Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Tik-tak

NaplóEmberek, baj van, már megint! No nem kell ijedezni, mert eddig is az volt, de végre már Izraelben a Kmeszetben beszélik, sõt tiltakozik és erõs nyomás alá vette a Netanjahu-Peresz-Liebermann-Livi Cipni –kvartettet, s úgy tûnik, hogy elég nagy belpolitikai manõverek zajlanak ott is újabban. Szakadás van a Likudban is! Mi lesz így Olsteinnal? Készülnek a kormányátalakításra? Megkapták a selyemzsinórt? Bejrútban ülésezik a török, iráni és libanoni szövetség felsõ szintû vezetése is és egyértelmûen Izrael lefegyverzése a cél. Erõs a gyanúm, hogy be lett rántva a kézifék a kis paramilitarista háborús bûnösöknek és kezdik megérteni az élni akaró és még gondolkodni is képes zsidók is, hogy itt mire is ment ki a vezérkar „piszkos játéka” és az õ bõrükre is áldomást ittak cionék, mint feláldozandó hittestvéreikre. Most elég nagy odaát a kavarás és már Clintonné is türelmetlen jelzéseket tesz feléjük, miközben a Cahal elkezdett gyúrni a libanoni háborúra. Borúra jön a derû, há-borúra a há-derû!

Nem szabad és nem is lehet ezt az egészet már sokáig húzni. Egy pénzügyi elemzõ szerint fél éven belül le akarják húzni a rolót és bejelenteni a csõdöt. Addig, decemberig még lejjebb vinni a Frank és az Euró árfolyamát, de már így is alig van az országban belõle, majd pedig becsõdöltetni az országot, s így még egy utolsót nyerészkedni, amolyan Soros György módra. Azért lehet ebben valami, mert most elkezdtek cikkezni arról, hogy két esztendeje csõdközeli helyzetben van az ország, s ezt most „ünnepeljük” jubileum-ügyileg. A hiteladósok törlesztését az állam vállalja át és a továbbiakban az államé lesz a tulajdonuk, amit eztán ahogy tudnak, törlesztenek. Ez azért is lényeges kérdés, mert az új alkotmány és a Szent Korona kapcsolata a magyar földet és ingatlanokat a Szent Korona oltalma alá helyezni, így amúgy is csak bérleti joggal rendelkezhet eztán mindenki, persze csak papíron, mert valójában ez egyeseknek mégiscsak magánvagyont jelent a kettõs könyvelésû talmudista jogrend (gój-rend) szerint.
Németországot, Portugáliát, Indiát és Kolumbiát az ENSZ Biztonsági Tanácsába éppen most vették fel, nem állandó tagként, de érdekes, hogy miért éppen most? Afganisztánban egy utasszállító repülõ szenvedett katasztrófát, s közben a zsidókat a görögök látszat-hadgyakorlaton tartják szemmel, miközben Dél-Korea is közös hadgyakorol az atomleszerelésben érdekelt felekkel. Alakul ez a helyzet, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
Ami a hazai helyzetet illeti, itt is csak arra várnak az erõk, hogy okuk legyen mozdulni. Mindenképpen meg lesz az az öldöklés, ahogyan látom, bár nem várom, de szükségszerûségét kénytelen vagyok már sokadjára fel - és elismerni. Tegnap elõadás közben az egyik idõsebb konszolidált hallgató zakója alatt megszólalt a CB-rádió és nem tudta lecsillapítani, de nyugodtan tûrte, hogy a jelenlévõk hangosan röhögtek rajta, én meg üdvözöltem még a legelején az NBH-s maszatosokat. Jól adta magát elõ a helyzet. Itthon, Vera azzal fogadott, hogy Geréb Ágit lábbilincsben mutogatták, mintha gyilkos-tenorista lenne, s valamit kellene tenni, de már kénytelen õ is felismerni a helyzet tragikomikumát. Itt rendet akkor lehet tenni, ha kellõ mennyiségû és megfelelõ alanyokból származó vörös vértesttel dúsított életnedû lesz lecsapolva, s ahogy korábban már számtalanszor megírtam, ez sorsszerû és elkerülhetetlen a dolgok rendezéséhez. Nincs már sem jog, csak az isteni törvény, ami önvédelemre jogosít fel és ez azt jelenti, hogy peres úton ma már csak a tudatlanok akarhatják érvényesíteni az „igazukat”. Ági is pszichológus és õt is "elmeszakérteni" akartatja a sok vadbarom, és ez jó mert legalább lehet tudni, hogy ki és hová tartozik. A „végsõ idõk” azt jelentik, hogy letisztul a kép, hogy azután ne okozzon túl sok lelkiismereti polémiát a hovatartozás alapján kategorizáltakkal való bánásmód. Tudjátok, hogy mi „otthonszülõsek vagyunk” és Ági segített Blanka és Marci születésénél is, de ez a kérdés az összes többivel együtt kezelendõ és az orvosi zsidó-elitje, ügyészséggel, bíróseggel és rendõrseggel azonos ólommennyiséggel kell majd jutalmazni, ha a TÖRVÉNY újra életbe lép. A vita részemrõl le van zárva és nincs pardon azoknak, akik ezt nem akarják oktalanság, vagy érdek miatt érteni. Ez már régen nem tolerancia kérdése, hanem a száraz és szigorú tények diktálta könyörtelen valóság. Nem érdemes nagyon „lõszert” pazarolni már erre a mostani világcsalásra, de teljes tudatossággal építkezni az elkövetkezõkre, amely azért nem lesz egyszerû menet, mert annak már az emberi butaság régen keresztbe tett. Szerintem szoktathatjátok magatokat a könyörület mérsékel, igen korlátozott arányú, de akkor mindig maximális mértékû dozírozására. Ennek is így kell lennie!
Nem lesz piskóta. Vasárnap a helyi pópa kiprédikálta a templomban, hogy ne igyon senki csapvizet, mert ugyan nem akarnak pánikot okozni, de aki a Duna vizét issza, az most vörösiszapot nyel vissza. Ejnye de paranoiásnak tetszik lenni! Azért még sem biztos, hogy ez nem kizárt. A lehetetlenre találtam is egy példát. Alig bírtam magamon URAL-kodni, mikor végignéztem.

Itt: Link

Hozzszlsok

# | Laci44 Laci44 - 2010 10 13 ¦ 15:54:28
Ámen!
Várjuk a zöld jelzést!
# | ten22 ten22 - 2010 10 13 ¦ 17:03:36
Úgy legyen......de !!
Sajnos 9323 veeled értek egyet.
# | Fanyûvõ Fanyûvõ - 2010 10 13 ¦ 17:35:30
Olyan ez, mint abban a viccben, amikor az öreg kiteszi az ajtóra a halálnak, hogy "majd holnap", így sose hal meg. Mindig majd két hónap múlva történik a... valami. Vegyétek már észre, hogy csak az etetés megy itt is.
# | zippo zippo - 2010 10 13 ¦ 17:47:05
"Vegyétek már észre, hogy csak az etetés megy itt is."
Ezt hogy kell érteni?
(Erika! Küld már el a mail címed, mert van egy kis gubi)
# | parlagfu parlagfu - 2010 10 13 ¦ 18:03:38
A cionnégyek bandájának partvonalon kívül helyezése éppoly idõhúzás mint a többi. Jön helyettük más aki kis idõ múlva pont olyan lesz mint az elõdök, mert cionban csak ilyen a választék.
# | Laci44 Laci44 - 2010 10 13 ¦ 18:39:19
igazad van részben 9323, csak tudod mi történik ha katona túl korán ront be az épületbe...
Most nem fogok bemenni a parlamentbe egy ak-val és igazságot szolgáltatni, meg kell várni erre a legalkalmasabb idõt!
A mostani még nem az!
# | Szkíta1114 Szkíta1114 - 2010 10 13 ¦ 18:48:35
Üdv Mindenkinek!

Ahogy látom jó ötletek és megoldások vannak,de szervezés nincs semmi,erre azt értem,hogy el kellene kezdeni megszervezni egy ütõképes MAGYAR HADSEREGET,Én is már nagyon türelmetlen vagyok,mert eddig még csak nagy szavak voltak,itt az ideje már megszerveznünk a hadseregünket,mert napról-napra kevesebb a magyar és semmi értelme nem lesz hamarosan semmit csinálni,Én azt mondom MOST VAGY SOHA!!!
# | kincses kincses - 2010 10 13 ¦ 18:48:37
szia, Imre! a teherkocsis film nagyon ott van! mindig is mondtam, hogy nem hinni kell a csodákban, hanem támaszkodni rájuk!:)
# | figyelo figyelo - 2010 10 13 ¦ 18:53:27
Azért az jelzésértékû, hogy évek óta "nem történik semmi". Az "újvilágrendesek" régóta meg akarják támadni Iránt, ameddig ez nem történik meg, lehet bizakodni. Igaz, olyanról sem hallottam még, hogy háború nélkül múlik ki egy "világvezetõ" hatalom. Lesz még itt kavarodás...
# | kincses kincses - 2010 10 13 ¦ 19:24:19
9323, példatár?

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.

rtkels

Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek.

Krjk jelentkezz be.

Mg nem rtkeltk
Generlsi id: 1.22 msodperc
83,604,464 egyedi ltogat