Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Tömeg-hatástalanítás

Napl√≥√∂nt√∂tt a p√°r napos t√©l, de persze sz√©ls√Ķs√©gesen √©s el√©g rasszista m√≥don. Lehet, hogy m√°r a t√©l is antiszemita? M√°r az a kicsi, ami megmaradt bel√Ķle? Nem kell hiszt√©ri√°zni, ez nagyon j√≥l j√∂n a tetvek √©s f√©rgek ellen, no meg j√≥t tesz az „√°llamh√°ztart√°snak” is. Egy√©bk√©nt ak√°r sejteni is lehet, hogy T√©l T√°bornoknak vannak katonai c√©ljai is, de ezt megl√°tjuk, ha fagy!

Tegnap megvolt a d√∂rneres huhog√°s is „mocskos zsid√≥k” skand√°l√°ssal egybek√∂tve √©s √©n csak azon d√∂bbentem meg, hogy mi√©rt nem vagyok megd√∂bbenve. Kell az az „antiszemita” fordulat, amely a cig√°nyoz√°sr√≥l eltereli a figyelmet √©s nem teszi √©rintett√© a seholsem l√©v√Ķ √°lPiny√≥ √©s a sunyi zsid√≥ L√°z√°r szem√©ly√©t sem. Mert most a c√©l a „nemzet” egyseggbe kov√°csol√°sa a r√°nk usz√≠tott nemzetk√∂zi (be)nyom√°ssal szemben. Cion√©k j√≥l tekerik a k√≠ntorn√°t √©s mozg√≥s√≠tott√°k Csurk√°t-D√∂rnet √©s most a cs√°ng√≥kra tereli a figyelmet. J√≥bbra n√©zz mik√∂zben „balra igazodj” van. Na de hagyjuk is. Itt m√°r azok is h√°bor√ļt sajd√≠tanak a csontjaikban, akik soha nem is „politiz√°ltak” √©s √ļgy h√≠rlik, hogy a rend√Ķr√∂k sem √°llnak nagyon rosszul a t√©m√°hoz minden gy√°vas√°guk mellett sem. Kezdik √©rteni amit √©vek √≥ta magyar√°zok/zunk nekik is. Rem√©lem sokuknak m√©g nem lesz k√©s√Ķ. Csak meg kell n√©zni egy m√°ra m√°r „kib√Ķv√≠tett” h√≠rad√≥t este b√°rmelyik csatorn√°n √©s hal√°l, katasztr√≥fa, baleset, b√Ľn√ľgy √©s folyik a terror √©s a horr-√≥r a a k√©perny√Ķr√Ķl, mert mindegy, csak fesz√ľlts√©get, bizonytalans√°got √©s f√©lelmet induk√°ljon az a „h√≠r”, amit a sok zsid√≥ a m√©di√°ban karattyol.
Nagyon nem kell a sorok k√∂zt olvasni, hogy √©rezz√ľk: ami k√©s itt, az kard amott!

De hagy lyuk is a politik√°t, mert nem az√©rt vagyunk itt, vagy ott, vagy sehol, esetleg mindenhol, hanem hogy j√≥l √©rezz√ľk magunkat benne! De ha m√°r ott t√°tong az a lyuk akkor eg√©szen m√°ssal fogom ma bet√∂lteni.

A m√ļltkoriban felvet√Ķd√∂tt egy sz√Ľkebb k√∂rk√©rd√©s, hogy mire is j√≥ az √≠j√°szat √©s mire nem. Ahogy minden egy√©b tev√©kenys√©g is, szinte b√°rmire j√≥ lehet √©s sok egy√©bre meg nem. Elgondolkodtam, de nagyon messzire nem jutottam vele, mert alapvet√Ķ k√©rd√©sekn√©l akadtam el. Megk√©rdeztem magamt√≥l, hogy mi k√∂ze a c√©lnak a ny√≠lvessz√Ķh√∂z? Ad√≥dott a v√°lasz, hogy SEMMI! Azt√°n mentem sorba sz√©pen √©s gyakorlatilag elemeire szedtem mag√°t az ESEM√ČNYT. Kider√ľlt, hogy minden egyes r√©szlete a m√°sikt√≥l f√ľggetlen, m√©gis sz√ľks√©gszer√Ľ l√°ncolat√°nak √∂sszeg√©b√Ķl ad√≥d√≥ k√∂vetkezm√©ny, amely abban a pillanatban eredm√©nyezi a cselekv√©ssorozat „v√©g√©t”, amikor a vessz√Ķ a c√©lba √©rt √©s ezzel kioltja a fesz√ľlts√©get, amelyet a sz√°nd√©k k√©pviselt, amely ezt a k√≠v√°nt eredm√©nyt √≥hajtotta.

Magyarul: hi√°ba van c√©lod, ha te azt √©ppen ny√≠llal akarod eltal√°lni. Hi√°ba van ny√≠lvessz√Ķd, ha nincs hozz√° c√©lbajuttat√≥ eszk√∂z√∂d. Hi√°ba van √≠jad, ha nem tudod megfesz√≠teni √©s hi√°ba fesz√≠ted meg, ha nem tudod eltal√°lni a c√©lodat √©s mindez hi√°ba van, ha az el√©rt c√©l nem oltja ki a c√©l el√©r√©s√©hez sz√ľks√©ges fesz√ľlts√©get. Ugyanis a c√©lt a fesz√ľlts√©gen kereszt√ľl lehet el√©rni.
Most tekints sz√©t a t√°rsadalmunkon. Mit l√°tsz? Azonos√≠tsd az elemeket √©s n√©zd meg, hogy elegend√Ķ-e a fesz√ľlts√©g a c√©l el√©r√©s√©hez? A c√©lod tiszta √©s j√≥l beazonos√≠that√≥?

Ne a t√∂megre koncentr√°lj! A t√∂meg nem azonos az er√Ķvel. A t√∂megnek tehetetlens√©gb√Ķl ad√≥d√≥ „ereje van”. Nem a t√∂megnek, hanem a t√∂meget megmozgat√≥ hat√°soknak van ereje, amelyre a t√∂meg nyomat√©kkal v√°laszol.
Itt egy p√©lda a t√∂megmozgat√°sra! Terelj √∂ssze b√°rmilyen indokkal sok-sok embert! √Āll√≠tsd k√©szenl√©tben a terel√Ķ-elemeket √©s legyen n√©h√°ny be√©p√≠tett embered k√∂zt√ľk √©s p√°r kamera sem √°rt. Hat√°rozd meg a c√©lt, mire akarsz nyomat√©kot gyakorolni. A t√©r egyik v√©g√©n j√≥ hangosan kezdjen el kiab√°lni egy embered, hogy bomba, √©s kezdje el a menek√ľl√©st a k√≠v√°nt ir√°nyba, de ugyanakkor a terelend√Ķk el√© √°lljon oda a k√≠v√°nt „vezet√Ķ” a k√≠v√°natos transzparenssel √©s a t√∂megben a be√©p√≠tettek is egyszerre induljanak meg abba az ir√°nyba, amelyet elterveztetek…
Ugye ne folytassam?

M√°snap a NewYorkTimes hozza c√≠mlapon, hogy a t√∂megfelvonul√°s volt a …mellett, vagy ellen. Nos, ennyit a t√∂megr√Ķl. Ut√≥lag persze kider√ľl a "turpiss√°g", de addigra meg√≠rtak sz√°z meg sz√°z cikket √©s megszavazt√°k a t√∂rv√©nyt, mert ugye "√≠gy akarta a t√∂meg is" √©s k√ľl√∂nben is kit √©rdekel?

HozzŠszůlŠsok

# | kincses kincses - 2012 02 02 ¦ 13:41:07
Te Imre! Lehet, hogy m√©gsem mechanikus a vil√°gegyetem? h√°t ez√©rt tanultam √©n annyi fizik√°t?olvastad? na nem baj. olvastam a mes√©ben, hogy van hangsebess√©g (hogy menj√ľnk, kis gazd√°m?), f√©nysebess√©g, √©s mostanra meglett a gondolatsebess√©g is. ha m√°r a todom√°ny is ezt mondja,(inform√°ci√≥ egyidej√Ľ megjelen√©se a F√∂ld k√©t nagyon t√°voli pontj√°n-f√©le k√≠s√©rletsorozatra gondolok), akkor h√°ny ember kell a milyen gyors v√°ltoz√°shoz? na, meg m√°s is...a t√∂meg csak elt√∂mi a j√°ratokat...√©n nem v√°rn√°m, hogy sok ember legyen egy helyen. Ink√°bb √∂n√°ll√≥ gondolkod√°s√ļ emberek szertesz√©t, ha lehet, min√©l nagyobb ter√ľleten, de EGY AKARATON. √©s gondolatsebess√©gen. √ČS NYILAZ√ďK. ha m√°r Jupiter √ļgyis vel√ľnk vanangyal PS. a c√©lom tiszta √©s beazonos√≠that√≥. fura am√ļgy, hogy a c√©l keresett egem, miel√Ķtt √©n gondoltam vagy akartam volna...puszi neked, mechanikus vil√°gegyetem!Hell√≥
# | valahun valahun - 2012 02 02 ¦ 14:52:48
A helyzetet s√ļlyosb√≠tja, hogy a t√∂meget egyenk√©nt is tanult tehetetlens√©gben szenved√Ķ emberek alkotj√°k, akik sok gener√°ci√≥ √≥ta hordozz√°k ezt s√ļlyos terhet. Arr√≥l m√°r nem is besz√©lve, hogy ez a t√∂meg egy vil√°gm√©ret√Ľ stockholm szindr√≥m√°ban is szenved, /m√°r ha √ļgyis l√©pten-nyomon el√Ķj√∂n a sv√©d t√©maSmile/.
A fogva tartó a "mert megérdemled" szemlélet táplálásával tartja a markában a az öntudatlan tömeget.
Erre a probl√©m√°ra a megold√°st egy jelk√©ppel √©rz√©keltetn√©m. M√©gpedig a kereszt, aminek f√ľgg√Ķleges tengelye biztos√≠tja az er√Ķt a teremt√Ķt√Ķl, mely er√Ķ a v√≠zszintes tengelyen kereszt√ľl sz√©t√°rad. Csak √≠gy lehet, a t√∂meget alkot√≥ szem√©lyekn√©l egyenk√©nt felsz√°molni a tanult tehetetlens√©get.
Ez sajnos nem fog mindenkin√©l siker√ľlni, viszont √≠gy alakul ki a h√°l√≥ sz√∂vete, hogy itt-ott van egy-egy ember, akik a tud√°son kereszt√ľl kapcsolatban vannak egym√°ssal. Mellesleg jegyzem meg, hogy a ny√≠lvessz√Ķ √©s az √≠j tal√°lkoz√°s√°n√°l is egy kereszt l√°that√≥.
S b√°r j√≥ ideig tiltakoztam ez ellen magam is, de bel√°tom, hogy a c√©l el√©r√©s√©hez pedig csakis a fogva tart√≥ szem√©ly√©nek megsemmis√≠t√©s√©n kereszt√ľl lehet el√©rni, de √ļgy hogy √≠rmagja se maradjon.
Csak halkan merem megjegyezni, hogy a fizik√°hoz h√ľlye vagyok, nem is √≠j√°szkodom, viszont nyilas az aszcendensem angyal.
# | kincses kincses - 2012 02 02 ¦ 15:08:52
Vala, csak meglesz az a közös alap, még ha a csillagokban is!hip hip hurra
# | K-pax K-pax - 2012 02 02 ¦ 15:46:32
...retro
http://www.youtub...re=related
1:00 n√°l, Gyuri b√°csi nevelt fiaFrown
"...az esem√©nyeket v√©gig az ellen√Ķrz√©s√ľk alatt tudj√°k, tartani"
kis naivakSmile
# | kincses kincses - 2012 02 02 ¦ 16:00:43
K-pax, de most √Ķszint√©n, nem ez van minden rendes h√≥livj√ļdi filmben: robban az atomtengeralattj√°r√≥, f√ļr√≥torony, kit√∂r a vulk√°n, f√∂ldreng√©s leszak√≠tja San Francisc√≥t: vezet√Ķ ember k√∂zli: Don't panic, everything is under control...na most biztosan sokat j√°rtak moziba ketten, a Gyuri b√°csi meg Or---√Ėcsi...
# | K-pax K-pax - 2012 02 02 ¦ 16:23:12
kincses te kis m√≥kamester, √ľr√∂mben az √∂r√∂m Wink
# | kincses kincses - 2012 02 02 ¦ 16:51:45
K-pax, annyi okom lenne szomor√ļnak lenni, hogy ink√°bb abbahagytam...valahogy t√ļl kell ezt √©ln√ľnk, a tov√°bbiakr√≥l nem is besz√©lve! sz√≥val, igyekszem!melo van
# | hamu hamu - 2012 02 02 ¦ 18:30:30
...abban a pillanatban eredm√©nyezi a cselekv√©ssorozat "v√©g√©t", amikor a vessz√Ķ a c√©lba √©rt √©s ezzel kioltja a fesz√ľlts√©get, amelyet a sz√°nd√©k k√©pviselt, amely ezt a k√≠v√°nt eredm√©nyt √≥hajtotta.

Egyebek k√∂z√∂tt ez a megfigyel√©s megmagyar√°zza az energiamegmarad√°s t√∂rv√©ny√©nek a hamis volt√°t is. Ugyanis, amikor az egys√©ges val√≥s√°got jelen √°llapotra, √©s j√∂v√Ķbeli el√©rend√Ķ c√©lra bontjuk, fesz√ľlts√©g keletkezik. Energia, amit ki lehet s√ľtni. Az egyet nem √©rt√©s, vagy a sz√°nd√©kol√°s energiateremt√©s. Az egyet√©rt√©s, √©s el√©gedetts√©g meg energia megsz√Ľn√©st.

K√©rd√©s, hogy a c√©l kijel√∂l√©se, teh√°t maga a kijel√∂l√©s hogyan t√∂rt√©nik. Tetsz√Ķlegesen? Valami k√ľls√Ķ k√©nyszer hat√°s√°ra? F√ľgg-e valamit√Ķl?

M√°rpedig szabad-energi√°s g√©pek l√©teznek. S a mechanikus m√Ľk√∂d√©si m√≥djuk m√∂g√∂tt m√°r-m√°r vall√°si tartalom h√ļz√≥dik.
# | dengizin dengizin - 2012 02 02 ¦ 18:49:16
A t√∂meg ir√°ny√≠t√°sa: http://www.youtub...re=related Ne t√©vesszen meg senkit, hogy id√Ķnk√©nt felt√Ľnik a Magyar z√°szl√≥, azokat a jeleneteket a vide√≥ felrak√≥ja v√°gta bele. Az eredeti film itt tal√°lhat√≥: V, mint V√©rbossz√ļ http://ingyenfilm..._verbosszu
# | Kam√©leon Kam√©leon - 2012 02 02 ¦ 19:09:09
"Ahol a figyELEM, ott az ENERGIA!"

"Minden k√Ķben benne van egy csod√°latos szobor lehet√Ķs√©ge, csak a F√ĖL√ĖSLEGET le kell faragni r√≥la."

"Az igazi harcos az aki harc n√©lk√ľl is gy√Ķz."

"A k√ľzdelem amikor legy√Ķz√∂d saj√°t f√©lelmedet, k√©ts√©gedet, lustas√°godat, majd gy√Ķzedelmeskedsz negat√≠v energi√°k, mint betegs√©g felett is."

"Miel√Ķtt m√°sokat akarsz legy√Ķzni - gy√Ķzd le saj√°t magad."

"H√ĀRMASS√ĀG TITKA

A világ nem a jó és rossz harcáról szól.
A h√°rmass√°g elve m√Ľk√∂dteti.
A megvilágosodott így tud a középpontban létezni, és kiáradni.

Három a magyar igazság, ezt mindenki ismeri, de hányan tudják, hogy ez nem a háromszori próbálkozást fedi? Sokkal többet. Ami nem áll három lábon az billeg. Ez a szent hármasság igazi titka."


"A r√©giek tudt√°k hogy nem kell b√°ntani senkit az√©rt hogy ne tudjanak √°rtani nek√ľnk. Ehhez el√©g √ļjra a k√∂z√©ppontban l√©tezni, Ennek semmi k√∂ze a vall√°sokhoz. Aki felismeri, hogy ha k√∂z√©pen √°ll akkor nem vet √°rny√©kot. Innen elmozdulva/j√≥ vagy rossz ir√°ny√°ba/ √°rny√©kot vonz mag√°hoz.ez a h√°rmass√°g titka.

A r√©gi tud√°s √Ķrz√Ķi nem az√©rt voltak harcosok √©s szerzetesek egy szem√©lyben mert b√°rkit b√°ntani akartak volna, hanem tudt√°k, hogy az igazi harcos csak a k√∂z√©ppontt√≥l ki√°radva tud harc n√©lk√ľl gy√Ķzni."


"Az elemz√©s, a mi√©rtek, a hogyan m√Ľk√∂dik keres√©se
Ha valaki csak egy ir√°nyba halad az egyre jobban elt√°volodik a k√∂z√©ppontt√≥l,√©s a v√©g√©n csak mag√°ra sz√°m√≠that, ellenben azzal aki a k√∂rben marad √©s ellipszis √ļtj√°n halad az felemelkedhet hiszen birtokolja az egys√©get a k√∂z√©ppont erej√©t. Ha valaki V√ĀLLALJA a teljes√©get / a rakottkrumli/ akkor egyszer√Ľbben jut a lehet√Ķs√©gek t√°rh√°z√°hoz.De ha k√∂zben √ļgy gondolja, neki el√©g a krumpli, vagy a kolb√°sz, mert nagyon √©hes, akkor sohase k√≥stolja meg a rakotkrumpli √°tl√©nyeg√ľlt √≠zeit. Gyakorlatilag √°tverte a szellemvil√°got az √≠g√©rget√©s√©vel, hogy jogtalan el√Ķny√∂kh√∂z jusson.
Test szellem lélek egysége és ereje, ez a harmónia, az egység.
A t√∂bbir√°ny√ļ ismeretet, hogy el√©rhess√©k a k√∂z√©ppont egys√©g√©t."


kepfeltoltes.hu/120202/param3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.98 mŠsodperc
83,602,273 egyedi lŠtogatů