Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

A kevesebb, több

NaplóRövid leszek. Volt egy szakasztársam, aki nagyon fiatalon Kecel határában „diszkó-balesetben” lelte már szakaszparancsnokként halálát. Kurcz hadnagy. Talán megvan még az a nyárfa is, amin a kocsi kisodródva összetört. Míg Kiskõrösön szolgáltam, gyakran kerékpároztam el arra és a csupasz fatörzs, ahol a háncs leszakadt, mindig arra emlékeztetett, hogy az élet, halandó, bár van aki túléli a másikat. „Végül majd meg kell feledkezned a technikákról. Minél elõrébb jársz a fejlõdésben, annál kevesebb lesz a tanítás. A Hatalmas Út valójában NEM Út.” Uesiba Morihei
Hamarosan belepi a hó a kocsi-feljárót, így mehetek sepregetni, bár elolvad magától, hisz a föld melegszik. Lényegében most köszöntött be a tél, vagy legalábbis, az, amire aki még emlékszik a valódi télre szeretnénk nevezni. A tavasz és az õsz felcserélõdik, a nyár pedig „összeolvad” a téllel. Egyfajta átmeneti kiegyenlítõdésrõl van szó, ahol szinte napi rezsimben változik egyik évszakból a másikba a precesszió-megváltozása, a pályasík módosulás okozta meteorológiai helyzet. Nyugaton a helyzet bizony megváltozik! Hajrá idõjósok, erre prognosztizáljátok, meg a chemtrailes repülõket, HAARP-ot!
A gazdaság zakatol az összeomlás felé. Csak az országra tekintve másfél milliós közigazgatásban megbújtatott személyt kell eltartani a hitelekbõl, melynek több mint kétharmada teljesen feleslegesen kap fizetést.
Megy a cirkusz a MNB körül is, de a kulcskérdést csak pedzegetik. A lényeg az, hogy nem vettünk fel semmilyen hitelt a magyar gazdaság és lakosság „élénkítésére”. Helyette a sokat emlegetett 1978-as válság kapcsán az amerikai zsidajok által megsortolt szovjet zsidajok olajvesztesége és a rendszerválság 10 évre történõ kitolása miatt Kádár-Csermanyek és Fekete-Schwartz (Morvai rokon) rendesen és folyamatosan verték adósságba az országot. A felvett 1 milliárd Dollár ment a Szovjetuniónak, hogy fenn lehessen tartani a kommunista-zsidó rezsimet, majd pedig jött a már emlegetett 1982. évi 6. törvényerejû rendelet
Link
De ez nem volt elég. A rendeszerváltásnak nevezett zsidónyomulás, Rózsadombi paktum és egyéb „összeesküvések” közepette az „ország” állítólag felvett újabb 19 milliárd Dollárt. Ezt intézte a mostanában sokat emlegetett Kisinger és a beépített „magyar” zsidók. Persze egy kanyi vas nem jött be az országba, ahogy a mostani ilyen-olyan hitelek sem, ennek csak a kamatait fizetjük. Ez mára már a hivatalos GDP szerény számmisztikai számítások szerint is 100%-a körül van. Most beszéltem Licával és említett, hogy a Világpanorámába meghívták D’rabikot és ott ki lett vesézve, hogy az EU-snak mondott támogatás négyszeresét fizetjük nekik. A számok most nem érdekesek és az adat is évekkel ezelõtt, de kisejlik, hogy 4-évente egy évi teljes költségvetésünket fizetünk oda. Ehhez jön még, hogy a GDP 80%-a fel nem vett hitel törlesztésére megy és még a multik zsidó szivattyúiról nem is beszéltünk. Hja, hogy a Liszaboni Szerzõdés, melyet el sem olvastak, akik megszavazták nem teszi lehetõvé az EU-ból való kilépést. Ezért is kell némi forradalmi hangulat a zsidajok által gerjesztve. Persze mindebben benne van Kelet is, mármint az akkori szovjet-zsidó vezetés. Hogy mi maradt belõlük mára? Az unokák egészen biztosan.
Szóval, immáron sokadjára ismétlem, hogy NEM TARTOZUNK SEMMIVEL, sõt még az unokáinkat is ez a sok zsidó-bankár kellene, hogy kárpótolja abból, amit idáig lenyúltak!
De ha már Kisinger szóba jött. Kering a neten egy állítólagos interjú, mely hozzám is eljutott. Jól szerkesztett, féligazságokat is tartalmazó szösszenet a „III. VH-ról”. Nos, ez egy kamu, bár mondandója igaz is, egyben nem is, mégis a szándék teszi azzá, ami. Link
Egyik társoldalunknak éppen most jeleztem, hogy nem kellene komment nélkül terjesztenie. Megértették. Leszedték. Egyelõre nem kaptam köszönetet érte, de nem is azért szóltam, csak a renomé miatt.

Na mindegy, megy a bolhacirkusz és pattog a sok apró fekete vérszívó. Nem mondom el mi lesz, mert már elmondtam. Éljük túl és tudatosan, amennyire lehet. Se könyörületet, se kegyelmet ne várjunk senkitõl, aki nem a mi fajtánk, vagyis a gondolkodó, érzõ emberi fajta, hanem a manipulált és manipulatív tudjuk kik. Ez most kivételesen nem nemzetiségi kérdés, viszont egyre inkább kitûnik, hogy faji. Most olvastam, hogy kutatók most publikált leletek alapján felfedték az altáji embertípust, ami nagyban különbözik a késõbbitõl- mostanitól. Nyíltan kimondják, amit mi már itt jól megbeszéltünk, hogy több humanoid faj volt a Földön. Ezt 300 ezer évesre datálják és fura mód 40 ezer évvel ezelõtti dátummal jelzik, hogy igen magas kultúráját érhette sokk. Megjegyzem a „boszniai piramisok” a „Hun-Szfinx” életkora is éppen ennyi, plusz-mínusz pár ezer esztendõ. Nem mindenki ember, aki annak látszik és ha annak tekintjük, úgy bánunk vele, azzal nem segítünk rajta, viszont az emberiség romlásba döntésén munkálkodunk. Nem kellene! Ez nem ideológiai és nem vallási kérdés. A vallásoknak nevezett tézisek sokkal többet ártottak az emberiségnek, mint használtak, mert dogmatizáltak és kicsavartak, embertelenek és prédikálóik, akik erkölcsrõl diskuráltak, már régen elveszítették a kapcsolatot azzal, amirõl azt hitték, hogy beszélnek. Hogy mennyire így van? Most éppen az evolúciót akarják törvénybe foglalni az angol oktatásban és megvonják a támogatást azon intézményektõl, akik nem a majomból származtatják le Darvint. Ténylegesen mirõl is van akkor szó évezredek óta? Politika? Pártok? Eszmék?

Tegnap Viktor már háborúról beszélt, hogy már zajlik, de egyelõre pénzügyi területen. „lõport már szagoltam”, majd háború és a retorika egyértelmûvé teszi a kettõsséget is. A jelenlegi „elit” csakis háborúval oldhatja meg ezt a kérdést, ahogy eddig is. További erõforrás-rablással, mert nincs technológiájuk, amely ezt az egyre szaporodó hulladékhalmazt rendbe tehetné. A görögöknek adott hitel sem a görög népé lett, hanem a bankárok zsebét és a hadiiparos zsidókat gazdagította, mert háború már van, csak azt már régen nem pénzügyi területen folytatják. Kérdés az, ha nem lesz háború, ki tartsa el ez a sok közigazgatási csõcseléket, aki a többieken élõsködik, ha zsidó, ha nem?

Jaj, még valami eszembe jutott. Talán fontos, talán nem. A skótok. Írtam valahol, hogy az angol-zsidó pénzügyõr megfenyegette õket, ha el akarnának esetleg szakadozni , akkor lenne gondjuk bõven. Erre egy „skót” lap elkezdi dicsérni a „mi” zsidó talmudista és illegitim alkotmányunkat. Erre rárepül sok portál, sajtóorganizáció, hogy ez most akkor jó, vagy esetleg valami. Alkotmány-dicséret = elszakadás! Skót szabadkõmûves páholy a legrégibb Európában. Nehéz összekombinálni a két tõt ugye? Kicsit zavarban vagyok, hogy nekem kellene megadnom sok mindenre a választ, de hát nincs mit tenni, ha ez van.

Az oroszok már itt vannak és szépen, fokozatosan veszik kézbe az orrmány terelését, s csak idõ kérdése, hogy mikor fognak hivatalosan is bevonulni NATO-EU haderõ formájában békafenntartani. Azt ne kérdezzétek, hogy nekünk ez most jó, vagy rossz, mert egyelõre a kutya sem kérdezi ezt tõlünk, helyette szolgáltatják a cirkuszt és homokozót. Azért én javasolnám macinak, hogy nem ártana lassan hitelesíteni magát, nehogy „baráti” tûz legyen belõle. Az sem baj, ha meggyõzõ az érvelés és elfogadom, ha az szkíta szellemben történik. Olyan egyszerûen bonyolult ez a világ, nem?

Hozzszlsok

# | postaimre postaimre - 2012 01 23 ¦ 11:58:34
Fapipa, két éve hoztuk!
http://serverdoma...?news.1615
# | harcos anya harcos anya - 2012 01 23 ¦ 16:32:27
Fapipa, Imre linkjéhez...
bába iván
https://kozigazga...aivan.html

mi köze lehet hozzá??

http://nemzetiseg..._48-51.pdf

vajon õ ugyanaz a nõ ,csak kicsit késõbbi fotó??
http://ujbuda.job...6ks%C3%A9g
SZM kellene..õ nagyon érti az ilyeneket...melo van
# | Koré Koré - 2012 01 23 ¦ 17:57:09
Szia harcos anya,
én két különbözõ nõnek látom õket, csak névazonosságot vélek közöttük.
De SZM az igazi szakértõ.
# | postaimre postaimre - 2012 01 23 ¦ 18:40:52
Most jelezték, hogy ma Bp és a fátyolfelhõk felett kb 50 vadászrepgépet észleltek kötelékben. Én itt nem hallottam a zajukat. Valaki esetleg rá tud erõsíteni? Nekem soknak tûnik kicsit.
# | Hontalan Hontalan - 2012 01 23 ¦ 18:53:46
Imre! Hogy a francban van az, hogy a légiirányítóktól nincs köztünk senki?

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.86 msodperc
99,117,583 egyedi ltogat