Bejelentkez閟

Felhaszn醠髇関

JelszElfelejtetted jelszavad?
趈 jelsz k閞閟e

J贸 a haj贸, ha j贸!-J贸, ha j贸 a haj贸!

Napl贸Valami takonyk贸r elkapott 茅s siker眉lt bel谩zasodnom is, no meg homlok眉reg-gyuszi 茅s orrdugul谩s, ami ilyenkor el玫 szokott fordulni n谩lam. Marci is benne van, de Ver谩t is elkapta ez a nyavalya. Na majd elm煤lik a m茅zes tinkt煤ra megteszi a hat谩s谩t. Arra gondoltam, hogy sok egyebek mellet ma haj贸znunk kell, mert ugyi, navigare necesse este, d茅lben 茅s reggel! De m茅g miel玫tt haj贸ra sz谩lln谩nk , a t茅m谩hoz igen kapcsol贸d贸 m贸don jegyzem meg, hogy 枚r枚mmel 茅szleltem tegnap a tv-ben, hogy a zsid贸-t谩kolm谩ny egyik kullancs-k茅rd茅s茅t feszegett茅k.

M茅gpediglen az 谩llamh谩ztart谩s hi谩ny谩nak keretsz谩m谩t, amit ugye olyan alacsonyra illesztettek ebbe a "szent sz枚vegbe", hogy csak er玫s sarc 煤tj谩n sem 茅rhet玫 el, viszont az MNB keret茅t ki lehet mer铆teni ez谩ltal. Az 枚tlet nagyon ragad贸s, mert az osztr谩kok is hirtelen el玫szedt茅k a k茅rd茅st 茅s a n茅metek ut谩n
玫k is a n茅p nyak谩ba "alkotm谩nyos铆tj谩k" a "k枚zterheket", amelyek persze t枚bbnyire fel nem vett 茅s/ vagy ellopott vagyonok, hitelek vel眉k val贸 megfizettet茅s茅t jelenti. A "s贸gorokkal" mostans谩g sok k枚z枚s sz谩l futkor谩szik a h谩tt茅rben. Teh谩t a sok "alkotm谩nyozgat贸" most kezdhet gondolkodni, hogy azt谩n a szint茅n a sz枚vegben l茅v玫, a fiatalok k枚telesek az id玫seket eltartani" passzus mit is jelent val贸j谩ban? Nem az 谩llam k枚teles gondoskodni sem r贸luk, sem m谩sr贸l, hanem a...de term茅szetesen ez m谩r nektek is vil谩gos. Azt谩n 茅s k枚zben is j枚hetnek a p茅nzes befektet玫k, melyeket t谩rt kar贸kkal v谩runk.

Az茅rt rem茅lem, hogy sokan meg茅rtik, hogy ez a mostani EU-s "kil茅p眉nk", meg "fogjunk 枚ssze, mert ez a cs煤nya EU b谩ntja az orsz谩got" egy akkora baroms谩g, hogy ap谩m lova is csak nyer铆tene rajta, ha m茅g megvolna. De m谩r ap谩m sincs meg 茅n pedig legsz铆vesebben m谩r halomra l玫n茅m ezt a zsid贸s枚pred茅ket. Persze csakis demokratikusan, vagy ahogy akarjuk. Azt se feledj茅tek, hogy k茅t egym谩st k枚vet玫 orm谩ny kell, hogy ratifik谩lja az "alat枚rv茅nyt-ellens茅get", 茅s ha nem megy innen 茅s 铆gy, majd menni fog onnan 茅s 煤gy. Nekik teljesen mindegy. Nek眉nk nem az. Az EU-b贸l val贸 kil茅p茅s lehetetlen "t枚rv茅nyesen", azt akarj谩k 铆gy el茅rni a sok fizetett b茅get玫 "magyarral" is, hogy megcsin谩lj谩k a l谩tszat谩t annak, hogy k贸hnszenzus van 茅s van m茅g a zsid贸nak itt orm谩ny-t谩mogat谩sa. Persze van, mert egyre t枚bb lesz az orm谩nyos 茅s ha kil茅ptetnek 玫k, az eg茅szen m谩s k茅rd茅s 茅s akkor lehet fuzion谩lgatni m谩r Izraellel 茅s kir谩lys谩gban, orrm谩nyz贸s谩gban , auton贸m zsid贸 hegem贸ni谩ban tev茅kenykedni. Ezt akarja az EU is, mert mindenki menek眉lne m谩r, csak kell ehhez egy precedens.

Sima 枚sszj谩t茅k, sok meg - 茅s f茅lrevezet茅ssel. A horv谩tok bel茅ptet茅se 铆gy m谩r 茅rthet玫 茅s elfogadhat贸 r茅szlet, de az ukr谩n hader玫 egyre hajmereszt玫bb k枚lts茅gvet茅se is az. Lesz itt m茅g eur贸pai tavasz, ha el nem sz煤rj谩k. Persze mindez csak egy terv 茅s az is terv, hogy Orb谩nnak sz茅tdurrantj谩k a fej茅t, amit m谩r j贸val kor谩bban Gyurcs贸t谩nnyal egy眉tt meg kellett volna tenni egy h贸goly贸val, de csak 铆g茅ret maradt, 铆gy most azt Avason prezent谩lhat a Paprika J谩nos 茅s ez t茅nyleg nagyon az alja ennek a m没fajnak, de r谩mutat arra is, hogy az 谩tlag”ember” szellemi sz铆nvonala tal谩n el茅ri, de nem haladja meg az el茅gtelen szintet. Szerintem m谩r ki van n茅zve a soros Lee H. Oswald, vagy lehet, hogy 茅ppen Soros n茅zte ki? De addig el kell int茅zni, nehogy v茅letlen m茅g nemzeti h玫s legyen ebb玫l a hullad茅k cig谩ny-zsid贸b贸l, hanem amint kifolyt a zacc a buksij谩b贸l, mehessen is a tr谩gyadombra 茅s addigra legyen k茅szen a "nemzetvezet玫", hogy a n茅pakaratot beteljes铆tve m谩r a zsid贸k 眉dv茅re kavarhassa a maceszt. Na, de hagyjuk is egyel玫re mindezt, mert m茅g a v茅g茅n igaz lesz, ha nem is.

Eml茅keztet玫nek beteszem Bog谩rka egyik r茅gebbi vidij茅t. A szem茅ly茅t玫l eltekintve a sz枚veggel egyet lehet 茅rteni: Link

Amir玫l 铆rni akartam, az eg茅szen m谩s. Manaps谩g ugye hullanak a "magyarok". Persze itthon is az egyre csak ny煤l贸, kib玫v眉l玫 horror-terror-h铆rad贸k, katasztr贸fa-t茅nyek 茅s egy茅b zsid贸 el玫k茅sz铆t玫 munka tan煤s谩ga szerint, de h谩t k眉lf枚ld枚n is. Eti贸pi谩ban dr谩ga p茅nz茅rt pont arra j谩rnak-kelnek, ahol "megrendel茅sre" t枚rzsi visz谩ly van 茅s m茅g a fegyveres 玫r sem tudja megv茅deni 玫ket a kiv茅gz茅st玫l. 脷gy l谩tszik, nem is akarta, s玫t m茅g ki is der眉lhet, hogy megrendel茅se t枚rt茅nt a kiv茅gz茅se a vegyes-magyar csoportnak a - most kopaszodjatok meg - afard demokratikus egys茅gfront szervezet r茅sz茅r玫l. Nagyon hajaz ez a t枚rt茅net a J煤dea n茅pfrontja-j煤deai n茅pfront -front J煤de谩ban egy眉ttesre.
Most besz茅lt - min玫 v茅letlen - egy Lantay-Csont Gergely nev没 szef谩rdnak kin茅z玫 "magyar" fot贸s, akit "v茅letlen" befogadott egy h贸napra a terrorcselekm茅nnyel v谩dolt "t枚rzs". Egyre 茅rdekesebb a t枚rt茅net nem? Nem olcs贸 hal谩lnem volt, az茅rt ismerj眉k be. J贸 sokat fizett眉nk 茅rte.

Azt谩n meg ott van ez a "Titanikos" t枚rt茅net a Cosa Nostr谩val, vagy mivel. Ja nem is, ez a Costa Concordia volt. Szeg茅ny emberek ladikja, p茅nzmosoda, tele magyar munk谩ssal, ki- 茅s felszolg谩l贸val 茅s egy valag zsid贸val, akinek pap铆rja van r贸la, hogy magyar. Egyre t枚bben lesz眉nk! M茅g, hogy 茅n semminek nem tudok 枚r眉lni? 脕, dehogy! Szinte megrendel茅sre "v谩gta mag谩t" szikl谩nak ez a b谩rka 茅s az贸ta sok-sok legenda kering, de t茅ny, hogy m谩r fekszik 茅s alszik sz茅pen. Nyilv谩n nem tudtak vele v谩rni m茅g p谩r h贸napot, hogy pont a Titanikk茅nt ismert 贸ce谩nj谩r贸 csobban谩s谩nak 100. 茅vfordul贸j谩ra id玫z铆ts茅k a dolgot, de 煤gy t没nik, hogy ez is, mint az akkori megrendel茅sre t枚rt茅nt. Nem hiszem, hogy csak egy egyszer没 biztos铆t谩si csal谩rds谩gr贸l van itt sz贸.

Tal谩n em-l茅k-eztek r谩, vagy k茅t 茅ve 铆rtunk m谩r arr贸l, hogy a Titanik nem is a Titanik volt, hanem az Olimpia, a Titanik ikerp谩rja 茅s az volt a dolga, hogy els眉llyedjen. J贸 sok trotil kellett hozz谩, de v茅g眉l m茅giscsak siker眉lt. Igaz, hogy nem oly r茅gen m谩r orosz robothaj贸k seg铆ts茅g茅vel siker眉lt kider铆teni azt is, hogy a sz茅pei 眉resek voltak, mert 茅ppen ez volt a l茅nyeg. Az 贸ce谩n horizontja tiszta id玫ben 40 m茅rf枚ld. 16 haj贸 volt ezen bel眉l 茅s egy se ment seg铆teni, csak a legmesszebb l茅v玫 , t煤lterhelt K谩rp谩tia. A kapit谩nyok sok mindenre hivatkozta. A s枚t茅tre, a r谩di贸 hi谩ny谩ra, de h谩t az Olympia majd 2000 jelz玫rak茅t谩t l玫tt fel 茅s 茅jjel, zajl贸 j茅gt枚mb枚k k枚z枚tt fokozott 眉gyletben ekkora t没zij谩t茅kot neh茅z nem 茅szlelni a v铆zen. Seffild utols贸 眉zenete sem az S.O.S. volt, hanem valami olyasmi, hogy "Elmen Tek ti a 茅des j贸 zsid贸 k...a n茅nik茅tekbe!"
A Titanik nem New-Yorba indult Southamtton kik枚t玫j茅b玫l, hanem CALAISbe futott ki, hogy felvegye az eur贸pai milli谩rdosokat 茅s az AMSZTERDAMI gy茅m谩ntfeldolgoz贸k 80 kg. f茅lk茅sz dr谩gak枚v茅t 煤j new-yorki zsid贸 茅kszerboltok nyit谩s谩hoz. Ez茅rt is kerest茅k annyira 70 茅vig. A sz茅fek, mikor kinyitott谩k 玫ket 4317 m茅ter m茅lyen, 眉resen kongtak, b谩r rossznyelvek szerint a haj贸 脥rorsz谩gban is kik枚t枚tt! Schmukk ki, bomba be a sz茅nrakt谩rba az orrba! A zsid贸 okos j贸sz谩g ez茅rt az 茅kszerek mentek Switzerlandba 茅s a biztos铆t贸 is tejelt valamicsk茅t. A m谩sik nagy mutatv谩ny az lehetett, amikor a Titanikot az Olympi谩val felcser茅lt茅k az 贸ce谩ni tesztek sor谩n.

K茅s玫bb a Titanik futott Olympa n茅ven, de h谩t ez a sok n茅vcser茅s t枚rt茅netet m谩r ismerhetitek, hisz itt van nek眉nk pl. Eli Wiesel.
Mi茅rt is aktu谩lis ez a k茅rd茅s? Tal谩n Szt谩lin elveszett aranya miatt, ami茅rt szint茅n megy a k眉zdelem 茅s aki el玫sz枚r r谩teszi a kez茅t, a tengerjog szerint azt illeti? Lehet, de van itt sokkal l茅nyegtelenebb k茅r茅s is. Pl. a "vil谩gh谩bor煤", melyekre haj贸kat 枚sszpontos铆tottak a Perzsa- 枚b枚lbe, az Arab-枚b枚lbe , a F枚ldk枚zi-tenegerre, a Kaszpira 茅s a t枚bbit m谩r nem is sorolom.

Az茅rt nem kell bed玫lni minden l谩tszatnak.
A k茅pen felsorolt haj贸k nem mindegyike b铆r val贸di harc茅rt茅kkel 茅s ett玫l sokkal t枚bb van ott, csak rejtve, m谩s z谩szl贸k alatt 茅s persze az oroszok. A l茅nyeg nem is egy ellens茅ges h谩bor煤 kirobbant谩sa, hanem egy ir谩ny铆tott, glob谩lis hadicselekm茅ny-sorozat kivitelez茅se, amelynek v茅gc茅lja egyel玫re k茅rd茅ses, b谩r a Vil谩gkorm谩ny 茅s a Vil谩grend szavak igen sokban k枚thet玫ek hozz谩. A Falkland szigeteken is 茅lez玫dik a helyzet, ott a kiiktatand贸 angol csapategys茅geket kell hadicselekm茅nybe vonni 茅s a K枚zel-Kelet meg - szerintem- 茅ppen egy Pearl Harbour esem茅nyt k茅sz铆t el玫 ezzel a sok els眉llyesztend玫 ronccsal. Nem akarom keverni a k茅t dolgot, de a "rossz nyelvek" azt besz茅lik, hogy a Pearl-n茅l megkre谩lt amerikai -jap谩n kooper谩ci贸s t谩mad谩sban a kik枚t玫ben els眉llyedt egyik haj贸t k茅s玫bb kipofozt谩k 茅s ebb玫l lett azt谩n az Argentin hadiflotta 茅kess茅ge, amelyet az angolok a falklandi h谩bor煤ban torped贸ztak meg. Az ARA General Belgrano cirk谩l贸 tal谩lt, els眉llyedt.
Nos, teh谩t minden baleset, fegyverrel, ember枚l茅ssel, haj贸-katasztr贸f谩val, rep眉l玫balesettel kapcsolatos h铆r sz谩mukra kap贸ra j枚n, s hogy err玫l besz茅ljenek, k茅pesek csin谩lni is b谩rmikor. A tudatot 铆gy is terelik, kondicion谩lj谩k.

Seriousnak is itt a v谩lasz a Teszla-f茅le k铆s茅rlettel kapcsolatban: nagyfrekvenci谩s torped贸-elh谩r铆t谩si k铆s茅rlet volt a PHILADELHIA. Akkoriban m茅g nem tudtak a „klistron”-hat谩sr贸l. Kis眉l茅si pontok/ leg茅nys茅g 茅lve 茅gett el. Persze ezt is megfilmes铆tett茅k 茅s legend谩t k茅sz铆tettek hozz谩, hogy elt没nt az id玫kapun kereszt眉l, pedig val贸j谩ban horribilis 枚sszegekkel t枚mt茅k be a csal谩dtagok 茅s szemtan煤k sz谩j谩t, nehogy elkottyants谩k sz茅lesebb k枚rben ezt a technikai „mal玫rt”.

Na, j贸, a Lusit谩nia 茅s a Bismarck legend谩j谩t most hagyjuk ink谩bb, de megjegyzem, hogy az USA hader玫 az茅rt nem csak a K枚zel, hanem a T谩vol-Keleten is cirkul谩l, no meg a Kr铆m –f茅lszigetn茅l is jelzett a Google tal谩latot.

Hozz醩z髄醩ok

# | Bagoly Bagoly - 2012 01 28 ¦ 16:53:26
Jobbul谩st k铆v谩nok neked 茅s az eg茅sz csal谩dnak! Igen akadt p谩r h谩bor煤 a XX.sz-ban, ami egy haj贸 megt谩mad谩s谩val kezd玫d枚tt, gyakorlatilag mindegyikr玫l kider眉lt, hogy el玫re megfontoltan sz谩nd茅kosan k枚vettek el 谩l-mer茅nyletet maguk ellen az elk枚vet玫k. Mivel, mint H谩liv煤dban szeretik a m谩r j贸l bev谩lt forgat贸k枚nyveket el玫venni, val贸sz铆n没leg, m谩r tudj谩k is kik lesznek az 谩ldozati b谩r谩nyok, 茅s melyik haj贸nak kell majd "megvizsg谩lni" a tengerfeneket...脡n is Bogar谩sztam a minap, 茅s mivel Borossal kapcsolatban is volt fent egy 铆r谩s, ez茅rt a kett玫t 枚sszekapcsolva tudom aj谩nlani ezt a vide贸t. A m没sor c铆me H谩tt茅r-k茅p, gyakorlatilag az egyetlen 茅rtelmes m没sor a mostans谩g men玫 tv ad谩sok k枚z眉l. Hetente 1x van az echon, 茅rdemes megn茅zni mindegyik r茅sz茅t, 茅n sokat tanultam bel玫le.

http://www.echotv...v_id=11824

Mellesleg kevesen eml茅keznek r谩, hogy anno az els玫 "Szabadon v谩lasztott" parlamentben 1990ben, mint MDF-es k茅pvisel玫 眉ld枚g茅lt Bog谩r-煤r...
A Bayerr玫l ink谩bb nem is besz茅lek, nehogy valami rasszista tr谩g谩rs谩g hagyja el a klaviat煤r谩mat...
De ezt a Boros Imr茅t valami茅rt szimpatikusnak tal谩lom! gratula
# | valahun valahun - 2012 01 28 ¦ 17:04:21
Ha j贸' l谩tom k茅nyes a k茅rd茅s. Az elm煤lt napokban k茅t olyan h铆rt is olvastam, amit csend k枚vetett
http://posztinfo....g-oroszok/ Orosznak b谩rki mutathatja mag谩t, ha nagyon l谩ttatni akarja.
http://www.blikk....on-2078480
Itt is van testv茅rhaj贸, kett玫 is "A Costa Concordia 茅s k茅t testv茅rhaj贸ja, a Costa Serena, valamint a vadonat煤j Costa Pacifica flott谩nk h谩rom legnagyobb tengerj谩r贸ja." http://utazas.bli...index.html

脡s v茅g眉l:
- Mi茅rt nem rossz h铆r az, hogy els眉llyedt a haj贸?
- Mert minden j贸, ha j贸 a v茅ge. :)
# | csaje csaje - 2012 01 28 ¦ 19:36:51
茅n is jobbul谩st k铆v谩nok,a gy枚mb茅rgy枚k茅r mindenf茅le vari谩ci贸ja t枚k茅letes a takonyk贸rra,ak谩r csak natur r谩gcs谩lva,ak谩r te谩nak megf玫zve 茅s persze a sok c vitamin,de nem a vegyi,hanem az 茅l玫 v谩ltozata
# | postaimre postaimre - 2012 01 28 ¦ 19:42:54
K枚sz枚n枚m, nem olyan v茅szes. Egy h茅t, ha kezelem, ha nem akkor meg 7 nap.

Vala, van benne valami.
# | jocman jocman - 2012 01 28 ¦ 19:59:32
Aprop贸 Bog谩r, m茅giscsak nev茅n merik nevezni, de ma m谩r ez kev茅s:

http://www.youtub...9ycP49JAck
# | LIBONA LIBONA - 2012 01 28 ¦ 20:22:53
2 nappal ezelott hozta a CNN (Cionist national news ) a 4 elnok jelolt parviadalat. 1 kampos orru vezette a "musort " ,kerdeseket tett fel es mindenki 5 percben valszolhatott a kerdesre.
Eggyik fo kerdes az volt hogyan viszonyuljon az Usa Izraelhez ?CoolGringich teljesen alarendelne mindent ( az ameriakai beket,gazadasagot,stb ) Izrael erdekeben . Minden lehetseges modon tamogatna oket Irannal szemben,es a kozel-kelet kiegyensulyozott bekejeert barmilyen aldozatra kepes lenne ha az amerikai "birkak" megvalsztanak elnoknek .
Romney 1 nagyon gazdag uzlet ember,mormon vallasu, a szekta vezerigazgatoja.Valszai nagyon uzletiessek,eppen ezert van a masodik helyen. Az amcsik ,kozeposztaly es munkasosztalyt nagyon megtudja fogni ( vissza hozza kinabol a cegeket,pl:Ford muvek,kozep vallalatokat es helyben teremtene melot ,evvel tobb millio szavazatot szerez. Szinten Izrael barat ,ami nem mondhato el Roan Paul-rol
Nagyon konzervativ,abortusz ellenes,az elet szentseget tekinti a legfobb dolognak. Beke parti, az Usa hadsereget kivonna mindenhonnan es az Izraeli-Palesztinai helyzetet rajuk bizna es nem adna nekik 1 kanyit sem az usa allampolgarainak adojabol.A zsidoknak nem tesztszik ez eppen ezert kipotyano felben van mar.Egyebkent Professzor ( orvos) es vagy 45 eve ugyanazzal a novel el egyutt. melo van
Nekem o a legszinpatikusabb .
# | Bagoly Bagoly - 2012 01 28 ¦ 20:37:37
A zsid贸knak annyira nem szimpatikus, hogy a fi谩t, aki szen谩tor, le is tartoztatt谩k a rept茅ren:

http://weeklyworl...-arrested/
# | S枚veg S枚veg - 2012 01 28 ¦ 20:50:14
Di贸fa vagy borsmenta lev茅l te谩t tudn谩m aj谩nlani!! (A menta a leger玫sebb)! kb 1 hete 茅n is 谩tmentem ezen! Nekem bev谩lt! Jbbul谩st k铆v谩nok nektekpompom
# | KTimi KTimi - 2012 01 29 ¦ 00:23:12
Szomor煤an l谩tom, hogy itt az emberek, olvas贸k sz谩ma nem n玫tt az ut贸bbi id玫ben. 脡s tov谩bbra sincs akarat, hogy tegyenek. Elv谩rj谩k m茅g p谩ran, hogy h铆rekkel szolg谩janak, amelyek alak铆t谩s谩hoz k枚z眉k sincsen.

Arra v谩r b谩rki is, hogy lesz olyan h铆r, ami sz谩m谩ra kedvez玫 lesz, 煤gy hogy nem mi v谩ltjuk ki??

脷gy gondolj谩k, k枚z眉nk sem lehet saj谩t orsz谩gukban a h铆rek alak铆t谩shoz a cionizmusban.
Ez nem 铆gy van, a cionizmus fejlett, a m茅dia is, de kor谩ntsem annyira, 茅s kor谩ntsem annyira 枚sszefogott.
Tudom, l谩tom, tapasztalom, vezet玫 marketinges zsid贸kkal az orsz谩gban. gyerekcip玫.
Tudom, saj谩t tapasztalatomb贸l, ebben dolgozok. Aki kiv谩ncsi a r茅szletekre, le铆rom, hogy b谩r szervezett, de ha mi egy kicsit jobban tenn茅nk, nem l茅tezne ellener玫, mert a vezet玫 zsid贸s谩g sem l谩tja a kiutat 茅s tele van lyukakkal az 枚sszefon贸d谩suk, ami b谩rmikor kij谩tszhat贸.

Ez茅rt hozt谩k l茅tre a nibirus, szaturnuszos 5. dimenzi贸s rezg茅sszintes elm茅leteket, hogy a tenni nem akar贸 lusta magyar, aki v谩ltoz谩st szertne ezekb玫l 茅p铆tkezzen!

Sokan azt gondolj谩k majd egy k眉ls玫 er玫 helyett眉nk megoldja a probl茅m谩t... NEM!

Soha nem fogja megoldani! Csak MI v谩ltoztathatunk a saj谩t sorsunkon egyed眉l, senki m谩s!

T茅ves azt hinni, hogy a cionizmusnak ereje van, mivel a cionizmusnak k枚zel sincs akkora ereje -mint sokan hiszik-, m谩sr茅szt, amennyire nincs ereje, 煤gy nincs az emberekben akarat, hogy tegyenek 茅s sz谩nd茅k sincs, hogy a saj谩t k枚rnyezet眉ket jobb谩 tegy茅k.

脡rdekes, olyan, mintha a kett玫 szorosan 枚sszef眉ggne.
Mindkett玫 er玫tlen. Er玫tlen, mert a zsid贸k is haz谩nban bizonytalanok 茅s megszor铆t谩soknak vannak kit茅ve. (Ez茅rt is t谩madj谩k Orb谩nt is)
Csak egy nagyon sz没k szabadk玫m没ves k枚rnek van
van meg茅lhet茅se.
Nem szervezeti 枚sszefog谩sr贸l besz茅lek, hanem egyenk茅nt, az emberek k眉l枚n k眉l枚n egy id玫ben t枚rt茅n玫 tetteir玫l, melyek k枚zel egyez玫ek lehetn茅nek, ha tenn茅nek.
脡s nem is nagy dologr贸l besz茅lek...

Er玫tlenek, akarat n茅lk眉liek 茅s lust谩k az emberek. Nagyon lust谩k, m茅g arra sem k茅pesek, hogy gondolkodjanak.
Egyszer没bb elfogadni azt, amit a sz谩jukba adnak, ha val贸s, ha nem.

K枚zben nem l谩tj谩k ezt a t谩tong贸 lyukat, 茅s nem l谩tj谩k, hogy Magyarorsz谩gon a zsid贸k k枚zt is milyen ellent茅tek vannak!
T谩tong贸 贸ri谩si lyukak. Senki nem tud semmit.
A t枚bbs茅g f茅l 茅s minden elk茅peszt玫 elm茅lett玫l v谩rja a megold谩st...

Matolcsy a kamar谩ba m茅g 5-10 茅ve bej谩rt, 茅s olyan h眉lyes茅geket mondott. Akkor azt mondta, hogy jap谩n jenbe k茅ne hitelt adni sv谩jci frank helyett. Cs枚b枚rb玫l v枚d枚rbe lett volna, csak m茅g rosszabb贸l j谩rt volna a lakoss谩g, mert m茅g jobban elad贸sodott volna. Egyik is cion 茅s a m谩sik is.Mindenesetre 茅rdekes amit mondott, 茅s olyan buta tanulm谩nyokat adott be, hogy mindenki a fej茅t fogta. na most 玫 miniszter.
Besz茅ltem a Vol谩n Egyes眉let egyik igazgat贸j谩val a h茅ten, a Vol谩n t谩rsas谩gok 1/3a megy cs玫dbe a h茅ten msik k茅tharmad majd m谩jusban.
nem zsid贸r贸l besz茅l眉nk 茅s nem akarja, hogy elvegy茅k a nyugd铆jas 茅s di谩kkedvezm茅nyt, de a 15 茅ves legfiatalabb buszok, a cs枚kkentett t谩mogat谩s a korm谩nyt贸l 茅s a benzin谩r miatt lehet r谩k茅nyszer眉lnek majd.
脮 is v谩ltoz谩st akar.
Csak 茅ppen senki nincs, aki tesz.

Besz茅ltem 玫stermel玫kkel, id茅n janu谩r贸l 75 ezer forinot kell fizetni azoknak az 玫stermel玫knek, akik nincsenek bejelentve. 32 ezret, akik be vannak jelentve. Most ezt szorozz谩tok meg 400 ezerrel orsz谩gosan (igen van p谩r sz谩z nepper is k枚zt眉k, de sokaknak vid茅ken ez a mell茅kkeresete).

M煤lt 茅vben 铆rtam, hogy Er茅lyben a h没t玫be, sp谩jzba tett 茅lelmiszert lopt谩k el.
Most Vecs茅sen milyen h铆rt hallok?
Nem egy h谩zba bet枚rtek 茅s ellopt谩l az 枚sszes lekv谩rt 茅s kifosztott谩k a h没t玫t!!
Nem is az 茅rt茅kekre mentek, hanem kifigyelt茅k mikor nincsenek otthon 茅s elvitt茅k az 茅lelmiszert.
Egy 茅ve ezt hallottam Erd茅lyben, 茅s elsz枚rny眉lk枚dtem, amikor elmondta谩k ellopt谩k a z枚ldbabot 茅s a kenyeret. Ma m谩r ugyan ez van itt Pest mellett.

DE MI CSAK HIGGY脺NK AZ 5. DIMENZI脫BAN, A MAGYAROK脡RT ELJ脰V脮 NIBIRU SUM脡R ISTENBEN 脡S NE TEGY脺NK. M脡G V脡LETELN脺L SEM! MIVEL T脡VES AZ AZ 脕LL脥T脕S, HOGY SEG脥TS MAGADON, ISTEN SEG脥T!
NE TEGY脡L, V脕RJ脕L ARRA, 脡S HIGGY脡L ABBAN A RENDK脥V脺LI ESEM脡NYBEN, AMI SEMMIVEL NINCS AL脕T脕MASZTVA.
EZT AKARJ脕K A ZSID脫K???
IGEN EZT.

J贸 lenne fel茅bredni 茅s f茅lretennie a 2012-es szeretetrezg玫s vil谩gv茅ge elm茅leteket 茅s az egy茅b f...s谩got 茅s v茅gre tenni a nemzet茅rt, 茅s magunk茅rt.
De nem?
Vagy 煤gy akar b谩rki val贸s v谩ltoz谩st, hogy nem tett bele semmit, csak v谩rja a zsid贸menets vil谩got ez眉stt谩lc谩n ?
# | KTimi KTimi - 2012 01 29 ¦ 00:57:02
Ma m谩r luxus megf谩zni 茅s l谩zasnak lenni, 茅n is igyekszem, hogy ne csin谩ljak ilyeneket, mert kb 1,5 茅v nincs TB-m.
Azel玫tt sem voltam olyan beteg,t谩n ezut谩n sem.

De olyat m茅g nem hallottam, hogy Vecs茅sen kapva kapnak azon, hogy velem egy眉tt j枚v玫nk.inf贸s sz贸r贸lapot osszanak, mert annyira ut谩lj谩k a zsid贸kat :)

T茅nyleg j贸 dolog, ilyesmiket k茅ne mindenkinek a saj谩t k枚rzet茅ben tenni :)))

Hozz醩z髄醩 k黮d閟e

Hozz醩z髄醩 k黮d閟閔ez be kell jelentkezni.
Gener醠醩i id: 0.98 m醩odperc
83,601,612 egyedi l醫ogat