Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Gr√°tisz csak az NBH mossadosoknak

Napl√≥G√°tszakad√°s √©s v√∂r√∂s iszap, halottak, elt√Ľntek, katasztr√≥fa szavz√≥sdit k√∂vet√Ķen s a r√©gi√≥ tele van katon√°kkal, t√Ľzolt√≥kkal √©s katasztr√≥fa-elh√°r√≠t√≥kkal! Ezzel a h√≠rrel a vil√°gsajt√≥ topplist√°j√°t d√∂ngetj√ľk √©s nagy orsz√°gos mocorg√°sra is lehet√Ķs√©get biztos√≠t- nem mellesleg. Az √©rintett c√©g Gyurcs√°ny-√©rdekelts√©g –ha j√≥l tudom-, de mint arra utal√≥ jelek vannak, m√°r j√≥val kor√°bban is tudhatt√°k, hogy baj lesz! Mint mindenben, itt is a MI√ČRT-et kell keresni, persze a „v√©letlen”, mint indifferens t√©nyez√Ķ is szerepet j√°tszhat a k√∂zj√°t√©kban. Ha megn√©zz√ľk, mire j√≥ mindez, akkor meg√©rthetj√ľk, hogy eltereli a figyelmet a „politik√°r√≥l” √©s szoktat benn√ľnket a k√ľl√∂nleges helyzetekhez, √≠gy egyfajta tr√©ning ez is, mik√∂zben tesztelni lehet a magyarorsz√°gi mozd√≠that√≥ csapater√Ķket √©s megvizslatni, kik is azok, akik a kasz√°rny√°kban maradnak ilyenkor!

Az √°r nem sz√°m√≠t, felel√Ķsk√©nt pedig a g√°t√Ķrt (ha volt egy√°ltal√°n) mutathatj√°k fel! Nem hiszek a v√©letlenekben, s eddig m√©g mindig beigazol√≥dott, hogy j√≥l hiszek, ha nem „hiszek”. Azokban a k√∂r√∂kben, ahol a „v√©letleneket” eltervezik, mindig azt a k√©rd√©st teszik fel maguknak, hogy „mire j√≥ ez nekik, hogyan tudj√°k a helyzetet kihaszn√°lni a saj√°t c√©ljaik megval√≥s√≠t√°s√°ra?”, s ha ezt meg√©rtette valaki, akkor r√°j√∂het, hogy alig van k√ľl√∂nbs√©g ak√∂z√∂tt, hogy konkr√©ten √Ķk tervezt√©k el, vagy csak direktben kihaszn√°lj√°k, mert az eredm√©ny√©t tekintve a k√∂vetkezm√©nye mindig √©s egyre rosszabb a nemzetnek! A sz√°nd√©koss√°got az√©rt nem szabad kiz√°rni, mert a Btk is ismeri a gondatlans√°g fogalm√°t, de az elhunytak tekintet√©ben m√°r mindegy, hogy sz√°nd√©kosan, vagy gondatlans√°gb√≥l lettek kiiktatva. Ez az a gumicsont, amivel a zsizsik oper√°l. Most mire j√≥ mindez? Mindek√∂zben Szili kil√©p, Matolcsynak selyemzsin√≥r - mint a belorusz eln√∂knek -, Lukasenk√≥nak (ne feledj√ľk, hogy semmi nem az, aminek l√°tszik), s mindez egyszerre! Jap√°n √©s √Čszak Korea elkezdt√©k a k√∂zeled√©st egym√°shoz √©s Kuba is √©ppen most jav√≠tgatja viszony√°t Szalvadorral. Term√©szetesen mindez csak a t√∂rt√©nelmi v√©letlen m√Ľve, nem pedig a val√≥ban nagy vesz√©ly eset√©n t√∂rt√©n√Ķ vil√°gm√©ret√Ľ √∂sszefog√°sra p√©lda! K√∂zben az es√Ķ is eleredt n√°lunk, pedig eddig is folyamatosan l√≥gott a l√°ba a l√©gt√©rben, de tegnapra er√Ķs l√©gt√©rt√°mogat√°s mellett a t√∂m√©ntelen permettel r√°seg√≠tettek, hogy el√©rje a „t√ļlcsordul√°s - t√ļltel√≠tetts√©gi pontj√°t”. Az a j√≥ ebben, hogy a kaz√°r m√©di√°nak nem kell foglalkozni a val√≥di esem√©nyekkel, mert k√∂zben az√©rt valami nagy, s√∂t√©t √©s morcos k√∂zeledik fel√©nk, √≠gy a meglepet√©s erej√©vel fog szolg√°lni a meglephet√Ķk sz√°m√°ra. A szavaz√≥sdit komolyan gondol√≥k sajnos nem csak b√°r√°nyok, hanem egyenesen marh√°k is, akik b√Ķghetnek kedv√ľkre a minim√°lb√©r megad√≥ztat√°sa miatt (amit persze kompenz√°lni √≠g√©rt Olstein), b√°r ezt a pontot m√°r nem kellene el√©rni, ha megl√°t√°saim egzaktak maradnak. Az arab vil√°g, k√∂z√∂sen a t√∂r√∂k√∂kkel dec. 27-ig akarja egy MEGA -„b√©keflott√°ival” √°tt√∂rni a g√°zai zsid√≥-blok√°dot. Mivel k√∂ztudottan fel vannak m√°r el√©g j√≥l szerelve mindenf√©le hi-tech k√ľty√ľvel, ez√©rt felt√©telezem, hogy addig le kell zajl√≥dnia sok olyan h√°tt√©resem√©nynek, amely semleges√≠ti a h√©ber „magasabbrend√Ľ harcikedvet”. Az id√Ķpontokkal mindig gond lehet, mert nem az id√Ķ sz√°m√≠t, hanem a megval√≥s√≠that√≥s√°g, viszont az nagyon is l√©nyeges elem. Berlusconi antiszemita viccet mes√©l, amit egy vatik√°ni zsid√≥ azonnal fel√ľl-b√≠r√°l, de ezen a szinten v√©letlenek m√©g v√©letlen√ľl sem fordulhatnak el√Ķ. Alakul ez B√©l√°im!
Ahogy kibogozom a sz√°lakat, kezd nekem is leesni a tantusz. A zsid√≥kat most kezdik komolyan „befeny√≠teni” a saj√°t kor√°bbi retorik√°jukat felhaszn√°lva, ami igen k√≠nos dolog! Mubarak egyiptomi eln√∂k direktben passzolta Netanjahu√©k arc√°ba az azbeszt-keszty√Ľt, nyomat√©kos√≠tva, hogy ha nem egyeznek meg a palesztinokkal nagyon gyorsan, akkor ennek k√∂vetkezm√©nye a vil√°g-szint√Ľ terror v√©gigs√∂pr√©se a rendszer√ľk√∂n. Ebben a mostani „terror-fenyegetetts√©gben” az az egzaktul prec√≠z, hogy r√°kenhetik egy fikt√≠v alakra –mondjuk Oszam√°ra-, mik√∂zben a kaz√°rok c√©lpontjait az √∂sszes √∂sszefog√≥ nemzet √ļgy v√°logathatja ki, hogy az nagyon f√°jjon a gy√©m√°ntos zsid√≥knak, s k√∂zben a teljes l√©gt√©r blokkolva legyen! Egy eszk√∂zt sok c√©lra fel lehet haszn√°lni, mert eml√©kezzetek r√°, hogy az √Āzsiai Uni√≥ban is az egyik f√Ķ c√©l a „terrorizmus elleni harc”, ami ott a zsid√≥-terror minden form√°j√°t jelenti. Most err√Ķl m√©g nem √≠rom le minden elk√©pzel√©sem, mert az, hogy Merkel a nagy betelep√ľl√Ķ-bar√°t diplom√°ci√°j√°t k√∂vet√Ķen most kelt ki √©ppen ellen√ľk, ultim√°tumot k√∂z√∂lve, nagy hirtelen, el√©g nagy fordulatot felt√©telez. Tudj√°k, hogy mi j√∂n!

„Kedves Imre!

Sokszor belenezek a Wolfgang Eggert: "Erst Manhattan, dann Berlin" cimu konyvebe. Hatborzongato.
Van egy dal Leonard Cohen-tol:
First we take Manhattan
Then we take Berlin.

(Zuerst packen wir Manhattan , dann packen wir Berlin.)
Szerintem Berlinben lesz a terrortamadas. A szalak biztos Iranba fognak vezetni. A nemetek hadatuzennek. Tehat ezert a nagy haboruert is ok lesznek felelosse teve.
Ezek mindent meg tudnak csinalni. Mi meg csak bamulunk tehetetlenul.

Aldas Veletek…”

Nos, a terror arra is j√≥, hogy h√°bor√ļba r√°ngass√°k az EU-t, viszont arra is j√≥, hogy sz√©tszedj√©k a m√°r megbontott er√Ķvonalak ment√©n. A k√°osz-elm√©let el√©g kisz√°m√≠that√≥, ha tudod, ki √©s milyen c√©llal okozza azt. A l√°tszatot term√©szetesen mindv√©gig √©s eg√©szen a v√©gpont bek√∂vetkez√©s√©ig fenn kel tartani, √©ppen az√©rt, mert az emberek z√∂me komplett fogyaszt√≥i cs√ľrhe-idi√≥ta! Ha nem √≠gy lenne, akkor tal√°n n√©ha gondolkod√≥ba esn√©nek, ez meg Cion B√∂lcseinek Jegyz√Ķk√∂nyve szerint a g√≥joknak m√°r 100 √©vvel ezel√Ķtt sem ment! Ha nem √≠gy lenne, tal√°n meg√©rten√©k ezt is!

„Szia Imre
Most kaptam elejtett inform√°ci√≥t egy … ismer√Ķst√Ķl, hogy a j√∂v√Ķ h√©tt√Ķl 2 h√©tig √©les hadgyakorlatot tartanak … mellett. Nem tudom, hogy haszn√°lhat√≥ inform√°ci√≥-e de √ļgy vettem ki a szavaib√≥l, hogy minden√ľket viszik a j√°tsz√≥t√©rre. (l√∂vegek, aut√≥k, st
√ľdv…”

Az√©rt van rem√©ny, mert egyre t√∂bben haszn√°lj√°k a fej√ľket √©s kombin√°lnak!

„K√∂szi!

Norm√°l√ļton siker√ľlt., ja news r√≥l szoktam..... Csiki-Bege erd√©lyi eredet√ľ v√°llalkoz√≥ bed√Ķlt, sajnos a geotermikus f√ľt√©s √≠g√©ret√©vel oper√°l√≥ lak√≥parkkal... origo,hu -n c√≠mlapsztori ,n√©zzd meg, csiky-berek a c√©gn√©v... eldugott h√≠r,de fontos, szerintem...

ez m√°s: Link
a legjobb √©l√Ķ publicista a t√©m√°ban,van free angol szaklapja, a legfrisebb bejegyz√©s szerint √ļjabb 80 as √©vekbeli CIA doksik ker√ľltek el√Ķ, miszerint befostak, mert a dics√Ķ szovjet unij√≥ el√Ķr√©bb j√°rt parapszichologiai kutat√°sban...ezt is ezerrel:

Link startlapos... sok az angol cucc,de jó...

a lehallgat√≥ efft√°rsaknak √ľzenem, hogy a nem politiz√°l√≥ bar√°taimat hagyj√°k m√°n b√©kit, na....:-/ (nem neked sz√≥lt, Imre! Ugye eml√©kszel, fogtunk mi kezet!)
Link keszthelyi gyula orvos blogja szenzációs!

Link is jó


J√≥kat √≠rsz, j√≥ hogy ez van.... az is, hogy sokf√©le m√≥don elemzed az inf√≥kat... ha van √≠rorsz√°gi olvas√≥d, barid, para √©rdekl√Ķd√©s√ľ....volna neki val√≥: leonard buchanan volt CIA projekt vezet√Ķ szemin√°riuma

Link

neki van honalpja is meg jutubon video d√∂givel... (1 jutubos, kerecsennek k√ľldtem megkapta, Jim schnabel, n√©met al√°mond√°ssal,angol felirat, a pentagon pszihikus √ľgyn√∂kei /agenten, m√©g fennvan 5 r√©sz....szedd le am√≠g lehet amagyar youtube egy√©rtelm√ľen zavarva van,most nem tudtam neked leszedni linket, blokkolj√°k, stb.na,ez az 5 r√©sz a magyaron nem tudod megkeresni

Link
Nem is mindig tudom már követni az infó-áradatot!

„√Āld√°s!
A h√©ten m√°r betettem egyszer de elk√ľld√∂m, lehet elker√ľlte figyelmedet!! B√©kess√©g!

Link

"::::::::::Gaudi a maga vonal√°n √©s a maga m√≥dj√°n nagyobb "szakmai" hib√°t v√©tett, mint az √∂sszes rend√Ķrparancsnok egy√ľtt. Ezt most ne √©rts√©k f√©lre! Az √°ldozatok egy√©nileg tettek b√ľntet√Ķ feljelent√©seket √©s ind√≠tottak k√°rt√©r√≠t√©si pereket. Ezekben az elj√°r√°sokban k√©pviselet√ľket a Gaudi vezette Nemzeti Jogv√©d√Ķ Szolg√°lat √ľgyv√©dei, √©s maga Gaudi is, odaad√°ssal k√©pviselt√©k. A mulaszt√°s az√°ltal val√≥sult meg, hogy a Civil Jog√°sz Bizotts√°g, mint test√ľlet, hivatalb√≥l nem tett feljelent√©st, nem kezdem√©nyezett b√ľntet√Ķ elj√°r√°st az √°ltala azonos√≠tott (!) b√Ľnelk√∂vet√Ķ rend√Ķrs√©gi vezet√Ķkkel szemben, hanem le√ľlt kvaterk√°zni vel√ľk. A Bizotts√°gban Gaudinak kellett volna a legjobban tudnia, hogy ez s√ļlyos megalkuv√°s. Ennek ellen√©re nem tett, nem is sz√≥lt semmit a "V√∂lgyesi paktumra". Ezzel maga is hozz√°j√°rult, hogy az √ľgy mintegy n√©gy √©ven √°t "nyugodjon".

K√∂sz√∂n√∂m, hogy elkezdt√©tek meg√©rteni, hogy csakis √≠gy m√Ľk√∂dhet a r√°hat√°s a rendszer val√≥di arculat√°ra. A g√©pem megint nagyon belassult, √≠gy azt sem tudom, hogy a narancsos zsidr√°kjai meddig hagynak m√©g √≠rni, de az a tudat nyugtat, hogy ezt a folyamatot meg√°ll√≠tani m√°r nem lesznek k√©pesek.


„…Ezzel katonai mozgol√≥d√°ssal kapcsolatban, az a v√©lem√©nyem, hogy miel√Ķtt val√≥ban elkezdik, azel√Ķtt val√≥sz√≠n√Ľleg megpr√≥b√°lj√°k majd elhitetni vel√ľnk egyszer, hogy t√©nyleg megindultak, mik√∂zben m√©gsem teszik, m√©ghozz√° az√©rt, mert ezzel dupla el√Ķnyre akarnak szert tenni! El√Ķsz√∂r is azt fogj√°k figyelni, hogy ha mi abban a tudatban vagyunk, hogy elj√∂tt a nulladik √≥ra, akkor hogyan reag√°lunk, m√°sodszor arra sz√°m√≠tanak, hogy mikor t√©nyleg elkezdik, mi majd azt fogjuk hinni, hogy az is csak dezinform√°ci√≥, mint az el√Ķz√Ķ! Meg am√ļgy is, most pont nem alkalmas, mert nekem most nincs kedvem semmi ilyesmihez! Az alkalmas pillanatot m√°r r√©gen elszalasztott√°k, s√Ķt m√°r t√∂bb alkalmas pillanatot is! √ögyhogy ne pattogjanak!

√Čpp most kezdtem bele egy cikkbe, ami garant√°ltan megnyugtatja majd a t√ľrelmetleneket, √©s ezzel egy√ľtt fel is √©breszti a m√©g alvaj√°r√≥kat! R√°ad√°sul ell√°tja majd hasznos feladatokkal a fotelharcosokat, √©s megosztja a figyelm√©t a betolakod√≥knak! De persze t√ļl hamar nem lesz meg, b√°r amikorra meg kell legyen, addigra pont meg is lesz!

√Āld√°s!”

„Hello Imre!

√Ėr√ľl√∂k a sok j√≥ cikkeknek a weboldaladon √©s ennek √©breszt√Ķ hat√°s√°nak, - haj r√°!!!

E mellet viszont a gyakran haszn√°lt „zsid√≥” sz√≥t √©rzem, hogy sokszor g√°tolja a „folyamatok m√©lyebb felismert√©t” √©s ennek a szem√©lyes saj√°t „hozz√°j√°rul√°s-√∂ntudat" vonatkoz√°s√°t!

- E gondolatnak egyik megvil√°g√≠t√≥ p√©ld√°j√°t abban tal√°lni, amikor a k√©rdezi az ember, hogy mit keres itt ezen a helyen (l√°sd a youtube vide√≥ linkj√©t / „Pope Benedict XVI Visit To Ground Zero”) a vil√°g legnagyobb ingatlan birtokos int√©zm√©ny√©nek a f√Ķn√∂ke √©s volt Hitler-Jugend tagja,- √©s vajon m√©rt is nem kapja meg „√Ķ is” a „m√©lt√≥ figyelm√©t” a "zsid√≥z√≥k k√∂zt"!:

Link

…- Lehets√©ges hogy, mi√≥ta a „szeptember 11. hivatalos magyar√°zat” a fizikai alapszab√°lyokat is megc√°folja, esetleg majd csodak√©nt fogja elk√∂nyveltetni a t√∂rt√©nteket √©s √≠gy "elint√©zni" h√≠vei k√©telletteit?

Am√ļgy n√©zhettek itt egy t√∂k√∂s „zsid√≥nak mondott szem√©lyt” aki √ļgy besz√©l, "hogy √©rtheti az ember" (Magyar felirattal)!

Link -Ez m√°r itt csak az√©rt is j√≥,- „hogy egy szemre nehogy megvakoljunk”!

„Avagy mi m√≥don mondhatod a te aty√°dfi√°nak: Hadd vessem ki a sz√°lk√°t a te szemedbõl; holott √≠m√©, a te szemedben gerenda van?” (M√°te 7:4)

- Aki meg √≠gy a szent √ćr√°st nem ismeri √Ķ mer√≠theti a Pet√Ķfi S√°ndor toll√°b√≥l is:
„M√°s szem√©ben √Ķ a sz√°lk√°t Megleli, S az √∂v√©ben a gerend√°t Feledi.”

√údv. √©s mindenkire a j√≥ Isten gazdag √°ld√°s√°t k√≠v√°nom!”

Z√°r√°sk√©nt a terrorizmus maszlagot „meglovagolva” egy csemeg√©vel is szolg√°lhatok. Egy Walla n√©ven fut√≥ izraeli port√°l k√∂rk√©rd√©st int√©zett olvas√≥ihoz, hogy √Ķk mint tenorist√°k vajh mit is robbantan√°nak fel el√Ķszeretettel legink√°bb. Az eredm√©nyek szerint a szavaz√≥k az al√°bbi helyeket rep√≠ten√©k a leveg√Ķbe legsz√≠vesebben!

36% Isztambulban a Kék Mecsetet
25% a p√°rizsi Ejffelt
19% a Vatik√°nt (S√°t√°nostol)
8% pedig Londonban a Big-Ben-t,
6% a Brandenburgi Kaput
3% a görög szigeteket és Prága régi városrészét
1% -k√∂r√ľl Moszkva is a Kreml-el, de a Vaszilij Blazsenni√≠j Sz√©kesegyh√°z szimboliz√°lta!

A k√©rd√Ķ√≠v a szavaz√°s megkezd√©se ut√°ni 17. √≥r√°ban elt√Ľnt, de szemf√ľlesek lementett√©k.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Link

Norm√°lisak ezek? NNI, figyelitek ugye a zsid√≥-virtust, vagy csak az arra adott adekv√°t v√°laszt? Az okok nem ismerete az okozatok t√©ves √©rt√©kel√©s√©hez, „t√©veszm√©khez” vezet, amely sajnos a legt√∂bb√Ķt√∂kre igaz √°ll√≠t√°s. T√©nyleg azt hiszitek, hogy bar√°tkozni j√∂nnek ide is a „f√Ķn√∂keitek” √©s t√©nyleg azt hiszitek, hogy ez a b√©ke ir√°ny√°ba mozdul? Rem√©lem, hogy p√°r agyhelybe siker√ľlt valami f√©nyt pl√°nt√°lnom, m√©g ha ez sz√°motokra f√°jdalommal is j√°r!

HozzŠszůlŠsok

# | gabi gabi - 2010 10 05 ¦ 14:50:18
K√©t dolog jutott eszembe: Ajka nincs t√ļl messze Kom√°romt√≥l. √ögye ott k√©sz√ľlnek meg√©p√≠teni a nagy teljes√≠tm√©ny√Ľ kremat√≥riumot?
A m√°sik, hirtelen s√Ľrg√∂ss√© v√°lt a hajl√©ktalanok kitakar√≠t√°sa a f√Ķv√°rosb√≥l. Amit nem l√°tunk, az nem is l√©tezik. Ez h√°ny f√Ķt √©rint a t√©l be√°llta el√Ķtt, biztos hal√°l v√°r r√°juk. M√°ris kiadhat√≥ a senki √°ltal nem keresett emberek szem√©lyazonoss√°ga.
# | balu998 balu998 - 2010 10 05 ¦ 16:35:22
Az a "t√∂k√∂s „zsid√≥nak mondott szem√©ly”" Aaron Russo. Asszem tavalyel√Ķtt halt meg r√°kban. Mindenkinek aj√°nlom sz√≠ves figyelm√©be az America: Freedom to Fascism (Szabads√°gb√≥l Fasizmusba) c. filmj√©t. √ögy kezd√Ķdik, hogy ut√°na akar n√©zni, hogy az √ļn. "income tax" leg√°lis-e egy√°ltal√°n ... majd saj√°t szavai alapj√°n a forgat√°s alatt olyan, nem v√°rt m√©lys√©g√Ľ dolgokba gabalyodott, amik teljesen √°t√≠rt√°k a terveit.
# | taskeszi taskeszi - 2010 10 05 ¦ 16:37:55
Ha r√°n√©ztek a t√©rk√©pre,Kom√°rom,√©s Herend,nem t√ļl messze van egym√°st√≥l!
Komárom-Tatabánya,és Herend környékén jelentettek az utóbbi két esetben csapatmozgást!

T√©rk√©p alapj√°n,ez a ter√ľlet,a Balatonnal z√°rva,nyugat,√©s √©szak kapuja!
Azont√ļl ott van a hatalmas V√°rpalotai,√©s √ďd√∂r√∂gdi l√Ķt√©r,akkora ter√ľlet,amit az √ļtr√≥l spont√°n nem lehet bel√°tni!
Most meg hirtelen iszapkatasztrófa,és éppen ott vannak a katonák,akik segítenek!

√ögy ter√≠tenek le t√°jegys√©geket,hogy √©szre sem vessz√ľk,ill.a katasztr√≥f√°kra figyel√ľnk csup√°n!

√ögy gondolom,hamarosan √Črd-Salg√≥tarj√°n vonalon lesz a k√∂vetkez√Ķ valamilyen katasztr√≥fa,√©s a h√Ķs katon√°k √©pp ot lesznek!

Ezzel az északi kapu lesz zárva.
Miért záródnak?

A Kárpát-medence népei rájöttek,hogy a zsidó az ellenség,és nem egymásnak ellenségei a népek!
A nagy √ļjraegyes√≠t√©s √ļgy t√Ľnik kics√ļszik a kez√ľkb√Ķl,ezt az√©rt nem engedhetik!

Kelet,és dél,egy másik történet!
Keleten,sok a málna,délen pedig még több!

Ingov√°nyos ez a ter√ľlet!
Nem kicsit-nagyon!
# | postaimre postaimre - 2010 10 05 ¦ 16:43:46
9323, ilyen, hogy terror-cselekm√©ny NINCS egy megsz√°llt √©s kiirtand√≥ √Ķslakoss√°ggal rendelkez√Ķ orsz√°gban a kiszolg√°ltatottak r√©sz√©r√Ķl. Nem lesz, hanem VAN! Ha j√≥l megy a dolog akkor szinte √©szre sem veszed a "gy√Ķzelmet" csak azt, hogy sz√©pen lecser√©l√Ķdik a teljes garnit√ļra √©s egyszer csak lesz munk√°d √©s mit enni, s nem kell a nincsb√Ķl fizetned..., de ha mindezt √©szleled, akkor azt √©rz√©kelheted, hogy egy p√°r nagyon kellemetlen esem√©ny k√∂vetkezt√©ben felk√©r√©st kapsz, hogy f√°radj el bizonyos helyekre a felszerel√©sedet felvenni, mert rekrutak√©nt hadi k√∂teless√©gednek kell eleget tenned. Lehet √∂tletelgetni, ha akartok!
# | postaimre postaimre - 2010 10 05 ¦ 16:45:51
Taskeszi, értesz te a szóból! Bírlak!
# | gabi gabi - 2010 10 05 ¦ 17:06:13
.....√©s szombaton lesz Kom√°romban a soviniszta ellenes t√ľntet√©s, a katon√°k √©s rend√Ķr√∂k pedig √©ppen a k√∂zelben tart√≥zkodnak...........
# | taskeszi taskeszi - 2010 10 05 ¦ 17:09:30
Na most jót alszok!
# | parlagfu parlagfu - 2010 10 05 ¦ 17:24:53
9323! "Valami szimpatikus dolog kellene, ami mellé a konzumidióták is oda tudnak állni, (az MSZ is gyorsan szervezne oda egy vásárt mondjuk "
A legnagyobb felh√°borod√°s az ut√≥bbi id√Ķben a kajajegy k√∂r√ľl alakult ki. Majd kapnak ingyenlevest. Az el√©g szimpi. Vagy nem?
# | Varuna Varuna - 2010 10 05 ¦ 17:27:49
postaimre : "... A gépem megint nagyon belassult, így azt sem tudom, hogy a narancsos zsidrákjai meddig hagynak még írni, ..."

A helyedben Imre v√©gigfuttatn√°m ezt a k√©mprogram keres√Ķt a g√©peden, mert szinte biztos h r√°telep√≠tettek valamit, pl. egy keyloggert, mert nyilv√°n szeretn√©k tudni kikkel levelezel √©s mit... ;)

PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus 2011 - http://www.pctool...antivirus/ (piacvezet√Ķ szoftver) Innen tudod let√∂lteni a Trial verzi√≥t, ami a jav√≠t√°st/t√∂rl√©st ugyan nem v√©gzi el (csak regisztr√°ci√≥ ut√°n - a gugliba √≠rva lehet hozz√° tal√°lni..), de viszont el√©g hat√©konyan megtal√°l minden hasonl√≥ szoftvert: http://www.pctool...rc=lp_sdav
# | Flashpali Flashpali - 2010 10 05 ¦ 17:56:59
√údv. Nem oly r√©g √©l√Ķben volt kapcsol√°s Kolont√°rr√≥l, miszerint s√≥savval akarj√°k semleges√≠teni a l√ļgot, √©s 100.000 k√∂bm√©tert kiszivatty√ļzni k√∂zvetlen a Torna-patakba a m√°sik t√°roz√≥b√≥l a nyom√°s kiegyenl√≠t√©se miatt? A sok neh√©zf√©mmel akkor mi lesz? F√Ķleg, hogy amelyik t√°roz√≥ 'kiszakadt' az ink√°bb csak a semleges√≠t√Ķ l√ļgot tartalmazta. √ćgy tal√°n a foly√≥k √©l√Ķvil√°ga nem fog hossz√ļ id√Ķre kipusztulni, de ha majd direkt, hivatalosan oda szivatty√ļzz√°k az ISZAPOT(!)...√Črdekes, nemhogy a megel√Ķz√©sen gondolkodn√°nak, valahogy meger√Ķs√≠teni a m√°sik t√°roz√≥t...

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 1.24 mŠsodperc
83,603,314 egyedi lŠtogatů