Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Oroszország összefogott az USA-val a heroinkereskedelem ellen

Az orosz és amerikai titkosszolgálatok nagyszabású kábítószer-ellenes akciót valósítanak meg Afganisztánban – jelentette a kábítószerforgalom-ellenõrzõ szövetségi szolgálat igazgatója, Viktor Ivanov. Az akció célja az afganisztáni heroin-laboratóriumok megsemmisítése.
Moszkva és Washington kábítószer-ellenes együttmûködése másfél évvel ezelõtt szemmel láthatólag felélénkült. Viktor Ivanov értesülései szerint az amerikai kollégák komolyan aggódni kezdtek, amikor kiderült, hogy az afganisztáni „fehér halált” már az USA területén terjesztik. A CIA elismerte: Amerikában mintegy 2 millió heroinfogyasztó él. Ez impulzust adott a közös aktív fellépésre. Az elsõ közös orosz-amerikai titkosszolgálati akciót 2010 októberében rendezték meg. Akkor négy droglaboratóriumot semmisítettek meg Afganisztán területén. 2011-ben szintén több sikeres akciót valósítottak meg Afganisztánban, amelyek eredményeként több tonna drogot semmisítettek meg.

Arról, hogy mi történik napjainkban, Viktor Ivanov nyilatkozott azOroszország Hangjának.

„Jelenleg nagyszabású akciót rendezünk olyan egyes laboratóriumok felszámolása céljából, amelyekrõl Oroszország szerzett adatokat. Részletekbe egyelõre nem bocsátkozhatok. Azt hiszem, az eredményekrõl májusban értesülhetünk Oroszország és az USA közös kábítószer-terjesztés elleni ülésén, amelyikre Szentpétervárott kerül sor.”

Viktor Ivanov elmondta, hogy már négy közös akciót rendeztek az amerikaikkal. Egy nagyobbat és három kisebbet. Az akciók eredményeként felszámolták az Afganisztánból Oroszországba vezetõ kábítószer-kereskedelmet. Moszkva megyében, Tádzsikisztánban, Afganisztánban tartóztattak le szállítókat.

Jelenleg folyamatban van az ázsiai fedõnevû akció, amelynek keretében megfigyelés alatt tartják az orosz, afgán és európai bankokba érkezõ pénzeszközöket, amelyek drogkereskedelembõl származnak.

Moszkva és Washington együttmûködése a drogkereskedelem elleni harc terén kézzelfogható eredményre vezet, azonban korai állítani, hogy a szolgálatok munkája simán folyik. A két ország drogrendõrei még csak alakítják az együttmûködést. Azonkívül erõfeszítéseik nyilván elégtelenek. El kell érni, hogy az Európai Unió tagországai és Afganisztán szomszédjai is bekapcsolódjanak a munkába.

Link

Hozzszlsok

# | Karahun Karahun - 2012 04 20 ¦ 21:34:51
Jó vicc. pont a Cia-Moszad fogja felszámolni az ültetvényeket.
Úgy látszik a lengyelek is mozgolódnak. Az Auchan ügynek reméljük lesz folytatása
# | zafir zafir - 2012 04 21 ¦ 01:12:37
en.rian.ru/images/15816/18/158161896.jpg
Jó tét helyébe jót várj!- alapon. Most már van a Nato által használható reptér a Volga partján nem hadianyag szállításokra. Ez mák nem az. A komák most közösen arathatnak.
Ez a biznisz is olyan mint a gruppen6, nem szabad kimaradni belõle.
És éppen most jött ez a hír, Marie-Juana napján, mert tegnap.04. 20-án ünnepelte ezt É-Amerika és néhány ország.
http://www.newsru...j_102.html
# | jocman jocman - 2012 04 21 ¦ 08:34:36
Kara.
Véletlenül nem CIA-FSZB párost akartál írni? Lehet, hogy a hadsereg eurázsiai érdekeket véd, de a FSZB mégis atlantista? (csak egy gondolat) bohóc
# | joekaponya joekaponya - 2012 04 24 ¦ 10:13:25
igen az antlantistak kezdenek gyengûlni. az eurazsia i rend pedig erõsõdõben van igy meg kezdtek a hatter haTLOMMAL EGYÛTTa takaritast

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.62 msodperc
83,043,531 egyedi ltogat