Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

AS-SUWAYDA / In-Kal Secu.

NaplóHa reálisan szemléljük csak az elmúlt egy esztendő eseményeit, akkor azt kell mondjuk, hogy a változások non plusz ultráját volt módunkban végigkísérni, amelynek gyöngysorának közepére hamarosan fel kel kerüljön a medálion is. Közülünk talán senki nem élte meg ezt az információs elemző háttérrel rendelkező világháborús előkészületet ilyen módon, a premier-előtti vetítés aktív, vagy passzív részvényesként. A végkifejlet már csak idő kérdése, de annak az ideje is közeleg nagyon, hiszen az EU-elnökséggel „tenné fel a koronát” OV a fejére az új-régi alkotmány látszatával és a Szent Korona oltalmát hazudva, s ahogy azt már sokkal korábban megírtuk itt, egyszerre OV vehetné át az EU-elnöki tisztét is, Baromsótól átvéve azt, zsidó-cigány cionista császár-képpen. Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei mindezt előre megírták csak aközben úgy tűnik, hogy az EU vezérkari szerepe kerül súlypontilag keleti befolyás alá és mire Viktor király lehetne a rotschildi sátánista „nemesség” támogatását kiélvezve, addigra elfogy alóla a talaj. A keleti népek felismerték a cionista veszélyt és természetes ellenségükként is kezelik immár globálisan őket, s némi erőfölényt sikerült igen rövid idő alatt – mind katonai, mind gazdasági téren -, velük szemben felmutatni.

A dollár leértékelésével és a Forint hirtelen inflációjával szemben csak egy gazdaságilag stabil, kiegyensúlyozott és az ellenséget tétlenségre kényszeríteni képes világhatalom veheti fel a küzdelmet, s ezt meg is tette. Mostanság egyre több európai magas rangú politikust látnak mossadék beszélgetni arab perzsa és arab államok képviselőivel, mert a „titkos diplomácia” akkor is működik, ha erről nem adnak direktben felvilágosítást a számunkra. A bankrendszer összeomlásával egy új finanszírozási rendszer kezd kiépülni, amelynek nem lehet az alapja a régi hitel-lufi pénz. Ebben a játékban talán nem is New York és a Wall Streat játszik főszerepet, de nem is a Federal Reserve, hanem a mindig is a háttérben meghúzódó City of London és a Rotschild „családi vállalkozás”. A most kapott adatok szerint az USA a Függetlenségi Nyilatkozattal messze nem lett „independent”, ugyanis az angolszász uralkodói körök az akkor már létező zsidó pénzügyi machinátorok keresztül támogatták az USA látszólagos elszakadását, de szerződésbe foglaltatták, hogy ennek az az ára, hogy a pénzüket az angol bankházak bocsátják ki, látszólag függetlenített dollár formájában, de valójában font alapú elszámolással. Ha minden igaz, akkor a dollár alapja ma is a font és a Rockefeller fenegyerekek is elég súlyosan, de a Rotschildoktól függenek, s a jelenlegi zsidó-angolszász bankrendszer kul(a)csa londoni főhadiszállással és már Budapestre diszlokált bankár-logisztikával bír. Ha nagyot akar valaki vágni rajtuk, akkor a fejénél kell megcsípni a rendszergazdát, akik többszörös áttételen keresztül hintik a port –akár látszólagos önleleplezésen keresztül is -, csak azét, hogy a lényeg ne látszódjék. A dollár bedöntésére már sok ország előre felkészült, így ez biztosnak látszik. A G-20-ak ülésezése előtt már mindennek az előkészületével végezniük kell, s ott miért csak az új status quo-t kell deklarálni. Ha a hazai pálya felé tekintek, akkor is elég bizalomgerjesztő helyzetet látok. Épp most kaptam infót, amely nagyon hihetetlen a számok meredeksége miatt, de majd a közgazdászok megmagyarázzák, ha tudják, hogy miért annyi az ennyi. Ha igaz, akkor január végére a kisbankok a Svájci bankoktól felvett 1-2%-os kamatra adott mintegy 35 milliárdnyi Eurónak megfelelő Frankot kellene visszatörleszteni az ottani rendszerbe, de ennyivel nem rendelkezik a MNB-sem, ezért azt Svájcban kell beszereznie jó drágán, ugyanis odakinn egyetlen Euróért 680 Ft-nyi reálértéket kérnek, nem pedig a mesterségesen fenntartott 280 Ft-ot, mint idehaza. A szép az egészben, hogy a két árfolyam különbözetét is velünk fizettetik meg a kisbankoknak tovább adva a pénzt, kamatostól, pedig olyan bődületes nagy összeg ez a 35 milliárd, hogy szinte hihetetlen. Várom a reflexiókat, mert tudomásom szerint az IMF hitelkeretre volt 14 milliárdnyi, amelyből - állítólag - 12,5 milliárdot fel is használtak már.
Az, hogy az EU-t lényegében kivásárolja az ÁU, nem is olyan lehetetlen, ugyanis az USA tartozása Kína felé akkora, amekkorából ezt meg is teheti a körbetartozások miatt. Ha jól sakkoznak, akkor kiderülhet, hogy a lufitartozások kiegyenlíthetők azáltal, hogy mindenki nullára írja a fel nem halmozott adósságit, s enyhe korrekcióval és a háború szükségessége nélkül Rotschildék hitelbankrendszere haza is van vágva ezzel. Nem értek hozzá, de a logika ezt is diktálná! Alkudozni lehet sokféleképpen, s ez is az egyik technika: Nem kapsz két pofont, ha…és a kérdés már meg is van oldva.
Az érem sok oldala közül egy másikkal is foglalkozni szeretnék, mert már vagy egy hónapja egy különleges jelzést kaptam, ami mellett nem mehetek el szó nélkül. Mindenki értse úgy, ahogy írom, s nem többet, vagy kevesebbet tulajdonítva neki. Marci fiam most a térkép bűvöletében él és a világatlaszt lapozgatja, kérdez, vulkánokat keres, országneveket és zászlókat tanul. A Közel—Kelet területét tanulmányoztuk, amikor váratlanul rábökött egy helyre, egy barna bab-alakú elég nagy területre, s azt mondta, hogy „Apa, itt fog kitörni a háború.” A Szír-sivatagban található terület neve AS-SUWAYDA. Tegnap előtt újra csak ráerősített erre az elképzelésére, de az ami érdekes ebben, az, hogy a Transformers 2-ben a „tőr hegye” néven, az Akkabai-öböl-höz kötik ezt a fentebb említett elnevezést, s ott jordán és amerikai katonák küzdenek a piramisba rejtett, a napot elpusztítani képes űrgépezet megsemmisítése és a gonosz űrlények ellen. Nem tudom mi lehet a Szír –sivatagban, de ha abból indulok ki, hogy Izrael úgy néz ki, mintha egy tőr lenne, amelynek „hegy” része a Negev-sivatag, ahol szórványos atomsilók vannak jól álcázva homokdűnéknek maszkírozva, úgy nem kizárt, hogy a Libanonnak és Iránnak beígért háború egészen másképpen fog lejátszódni, mint azt korábban elképzelték. Basar Asad, szír elnök éppen most vádolta meg Izraelt azzal, hogy ő torpedózza meg mindig az arabokkal folytatott tárgyalásokat és ez így nem vezet jóra. A Libanoni határon egyébként most sincs béke, mert nagy robbanásokról szólnak a jelentések – még éppen Ahmadinedzsad érkezése előtti napon -, miközben egyre élesebb belviszály jellemzi az izraeli vezetést. Alakul ez szépen, de ne feledjük azt sem el, hogy a már itt lévő, magukat biztonságban érző zsidókra is át kell ragadjon az a bizonytalanság, amely orcátlan bátorságukat lelohasztja. Tán csak észre veszik hamarosan, hogy „kívül tágasabb” és nem hogy kiválasztottaknak nem lesznek jók, de még elrettentő példáknak sem, ha nem térnek magukhoz. Márpedig nem térnek.

„Imre barátom, nem kell aggódj, nem vagy elfelejtve, ahogyan a többiek sem. Az utóbbi időben kicsit lekötött a munka minket, de hát te is tudod, milyen az ügynökök élete. Amint látod magad körül, a munka jól halad, minden szinten. Már nem kell sokat várni, Imre. Közeledik az a bizonyos végkifejlet!”

Nagy János / Jacobs


Az ún. NBH a mára nem is létező nemzet, zsidó és zsidóbérenc hordaléka, vörösi-szopja ezek szerint továbbra is aktívan részese a hazaárulásnak. Rendben van Balajti és mossad-pintyőkék, de miből gondoljátok, hogy vár rátok - anyátokon kívül - valaki? Most készítitek elő az ál-Pinyó ál-terrortámadását és ehhez kellenek az adatainkkal való visszaéléssel elkövetett bűncselekmények, hamis tanúk és kreált bizonyítékok? Az NBH már régen nemzetbiztonsági kockázatot jelent a valódi (nem zsidó) magyarok számára és ez a szükséges körökben köztudott. Egyik barátom éppen ma végez tudatmódosítást egy tőletek „szökött” szőke zsidón, hogy fogja fel, nem az ellensége vagyok, mert ő és a butasága a saját legnagyobb gátja és már nektek kellene a főbűnös zsidajaitokra nyakörvet tenni, mert később erre már nem lesz módotok. Jakobs, ha te vagy a „magyar” NBH dísze, akkor nem kár a teljes mocsok bandáért, akik vagy hivatalból hülyék, vagy önszorgalomból, vagy csak simán fajtajellegű elkötelezettek az ország elfoglalásában. Kérem, cáfoljatok, mert az alábbi ügy is rólatok szól, bűnöző banda.
Ha jót akartok, akkor jöhetnétek és csatlakozhatnátok az „In-Kal rágalmazásos” peremhez, amit éppen most kapart elő, két év csend után a Ráckevei Bíróság és november 10-re tűzött ki trágyalást a témában. Ti tudnátok tisztázni, hogy az In-Kal mögött a Mossad ál, akik mögöttetek is állnak, de ha ti nem, akkor majd én leszek kénytelen kicsit felpöckölni az ún. bíró tudatát ebben a témában.

Itt van a feljelentés alapjául szólt igaz beszéd is: Link

Aztán a következmény alant olvasható.
A Köztársasági Őrezred volt szakpszichológusa nyíltan beszélt azokról a törvénysértésekről és visszaélésekről, amelyeket az In-Kal követett és követ el ma is.

Néhány hónappal ezelőtt tettük közzé a Bombagyár TV Posta Imrével készített exkluzív interjúját, amely nagy visszhangot váltott ki országszerte. Imre azóta rendszeresen beszélt az In-Kal Security viselt dolgairól.
Imre épp az imént küldte át annak a magánvádas feljelentésnek a szövegét, amelyet a személyesen a biztonsági cég sértődött vezetője, Lasz György írt alá és adott át a Pesti Központi Kerületi Bíróságnak. Az In-Kal szerint Imre egyetlen szava sem igaz, mindez csupán megtévesztés, és az In-Kal annyira talpig becsületes, hogy az már fáj. Kíváncsian várjuk az ügy végkifejletét. Posta Imrével hamarosan újabb interjút készítünk.
(Bombagyár)

Időközben Posta Imre az alábbi helyzetelemzést juttatta el szerkesztőségünkhöz.
Tisztelt Honfitársaim!
Azt gondolhatnánk, hogy ettől már nem lehet lejjebb csúszni. Nos, a kollektíven eltussolt olajügyek, Posta Bank botrány, Tocsik – jelenség, Centrum Kft. nem létező ügyei, Kulcsár- gubanc, Zuschlag-jelenség mellé újabb eklatáns példa készül felzárkózni. Az In-Kal Security reklámkampányba kezdett. Olyan módon, ahogy ez a nagykönyvben meg van írva.
A közszájon forgó, a média minden spektrumát megfutott kérdésekben indít ellenem rágalmazási pert, amelyen már minden jó ízlésű honfitársamnak illene felháborodni és nem lecsillapodva kikérni magának.
Már megint a nyúl viszi a puskát! De talán nem is ez a lényeg, mert szerintem mindazon jelenségek, amelyekkel az In-Kal neve, jelenléte, üzleti tevékenysége kapcsolatba hozható, azt mutatják, hogy ez a csapat a biztonsági szolgálatok közül a legkiválóbb. Ezt jelzi az is, hogy a rendőrök régtől fogva attól tartanak, hogy - tapasztalataikból okulva -, a civil társaság átveheti a jogköreiket, miközben azt érzékelik, hogy a rendőri vezetők ezt a tendenciát nem hogy gátolnák, hanem még segíteni is igyekeznek, aktív, vagy passzív hozzájárulásukkal.
Bár a feljelentés önmagában csak a megfélemlítésemet, ellehetetlenítésemet szolgálja, ez mintegy hadüzenet is azon honfitársaimnak, akik az igazat mondják, nem csak a valódit. Ugyanakkor ez a fegyver visszafelé is elsülhet, mert az In-Kal témakörben - minden bizonnyal - sok-sok csontváz hever még a szekrényben, amelynek ajtaja egyre nagyobb résre tárul.
Gondolkozzanak el azon, hogy ebben a kérdésben nem is maga a cég lehet a ludas, hiszen ők csak élnek a felkínált lehetőségekkel. Hol az állami szervek, a kormány felelőssége, a rendőrség, ügyészségek érintettsége? Mit tesznek a titkosszolgálatok ebben a kérdésben? Szilvásy úr NBH-ja, ahol nemrégiben annyi eset pattant ki, hogy alig győzték befoldozni a kétes hírű és funkciójú társaság mundérját (akkor mi lehet még ott?)?
Persze mindenben van valami jó. Ez az eset bebizonyíthatja, hogy változott-e valamit az eddig folyamatos hazugságban tengődő „magyar” közigazgatás. Elkezdünk-e végre fölnőni a sokat emlegetett demokráciához, aminek sok önálló gondolkodású és bátor emberre van szüksége, nem sumák haszonlesőkre, akikből manapság dömping van.
Ezekben a kérdésekben maga a magyaros nevű In-Kal Security cég és tulajdonosi köre biztosan vétlen! Ugyanakkor ennek az ellenkezője is kiderülhet.
Mert az igazságot nem lehet elhallgattatni!
Posta Imre
(K.I.)
Alább pedig a feljelentés szövege - külön érdemes megfigyelni, ahogy az in-kalosok újrafogalmazzák Posta Imre szavait. Játsszunk el azzal, hogy kivesszük mondataikból az "azt sejteti", "arra enged következtetni" stb. megfogalmazásokat, és egy szinte tökéletes leírását kapjuk az In-Kal működésének és mibenlétének. Az egyértelműség kedvéért aláhúztuk ezen bemutatkozó mondatokat.

Pesti Központi kerületi Bíróság
1055 Budapest, Markó u. 25.
Tisztelt Bíróság!
In-Kal Security 2000 Kft. (1054 Budapest, Báthory u. 24. ) Lasz György ügyvezető igazgató magánvádló kívül jelzett jogi képviselőm útján (1000. sz. ügyvédi Iroda, 1027 Budapest, Medve u. 28. V/1., ügyintéző ügyvédek: dr. Dantesz Péter és dr. Gaal Szabolcs, meghatalmazás M/1 alatt csatolva) Posta Imre (ismeretlen lakcímű) személlyel szemben az alábbi
magánvádas eljárásban vizsgálandó
feljelentést
teszem:
Posta Imre a Köztársasági őrezred volt szakpszichológusa 2008. január 22.-24. napja között a www.kuruc.info internetes portálon a „Bombagyár” című műsorban a magánvádlóra vonatkozóan a következő becsület megsértésére alkalmas, egyben egytől egyig valótlan kijelentéseket tette:
1.)
7 perc 44 másodperc:
„Bizonyos biztonsági cég beleékelődött a mi szakmai munkánkba” (vágóképek In-Kal logóval ellátott gépjárművek a háttérben.)
„Már-már kicsavarta a fiúk kezéből azt a szakmai tevékenységet és átvette – az In-Kal Security-ről van szó. (vágókép: In-Kal Security székháza)
E kijelentések alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a rendőrség szakmai munkáját átvette magánvádló, így e körben egy magáncég jár el a Magyar Köztársaság rendőrsége helyett, azaz a magánvádló egyenlő a rendőrséggel.
2.)
8 perc 05 másodperc
„Meg kell nézni a honlapjukat, a nyáron még Garamvölgyi úrral hirdették magukat, többek között rajta volt, azóta levették őt a honlapjukról. Olyan összefonódások tapasztalhatók és itt azért tudni kell, hogy állami költségvetésből, a mi pénzünkből, polgárok pénzéből adóforintok hogyan vándorolnak át magáncégek zsebébe. Gyakorlatilag az In-Kal-ról szól igazán a történet.” (vágókép: In-Kal honlap részlet)
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy magánvádló tisztességtelen egyben törvényellenes, illetve jogellenes úton szerzi a bevételét, és ezzel megkárosítja az állampolgárokat.
3,)
8 perc 31 másodperc
„Mintha szándékos lezüllesztés zajlana a rendőrségen belül azért, hogy akár egy ilyen magánbiztonsági cég is át tudja venni az egyébként államilag kötelezettséget vállalni hivatott szervezet munkáját.”
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló zülleszti le a rendőrséget, és a rendőrség alkotmányos és törvényes jogainak átvételére törekszik. Egyenesen levonható a következtetés:magánvádló állam az államban.
4.)
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
„Egy extrém esetben ez azt jelentheti esetleg, hogy az utcai rendőrök munkáját is ennek az izraeli cégnek az emberei veszik át?”
Már maga a kérdés, és annak sugallata figyelemreméltó.
8 perc 51 másodperc elkövető válasza:
„Én azt gondolom, hogy van erre amerikai példa, és úgy gondolom, hogy olyan jogosultságokat tulajdonít magának már jelen pillanatban is ez a cég, erről a srácok nagyon sokat beszéltek, sőt az ügyem beindulásakor tanúvallomások is hangoztak el az ügyészségen. Az ügyészségnek ez nagyon kényelmetlen dolog volt, sőt annak idején én az RSZVSZ-es (vágókép: In-Kal logó) Őrezredet tartó sráccal is beszéltem, és a srác elismerte és a könyvemben meg is írtam, hogy az In-Kal-os szálak nagyon messzire nyúlnak. Ez nem a Köztársasági Őrezred, hanem a Köztárasági Őrezred fölött, sőt még a minisztériumot is átívelő, de lehet, hogy még a miniszterelnököt is átívelő szál. Ott vannak mindenhol, beszéltek a fiúk olyanról, hogy a saját autóikra rendőrségi matricát akartak kirakni, felragasztani, és gyakorlatilag őket fenyegették meg, ha valamilyen problémájuk akadt az In-Kal-lal, hogy ne baszogassák az In-Kal-osokat, és a parancsnok őket rótta meg. A srácok úgy érezték, hogy több esetben a helyszínre kimenve, a helyszín biztosításkor pl. a miniszterelnök úrnak a delegációját biztosították, hogy az In-Kal-osoknak nagyobb a jogosultsága, mint őnekik maguknak, de ettől cifrább dolgok is vannak (vágókép: In-Kal logó)
E kijelentések szintén alkalmas a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló mindenkinél a Magyar köztársaság Alkotmányában rögzített szerveknél és személyeknél is nagyobb hatalom quasi ő irányítja az országot, egyben a rendőrségnél is nagyobb jogokkal rendelkezik.
5.)
10 perc 10 másodperc
A riportertől a következő kijelentés hangzik el:
„Volt olyan pletyka, hogy október 23-án az embereket ütlegelő rendőrök igazából nem is rendőrök voltak, és akkor is nagyon sokat elhangzott az In-Kal Security neve pletyka szinten.”
10 perc 21 másodperc elkövető válasza
„Valószínűsíthető, hogy ezek nemcsak pletykák, mert azóta is lehet látni, illetve lehet hallani és tapasztalni, csak az internetet kell olvasni, tehát nekem ki sem kell tennem otthonról a lábam, olyan visszaéléseket, amire egyértelműen lehet következtetni arra, hogy ezek az emberek akár In-kal-osok is lehettek volna.
A napokban találkoztam ismerősökkel, kollégákkal, akik mesélték, hogy odáig fajult a helyzet, hogy jelen pillanatban az államtitkároknak is In-Kal Security matricás szolgálati autóik vannak, lehet, hogy a gépkocsi vezetőik is az, tehát olyan szinten van átszövődve, átitatódva a rendszer a magántőkével, hogy gyakorlatilag nagyon nehéz elkülöníteni, elválasztani azt, hogy hol kezdődik a rendőr és hol végződik az In-Kal-os”.
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a Magyar köztársaság (sic!) egyik közigazgatási szervét magánvállalkozó látja el eszközökkel, és személyzettel. Egyben a rendőrség szakmai munkáját részben, illetve egészben átvette magánvádló, így e körben egy magáncég jár el a Magyar Köztársaság rendőrsége helyett, azaz a magánvádló egyenlő a rendőrséggel.
6.)
11 perc 09 másodperc
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
„Jelent-e valamilyen nemzetbiztonsági kockázatot, hogy ez az In-Kal Security nem is magyar tulajdonban lévő cég?”
11 perc 15 másodperc elkövető válasza:
„Én azt gondolom, hogy az ügyészség, amikor nyomozást folytatott, olyan tanúvallomások is hangoztak el, amelyek egyértelművé tették, hogy ez nemzetbiztonsági kockázatot jelent. A megjelent könyvem erre utaló adatokat, sőt tanúvallomásokat foglal magában, ugyanis a srácok elmondták, hogy az In-Kal-osok levideózták az ő tevékenységüket. Bent ültek a védett személy kocsijában biztonsági gépkocsivezetők mellett, hallgatták a rádióforgalmazást, megfigyelhették a rádióforgalmazás kódszámait, és az is elhangzott, hogy tűntek el kódkártyák, és azt is lehet tudni, hogy sok biztosítási programban úgy vettek részt, hogy a biztosítási tervet is láthatták és látták is, tehát erről tanúvallomások vannak, és egyértelműen az irányba mutat, hogy ez nemzetbiztonsági kockázattal jár.
Ugyanakkor kolléga el is mondta az egyik riportműsorban az MTV ESTE műsorában, hogy volt precedens rá, hogy bűnöző In-Kal-ost, tehát körözött személyt rángattak ki a biztonsági gépkocsiból. Ez megtörtént eset, meg kell nézni a lejátszott MTV műsort, ez benne van, hogy ez az állítás elhangzott. És arról is lehet tudni, hogy mivel ez a cég olyan anyagi tőkével rendelkezik, mondhatom, hogy egy komolyabb biztosítást nélkülük már meg sem lehet valósítani, tehát a köztársasági őrezred annyira le van züllesztve anyagilag, emberileg, bárhogyan, és olyan nagy munkák vannak jelen pillanatban, hogy nélkülük már el sem lehet ezt a tevékenységet képzelni.”
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló „kémkedik” ellopja (bűncselekményt követ el) a kódkártyákat és jelenléte veszélyes a nemzetbiztonságra.
Továbbá a magánvádló bűnözőket foglalkoztat, és a bűnözőket a védett személyek közelébe engedi.
E körben magánvádló M/2 alatt csatolja magánvádló cégkivonatát, amely alapján egyértelmű, hogy a tulajdonosi kör magyar állampolgárságú magánszemélyekből áll.
A 2005. évi CXXXIII. Tv. 6. §. (2) bekezdés a.) pontja alapján pedig egyértelmű, hogy a vagyonőrnek büntetlen előéletűnek kell lennie, így semmilyen bűnöző nem lehet, így az egyébként valótlan alapjaiban vitatható.
7.)
13 perc 01 másodperc
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
„vajon az In-Kal Security megjelenése egy magáncég ügyes navigálása (vágókép: izraeli zászló) némi korrupcióval esetleg a háttérben, vagy egy idegen államnak a térnyerése, ami bizony valóban egy nemzetbiztonsági kockázat sokkal súlyosabb, mint egy magáncég ügyeskedne? (vágókép: YOU Tube honlapja Simon Perez Izrael felvásárolja Magyarországot felirattal)”
13 perc 13 másodperc elkövető válasza:
„Én úgy gondolom, hogy ahová a magántőke beteszi a lábát, ilyen közigazgatásilag nagyon kényes területre (vágókép: izraeli titkosszolgálat honlap részlete) ott már felmerülhet ennek a kérdése. Tehát gondolja végig, ha mer gondolkodni még a Tv néző, ha végiggondolja, hogy ha pénzzel meg lehet venni bármit, akkor meg lehet venni ezt a quasi biztonságot is. És ha megveszi, akkor nem a biztonságot veszi meg, hanem az embereket veszi meg. Ez a korrupció alapja. Tehát, ha beteszi valahová a lábát és megint csak felhívnám a figyelmet és szakmailag nem bántom semmiképpen az In-Kal-t, nem értek ahhoz amit ők csinálnak, nem is tudom, hogy kik dolgoznak ott, én csak arról tudok beszélni amit a srácok felhoztak panaszként, illetve ami törvényellenes. Meg kell nézni a honlapját, hogy kikkel hirdeti, ki van benne a tulajdonosi körben (vágókép: In-Kal logó honlap részlet), és láthat ott rendőrtábornokot, nyugállományút, büntetés-végrehajtási tábornokot, láthat ott honvédtábornokot, láthat ott határőr tábornokot, mind nyugállományút nagy széles kapcsolatkörrel rendelkező, ismeretségi tőkével rendelkező emberek. És láthat ott a pénzügyminiszter, pénzügyminisztérium alkalmazásában álló aktív jogtanácsost is. Ez mind rajta van a honlapon. Én talán másfél hónappal ezelőtt néztem meg, és vontam le a következtetéseket, nagyon jól navigálja, nagyon ügyes egyébként a cég, nem véletlenül nyeri a tért. Ezzel a térnyeréssel valószínűleg a befolyása is megnő. Talán ez igazán a veszélye, hogy meg tud embereket venni pénzért.”
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló korrupt, és a kapcsolatrendszerét felhasználva mindenkit (értsd: magyar államot, az állami személyeket) megveszi.
A tulajdonosi körre utaló megjegyzés pedig egyrészt valótlan, másrészt szintén azt a látszatot kelti, hogy ezen személyek felhasználásával befolyásolja akár a magyar köztársaság rendjét is.
8.)
14 perc 53 másodperc
A riportertő a következő kérdés hangzik el:
„Amennyiben sikerrel jár az, ami kibontakozni látszik az In-Kal Security körül, sikerül mondjuk ellenőrzés alá vonni a rendőri szerveket, a köztársasági Őrezredet, milyen eredménnyel járhat ez, illetve vissza lehet-e fordítani, van-e a magyar embereknek lehetőségük, hogy visszaszerezzék a saját fegyveres erőjük feletti ellenőrzést?
15 perc 13 másodperc elkövető válasz:
„Azt hiszem, hogy reális a kérdés, több rendőr szájából hallottam azt a kijelentést, hogy az In- Kal Security jelen pillanatban Magyarországon a legnagyobb magán fegyveres cég.
Tehát, mikor arról beszélünk, hogy van-e valamiféle ütőképes csapat, akkor tudni kell, hogy ez a legerősebb csapat, egységes csapat, ami, hogyha kell, parancsra bármire képes és bármire kész. Aki az utcán mozog rendőr, az ezt mindegyik tudja.
Hogy ennek mi a reális veszélye, hát az őrezredet úgy ahogy van jelen állapotában szerintem elég jól sikerült lezülleszteni, itt túl nagy veszélye nincs annak, hogy az In-Kal átvenné ennek a szerepét, mert hogy ez maga a realitás. Több rendőr elmondja, kollégák elmondják, hogy ők azt érzékelik, hogy talán van még két éve a cégnek, és szépen elsorvad, és onnan csak egy jogszabály változtatás és gyakorlatilag olyan funkciókkal fog bírni, lehet, hogy éppen az In-Kal Security, amit eddig csak hivatásos rendőr tehetett. Az Őrezreden belül konkrét tények vannak, olyan alkalmazottak, tiszt kollégák dolgoznak, akik az In-Kal Security alkalmazásában álltak, állnak. Folyamatosan, tehát ha valaki ezt végiggondolja, ezt megint csak említem a könyvben, hogy gyakorlatilag a konkurens céggel – nemzetbiztonságról beszélünk -, hogy a konkurens céggel alkalmazásban állva, hivatásos rendőr írja a biztosítási tervet, a menekülési útvonalat, pontosan tudja, hogy a miniszterelnök konvoja merre, hová, mikor érkezik, honnan fogadják, és közben ennek a cégnek alkalmazásában áll, ahol – megint csak hírekre tudok alapozni – gyakran elhangzik, hogy bűnöző elemek is megfordulnak ennek a cégnek az alkalmazásában. Ezt minden utcai járőr tudja.”

E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló egy katonai szervezet, aki bármit megtesz. Egyben már átvette a rendőrség, illetve a köztársasági őrezred munkáját. Továbbá a becsület csorbítására alkalmas az is, hogy gyakorlatilag a Köztársasági Őrezred alkalmazottjait foglalkoztatja, és bűnözőkkel dolgozik, egyben gyűjti a fontos információkat a védett személyekről.
9.)
17 perc 07 másodperc
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
„Végrehajthat-e az In-Kal Security ezekkel az eszközökkel egy fegyveres puccsot?”

17 perc 12 másodperc elkövető válasza
„Hú nagyon messzire mutat ez a kérdés. Rajtam biztosan túlmutat. Egy biztos, hogy az In-Kal Security-nek jelen pillanatban – megint, saját szememmel nem láttam, tehát a kollégák tudnak erről mesélni, ha mernének mesélni, csak valószínűleg nem mernek, de olyan anyagi lehetőségeik vannak, és olyan technikai parkkal rendelkeznek, ami messze meghaladja, messze túlhaladja a rendőrségnek jelen pillanatban rendelkezésére álló eszközöket. Hogy ezt milyen célra, hogyan használják fel, ezt előre én nem tudom bejósolni.”
E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló anyagi lehetőségei korlátlanok és azt bármire felhasználhatja.
A fentiekben részletesen leírtak igazolására magánvádló csatolja a műsort DVD formátumban, egy példányszámban.
A fentiekben részletesen kifejtett tényállás, és bizonyíték alapján magánvádló indítványozza, hogy a Tisztelt bíróság az elkövetőt főbüntetésként ítélje szabadságvesztésre, és mellékbüntetésként tiltsa el foglalkozása gyakorlásától.
A magánvádló álláspontja szerint elkövető cselekménye Btk. 179.§. (2) bekezdés b.)-
c.) pontja szerint minősül, mert azt a nyilvánosság előtt követte el, figyelemmel az internetes fórumban történt megjelenésre.
Egyben cselekményével jelentős érdeksérelmet okozott, mert magánvádló jó hírnevét és üzleti tisztességét jelentősen sértette, mindamellett természetesen a becsületét csorbította, ezzel jelentős érdeksérelmet okozott, hiszen olyan tényeket híresztelt, olyan tényekre utaló kifejezéseket használt, amelyek magánvádlóval kapcsolatban a társadalomban kialakult kedvező értékítéletet hátrányosan befolyásolhatja, illetve befolyásolja.
A mellékbüntetés kiszabásának a Btk 56.§. (1) bekezdés a.) pontjában foglaltak alapján lehet helye, hiszen az elkövető, mint szakpszichológus a szakképzettséget igénylő foglalkozás szabályainak megszegésével követett el, és a kiszabását az indokolja, hogy olyan tényeket híresztel, illetve olyan tényekre utaló kifejezéseket használt, melyek a munkája során jutottak tudomására. E körben a műsorban állandóan arra hivatkozott, hogy e tényeket a munkája (állomány meghallgatása) során tudta meg.
Magánvádló kéri továbbá a Tisztelt Bíróságtól, hogy a Be. 499. § (1) bekezdése alapján rendeljen el nyomozást, mert a feljelentett cselekmény elkövetőjének személye, személyi adatai vagy tartózkodási helye ismeretlen.
A Tisztelt Bíróság illetékessége a Be. 17. §. (1) bekezdésében, míg hatásköre a Be. 15.
§.-ában foglaltakon alapul.
Jelen beadvány külzetén az 1990. évi XCIII. tv. 52.§. (1) bekezdése alapján 5000.-Ft illetékességet magánvádló lerótta.
Budapest, 2008 január 31.
Tisztelettel:
In-Kal Security 2000. Kft.
képviseletében
1000. Ügyvédi Iroda
http://szentkoronaradio.com/node/35938

Szánalmas egy „ügy” ez, mert ha a magyar bíróság magyar lenne, akkor ezt az „ügyet” be sem fogadta volna, de azóta az In-Kal okosabban tette volna ha mélyen hallgat, de úgy látom, hogy még ehhez sincs elég eszük. Ha most belemegyünk a tételes cáfolatba, akkor az derül ki, hogy minden pontja igaz annak amit elmondtam, így az is kiviláglik, hogy az In-Kal és társai is az, ami. Nyilván most a Fidesz-zsidók kedvence a Wallton Secu. Ezért vették elő az ügyet a jegeltetést követően, mert így talán még nagyobbat lehet verni rájuk a Jimmy-gyilkosságban érintett Végónéval egyetemben, de ez is csak egy mellékszála a történetnek.

Link

Hozzászólások

# | talpi talpi - 2010 10 12 ¦ 18:06:41
Adjon az Isten!
Imrém!
Mit vártál,? hogy majd beismerik, ami amúgy teljesen világos?
Gondolj bele, talán, mára már okosodtak, mint a viccben szereplő,"alma magos" rendőr, de a jelekből ítélve, nem, hála Istennek, a Mi Istenünknek.
Ne foglalkozz velük, mennek szépen a saját maguk ásta gödör felé, hiszen naponta cáfolják meg a korábban, viszont vádként benyújtott keresetüket. Nézzünk csak szét.
Ki is védi von Olstein Vitya-t? na hol is nem szolgált az utóbbi időben, na kivel is nem áll úgy személyi, mint üzleti kapcsolatban?
Ja Pintér Hajni sem követett el semmit, apuci sem adta el"bagóért" papíron a cégeit, melyek milliárdos forgalamat igazoltak.
A qrva életbe, hogy is van az, hogy a fél Börzsöny, magán kézen van, nem az erdők miatt, nem, a régi Magyar terültekről átnyúló aranytallérek miatt. Miért is akartak arrafelé gyógyfürdőket? mélyalapozású épületek-szállodák építésébe kezdeni?
Hogyan is volt, hogy az egyik Szob-i kerületi főerdész, oly hirtelen elhunyt, a pénze, papírjai, földjei eltűntek, melyhez neves Bpesti ügyvéd statisztált. Testvére, aki majdnem megvakult, mai napig is polgármester, de statisztál a mutyikban, igaz, elhunyt bátyjának köszönheti szemevilága megmaradását, Ő visszakapta a Világot, ellenértékként, elvették az életét. Majd gyorsan elhamvasztatták, úgy, hogy a gyermekei, akik örökösei nem is tudtak az egészről semmit.
Haajjj-jaaj, van itt egy csomó szemétség, de ugye senki sem bűnös, csak Te Imrém és aki NEMZETBEN-MAGYARSÁGBAN-HAZÁBAN gondolkodik.
Aki a kufárok hátulját akarja szétrugdalni, annak kell bocsánatot kérni, akitől loptak-csalnak.
Imrém! azt mondom, ne várjunk csodát, tegyük a dolgunk, mert csak az retteg, akinek van miért, mi csak félünk, mert az legalább tisztességes és emberi.
Szebb Jövőt! Isten tartson!
# | gabi gabi - 2010 10 12 ¦ 18:08:17
Amikor olyannal vádolnak meg ami igaz, akkor nagyon felkapom a vizet. Ez történt itt is, ezért támadják Imrét. Amikor olyat mondanak, ami nem igaz, akkor lesöpröm a vállamról és nevetek egy jót. Tehát, ha ennyire felizgultak, akkor a vád jogos.
# | postaimre postaimre - 2010 10 12 ¦ 18:42:19
Talpi, hál istennek, hogy az NBH-AVH-n már nem múlik az égadta világon csak annyi, hogy alkalmas boxzsákul szolgálnak az egyre finomodó, cizellált retorikám tökélyre fejlesztéséhez. Azért te is tudod, hogy nem mind teljesen hülye, de a nagytöbbség csak hullazsák-tölteléknek jó most is, ahogy a többi becsatlakozott is a sok más még ennyire sem "titkos" állami költségvetett zsidó-szervezeteknél. Nem várok én tőlük csak annyit, hogy továbbra is edzhessek rajtuk, bár a sunyi gerinctelenségükből kitelik, hogy a sok általad is felsorolt hazaárulást takargatva olyan baromságokat tegyenek, ami miatt le kell kapcsolni pár hülyegyereket a hordájukból. Ezt sajnálnám, de félő, hogy pár pofon és monokli már nem minden esetben elég a jobb belátásra térítéshez, de ha a szóból nem akarják megérteni, hogy VÉGE, akkor még így talán pár menthető fehérjehalmazt ki lehet onnan is pecázni. Nem tartok attól, hogy puccsra készülve újabb 9/11-et csinálnak meg, mert ahogy az idő mutatja, ma már mindenki csak arra vár, hogy az eddigi "hibáikat" egy komolyabbal tetézzék és akkor viszont indulhat az utolsó tánc.
Az In-kal lerágott téma és a magam részéről a bírót is ha nagyon hülye a helyszínen verbálisan torkon rottyantom, aztán hagyom megfulladni a saját korlátoltságától. Remélem, hogy nem kell felírni őt is a Mikulás-listára, de ez majd csak kiderül. Ezek az idióták már tényleg nem csigáznak fel, mert sem jog, sem törvény nincs már, amivel képesek a látszatot akár fenntartani!
# | Hegel Hegel - 2010 10 12 ¦ 19:30:50
IMRE!
A kislány unokám most ugyan már 8 éves de mikor 5-6 éves volt mondta anyjának" ala ugye tudod én választottalak téged mikor még nem éltem itten" Tehát ezzel azt akarom mondani a gyerekek még tudatában vannak annak a dimenziónak ahonnét leszületünk!
Marci fiad nincs kizárva maga se tudja CSAK TUDJA hogy ott fog kitörni a balhé.
Remélem jó messze tőlünk.

A 0 ra leirt körbetartozás logikus, csak Jákobék nem ezt akarják hanem a papirra irt számokért kamatot szeretnének látni, a háboruban pedig a felszerelések és a hadtáp biznic számithat nekik a hatalmon túl, hiszen abban van a lóvé...szóval szerinted 0-znak vagy???
Még olvasom tovább a szösszenetedet csak részletekben tudom lereagálni.....
# | gabi gabi - 2010 10 12 ¦ 19:33:46
Lehet, hogy nem fogjátok érteni, de leírom: 2002 nyarán egy hétvégi kirándulás után a fiamat leadtam az apjának. Rettentően begurult, hogy van saját autóm, úgy döntött, hogy többet nem fizet gyerektartást, - ha van saját autóm, akkor biztosan jól élek. Rendben bíróság elé került a dolog, az első két tárgyalásra el sem jött, a harmadikra én érkeztem késve. És mi lett belőle, megróttak, mert egyébként ő már ügyvéddel érkezett. Kibabrálhattam volna vele, de nem tettem, mert arra gondoltam, hogy a gyerekem jövője fontosabb, mint az én pillanatnyi előnyöm. Furcsa a világ, sokat tudnék mesélni.
# | hamu hamu - 2010 10 12 ¦ 20:22:45
Gabi, tényleg nem értem. Ennek mihez van itt köze? Zsidókhoz? Oroszokhoz, vagy kínaiakhoz?
# | livia livia - 2010 10 12 ¦ 21:04:03
Sziasztok! Tényleg, az olsteint miért nem az Őrezred védi! No, ebből már le lehet következtetni! A fajtársaiban bízik.Pedig már ott is a moszat, no, nem tudom, de azért tutira betippelek!
# | gabi gabi - 2010 10 12 ¦ 21:18:32
hamu, sajnálom, hogy személyes példával próbáltam megvilágítani a rendszer működését. Amire utaltam az az, hogy a gyerekem apja is kibombázott módon ismerte a jogot, és ezért élt vele, illetve vissza. Ma már közel nem olyan határozott, mint volt. Őt is utolérte a "globalizmus" és elég banbán néz bele a világba. Milliókat bukott,de még mindig nem érti, hogy miért, a többit már nem is mondom.
# | gabi gabi - 2010 10 12 ¦ 22:10:07
Mózes, Mr Moto oldalán található, ha nagyon hiányzik neked, akkor ott keresd!
# | balu998 balu998 - 2010 10 12 ¦ 22:18:39
te Imi,
ha ezek (In-Kal vs. Wallton) ennyire rivalizálnak, akkor mennyi lehet a reális harcértékük? Éles helyzetben "hűek lesznek a közös eszméhez" vagy egymás torkának esnek? Ezt nem lehetne esetleg már most beiniciálni valami trükkel?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Generálási idő: 1.92 másodperc
60,993,822 egyedi látogató