Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Megel√Ķz√Ķ poz√≠ci√≥-man√Ķverez√©s

Napl√≥Sok-sok tal√°nyos k√©rd√©sre adott v√°lasz-lehet√Ķs√©get p√°r mostan√°ban √ļjra feleleven√≠tett kor√°bbi tapasztalatom, amelyben f√Ķleg strat√©gia k√©rd√©sekre kerestem a megfelel√©st. Mi√©rt van az, hogy a folyamatos lebegtet√©s k√∂zepette a r√©gi vil√°grend mellett megjelenve a m√°sik, √°tmenetet k√©pezve √ļgy cs√ļszik egym√°sba, mint a dokkb√≥l a v√≠zre √ľltetend√Ķ haj√≥? Kutuzov tudott valamit Nap√≥leonnal kapcsolatban, ami nem volt publikus, de eme tud√°s n√©lk√ľl√∂zhetetlenn√© v√°lt a gy√Ķzelemhez. Aprop√≥, gy√Ķzelem. Nem k√©rd√©s, viszont az, hogy ki √©li meg √©s kinek a neve alatt val√≥sulhat meg, az utols√≥ pillanatig titok marad, mert azok, akik jelenleg a hagyom√°nyos harcmodorban k√ľzdenek, ilyesmir√Ķl ne is √°lmodjanak.

A rejt√©ly, a lebegtet√©s, a pszichol√≥gia hadvisel√©s igazi c√©lja a demoraliz√°l√°s, dezorganiz√°l√°s √©s a szuggeszt√≠v elemek olyan rafin√°lt alkalmaz√°s√°ban rejlik, amellyel viszonylag csek√©ly befektet√©s mellett lehet nagyobb k√°rt okozni az ellens√©gnek, mint egy front√°lis t√°mad√°ssal. Mindezt l√©nyeg√©ben intellektu√°lis fegyverekkel, eszk√∂z√∂kkel √©s pszichol√≥giai szab√°lyszer√Ľs√©geket megtartva √©rni el, nem kis m√Ľv√©szet, hanem maga a M√Ľv√©szet. Az ellens√©g ez√°ltal √∂nmag√°t bel√ľlr√Ķl semmis√≠ti meg, √∂nmag√°n kereszt√ľl, mert a strat√©gia igazi c√©lja az ellen√°ll√°s lehet√Ķs√©geinek cs√∂kkent√©se, megsz√ľntet√©se, melyet a j√≥ strat√©ga √ļgy √©rhet el, hogy sohasem egyetlen c√©lkit√Ľz√©s ir√°ny√°ba halad, hanem alternat√≠v c√©lok sor√°val „k√∂d√∂s√≠t” √©s √≠gy egy csap√°sra t√∂bb legyet is √ľthet, m√≠g a val√≥di c√©l mindv√©gig rejtve maradhat az ellens√©g szemei el√Ķtt. Ez a strat√©gia az alapja a h√°bor√ļ bizonytalans√°g√°nak √©s a politikai man√Ķvereknek, amelyek l√©lektani alapokon nyugszanak.
Mivel mostan√°ban sokat emlegetik Hitlert, a zsid√≥kat, holokausztot √©s eml√©keztetnek a sz√©ls√Ķjobbos n√°civesz√©lyre, ez√©rt nem √°rt t√©nyszer√Ľen szembe n√©zn√ľnk a strat√©gi√°val.
Hitler: Az igazi h√°bor√ļinkat voltak√©ppen m√°r mind megv√≠vjuk, miel√Ķtt a katonai hadm√Ľveletek elkezd√Ķdn√©nek.
Lenin szerint: a legj√≥zanabb h√°bor√ļs strat√©gia: addig halogatni a hadm√Ľveleteket, am√≠g az ellens√©g mor√°lis sz√©thull√°sa lehet√Ķv√© √©s egyben k√∂nny√Ľv√© teszi, hogy hal√°los csap√°st m√©rj√ľnk r√°.
De mik√∂zben egyre t√∂bbet hitlereznek, megtal√°lj√°k a lesz√°rmazottj√°t √©s kider√≠tik, hogy m√©gsem lettek Barna √Čv√°val √∂n√©get√Ķk, mint mostan√°ban a K√≠na „politik√°ja” ellen tiltakoz√≥ tibetiek egyn√©melyike, addig Uljanov-Lenint sz√©pen csendben perif√©ri√°ra tolj√°k. √Črdekes √©s tendenci√≥zus mindez.

M√ļltkor egyik kedves olvasom megk√ľldte Igor Panarin professzor nagy√≠v√Ľ Putyinnak is sz√°nt elemz√©s√©t. Szok√°sa szerint a Londoni titkosszolg√°latra hivatkozott m√©g a 9/11-es √∂nterrorizmus kapcs√°n is √©s sok egy√©b finoms√°got is megemlegetett, amely el√Ķre vet√≠tette a most k√∂vetkez√Ķ l√©p√©seket. Gyakorlatilag megadta az ir√°nyvonalat az Orosz Birodalom r√©gi-√ļj szeml√©let√©nek. Most nem √≠rom le, mir√Ķl van sz√≥, de azt kell mondjam, meg√°llja a hely√©t √©s a mostani ir√°nyvonal, mintha az √≠r√°s√°ban foglaltaknak megfelel√Ķen alakulna. De nem ez√©rt jutott most eszembe, hanem az √°ltala felvetett „lenini k√©rd√©s” miatt, ugyanis az √∂r√∂k k√©rd√©sre adja meg a form√°lis v√°laszt: „Mit tegy√ľnk?”

Persze nek√ľnk most nem igaz√°n l√©nyegi a k√©rd√©s, mert l√°that√≥, hogy am√≠g az oroszok gy√Ľrik le magukr√≥l a beker√≠t√©s gy√Ľr√Ľj√©t, addig az elzsid√≥s√≠tott Magyarorsz√°g viszont egyre jobban be lesz ker√≠tve. J√∂nnek-mennek a t√ľntet√©sek Orb√°n mellett √©s ellen, de P√°rizst√≥l kezdve, Berlinen kereszt√ľl szinten minden jelent√Ķsebb helyen m√°r a „magyarokt√≥l” visszhangos a sajt√°r √©s a Weidling. Persze tudjuk j√≥l, hogy nem pont r√≥lunk, magyarokr√≥l, hanem a magyarnak √°lc√°zott zsid√≥ (orsz√°g) miatt √©s a k√©sz√ľl√Ķd√Ķ cig√°ny (orsz√°g) miatt megy a strat√©giai pszichol√≥giai elterel√Ķ hadm√Ľvelet. Ma olvasom, hogy S√°rk√∂zy-t lemagyarozta az alg√©riai sajt√≥, amit kik√©r√ľnk magunknak, mert ez egy zsid√≥-cig√°ny √©s annyi k√∂z√ľnk van hozz√°, hogy sz√©gyellhetj√ľk magunkat amiatt, hogy hogy hivatkoz√°si alapk√©nt a pedigr√©j√©ben ott szerepel a magyar n√©v.

A b√°bukat l√∂kd√∂sik ide-oda, de arra k√©rek mindenkit, hogy ha tud, van k√©pess√©ge r√°, maradjon helyben! A nagy kavarod√°sban csak—csak √∂ssze√°ll m√°r a beavatkoz√°si szint √©s sz√≠nt is kell vallani. A csapatok kik√©pz√©se √©s gyakoroltat√°sa most zajlik a Kauk√°zusban, L√≠bi√°ban √©s Sz√≠ri√°ban, de csendesebb vid√©ken kicsit D√©lebre t√Ķl√ľnk sem alszik m√°r medvebocs. Ez egyfajta t√°nciskola √©s a l√©p√©sek k√∂zben n√©ha ugyan egym√°st is tiporj√°k, de a rendszer fellaz√≠t√°sa, dezintegr√°l√°sa n√©lk√ľl nem √©bredhet r√° az √°tlag, hogy sem egy milla-zsid√≥s-f@szbukos √©s egyetlen „demokrati-kuss” platform, vagy lesz√©ls√Ķjobbozott zsid√≥-konglomer√°tum sem ker√ľlhet nyeregbe m√°r huzamosabb id√Ķre, hi√°ba hozz√°k el√Ķ a vall√°si-hitb√©li hagym√°zos, m√©zeskal√°csot a vasorr√ļ b√°b√°nak a kip√°s fej√©vel, ez a k√©rd√©s puszt√°n nem strat√©giai.

√Ėsszefog√°s? Igen, v√°gy√°lom, am√≠g azok kavarj√°k a lekv√°rt, akiknek dolga √©ppen ezt megakad√°lyozni √©s j√≥l is teszik, mert szemmel l√°that√≥an sikeresen v√°lasztj√°k le, sz√Ľrik az √©rtelmetlens√©ggel felruh√°zott ilyen olyan vagy magyar, vagy magukfajta "nemzetvez√Ķ" terelget√Ķket. Ez is strat√©giai l√©p√©s. Kellemetlen, de sz√ľks√©gszer√Ľ. Stabilit√°st ezen a szinte ne v√°rjatok, egyel√Ķre nyargalunk egyenest a k√°oszba, a fejetlens√©gbe a t√∂rv√©nytelens√©gbe, igazs√°gtalans√°gba, jogfosztotts√°gba, de mindez csak ill√ļzi√≥. M√°r megvan a platform a palotaforradalomhoz, s ami ma van, m√°r val√≥j√°ban nincs. Elsiklottunk felette, de janu√°rban „Polt P√©ter √©s k√ľlf√∂ldi koll√©g√°i Jurij Csajka orosz legf√Ķbb √ľgy√©sszel folytattak el√Ķbb megbesz√©l√©st, majd Dmitrij Medvegyev √°llamf√Ķ fogadta √Ķket Moszkva k√∂rny√©ki rezidenci√°j√°n.”

√Čs bizony er√Ķs√∂dik a Rubel is √©s az √ľgyek itthon lassan, de biztosan egyfajta fordulatot vesznek. Mi√©rt lassan, hisz m√°r m√ļlt √Ķszre √°llnia kellett volna a b√°lnak, de m√©g mindig volt id√Ķ √©s m√©g most is van √©s holnap is lesz, s√Ķt olso the day after tomorrow.

Eml√©kszem, milyen s√ľrget√Ķleg hatott r√°m egy egy sz√°nd√©kolt √ľzenet kor√°bban, de ma m√°r l√°tom, hogy sem kapkodni, sem k√∂pk√∂dni nem √©ri meg a p√©nz√©t, mert p√©nzben nem m√©rhet√Ķ az √©rt√©k, amit a strat√©gia hordoz. Nem a gy√Ķzelemr√Ķl van itt sz√≥, mert az m√°r megvan, hanem annak biztos√≠t√°s√°r√≥l, ami ut√°na k√∂vetkezik √©s annak hozad√©ka. Az pedig m√°r nem strat√©giai, hanem „filoz√≥fiai” k√©rd√©s. Egy strat√©ga megnyerhet t√∂bb csat√°t, de h√°bor√ļt csakis „filoz√≥fus” nyerhet, mert a val√≥di b√©ke a h√°bor√ļ legnagyobb ellens√©ge. A macska v√°r, az eg√©r rohang√°l.

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2012 03 26 ¦ 12:37:44
V√©gre egy j√≥ h√≠r! Indokl√°s n√©lk√ľl le√°ll√≠tott√°k a l√©giforgalmat Minszk √©s Moszva k√∂z√∂tt!
http://www.1tv.ru...ial/202517
# | kincses kincses - 2012 03 26 ¦ 15:12:23
Imre,ezek szerint m√°r m√ľk√∂dik a C vagy a D terv,hiszen a Kutat√≥k sem egyeztettek hi√°ba. A legnehezebb nekem RENDesnek maradni a k√°oszban.De √≠gy legal√°bb tudom,mi√©rt is √ČLek,HALok.olvastad?
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2012 03 26 ¦ 15:22:47
"s√Ķt olso the day after tomorrow" - az "also" lesz.

Egy√©bk√©nt k√≠v√°ncsian v√°rom, hogy az √©v v√©g√©n (12. 21.) mivel rukkolnak el√Ķ HAARP-ilag, csak hogy hihet√Ķ legyen a show.
# | postaimre postaimre - 2012 03 26 ¦ 15:49:58
Utaka, egyszer√Ľbb lett volna √≠rnom, hogy √úbermorgen, vagy zavtra, de igazad van, also, du hast recht.
Most egy√©bk√©nt √ļgy t√Ľz a nap, hogy az egyszerre vagy 15 g√©p, ami fenn van itt is az √©gbolton, nem gy√Ķzi permettel. √Čgeti a b√Ķr√∂m, pedig hideg van √©s napszem√ľvegben is hat√°reset, de mintha belef√°jdult volna a fejem.

Kincses, nem tudom ez melyik n√©ven fut√≥ terv, de a vil√°gh√°bor√ļkat √≠gy v√≠vt√°k, legal√°bbis a "kettediknek" nevezettet, ami a "h√°romadik". A t√ľrelmi id√Ķ az√©rt kell, mert mire l√∂v√©szet lesz, addigra a pszichol√≥giai hadvisel√©s teljes spektrum√°t latba kell tudni vetni √©s m√©g nincsenek mindig k√©szen. Egy√©bk√©nt ett√Ķl az√©rt is bonyolultabb, mert l√°that√≥ m√≥don a paktumok megsz√ľlettek. Eml√©keztek r√°, mikor megt√°madta Hitler Lengyelorsz√°got, azzal nyugtatta a vez√©rkar√°t, hogy ezzel egyid√Ķben Szt√°lin is megt√°madja, mert ez volt a titkos z√°rad√©ka a Molotov-Ribbentrop nyomat√©knak. Ja, azt is mondotta a vez√©rkar√°nak, hogy nyugodjanak meg, a "nyugati hatalmak" nem t√°madnak r√°juk ez√©rt. Persze, mert √≠gy volt lezs√≠rozva. No, Kincses, ez is le van m√°r zs√≠rozva √©s ha neh√©z is nyugodtnak lenni (√©n sem tudom teljesen √°t√©rezni), verg√Ķdni csak akkor √©rdemes, amikor belesz√≥l√°sunk lehet, √°m egyel√Ķre csak jelezni akartam, hogy lehet.
# | kincses kincses - 2012 03 26 ¦ 16:00:26
Imre,Love
# | livia livia - 2012 03 26 ¦ 19:31:28
Nagyon √ļgy n√©z ki, hogy valamit kital√°lnak. Folyamatosan sokkolj√°k az embereket, √©s csak nagyon kevesen l√°tj√°k , hogy az eg√©sz manipul√°ci√≥. M√©g mindig benyalj√°k a terror, √©s iszl√°m, √©s...h√ľlyes√©geket., megy a terelget√©s.
# | postaimre postaimre - 2012 03 26 ¦ 20:16:41
Livia, a TV2-n "t√©nyek" c√≠msz√≥ alatt h√≠rad√≥, ami rend√Ķrs√©g, t√Ľz, gyilkoss√°g, hal√°l, b√Ľn√ľgy, rend√Ķrseggi, √ľgy√©szseggi s√≥viv√Ķk, katasztr√≥f√°lisak, b√ľntet√©s, b√≠rs√°g √©s t√∂m√©ny horror, majd egy √≥r√°ban, nap, mint nap. Fel nem robbant bomb√°k, balesetek, k√∂zter√ľlet-fel√ľgyelet, ilyen b√ľntet√©s, olyan b√≠rs√°g √©s Azur√°k zsid√≥ a kommentel√Ķ majd egy √≥r√°ban.

Nevett√ľnk, mert nincs oep-recept, azt√°n m√©gis van, de szoktatnak hozz√°, hogy recept-fel√≠r√°si √©s gy√≥gyszar√°szati gondok lesznek. Vesz√©lyes hullad√©k √©s minden, ami f√©lelmet gerjeszt. √Čn m√°r √ļgy f√©lek, hogy legsz√≠vesebben a zsid√≥m√©gi√°t √©s az √∂sszes tetves csicsk√°jukat minden zoksz√≥ n√©lk√ľl k√ľlden√©m pokolra.

Aprop√≥, pokol. Most kaptam jez√©st Ferihegyr√Ķl, hogy sz√∂gesdr√≥ttal az 1-es termin√°lt lez√°rt√°k √©s a h√≠rek szerint katonai c√©lokra alak√≠tj√°k √°t, a civil forgalmat Debrecenbe, P√©csre ir√°ny√≠tj√°k √°t. Mindez J√ļniusra esed√©kes. Inv√°zi√≥s c√©lokra remek d√∂nt√©s, ha bej√∂nni, vagy, ha kimenek√≠teni akarnak. Itt van a t√∂k√∂li rept√©r is a mossad b√°zissal, k√©z alatt. Bizony, mindez a pszicho-h√°bor√ļ r√©sze √©s megmosolyogtat√≥, viszont Goebbelst√Ķl sokat tanultak ezen a t√©ren.
# | postaimre postaimre - 2012 03 26 ¦ 20:23:55
Most meg √©ppen a Sz√°lasi-bunkerr√Ķl besz√©lnek, K√Ķszegen √©s a holokamu -tetveknek (√°ldozatoknak) √°ll√≠tsanak eml√©khelyet.
# | kukackac kukackac - 2012 03 26 ¦ 20:25:36
Ha √ľl √©s v√°r az a baj, ha mozdul az is baj lesz!

4.bp.blogspot.com/-42a4Jgke5IQ/T261ms2WycI/AAAAAAAA778/s3HBs_nDR7Q/s1600/gazprom-ksst.gif
# | kelta248 kelta248 - 2012 03 26 ¦ 20:35:24
Nem félek, tudom, és hiszek benne , hogy egyre több magyarnak nyílik ki a szeme. Mi nem vagyunk palesztínok!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.36 mŠsodperc
83,039,981 egyedi lŠtogatů