Viszont j√≥val kevesebb inform√°ci√≥m van azokn√°l a tisztess√©ges emberekn√©l, akik p√©ld√°ul ebben a mocsokban dolgoztak napi szinten, akik bel√ľlr√Ķl tapasztalt√°k a mocskot, a b√Ľn√∂z√©st.

De amit v√©g√ľlis ki akartam hozni ebb√Ķl az eg√©szb√Ķl, tal√°n sokak nev√©ben: A tiszta, erk√∂lcs√∂s, hiteles embereket keress√ľk, akikben val√≥ban megb√≠zhatunk, akiknek hihet√ľnk, akik nem ilyen-olyan p√°rt√©rdekeket, ilyen-olyan mocskot k√©pviselnek, - vizet pr√©dik√°lva, boriv√°s k√∂zben - , hanem mindenf√©le √©rdek n√©k√ľl a VAL√ďS√ĀGOT, AZ IGAZS√ĀGOT.

Ism√©telten k√∂sz√∂n√∂m ezt a TISZTA HANG√ö weboldalt Imre, √©s a szarzs√°k jelz√Ķt is :D gyakran haszn√°lom a weboldalamon. (Moln√°r F. √Ārp√°d √örnak pedig a "mosl√©k" :D jelz√Ķ√©rt k√∂sz√∂net) A k√©t jelz√Ķ egy√ľttes kombin√°ci√≥ja pedig m√°r fantasztikus, nem ritk√°n haszn√°lom a weboldalam b√Ľn√∂z√Ķire.
# | honvedesku honvedesku - 2010 10 17 ¦ 01:50:21
Kedves Cs. Csaba! Toroczkai √ļr √©hs√©gsztr√°jkja egy
gy√∂ny√∂r√Ľ h√ļz√°s! Ir√≠gyl√©sre m√©lt√≥ az a politikai strat√©giai √©rz√©k, amivel /apuka √°ltal megtervezett/m√≥don, az √©hs√©gsztr√°jkkal legyeng√ľlt habtest√©t nem tudja majd er√Ķdemonstr√°ci√≥ra fel√°ldozni, √≠gy kimarad a letaposand√≥k list√°j√°r√≥l!Ravaszdi mi? Persze egy m√°sik lehet√Ķs√©ge a rendszertelens√©gnek, ha Gyurit 23.-a
el√Ķtt, nagy m√©diacsindaratta k√∂z√∂tt v√©gre hazaengedik, √≠gy az "elsz√°ntakkal szemben"(Orsz√°g
háziak), egy nagy pirospontot érnek el. Mindenki megnyugszik...hogy lám,ha lassan is,de orcsány
m√Ľk√∂dik (joggal?) Sz√≥val ez a Toro eddig mindenb√Ķl kimaradt. Hogyan? H√°t √≠gy... H√°takon!
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 10 17 ¦ 03:03:35
kasar!

Jól mondja Imre ez karbon-dekor-fóliás technika!
L√°togass el ide:
http://vtn-dekor....amenet_A14
http://vtn-dekor....asitas_mTc

Ez a cég foglalkozik ilyennel, biztos akad ott valaki aki el tudja mondani az eljárás elvét!

:)
Jó dekorálást!

:D
# | balu998 balu998 - 2010 10 17 ¦ 04:57:36
Toroczkai az √ľgyn√∂k kvintesszenci√°ja. Minden magyar k√∂teless√©ge elkasz√°lni az √ļton.
# | Magy1 Magy1 - 2010 10 17 ¦ 09:32:16
Balu!

De el√Ķtte elk√ľldj√ľk l√°bat mosatni Kolont√°rra, majd betessz√ľk a "mi" aut√≥nkba √©s √ļtj√°ra engedj√ľk F√≥t fel√©!
Ha pedig az árokban kötne ki, megmagyarázzuk neki, hogy azért lehetett, mert nem óvakodott a részeg autóSTOHL.
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 10 17 ¦ 20:36:17
Kedves Imre és Többiek!

Köszönöm szépen a válaszaitokat.

Attól már nagyon rég távol állok, hogy a kereskedelmi és közszolgálatinak mondott médiákból vegyem a híreket, a valóságot. Attól is nagyon távol állok legalább 15 éve, hogy megtévesszenek ilyen-olyan pártok (még a Jobbik se) tehát nagy ívben letojom a pártokat, a gyermekded hatalmi játékaikat, a szavazásokat.

Sz√≥val az inform√°ci√≥kat t√∂bbnyire a net n√©h√°ny oldal√°r√≥l pr√≥b√°lom meg √∂sszeszedni, de m√©g ott is sok esetben nagyon ellentmond√°sos inform√°ci√≥k jelennek meg magukat nagyon nemzetinek vall√≥ oldalakr√≥l is, sz√≥val nem k√∂nny√Ľ eligazodni - de gondolom ezzel nem vagyok egyed√ľl.

A tiszta √ľgyek√©rt nagyon sz√≠vesen ki√°llok a lehet√Ķs√©geimhez k√©pest, de abb√≥l m√°r r√©g kin√Ķttem, hogy ilyen-olyan h√°ts√≥, alattomos sz√°nd√©k√ļ (p√©nz √©s hatalom√©hess√©g) dolgokhoz adjam a nevemet, szem√©lyemet.

Emiatt is k√©rtem ezen a tiszta, igaz weboldalon (H√°la Imr√©nek) tan√°csot a sz√°momra nem t√ļl hiteles Toroczkai √°ltal beharangozott √©hs√©gsztr√°jk kapcs√°n.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 1.03 mŠsodperc
83,043,455 egyedi lŠtogatů