Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Szabadkõmûves filmajánló

V mint Vérbosszú
Link
Többször megnéztem. 2005-ös! és igen sok szimbóluma mára érthetõ is. Véleményetekre kíváncsi vagyok, de azt biztosan tudom, hogy sokakban helyre tesz pár részletet. Persze zsidók játsszák és egyáltalán nem a jó és a rossz harcáról szól, de megér egy kört!

Hozzszlsok

# | monguzking monguzking - 2012 02 26 ¦ 16:09:09
Tegnap este én is megnéztem-kicsit orwell 1984-es világrendjét ábrázolja bár erösen hiányzik belöle föszereplönek magasabb életideája s helyette szimpla bosszut motiválja-egyszer nézhetö azért
# | postaimre postaimre - 2012 02 26 ¦ 16:13:36
Vörös kettõskereszt, nácinak-tûnõ rendszer, járatritkítás, USA-angol háború, vírus a nép ellen, homoszexuálisok, média-manipuláció, maszk és fekete kaftán, kalappal- szabadkõmûves társaság...és valahogy eztán jött nálunk 2006-ban a "székházostrom" és náluk is sok egyéb...
Igen gazdag motívumokban.
# | postaimre postaimre - 2012 02 26 ¦ 16:19:01
Ron Pol itt azt mondja, hogy usa átváltozik fasiszta rendszerré az államvezetés és a korrupció által. Mi a szösz?
http://inosmi.ru/...56600.html
# | hurkoa hurkoa - 2012 02 26 ¦ 16:35:12
Ron Paul azt is mondta hogy a kendert legalizálni kéne. Õ nekem kicsit egy ilyen jobbikos történetnek tûnik, csak amerikai verzióban.
# | postaimre postaimre - 2012 02 26 ¦ 16:43:46
Mert valszeg az is. Ott nincs és nem is lehet tiszta ember. A jelenlegi helyzetben ez kizárt. Tekints a saját helyzetünkre. Ugyanakkor egyre többet náciznak. Hitler tárgyai, képei kerülnek elõ, sõt egy állítólagos fia is, meg kiderítik, hogy meg sem halt. Képzeld el, hogy pár éve ilyet még nem mondhatott volna, sõt itt sem, de ha most azt írom le, hogy a kormány rohadt mocskos zsidók gyülekezete, akkor se történik semmi extra, mert az hát. Háború kell, bel és kül mindenképpen, amit el akarnak érni. Anarchia! A film is erre gerjeszt!
# | RDM RDM - 2012 02 26 ¦ 17:11:19
Na pont

Amit, valamikor Varuna írt maratoni hsz-t, ahhoz "szólnék" hozzá és még néhány történésre, ami az elmúlt pár hónapban volt. Mert mire oda kerülnék, hogy a meglévõ információt feldolgozva leírjam, közöljem, már rég túl is vagyunk, De, hát "zajlik az élet"...

Éppen ezért...

SzM:
"Pár napja nekem is, az ideológiák (izmusok) körül forog az agyam, és már terveztem, hogy írok valamit ebben a témában, de már megint megelõztél a gondolatmeneteddel Imrém."

...SzM hsz-re válaszolva. Én már úgy vagyok vele, hogy nem erõltetem, de sajna néha bele tudok esni ebbe a hibába... Nekem is vannak ilyen pillanataim (nem ritkán), de éppen mással (másba) vagyok elmélyedve, és mire odajutnék, hogy reagáljak, látom, valaki megírta... Ez a közös tudatalatti, vagy mi. (?)

Imre szerintem, amit leírt Varuna egész jól (ott a számokkal, pénzzel kapcsolatban) és Te, az regénybe foglalva hosszabb lenne a háború és békénél. Majdan tartunk egy Hsz hosszúsági versenyt, ahol Spari lesz a befutó és második Varuna, vagy fordítva...Grin Wink

Más:
Emlékeztek a Rítusra? Mostanában láttam egy filmet és feltettem, mert szerintem kötelezõ, de azért a helyén kezelve. V mint vérbosszú:
http://vimeo.com/...
http://port.hu/v_...topic_id=2

Fontos: amiatt a helyén kezelve, mert úgy lett elkészítve, ahogyan ábrázolják benne a fõhõst és majdan a követõit, talán nem véletlenül, a mostani Occupy Wall Street és Anonymous híreket figyelembe véve...
http://www.google...,r:18,s:95
img7.imagebanana.com/img/46f2sg26/Ows.jpg


Occupy-osból láttam olyat, ahol volt fûrészes és sikolyos álarc is - emlékezeteim szerint.
A Mátrixról jut eszembe, hogy a napszemüveg, a maszk és az álarcok "jelképe" is lehetne talán, melyekkel "igyekeznek" az emberek elrejteni valódi énjüket (menekülés (?), legalábbis nem merik felfedni, lelki, testi, stb. problémáikat?). Jellemzõ az utcán fõleg nyáron, és már télen is a napszemüveg. De ez most általában véve igaz a mai emberekre...

Visszatérve a filmre: Nézzétek meg, akit érdekel és nem látta. Vagy ha jobb minõségben, keressetek rá.
Pl .az ábrázolással (is) kapcsolatban most csak kitérõként írom, érdemes megnézni a Kopogó Szellem 1., 2., és 3. részét, ugyan horror film, de sok mindent fel is tár, ha lehet így fogalmazni.

Tehát a poént lelövöm. Nézzétek meg ezt a két képet és emlékezzetek a Rítusra (valami ilyesmit írtam): "Ha esetleg egy portugál nézi meg saját szinkronjával, és ezt a részt nem fordítják le? Soha azelõtt nem hallotta ezeket a szavakat, de valamikor majd egyszer... Mit fog gondolni? Mivel fogja, ezt azonosítani, amíg nincs tisztában a szavak jelentésével? Kikkel is azonosíthatja...? Miért is? Kik is azok, akik majd...? A 22-es csapdája?"

Na, de itt most a képekkel. Ahogyan kondicionálják a tudatot.
img7.imagebanana.com/img/tluzuxe2/VV_01.jpg
img7.imagebanana.com/img/xwmlc0iw/VV_02.jpg

Ugye, ugye. Elsõre azt gondoltam, megint csak a paranoia, de mikor megnéztem, hogy mikor készítették, Wachoski testvéreknek köszönhetõen megvilágosult, hogy akár a magyarországi eseményeket dolgozhatták fel (sõt), és a filmfelvétel ideje 2-3 évvel korábban is lehetet. A film 2005-ös. Természetesen csak most láttam, mint ahogy a Transformers esetében, utóbb.
Nézzétek meg jól azt a két képet. Nem hasonlít a jelkép kísértetiesen a "jobbiknak" mondott párt logojához? És innen, ha megnézitek a filmet, lehet a 4-es metró építésére vonatkozóan valami más is.
A filmbõl egy kép.
img7.imagebanana.com/img/scwse06w/VV_04.jpg

A N-> Anonymous
1 14-> A filmben többször elhangzik November 4-e és November 5-e
Azaz 11/4 és 11/5 -> 22/9, a 22-es csapdája, vagy csak simán 11/9
Nem véletlen a November 4-kei dátum sem.

Még egy, ha már Metró: Csak úgy röviden elelmélkedve, hivatkozva néhány apróságra.

SUBARU -> ura bus: A busz Úr, vagy a Busz ura. (Az idõ urai, Legyek ura, Gyûrûk ura)

Rengeteg filmben szerepelnek buszok, ahogy elhaladnak például egy jelenet váltáskor. Ugye a buszon sokan utaznak (elvileg), az az rengeteg értelem és érzelem sûrûsödik be egy kisebb térbe. Van ahol egy történet indul meg így.

Szõke Lajos jó hosszú elõadásában arról beszél (aki hallotta, ismeri), hogy akik a Szíriusz csillagtól - mely megtalálható a Nagy kutya csillagképben - jöttek a Földre, magukkal delfineket hoztak medencében. Jobban mondva a Szíriusz B csillag (Fehér törpe) körül keringõ bolygóról, mely a Szíriusz A kísérõ csillaga.
Varunának már írtam, hogy a tömeges bálna és delfin partra vetõdéseknek lehet az elõjele (pl. Haarp), hogy az ember kiirthatja magát a Földrõl (?), mely ebben az értelemben lenne, a "világvége" (?).
Akkor a busz (és a metró is) jelképezheti a delfint, mivel egymaga, egy "busznyi" ember értelmével és érzelmével rendelkezik, és nem utolsó sorban a kollektív tudatra utal...

A Nagy kutya csillagkép mellett található közvetlen az Orion csillagkép (Vadász, Nimród). De itt van a Bika csillagkép is, melyben megtalálhatók a Plejádok (Hetes csillag, a Fényküldöttei) valahol a szarvai körül.
Van egy olyan történet is (ha ez így igaz), hogy az Orionról néhányan átköltöztek a Plejádokra már nem emlékszem pontosan miért. Talán ott is a Gondviselés, Szeretet céljából.
http://angyalforr...k/Plejadok

Egészítse, vagy javítsa ki, ha ez így nem teljesen helytálló!
Ugye a japánok a magyarokat tartják a legközelebbi rokon népüknek.

A Plejádok más néven Fiastyúk, mely a Subaru logoja.
img7.imagebanana.com/img/0pdzzwhm/subaru_logo.jpg
Érdekes, hogy nem 7, hanem összesen 6 csillag van rajta.

Elvileg így írják
http://www.imageb...ru_jel.jpg
img7.imagebanana.com/img/vkyp7913/subaru_jel.jpg

máshol is így találtam meg:
http://www.fullmo...tag/japan/ (Dance Subaru)
img7.imagebanana.com/img/fo9oistd/dancesubaru2009.jpg

Forrás: le a távcsövet, ha a remény távoli, és (fel a) Buszra.

A "legtutibb" (elvileg még a utcai szériások közül, ha azóta nem rukkoltak elõ újabbal) az Impreza WRX STI, azaz az (e)STi járat.

Akkor miért?
W -> 23
R -> 18, a Hórusz szeme elforgatva
X -> 24

A WRX a WRC-nek az "utcai szériás" sportkocsija. WRC: Hivatalos FIA kategória (World Rally Champioship), annak minden szabályával, amilyennek kell lennie az autónak...
Nem sikerült kidertenem, pedig több helyen utánanéztem, hogy a WRX minek a rövidítése. Talán eXtended, eXtension..? Bár lehetséges csak fantázia név.
Esetleg a Kutatók...

Meg egy kis érdekesség: Varunának...
http://www.subaru...szkop.html
http://www.subaru...b/555.html

Megpróbálnak "befeketíteni"..? Vagy megpróbálnak valaki(k)nek (japánok?) a "bõrébe" bújni? Vagy valamit tévesen látnék..?

Vagy (?): éppen lejön a Busz; vagy: le a Buszról

Lehet ez gyenge lábakon áll. A többit a "fantáziátokra" bízom. Nem a Plejádok és japánok "lealacsonyítása" a cél...! Csak elmélkedés.

Aztán folyt. köv.

Áldás
szónok
# | csaje csaje - 2012 02 26 ¦ 18:46:47
a Mátrix lenyûgözött a Wachowski testvérektõl,aztán a V,mint vérbosszú is tetszett és próbáltam keresni még filmjeiket,de ez???? http://www.femina...i_operacio
Akkor most milyen elmébõl jöttek ki ezek a filmek?
# | Serious Serious - 2012 02 26 ¦ 19:25:07
csaje! Ugye, hogy ugye? El lehet rajta töprengeni, hogy valójában kik is írták a Mátrixot mert, hogy nem a nõvé operált buzi és az ikertestvére az tuti! Itt az elõadás második része az elsõt most valamiért nem találta a keresõ: http://www.youtub...ata_player egyébként meg az oldalán valószínûleg megtaláljátok http://2012.blogo...
# | csaje csaje - 2012 02 26 ¦ 19:30:57
Seri, a Tóth Bálint elõadásokban ne nagyon higyj,mert a szent koronás elõadásában nálam nagyon leírta magát!!! Vigyázz,nem magyar a csávó
# | Serious Serious - 2012 02 26 ¦ 19:34:50
cseje! Köszönöm a figyelmeztetést, az IGAZság az, hogy a többi elõadását nem láttam ezek szerint nem véletlenül Cool

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.61 msodperc
98,881,181 egyedi ltogat