Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A kezdet vége!

Napl√≥Ma m√°r t√ļl vagyok egy tan√ļkihallgat√°son. Elviekben Kiss Imre „oszlopd√∂nt√©se” lett volna a ter√≠t√©ken, de val√≥j√°ban √ļjabb l√°tleletet vehettem az „egyszer√Ľ √∂ntudatlan” rend√Ķr lelkivil√°g√°b√≥l, ugyanis m√©g mindig megillet√Ķd√∂k azon, hogy annyi inform√°ci√≥ ellen√©re is sz√°mos embernek fogalma sincs az √Ķt k√∂r√ľlvev√Ķ vil√°gr√≥l. √ögy l√°tszik, hogy a „lemarad√≥kkal” nem kell foglalkozni a jelent√©ktelens√©g√ľket megillet√Ķ norm√°n t√ļl. Tegnap is el√©g t√∂m√©ny napom volt, amibe belef√©rt egy kis betonoz√°s – ami miatt √∂r√∂k h√°l√°val tartozok azoknak, akik helyettem is v√©gezt√©k a dand√°rj√°t-, majd Szarvason volt egy kis el√Ķad√°s, a szokott form√°tumban.

„Imre! Szeretettel gratul√°lok a mai szarvasi el√Ķad√°sodhoz!!!
Egy olyan j√≥, de megt√©vedt magyar embert vittem magammal, aki azt √°ll√≠totta m√©g a szarvasi √ļt elej√©n, hogy Te moszad √ľgyn√∂k vagy.
Mikor hazafel√© j√∂tt√ľnk felh√≠vta a bar√°tait, √©s lelkesen arr√≥l besz√©lt, hogy v√©gre ma valaki kimerte mondani az igazs√°got!
Nagyon √∂r√ľltem, hogy √≠gy megv√°ltozott a v√©lem√©nye, √©s a lelkes (de rendes) jobbikosb√≥l egy gondolkod√≥ emberr√© form√°ltad!
Még egyszer minden jót Neked és a családnak! A jó Isten vigyázzon Rád!
√Āld√°s!”

Enyhe f√°rads√°got √©rzek most, de legal√°bb a napot hagyj√°k ragyogni, had sz√°radjon csak az a v√∂r√∂siszap. De nem is err√Ķl akartam ma r√∂viden √©rtekezni, hanem a jelekr√Ķl. Eg√©szen elk√©peszt√Ķ helyr√Ķl szerzett √©rtes√ľl√©seim szerint B√©csben √ľlnek √∂ssze a „rotschildi” nemess√©ghez tartoz√≥ k√©kv√©r√Ľek, mert nagy dolgokat akarnak el√Ķk√©sz√≠teni. (K√∂zben egy t√∂bb √≥r√°s √°ramsz√ľnet akad√°lyozott meg az √≠r√°s folytat√°s√°ban, ez√©rt a tegnapi gondolataimat is ma k√∂zl√∂m le.) A telavivi p√°pa mocorg√°sa az angol udvarban √©s nem r√©giben a Budapestre l√°togat√≥ kir√°lyi zsid√≥ sarjak megjelen√©se azt jelzi, hogy itt nagyot akarnak a varjak, amire a magyarok Szent Koron√°j√°t k√©sz√ľlnek felhelyezni. Ez a t√©ma a f√Ķ sodr√°sban van, de az alum√≠nium-ipari mesters√©ges g√°tszakad√°s eltereli a figyelmet a „korm√°nyz√°s” √©s a gazdas√°g val√≥di helyzet√©nek √°llapot√°r√≥l, mik√∂zben alkalmat ad p√°r zsid√≥nak a j√≥t√©konykod√°sra (Soros, Demj√°n…) √©s sok j√≥sz√°nd√©k√ļ embernek a tov√°bbi megvezet√©s√©re √©s a hangulatkelt√©sre, pedig a helyzet rendk√≠v√ľl egyszer√Ľ. A teljes t√°rsas√°got egyetlen szuszra le kellett volna „gyakni”, b√°r elismerem, hogy am√≠g ez a balh√© megy, addig legal√°bb sz√©p napos id√Ķnk is lesz, mik√∂zben a val√≥di k√°rosultak √ľgye az√©rt sok-sok logisztik√°t, a k√°rmentes√≠t√©s pedig szinte a lehetetlent mozgatja meg.
K√∂zben az√©rt a nemzetk√∂zi porondon sem t√©tlenkedtek. Obam√°t- a h√≠rek szerint- parkol√≥p√°ly√°ra helyezik a helyhat√≥s√°gi v√°laszt√°sok idej√©re √©s t√°n ki is iktatj√°k, mer a Hillary –t tervezt√©k beiktatni a hely√©re. Mik√∂zben a nemzetbiztons√°gi tan√°csad√≥j√°t is sz√©lnek eresztette, kapott √Ķ is figyelmeztet√©st azzal kapcsolatban, hogy szimbolikusan m√°r e is v√°ltott√°k.

http://www.rian.ru/video/20101006/282834257.html
Link
Mivel az eur√≥pai nagyv√°rosokat terrorvesz√©lyesnek nyilv√°n√≠tott√°k, ez√©rt sz√°m√≠tsunk arra, hogy lesznek hamarosan olyan akci√≥k, amelyeket m√°r nem tudnak vel√ľnk beetetni, ugyanis Bin Laden nyugd√≠jba vonult, az ETA √©s az IRA gyakorlatilag „elf√°radt”, √≠gy maradtak a hivatalos titkosszolg√°latok, amelyeknek legal√°bb a l√°tszatot fenn kell tudni tartani. Inform√°ci√≥im szerint az eur√≥pai f√Ķnemesi csal√°dok √∂sszevon√°sa m√∂g√∂tt az is komoly okk√©nt szerepel, hogy a doll√°rt le akarj√°k √©rt√©kelni, mintegy 50%-al. Nem v√©letlen√ľl vis√≠toztak m√°r a m√ļlt h√©ten ezzel kapcsolatban a magas poz√≠ci√≥ban l√©v√Ķk, s most egy komoly beoszt√°sban √©s kapcsolatokkal rendelkez√Ķ angolsz√°sznak is a k√∂rm√©re koppintottak.

„Charlie McCreevy ex-biztos k√©nytelen volt lemondani egy brit befektet√©si bank igazgat√≥s√°gi posztj√°r√≥l, miut√°n az Eur√≥pai Bizotts√°g kor√°bbi √©s √ļj megb√≠zat√°sa k√∂z√∂tt √©rdek√ľtk√∂z√©st √°llap√≠tott meg. Ez az els√Ķ eset, hogy az etikai test√ľlet √∂sszef√©rhetetlens√©g t√©nye mellett d√∂nt√∂tt…
Az el√Ķz√Ķ Barroso-bizotts√°g bels√Ķ piaci biztosa jelenleg a Ryanair l√©git√°rsas√°g fel√ľgyel√Ķbizotts√°g√°nak tagja, havi fizet√©se 47 000 eur√≥. Az Euobserver √©rtes√ľl√©sei szerint McCreevy a bankn√°l √©vi 61 000 eur√≥t zsebelt volna be.”
Link
http://kitekinto.hu/europa/2010/10/11/tavozni_kenyszerult_uj_posztjarol_az_ex-biztos&s=hs

Ez annyira nem is m√©rvad√≥ h√≠r, de k√©t h√©ten bel√ľl m√°sodj√°ra vagyok k√©nytelen elviselni ennek az arcnak a l√°tv√°ny√°t is.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Kicsit olyan Eastwood-os, kicsit olyan alienes, de nekem tetszik így is!
√ē az izraeli „f√Ķbank√°r”, aki er√Ķsen nyugtatgatja a befektet√Ķket azzal, hogy Izraleben soha nem volt m√©g ilyen j√≥ helyen a p√©nz√ľk √©s a r√©gi√≥ban vezetnek is kem√©nyen, mik√∂zben a m√ļlt h√©ten egy alkalommal a doll√°r-kereskedelm√©t fel is kellett f√ľggeszteni a t√Ķzsd√©n, mert akkor√°t esett.

Ezzel szemben ott az ellenpélda is. Az oroszok bejelentették:

„Az orosz k√∂zponti bank mintegy 1,2 milli√°rd doll√°rt - 1,17 milli√°rd doll√°rt √©s 0,2 milli√°rd eur√≥t - k√∂lt√∂tt szeptemberben arra, hogy cs√∂kkentse a rubelre nehezed√Ķ elad√°si nyom√°st - der√ľl ki a bank h√©ten k√∂z√∂lt adataib√≥l.”

Link
http://profitline.hu/hircentrum/hir/194823/Oroszorszag-12-milliard-dollart-koltott-a-rubel-erositesere
Term√©szetesen ezzel m√©g nincs v√©ge, mert a k√≠naiak is „t√°mad√°sba lend√ľltek” √©s most a g√∂r√∂g√∂k ut√°n T√∂r√∂korsz√°got k√©szek a diplom√°ciai t√°mogat√°s mellett anyagilag is kiseg√≠teni, hogy stabilak maradhassanak. Ha j√≥l megy az √ľzlet, akkor ezzel megt√°mogatva teljesen k√©szek egy Izrael-elleni h√°bor√ļt is megv√≠vni, mert nem v√©letlen√ľl jelentett√©k ki a legfels√Ķbb vezet√Ķi k√∂r√∂kben, hogy Izraellel gyakorlatilag √°r nincs diplom√°ciai kapcsolatuk.

„Ven Csiao-pao k√≠nai minisztereln√∂k p√©nteken h√°romnapos hivatalos l√°togat√°sra √©rkezett T√∂r√∂korsz√°gba. A magas rang√ļ k√≠nai politikus – csak√ļgy, mint G√∂r√∂gorsz√°g eset√©ben – a t√∂r√∂k√∂k befektet√Ķi √©tv√°gy√°t is kihaszn√°ln√°. Recep Tayyip Erdogan korm√°nyf√Ķ ugyanakkor √©rzi orsz√°ga nemzetk√∂zi s√ļly√°nak n√∂veked√©s√©t, √≠gy T√∂r√∂korsz√°g K√≠na sz√°m√°ra nem lesz k√∂nny√Ľ falat.’
http://kitekinto.hu/europa/2010/10/09/kina_torokorszagra_is_szemet_vetett/
√Ām a sor folytat√≥dik, mert Kub√°ban is er√Ķt demonstr√°ltak, arra az esetre, ha az USA-zsid√≥ nagyon vern√© mag√°t √©s nem √©rezn√© √°t a helyzet v√©gletes komolys√°g√°t!
„K√≠na √©s Kuba m√ļlt kedden √ľnnepelte diplom√°ciai kapcsolatuk f√©l√©vsz√°zados fenn√°ll√°s√°t. Mindk√©t orsz√°g politikusai m√©ltatt√°k a k√∂z√∂s er√Ķfesz√≠t√©seket, nagy rem√©nyekkel tekintve a j√∂v√Ķbe √©s v√©letlen√ľl sem h√°nytorgatva a m√ļltat. Ha az √ļj √©vezred gazdas√°gi tendenci√°it vizsg√°ljuk, √ļgy t√Ľnhet, nincs is sz√ľks√©g a m√ļltid√©z√©sre.”
Link
http://kitekinto.hu/latin-amerika/2010/10/07/kuba-kina_a_ket_jo_barat
√Ām miel√Ķtt m√©g valaki azt hihetn√©, hogy a dolgok k√∂z√∂tt nincs √∂sszef√ľgg√©s, megjegyzem, hogy ez egy j√≥l szervezett gazdas√°gi man√Ķver r√©sze, aminek a cs√ļcspontja hamarosan n√°lunk is csattanni fog!
„Oroszorsz√°g √©s K√≠na term√©szetes sz√∂vets√©geseknek tekinthet√Ķek: el√Ķbbi a vil√°g legjelent√Ķsebb energiatermel√Ķje, ut√≥bbi pedig a legnagyobb energiafogyaszt√≥. Dmitrij Medvegyev orosz eln√∂k a szeptember 26-28-ai k√©tnapos k√≠nai l√°togat√°sa sor√°n igyekezett min√©l t√∂bb lehet√Ķs√©get teremteni az orosz gazdas√°gi szerepl√Ķknek a k√≠nai piacon. Ebben el√Ķrel√©p√©s f√Ķk√©nt az energiaszektorban t√∂rt√©nt.
A Rosznyefty, Oroszorsz√°g els√Ķsz√°m√ļ olajtermel√Ķje, a K√≠nai Nemzeti Olajipari V√°llalattal (CNPC) egy√ľtt vesz r√©szt a „Kelet-Szib√©ria-Csendes-√≥ce√°n” k√Ķolajvezet√©k meg√©p√≠t√©s√©ben – mely a tervek szerint 2011-ben lesz m√Ľk√∂d√Ķk√©pes √©s naponta 1,6 milli√≥ hord√≥ k√Ķolajat pump√°l K√≠n√°ba. Medvegyev √©s k√≠nai koll√©g√°ja a minap Pekingben koccintott a tervek siker√©re.”
Link
http://kitekinto.hu/europa/2010/10/04/a_rosznefty_kina_fele_kacsingat
Azt√°n √ļgy n√©z ki, hogy az USA m√©g egy b√°sty√°ja elesni l√°tszik.

„Tal√°lkozott egym√°ssal h√©tf√Ķn Hanoiban K√≠na √©s Jap√°n v√©delmi minisztere, nem sokkal azut√°n, hogy a k√©t orsz√°g egy ter√ľleti vita miatt befagyasztotta magas szint√Ľ politikai kapcsolatait.
A k√≠nai miniszter, Liang Kuang-lie (Liang Guanglie) √©s jap√°n t√°rgyal√≥partnere, Kitazava Tosimi a D√©lkelet-√°zsiai Orsz√°gok Sz√∂vets√©ge (ASEAN) v√©delmi miniszteri √©rtekezlet√©nek helysz√≠n√©n, a vietnami f√Ķv√°rosban folytatott megbesz√©l√©st, s t√°voz√≥ban mindk√©t f√©l pozit√≠v kicseng√©ssel nyilatkozott a tal√°lkoz√≥r√≥l.”

Link
http://www.fn.hu/kulfold/20101011/japan_kina_vedelmerol_targyalnak/
Ha kétsége adódna még valakinek, akkor javaslom az alábbi bejelentést is értelmezni!
„Az afg√°n eln√∂k meger√Ķs√≠tette, hogy korm√°nya bizonyos id√Ķ √≥ta titkos t√°rgyal√°sokat folytat a rendszer ellen k√ľzd√Ķ, radik√°lis iszl√°m t√°libokkal”.
Link
http://hirszerzo.hu/kulfold/20101011_afgan_titkos_targyalasa_a_talibokkal#rss
Mivel az oroszok m√°r elkezdt√©k a ter√ľletre val√≥ felvonul√°sukat, az√©rt gyakorlatilag a NATO er√Ķk m√°r alibib√Ķl vannak csak ott, b√°r f√°jdalmat ett√Ķl m√©g az√©rt okozhatnak.

Azt√°n Venezuela is kinyilv√°n√≠totta „hovatartoz√°s√°t” √©s ez az USA-nak nagyon kedvez√Ķtlen lehet, mert olajuk m√°r r√©gen kevesebb a sz√ľks√©gesn√©l!

Venezuela tankerei Chávez kelet-európai barátjának viszik az olajat

Megegyezett Litv√°nia √©s Feh√©roroszorsz√°g √©vi 2,5 milli√≥ tonna venezuelai k√Ķolaj Feh√©roroszorsz√°gba sz√°ll√≠t√°s√°r√≥l - k√∂z√∂lte p√©nteken a litv√°n f√©l. Az olaj a litv√°n Klaipeda kik√∂t√Ķj√©n kereszt√ľl ker√ľl a Belarusz K√∂zt√°rsas√°g ter√ľlet√©re.

Link
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=754898


Mindezen inform√°ci√≥k √©s ezek val√≥di √©rtelm√©nek ismeret√©ben nehezen lehetne megmagyar√°zni, hogy mi√©rt is harsogja m√°r t√∂bb, mint egy hete az angolsz√°sz sajt√≥, hogy Magyarorsz√°g „beleh√ļzott” √©s a Forintunk is egyre er√Ķsebb, mert gazdas√°gi fellend√ľl√©s van.

Link
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?hn=2&k=3&i=139651&is=1

„Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetk√∂zi Valutaalap (IMF) vez√©rigazgat√≥ja Washingtonban arra intette a vil√°g p√©nz√ľgyminisztereit, hogy ne haszn√°lj√°k fegyverk√©nt az √°rfolyam-politik√°jukat.”
Link
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/gazdasag/strauss-kahn-ova-intett-az-arfolyamhaborutol-az-imf-kozgyulesen.html


„Magyarorsz√°g kiv√©teles helyzetben van - √°ll√≠tj√°k Londonban”
Link
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?hn=2&k=3&i=139642&is=1

K√∂nny√Ľ √≠gy √∂sszezavarni az embert, de ez van, ha √©szleli a zsid√≥, hogy a p√°ly√°r√≥l √©ppen most k√©sz√ľlnek lerugdosni √©s nem k√©rnek mindehhez enged√©lyt sem.
Mir√Ķl is lehet sz√≥? Tal√°n az a legval√≥sz√≠n√Ľbb, hogy a zsid√≥k √°ltal elad√≥s√≠tott √°llamok tartoz√°sainak √°tv√°llal√°s√°t kezdte meg az √Āzsiai Uni√≥ azokt√≥l az √°llamokt√≥l, akikkel err√Ķl t√°rgyalni lehet, m√©g pedig kedvez√Ķbb felt√©teleket √°ll√≠tva, mintha az angolsz√°sz √©s izraeli zsid√≥ bank√°rokkal egyezkedn√©nek. A helyzet nem teljesen egy√©rtelm√Ľ, mert f√ľggetlen √°llamvezet√©s m√°r nem l√©tezik, ugyanis mindenhol ott van a szabadk√Ķm√Ľves zsidaja, hogy izraeli, hogy bilderberges, hogy neokh√≥nos m√°zzal √©s fajtajelleggel, ez√©rt a t√°rgyal√°sok p√©nz√ľgyi r√©sze mellett komoly katonai nyom√°st is jelent ez, ugyanis, ha nem siker√ľl a tranzakci√≥, akkor h√°bor√ļ lesz, s ha lesz, garanci√°lis fejbel√∂v√©s n√©z ki a d√≠szes t√°rsas√°gnak. Mivel Magyarorsz√°got is megl√°togatta a m√ļlt h√©ten egy magas rang√ļ orosz diplomata √©s besz√©lt azokkal, akiknek a nyak√°ra j√≥l illik a selyemzsin√≥r (Olsteinnal is, miut√°n Bulg√°ri√°t megj√°rta, mert m√°r az izraeli l√©gt√©r egy ideje nem biztons√°gos √©s ak√°rmilyen g√©peget nem engednek oda se be a t√∂r√∂k√∂k.), √ļgy v√©lem, hogy nem kell m√°r t√ļl sokat aludni a nyilv√°nval√≥ fordulatig, amelyr√Ķl a meg√°llapod√°sok m√°r eg√©szen biztosan megsz√ľlettek a kulissz√°k m√∂g√∂tt. Az, hogy √Čszak-Kore√°ban bemutat√°sra ker√ľlt az √ļj vezet√Ķ, azt is jelenti, hogy t√∂bb orsz√°gban hamarosan teljesen √ļj vez√©rkar √°ll fel, aki szellem√©ben √©s lelk√ľlet√©ben is eg√©szen m√°st fog k√©pviselni, mint kaz√°r el√Ķdeik. Arra „gyanakszom”, hogy Medvegyev ciprusi l√°togat√°sa sem volt mer√Ķ v√©letlen, mint ahogyan az sem, hogy az eln√∂kkel –aki Moszkv√°ban v√©gzett-, n√©h√°ny sz√≥t oroszul v√°ltottak a nyilv√°noss√°g el√Ķtt is! Az√©rt m√©g nincs teljesen lej√°tszva a meccs, mert Izraelben a teljesen szem√©lyis√©gzavaros Liebermann annyira ragaszkodik a doxazm√°ihoz, hogy ha Netanjahu t√ļl akar √©lni, akkor el kell t√°vol√≠tani √Ķt, minden nyom n√©lk√ľl. Alakul ez a helyzet √©s √ļgy t√Ľnik, remek√ľl meg van alapozva, b√°r, ha valaki megfigyelte, a sajt√≥ban nem √©szlel t√°rgyal√°sokat az EU prominensei k√∂z√∂tt, mert √Ķk most elkezdtek igencsak lap√≠tani. Ahogy k√∂zeledik fel√©j√ľk a v√©sz, √ļgy fognak vis√≠tani is √©s kapkodni. Ilyenkor m√°r csak hib√°zni tudnak √©s f√°jdalmat okozni m√°soknak, de rajtuk ez m√°r nem seg√≠t.

„Az √ļr legyen Veled Imre!

Röviden:
√öjz√©landon √©l√Ķ rokonok k√©rdezik, hogy mi a b√°nat folyik itt magyar f√∂ld√∂n, mert az ottani h√≠rad√°sokban folyamatosan k√∂pk√∂dik a frissen megalakult korm√°nyt. Ok: a helyett. hogy a kolont√°ri katasztr√≥fahelyzet megold√°s√°n dolgozn√°nak, azzal vannak elfoglalva, hogy a civil szervezeteket ellehetetlen√≠ts√©k. P√©ld√°nak a sztori: egy szervezet formaruh√°it gy√°rt√≥ varrod√°ban a k√©sz √©s f√©lig-k√©sz ruh√°kat indokl√°s n√©lk√ľl elkobozt√°k.
Csak gondolom, a kiv√°lt csend√Ķrs√©g √ļj g√ļny√°j√°r√≥l lehet sz√≥.
A hír azért érdekes, mert
1. megint a civilek oldják meg a katasztrófa-helyzetet:
"...a huminsavak ioncser√©l√Ķ k√©pess√©ge √©s redox kapacit√°sa folyt√°n extr√©m savas ill. l√ļgos k√∂r√ľlm√©nyeket is k√©pes pufferelni. A v√∂r√∂s-iszap mint√°kn√°l perceken bel√ľl 13-r√≥l 7 pH -ra v√°ltozik a k√©mhat√°s..."
2. √öjz√©land nem a szomsz√©dban van, m√©gis tudnak egy titkos rend√Ķrs√©gi vagy nbh-s, vagy ki tudja milyen akci√≥r√≥l.

Testv√©ri szeretettel,”

Ha m√°r az NBH-s tet√Ľhint√°sokr√≥l esett sz√≥, akkor csak halkan jegyzem meg, hogy pr√≥b√°lnak bef√©szkel√Ķdni a t√°rsas√°gba √©s inform√°ci√≥t gy√Ľjteni, kapcsolatokat sz√©trobbantani √©s egy√©b h√ľlyegyerek-m√≥dszerrel „hatni” r√°nk a tov√°bbiakban is, de ez nem meglep√Ķ. A saj√°t s√≠rjukat √°ss√°k, ha √°sk√°l√≥dnak, mert szem√©ly szerint m√°r nagyon sokan itt tesz√ľnk r√°juk √©s n√©h√°nynak m√°r ismert az arca, lak√°sa, csal√°dja √©s egy√©b param√©terei is, s ha t√ļlzottan elpof√°tlanod√≥ Jakobsok √©s egy√©b csicsk√°k nem b√≠rnak a v√©r√ľkkel, m√°r megvan a lehet√Ķs√©g arra, hogy ott legyenek letiporva, ahol, a legjobban f√°j nekik is. Term√©szetesen nekem mindehhez csak annyi k√∂z√∂m van, hogy tudom, hogy haland√≥ak √Ķk is, s√Ķt ha kell, egym√°st fogj√°k lekasz√°lni, s max. a gy√Ķztes ker√ľlhet olyan helyzetbe, hogy fegy√Ķr lehessen Recsken a volt koll√©g√°i mellett. Balajti, ugye tudod, amit tudnod kell √©s nem csin√°lsz m√°r nagyobb baroms√°gokat att√≥l, mint amit eddig megtett√©l az el√Ķdeiddel egyetemben. M√°r t√∂bb mint egy esztendeje √≠rtam nektek, hogy a dolgotok annyi, hogy sz√©pen h√°tra d√Ķlt√∂k √©s v√©gign√©zitek az esem√©nyeket, s jobban teszitek ha nem piszk√°ltok bele olyasmibe, amihez h√ľly√©nek bizonyultatok.

HozzŠszůlŠsok

# | Magy1 Magy1 - 2010 10 11 ¦ 16:15:40
http://www.rtlklu...artozasuka

Bankok 1 √∂sszegben k√∂vetelik a jelz√°logosokt√≥l az iszap√°rn√°l megsemmis√ľlt ingatlanok tulajdonosait√≥l!
√Čn √ļgy tudom, hogy biztos√≠t√°s n√©lk√ľl nem is hiteleznek a bankok! K√©rd√©s mire terjed ki a biztos√≠t√°s.
Természeti károkra alapesetben mindig kiterjed!
Ha nem term√©szeti k√°r, akkor pedig a MAL zRt.-t√Ķl k√∂vetelhetik a p√©nzt a bankok!
De hogy a tulajoktól, az már kicsit sok!
# | tunya tunya - 2010 10 11 ¦ 16:32:58
√©rdekes dolog ez a t√°rsas√°gba bef√©rk√Ķz√©s. itt van p√©ld√°ul ez a sz√°lasi avataros gyerk√Ķc. be√≠rod neki, h sz√°lasi zsid√≥ √©s el kezd h√Ķb√∂r√∂gni, de hogy ut√°nnan√©zne ki volt zsid√≥ a sz√°lasi korm√°nyban, na azt m√°r nem! (pedig van amelyik tipikus zsid√≥ n√©vb√Ķl magyaros√≠ttata a nem √©ppen becses nev√©t, meg ugye mindegyikr√Ķl van k√©p is). sz√≥val t√ļl k√©ne l√©pni a tinin√°ciskod√°son egyeseknek.
a t√∂bbivel sajnos messzemen√Ķkig egyet lehet √©rteni.
szebb j√∂v√Ķ? magyar felt√°mad√°s? lesz vajon ilyen?
# | M√°gusk√°cska M√°gusk√°cska - 2010 10 11 ¦ 17:00:48
H√°t igen a BANKOK is kiveszik a "R√ČSZ√úKET" a katasztr√≥f√°b√≥l.....:(:(:(
(tessék csak be költözni még mindig ott van az ingatlan fedezet egy kis grátisz iszappakolással-és ezzel még mindig nagyobb fedezet mint a hiteleik mögött;) )
# | Laci44 Laci44 - 2010 10 11 ¦ 17:04:25
Kedves tunya!

Ha er√Ķsen hisz√ľnk √©s harcolunk az√©rt a szebb j√∂v√Ķ√©rt √©s a felt√°mad√°sr√≥l akkor semmi sincs veszve.
Akkor veszik el minden mikor feladod fejben és lélekben, a reményt a harcot.
# | Laci44 Laci44 - 2010 10 11 ¦ 17:14:04
Minden t√©ny adott sz√°munkra, tudjuk hogy mi t√∂rt√©nik de sokunk m√©g se akarja elhinni, m√©gis a mi kez√ľnkbe van a j√∂v√Ķnk, az √©let√ľnk hogy azt hogy alak√≠tjuk. Elb√ļjunk √©s elvesz√ľnk az id√Ķ √©s a t√∂rt√©nelem rengeteg√©ben vagy √ļgy megy√ľnk el hogy mi megtett√ľk mindazt amire hivatottak √©s k√©pesek voltunk, megtett√ľnk mindent ami t√Ķl√ľnk tellett.

Igen, ahogy mondj√°tok magatokba, mi kis emberek vagyunk az ellenfeleinkkel, az elnyom√≥inkkal szemben de soha nem ez volt a l√©nyeg, hanem az hogy mi egy√ľtt vagyunk er√Ķsek, sz√≠vben √©s fejben ez√©rt az els√Ķ harcot mindenkinek az elm√©j√©ben √©s a sz√≠v√©ben kell megv√≠vni.

Musz√°j √°tl√°tni a dolgokat √©s ha utolj√°ra is de nem √∂n√∂s √©rdekb√Ķl kell cselekedni, mert rajtunk a gondolkod√≥kon m√ļlik a j√∂v√Ķ. Igen, ezek √≥ri√°si szavak, mint azok a gondolatok, t√©nyek amiket Imre megoszt vel√ľnk, olyan jelenbe j√∂v√Ķbe ker√ľlt√ľnk ahol tal√°n sz√°munkra v√©ge a h√©tk√∂znapi √©letnek.

K√©peseknek kell lenn√ľnk hogy tegy√ľnk is, ne csak a h√°tt√©rb√Ķl magyar√°zzunk mint ahogy azt a t√∂bbs√©g teszi. Azon a csat√°n m√ļlik minden amit az egy√©n mag√°√©rt v√≠v meg a sz√≠v√©ben √©s a fej√©ben!
# | Varuna Varuna - 2010 10 11 ¦ 17:16:22
"... Mivel az eur√≥pai nagyv√°rosokat terrorvesz√©lyesnek nyilv√°n√≠tott√°k, ez√©rt sz√°m√≠tsunk arra, hogy lesznek hamarosan olyan akci√≥k, amelyeket m√°r nem tudnak vel√ľnk beetetni, ugyanis Bin Laden nyugd√≠jba vonult, az ETA √©s az IRA gyakorlatilag „elf√°radt”, √≠gy maradtak a hivatalos titkosszolg√°latok, amelyeknek legal√°bb a l√°tszatot fenn kell tudni tartani. Inform√°ci√≥im szerint az eur√≥pai f√Ķnemesi csal√°dok √∂sszevon√°sa m√∂g√∂tt az is komoly okk√©nt szerepel, hogy a doll√°rt le akarj√°k √©rt√©kelni, mintegy 50%-al. ..."

Nyilv√°n terveznek valamit, ez kiolvashat√≥ az inform√°ci√≥k √°radat√°b√≥l. A NWO "illumin√°tus" strat√©g√°i m√°r r√©g egy globlis h√°bor√ļt, egyfajta "ir√°ny√≠tott k√°oszt" akartak a vil√°gra szabad√≠tani, csak hiba cs√ļszhatott helyi szinteken a Tervbe.

Volt m√°r itt kor√°bban sz√≥ r√≥la, hogy a "h√°tt√©rhatalom" tiszt√°ban van r√©g√≥ta bizonyos Term√©szeti ciklusokkal amelyek a bolyg√≥t √©s √©l√Ķvil√°g√°t er√Ķsen "√°trendezik" 12957 √©vente. A Naprendszer √©s vele egy√ľtt a F√∂ld is ekkor rendszeresen √°thalad egy v√©kony s√°von (2-4 nap) √©s k√∂lcs√∂nhat√°sba l√©p a Galaxis k√∂zep√©ben tal√°lhat√≥ Fekete-lyukkal (Nyilas csillagk√©p ir√°nya - Sagittarius A).

A glob√°lis kataklizma "r√°vezet√Ķ szakasza" m√°r vagy j√≥ 10 √©ve elkezd√Ķd√∂tt √©s ahogy k√∂zeled√ľnk a kb. 2 √©v m√ļlva esed√©kes id√Ķponthoz be fognak durvulni az esem√©nyek amir√Ķl elfelejtettek t√°j√©koztatni minket, mert csak 500 milli√≥ n√©z√Ķre van sz√ľks√©g√ľk a k√∂vetkez√Ķ felvon√°shoz (Georgiai k√∂vek). S√Ķt gondoskodnak is r√≥la hogy a megv√°ltozott napfolt tev√©kenys√©g k√∂vetkezt√©ben fell√©p√Ķ anom√°li√°kat ne is √©szlelj√ľk (UV sug√°rz√°s er√Ķs√∂d√©se), ez√©rt permeteznek (chemtrail) val√≥sz√≠n√Ľleg glob√°lis szinten.

A "k√Ķm√≠ves csapat" egy r√©sze tudja mi v√°rhat√≥ √©s ebb√Ķl k√≠v√°nnak el√Ķnyt kov√°csolni. A maguk filmekbe, k√∂nyvekbe (...) rejtett szimb√≥lum rendszer√©n kereszt√ľl folyamatosan kommunik√°lj√°k a beavatottak sz√°m√°ra hol tartanak az esem√©nyek, illetve t√∂bb sz√°z f√∂ldalatti v√°ros k√©sz√ľlt m√°r t√∂bb milli√≥ ember sz√°m√°ra. Amerik√°ban p√©ld√°ul a FEMA vagy 100 ezer katon√°val, helikopterek √©s sz√°ll√≠t√≥ j√°rm√Ľvek ezreivel √°ll k√©szenl√©tben ...

Nyilv√°n napra lebontva modellezt√©k m√°r r√©gen a k√©rd√©st, hogyha a bolyg√≥ forg√°sa le√°ll majd egy id√Ķre mely ter√ľleteket fog √©rni a gamma-sug√°rz√°s √©s mely t√©rs√©geket fog a Hold "le√°rny√©kolni". Amilyen √ľtemben str√≥manokon kereszt√ľl v√°s√°rolj√°k fel az orsz√°got, szinte biztos hogy j√≥ helyen vagyunk, csak az a k√©rd√©s hogy j√∂v√ľnk majd ki azokkal akik itt az √öj Izrael√ľket szeretn√©k l√©trehozni. :)

Err√Ķl a v√°rhat√≥ katasztr√≥f√°r√≥l val√≥sz√≠n√Ľleg minden orsz√°g fels√Ķ vezet√©s√©nek egy sz√Ľk csoportja tud (haz√°nkban biztosan, Viktorral ez √©len) √©s ezen a szem√ľvegen √°t n√©zve a glob√°lis esem√©nyeket, m√°r eg√©szen m√°sk√©pp fest a le√°nyz√≥ fekv√©se. Az √öj Vil√°grendet amire r√©gen k√©sz√ľlnek ezek ut√°n akarj√°k majd a maga kend√Ķzetlen val√≥s√°g√°ban r√°nk "er√Ķltetni", √©s √ļgy t√Ľnik a koreogr√°fia szerint, az emberis√©g birk√°bbik r√©sze maga fogja ezt majd k√≠v√°nni.

Aki nem hiszi j√°rjon ut√°na... ;)
# | talpi talpi - 2010 10 11 ¦ 17:35:52
Adjon az Isten!
Kerecsen!
Szerintem pedig a MAL vezet√©s√©t, familist√≥l sz√©pen √°t kellene vezetni a "v√∂r√∂s tengeren, mez√≠tl√°b" semmi gond, ha "meg√ļssz√°k" √ļgy is j√≥, a m√°sik parton pedig egy-egy j√≥l ir√°nyzott r√ļg√°ssal, vissza a " kezd√Ķ pontra". M√°rmint, "ahogy elkezdt√©k" kopasz valaggal, "0" Ft-al a zsebben. A sz√°mla a mai napig nincs z√°rolva, menek√≠tik a l√©t √©s "szt√°r √ľgyv√©d" v√©di a h√°ts√≥ r√©szt. Holott, sokkal gyakorlatiasabb volna, sz√©pen null√°ra √≠rni √Ķket, oda lehet k√∂lt√∂zni az el√°rasztott ter√ľletre, nem t√∂bbre, mint f√©l √©v, a saj√°t megtermelet √©lelmiszert fogyasztva. Ugyanis, a megvett nyilatkozat szerint,"MTA" nem vesz√©lyes az anyag, akkor el√Ķ a farb√°val, azonnal k√∂lt√∂zni, az eg√©sz bag√°zsnak. Korm√°nyszint√Ľ tal√°lkoz√≥k helysz√≠ne lehet az eg√©sz ter√ľlet, hiszen a sz√≠n nem sokkal k√ľl√∂nb√∂zik, akor hol itt a baj??.
Sz√©epen menjen csak oda az √∂sszes m√°gn√°s miska, Olstein √©s csal√°dja, MTA csapatost√≥l. Majd a k√©rd√©sre visszat√©r√ľnk f√©l √©v m√ļlva. Ja, ha net√°n k√∂zben valaki m√©gis megbetegedne, akkor, term√©szetesen a kiv√°ll√≥an felszerelt E√ú, majd seg√≠t, √ļgy h√°ziorvosi szinten. Kij√∂v√∂get√©s nincs, l√°togatni lehet, de csak egy ir√°nyban, mert ezek k√©pesek ruh√°t cser√©lni, mint ahogyan "k√∂p√∂nyeget" is cser√©ltek.
Sz√≥val, zs√°k-foltost√≥l, ha egy kicsi "nem vesz√©lyes anyag"-t√≥l, vesz√©lyesen szarul lenn√©nek, majd esz√ľkbe jut, mennyire lehet szarban az eg√©sz NEMZET miattuk, mert ugye, a v√°lasztgat√≥sdi sem hordozott mag√°ban semmi vesz√©lyt?/r√©sz√ľkre/. No most √°t√©lhetik a forradalmi v√°laszt√°si sikerek teljes palett√°j√°t.
Majd csak kibökik, ez az egész iszap bírkózás, mit is akart elfedni. Mert "véletlenek" nincsennek.

Eln√©z√©st, a sokadalomt√≥l," de, hogy ebben az orsz√°gban m√©gis ennyi h√ľlye √©s vak ember van" az m√°r f√°j. Akinek nem inge, az marad f√©lmeztelen nem megs√©rt√Ķdni-gondolkodni.
Hasznos!
Szebb J√∂v√Ķt! Isten tartson!
# | talpi talpi - 2010 10 11 ¦ 17:39:00
Imre!
Testvérem!
Az√©rt √∂r√ľlj annak, hogy nem szemb√Ķl kell n√©zned azt a f√©nyk√©pet, mert meglehet, kinyomta volna a monitorod burkolat√°t a gy√∂ny√∂r√Ľ,fejen hordott szagl√≥szerv.
Nem is tudom az igazolv√°ny√°t hogy teszi zsebre.
Szebb J√∂v√Ķt! Isten tartson!
# | jano jano - 2010 10 11 ¦ 18:52:36
Tunya
Te m√°r annyira h√ľlye vagy hogy az m√°r f√°j.
Anyád volt a zsidó nem a Szálasi kormány tagjai. Faszfej azok hungaristák voltak nem nácik.
Emelt f√Ķvel mentek a bit√≥ al√° mint az aradi 13-om. Tiszteletet √©rdemelnek √©s nem azt hogy egy ilyen senkih√°zi egy√°ltal√°n a sz√°j√°ra vegye b√°rmelyik√ľket is .
# | gabi gabi - 2010 10 11 ¦ 18:59:47
Amikor valaki szt√°r √ľgyv√©d lesz, az azt jelenti, hogy √ľberelte a jogot, mert a demokr√°cia jogr√≥l sz√≥l, nem pedig erk√∂lcsr√Ķl! Mert ha erk√∂lcsr√Ķl sz√≥lna, akkor a jog meg sem jelenhetne. Most hirtelen eszembe jutott a 10-parancsolat, hogyan is j√°tszuk ki, err√Ķl sz√≥l a jelenlegi demokr√°cia. √Čs majd ha eljut mindenki tudat√°ba a 11. parancsolat, hogy NE Hazudj, majd akkor lesz v√°ltoz√°s.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.57 mŠsodperc
86,262,990 egyedi lŠtogatů