Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Feljelentés hazaárulás vádjával

Napl√≥Olyan nehezen veszem r√° magam az √≠r√°sra, pedig a ked√©lybetegs√©gem sem √ļjult ki √©s a l√ļdtalpamat is bakancs-k√ļr√°val kezelem. Az ujjaim nem klavia-t√ļr√°ra, tor-t√ļr√°ra v√°gynak, hanem bevet√©sre. Fegyver ut√°n s√≥v√°rognak, ez m√°r eg√©szen biztos √©s nincs kedvem k√ľzdeni ellene. T√©r√ľl√∂k-fordulok √©s azon kapom magam, hogy bicsk√°m nyitva, ahogy a sz√≠vem is nyitottan k√∂ny-vezik. Hamarosan el kell indulni mindenkinek. Elk√∂sz√∂nni √©s nem t√©rni haza addig, am√≠g egyetlen zsid√≥f√©reg, cig√°ny √©s hitv√°ny „magyar” a tiszta leveg√Ķt sz√≠vja. Tegnap egy volt rend√Ķr-koll√©g√°val besz√©lgetve kaptam ind√≠ttat√°st, hogy fegyvert kell beszerezni. Eddig halogattam, de meggy√Ķz√∂tt, hogy talpig vasban kell elindulni. Kezdetnek egy MP5-√∂s √©s egy Glock19-es megteszi √©p√ľletharc√°szathoz is. Megk√©rdem a TEK-et, hogy adn√°nak-e k√∂lcs√∂nbe, vagy el kell venni t√Ķl√ľk? Mint kider√ľlt, a zsid√≥k most 100 doll√°r/darab √°ron juthatnak AMD-hez, a k√∂zpont fegyver-rakt√°rakb√≥l. Csak juthat most m√°r nek√ľnk is p√°r fegyver, hogy a zsid√≥inv√°zi√≥t ne puszta k√©zzel fogadhassuk. Igaz NBH? "A tetves zsid√≥ qrva any√°tokat!"- s akkor m√©g „√©let-menet-szer√Ľen” fejeztem ki magam. Link


Na, ha valaki tud jut√°nyosan fegyvert √©s l√Ķszert, akkor valahogy √©rtes√≠tsen, de azt kik√∂t√∂m, hogy kiz√°r√≥lag nemzetv√©delmi szempontokra √©s demokratikus felhaszn√°l√°ssal vehetek √°t ilyesmit a szolg√°latok tudt√°val. T√Ķrk√©seket nagyobb t√©telben m√°r elkezdtem int√©zni, abb√≥l jut majd m√°snak is, de ha az AMD-s zsid√≥ sz√°ll√≠tm√°nyokb√≥l leesne p√°r rekesz vas √©s hozz√° l√Ķszer, annak is van m√°r helye. Nyugi semmilyen tenor-t√°mad√°sr√≥l sz√≥ sem lehet, csakis az ellens√©g likvid√°l√°s√°hoz sz√ľks√©ges el√Ķk√©sz√ľletek ezek, mindenf√©le gy√Ľl√∂let √©s √©rzelem n√©lk√ľl, jogos √∂nv√©delemt√Ķl vez√©r-elve. Ahogy azt a zsid√≥f√©reg-hende itt is kik√∂h√∂gi, n√°lam is csak az elavult technik√°t kell lecser√©lni, de nem p√°r √©v m√ļlva, hanem nagy sebess√©ggel.

Teljesen √ļjra kell fegyverezni a honv√©ds√©get

Halaszthatatlann√° v√°lt a magyar hader√Ķ √ļjrafegyverz√©se – mondta a honv√©delmi miniszter h√©tf√Ķ kora reggel az MR1-Kossuth R√°di√≥ 180 perc c√≠m√Ľ m√Ľsorban. Hende Csaba szerint a k√∂vetkez√Ķ t√≠z √©vben a honv√©ds√©g hadfelszerel√©s√©nek minden ter√ľlet√©t √©rintik majd a fejleszt√©sek. Hozz√°tette, hogy a fejleszt√©sek 2016 ut√°n kezd√Ķdhetnek el.

„Sajnos az elm√ļlt j√≥ n√©h√°ny √©vben a honv√©ds√©g m√©lyen alulfinansz√≠rozott volt, √©s annyira el√∂regedett az eszk√∂zparkja, fegyverzete – n√©h√°ny kiv√©telt√Ķl eltekintve –, hogy halaszthatatlann√° v√°lt az el√Ķtt√ľnk √°ll√≥ t√≠z √©vben a teljes √ļjrafegyverz√©se” – mondta a miniszter.Link


A volt rend√Ķrkoll√©ga meger√Ķs√≠tette, hogy a szigetszentmikl√≥si kapit√°nys√°g is z√∂m√©ben maffi√≥z√≥kb√≥l √°ll, kev√©s alacsonyabb beoszt√°s√ļ kiv√©tellel, √≠gy az eg√©sz √°llom√°ny a leveg√Ķbe ehet r√∂p√≠teni, √ļgy, ahogy van, a csepelivel egyetemben. Ezek zsid√≥-cig√°ny protektor√°tusok √©s nem kell vel√ľk sokat sz√Ķr√∂zni, mondja a „bennfentes”. H√°t √©n nem is tudom. J√≥ lenne mindegyiknek belen√©zni a szem√©be, miel√Ķtt az agya kiloccsan a kapt√°r-kockak√∂v√©re. Az √©p√ľlet nem √°rtott, azt majd Tuva „s√°m√°n” megtiszt√≠tja, miut√°n a sok maffi√≥z√≥ hull√°inak nyom√°t min√Ķs√©gi Karcher g√Ķztiszt√≠t√≥kkal a „takar√≠t√≥k” kisik√°lj√°k.

Link

Persze azt√°n j√∂hetnek sorj√°ban a b√≠r√≥s√°gok, √ľgy√©szs√©gek kitakar√≠t√°sa is, de ezt m√°r sem a b√≠r√≥k, sem az √ľgy√©szek nem kell, hogy meg√©lj√©k. Az √∂sszes zsid√≥t a m√©di√°b√≥l, a gazdas√°gb√≥l, az √∂sszes hatalmi √°gazatb√≥l, t√∂rv√©nyhoz√°sb√≥l ki kell takar√≠tani √©s ebben , ha j√≥l sejtem m√°r maga a Mossad-CIA is partner. Nem v√©letlen vonulhattak be az USA katon√°k Izraelbe √©s nem v√©letlen nyer teret n√°lunk sem az orosz √©s egyre jobban nyomul a t√∂r√∂k √©s is k√≠nai is el√©g morcos. Persze err√Ķl a zsid√≥-m√©dia √°ltal altatott magyarnak fogalma sincs. Ugyan a cig√°nyoknak van, de √Ķk is zsid√≥-vez√©reltek, s akinek nem t√Ľnik fel, hogy a „hirtelen” felduzzadt zsid√≥l√©tsz√°m is magyargy√Ľl√∂l√Ķ ostoba f√©rgek hada, az azt hiszi, hogy ezek tiszt√°ban vannak a j√∂v√Ķj√ľkkel. Itt a j√∂v√Ķj√ľk, tess√©k csemeg√©zni! Annyit az√©rt v√°ltozott a dolog Hitler √≥ta, hogy a szabadk√Ķm√Ľvesek m√°r lebuktak, √≠gy t√©nyleg meglesz a holokausztotok !

Magyar zsid√≥ NINCS, sem „j√≥ zsid√≥” ez m√°r kider√ľlt. Csak a k√©tked√Ķknek aj√°nlom Proh√°szka Ottok√°r p√ľsp√∂k √∂r√∂k √©rv√©ny√Ľ, ide vonatkoz√≥ gondolatait!

Most tekints√ľnk el att√≥l, hogy sz√°mos feljelent√©sem, bejelent√©sem van m√°r az NBH-n√°l rend√Ķrseggekn√©l, √ľgy√©szi zsid√≥ parazit√°kn√°l, ahol a CAHAL magyarorsz√°gi megsz√°ll√°s√°t, a mossad-cia tev√©kenys√©g√©t, a parlamenti √∂sszes zsid√≥ p√°rt zsid√≥ gy√∂ker√©t elemezgetem, arr√≥l teszek sz√≥t √©s tan√ļs√°got, hogy a cig√°nyokat √Ķk mozgatj√°k √©s nemzet√ľnket t√©pik, szaggatj√°k, gyal√°zz√°k, mik√∂zben megsz√°llnak √©s „magyark√©nt” k√©pmutatnak a m√©di√°ban, az oktat√°sban √©s minden „√°llami” vezet√Ķi, multinacion√°lis ir√°ny√≠t√≥i, jogv√©d√Ķnek mondott √©s egy√©b civil szarvez√Ķd√©sekben. A zsid√≥ holokausztoz√°sa, hazudoz√°sa, n√©pny√ļz√°sa m√°r r√©gen igazoltt√° teszi, hogy minden nemzet √∂sszefogva v√©gre kiirtsa ezt a parazita organizmust.

A legut√≥bbi „b√©kamenet”-ben tan√ļs√≠tott provokat√≠v n√°ci-fasiszta zsid√≥ viselked√©s√ľk, izraeli z√°szl√≥, mint idegen hatalmi jelk√©p magamutogat√°sa a parlamenti zsidajok akt√≠v r√©szv√©tel√©vel igazolta, hogy eddigi megl√°t√°saink hely√©nval√≥ak voltak. Csak eml√©keztet√Ķnek √°lljon itt az al√°bbi k√©p, T√©gl√°s P√©ter kiskunhalasi √ľgy√©szr√Ķl, b√°r erre sem reag√°ltatok eddig: Link


No nem véletlen jutott eszembe és nem is a betelepített 60 ezer CAHAL-os zsidó katona, sem a tervezett inváziójuk miatt, hanem a pofátlanságuk okán. Pár napja ez a levél érkezett hozzám, lehet, hogy megcsonkítva, de most ez mellékes.

Tisztelt Posta Imre!

A http://www.postaimre.net/ honlapon a 2012.04.16 14:25-√∂s √°llapot szerint szerepel Kallos Bea a Magyar T√°virati Iroda (MTI) fot√≥sa √°ltal k√©sz√≠tett, a M√©diaszolg√°ltat√°s-t√°mogat√≥ √©s Vagyonkezel√Ķ Alap (MTVA) tulajdon√°t k√©pez√Ķ D__KB20120415066 sorsz√°m√ļ (mell√©kletk√©nt csatolt) fot√≥. A fot√≥ k√∂zz√©t√©tel√©hez sem az MTI sem az MTVA nem j√°rult hozz√°, annak k√∂zz√©t√©tel√©hez semmilyen m√≥don nem

adott enged√©lyt. Fot√≥inkat kiz√°r√≥lag a felhaszn√°l√°si felt√©telek elfogad√°sa ut√°n teheti b√°rmely felhaszn√°l√≥ k√∂zz√©. √Ėn √©s honlapja sem az MTI sem az MTVA szerz√Ķd√∂tt vagy megrendel√Ķ partnerei k√∂z√∂tt nem szerepel! A fot√≥ felhaszn√°l√°s√°ra nem kapott enged√©lyt! Mindemellett a felhaszn√°l√°s m√≥dja is jogs√©rt√Ķ!

Az MTI √©s MTVA kifejezetten tiltja, hogy fot√≥it a fot√≥n szerepl√Ķ tartalommal √©s/vagy a k√≠s√©r√Ķ sz√∂veg mondanival√≥j√°val ellent√©tes sz√∂vegk√∂rnyezetbe helyezze a fot√≥t felhaszn√°l√≥! Mindemellett a felhaszn√°l√°s m√≥dja szem√©lyis√©gi jogokat is s√©rt!

Mindezekre tekintettel felszólítom, hogy haladéktalanul távolítsa el az érintett fotót a www.postaimre.net honlapról!

Amennyiben ak√°r az MTI-t vagy az MTVA-t b√°rmilyen erk√∂lcsi vagy anyagi k√°r √©rte vagy √©ri a jogosulatlan felhaszn√°l√°ssal kapcsolatban, √ļgy az marad√©ktalanul az √Ėn felel√Ķss√©ge!


Kérem azonnali intézkedését!


Üdvözlettel:

Szente Kriszti√°n

vezet√Ķ jog√©rt√©kes√≠t√Ķ

MTI Fotóértékesítés

Tel.: +36 1 441 9079

Fax: +36 1 202 0244
Mobil: +36 30 211 31 27
szente.krisztian@mtva.hu
1016 Budapest, Naphegy tér 8.
MTVA
ARCH√ćVUM √ČS TARTALOMKERESKEDELMI IGAZGAT√ďS√ĀG


A zsidó meg az erkölcsi kár? Hová guruljak a kacagástól és még "magyar" cégnél is teszik mindezt, álcázva. De remek!

A m√©diazsid√≥k nem nyugodhatnak ezt Breuer √≥ta tudjuk, √°m, ha m√°r nemzetbiztons√°gr√≥l, a zsid√≥ inv√°zi√≥r√≥l van sz√≥, akkor tegy√ľk √©rdekesebb√© a dolgot √©s lefoglalom az eml√≠tett k√©pet, mint b√Ľnjelet.
Link

Tisztelt mocskos „magyar” zsid√≥ rend√Ķrs√©g √©s √ľgy√©szs√©g, no meg b√≠r√≥s√°g, k√©rem fogadj√°k szeretettel ezt az igazol√≥ bizony√≠t√©kot, hogy vonaglott egy kirekeszt√Ķ zsid√≥-horda a „magyar” zsid√≥ „politikum” v√©dn√∂ksegge alatt √©s olyan z√°szl√≥ alatt, amely szimb√≥lum m√°ra m√°r k√∂ztudottan haza√°rul√°s b√Ľncselekm√©ny√©nek „t√©ny√©t” is kimer√≠ti, nem csak az √∂nk√©nyuralmi jelk√©pk√©nt val√≥ cionista nemzetirt√≥, az emberis√©g ellen elk√∂vetett b√Ľnei, a holokausztos hazudoz√°sa √©s egy f√ľggetlennek mondott √°llamon bel√ľli szervezked√©s, terror-akci√≥k v√©grehajt√°sa √©s az alkotm√°nyos rend megd√∂nt√©se ok√°n. Nem k√©rem, de term√©szetes, hogy a Szente-len n√©ven fut√≥nak √©s a t√∂bbi mocsok zsid√≥nak az MTI-n√©l √©s MTA-n√°l √©s a b√°rmely „magyar” int√©zm√©nyn√©l a haza√°rul√°s meg√°ll √©s m√©g csak r√°galmazni sem lehet √Ķket, mert √∂nmaguk vallanak nap, mint nap sz√≠nt.

A Btk. √≠gy hat√°rozza meg a haza√°rul√°s b√Ľncselekm√©ny√©t:

144.¬ß. (1) Az a magyar √°llampolg√°r, aki abb√≥l a c√©lb√≥l, hogy a Magyar K√∂zt√°rsas√°g f√ľggetlens√©g√©t, ter√ľleti √©ps√©g√©t, vagy alkotm√°nyos rendj√©t s√©rtse, k√ľlf√∂ldi korm√°nnyal vagy k√ľlf√∂ldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, b√Ľntettet k√∂vet el, √©s √∂t √©vt√Ķl tizen√∂t √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
(2) A b√ľntet√©s t√≠z √©vt√Ķl tizen√∂t √©vig terjed√Ķ vagy √©letfogytig tart√≥ szabads√°gveszt√©s, ha a haza√°rul√°st
a) s√ļlyos h√°tr√°nyt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) h√°bor√ļ idej√©n
d) k√ľlf√∂ldi fegyveres er√Ķnek beh√≠v√°s√°val vagy ig√©nybev√©tel√©vel k√∂vetik el.
(3) Aki haza√°rul√°sra ir√°nyul√≥ el√Ķk√©sz√ľletet k√∂vet el, b√Ľntett miatt egy √©vt√Ķl √∂t √©vig, h√°bor√ļ idej√©n k√©t √©vt√Ķl nyolc √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
A b√Ľncselekm√©ny jogi t√°rgya Magyarorsz√°g alkotm√°nyos rendje, f√ľggetlens√©ge, ter√ľleti √©ps√©ge. Alkotm√°nyos rend fogalm√°n √©rtj√ľk az alkotm√°nyt, az alkotm√°nyban foglalt elveket √©s int√©zm√©nyeket, valamint az azok zavartalan m√Ľk√∂d√©s√©hez f√Ľz√Ķd√Ķ √©rdeket.

Min√Ķs√≠t√Ķ k√∂r√ľlm√©nyek
- S√ļlyos h√°tr√°nyt okozva – itt a nemzetnek okozott s√ļlyos h√°tr√°nyt kell √©rteni.
√Āllami szolg√°lat vagy hivatalos megb√≠zat√°s felhaszn√°l√°s√°val – ez lehet saj√°t vagy m√°s szem√©ly szolg√°lat√°nak a felhaszn√°l√°sa.
- H√°bor√ļ idej√©n – rendk√≠v√ľli √°llapot, valamint az alkotm√°nyos rend megd√∂nt√©s√©re vagy a hatalom kiz√°r√≥lagos megszerz√©s√©re ir√°nyul√≥ fegyveres cselekm√©nyek, tov√°bb√° az √©let- √©s vagyonbiztons√°got t√∂meges m√©retekben vesz√©lyeztet√Ķ, fegyveresen vagy felfegyverkezve elk√∂vetett s√ļlyos er√Ķszakos cselekm√©nyek miatt elrendelt sz√ľks√©g√°llapot.
- K√ľlf√∂ldi fegyveres er√Ķ – k√ľlf√∂ldi korm√°ny fegyveres test√ľlete, zsoldosok stb.


Mik√∂zben a rend√Ķrs√©g a magyarokat vegz√°lta, szok√°sa szerint √©n egyre indokoltabbnak v√©lem a v√©tlen magyar lakoss√°g felfegyverz√©s√©t √©s a rendrak√°s megkezd√©s√©t a zsid√≥k egyszer √©s mindenkorra t√∂rt√©n√Ķ v√©gleges, demokratikus kiirt√°s√°hoz, amely nemzetk√∂zi √∂sszefog√°ssal m√°r kor√°bbi t√°j√©koztat√°saimban is eml√≠tett m√≥don szerencs√©re kialakul√≥ban van.

A mai „magyar” m√©dia zsidajainak likvid√°l√°sa ebben a szellemben elker√ľlhetetlen √©s ha m√°r az izraeli mocskos zsid√≥k 40%-a retteg a holomicsod√°t√≥l, akkor j√≥l teszi, de m√©g nem el√©g.

NBH, kezdhetitek a takar√≠t√°st, de hulla hegyeket akarok l√°tni a vezet√Ķitek k√∂zt, az nni-n√©l, TEK-n√©l √©s a t√∂bbi hatalmi √°gazatban, s j√≥ lenne, ha nem kellene p√©nzt adni egy j√≥ kis vasra, mert van m√°shol is helye, egy rend√Ķr√Ķrs√∂t meg k√°r lenne kiirtani √©rte. Alkalom dt√°n erre kanyarhatn√°tok a kamer√°k, mikrofonok karbantart√°sa ok√°n √©s p√°r nem regisztr√°lt vasat letehettek a kert v√©g√©ben, hogy v√©letlen megtal√°ljam. Van r√° m√©g jelentkez√Ķ a c√©lpontokat meg ti is pontosan ismeritek m√°r. Nyugi a Mossad tudja m√°r, hogy bukta van, az FSZB megfektette √Ķket, de a java m√©g most j√∂n √©s Isten ments, hogy kimaradjak a s√Ľrej√©b√Ķl.

M√©g valami! Sz√≥ljatok m√°r ennek az idi√≥ta zsid√≥ Erd√Ķ P√©ternek, hogy ne antiszemit√°zzon m√°r annyit, mert ha nem tudn√°, de a kereszt√©nys√©g zsid√≥ kre√°lm√°ny √©s maga J√©zus is antiszemita volt a sz√≥ zsid√≥-antip√°tia jelent√©se √©rtelm√©ben. Ez a patk√°ny √ļgy t√Ľnik, hogy Rat-zinger nyomdokaiba akar kaparni, de legyen meg az √Ķ akarata!
Jézus a zsidókhoz

"A s√°t√°n az aty√°tok, √©s aty√°tok kedv√©re igyekeztek tenni, aki kezdett√Ķl fogva gyilkos, nem tartott ki az igazs√°gban, mert nincs benne igazs√°g. Amikor hazudik, mag√°b√≥l mer√≠ti, mert hazug, √©s a hazugs√°g atyja."

(János evangéliuma 8.44)√Čn tudom, hogy nem lesz ennek sz√©p v√©ge √©s ami most van m√°r jogilag nem lehet kezelni, mert Magyarorsz√°gon megsz√Ľnt r√©gen, h√°la a zsid√≥ mocskoknak, akik m√°r a zsid√≥k k√∂zt is k√ľl√∂nbs√©get tesznek.Minda Zoli
Link

Link

Utolsó két óra:
Link
Ugyanez YouTube-on:
Link

Link
Link

LinkSzerintem nem lehet t√∂bb k√©rd√©s! Hamarosan elkezd√Ķdhet az √∂ld√∂kl√©s! Fel vagytok r√° k√©sz√ľlve? Nem kaptok √°m fizet√©st √©rte, viszont meg lesz fizetve nektek!A m√©dia m√°r tudja, mert horrort csin√°l m√°r egy √©ve a h√≠rad√≥nak nevezett szerkesztett, f√©lelem-gerjeszt√Ķ m√Ľsoraiban, a holokamuz√°s√°val, magyargy√Ľl√∂let√©vel, t√∂rt√©nelem-hamis√≠t√°s√°val. Benneteket sim√°n fel√°ldoz a CAHAL, erre vagytok j√≥k, semmi m√°sra, csak a magyar lakoss√°g terroriz√°l√°s√°ra, b√≠rs√°gol√°sra.

Link

Link

Tudom, hogy benneteket nem √©rdekel, de egyre t√∂bben j√∂nnek r√°, hogy benn√ľnket sem szabad √©rdekeljetek, hanem meg kell oldani benneteket, mint ahogy a seb√©sz oldja meg a vakb√©l elt√°vol√≠t√°s√°val a v√©gzetes √°llapotot. Bizony√≠t√©kokat a www.postaimre.net oldalon annyit tal√°ltok, amennyit nem sz√©gyelltek, de ezt eddig is tudt√°tok, hisz az orrotok el√© tettem. √ćg√©rem, nem lesz ez m√°r sok√°ig √≠gy! „A nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥dik!”

Posta Imre


feladó: bubó doki doki.bubo@gmail.com
címzett: bac.fou@mku.hu;
bar.fou@mku.hu;
bek.fou@mku.hu;
baz.fou@mku.hu;
cso.fou@mku.hu;
fej.fou@mku.hu;
fov.fou@mku.hu;
gms.fou@mku.hu;
hab.fou@mku.hu;
hev.fou@mku.hu;
jns.fou@mku.hu;
kom.fou@mku.hu;
kny.fou@mku.hu;
nog.fou@mku.hu;
pes.fou@mku.hu;
som.fou@mku.hu;
sza.fou@mku.hu;
tol.fou@mku.hu;
vas.gou@mku.hu;
ves.fou@mku.hu;
zal.fou@mku.hu;
okri@okri.hu;
brfk@budapest.police.hu;
Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat ;
info@mku.hu;
katonai f√Ķ√ľgy√©sz ;
Katonai Biztons√°gi Hivatal ;
Nemzetbiztons√°gi Hivatal ;
Police in Hungary ;
Katonai Felder√≠t√Ķ Hivatal ;
Kov√°cs Tam√°s ;
TV2 Közönség ;
mti@mti.hu;
Izrael Nagykövetsége ;
Orb√°n Viktor ;
Angol Nagykövetség ;
Amerikai Nemzetbiztons√°gi Hivatal ;
mazsihisz@szeretetkh.datanet.hu;
ruskons@euroweb.hu;
embiran@iranembassy.hu;
szente.krisztian@mtva.hu
d√°tum: 2012. √°prilis 18. 15:36
tárgy: Feljelentés hazaárulás vádjával
k√ľld√Ķ: gmail.com

HozzŠszůlŠsok

# | Varuna Varuna - 2012 04 18 ¦ 19:23:37
Ha m√°r Imre a titkosszolg√°latokat eml√≠ted az MI-5 fogja a 100 nap m√ļlva indul√≥ XXX. londoni olimpi√°t biztos√≠tani. Vajon mit v√°rhatunk t√Ķl√ľk? Honnan ismer√Ķs ez a piramis √©s szem...? T√°n ugyanaz a csapat mint az √≥ce√°n t√ļlpartj√°n? ja igen kukkoljuk csak

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/MI5.jpg

(√Črdemes megn√©zni a r√≥mai sz√°mokat √©s a t√∂bbit, meg fogunk lep√Ķdni mennyi mindent k√≥doltak a kor√°bbi c√≠mer√ľkbe.)
# | S√∂veg S√∂veg - 2012 04 18 ¦ 19:34:07
Csak tudn√°m milyen honv√©ds√©gr√Ķl besz√©l??? Van nek√ľnk olyan???Mi van?

Ennél szebben és pontosabban fogalmazni sem lehetett volna! Minden elismerésem Imre!!!Grin
# | postaimre postaimre - 2012 04 18 ¦ 19:36:26
Varuna amit mondasz , az ez esetben nem v√°lt ki bel√Ķlem k√©ts√©get. Panarin prof mindig is r√°juk hivatkozik, mint f√Ķ h√°tt√©rhatalmi kavar√≥egys√©gre, nem a CIA-ra √©s a Mossadra. Nem √©n akartam felvetni √≠gy a dolgot, mert √≠gy is sok "√∂sszeesk√ľv√©sbe" ment√ľnk bele. Panarin eddig m√©g nagyon koherens volt sz√°momra. √Črzem, hogy nem mell√© besz√©l√©sr√Ķl van sz√≥ √©s ez a mocsok angolsz√°sz zsid√≥ banda van a legm√©lyebben ebben a s√°t√°nista szm√∂tyiben.
# | spartakusz spartakusz - 2012 04 18 ¦ 19:49:44
Fegyvert kérek érted!?

szer-e-tett:

spari:
ui : csak tömören...
bohócbohócbohócbohóc
# | postaimre postaimre - 2012 04 18 ¦ 19:54:56
feladó: bubó doki
címzett:
d√°tum: 2012. √°prilis 18. 18:51
tárgy: Fwd: Feljelentés hazaárulás vádjával
k√ľld√Ķ: gmail.com

Slom√≥, a mutatv√°ny hamarosan megbukik! Antiszem√©tizmus, meg holotagad√°s? Mondd, ti nem r√∂h√∂gt√∂k a sok zsid√≥ marh√°n, aki beveszi ezt a m√≥zesi maszlagot, talmudot √©s azt a sok baroms√°got, amivel trakt√°lj√°tok √Ķket? T√©nyleg nincs k√∂ztetek egyetlen egy √©rtelmes humanoid sem? M√°r csak az√©rt, mert az eg√©szen biztos, hogy nem a homo sapiens sapiens fajt√°hoz tartoztok. Sz√≥lhatn√°l az itt l√©v√Ķ t√∂bb t√≠zezer CAHAL-osr√≥l is, meg az atomcuccosr√≥l is nagyfi√ļ! Persze nem k√∂telez√Ķ, mert ett√Ķl m√©g sokan tudjuk √©s azokon a helyeken is, ahol sz√°m√≠t. Birobidzs√°nban meg van m√°r a helyed? Jobban j√°rsz, ha pakolsz √©s utat mutatsz a f√©reg-gy√ľlekezetnek, mert itt megd√∂gletek mind egy sz√°lig!

Utolsó figyelmeztetés volt!

Posta Imre

http://postaimre....

Spari, √©rtelek! Sokat fejl√Ķdt√©l, gratula! Addig gyakorolj T√Ķrrel, k√©ssel! J√≥l rejthet√Ķ, csendes!

Söveg a cahalról beszélt ez a féreg. Szeretnék már focizni a fejével!
# | Varuna Varuna - 2012 04 18 ¦ 20:33:15
Hasonl√≥k√©ppen gondolom, a sz√°lak mindig oda vezetnek a City of London-ba. Kiz√°rt hogy v√©letlen√ľl ker√ľlt elrejt√©sre a c√≠mer√ľkbe h√°romszor is a 2012-es √©vsz√°m. M√°r t√∂bb sz√°z √©v √≥ta kisakkozt√°k ezt.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/20/Coat_of_Arms_of_The_City_of_London.svg/243px-Coat_of_Arms_of_The_City_of_London.svg.png

Szerintem egy-k√©t piszkos bomba sim√°n a betonba lehet m√°r √∂ntve robbant√°sra k√©szen, r√°ad√°sul az olimpia ter√ľlet√©n (Greenwich 0 hossz√ļs√°gi fok) t√∂bb Ley- √©s Szent Gy√∂rgy vonal csoportosul amelyek l√©nyeg√©ben a F√∂ld f√Ķ meridi√°n rendszerei √©s ezeken kereszt√ľl a k√∂z√∂s (morfogenetikus) tudat mez√Ķkre (ez emberis√©gre) lehet hatni. Megfejelve ezt azzal hogy a Templom hegyt√Ķl (Jeruzs√°lem) "v√©letlen√ľl" 1948 tengeri m√©rf√∂ldre van a helysz√≠n (ekkor volt legut√≥bbi a XVI. londoni olimpia, XVI. Benedek - 111. p√°pa, 1948 m√°jus 14: Izrael alap√≠t√°sa londoni √©rdekelts√©gek √°ltal; olimpiai log√≥ "2012" -> "ZION"; RAND Corp. USAF; 4.8 gramm Au = 0.169 uncia = 24 kar√°t -> X, 6666 -> 12960 Y-Ear...; 1984: Orwell - London... ...), az 1776-ot nem is eml√≠tve amivel tele vannak a k√Ķm√Ľves jelk√©pek √©s a jelenlegi olimpiai arculat is. (ONE WTC - New York 1776 l√°b; 2x888 (IESOS) = 1776=21/12 -> "U" -> "double U" - W - Wen-lock, UK - "j√ļk√©j" "You are the Key"...)

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Temple_mount.JPG/280px-Temple_mount.JPG

www.pakalertpress.com/wp-content/uploads/2011/06/4354063561_c65438f881.jpg

www.ahrimangate.com/Image3.gif

A Gol√°n-fenns√≠kon l√©v√Ķ Mount Hermon (ahol egykoron az elit landolt √Ľrhaj√≥ikkal) 2012 tengeri m√©rf√∂ldre van (33.33 √Č.sz√©l Greenwich) √©s ugyanennyire a kor√°bbi p√°rizsi meridi√°nt√≥l az Arag√≥t√≥l (K.hossz. Greenwich +2.33 fok; 33.3+33.3=666, 6666...) Ezeket vajon ki m√©rte ki ilyen pontoss√°ggal a s√∂t√©t k√∂z√©pkorban amikor a F√∂ld is lapos volt hivatalosan vagy az √Ķskorban amikor szak√≥c√°kkal j√°rtunk (√°ll√≠t√≥lag)?

Mi√©rt van ugyanez a Szent Koron√°n √©s a magyar sz√°mneveinkbe is rejtve? Vajon v√©letlen√ľl j√∂tt ki √≠gy a l√©p√©s hogy pont a 30. (XXX -> 666 -> 2160 √©v) olimpia lesz Londonban? Vagy √≠gy id√Ķz√≠tett√©k m√°r 1896-ban amikor elindult az eg√©sz 4 √©venk√©nt cirkusz a n√©pnek? ... pihi
# | monguzking monguzking - 2012 04 18 ¦ 20:51:48
Nyugalom m√©g nem j√∂tt el az fegyveres felkel√©s ideje nem az√©rt mert nem lenne ideje hanem mert az√©rt mert magyarok vagyunk √©s k√∂zfelfog√°sal szemben az magyar nem harcos n√©p hanem nagyon is b√©k√©s mondhatni birka csak v√©gsz√ľks√©g eset√©n fog fegyvert mikkor m√°r h√°z√°t ellens√©g felgyujtotta s nincs lehet√∂s√©ge m√°r paprik√°skrumlit megcsin√°lnia s √©jszaka √°lomra hajtania fej√©t dunnyh√°k k√∂z√∂tt.F√©lre√©rt√©s ne es√©k √©n mindenk√©pp harcba indulok legk√©s√∂bb 2013.m√°rcius√°ban hakell akkor egyed√ľl is de most testv√©reink birkas√°ga miatt valoszin√ľleg nagyon nagy √°ra lenne felkel√©snek-szerintem nyirkai joslat beteljesedne s 5millio halott lenne polg√°rh√°borunak s ezt nagyon sz√∂rny√ľnek tartom igy kiv√°rok utolso pillanatig--persze ha tik nem v√°rtok akkor ok√© legyen-de m√©g van rem√©ny ha halv√°nyan is √∂ld√∂kl√©s elker√ľl√©s√©re
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2012 04 18 ¦ 20:52:52
Beteszem ide is ezt a cikket, pont ide val√≥ a sz√∂veg √©s a vide√≥ is. Az amerikai veter√°nok oldal√°r√≥l idecit√°lva - ott is tudj√°k kik-mik a zsid√≥k! Ha valakik, h√°t √Ķk azt√°n ismerhetik a zsid√≥t.

http://www.vetera...n-america/

Ha Ir√°n meg tudja v√©deni mag√°t, ha kell asszonyokkal, l√°nyokkal, akkor mi mire v√°runk? Ha nincs fegyver, ak√°r puszta k√©zzel is meg lehet fojtani egyp√°r nyomorult zsid√≥f√©rget, akik el akarj√°k foglalni orsz√°gunkat, s ez t√∂rv√©ny adta K√ĖTELESS√ČG√úNK is, haza-v√©delem. √Ārul√≥kat, b√©renceket √ļgyszint√©n. Kevesebbek lenn√©nk, mint a h√Ķs ir√°ni kisl√°nyok, nagymam√°k? Az egri n√Ķk p√©ld√°j√°t is lehet k√∂vetni szurok-√∂ntve, ha m√°r er√Ķs f√©rfiakk√©nt k√ľzdeni gyenge a karunk. Tal√°l√©kony a mi n√©p√ľnk. Ha hidrog√©nbomb√°t tud alkotni a magyar elme, nem lehet akad√°ly n√©h√°ny √ļjhonfoglal√≥ cionista jhwh-hoz ir√°ny√≠t√°sa.
Van az a... hogyishívják... no...

SPONT√ĀN √ČG√ČS. Az kell ide!
# | monguzking monguzking - 2012 04 18 ¦ 21:20:50
Prob√°ljuk meg√©rteni n√©p√ľnket ez nem is olyan egyszer√ľ nagyon sok mindent kell √°ttanulm√°nyozni kezdve n√©pmes√©inkr√∂l,n√©pm√ľv√©szet√ľnkr√∂l √©s amit motivumok reg√©lnek p√©ld√©ul papp g√°bor tolm√°csol√°s√°ban de most hamvas b√©l√°tol id√©zek a magyar h√ľperion k√∂nyv√©b√∂l--N√©zz k√∂r√ľl.E szelid lank√°k,a keskeny folyok √©s kicsiny tavak,alacsony dombok √©s sz√©les v√∂lgyek f√∂ldj√©n:liget az eg√©sz orsz√°g.Kertben √©l√ľnk.Minden olyan vil√°gos n√°lunk,mint borunk ize,√©s olyan sima √©s langyos.Nagy kir√°lyaink tudt√°k ezt,√©s hogy az n√©pnek kert-√©letet kell hozni.Csakelkesered√©sb√∂l h√∂s,nem akar ez harcolni.az√©rt j√∂tt ide,√©s telepedett meg itt.Az√©rt √∂v√© ez a f√∂ld.A magyar nem vit√©z,csak amikor keser√ľ,√©s nem d√ľh√∂s,csak akkor amikor k√©ts√©gbeesett.De csak akkor keser√ľ √©s d√ľh√∂s,csak akkor elveszett √©s l√°zad √©s forr √©s robban benne a m√©reg,ha nem √©lheti szelid kert-√©let√©t.
# | Alexandros Alexandros - 2012 04 18 ¦ 21:31:13
monguzking - 2012 04 18 ¦ 18:51:48 A Ny√≠rkai j√≥slatba b√°rmikor bele avatkozhattak volna mint a j√≥slat meghat√°roz√≥ esem√©nyeibe, de att√≥l a le√≠rtak megval√≥sultak. Ki gondolja, hogy az elk√∂vetkez√Ķ nem val√≥sul meg?! A J√≥slat sz√∂veg√©ben, m√°sk√©nt nem is fogalmazhatt√°k volna meg, csak mint hat√°rok k√∂zt √©l√Ķ szem√©lyeket mint magyart. (magyar-magyart √∂l, a n√©p fele elpusztul") De val√≥j√°ban ez itt √©l√Ķ szem√©lyek jelent√Ķs r√©sze, nem Magyar! √ćgy nem felt√©tlen a Magyars√°g fel√©nek pusztul√°s√°t jelenti a megfogalmaz√°s. A polg√°rh√°bor√ļs pusztul√°s, nem csak fegyveres illetve er√Ķszakos cselekedet √ļtj√°n bek√∂vetkez√Ķ hal√°lt jelent, hanem a sok beteg, ki√©hezett-elgyeng√ľlt, megfagyott szem√©lyt is. Azt se feledj√ľk, hogy a j√≥slat sz√≥l egy ellen csap√°sr√≥l is. Ez is jelent√Ķs √°ldozattal j√°r majd. Hogy ebb√Ķl mennyi a Val√≥s" Magyar, az k√©rd√Ķjel. De val√≥j√°ban m√°r k√°r firtatni b√°rmit! K√©sz√ľlni kell testileg lelkileg, mert elj√Ķ! Elj√Ķ a s√°t√°n napja haz√°nkban is. Aki meg fegyvert akar, az n√©zzen k√∂r√ľl a K√≠nai piacokon, vagy T√≠rp√°k f√∂ld√∂n, de az Ukr√°n piacokon is ny√≠ltan pultr√≥l tukm√°lj√°k a magyar v√°s√°rl√≥kra. Wink

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.61 mŠsodperc
101,658,242 egyedi lŠtogatů