Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

"Fegyver √©s Jog" - Gondolatok √©s t√©nyek a √ļj fegyvert√∂rv√©nynek nevezett √∂sszn√©pi megal√°z√°sr√≥l

Belf√∂ldBar√°tomat v√°rtam egy t√©li est√©n n√°luk a konyh√°ban. A feles√©ge √©s n√©gy gyerek√ľk ott s√ľrg√∂l√Ķdtek k√∂r√ľl√∂tt√ľnk, a legkisebb, n√©gy √©ves nagy √°t√©l√©ssel berregett egy lestrap√°lt j√°t√©ktraktornak.

R√∂videsen hazaj√∂tt a csal√°df√Ķ. Havas ruh√°j√°ban bel√©pett az ajt√≥n, √ľdv√∂z√∂lt√ľk egym√°st, leakasztotta t√°vcs√∂ves vad√°szpusk√°j√°t a v√°ll√°r√≥l, majd egy gyors mozdulattal nyitotta a fegyver z√°rszerkezet√©t √©s a hord sz√≠jt√≥l fogva felakasztotta a fogasra.

A gyerekek √ľgyet sem vetettek a fegyverre, sz√°momra meglep√Ķ volt az eg√©sz esem√©nysorozat. Nem b√≠rtam k√©rd√©s n√©lk√ľl meg√°llni:

- A gyerekeket nem érdekli a fegyver?

- H√°t nem igaz√°n, ink√°bb √ļgy mondan√°m, hogy nem rajonganak √©rte, igaz√°b√≥l √©n sem. Ez csak egy darab vas egy kis f√°val. A vad√°szat az, ami√©rt rajongok √©s rem√©lem majd k√∂z√ľl√ľk is lesz ilyen megsz√°llott √©s mosolyogva v√©gign√©z a gyermekeken. Egy pillanatra megd√∂bbentem ott a pattog√≥ t√Ľz k√∂zel√©ben, ebben a melegs√©get √°raszt√≥ konyh√°ban. Kint szakad a h√≥, bent az ember a csal√°dj√°val √©s a fegyver√©vel. √ögy, mint ezer meg ezer √©vvel ezel√Ķtt.

Az emberhez √Ķsid√Ķkt√Ķl fogva elv√°laszthatatlanul hozz√° tartozik a fegyver! √ēsi id√Ķkben az √©letben marad√°s√°nak eszk√∂ze volt, majd a szabads√°g√°nak kiv√≠v√≥ja √©s egyben az egy√©ni szabads√°g jelk√©pe is. A szabads√°g elvon√°sa, a rabsors mindig a fegyvert√Ķl val√≥ teljes megfosztotts√°ggal j√°rt egy√ľtt. Ez√©rt egy k√∂z√∂ss√©g szabads√°g√°nak mutat√≥ja a fegyverek sz√°m√°val j√≥l meghat√°rozhat√≥. A rabszolgatart√≥ t√°rsadalmak alapt√∂rv√©nye volt a "rabszolga fegyvert nem viselhet" t√©tel.

Nem akarok tov√°bbi t√∂rt√©nelmi √°ttekint√©st v√©gezni a fegyverekkel kapcsolatban a magyar t√∂rt√©nelemben, de a fegyver √©s a fegyverforgat√°s ismerete r√©sze t√∂rt√©nelm√ľnknek. T√∂bb v√°rosban olvashat√≥ eml√©km√Ľv√∂n e felirat: " A kard megszerezte, a kereszt megtartotta a Haz√°t."

Ma a hatalmon l√©v√Ķ bitorl√≥k √ļgy gondolj√°k, hogy a fegyveres er√Ķ birtokl√°sa csak az √°llam er√Ķszak-szervezeteinek a joga, √©s az is f√Ķk√©pp politikai elrettent√©s ok√°n. Fegyverhez pedig kevesen (az eg√©sz vil√°gon a legkevesebben!) juthatnak. M√©lys√©gesen megal√°z√≥ ez egy magyar ember sz√°m√°ra!

A gondolatmenete √©s tev√©kenys√©ge ezeknek a haza√°rul√≥knak, akik m√°r h√ļsz √©ve r√°gj√°k ezt az orsz√°got, od√°ig fokoz√≥dott, hogy teljesen megsemmis√≠tett√©k a katonai, de a polg√°ri fegyvergy√°rt√°st is. Van egy-k√©t inf√ļzi√≥n m√Ľk√∂d√Ķ fejleszt√©s, vagy el√Ķ√°ll√≠t√°s, de az nevets√©ges a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok fokozott hadiipari √©s polg√°ri fegyvergy√°rt√°s√°val szemben, nem besz√©lve a fegyvertart√°s szab√°lyoz√°s√°r√≥l. Ha a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok, illetve az EU tag√°llamok k√∂z√ľl n√©h√°nyat megn√©z√ľnk, f√©lelmetes lemarad√°sunk van a polg√°ri fegyverek tekintet√©ben is.

Ausztria: 2.500.000 db polgári fegyver magánkézben
Szerbia: 3.200.000 db
Ukrajna: 3.100.000 db
Magyarország: 240.000 db fegyver magánkézben. (adatok: ENSZ)

Ausztria egy volt nemzetiszocialista √°llam, a III. Birodalom r√©sze, most demokratikus diktat√ļra. T√∂bb, mint t√≠zszer annyi fegyver mint n√°lunk, egy j√≥val alacsonyabb lakoss√°gsz√°mhoz viszony√≠tva. Vir√°gz√≥, nagy √°llami bev√©teleket hoz√≥ hadiipar. Kiemelked√Ķ polg√°ri k√©zi l√Ķfegyver gy√°rt√°s. Lakoss√°ga: 8.3 milli√≥, melynek 30%-a rendelkezik fegyverrel.

Szerbia r√∂viddel ezel√Ķtt h√°bor√ļt visel√Ķ orsz√°g. A magyar √°llami logika szerint minim√°lis fegyver lehetne mag√°nk√©zben, ezzel szemben a vil√°gon az egyik legkimagasl√≥bb a mag√°nk√©zben l√©v√Ķ fegyverek sz√°ma. A nem hivatalos fegyverek sz√°ma felbecs√ľlhetetlen. Lakoss√°g√°nak sz√°ma m√©g Ausztri√°n√°l is kevesebb, 7.1 milli√≥, melynek 45%-a rendelkezik fegyverrel.

Hadiipara √©s fegyvergy√°rt√°sa stabil. Polg√°ri l√Ķfegyver gy√°rt√°s ter√©n az egyik legdinamikusabban fejl√Ķd√Ķ orsz√°g Eur√≥p√°ban (Kragujevac-Zastava).

Ukrajna a volt Szovjetuni√≥ egyik tag√°llama. A harmincas √©vekben val√≥s n√©pirt√°s (kb.4-6 milli√≥an haltak √©hen Szt√°lin int√©zked√©sei miatt - holodomor), ebb√Ķl kifoly√≥lag felt√©telezhet√Ķ m√©ly ellent√©t az orosz lakoss√°ggal szemben. De nem, t√∂bb, mint h√°rom milli√≥ fegyver mag√°nk√©zben. Igaz a lakoss√°g j√≥val magasabb, de a sz√°mar√°nyhoz viszony√≠tva m√©g √≠gy is j√≥l √°llnak. A fegyverhez val√≥ hozz√°jut√°s j√≥val egyszer√Ľbb, mint n√°lunk. A nemzetgazdas√°g szempontj√°b√≥l is kiemelked√Ķ a hadiipar. Mind a katonai, mind a polg√°ri fegyvergy√°rt√°suk a volt szovjet alapokon nyugszik. A fegyvervisel√©shez √©s birtokl√°shoz az √°llam hozz√°√°ll√°sa sokkal enged√©kenyebb, mint n√°lunk √©s a t√∂rt√©n√©sek azt mutatj√°k, hogy az orosz p√©ld√°t fogj√°k k√∂vetni, ami az egyik legliber√°lisabb a vil√°gon, t√°mogatva ezzel is a hazai fegyvergy√°rt√°st. Oroszorsz√°gban (!) l√©tezik az otthonv√©delmi fegyver kateg√≥ria. Sima cs√∂v√Ľ hossz√ļ fegyver gond n√©lk√ľl hivatalosan beszerezhet√Ķ a hozz√° tartoz√≥ l√Ķszerrel egy√ľtt. Ebbe beletartoznak az √∂nt√∂lt√Ķ t√≠pusok is, amelyek olyan hat√©konynak bizonyulnak, hogy az USA is ezeket v√°s√°rolja a rend√Ķrs√©ge r√©sz√©re (Saiga).


Saiga 12


Finnorsz√°g. Az EU tagja, a vil√°gon itt a legmagasabb a civil k√©zben l√©v√Ķ fegyverek sz√°ma. 100 lakosra 54 fegyver. A fegyverek v√°s√°rl√°sa semmilyen neh√©zs√©gbe nem √ľtk√∂zik, a 16 √©ves jogosults√°gi √©letkort viszont most emelt√©k meg 18 √©vre. Finnorsz√°g lakoss√°ga 5.4 milli√≥, mag√°nk√©zben lev√Ķ fegyverek sz√°ma 2.9 milli√≥. A k√∂zbiztons√°g kiv√°l√≥.

Magyarorsz√°g. Volt kommunista √°llam, most demokratikus diktat√ļra. Nagy m√ļlt√ļ fegyvergy√°rt√°s a XX. sz√°zad elej√©t√Ķl. A m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ v√©g√©ig t√∂bb, a vil√°gon a legkorszer√Ľbb haditechnik√°t el√Ķ√°ll√≠t√≥ neh√©zipari hadi√ľzem (Messerschmidt t√∂bb v√°ltozata, saj√°t fejleszt√©s√Ľ vad√°szg√©pek, harcj√°rm√Ľvek, k√©zifegyverek).

A h√°bor√ļ ut√°n a fegyvergy√°rt√°s szovjet seg√≠ts√©ggel √ļjraindul. Sz√°mos kimagasl√≥ m√Ľszaki sz√≠nvonal√ļ hadi√ľzem. K√©zifegyvert√Ķl kezdve harcj√°rm√Ľveken √°t a neh√©zfegyverekig. Kimagasl√≥ katonai optika (MOM) √©s √©jjell√°t√≥ gy√°rt√°s a Videoton √ľzemegys√©geiben. Nagy volumen√Ľ fegyver exportsz√°ll√≠t√°sok.

1956 ut√°n a 'lek√°derezett', de civil lakoss√°gb√≥l fegyveres er√Ķ l√©trehoz√°sa (Munk√°s√Ķrs√©g). T√∂bb t√≠zezer hadi(!) fegyver √©s l√Ķszer civilek kez√©ben. Az ifj√ļs√°g a Magyar Honv√©delmi Sz√∂vets√©g (MHSZ) keret√©ben, fill√©res tagd√≠j mellett a katonai sportokat, k√ľl√∂n√∂sk√©pp a l√∂v√©szetet minden akad√°lyoztat√°s n√©lk√ľl gyakorolhatta, folytathatta.

A jelenlegi demokratikus diktat√ļra a kommunista id√Ķket, de az eg√©sz vil√°got, legf√Ķk√©pp a Magyar Nemzetet megsz√©gyen√≠t√Ķ szab√°lyoz√°st alkalmaz a polg√°ri fegyvertart√°ssal kapcsolatban! A hadiipar √©s a fegyvergy√°rt√°s vil√°gsz√≠nvonalon zajlott haz√°nkban az √ļgynevezett rendszerv√°lt√°sig. M√°ra tot√°lisan le lett t√∂r√∂lve a f√∂ld felsz√≠n√©r√Ķl. Amit valamikor az amerikai bomb√°z√≥k √©s a szovjet tankok nem tudtak megtenni, azt most ezek a szarjank√≥k megval√≥s√≠tott√°k. A magyar katonai √©s polg√°ri fegyvergy√°rt√°s le van null√°zva!

A polg√°ri fegyvergy√°rt√°sunk olyan magas szintre jutott a '70-es √©vekben, hogy "made in germany" felirattal gy√°rtottunk t√∂bb n√©met fegyvergy√°rnak (pl. Mauser) polg√°ri fegyvereket. Nagy sz√°mban export√°ltunk az USA-ba is. Az AMD-65-nek pedig szinte misztikus h√≠re van a vil√°gban, mint a legjobb AK-v√°ltozat, nem besz√©lve az AMP-69-r√Ķl.


AMP-69


A polg√°ri fegyverek tekintet√©ben t√∂bb magyar szabadalom l√©tezik, melyek le vannak v√©dve √©s m√°s √ľzemek nem haszn√°lhatj√°k (t√∂bbek k√∂z√∂tt Kameniczky J√≥zsef fejleszt√©sei - Wikip√©dia). Mi ezeket az√©rt nem haszn√°lhatjuk, mert nincs gy√°r, vagy √ľzem, ahol alkalmazhatn√°nk.

Mindemellett a demokratikus diktat√ļr√°ban v√©grehajtott politikai megfontol√°son alapul√≥ puszt√≠t√°s mellett lereduk√°lt√°k a Honv√©ds√©get egy jobban felszerelt szerb szabadcsapat szintj√©re, majd a j√≥l √°tgondolt haza√°rul√°st folytatva m√©g a polg√°ri fegyverek tart√°s√°t is r√∂vid p√≥r√°zon tartott√°k.

T√ļlz√°s n√©lk√ľl meg√°llap√≠that√≥, hogy ha a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok (kis-antant) polg√°ri fegyvereket birtokl√≥i teheraut√≥kra √ľln√©nek saj√°t fegyvereikkel, nyugodtan haladn√°nak Budapestig, komoly ellen√°ll√°sba nem √ľtk√∂zn√©nek.

A magyar politikai vezet√©st bitorl√≥k olyat tettek, ami p√©lda n√©lk√ľli a magyar t√∂rt√©nelemben. Egy √Ķsi katonanemzetet megal√°zva megfosztj√°k a v√©dekez√©s jog√°t√≥l √©s lehet√Ķs√©g√©t√Ķl. EZ HAL√ĀLOS B√õN! Nem is besz√©lve arr√≥l, hogy √≠gy h√ľlye b√Ľn√∂z√∂k sokas√°g√°v√° nyilv√°n√≠tj√°k az eg√©sz nemzetet, vagy csak egyszer√Ľen rabszolg√°v√° min√Ķs√≠tik.

Aki a NATO-ra, mint minket megv√©d√Ķ er√Ķre hivatkozik, az egy egyszer√Ľ fut√≥bolond. Egy kicsit mostan√°ban m√°st gagyog a Fidesz, mint ami el√Ķ van √≠rva Br√ľsszelb√Ķl, √©s egyb√Ķl olyan "sz√Ķnyeg sz√©l√©n huny√°szkod√°s" lett a v√©ge, hogy √∂r√∂m volt n√©zni. B√°rki megt√°madna minket, Eur√≥pa elfordulna, √ļgy, ahogy mindig is tette. Azt √°ll√≠tani pedig, hogy vesz√©ly nincs, f√©lelmetes tudatlans√°gra utal. K√∂r√ľlbel√ľl olyanra, mint amikor 1918-ban hazak√ľldt√©k a katon√°kat. Meg is lett az eredm√©nye!

Ma Magyarorsz√°gon az √∂sszlakoss√°g 1,5%-a rendelkezik fegyverrel (mert egy szem√©ly t√∂bb darabbal is), √©s a vad√°szokon k√≠v√ľl csak a hatalomhoz k√∂t√Ķd√Ķk a kiv√°lts√°gosok (k√©pvisel√Ķk, b√≠r√≥k, √ľgy√©szek, nyugalmazott rend√Ķr √©s titkosszolg√°lati tisztek). Tipikus k√©plete egy modernkori rabszolga-t√°rsadalomnak.

A k√∂zbiztons√°g is katasztrof√°lis. A s√∂pred√©khez tartoz√≥k t√∂meg√©vel rabolnak ki, vernek agyon saj√°t otthonaikban magyarokat, mindent ellopnak, ami mozd√≠that√≥, a szervezett, t√∂bb f√Ķs, esetenk√©nt j√≥l felfegyverkezett rabl√≥band√°k ellen nincs semmilyen v√©delem. Az id√Ķsebb emberek, a tany√°kon √©l√Ķk, a fert√Ķz√∂tt t√©rs√©gek lak√≥i √°lland√≥ vesz√©lyben vannak √©s az egyetlen v√©dekez√©si eszk√∂zt, a fegyvert a hatalom szigor√ļan tiltja. Minden rabl√≥gyilkoss√°g√©rt, nyomor√©kk√° vert emberek sokas√°g√°√©rt, meger√Ķszakolt l√°nyok√©rt, n√Ķk√©rt a hatalmat terheli a felel√Ķss√©g.

A Hungarista Magyar √Āllam a nemzet felfegyverz√©s√©t a legfontosabb feladat√°nak fogja tartani, a lehet√Ķ legmodernebb technika k√©zbejuttat√°s√°val, polg√°ri √∂nk√©ntes alapon l√©trehozott ter√ľlet-v√©delmi egys√©gekkel. A katonai hagyom√°nyok √Ķrz√©s√©t szorgalmazza, √©s ha kell, azonnal a katonai rendtart√°s szab√°lyaival val√≥ korm√°nyz√°st vezeti be.

Az ember √©s a fegyver elv√°laszthatatlan, kev√©s nagyszer√Ľbb dolog van, mint a nemzet fegyveres szolg√°lata. K√∂zel az id√Ķ fiatalok. K√©sz√ľljetek!

Bojt√°r Andr√°s - J√∂v√Ķnk.info

------------------------------
The Hungarians:

√Čvente az Institut de Hautes Etudes Internationales et du D√©veloppement Genf publik√°lt *Small Arms Survey* adatai alapj√°n az der√ľl ki, hogy kb. 4,5 milli√≥ l√∂fegyver van Sv√°jcban priv√°t k√©zben.
Ezzel a világranglistán az USA és Jemen után a harmadik helyen állnak.

Ez a sz√°m m√©g lehet magasabb is, mivel az √ļj fegyvertart√°si t√∂rv√©ny el√∂tt (2000) vad√°szfegyvert, s√∂r√©tes pusk√°t √©s 22.Long Rifle fegyvereket mindenf√©le enged√©ly n√©lk√ľl lehetett v√°s√°rolni 18 √©ves kort√≥l. (egyetlen kik√∂t√©s a sv√°jci √°llampolg√°rs√°g vagy leteleped√©si enged√©ly, ez al√≥l kiv√©telt k√©peztek √©s nem v√°s√°rolhattak fegyvert a Jugoszl√°vok, T√∂r√∂k√∂k, Oroszok, Tamilok, Arabok √©s Afrikaiak)

"A szabads√°g elvon√°sa, a rabsors mindig a fegyvert√Ķl val√≥ teljes megfosztotts√°ggal j√°rt egy√ľtt." Ez a m√ļltra √©rv√©nyes is, de ma m√°s a helyzet √©s m√°sok a norm√°k.

Megjegyzem, abszol√ļt fegyverp√°rti vagyok, mint l√∂v√©szeti instruktor r√©szt vettem fegyverek fejleszt√©s√©ben √©s abban a szerencs√©s helyzetben voltam, hogy tesztelhettem k√ľl√∂nb√∂z√∂ protot√≠pusokat is. Szinte nincs olyan fegyver, ami nem lett volna a kezemben.

Az én szememben is a fegyver tartása a szabadság és egy szabad demokrácia mérlege!

Mindezek ellenére nem tudom, hogy Magyarország felfegyverzése jó ötlet lenne-e?
Szerintem az orsz√°g a mai instabil √°llapot√°ban nem alkalmas erre.
√Čn fel√ľlvizsg√°ln√°m a priv√°t k√©zben lev√∂ fegyvereket, itt k√ľl√∂nbs√©get kell tenni a hossz√ļ- √©s a marokl√∂fegyver k√∂z√∂tt, √©s a volt, illetve nyugalmazott rend√∂r√∂kt√∂l, katon√°kt√≥l elvenn√©m a fegyvert, ezenk√≠v√ľl csak olyanoknak adn√©k fegyvertart√°si enged√©lyt, akinek a munk√°j√°hoz sz√ľks√©ges, vagy pedig az √©lete t√©nyleg vesz√©lyben forog. Az enged√©ly mindig egy √©vre sz√≥lna √©s ut√°na fel√ľlb√≠r√°lni a szitu√°ci√≥t.
A sikeres √∂nv√©delemhez vannak kiv√°l√≥ g√°z- √©s egy√©b spray- k. (l√©teznek nagy hat√≥t√°vols√°g√ļ sprayk is- 8-15 m√©ter)
Annak ellenére, hogy érvényes fegyverviselési engedélyem volt, én is spray- vel tettem többször ártalmatlanná egy fegyveres támadót.
Az, hogy valaki a portáját megvédje, vagy esetleg vannak haragosai, még nem indokolja löfegyver tartását.

Sajnos sokszor a l√∂fegyver hamis biztons√°g√©rzetet ad az embereknek, √©s ez tragikus kimenetel√ľ lehet. (Ha csak a magyar bankokban n√©zem a biztons√°gi √∂r√∂ket, ez is al√°t√°masztja a fent √≠rtakat.)

Ez csak egy gondolat volt tölem, több évtizedes nemzetközi tapasztalat alapján.


C.Veszpremi

Forr√°s: jovonk.info + The hungarians

HozzŠszůlŠsok

# | spartakusz spartakusz - 2012 02 20 ¦ 04:07:24
Szevasztok!

Két napra - befogták a pofámat - kemény munkával helyre állt a gépem - de az adat-ok elvesztek - ezért nem voltam itt:

Röviden magyar-ok-al -: Attila - "...a macskának van bajsza még sem ember..." "...a hód gátat épít az sem ember..." Te tényleg LÜKE - VAGY!

M√©lyedj a bels√Ķdbe - a magokat meg ne rontsad...
mai imám lényege: Istenem - Istenem én istenem - sulytss le a gonoszra, hogy teljes egészében leomoljon-oldodjon..."

P√Ā - p√° - mint a magyar-ok mondja baba kor√°ban mert √ē biztosan tudja √©s kett√Ķs√©ggel bizony√≠tja:

MA-MA ........PA-PA - IS-TEN - √ČS AZ ANYA MONDJA ALTATJA TENTE BABA TENTE - ITT VAN M√ĀR AZ ESTE...."

K√°r √©rted, hogy m√°st h√ľly√©nek n√©zel - csak te vagy az okos - OK-OS - sajn√°lom - √©s erre ne v√°laszolj - hab√°r multkor is hi√°ba k√©rtelek r√° - egyik f√ľleden be a m√°sikon ki - em hallod a HANGOT!

SZER-E-TETT

spari:...
ui: szem...teszem
# | spartakusz spartakusz - 2012 02 20 ¦ 06:01:05
és még ajánlom figyelmedbe ezt - tudjuk - hogy tudod, és azt is, hogy mindenki tudja, hogy már tudod dolog:2012-02-19. 21:26
Figyelmeztet√©s a kommentel√Ķknek: a vil√°gh√°l√≥n t√°mad a hasbara-kommand√≥

Term√©szetesen b√°rkinek joga van hozz√°sz√≥lni b√°rmilyen cikkhez, m√©g annak is, aki fizets√©get kap az√©rt, hogy bizonyos n√©zeteket hirdessen. Mif√©le eszm√©k terjeszt√©s√©√©rt, mif√©le √©rdekek k√©pviselet√©√©rt fizetnek p√©nzeket manaps√°g? K√∂lt√Ķi k√©rd√©s. Mindannyian pontosan tudjuk a politikailag nem korrekt v√°laszt. √Čn lelkes h√≠ve vagyok a szabad v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°snak √©s mindenfajta vit√°nak, de a Kuruc.inf√≥n, vagy b√°rmely weboldalon megjelent cikkekhez hozz√°sz√≥l√≥ nemzeti √©rzelm√Ľ honfit√°rsaink j√≥, ha tudj√°k: nem kiz√°rt, hogy esetenk√©nt az izraeli internet-kommand√≥ tagjaival vitatkoznak.

További részletek: http://kuruc.info...z1mtJpmOXv


szer-e-tett

spari:...bohócbohóc
# | Hullo Hullo - 2012 02 20 ¦ 07:39:09
Nem a haboruval van a baj. Haboru mindig volt, van es lesz. Azzal van a baj, a magyar lakossagot az elmult evtizedekben nagyon megrontottak, utaljuk egymast is, nemcsak a zsidot! NEMCSAK A ZSIDO A VESZELY, SORAINK KOZOTT IS VANNAK OLYANOK, AKIKRE ODA KELL FIGYELNI! A masik dolog, a lakossag elpuhult. Tudom, mit beszelek, annak idejen sok fiatal fiut mentettek fel a katonai szolgalat alol, "jajistenemvalamimegleli..."cimu fejezet...ne felejtsetek, Izraelben a fehernepek is ki vannak kepezve katonailag! Annyi esze volt a karvalyorrunak, legalabb a minimalis kepzest megadta a lakossaganak, mindegy, fehernep-e, vagy ferfi! Nalunk meg mi ment? fehernepek: mukoromakademia, beiratkozni valami hasztalan, papirtologato egyetemre, fizikai munkarol is nagyon sokan elszoktak! Ez az idoszak nem a kenyelemrol fog szolni! Nagyon helyt kell allni fizikailag, es szellemileg is! A masik dolog: ezek az Istenatka modern fegyverek...sokan azt se tudjak, eszik-e, vagy isszak! Hol kell megnyomni, hogy mukodjon? Hol kell a granatnak a szegit kihuzni? Hany masodpercet tarthatod a kezedben? Ezek mind-mind fontos informaciok, melyekrol, szegyen ide, oda nem tudok semmit se....nagyon lemaradtunk, ismerjuk be! Katona nemzet leszarmazottja vagyok, es szerintem a tyuk tobbet tud a latin nyelv szepsegeirol, mint en a harcaszatrol....ez van! A masik potencialis veszely, fiatal ferfiak gerincproblemaja, nehez fizikai turokepessege...leszoktattak a nehez munkarol, s tessek, most eresszuk a haboruba! Sokaknak a katonai hatizsak cipelese is nagy gondot okoz majd!
# | postaimre postaimre - 2012 02 20 ¦ 08:20:44
No, akkor l√°ssuk mib√Ķl lett a csere-bog√°r! Atill√°m, sz√©pen indult√°l, m√©zes-m√°zosan, hivatkozva arra, hogy tudod mit teszek √©s t√°ltosnak is nevezt√©l, meg tud√≥nak, azt√°n m√©gsem. Most nevessek, vagy s√≠rjak? Nem min√Ķs√≠tem, mert minek. Mondom, hogy m√©g mindig nagy a zavar benned √©s ez nem csak t√©ged, hanem itt sokakat zavar. Ezt jelzik neked j√≥ sz√°nd√©kkal, ha nem is cs√∂p√∂g√Ķsen.

heffner attila

2011.11.25.

címzett: saját magam
Kedves Imre!

√Čreztem - hogy te vagy Imre B√°ty√°m Bub√≥doki, csak provok√°ltalak. Nagyon nagyon √∂r√ľl√∂k, s nagy megtiszteltet√©s, hogy megsz√≥l√≠tott√°l...

Pld. Grandpiere Attila kollega vagy Paulinyi Tam√°s nagymester, √©s m√©g nagyon sok m√°s celebezo ember egyszer√Ľen nem akar megismerni √©s nem eml√©kszik r√°m, √°tn√©z rajtam mint az √ľvegen / √öR ISTEN - lehet hogy l√°thatatlan is tudok lenni???/...

Szerintem ezt Veled is megcsin√°lt√°k m√°r sokan. AZ eg√≥b√≥l t√°pl√°lkozik, valamint vagy a zsid√≥ sz√°rmaz√°s, vagy a zsid√≥ etik√°nak val√≥ megfelel√©si akar√°s vez√©nyli √Ķket- Jeszenszky Istv√°n, Somogyi Istv√°n, La√°r Andr√°s, S√≥lyomfi Zolika √©s tucatnyi szt√°rcelebspirit...

Puszi- puszi pajt√°sok, egym√°st seg√≠tik, s g√≥js√°m√°n nem mehet a k√∂reikbe be, mert mint a ty√ļkudvarba az √ļj csirk√©t- megkopogtatj√°k, s kizavarj√°k, f√©lelemben tartj√°k, terroriz√°lj√°k.


Vel√ľk nem lehet √Ķsz√≠nt√©n EGYS√ČGESET j√°tszani, s a k√ľls√Ķ "√∂rd√∂gi" beavatkoz√°s hat√°s√°ra nem b√≠rom t√≠z √©ve √∂sszer√°ntani a magyar spiritu√°lis ELITET. a Hagyat√©kb√≥l ismert m√≥don, amikor baj van, akkor tal√°lkozni kell √©s tanakodni: TENNI!


Nem baj - le vannak √Ķk kak√°lva - tal√°n ketten - h√°rman is elegek lehet√ľnk hogy V√ĀLTOZTASSUNK ezen a szar vil√°gon......

Nagyon nagyon sok k√©rd√©sem volna, mert az√©rt el√©g t√°j√©kozottlan lettem mi√≥ta elker√ľltem Judapest vonz√°sk√∂rzet√©b√Ķl.
Segíts kérlek a látásban- most hogy visszarendeltek ide a PILISBE!

AZt sem tudom, hogy Te merre √©lsz- lehet hogy k√ľlf√∂ld√∂n? Valami dereng, de nem j√∂n be.

√Čn sz√≠vesen levelezek is, mert rengeteg √ļj inf√≥ra van sz√ľks√©gem, de rengeteget tudok cser√©be adni is- de agg√≥dom amiatt hogy bizonyos dolgokat nem szabad le√≠rni, mert elhappolj√°k ezek az undorm√°nyosok, s terveink, c√©ljaink √©ppen amiatt nem tudnak megval√≥sulni, mert le√≠rjuk azokat az ellens√©g prib√©kjei pedig egyszer√Ľen lehallgatj√°k....


SZ√≥val ha tudsz j√≥ √©s biztons√°gos eszmecsere- form√°t- √©n √ĀLLOK EL√ČBE!

M√©giscsak egy TAL√ĀLKOZ√ĀST az√©rt meg√©rne a dolog.

Olyan nagy izgalomba ker√ľltem, mert √©rz√Ķ- vagyok, s azt √©rzem, hogy vez√©relik benyom√°sainkat az √ČGIEK √©s √∂ssze- √∂sszeterelik a j√≥ barmokat, ha √ļgy l√°tj√°k: AZONOS A REZG√ČS √©s TISZTAS√ĀG van egy- egy magaskarizm√°j√ļ l√©lekt√°rsn√°l- √≠gy l√°tlak T√©ged is Testv√©r!!!


Aki kock√°ztatja √©let√©t az √úGY√ČRT, a TAN√ČRT, s √©vek √≥ta k√∂zr√∂hej t√°rgy√°v√° teszik, t√°madj√°k, megf√©lelml√≠tik √©s m√©gem t√°g√≠t: AZ SZ√ĀMOMRA IGAZ MAGYAR CSILLAGK√ĖZI TESTV√ČR!!!!


V√°rom v√°laszodat √© a tal√°lkoz√°st is- nem merem most im√©lben le√≠rni hogy milyen "EGETRENGET√ē" terveim vannak, de s√ľrget az id√Ķ, minden perc sz√°m√≠t- hat gyerekem van √©s egy gy√∂ny√∂r√Ľ orsz√°gom, ahol most nagy dolgok vannak k√©sz√ľl√Ķben, nagy a felel√Ķs√©g, nek√ľnk kell TENN√úNK MOST AZ EG√ČSZ EMBERIS√ČG√ČRT, mert n√°lunk van most az AD√ö-√ĀSZ LAP - sok a veszteni val√≥!


SZERETETTEL és TISZTELETTEL:

Heffner Atilla

ui. Tök lényegtelen valóban a szavakon lovagolni.

Te T√°ltos vagy, hi√°ba h√≠vod magadat Bub√≥doktornak, akkor lehetsz T√ĀLTOS, S√ĀM√ĀN, vagy M√ĀGUS- ha √ČN / √©s m√©g sok ezren akinek kitart√°st, √©s buzd√≠t√°st adt√°l/ ANNAK TARTALAK. WASS ALBERT B√ĀTY√ĀNK is az volt √©s m√©gsem gondolta ezt mag√°r√≥l.

A t√°ltoss√°g- tetteink alapj√°n sz√°ll r√°nk...

√Čs √©n annak tartalak...Imre!

Regisztráltam az oldaladon - nagyon komoly amiket írsz...
A versesk√∂tetes anim√°ci√≥ valami PAZAR /% m√©g a verseket nem volt id√Ķm v√©gigolvasni/, √©rdekes, hogy a regisztr√°ci√≥ ut√°n az √°ltalatok k√ľld√∂tt lev√©lre ezt √≠rja a hotmail company:

A SmartScreen sz√Ľr√Ķk nagyon gyan√ļsnak tal√°lj√°k ezt az √ľzenetet, ez√©rt az adatv√©delem √©rdek√©ben a mell√©kletek, k√©pek √©s hivatkoz√°sok le lettek tiltva.
Tartalom megjelenítése


√©rdekes, hogy mi√©rt sz√°m√≠t a leveled a hotmailn√°l ennyire gyan√ļsnak.....


Szóval még egy kiegészítés:

A DOBOK NAGYON FONTOSAK LEHETNEK!

√Čn 250 dobot k√©sz√≠tettem eddig.

Van még vagy 1.200 -1.500 sámándob országunkban.

Ha ezt egy√ľtt- egy c√©l√©rt- egy szent helyen √©s id√Ķpontban, kisz√°m√≠tott frekvenci√°val meg tudn√°nk sz√≥llaltatni, szerintem le tudn√°nk vele bontani az eg√©sz HAARPOS kutya[khmm]√°t!!!


persze elég lenne 100 dob is...


December 22-én szertartást tartok- komolyat és értelmeset.

K√©rlek, egyes√≠ts√ľk ereinket, seg√≠ts √©s √©n seg√≠tek!


A hely: Pilis - LAjos- Forrás- Annavölgy- lovastanya


Id√Ķ: eg√©sz nap ott vagyunk - d√©ut√°n 15 - t√Ķl v√°rjuk a r√©sztvenni akar√≥kat- k√©t √≥ra tanakod√°s- majd ISTEN- ANYA- F√ČNY FIA- KAR√ĀCSONYI SZERTART√ĀS √©s ev√©s- iv√°s tanakod√°s...

Szeretettel: Heffner Atilla


Date: Fri, 25 Nov 2011 13:14:28 +0100
Subject: Re: √Āld√°s!
From:
To:

Kedves Attila, akkor a hely√©re tett√ľk a dolgot, illetve elkezdt√ľk. meglep√Ķ, hogy most futunk √∂ssze, Ha olvasol √©vek √≥ta, akkor tudhatod, hogy az al√°bbi lev√©lben eml√≠tett √©s neved alatt fut√≥ felismer√©s sz√≥ szerint √©vek √≥ta fut n√°lam. S√°m√°nok nincsenek, illetve volt egy, akit t√°n √≠gy is h√≠vtak, valamelyik √ļz t√∂rzsn√©l √©s egy oktondi tal√°n n√©met etnogr√°fus ezt jegyezte meg √©s az√≥ta a t√∂rzsi gy√≥gy√≠t√≥t, javasembert, medic√≠n√°s embert...√©s m√©g a t√°ltost, m√°gust is √≠gy nevezik. Sz√≥m√°gia. Nem szoktam senkinek √≠rogatni, de veled kiv√©telt tettem, biztos az√©rt, mert "ami a sz√≠vemen, az a sz√°mon.
Mint el√Ķz√Ķ levelemben √≠rtam, √©n vagy Posta Imre. Eredetileg a c√≠mem , de √°t van ir√°ny√≠tva a bub√≥dokira, mert bet√°madt√°k. Nos, l√©gy √ľdv√∂z√∂lve! Honlapodra r√°tekintettem, dobol√°st hallgattam. P√°r szeren nekem is volt szerencs√©m kidobolni. Remek √©rz√©s volt, √°m √ļgy t√Ľnik, hogy (csak) dobbal ma m√°r nem fogunk zsid√≥-verebet.

√Āld√°s!
Posta Imre (még mindig)

heffner attila

2011.11.25.

címzett: saját magam
Kedves Imre!

Rendben van ha hallgatsz, akkor kimondom / mert meg akarsz hallgatni...?/ hogy √©rthet√Ķ legyen:

Szerintem ha pld.a HAARP hull√°mokat fel lehet l√Ķni az IONOSZFR√ČR√ĀRA, s az onnan visszasug√°rzik a megfelel√Ķ c√©lhelyre hatv√°nyozottan, akkor ugyanez vonatkozik a DOBOKRA is.

Teh√°t egy dobol√≥s szertart√°st lehet c√©ltudatosan kb. 7.83 Hz - es alapj√°raton tartani, s a dobok hangja maga az " AD√ď" k√∂zeg, a dobosok c√©ltudatos √©rz√©sei √©s gondolatai az INFORM√ĀCI√ď, amit a dobok sug√°roznak felfel√© a TEREM BUR√ĀJA FEL√Č.

A TEREM BUR√ĀJA viszont meg√°ll√≠tja ezt a rezg√©st, s azonnal visszasug√°rozza ezt az energiamin√Ķs√©get, a kil√∂v√Ķ AD√ď- SZERK√ĖR akarata f√ľggv√©ny√©ben a megfelel√Ķ t√∂rt√©n√©sbe, min√Ķs√©gbe, helyre, helyzetbe.

Teh√°t √ļgy l√°tom ez√©rt volt sz√ľks√©g a dobokra haz√°nkban.

Visszatartom a tud√°somat, mert v√°ltozatlanul szeretn√©k sz√Ľkszav√ļ lenni, ez csak a v√°zlat, a tartalom nem √©rdemes arra, hogy sz√©tk√ľrt√∂ljem.

√Čn magam is szkeptikus voltam / b√°r dobos √©s dobk√©sz√≠t√Ķ vagyok/ a sznob s√°m√°ndobol√≥s k√©rd√©sben, de ma MEGKAPTAM a V√ĀLASZT FENTR√ēL...

√Ėsszefog√°st √©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©st k√©rek √©s aj√°nlok Neked Testv√©r!!!

Seg√≠ts, mert √©n m√©g keveset tudok, Te jobban ismered √©s tudod, azt, hogy mi az ami M√õK√ĖDIK, s mi az ami nem...

√Čn √©rz√Ķ vagyok Te Tud√≥.


Tegy√ľk √∂ssze amink van √©s TEREMTS√úNK!!!!!!!!!!!


Szeretettel: Hefi

Kedves Imre Lélektárs!


Kérlek szeretettel tedd fel az egész / két részes hosszas/ levelemet mert én - bár regisztráltam oldaladon - de nem tudom Báttyó!!!!*****


Heffner Atilla: 2011-2012. Világvégi gondolatok...


Nagyon fura id√Ķket √©l√ľnk. A spiritu√°lis dolgokkal hivat√°sk√©nt foglalkoz√≥ emberi l√©nyek √©vek √≥ta tudj√°k, √©rzik hogy hamarosan bek√∂vetkezik valami nagyon komoly dolog. Pontosan senki sem tudta azt, hogy milyen v√°ltoz√°sok j√∂nnek, s hogy mikor is, sokan k√∂z√ľl√ľnk m√°r √©vekkel ezel√Ķtt farkassal riogatt√°k a b√©k√©sen szenderg√Ķket, m√°sok t√ľrelmesen kiv√°rtak, s csak egyes elsz√≥l√°saikb√≥l k√∂vetkezhett√ľnk arra, hogy bel√ľl m√©lyen elk√∂telezettek a v√°ltoz√°sokat illet√Ķleg. Ez a bizonyos id√Ķpont tulajdonk√©ppen √©vtizedek √≥ta h√ļz√≥dik, a mindenkori ember√°llom√°ny k√©pzelete, hite, gondolkod√°sa szerint tol√≥dott, torl√≥dott tov√°bb, eg√©szen mostan√°ig.


√Črzetem szerint m√°r 1999 -ben a leveg√Ķben volt a NAGY KRACH, de √ļgy t√Ľnik, hogy az emberis√©g kapott egy kisebb "kegyelmet", t√ľrelmi id√Ķt - halaszt√°st. Meg kellett v√°rni sok igaz l√©lek megsz√ľlet√©s√©t, vagy kibontakoz√°s√°t, egy NAGY HANGOL√ďD√ĀS t√∂rt√©nt, id√Ķkapuk, csillagkapuk, min√Ķs√©gek ny√≠ltak, sokan √°trendez√Ķdt√ľnk lelkileg, testileg, szellemileg. Most 2011 v√©ge fel√© tal√°n m√°r t√∂bb milli√≥an vagyunk a F√ĖLD√ĖN, akik tudatosan teremtik, alak√≠tj√°k az Angyalok √©s a " F√ēN√ĖKS√ČG" hadaival egyetemben a VAL√ďS√ĀGOT, jobbnak, √©lhet√Ķbbnek. Sokan k√∂z√ľl√ľnk tomp√≠tunk, egyess√©geket k√∂t√ľnk, seg√≠t√ľnk abban, hogy min√©l t√∂bb alv√≥ embert√°rs √©bredjen fel a NAGY SORSFORDUL√ď pillanat√°ra. Sokan menek√ľlnek pld. a Magyars√°g √Ķsi dolgainak kutat√°s√°ba, de a m√ļltba-menek√ľl√©s tal√°n a legelemibb figyelemelterel√Ķ technika, most a JELENRE KELL √ĖSSZPONTOS√ćTANI! Ebben a jelenben is sajnos t√∂bben hajlamosak mindenf√©le spiritu√°lis √°l-b√∂lcseletek m√∂g√© b√ļjni, egyesek k√©telkednek, s nevetnek, viccel√Ķdnek, √ļgy ahogy pld. NO√Č √ēSAPA √©s az √ĖZ√ĖNV√ćZ idej√©ben k√©telkedtek a szkeptikusok annak l√°tt√°n, ahogy a "BOLOND NO√Č" √©p√≠ti a haj√≥j√°t √©s k√©sz√ľl valamire, amir√Ķl igaz√°n √Ķ maga sem tudja m√©g, hogy mire is lesz majd val√≥...


Persze amikor megtudjuk egy - egy kisziv√°rgott h√≠rb√Ķl, k√∂rlev√©lb√Ķl, hogy a mai vil√°gunkat ir√°ny√≠t√≥ p√©nz√ľgyi hatalmi elit √©ppen pld. Norv√©gi√°ban a hegyek al√° √©p√≠t bunkereket, ahova a vil√°g √∂sszes fellelhet√Ķ n√∂v√©ny√©nek magj√°t, por√°t, az √°ll√≠tok sperm√°j√°t, s m√©g ki tudja miket √∂sszegy√Ľjtenek egyfajta NO√Č B√ĀRK√ĀJA szer√Ľen, nos az√©rt ilyenkor elgondolkozunk... De azt√°n megint csak legyint√ľnk. Legyint√ľnk a SV√ĀJCI ALPOK alatt fel√©p√≠tett milli√°rdos bunkerrendszeren is. Minek? Kit√Ķl f√©lnek? Tudnak valamit? H√°bor√ļban szoktak bunkereket √©p√≠teni nem? S most b√©ke van...


H√°rom h√≥napja nem esett n√°lunk semmilyen sz√°mottev√Ķ csapad√©k. A leveg√Ķben a a kutat√≥k a napokban tekint√©lyes mennyis√©g√Ľ radioakt√≠v j√≥dot m√©rtek, a sug√°rz√°s, a szmog, a j√°rv√°nyok, a f√∂ldreng√©sek, a depresszi√≥, a k√∂z√∂ny, s a NAP furcsa viselked√©se, az id√Ķ p√∂rg√©se, a meleged√©s, a bels√Ķ konfliktusok az√©rt el√©g komoly jelek, valamire figyelmeztetnek benn√ľnket..


√ögy l√°tom, hogy nem lehet tov√°bb h√ļzni- halasztani a dolgot. Elj√∂tt az id√Ķ, az utols√≥ felvon√°s √©s a fin√°l√©... Az oroszok m√°r a spajzban vannak! K√©sz√ľlni kell r√°, besz√©lni kell r√≥la! Seg√≠ten√ľnk kell egym√°snak! 1997 -ben abban az ISTENI KEGYBEN volt r√©szem hogy egy igen kiv√°l√≥ dr√°ma√≠r√≥- POZSGAI ZSOLT Bar√°tom remek sz√∂vegk√∂nyv√©re meg√≠rhattam a JELEN√ČSEK K√ĖNYVE Rockorat√≥rum zen√©j√©t. Ez a darab nem lett bemutatva az√≥ta sem, de mindig f√ľlembe cseng a sok- sok j√°nosi l√°tom√°s, a PECS√ČTEK, a trombitasz√≥k, az EMBERI GYARL√ďS√ĀG √©s GONOSZS√ĀG, ami miatt sz√ľks√©gszer√Ľv√© v√°lik egy tiszt√≠t√≥ apokalipszis elj√∂vetele a mi mostani civiliz√°ci√≥nkra is.

Az emberek az utc√°n, a boltban err√Ķl besz√©lnek... Mindenki √©rzi, hogy k√©sztet√©se van, felbolydult az emberi √©rt√©krendszer, az √©rz√©kenyebbek komolyabban k√©sz√ľlnek, a m√©lyen alv√≥k, csak fel√ľletesen.

A magam r√©sz√©r√Ķl szeretn√©m √∂sszefoglalni p√°r oldalon, amit gondolok err√Ķl az eg√©szr√Ķl.

Hátha segíthetek olyanoknak, akik még nem ásták ennyire mélyre magukat a témában.

R√©g√≥ta k√©sz√ľl√∂k √≠rni, de mindig elnapoltam a dolgot. Tudom, hogy most cselekedni kell, mert fogy az id√Ķ, hat gyermekem, n√©pes csal√°di √©s bar√°ti k√∂r√∂m, szeretteim, fele-bar√°taim jav√°ra szeretn√©k TEREMTENI √©s SZ√ďLLANI. Teremteni egy gondolat√©breszt√Ķt, egy cselekv√©s k√©sztet√Ķt - TANAKOD√ĀST, √ĖSSZEFOG√ĀST, √©s egy K√ĖZ√ĖS KOMOLY december 22 -i EGYS√ČG - SZERTART√ĀST aj√°nlani mindenkinek, akihez levelem eljut...

√Ālljon t√°vol t√Ķlem, a tudatlan okoskod√°s, a r√©mh√≠rkelt√©s, ijesztget√©s, igyekszem csak a tiszta √©rzeteket megosztani m√°sokkal, mindannyiunk boldogul√°s√°ra.


H√°bor√ļs id√Ķket √©l√ľnk... Sokan tal√°n kinevetnek amit most majd le√≠rok, de el kell hogy mondjam, jav√°ban zajlik a HARMADIK mindent els√∂pr√Ķ Vil√°gh√°bor√ļ. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl a legt√∂bben b√©k√©nek √©s norm√°lisnak √©lik meg a helyzetet. Ez norm√°lis emberi viselked√©s. Hisz az ember egyfajta amn√©zi√°s √°llapotban nem hajland√≥ √©szrevenni a sz√°m√°ra k√©nyelmetlen veszedelmes helyzeteket, ez egy pszichol√≥giai t√©ny. A M√©dia nagyon √ľgyesen rejti el a h√°bor√ļ t√©ny√©t, bels√Ķ √©rz√©kel√©s√ľnk viszont m√©gis csak f√∂l√ľlkerekedik a "vil√°gsajt√≥" hazugs√°gain. A m√°sodik vil√°gh√°bor√ļr√≥l csak √©vtizedek t√°vlat√°b√≥l tudhatjuk, hogy kb. 1939 -ben kezd√Ķd√∂tt, s 1945 ig tartott. Ezt ut√≥lag √°llap√≠thatt√°k meg a tud√≥sok, de sokan voltak olyanok, akik m√©g a negyvenes √©vek elej√©n sem tudt√°k pontosan, hogy √©ppen akkor zajlik a II. Vil√°gh√°bor√ļ. Most 2011 -ben ugyan√≠gy √©ppen jav√°ban tart a HARMADIK NAGY H√ĀBOR√ö. Ez biztos...


Kezd√Ķd√∂tt minden a K√©t torony botr√°nyos √©s √∂rd√∂gi - /√∂n/lerombol√°s√°val, majd Afganiszt√°n, Irak lerohan√°s√°val, elkezd√Ķd√∂tt az EU l√©trehoz√°s√°val, az √ļj gyarmatos√≠t√°s, a vil√°g √ļjra feloszt√°sa napjainkban is zajlik. A komplett ARAB vil√°got p√°r h√≥nap leforg√°sa alatt "b√©kefenntart√≥" NATO hadm√Ľveletekkel √°talak√≠tott√°k. A demokr√°cia √©gisze alatt egyszer√Ľen a "P√ĀL UTCAI FI√öK T√ĖRT√ČNET√ČB√ēL ISMERT: "EINSTAND"- hadm√Ľveletek folynak a vil√°g minden kis zug√°ban - itt SZ√ČP MAGYARORSZ√ĀGBAN is.


A JAP√ĀN f√∂ldreng√©s - az atomer√Ķm√Ľ felrobbant√°sa is v√©lhet√Ķen h√°bor√ļs cselekm√©ny volt- persze a M√ČDIA kifel√© az egyszer√Ľ ember sz√°m√°ra mindezt "sajn√°latos term√©szeti katasztr√≥f√°nak" hirdette. Jap√°nra egyszer m√°r - teljesen √©rtelmetlen√ľl - dobtak le k√©t atombomb√°t is a mostanihoz hasonl√≥ jelleg√Ľ "EINSTAND" rendszer szerinta II. Vil√°gh√°bor√ļ v√©g√©n. Az eredm√©ny ismeretes...


Most √ļj "atombomb√°t" kapott a kis var√°zs sziget, csak olvasni kell a sorok m√∂g√∂tt megb√ļv√≥ jelekb√Ķl. Nem √≠rnak sehol arr√≥l sem, hogy az USA ter√ľlet√©n k√©t hatalmas f√∂ldalatti atomrobban√°s is t√∂rt√©nt az elm√ļlt id√Ķszakban, mint egy v√°laszk√©nt a Jap√°n trag√©di√°ra. Katonai puccs, vagy viszont t√°mad√°s t√∂rt√©nt? Ezt nem tudjuk, de majd 30 √©v m√ļlva m√°r pontosan fogj√°k tudni a t√∂rt√©n√©szek, amikor a III. Vil√°gh√°bor√ļt elemzik. Vannak akik arr√≥l besz√©lnek, hogy az USA hatalmas f√∂ldalatti bunkereit robbantott√°k fel, melyekben azok a f√∂ld√∂n k√≠v√ľli l√©nyek √©ltek, akik √∂rd√∂gi m√≥don ir√°ny√≠tott√°k a politikusokat √©s a k√ľls√Ķ t√∂rt√©n√©seket. M√°sok a katonatisztek l√°zad√°s√°r√≥l besz√©lnek. Konkr√©tan persze semmit sem tudhatunk, egy biztos- megjelent EUR√ďPA leveg√Ķj√©ben a J√ďD izot√≥pja, ami csak egy atomrobban√°s eset√©n lehets√©ges. "VIL√ĀGGAZDAS√ĀGI V√ĀLS√ĀG". J√≥l hangzik, de az igazs√°g, hogy ez a v√°ls√°g t√∂rv√©nyszer√Ľen a III. VIL√ĀGH√ĀBOR√ö R√ČSZE.


A h√°bor√ļ zajlik f√∂l√∂tt√ľnk, s √©szre sem vessz√ľk. Ez √°m az √∂rd√∂gi profizmus! De hogy lehets√©ges ez?

√ögy hogy, ma m√°r nem csak fizikai fegyvereket haszn√°lnak a manipul√°torok. Korszer√Ľ technikai arzen√°l biztos√≠tja az intimit√°st. Egy politikust ma m√°r nem egyszer√Ľen fejbel√Ķnek, hanem kap egy kis izot√≥p - pirul√°t a te√°ba, s szeg√©ny ezut√°n" hal√°los r√°kbetegs√©geben" hal meg p√°r h√≥nap leforg√°sa alatt. Egy Jap√°nhoz hasonl√≥ szupergazdas√°got nem l√°tv√°nyos g√©pi bomb√°z√°sokkal k√©nyszer√≠tenek t√©rdre, hanem pld. egy k√ľl√∂nleges TESLAI technik√°val, f√∂ldreng√©st id√©znek el√Ķ az atomreaktorok k√∂zel√©ben. A hatalmi k√∂r√∂k bizony√≠that√≥an k√©rt√©k a JAP√ĀNOKAT: "ADJATOK P√ČNZT!" /EINSTAND... /De a Jap√°nok nem adtak p√©nzt, mert nem tudtak adni...H√°t erre nem pont akkor egy hatalmas f√∂ldreng√©s r√°zta meg a jap√°ni partokat?


√öj Z√©land? HAITI? Chille? Nem k√©rd√©s... Ma m√°r nem sz√°m√≠t h√°ny sz√°zezer ember hal meg egy- egy ilyen d√©moni beavatkoz√°s sor√°n, a F√ĖLD t√ļln√©pesedett, s ezek a hatalmi k√∂r√∂k egyszer√Ľen j√≥tev√Ķknek gondolj√°k magukat, ha p√°r milli√≥val kevesebb ember √©l ilyen" term√©szeti katasztr√≥fa" ut√°n. A HARMADIK Vil√°gh√°bor√ļ ugyanis az √ČRTELMES, SZERETNI K√ČPES √ČRZ√ē EMBERIS√ČG ELLEN zajlik!


A JELEN√ČSEK K√ĖNYVE alapj√°n is tudhatjuk: Ez√©rt sz√ľks√©gszer√Ľ az ANGYALI beavatkoz√°s. A F√ēN√ĖKS√ČGNEK ugyanis nem tetszik az egy√ľgy√Ľ kis ember / uf√≥?/ aki istennek k√©pzeli mag√°t.

Nekem sem tetszik. S tökéletesen egyetértek RENDBEN a REND válaszával.


A h√°bor√ļ ellen√ľnk folyik, teh√°t nem √°llhatunk √∂lbe tett k√©zzel! Seg√≠ten√ľnk kell az √ČGIEKNEK, meg kell menten√ľnk GYERMEKEINKET, dr√°ga F√ĖLD√úNKET gy√∂ny√∂r√Ľ orsz√°gunkat!

Nek√ľnk, a MA EMBER√ČNEK ebben a h√°bor√ļban nem kimondottan fegyverrel kell r√©szt venn√ľnk, hanem ink√°bb √©lesl√°t√°ssal, szeretetben, l√©lekben, √©rtelemben, egym√°ssal √∂sszefogva!


Az √°ltalam bels√Ķ √ļton l√°tott forgat√≥k√∂nyv le√≠r√°sa el√Ķtt jelzem, hogy nem tartom magam j√≥snak, √©s senkit programozni a h√ľlyes√©gre nem szeretn√©k.

A dolgok √°lland√≥an v√°ltoznak, nincs el√Ķre meg√≠rt j√∂v√Ķ, minden j√∂vend√∂l√©s a kigondol√°s pillanat√°ban lehet t√©ved√©s. Az ID√ē nem olyan term√©szet√Ľ mint azt ma gondoljuk, csak √°tsz√Ľr√Ķd√©sek l√©teznek, benyom√°sok, k√©pek, szimb√≥lumok. A VAL√ďS√ĀG v√©gtelen term√©szet√Ľ rezzen√©sekb√Ķl √©p√ľl fel, s az is lehet, hogy ugyanazon helyzetet mindannyian m√°shogy fogjuk meg√©lni.

P√°rhuzamos s√≠kokban kell gondolkodnunk, de ismerni kell a lehet√Ķs√©geket. √Ātj√°r√°sok l√©teznek, amennyiben azonos a rezg√©s√ľnk, akkor csoportszer√Ľen is √©lhet√ľnk meg egyform√°n dolgokat. S term√©szetesen √∂ssze is foghatunk. A fegyvernem√ľnk: A SZERETET √©s az √ČRTELEM, az Egys√©g, a K√ĖZ√ĖS ER√ēT√ČR L√ČTREHOZ√ĀSA!


VIL√ĀGV√ČGE- VAGY √öJ VIL√ĀG ELEJE?

Az ID√ē megv√°ltozott, ezt 44 le√©lt √©vem alapj√°n bizonyosan √°ll√≠tom. Kijelentem, hogy tapasztalatom szerint F√ĖLD sokkal gyorsabban forog mint mondjuk h√ļsz √©ve. Egy nap ma m√°r nem 24 √≥r√°b√≥l √°ll, hanem kb. 14 - 16 b√≥l. Felkel√ľnk, reggel, s √©szre sem vessz√ľk de m√°r este van. Semmire sincs id√Ķnk, semmit sem tudunk megcsin√°lni, csak kapkodunk √©vek √≥ta. Az alv√°sb√≥l pr√≥b√°lunk id√Ķt elvenni, s ez√©rt vagyunk inger√ľltek, depresszi√≥sak. Semmire sincs id√Ķnk. Szerintem ez a dolog kb. m√°sf√©l √©ven bel√ľl meg fog v√°ltozni, ugyanis egy p√≥lusv√°lt√°s val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķ √©s egy teljesen √ļj forg√°si sebess√©g j√∂n l√©tre. A F√∂ld√∂n minden a NAP "j√°r√°s√°val" kapcsolatosan m√Ľk√∂dik. Engem nem √©rdekelnek a tud√≥sok c√°folatai √©s t√©ved√©seken alapul√≥ t√∂rv√©nyszer√Ľs√©gei, tan√≠t√°sai. AZ √ČRZET a l√©nyeg! S az √©rzetem azt mutatja, hogy m√°ra m√°r csak 14 √≥r√°b√≥l √°ll egy nap. Mivel minden a NAP felkel√©se √©s lenyugv√°sa alapj√°n " m√©ri" az id√Ķt, ez√©rt minden m√Ľszer csal. Gyorsabban ketyeg az √≥ra. Az √©rzet viszont nem t√©ved. Az ember sokkal pontosabb m√Ľszer mint b√°rmilyen √≥ra, vagy g√©p!


Amikor 2012- r√Ķl besz√©lnek, mindenki egyfajta v√©gletes term√©szeti katasztr√≥f√°ra gondol. Ezt nyomj√°k ellens√©geink a M√©di√°ban, a ezozizi k√∂nyveikben, de ne √ľlj√ľnk fel nekik!!!

Nek√ľnk - √©rtelmes √©s felel√Ķs embereknek tudnunk kell, hogy milyen "√©rtelmes vil√°gv√©g√©t" teremt√ľnk! Sz√≥ sem lehet katasztr√≥f√°r√≥l. Csak pozit√≠v v√°ltoz√°sr√≥l besz√©lhet√ľnk!

A s√∂t√©ts√©get nem v√°lthatja a s√∂t√©ts√©g! Az √©jszaka ut√°n nem szokott √©jszaka k√∂vetkezni...A s√∂t√©ts√©get a F√ČNY v√°ltja fel. S mi igen nagy s√∂t√©ts√©gben vagyunk m√°r √©vtizedek, √©vsz√°zadok, √©v ezredek √≥ta.


Ez√©rt √©n egyetlen-egy kataklizma j√≥slatot tudok csak √©rtelmesnek elfogadni: Ez a Foton√∂v - ELM√ČLET! Gyermekorom √≥ta √°lmodom, hogy elj√∂n a nap, amikor az √©gen a mi NAPUNK mozg√°sa felgyorsul, egyre jobban p√∂r√∂g, felkel, lemegy egym√°s ut√°n percekig "p√∂r√∂g", s minden√ľtt jajjvesz√©kel√©s, hull√°k, √≥ri√°si hull√°mok, ahogy a v√≠z megp√∂rd√ľl, ki√∂nt, majd √≥ri√°si s√∂t√©ts√©g lesz, s megnyugszik a forg√°s. Ezut√°n az √©gen megjelennek a F√ČNYEK- A F√ČNYSZEKEREK - ahogy magamban ezeket elneveztem. Csod√°latos sz√≠nek, √©s form√°k, b√©ke √©s nyugalom sug√°rzik bel√Ķl√ľk. Megsz√Ľnik az id√Ķ s√ľrget√©se, a kapkod√°s, M√ČLYS√ČGES NYUGALOM √°ramlik a F√ČNYB√ēL. Ez az √°lom visszat√©r√Ķ √°lom √©s nagyon VAL√ďS√ĀGOS. Nevezhet√Ķ j√≥slatnak is r√©szemr√Ķl... Tal√°n ez lesz, hiszem hogy ez a VAL√ďS√ĀG, mert l√°ttam bel√ľl √°lmaimban... Amikor a Foton√Ėv- elm√©letet elolvastam, teljesen led√∂bbentem. Javaslom mindenkinek ezen elm√©let lekutat√°s√°t az internetr√Ķl, s az √°br√°kb√≥l kider√ľl a 12 vil√°gh√≥nap √©s a 26 ezer √©ves vil√°g√©v korszakv√°lt√°s l√©nyege is.


A PLEJ√ĀDOK √©s ALCONE a mi NAPUNK NAGY NAPJA- ANYANAPJA a TEJ√öT K√∂zponti MAGJ√ĀBAN. A MI dr√°ga Napunkkal √©s bolyg√≥testv√©reinkkel az ALCONE k√∂r√ľl kering√ľnk. Konkr√©t magyar√°zatot kaptam minden k√©rd√©semre. 10 ezer √©v s√∂t√©ts√©g ut√°n hamarosan meg√©rkezik a F√ČNY- a B√ČKE a FOTONOK DR√ĀGA 2.000 √©ves nyugalom-VAL√ďS√ĀGA, s ezen t√©ny t√∂k√©letesen √∂sszeegyeztethet√Ķ minden NAGY TAN√ćT√ĀSSAL is. A K√ĀLI KORNAK V√ČGE VAN. A s√∂t√©ts√©g ideje lej√°rt. Ezt j√≥solt√°k a term√©szeti n√©pek is. Err√Ķl besz√©l J√°nos a Jelen√©sek K√∂nyv√©ben.

A NAPUNK viselked√©se is azt mutatja, hogy √ē m√°r valami m√°s rendszerben l√©tezik, forrong, v√°ltozik, a Naptev√©kenys√©g sokadj√°ra n√Ķtt. Sokan mondj√°k, hogy a mi dr√°ga NAPATY√ĀNK m√°r benne van a FOTON√ĖVBEN. √Čn is egyet√©rtek ezzel. M√°sok mondj√°k, hogy t√∂bb nagy bolyg√≥ is p√≥lust v√°ltott az elm√ļlt h√≥napokban. √Čn ezt is elhiszem. √Črzem a V√ĀLTOZ√ĀST.

Természetesen tévedhetek, de ki tudja biztosra mondani, hogy mi következik?


A legfontosabb, hogy egyenl√Ķre nem kell m√©g a P√≥lusv√°lt√°ssal √©s a Photon√∂vbe val√≥ bel√©p√©ssel foglalkozni, mert addig m√©g min. egy √©v √°ll a rendelkez√©s√ľnkre.


Amivel most - el√Ķbb foglalkoznunk kell, az a H√ĀBOR√ö. A V√°ls√°g.

√ďri√°si k√°osz v√°rhat√≥ a k√∂vetkez√Ķ 8 h√≥napban, csak a HAB A TORT√ĀN a kataklizma v√°lt√°s!


√Črzeteim szerint a NAGY KATAKLIZMA V√°ltoz√°s el√Ķtt meg kell sz√Ľnnie a P√ČNZ uralm√°nak a F√ĖLD√ĖN!


S ez bizony nagyon f√°jdalmas h√°bor√ļs id√Ķket jelent. Ebben t√∂bb milli√≥an, vagy ak√°r milli√°rdnyian is elpusztulhatunk, elv√©rezhet√ľnk. Ez egyfajta hirtelen evul√≥ci√≥s v√°ltoz√°st √©s ugr√°st jelenthet az emberis√©g sz√°m√°ra. Eddig a p√©nz ir√°ny√≠tott mindent, de most elt√Ľnik a forgalomb√≥l p√°r h√≥nap leforg√°sa alatt. Ez nem ijesztget√©s, ez igen biztosra vehet√Ķ emberek!

Soros Gy√∂rgy√©k √©s a hozz√°juk hasonl√≥ hatalmass√°guk saj√°t csapd√°jukba fognak belefulladni. Hi√°ba lesznek bunkereik, a hatalmat elvesztik. A F√ĖLDMAM√ĀN a P√ďLUSV√ĀLT√ĀS el√Ķtt t√°rsadalmi p√≥lusv√°lt√°snak kell l√©trej√∂nni. E-n√©lk√ľl nem megy a DOLOG!


Mindannyian pr√≥b√°ljuk teh√°t megoldani a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √©lelmiszerek elrakt√°roz√°s√°t, az √∂n-fenntart√≥ m√≥dszerek elsaj√°t√≠t√°s√°t! Legal√°bb f√©l √©v a nagyon neh√©z id√Ķszak, ezut√°n fel√°ll az √öJ RENDSZER. Ez a rendszer igazs√°gos √©s √©lhet√Ķ, √öJ F√ĖLDI STRUKT√öRA lesz! √Ėssze kell teh√°t fognunk! Tanakodnunk kell, tapasztalatainkat osszuk meg egym√°ssal! Most ameddig lehet. Haszn√°ljuk a j√≥zan esz√ľnket, √©s oldjuk meg a felk√©sz√ľl√©st a V√ĀLS√ĀG b√°rmikor be√ľthet!


Krumpli, bab, r√≠zs, t√©szta, toj√°spor, tejpor, b√ļza, √°rpa, liszt, zs√≠r, gy√≥gyszerek, les√ľt√∂tt h√ļsok, f√ľst√∂lt szalonn√°k, tiszta iv√≥v√≠z, stb beszerz√©se, √©letter√ľnk kialak√≠t√°sa, a f√Ľt√©s, az energianyel√©s kital√°l√°sa, a v√©delem megszervez√©se, NAGYON NAGYON FONTOS!


Gondoljunk csak NO√Č- b√°rk√°j√°ra!


Alak√≠tsuk √°t most √©let√ľnket am√≠g van befektetni val√≥ kis p√©nz√ľnk /aminek van n√©mi √©rt√©ke/, szerezz√ľk be a sz√ľks√©ges dolgokat- mit veszthet√ľnk, ha m√©g sem lesz semmi? Legfeljebb elfogyasztjuk amit felhalmoztunk... √Ėssze kell fognunk, ez az √úZENET! Akinek m√©ze van, az cser√©lhet majd olyannal akinek teje, vagy toj√°sa van. Akinek benzine lesz, az cser√©lhet valakivel v√≠zre. Akinek lesz zs√≠rja, az cser√©lhet gabon√°ra, akinek semmilye sem lesz, az k√≥bor koldus- zambik√©nt fog bolyongani...


Felejts√ľk el a TESC√ďT, mert az √ľres lesz! Ki lesz rabolva minden. A cs√Ķcsel√©k - a szerencs√©tlen √©hez√Ķ t√∂megek nekil√≥dulnak, s el√Ķsz√∂r a boltokat, majd ezut√°n minden m√°s objektumot ahol √©lelmiszer lehet, egyszer√Ľen megt√°madnak, kirabolnak. Meg kell tudnunk v√©deni magunkat! Szersz√°mok √©s fegyverek is kellenek / sajnos.../.

Nincs katonas√°g, nem lesz rend√Ķrs√©g aki megv√©d, mert mindenki a saj√°t kis √©let√©t fogja majd v√©deni, s mivel nem lesz √©lelem √©s fizet√©s, nem lesz p√©nz, tot√°lis k√°osz alakulhat ki!Volt m√°r ilyen, nem is olyan r√©gen... 10-20 milli√≥ ember elpusztult alig 70 √©ve...


Err√Ķl kell besz√©ln√ľnk, err√Ķl kell tanakodnunk! S szertart√°sainkon az√©rt kell im√°dkoznunk, hogy min√©l kisebb legyen a vesztes√©g. Az oroszok a spajzban vannak. A h√≠reket ha figyelj√ľk, tudhatjuk el√Ķre, mikor jelentik be a CS√ēD√ĖT. Ezut√°n elszabadul a POKOL. P√©nzecsk√©nket ne tartsuk a bankban, s a p√°rna alatt sem / m√°r akinek van p√©nze.../, most tudunk bel√Ķle venni t√ļl√©l√©s√ľnkh√∂z sz√ľks√©ges szersz√°mokat, berendez√©seket, f√°t, √©lelmet, amikor elveszti az √©rt√©k√©t, akkor m√°r csak √ľres pap√≠rfecni lesz, semmi m√°s!!!


Ne legyen √≠gy- de lehet hogy √≠gy lesz. T√∂bb tucat j√≥emberrel besz√©ltem az elm√ļlt id√Ķszakban, akik ugyan √≠gy l√°tj√°k a dolgokat. Semmiben sem kellett vit√°znunk. Hogy lehet az, hogy p√°rhuzamosan t√∂bb t√≠zezren ezen agyalunk? Ennyien nem t√©vedhet√ľnk!


December 22 -√©n a T√ČLI NAPFORDUL√ď / JULE/ √ľnnep√©n tisztelettel h√≠vok mindenkit egy K√ĖZ√ĖS IM√ĀDS√ĀGRA, TANAKOD√ďRA ide a PILISBE, egy KAR√ĀCSONY-SZERTART√ĀST szeretn√©nk t√∂bben l√©trehozni, ISTENANY√ĀNK TISZTELET√ČRE √©s a KIS F√ČNYFIA megsz√ľlet√©s√©nek tisztelet√©re, im√°ds√°gunk √©s dobol√°sunk K√ĖZ√ĖS DOBBAN√ĀS lesz majd, SZ√ĀND√ČKUNK fel√Ķl AZ ISTENS√ČGHEZ. TENN√úNK kell EGY√úTT a MUST√ĀRMAG ELV alapj√°n, s akkor lesz j√≥ √©s sz√©p v√°ltoz√°s, ebben biztos vagyok!!!!!


A r√©szleteket / a nem beavatottak miatt/ most nem √≠rom le, de mindenkinek sz√≠vesen meg√≠rom szem√©lyesen √©rdekl√Ķd√©s eset√©n terveinket!K√∂sz√∂n√∂m a figyelmet √©s a t√ľrelmet, k√©rek mindenkit, a felel√Ķs gondolkoz√°sra, s az √°ltalam le√≠rtak megfontol√°s√°ra!


SZERETETTEL T√ćZMILLI√ďSZOROSAN IS:HEFFNER ATILLA
# | GERRY GERRY - 2012 02 20 ¦ 08:45:37
IIIIIMMMMMRRRRREEEEEE! Kora reggel ilyent olvasatsz el velem. Tudom, nagy a terhed, meg akartad osztani vel√ľnk (Mi√©rt legyen nek√ľnk jobb mint neked - alapon)

Na j√≥, t√ļl vagyok rajta.

Ami megfogott:
- "...Visszatartom a tud√°somat, mert v√°ltozatlanul szeretn√©k sz√Ľkszav√ļ lenni,..."
(eml√©kszem - n√©h√°ny MrMoto hsz-ben kaptam a pof√°mra, ami√©rt "sz√≥sz√°tyar" vagyok - istenem, de szeretn√©m hozz√°juk ir√°ny√≠tani "heftis√°m√°n"-t - √ľsse oda bele az orr√°t!

...aztán ma éjjel (ez is megfogott):
- "Tudom√°som szerint alszik m√°r a nemzets√©gf√Ķ - A POSTA IMRE / Aki lehet, hogy minden megsz√≥lal√≥ szem√©ly egyszerre/. Alszik a "F√ē-GY√õL√ĖLK√ĖD√ē"... Alszik az egy√©bk√©nt rend√Ķri √°llom√°nyban l√©v√Ķ ige-h√≠rdet√Ķ. Te vagy a "test√Ķr", az √°lom√Ķr - ezek szerint..." - ez most neked homlokcs√≥k kalap√°ccsal vagy √©n √©rten√©m f√©lre? - kicsi vagyok, buta vagyok, nem √©rem fel √©sszel...

v√©g√ľl, de nem utols√≥sorban (illetve az utols√≥ sorban moldova ut√°n szabadon): "J√≥zsi a kurv@ any√°d" ... szinte l√°tom, hogy rezeg a feje a szeretett√∂l, nehezen szakadhatott ki a sz√≠v√©b√∂l ez a mondat, hiszen - mint feljebb √≠rja - "√Čn is elj√∂ttem ide √©s beleszagoltam a leveg√Ķbe!... ...Gerry! √Čn szeretlek- hidd el!"

Imre, a t√∂bbit r√°db√≠zom - bennem nincs harag, se szomor√ļs√°g mert Attila terh√©t - h√°l'Isten - nem nekem kell cipelnem.. nem
# | valahun valahun - 2012 02 20 ¦ 09:14:30
H√°t-h√°t, csak beleker√ľlt√ľnk a nyel√Ķcs√Ķt√°gulatba. pihi
# | valahun valahun - 2012 02 20 ¦ 09:21:11
Na tess√©k, mit l√°tok r√∂gt√∂n a j√∂v√Ķnk√∂n http://www.jovonk...uk-mt-2652
# | postaimre postaimre - 2012 02 20 ¦ 09:25:17
Gerry, tudod, hogy ezek mindig √∂nmagukat leplezik le, ahogy itt is, most is! Kicsit √©n is unom, bevallom, de ezt minek magyar√°zzam, de nem is miattam van ez, hanem azok miatt, akik m√©g k√©telkednek. Elkezd itt jobbikozni √©s csurk√°zni, meg let√°ltosoz azt√°n meg azt teszi, amit. Juj, de tetszik! Nem kell az ilyet agyonpofozni a szellemei megteszik, pedig kapott nem is egy es√©lyt t√Ķl√ľk.

Hogy mi√©rt is nem volt hi√°ba-va-l√≥ sz√≥v√°lt√°s. M√°r Gy√∂rk√∂s√©ket is √≠r√°sra k√©sztette a j√∂v√Ķnk.inf√≥n a fegyveres t√©m√°ban.
http://jovonk.inf...uk-mt-2652
Ugyan az rss-em a karbantart√°s √≥ta valahov√° elkavarodott, de sebaj. Ugye n√°lunk is esed√©kes egy karbantart√°s, csak hogy er√Ķsebb legyen a szellemi Sz√∂vets√©g√ľnk √©s √∂sszetart√°sunk, no meg er√Ķs√∂dj√©k a bizalom is, de kem√©nyen.

A magyar fegyver sz√≥n√°l egy√©bk√©nt nem hiszem, hogy van jobb kifejez√©s az eszk√∂z rendeltet√©s√©re, ami lehet karate is, vagyis √ľres k√©z. Fegyelmez √©s ver. Nem √∂l√©sre alkalmazott kifejez√©s. Az oroszban pl. az ar√ļzsije/ja, ami magyarul az "√°rus √≠ja", de ott a n√©met Waffe, ami "v√°g fel" ...-sz√≥val, nem kell ezt agyoncs√©phadarni.

Atilla dolga a zsid√≥ betelep√≠t√©s tudatos√≠t√°sa sz√©lesebb k√∂rben √©s annak elfogadtat√°sa, hogy ezek a betelep√≠tend√Ķ zsizsikek √°rtatlan √°ldozatok. Csurka nem tudom mennyiszer k√©rte, hogy doboljon szeretettel, vagy a j√≥bikos zsidajok milyen szert szoktak vele tartani, de biztosan r√° vannak hangolva a szellemvil√°g ilyen ir√°ny√ļ b√©k√°s t√∂rekv√©seire. Ha m√°r kinevezett t√°ltosnak, akkor mondhatom, hogy ezt mint kinevezett t√°ltos mondhatom. ja igen
# | turulcsal√°d turulcsal√°d - 2012 02 20 ¦ 09:26:34
Na Hefi ezt elb.sztad!
Ezentul ha rojtosdobot l√°tok p√ľf√∂lni,csak odamegyek,√©s "pleknib√∂l"ugy orrba nyomom,a dobost
hogy √°tfesti a b√∂rt pirosra.Azt√°n csak annyit mondok ezt k√ľld√∂m Heffner Attinak!
# | turulcsal√°d turulcsal√°d - 2012 02 20 ¦ 09:30:18
Ja még annyit
Jobb ha nem mondod ki hogy bakfitty!Mert
nem Posta Imi vagyok,a pszihogyogy√°sz!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.30 mŠsodperc
101,651,659 egyedi lŠtogatů