Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A kezdet vége!

Napl√≥Ma m√°r t√ļl vagyok egy tan√ļkihallgat√°son. Elviekben Kiss Imre „oszlopd√∂nt√©se” lett volna a ter√≠t√©ken, de val√≥j√°ban √ļjabb l√°tleletet vehettem az „egyszer√Ľ √∂ntudatlan” rend√Ķr lelkivil√°g√°b√≥l, ugyanis m√©g mindig megillet√Ķd√∂k azon, hogy annyi inform√°ci√≥ ellen√©re is sz√°mos embernek fogalma sincs az √Ķt k√∂r√ľlvev√Ķ vil√°gr√≥l. √ögy l√°tszik, hogy a „lemarad√≥kkal” nem kell foglalkozni a jelent√©ktelens√©g√ľket megillet√Ķ norm√°n t√ļl. Tegnap is el√©g t√∂m√©ny napom volt, amibe belef√©rt egy kis betonoz√°s – ami miatt √∂r√∂k h√°l√°val tartozok azoknak, akik helyettem is v√©gezt√©k a dand√°rj√°t-, majd Szarvason volt egy kis el√Ķad√°s, a szokott form√°tumban.

„Imre! Szeretettel gratul√°lok a mai szarvasi el√Ķad√°sodhoz!!!
Egy olyan j√≥, de megt√©vedt magyar embert vittem magammal, aki azt √°ll√≠totta m√©g a szarvasi √ļt elej√©n, hogy Te moszad √ľgyn√∂k vagy.
Mikor hazafel√© j√∂tt√ľnk felh√≠vta a bar√°tait, √©s lelkesen arr√≥l besz√©lt, hogy v√©gre ma valaki kimerte mondani az igazs√°got!
Nagyon √∂r√ľltem, hogy √≠gy megv√°ltozott a v√©lem√©nye, √©s a lelkes (de rendes) jobbikosb√≥l egy gondolkod√≥ emberr√© form√°ltad!
Még egyszer minden jót Neked és a családnak! A jó Isten vigyázzon Rád!
√Āld√°s!”

Enyhe f√°rads√°got √©rzek most, de legal√°bb a napot hagyj√°k ragyogni, had sz√°radjon csak az a v√∂r√∂siszap. De nem is err√Ķl akartam ma r√∂viden √©rtekezni, hanem a jelekr√Ķl. Eg√©szen elk√©peszt√Ķ helyr√Ķl szerzett √©rtes√ľl√©seim szerint B√©csben √ľlnek √∂ssze a „rotschildi” nemess√©ghez tartoz√≥ k√©kv√©r√Ľek, mert nagy dolgokat akarnak el√Ķk√©sz√≠teni. (K√∂zben egy t√∂bb √≥r√°s √°ramsz√ľnet akad√°lyozott meg az √≠r√°s folytat√°s√°ban, ez√©rt a tegnapi gondolataimat is ma k√∂zl√∂m le.) A telavivi p√°pa mocorg√°sa az angol udvarban √©s nem r√©giben a Budapestre l√°togat√≥ kir√°lyi zsid√≥ sarjak megjelen√©se azt jelzi, hogy itt nagyot akarnak a varjak, amire a magyarok Szent Koron√°j√°t k√©sz√ľlnek felhelyezni. Ez a t√©ma a f√Ķ sodr√°sban van, de az alum√≠nium-ipari mesters√©ges g√°tszakad√°s eltereli a figyelmet a „korm√°nyz√°s” √©s a gazdas√°g val√≥di helyzet√©nek √°llapot√°r√≥l, mik√∂zben alkalmat ad p√°r zsid√≥nak a j√≥t√©konykod√°sra (Soros, Demj√°n…) √©s sok j√≥sz√°nd√©k√ļ embernek a tov√°bbi megvezet√©s√©re √©s a hangulatkelt√©sre, pedig a helyzet rendk√≠v√ľl egyszer√Ľ. A teljes t√°rsas√°got egyetlen szuszra le kellett volna „gyakni”, b√°r elismerem, hogy am√≠g ez a balh√© megy, addig legal√°bb sz√©p napos id√Ķnk is lesz, mik√∂zben a val√≥di k√°rosultak √ľgye az√©rt sok-sok logisztik√°t, a k√°rmentes√≠t√©s pedig szinte a lehetetlent mozgatja meg.
K√∂zben az√©rt a nemzetk√∂zi porondon sem t√©tlenkedtek. Obam√°t- a h√≠rek szerint- parkol√≥p√°ly√°ra helyezik a helyhat√≥s√°gi v√°laszt√°sok idej√©re √©s t√°n ki is iktatj√°k, mer a Hillary –t tervezt√©k beiktatni a hely√©re. Mik√∂zben a nemzetbiztons√°gi tan√°csad√≥j√°t is sz√©lnek eresztette, kapott √Ķ is figyelmeztet√©st azzal kapcsolatban, hogy szimbolikusan m√°r e is v√°ltott√°k.

http://www.rian.ru/video/20101006/282834257.html
Link
Mivel az eur√≥pai nagyv√°rosokat terrorvesz√©lyesnek nyilv√°n√≠tott√°k, ez√©rt sz√°m√≠tsunk arra, hogy lesznek hamarosan olyan akci√≥k, amelyeket m√°r nem tudnak vel√ľnk beetetni, ugyanis Bin Laden nyugd√≠jba vonult, az ETA √©s az IRA gyakorlatilag „elf√°radt”, √≠gy maradtak a hivatalos titkosszolg√°latok, amelyeknek legal√°bb a l√°tszatot fenn kell tudni tartani. Inform√°ci√≥im szerint az eur√≥pai f√Ķnemesi csal√°dok √∂sszevon√°sa m√∂g√∂tt az is komoly okk√©nt szerepel, hogy a doll√°rt le akarj√°k √©rt√©kelni, mintegy 50%-al. Nem v√©letlen√ľl vis√≠toztak m√°r a m√ļlt h√©ten ezzel kapcsolatban a magas poz√≠ci√≥ban l√©v√Ķk, s most egy komoly beoszt√°sban √©s kapcsolatokkal rendelkez√Ķ angolsz√°sznak is a k√∂rm√©re koppintottak.

„Charlie McCreevy ex-biztos k√©nytelen volt lemondani egy brit befektet√©si bank igazgat√≥s√°gi posztj√°r√≥l, miut√°n az Eur√≥pai Bizotts√°g kor√°bbi √©s √ļj megb√≠zat√°sa k√∂z√∂tt √©rdek√ľtk√∂z√©st √°llap√≠tott meg. Ez az els√Ķ eset, hogy az etikai test√ľlet √∂sszef√©rhetetlens√©g t√©nye mellett d√∂nt√∂tt…
Az el√Ķz√Ķ Barroso-bizotts√°g bels√Ķ piaci biztosa jelenleg a Ryanair l√©git√°rsas√°g fel√ľgyel√Ķbizotts√°g√°nak tagja, havi fizet√©se 47 000 eur√≥. Az Euobserver √©rtes√ľl√©sei szerint McCreevy a bankn√°l √©vi 61 000 eur√≥t zsebelt volna be.”
Link
http://kitekinto.hu/europa/2010/10/11/tavozni_kenyszerult_uj_posztjarol_az_ex-biztos&s=hs

Ez annyira nem is m√©rvad√≥ h√≠r, de k√©t h√©ten bel√ľl m√°sodj√°ra vagyok k√©nytelen elviselni ennek az arcnak a l√°tv√°ny√°t is.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Kicsit olyan Eastwood-os, kicsit olyan alienes, de nekem tetszik így is!
√ē az izraeli „f√Ķbank√°r”, aki er√Ķsen nyugtatgatja a befektet√Ķket azzal, hogy Izraleben soha nem volt m√©g ilyen j√≥ helyen a p√©nz√ľk √©s a r√©gi√≥ban vezetnek is kem√©nyen, mik√∂zben a m√ļlt h√©ten egy alkalommal a doll√°r-kereskedelm√©t fel is kellett f√ľggeszteni a t√Ķzsd√©n, mert akkor√°t esett.

Ezzel szemben ott az ellenpélda is. Az oroszok bejelentették:

„Az orosz k√∂zponti bank mintegy 1,2 milli√°rd doll√°rt - 1,17 milli√°rd doll√°rt √©s 0,2 milli√°rd eur√≥t - k√∂lt√∂tt szeptemberben arra, hogy cs√∂kkentse a rubelre nehezed√Ķ elad√°si nyom√°st - der√ľl ki a bank h√©ten k√∂z√∂lt adataib√≥l.”

Link
http://profitline.hu/hircentrum/hir/194823/Oroszorszag-12-milliard-dollart-koltott-a-rubel-erositesere
Term√©szetesen ezzel m√©g nincs v√©ge, mert a k√≠naiak is „t√°mad√°sba lend√ľltek” √©s most a g√∂r√∂g√∂k ut√°n T√∂r√∂korsz√°got k√©szek a diplom√°ciai t√°mogat√°s mellett anyagilag is kiseg√≠teni, hogy stabilak maradhassanak. Ha j√≥l megy az √ľzlet, akkor ezzel megt√°mogatva teljesen k√©szek egy Izrael-elleni h√°bor√ļt is megv√≠vni, mert nem v√©letlen√ľl jelentett√©k ki a legfels√Ķbb vezet√Ķi k√∂r√∂kben, hogy Izraellel gyakorlatilag √°r nincs diplom√°ciai kapcsolatuk.

„Ven Csiao-pao k√≠nai minisztereln√∂k p√©nteken h√°romnapos hivatalos l√°togat√°sra √©rkezett T√∂r√∂korsz√°gba. A magas rang√ļ k√≠nai politikus – csak√ļgy, mint G√∂r√∂gorsz√°g eset√©ben – a t√∂r√∂k√∂k befektet√Ķi √©tv√°gy√°t is kihaszn√°ln√°. Recep Tayyip Erdogan korm√°nyf√Ķ ugyanakkor √©rzi orsz√°ga nemzetk√∂zi s√ļly√°nak n√∂veked√©s√©t, √≠gy T√∂r√∂korsz√°g K√≠na sz√°m√°ra nem lesz k√∂nny√Ľ falat.’
http://kitekinto.hu/europa/2010/10/09/kina_torokorszagra_is_szemet_vetett/
√Ām a sor folytat√≥dik, mert Kub√°ban is er√Ķt demonstr√°ltak, arra az esetre, ha az USA-zsid√≥ nagyon vern√© mag√°t √©s nem √©rezn√© √°t a helyzet v√©gletes komolys√°g√°t!
„K√≠na √©s Kuba m√ļlt kedden √ľnnepelte diplom√°ciai kapcsolatuk f√©l√©vsz√°zados fenn√°ll√°s√°t. Mindk√©t orsz√°g politikusai m√©ltatt√°k a k√∂z√∂s er√Ķfesz√≠t√©seket, nagy rem√©nyekkel tekintve a j√∂v√Ķbe √©s v√©letlen√ľl sem h√°nytorgatva a m√ļltat. Ha az √ļj √©vezred gazdas√°gi tendenci√°it vizsg√°ljuk, √ļgy t√Ľnhet, nincs is sz√ľks√©g a m√ļltid√©z√©sre.”
Link
http://kitekinto.hu/latin-amerika/2010/10/07/kuba-kina_a_ket_jo_barat
√Ām miel√Ķtt m√©g valaki azt hihetn√©, hogy a dolgok k√∂z√∂tt nincs √∂sszef√ľgg√©s, megjegyzem, hogy ez egy j√≥l szervezett gazdas√°gi man√Ķver r√©sze, aminek a cs√ļcspontja hamarosan n√°lunk is csattanni fog!
„Oroszorsz√°g √©s K√≠na term√©szetes sz√∂vets√©geseknek tekinthet√Ķek: el√Ķbbi a vil√°g legjelent√Ķsebb energiatermel√Ķje, ut√≥bbi pedig a legnagyobb energiafogyaszt√≥. Dmitrij Medvegyev orosz eln√∂k a szeptember 26-28-ai k√©tnapos k√≠nai l√°togat√°sa sor√°n igyekezett min√©l t√∂bb lehet√Ķs√©get teremteni az orosz gazdas√°gi szerepl√Ķknek a k√≠nai piacon. Ebben el√Ķrel√©p√©s f√Ķk√©nt az energiaszektorban t√∂rt√©nt.
A Rosznyefty, Oroszorsz√°g els√Ķsz√°m√ļ olajtermel√Ķje, a K√≠nai Nemzeti Olajipari V√°llalattal (CNPC) egy√ľtt vesz r√©szt a „Kelet-Szib√©ria-Csendes-√≥ce√°n” k√Ķolajvezet√©k meg√©p√≠t√©s√©ben – mely a tervek szerint 2011-ben lesz m√Ľk√∂d√Ķk√©pes √©s naponta 1,6 milli√≥ hord√≥ k√Ķolajat pump√°l K√≠n√°ba. Medvegyev √©s k√≠nai koll√©g√°ja a minap Pekingben koccintott a tervek siker√©re.”
Link
http://kitekinto.hu/europa/2010/10/04/a_rosznefty_kina_fele_kacsingat
Azt√°n √ļgy n√©z ki, hogy az USA m√©g egy b√°sty√°ja elesni l√°tszik.

„Tal√°lkozott egym√°ssal h√©tf√Ķn Hanoiban K√≠na √©s Jap√°n v√©delmi minisztere, nem sokkal azut√°n, hogy a k√©t orsz√°g egy ter√ľleti vita miatt befagyasztotta magas szint√Ľ politikai kapcsolatait.
A k√≠nai miniszter, Liang Kuang-lie (Liang Guanglie) √©s jap√°n t√°rgyal√≥partnere, Kitazava Tosimi a D√©lkelet-√°zsiai Orsz√°gok Sz√∂vets√©ge (ASEAN) v√©delmi miniszteri √©rtekezlet√©nek helysz√≠n√©n, a vietnami f√Ķv√°rosban folytatott megbesz√©l√©st, s t√°voz√≥ban mindk√©t f√©l pozit√≠v kicseng√©ssel nyilatkozott a tal√°lkoz√≥r√≥l.”

Link
http://www.fn.hu/kulfold/20101011/japan_kina_vedelmerol_targyalnak/
Ha kétsége adódna még valakinek, akkor javaslom az alábbi bejelentést is értelmezni!
„Az afg√°n eln√∂k meger√Ķs√≠tette, hogy korm√°nya bizonyos id√Ķ √≥ta titkos t√°rgyal√°sokat folytat a rendszer ellen k√ľzd√Ķ, radik√°lis iszl√°m t√°libokkal”.
Link
http://hirszerzo.hu/kulfold/20101011_afgan_titkos_targyalasa_a_talibokkal#rss
Mivel az oroszok m√°r elkezdt√©k a ter√ľletre val√≥ felvonul√°sukat, az√©rt gyakorlatilag a NATO er√Ķk m√°r alibib√Ķl vannak csak ott, b√°r f√°jdalmat ett√Ķl m√©g az√©rt okozhatnak.

Azt√°n Venezuela is kinyilv√°n√≠totta „hovatartoz√°s√°t” √©s ez az USA-nak nagyon kedvez√Ķtlen lehet, mert olajuk m√°r r√©gen kevesebb a sz√ľks√©gesn√©l!

Venezuela tankerei Chávez kelet-európai barátjának viszik az olajat

Megegyezett Litv√°nia √©s Feh√©roroszorsz√°g √©vi 2,5 milli√≥ tonna venezuelai k√Ķolaj Feh√©roroszorsz√°gba sz√°ll√≠t√°s√°r√≥l - k√∂z√∂lte p√©nteken a litv√°n f√©l. Az olaj a litv√°n Klaipeda kik√∂t√Ķj√©n kereszt√ľl ker√ľl a Belarusz K√∂zt√°rsas√°g ter√ľlet√©re.

Link
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=754898


Mindezen inform√°ci√≥k √©s ezek val√≥di √©rtelm√©nek ismeret√©ben nehezen lehetne megmagyar√°zni, hogy mi√©rt is harsogja m√°r t√∂bb, mint egy hete az angolsz√°sz sajt√≥, hogy Magyarorsz√°g „beleh√ļzott” √©s a Forintunk is egyre er√Ķsebb, mert gazdas√°gi fellend√ľl√©s van.

Link
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?hn=2&k=3&i=139651&is=1

„Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetk√∂zi Valutaalap (IMF) vez√©rigazgat√≥ja Washingtonban arra intette a vil√°g p√©nz√ľgyminisztereit, hogy ne haszn√°lj√°k fegyverk√©nt az √°rfolyam-politik√°jukat.”
Link
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/gazdasag/strauss-kahn-ova-intett-az-arfolyamhaborutol-az-imf-kozgyulesen.html


„Magyarorsz√°g kiv√©teles helyzetben van - √°ll√≠tj√°k Londonban”
Link
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?hn=2&k=3&i=139642&is=1

K√∂nny√Ľ √≠gy √∂sszezavarni az embert, de ez van, ha √©szleli a zsid√≥, hogy a p√°ly√°r√≥l √©ppen most k√©sz√ľlnek lerugdosni √©s nem k√©rnek mindehhez enged√©lyt sem.
Mir√Ķl is lehet sz√≥? Tal√°n az a legval√≥sz√≠n√Ľbb, hogy a zsid√≥k √°ltal elad√≥s√≠tott √°llamok tartoz√°sainak √°tv√°llal√°s√°t kezdte meg az √Āzsiai Uni√≥ azokt√≥l az √°llamokt√≥l, akikkel err√Ķl t√°rgyalni lehet, m√©g pedig kedvez√Ķbb felt√©teleket √°ll√≠tva, mintha az angolsz√°sz √©s izraeli zsid√≥ bank√°rokkal egyezkedn√©nek. A helyzet nem teljesen egy√©rtelm√Ľ, mert f√ľggetlen √°llamvezet√©s m√°r nem l√©tezik, ugyanis mindenhol ott van a szabadk√Ķm√Ľves zsidaja, hogy izraeli, hogy bilderberges, hogy neokh√≥nos m√°zzal √©s fajtajelleggel, ez√©rt a t√°rgyal√°sok p√©nz√ľgyi r√©sze mellett komoly katonai nyom√°st is jelent ez, ugyanis, ha nem siker√ľl a tranzakci√≥, akkor h√°bor√ļ lesz, s ha lesz, garanci√°lis fejbel√∂v√©s n√©z ki a d√≠szes t√°rsas√°gnak. Mivel Magyarorsz√°got is megl√°togatta a m√ļlt h√©ten egy magas rang√ļ orosz diplomata √©s besz√©lt azokkal, akiknek a nyak√°ra j√≥l illik a selyemzsin√≥r (Olsteinnal is, miut√°n Bulg√°ri√°t megj√°rta, mert m√°r az izraeli l√©gt√©r egy ideje nem biztons√°gos √©s ak√°rmilyen g√©peget nem engednek oda se be a t√∂r√∂k√∂k.), √ļgy v√©lem, hogy nem kell m√°r t√ļl sokat aludni a nyilv√°nval√≥ fordulatig, amelyr√Ķl a meg√°llapod√°sok m√°r eg√©szen biztosan megsz√ľlettek a kulissz√°k m√∂g√∂tt. Az, hogy √Čszak-Kore√°ban bemutat√°sra ker√ľlt az √ļj vezet√Ķ, azt is jelenti, hogy t√∂bb orsz√°gban hamarosan teljesen √ļj vez√©rkar √°ll fel, aki szellem√©ben √©s lelk√ľlet√©ben is eg√©szen m√°st fog k√©pviselni, mint kaz√°r el√Ķdeik. Arra „gyanakszom”, hogy Medvegyev ciprusi l√°togat√°sa sem volt mer√Ķ v√©letlen, mint ahogyan az sem, hogy az eln√∂kkel –aki Moszkv√°ban v√©gzett-, n√©h√°ny sz√≥t oroszul v√°ltottak a nyilv√°noss√°g el√Ķtt is! Az√©rt m√©g nincs teljesen lej√°tszva a meccs, mert Izraelben a teljesen szem√©lyis√©gzavaros Liebermann annyira ragaszkodik a doxazm√°ihoz, hogy ha Netanjahu t√ļl akar √©lni, akkor el kell t√°vol√≠tani √Ķt, minden nyom n√©lk√ľl. Alakul ez a helyzet √©s √ļgy t√Ľnik, remek√ľl meg van alapozva, b√°r, ha valaki megfigyelte, a sajt√≥ban nem √©szlel t√°rgyal√°sokat az EU prominensei k√∂z√∂tt, mert √Ķk most elkezdtek igencsak lap√≠tani. Ahogy k√∂zeledik fel√©j√ľk a v√©sz, √ļgy fognak vis√≠tani is √©s kapkodni. Ilyenkor m√°r csak hib√°zni tudnak √©s f√°jdalmat okozni m√°soknak, de rajtuk ez m√°r nem seg√≠t.

„Az √ļr legyen Veled Imre!

Röviden:
√öjz√©landon √©l√Ķ rokonok k√©rdezik, hogy mi a b√°nat folyik itt magyar f√∂ld√∂n, mert az ottani h√≠rad√°sokban folyamatosan k√∂pk√∂dik a frissen megalakult korm√°nyt. Ok: a helyett. hogy a kolont√°ri katasztr√≥fahelyzet megold√°s√°n dolgozn√°nak, azzal vannak elfoglalva, hogy a civil szervezeteket ellehetetlen√≠ts√©k. P√©ld√°nak a sztori: egy szervezet formaruh√°it gy√°rt√≥ varrod√°ban a k√©sz √©s f√©lig-k√©sz ruh√°kat indokl√°s n√©lk√ľl elkobozt√°k.
Csak gondolom, a kiv√°lt csend√Ķrs√©g √ļj g√ļny√°j√°r√≥l lehet sz√≥.
A hír azért érdekes, mert
1. megint a civilek oldják meg a katasztrófa-helyzetet:
"...a huminsavak ioncser√©l√Ķ k√©pess√©ge √©s redox kapacit√°sa folyt√°n extr√©m savas ill. l√ļgos k√∂r√ľlm√©nyeket is k√©pes pufferelni. A v√∂r√∂s-iszap mint√°kn√°l perceken bel√ľl 13-r√≥l 7 pH -ra v√°ltozik a k√©mhat√°s..."
2. √öjz√©land nem a szomsz√©dban van, m√©gis tudnak egy titkos rend√Ķrs√©gi vagy nbh-s, vagy ki tudja milyen akci√≥r√≥l.

Testv√©ri szeretettel,”

Ha m√°r az NBH-s tet√Ľhint√°sokr√≥l esett sz√≥, akkor csak halkan jegyzem meg, hogy pr√≥b√°lnak bef√©szkel√Ķdni a t√°rsas√°gba √©s inform√°ci√≥t gy√Ľjteni, kapcsolatokat sz√©trobbantani √©s egy√©b h√ľlyegyerek-m√≥dszerrel „hatni” r√°nk a tov√°bbiakban is, de ez nem meglep√Ķ. A saj√°t s√≠rjukat √°ss√°k, ha √°sk√°l√≥dnak, mert szem√©ly szerint m√°r nagyon sokan itt tesz√ľnk r√°juk √©s n√©h√°nynak m√°r ismert az arca, lak√°sa, csal√°dja √©s egy√©b param√©terei is, s ha t√ļlzottan elpof√°tlanod√≥ Jakobsok √©s egy√©b csicsk√°k nem b√≠rnak a v√©r√ľkkel, m√°r megvan a lehet√Ķs√©g arra, hogy ott legyenek letiporva, ahol, a legjobban f√°j nekik is. Term√©szetesen nekem mindehhez csak annyi k√∂z√∂m van, hogy tudom, hogy haland√≥ak √Ķk is, s√Ķt ha kell, egym√°st fogj√°k lekasz√°lni, s max. a gy√Ķztes ker√ľlhet olyan helyzetbe, hogy fegy√Ķr lehessen Recsken a volt koll√©g√°i mellett. Balajti, ugye tudod, amit tudnod kell √©s nem csin√°lsz m√°r nagyobb baroms√°gokat att√≥l, mint amit eddig megtett√©l az el√Ķdeiddel egyetemben. M√°r t√∂bb mint egy esztendeje √≠rtam nektek, hogy a dolgotok annyi, hogy sz√©pen h√°tra d√Ķlt√∂k √©s v√©gign√©zitek az esem√©nyeket, s jobban teszitek ha nem piszk√°ltok bele olyasmibe, amihez h√ľly√©nek bizonyultatok.

HozzŠszůlŠsok

# | bufo bufo - 2010 10 11 ¦ 21:26:48
Kedves Varuna!
Az, hogy a bolyg√≥nk √°tmegy valamilyen galaktikus felh√Ķn, vagy l√∂tty√∂n, az lehet, de azt hogy tudod elk√©pzelni, hogy a mik√∂zben a monitorod kb. 1600km/√≥ra sebess√©ggel sz√°guld (sz√°mold ki! 40ezer km/24√≥ra!), k√∂zben a f√∂ld meg√°ll alatta? Ekkora f√©kez√Ķ energia nincs a naprendszerben, hacsak nek√ľnk nem √ľtk√∂zik egy m√°sik goly√≥bis
# | Alexandros Alexandros - 2010 10 11 ¦ 22:14:18
--------"Err√Ķl a v√°rhat√≥ katasztr√≥f√°r√≥l val√≥sz√≠n√Ľleg minden orsz√°g fels√Ķ vezet√©s√©nek egy sz√Ľk csoportja tud (haz√°nkban biztosan, Viktorral ez √©len) √©s ezen a szem√ľvegen √°t n√©zve a glob√°lis esem√©nyeket, m√°r eg√©szen m√°sk√©pp fest a le√°nyz√≥ fekv√©se. Az √öj Vil√°grendet amire r√©gen k√©sz√ľlnek ezek ut√°n akarj√°k majd a maga kend√Ķzetlen val√≥s√°g√°ban r√°nk "er√Ķltetni", √©s √ļgy t√Ľnik a koreogr√°fia szerint, az emberis√©g birk√°bbik r√©sze maga fogja ezt majd k√≠v√°nni. "

A magyarokkal nem sz√°moltak!
S√ļlya van annak a sz√≥nak most √©s mind√∂r√∂kk√© hogy Magyar!
# | Laci44 Laci44 - 2010 10 11 ¦ 22:49:09
9323!
Igen!
B√≠zz a t√°rsaidban, elhiszem hogy te is k√©telkedsz abban hogy cselekedet is lesz a sok besz√©db√Ķl de ezt a rem√©nyt nem lehet feladni.
# | gabi gabi - 2010 10 11 ¦ 23:30:54
Kiben bizzak, a diplom√°s h√ľlye n√Ķv√©remben? √Čppen egy √≥r√°t vitatkoztunk azon, hogy mit kell tudni az √©letr√Ķl! Elk√©peszt√Ķen aljas tud lenni az embernek m√©g a testv√©re is. Nem √≠rom le, hogy mit mondott r√≥lam, lehet benne igazs√°g, csak szeretet nem.
Igen, el√©rkezt√ľnk arra a pontra, amikor nem a v√©rtestv√©rs√©g sz√°m√≠t, hanem a tudati!
(Ja, √≠r√°som alapja, Imre holnapi el√Ķad√°sa, erre h√≠vtam meg a n√Ķv√©remet)
# | knifemaster knifemaster - 2010 10 12 ¦ 02:31:18
Varuna - 2010 10 11 ¦ 15:16:22
A "k√Ķm√≠ves csapat" egy r√©sze tudja mi v√°rhat√≥ √©s ebb√Ķl k√≠v√°nnak el√Ķnyt kov√°csolni. A maguk filmekbe, k√∂nyvekbe (...) rejtett szimb√≥lum rendszer√©n kereszt√ľl folyamatosan kommunik√°lj√°k a beavatottak sz√°m√°ra hol tartanak az esem√©nyek, illetve t√∂bb sz√°z f√∂ldalatti v√°ros k√©sz√ľlt m√°r t√∂bb milli√≥ ember sz√°m√°ra. Amerik√°ban p√©ld√°ul a FEMA vagy 100 ezer katon√°val, helikopterek √©s sz√°ll√≠t√≥ j√°rm√Ľvek ezreivel √°ll k√©szenl√©tben ...


Ma n√©zem √ļjra Mel Gibson-t√≥l az √∂sszeesk√ľv√©s elm√©let c. filmet...
# | Pitkin Pitkin - 2010 10 12 ¦ 09:27:50
Laci44!

Laci44 - 2010 10 11 | 15:14:04
"...t√©nyek amiket Imre megoszt vel√ľnk, olyan jelenbe j√∂v√Ķbe ker√ľlt√ľnk ahol tal√°n sz√°munkra v√©ge a h√©tk√∂znapi √©letnek"

Egy igen fontos kiegészítést, ha megengeded!?
√Čs a M√öLT-tal mi lesz? A kaz√°r t√∂rt√©nelmi ferd√≠t√©sek, hazugs√°gok okot adnak a M√öLT-unk nem h√©tk√∂znapiv√° alacsony√≠t√°s√°nak.
Pl: Hol harsogja a Világnak a boszniai piramisokat, az impotens média?
Tények:
Ott vannak? IGEN!
Több tízezer éves Magyar rovásírást találtak benne? IGEN!
Kell tovább beszélni róla? Na?

Folytass√°tok!

IGEN! IGEN! IGEN!...
# | Arany Arany - 2010 10 12 ¦ 09:56:20
Laci44!

Szerintem mi m√°r r√©gen nem √©l√ľnk "h√©tk√∂znapi" √©letet!
Nincs a vil√°gnak olyan sarka, ahol mag√°t demokratikusnak mond√≥ vezet√©s b√ľntetlen√ľl megcsin√°lhatta volna, amit vel√ľnk 2006 √≥ta tesznek!
Megcsin√°lt√°k! √Čs sok h√≠gagy√ļ √©ljenzett hozz√°!
Cs√Ķcsel√©kk√© ki√°ltott√°k ki azt, akinek a "nagy m√Ľ" nem tetszik! Az egyszer√Ľ embert meghurcolj√°k a semmi√©rt, a nyilv√°nval√≥ tolvajok pedig meg√ļssz√°k, m√©g a sz√°juk is nagy lett!

Lehet azt h√©tk√∂znapi √©letnek nevezni, amikor minden nap √ļgy fekszel le, hogy nem tudod mit hoz a holnap???

A m√ļlt ismerete pedig kell! M√°sk√©ppen nincs talaj a l√°bunk alatt, ami er√Ķt ad a tov√°bbl√©p√©sre...
Még az sem számít, mit fogad el a hivatalosság!
El√©g az, hogy mi tudjuk, hogy √Ķk tudj√°k, hogy mi TUDJUK! M√°r ett√Ķl is mi vagyunk az er√Ķsebbek!

Nekik milyen talaj van a l√°buk alatt? A lufi p√©nz √©s a gy√Ľl√∂let! Ebb√Ķl er√Ķt nem, csak hatalmat tudnak kre√°lni...

De meddig???
# | Laci44 Laci44 - 2010 10 12 ¦ 11:34:35
Val√≥sz√≠n√Ľ rosszul fogalmaztam meg a mondand√≥mat √©s ez√©rt eln√©z√©st is k√©rek.

Igazatok van, hogy számunkra már nem átlagos ez az élet, világ, de lehet hogy eljön olyan gyökeres változás ami még ennél is nagyobb fordulatot vehet és ami a legrosszabb az egészben, tudni hogy ez el is fog jönni, hisz rengeteg olyan dolog van amit még meg szeretnénk élni.
Szeretn√©nk l√°tni ahogy az unok√°ink megsz√ľletnek szeretn√©nk a kez√ľnkben tartani a √ļjsz√ľl√∂tt gyerekeinket √©s sok egy√©b olyan fontos dolog ami m√°r lehet sokunk sz√°m√°ra nem adatik meg.

Ez szomor√≠t el, de ezt olyan dolog egyens√ļlyozza ami azt hiszem sz√°momra b√°rmilyen √°ldozatot meg√©r.
Tudom hogy az egy olyan j√∂v√Ķ lenne ahol se igazs√°g se szeretet se √∂sszetart√°s nem lenne az emberek k√∂zt, rossz ezt le√≠rni √©s r√°j√∂nni, olvasni, de ez az igazs√°g √©s ki kell ezt mondani hogy els√Ķ l√©p√©sk√©nt megl√°ssuk a hib√°t majd v√°ltoztathassunk rajta.

Mindegyik√ľnk itt van √©s olvassa ezeket a sorokat, hogy mi√©rt, mert egy k√∂z√∂s √©rdek vezet minket.
Tudj√°tok ti is j√≥l hogy a mi j√∂v√Ķnk hirtelen √©s szomor√ļ v√©get fog √©rni, csak rajtatok m√ļlik hogy d√∂nt√∂t√∂k. Volt √©rtelme ezen f√∂ldi √©leteteknek vagy csak c√©ltalanul megb√ļjva √©lt√©l √©s t√©rdre ereszkedve halsz meg mint ahogy azt a vil√°guralomra t√∂r√Ķ emberek is elv√°rj√°k t√Ķl√ľnk hogy hazugs√°gban, elnyom√°sban √©s rem√©nytelens√©gben t√°vozzunk, vagy igen is k√ľzdesz √©s nem adod fel b√°rmi t√∂rt√©njen.

M√©lyen vall√°sos ember vagyok hiszek Istenben, hiszek abban hogy √Ķ sz√°nd√©kosan teremtett ebbe az a korba, hogy c√©lja van velem az √©letemmel √©s addig nem adom fel m√≠g nem tudom hogy mindent megtettem amire k√©pes √©s azt is amire k√©ptelen voltam.

√Čletem sor√°n mindig az nyomasztott a legink√°bb hogy nem √©rtettem Isten mi c√©lja van velem mi√©rt teszi mind azt amit tesz, de mi√≥ta felny√≠lt a szemem az√≥ta kezdem √©rezni hogy mi is az √©letemnek az √©rtelme, a c√©lja √©s √©n ezt soha fel nem fogom adni.

Nem érdekel hogy érjen véget ezen életem milyen kínok vagy szenvedés közt, mert ha az ember az igazságért, a hazájáért és a szeretetért adja életét az feledtet minden fájdalmat.

Nagy szavak bizony, egy nagy vil√°gban ami m√°r nem a r√©gi r√©g√≥ta, ha kapunk egy es√©lyt hogy ezen valamilyen szinten v√°ltoztassunk √©n mindent megteszek ha siker√ľl ha nem, mert minden fejben d√Ķl el.
# | Varuna Varuna - 2010 10 12 ¦ 13:36:46
ASUMHARI: "...√Čn m√°r t√ļltettem magam a nibirus tal√°lgat√°sokon.
T√©nylegesen van vesz√©ly vagy ezek a vil√°gpuszt√≠t√≥k ijesztgetnek csak? √Ėsszezavarnak, hogy ne tudd, hogy mi van.
√Čn arra tippeln√©k, hogy ezt a kataklizm√°t √Ķk tervezik nek√ľnk √©s hajtj√°k is v√©gre. Nincs nibir√ļ, nincs semmi egy√©b vesz√©ly. Vagy m√©gis?"


Nyilv√°n √°rnyalt a k√©p √©s gondoskodnak is r√≥la, hogy ne l√°ssunk tiszt√°n, de az interneten kutakodva √©s holisztikusan szeml√©lve a t√∂rt√©n√©seket (...), nagyon √ļgy fest hogy ez nem a szok√°sos k√∂d√∂s√≠t√©s lesz, mert p√©ld√°ul doll√°r 1000 milli√°rdokat k√∂lt√∂ttek titkos f√∂ldalatti √∂nell√°t√≥ v√°rosok, rakt√°rak, g√©nbankok √©p√≠t√©s√©re (sz√°zas nagys√°grendben, t√∂bb milli√≥ emberes kapacit√°ssal; Eur√≥p√°ban is!), katonai j√°rm√Ľvek legy√°rt√°s√°ra... √©s a sor folytathat√≥ az Amerika szerte elk√©sz√ľlt koncentr√°ci√≥s t√°borokkal √©s hasonl√≥kkal, de haz√°nkban sem t√©tlenkednek.

A k√≥dolt √ľzenetek k√©rd√©sk√∂re a "beavatottak" sz√°m√°ra a k√ľl√∂nf√©le filmekben, a m√©di√°ban ...stb. megvil√°g√≠t√°s√°ra nem v√°llalkozn√©k, de t√©ny hogy l√©tezik. A 9/11-nek szinte "szakirodalma" van m√°r: http://www.youtub...Jok1urYBrE

M√©diumi csatorn√°kon kereszt√ľl is ezt meger√Ķs√≠t√Ķ inform√°ci√≥k j√∂nnek. Ezt pl. √©rdemes megn√©zni m√≠g fent van: Drunvalo Melchizedek - Az √öj Emberis√©g sz√ľlet√©se (2010) - http://docler.hu/... (let√∂lthet√Ķ: http://www.megaup...d=KJBJGYM7 - 860MB )


bufo: nyilv√°n egyszer√Ľs√≠tettem a k√©rd√©st, de vannak itt az oldalon olyanok akik biztosan megtudn√°k ezt r√©szleteiben is vil√°g√≠tani, az "Illumin√°tus csapat" k√≥dolt √ľzeneteivel egy√ľtt.


knifemaster: "Ma n√©zem √ļjra Mel Gibson-t√≥l az √∂sszeesk√ľv√©s elm√©let c. filmet..."

Ez m√°r r√©g nem "elm√©let", hanem √∂sszeesk√ľv√©s gyakorlat! ;)
# | Arany Arany - 2010 10 12 ¦ 22:08:12
9323!
√Čn meg igaz√°n azt nem √©rtem, hogy Te mit nem √©rtesz, amit mi √©rt√ľnk...
Senki nem v√°r s√ľltgalambot, mindenki teszi amit tud, k√©pess√©gei szerint!
Mib√Ķl gondolod, hogy nem gondolkozunk?
Mib√Ķl gondolod, hogy nem l√°tjuk?
Mi az amire azt alapozod, hogy csod√°lkozunk, sz√∂rny√ľlk√∂d√ľnk √©s s√°pitozunk?
Hol van itt a siratófal, és kit látsz ott hajlongani?
A fizikai k√ľzdelmek szellemi h√°tt√©r √©s tud√°s n√©lk√ľl nem sokat √©rnek!
Lehet, hogy Te k√©pes vagy az els√Ķ sorban menetelni, de √©n csak a bajnak lenn√©k ott!
Jobban tennéd, ha Te térnél észre, és nem fikáznád azt, ha esetleg mások gondolkoznak is!
A nagy hang nem biztos hogy hasznos cselekvést is jelent mindig...

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 3.45 mŠsodperc
86,268,350 egyedi lŠtogatů