Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A kevesebb, több

Napl√≥R√∂vid leszek. Volt egy szakaszt√°rsam, aki nagyon fiatalon Kecel hat√°r√°ban „diszk√≥-balesetben” lelte m√°r szakaszparancsnokk√©nt hal√°l√°t. Kurcz hadnagy. Tal√°n megvan m√©g az a ny√°rfa is, amin a kocsi kisodr√≥dva √∂sszet√∂rt. M√≠g Kisk√Ķr√∂s√∂n szolg√°ltam, gyakran ker√©kp√°roztam el arra √©s a csupasz fat√∂rzs, ahol a h√°ncs leszakadt, mindig arra eml√©keztetett, hogy az √©let, haland√≥, b√°r van aki t√ļl√©li a m√°sikat. „V√©g√ľl majd meg kell feledkezned a technik√°kr√≥l. Min√©l el√Ķr√©bb j√°rsz a fejl√Ķd√©sben, ann√°l kevesebb lesz a tan√≠t√°s. A Hatalmas √öt val√≥j√°ban NEM √öt.” Uesiba Morihei
Hamarosan belepi a h√≥ a kocsi-felj√°r√≥t, √≠gy mehetek sepregetni, b√°r elolvad mag√°t√≥l, hisz a f√∂ld melegszik. L√©nyeg√©ben most k√∂sz√∂nt√∂tt be a t√©l, vagy legal√°bbis, az, amire aki m√©g eml√©kszik a val√≥di t√©lre szeretn√©nk nevezni. A tavasz √©s az √Ķsz felcser√©l√Ķdik, a ny√°r pedig „√∂sszeolvad” a t√©llel. Egyfajta √°tmeneti kiegyenl√≠t√Ķd√©sr√Ķl van sz√≥, ahol szinte napi rezsimben v√°ltozik egyik √©vszakb√≥l a m√°sikba a precesszi√≥-megv√°ltoz√°sa, a p√°lyas√≠k m√≥dosul√°s okozta meteorol√≥giai helyzet. Nyugaton a helyzet bizony megv√°ltozik! Hajr√° id√Ķj√≥sok, erre prognosztiz√°lj√°tok, meg a chemtrailes rep√ľl√Ķket, HAARP-ot!
A gazdas√°g zakatol az √∂sszeoml√°s fel√©. Csak az orsz√°gra tekintve m√°sf√©l milli√≥s k√∂zigazgat√°sban megb√ļjtatott szem√©lyt kell eltartani a hitelekb√Ķl, melynek t√∂bb mint k√©tharmada teljesen feleslegesen kap fizet√©st.
Megy a cirkusz a MNB k√∂r√ľl is, de a kulcsk√©rd√©st csak pedzegetik. A l√©nyeg az, hogy nem vett√ľnk fel semmilyen hitelt a magyar gazdas√°g √©s lakoss√°g „√©l√©nk√≠t√©s√©re”. Helyette a sokat emlegetett 1978-as v√°ls√°g kapcs√°n az amerikai zsidajok √°ltal megsortolt szovjet zsidajok olajvesztes√©ge √©s a rendszerv√°ls√°g 10 √©vre t√∂rt√©n√Ķ kitol√°sa miatt K√°d√°r-Csermanyek √©s Fekete-Schwartz (Morvai rokon) rendesen √©s folyamatosan vert√©k ad√≥ss√°gba az orsz√°got. A felvett 1 milli√°rd Doll√°r ment a Szovjetuni√≥nak, hogy fenn lehessen tartani a kommunista-zsid√≥ rezsimet, majd pedig j√∂tt a m√°r emlegetett 1982. √©vi 6. t√∂rv√©nyerej√Ľ rendelet
Link
De ez nem volt el√©g. A rendeszerv√°lt√°snak nevezett zsid√≥nyomul√°s, R√≥zsadombi paktum √©s egy√©b „√∂sszeesk√ľv√©sek” k√∂zepette az „orsz√°g” √°ll√≠t√≥lag felvett √ļjabb 19 milli√°rd Doll√°rt. Ezt int√©zte a mostan√°ban sokat emlegetett Kisinger √©s a be√©p√≠tett „magyar” zsid√≥k. Persze egy kanyi vas nem j√∂tt be az orsz√°gba, ahogy a mostani ilyen-olyan hitelek sem, ennek csak a kamatait fizetj√ľk. Ez m√°ra m√°r a hivatalos GDP szer√©ny sz√°mmisztikai sz√°m√≠t√°sok szerint is 100%-a k√∂r√ľl van. Most besz√©ltem Lic√°val √©s eml√≠tett, hogy a Vil√°gpanor√°m√°ba megh√≠vt√°k D’rabikot √©s ott ki lett ves√©zve, hogy az EU-snak mondott t√°mogat√°s n√©gyszeres√©t fizetj√ľk nekik. A sz√°mok most nem √©rdekesek √©s az adat is √©vekkel ezel√Ķtt, de kisejlik, hogy 4-√©vente egy √©vi teljes k√∂lts√©gvet√©s√ľnket fizet√ľnk oda. Ehhez j√∂n m√©g, hogy a GDP 80%-a fel nem vett hitel t√∂rleszt√©s√©re megy √©s m√©g a multik zsid√≥ szivatty√ļir√≥l nem is besz√©lt√ľnk. Hja, hogy a Liszaboni Szerz√Ķd√©s, melyet el sem olvastak, akik megszavazt√°k nem teszi lehet√Ķv√© az EU-b√≥l val√≥ kil√©p√©st. Ez√©rt is kell n√©mi forradalmi hangulat a zsidajok √°ltal gerjesztve. Persze mindebben benne van Kelet is, m√°rmint az akkori szovjet-zsid√≥ vezet√©s. Hogy mi maradt bel√Ķl√ľk m√°ra? Az unok√°k eg√©szen biztosan.
Sz√≥val, imm√°ron sokadj√°ra ism√©tlem, hogy NEM TARTOZUNK SEMMIVEL, s√Ķt m√©g az unok√°inkat is ez a sok zsid√≥-bank√°r kellene, hogy k√°rp√≥tolja abb√≥l, amit id√°ig leny√ļltak!
De ha m√°r Kisinger sz√≥ba j√∂tt. Kering a neten egy √°ll√≠t√≥lagos interj√ļ, mely hozz√°m is eljutott. J√≥l szerkesztett, f√©ligazs√°gokat is tartalmaz√≥ sz√∂sszenet a „III. VH-r√≥l”. Nos, ez egy kamu, b√°r mondand√≥ja igaz is, egyben nem is, m√©gis a sz√°nd√©k teszi azz√°, ami. Link
Egyik t√°rsoldalunknak √©ppen most jeleztem, hogy nem kellene komment n√©lk√ľl terjesztenie. Meg√©rtett√©k. Leszedt√©k. Egyel√Ķre nem kaptam k√∂sz√∂netet √©rte, de nem is az√©rt sz√≥ltam, csak a renom√© miatt.

Na mindegy, megy a bolhacirkusz √©s pattog a sok apr√≥ fekete v√©rsz√≠v√≥. Nem mondom el mi lesz, mert m√°r elmondtam. √Člj√ľk t√ļl √©s tudatosan, amennyire lehet. Se k√∂ny√∂r√ľletet, se kegyelmet ne v√°rjunk senkit√Ķl, aki nem a mi fajt√°nk, vagyis a gondolkod√≥, √©rz√Ķ emberi fajta, hanem a manipul√°lt √©s manipulat√≠v tudjuk kik. Ez most kiv√©telesen nem nemzetis√©gi k√©rd√©s, viszont egyre ink√°bb kit√Ľnik, hogy faji. Most olvastam, hogy kutat√≥k most publik√°lt leletek alapj√°n felfedt√©k az alt√°ji embert√≠pust, ami nagyban k√ľl√∂nb√∂zik a k√©s√Ķbbit√Ķl- mostanit√≥l. Ny√≠ltan kimondj√°k, amit mi m√°r itt j√≥l megbesz√©lt√ľnk, hogy t√∂bb humanoid faj volt a F√∂ld√∂n. Ezt 300 ezer √©vesre dat√°lj√°k √©s fura m√≥d 40 ezer √©vvel ezel√Ķtti d√°tummal jelzik, hogy igen magas kult√ļr√°j√°t √©rhette sokk. Megjegyzem a „boszniai piramisok” a „Hun-Szfinx” √©letkora is √©ppen ennyi, plusz-m√≠nusz p√°r ezer esztend√Ķ. Nem mindenki ember, aki annak l√°tszik √©s ha annak tekintj√ľk, √ļgy b√°nunk vele, azzal nem seg√≠t√ľnk rajta, viszont az emberis√©g roml√°sba d√∂nt√©s√©n munk√°lkodunk. Nem kellene! Ez nem ideol√≥giai √©s nem vall√°si k√©rd√©s. A vall√°soknak nevezett t√©zisek sokkal t√∂bbet √°rtottak az emberis√©gnek, mint haszn√°ltak, mert dogmatiz√°ltak √©s kicsavartak, embertelenek √©s pr√©dik√°l√≥ik, akik erk√∂lcsr√Ķl diskur√°ltak, m√°r r√©gen elvesz√≠tett√©k a kapcsolatot azzal, amir√Ķl azt hitt√©k, hogy besz√©lnek. Hogy mennyire √≠gy van? Most √©ppen az evol√ļci√≥t akarj√°k t√∂rv√©nybe foglalni az angol oktat√°sban √©s megvonj√°k a t√°mogat√°st azon int√©zm√©nyekt√Ķl, akik nem a majomb√≥l sz√°rmaztatj√°k le Darvint. T√©nylegesen mir√Ķl is van akkor sz√≥ √©vezredek √≥ta? Politika? P√°rtok? Eszm√©k?

Tegnap Viktor m√°r h√°bor√ļr√≥l besz√©lt, hogy m√°r zajlik, de egyel√Ķre p√©nz√ľgyi ter√ľleten. „l√Ķport m√°r szagoltam”, majd h√°bor√ļ √©s a retorika egy√©rtelm√Ľv√© teszi a kett√Ķss√©get is. A jelenlegi „elit” csakis h√°bor√ļval oldhatja meg ezt a k√©rd√©st, ahogy eddig is. Tov√°bbi er√Ķforr√°s-rabl√°ssal, mert nincs technol√≥gi√°juk, amely ezt az egyre szaporod√≥ hullad√©khalmazt rendbe tehetn√©. A g√∂r√∂g√∂knek adott hitel sem a g√∂r√∂g n√©p√© lett, hanem a bank√°rok zseb√©t √©s a hadiiparos zsid√≥kat gazdag√≠totta, mert h√°bor√ļ m√°r van, csak azt m√°r r√©gen nem p√©nz√ľgyi ter√ľleten folytatj√°k. K√©rd√©s az, ha nem lesz h√°bor√ļ, ki tartsa el ez a sok k√∂zigazgat√°si cs√Ķcsel√©ket, aki a t√∂bbieken √©l√Ķsk√∂dik, ha zsid√≥, ha nem?

Jaj, m√©g valami eszembe jutott. Tal√°n fontos, tal√°n nem. A sk√≥tok. √ćrtam valahol, hogy az angol-zsid√≥ p√©nz√ľgy√Ķr megfenyegette √Ķket, ha el akarn√°nak esetleg szakadozni , akkor lenne gondjuk b√Ķven. Erre egy „sk√≥t” lap elkezdi dics√©rni a „mi” zsid√≥ talmudista √©s illegitim alkotm√°nyunkat. Erre r√°rep√ľl sok port√°l, sajt√≥organiz√°ci√≥, hogy ez most akkor j√≥, vagy esetleg valami. Alkotm√°ny-dics√©ret = elszakad√°s! Sk√≥t szabadk√Ķm√Ľves p√°holy a legr√©gibb Eur√≥p√°ban. Neh√©z √∂sszekombin√°lni a k√©t t√Ķt ugye? Kicsit zavarban vagyok, hogy nekem kellene megadnom sok mindenre a v√°laszt, de h√°t nincs mit tenni, ha ez van.

Az oroszok m√°r itt vannak √©s sz√©pen, fokozatosan veszik k√©zbe az orrm√°ny terel√©s√©t, s csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy mikor fognak hivatalosan is bevonulni NATO-EU hader√Ķ form√°j√°ban b√©kafenntartani. Azt ne k√©rdezz√©tek, hogy nek√ľnk ez most j√≥, vagy rossz, mert egyel√Ķre a kutya sem k√©rdezi ezt t√Ķl√ľnk, helyette szolg√°ltatj√°k a cirkuszt √©s homokoz√≥t. Az√©rt √©n javasoln√°m macinak, hogy nem √°rtana lassan hiteles√≠teni mag√°t, nehogy „bar√°ti” t√Ľz legyen bel√Ķle. Az sem baj, ha meggy√Ķz√Ķ az √©rvel√©s √©s elfogadom, ha az szk√≠ta szellemben t√∂rt√©nik. Olyan egyszer√Ľen bonyolult ez a vil√°g, nem?

HozzŠszůlŠsok

# | GERRY GERRY - 2012 01 20 ¦ 23:08:13
LIBONA - "Oda tobb Mszp-s elmenekult a lopott vagyonaval"... Tudn√°l neveket is felsorolni? Mikor, milyen beoszt√°sban voltak?....stb.
# | livia livia - 2012 01 20 ¦ 23:41:09
Sziasztok! Megakadt a torkomon! Neh√©z lenyelni. T√©nyleg kell egy meg√ļjul√°s, vagy ir√°ny a szakad√©k? Ezeknek nincs haz√°juk. T√©nyleg? Mit rontj√°k m√©g mindig itt a leveg√Ķt!
# | K-pax K-pax - 2012 01 21 ¦ 01:18:41
Sziasztok!
Hontalan, netán étert mértél?? ?
Livia nézd,
http://www.pixter...o?id=32219
szerintem vicces kis √°rtatlan √öjhelyi, gondol el hogy megfognak lep√Ķdni m√°rciusba :d
...mellesleg most h√©tv√©g√©n is k√©sz√ľlts√©g van

szebb j√∂v√Ķt
# | K-pax K-pax - 2012 01 21 ¦ 01:36:32
Hogy mik vannak....
http://www.newsci...grunt.html
a magyar vonatkoz√°s√ļ cikk: http://www.sg.hu/...rs_szondat
# | LIBONA LIBONA - 2012 01 21 ¦ 04:55:53
Gerry !

A google-ba beutod hogy magyar nemzeti vagyon ellopasa vagy mszp -szdsz kepviselok vagyon mentese kulfoldre es mar dobjak is a hirpoltalok az infot.
Visszamenoleg ( 1-2 eve ) lopjak ki a nemzeti vagyont Szingapurba,Indoneziaba,Svajc,Mexiko ( nincsen kiadatasi engedelye a magyar allamal ) Hunvald ugyben tobb onkormanyazti kepviselo a fidesz kornyra kerulese ota kulfoldon el a rabbolt vagyonnal. Hozta tobb hirportal is. Mos akarnak visszajonni es 1 felfuggesztett ejnye-bejnyevel ujra lopni csalni amit megtehetnek meg mindig. Mexikoban fosnak mert annyi drog kartell van akik egymassal is harcban allnak ,kinyirnak mindenkit . Nagyon rossz a kozbiztonsag es hamar felfigyelnek a nem odavalokra ( kozejuk valora ) Ott ezek a patkany fergek nem tudnak beepulni hamar kinyirjak oket . A mexikoi maffia nagyon kemeny.Nagyon messze elnyulik a kezuk es brutalisak. Raadasul sok szegeny mexikoi cslad dolgozik a kartelloknak es az allamaparatusba beepult maffianak. Minden lepeset figyelnek az idegeneknek akik beleakarnak nyulni az uzletukbe. Halallal jutalmazzak a lepeset.
# | valahun valahun - 2012 01 21 ¦ 08:59:03
Az oroszok nem csak itt a sp√°jzban vannak, de √ļgy t√Ľnik a Holdat is c√©lba vett√©k. Valahogy v√©gre fel kell fedezni, hogy a Hold m√°r lakott √©s beadagolni azt apr√°nk√©nt a j√≥ n√©pnek... Igaz az √°ll√≠t√≥lagos 1969-72 id√Ķszak √≥ta ember nem tette be a l√°b√°t oda, de majd most fogja...http://posztinfo....-a-holdat/
# | postaimre postaimre - 2012 01 21 ¦ 09:03:59
Vala, √©rdekes, hogy a Mars, √©s a Hold, meg az a sok "lakhat√≥" bolyg√≥ √©s mind ez most. Persze mindez csak rizsa. √Ėr√ľlnek, ha egy-egy m√Ľhold egy√°ltal√°n p√°ly√°ra √°llhat. A Hold nem az a hely, ahov√° mostans√°g letehetik a tappmancsaikat, de remek zsarol√°si poz√≠ci√≥, mert ha m√©gis eljutn√°nak (valami csoda folyt√°n) √ļgy, hogy onnan vissza is t√©rhetnek, akkor igazolhatn√°k, hogy az eg√©sz Apoll√≥ -program egy val√≥di nagy kamu volt, eg√©sz m√°s c√©llal.
# | fapipa fapipa - 2012 01 21 ¦ 09:42:04
gy amerikai zsid√≥ √ľzletember elk√ľldte fi√°t Izraelbe egy √©vre, hogy kicsit mag√°√©v√° tegye a kult√ļr√°t. Amikor a fia hazat√©rt azt mondta:

- Apa, nagyon jól éreztem magam Izraelben. Ja, egyébként meg keresztény lettem.

- √ď, ne! - mondta az apa. - Mit tettem?

Eztán elment a legjobb barátjához és elmesélte problémáját.

- Ike, - mondta - elk√ľldtem a fiamat Izraelbe, erre √Ķ meg kereszt√©ny lett. Mit tegyek?

- √Črdekes, amit mondasz - felelt Ike, - √©n is elk√ľldtem a fiamat Izraelbe √©s √Ķ is kereszt√©nyk√©nt j√∂tt haza. Tal√°n k√©rdezz√ľk meg a rabbit.

Elmondták hát a problémájukat a rabbinak.

- √Črdekes, amit mondtok - √©n is elk√ľldtem a fiamat Izraelbe, √©s √Ķ is kereszt√©ny lett. Vajon mi t√∂rt√©nik a fiainkkal?

Ezut√°n im√°dkoztak Istenhez a fiaik√©rt, √©s k√©rt√©k, mutassa meg nekik, mit tegyenek. Amint befejezt√©k az im√°t, egy zeng√Ķ hang sz√≥lalt meg odafentr√Ķl:
- √Črdekes, amit mondtok - mondta a hang - √Čn is elk√ľldtem a fiamat Izraelbe...
# | anzelm anzelm - 2012 01 21 ¦ 09:56:43
http://www.youtub...79B3FHi0Fs

"....Mint mondtam ismerem √Ķket, mindk√©t oldalt, az egyik p√©ld√°ny szezonban √°lland√≥an eperrel etet minket (mert el lehet taposni, sz√≠v alak√ļ √©s puha-azaz gerinctelen √©s v√©rsz√≠n√Ľ, ha nem vagy figyelmes akkor eltaposod a sz√≠veket -m√°sik olvasat - √Ķk is m√Ľv√©szek, ne feledd, √©s ugyanazt haszn√°lja jelk√©pnek Atlantisz is)
Kik vagytok?

Kik vagytok ti? Akik 12 √≥ra rep√ľl√Ķ√ļt ut√°n frissen fiatalosan, jegyzetek n√©lk√ľl fejb√Ķl vezetitek le a nemzetk√∂zi t√°rgyal√°sokat, konferenci√°kat.

Kik vagytok ti? Akik mér 18 évesen 4-6 nyelvet beszéltek és 3 hangszeren tudtok kiválóan játszani, pedig harsány kamaszbulis botrányaitoktól hangos a sajtó és mellesleg már 24 évesen katonai helikopter pilóták is vagytok.

Kik vagytok ti, akiknek arc√°n nem l√°tszik a f√°radts√°g, nem haszn√°ltok r√°di√≥telefont √©s mindig van id√Ķt√∂k h√©tv√©g√©n is sajt√≥fotoz√°sra egy bajk√°ltavi horg√°szat √©s vad√°szat k√∂zben.

Kik vagytok ti? Akik r√°di√≥akt√≠v anyagot k√ľldt√∂k polg√°ri nagyforgalm√ļ g√©pen √≥lomtart√°ly n√©lk√ľl v√©gig Eur√≥p√°n, hogy azt√°n te√°ba t√©ve megm√©rgezzetek egy embert annak g√Ķz√©vel?

Kik vagytok ti? Akik polg√°ri g√©peket k√ľldt√∂k az √≥ce√°nok m√©ly√©re csup√°n a sorsz√°muk vagy lajstromsz√°muk alapj√°n √©s bizonyos id√Ķpontokban.

Kik vagytok ti?

Csod√°latos elme:

http://www.youtub...re=related

B√Ķr√∂ndatombomb√°k:
http://htka.hu/20...tombombak/

http://paranormal...post_10293

Bikini - A mennyország felé

Hadd gy√ļjtsak f√©nyt ebben a s√∂t√©t vil√°gban
Hadd √∂ntsek p√°r csepp m√©zet a keser√Ľ poh√°rba
Szeretetéhség hozott ebbe a csapdába

Ez nem lehet az én életem
A magány nem lehet a végzetem
Talán csak ebben az álomban létezem
Segíts hát, hogy felébredjek!

Elt√©vedtem a mennyorsz√°g fel√© f√©l√ļton
Az utat sajnos visszafelé már jól tudom
Elt√©vedtem a mennyorsz√°g fel√© f√©l√ļton
Az utat sajnos csak visszafelé, a sötétség felé, a hazugság felé tudom

Apr√≥ l√°nggal is hatalmas m√°glya gy√ļjthat√≥
Hittem, hogy minden √≥ce√°n √°t√ļszhat√≥
M√°r nem hiszek, csak messze rep√ľlni volna j√≥

http://www.youtub...re=related
# | fapipa fapipa - 2012 01 23 ¦ 11:53:51
Szevasztok
Ide másolok két hozzászólást a
http://vilaghelyz...illio.html
oldalról
√Āld√°s: fapipa
√údv: ……………..

No hát akkor boruljon az a bizonyos bili! A Cionista Kazár magukat Zsidónak tartott tolvaj, az emberiséget régóta manipuláló Cronos Saturnus és Lucifer imádó pojácák. Mindezt az általuk megvalósított "kocka" vagyis a világ "négy sarkában" mint N.W.O. kívánják megvalósítani!

A Magyar Atlanti Tan√°cs az Atlanti Tan√°csok Szervezet√©nek tagja. 4 milli√°rdot kap a k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl, amit 19 √©ve senki sem mer megk√©rd√Ķjelezni. Megszor√≠t√°sok j√∂nnek-mennek, de a M.A.T. T√°mogat√°sa maradt, s√Ķt j√∂v√Ķre is marad. Az Amerikai Atlanti tan√°csot, mint f√Ķ szervezetet, a Tavistock Int√©zet vezet√Ķje hozta l√©tre, aki a h√≠rhedt agymos√≥ programok (Blue Bird, Artichoke, MK ultra) vezet√Ķ kutat√≥ja volt. Az Amerikai Atlanti Tan√°cs t√∂bb vezet√Ķje is tagja a Skull & Bones nev√Ľ, egyetemi klubnak √°lc√°zott b√Ľnsz√∂vetkezetnek.________________________________Magyar Atlanti Tan√°cs ny√≠lt tagjai k√∂z√ľl n√©h√°ny (a 20 f√Ķs ir√°ny√≠t√≥ test√ľlet n√©vsora titkos): . . Alf√∂ldy T√°d√©, Antall Gy√∂rgy, Bakondy Gy√∂rgy, Balla Mih√°ly, Bal√≥ Gy√∂rgy, B√≠r√≥ Zolt√°n, Beck Tam√°s, Csizmadia G√°bor, Cs√≥ti Gy√∂rgy, De√°k P√©ter, Demj√°n S√°ndor, E√∂rsi M√°ty√°s, √Čger Gy√∂rgy, Fazakas Szabolcs, Felkai Anna, Fodor Lajos, Frank Tibor, G√°lsz√©csy Andr√°s, Granaszt√≥i Gy√∂rgy, Habsburg Gy√∂rgy , Hajdu Andr√°s, Hardy Ilona, Hardy Mih√°ly, Hegyi Gyula, Ikl√≥dy G√°bor, Inotai Andr√°s, Jeszenszky G√©za, Juh√°sz Ferenc, K√°d√°r B√©la, Katona Tam√°s, Keleti Gy√∂rgy, Kende P√©ter, K√©zdi Kov√°cs Zsolt, Kiss Elem√©r, Kocsis L√°szl√≥, Kolosi Tam√°s, Kos√°ry Domokos, Kov√°cs L√°szl√≥, Kupa Mih√°ly, L√°body L√°szl√≥, Lengyel L√°szl√≥, Lotz K√°roly, M√°dl Ferenc, Martonyi J√°nos, M√©cs Imre, Medgyessy P√©ter, Moln√°r Gyula, N√≥gr√°di Gy√∂rgy, O'sv√°th Gy√∂rgy, Oberfrank Ferenc, Orb√°n Viktor, Ormos M√°ria, Paczolay P√©ter, P√°link√°s J√≥zsef, P√≥da Jen√Ķ, Pozsgay Imre, Schmitt P√°l, Somogyi Ferenc (eln√∂k 2006-ig), Sug√°r Andr√°s, Szab√≥ Lajos M√°ty√°s, Sz√°jer J√≥zsef (aleln√∂k 2003-ig), Szak√°ly S√°ndor, Szent-Iv√°nyi Istv√°n, Szekeres Zsolt, Szita K√°roly, Sz√Ľr√∂s M√°ty√°s, Tabajdi Csaba, Tert√°k Elem√©r, T√∂r√∂cskei Istv√°n, Varga Csaba, V√°ri Gyula, Vizi E. Szilveszter, Wachsler Tam√°s._______________Az Atlanti Tan√°csok szervezet√©t l√©trehoz√≥ Tavistock Int√©zet pedig a CFR kutat√°si √©s tudom√°nyos szervezete. A CFR vezet√Ķi hozt√°k l√©tre a Trilater√°lis Bizotts√°got, a Bilderberg Csoportot.__________________________ A Trilater√°lis (H√°romoldal√ļ) Bizotts√°g 2006. febru√°ri tal√°lkoz√≥j√°nak magyar r√©sztvev√Ķi, a bizotts√°g magyar √°lland√≥ k√©pvisel√Ķi: Soros Gy√∂rgy, J√°rai Zsigmond, K√°d√°r B√©la, Kassai R√≥bert (a k√©zm√Ľves c√©gek nemzeti egyes√ľlet√©nek √°ltal√°nos eln√∂khelyettese). Tag Orb√°n Viktor, Simor Andr√°s, Demj√°n S√°ndor, Cs.i.ll.ag Istv√°n. _________________________________ A Bilderberg csoport magyar tagjai: - Gyurcs√°ny Ferenc, Bajnai Gy√∂rgy Gordon, Bokros Lajos, Soros Gy√∂rgy, Simor Andr√°s, Sur√°nyi Gy√∂rgy, J√°rai Zsigmond, Szap√°ry Gy√∂rgy, B√°nfi Tam√°s (a Magyar Nemzeti Bank volt eln√∂ke), Kornai J√°nos ( a Magyar Nemzeti Bank jegybanktan√°cs√°nak tagja), Oszk√≥ P√©ter, Veres J√°nos, Draskovics Tibor, L√°szl√≥ Csaba, B√©kesi L√°szl√≥, K√°d√°r B√©la, Majt√©nyi L√°szl√≥ (volt adatv√©delmi biztos, ORTT eln√∂k), V√°rdy Zolt√°n (a TV2 vez√©rigazgat√≥ja, volt CBS Telev√≠zi√≥, a Turner Broadcasting, az USA today International vezet√Ķje), Martonyi J√°nos (r√©szt vett a Bilderberg csoport 2000-ben megrendezett tal√°lkoz√≥j√°n, mint eln√∂ks√©gi tag).____________________________________________________H√©t ezek v√°ltogatj√°k egym√°st k√∂zt a korm√°nyz√°st, mi meg sz√≠vunk mint a torkos borz. Aki ilyen gy√°va √©s h√ľlye, hogy 20 √©ven kereszt√ľl hagyja mag√°t √°tb.sz.ni, az meg is √©rdemli! Lehet tanulni az Egyiptomiakt√≥l. √ēk nem hagyj√°k, hogy a b√Ľn√∂s√∂k v√°ltsanak rendszert...


hunbulcsuJan 18, 2012 10:59 AM
Ez a lista elszomor√≠t√≥, az ember v√©gig olvassa √©s elgondolkodik, mit lehetne itt tenni? Lelombozza minden tetter√Ķnket, l√°tva hogy a teljes vezet√©s milyen m√©lyen erk√∂lcstelen, lelkileg analfab√©ta, anyagias, kicsinyes, t√∂rpelelk√Ľ emberekb√Ķl √°ll. Ezeknek az embereknek annyi b√Ľn terheli a lelk√©t, hogy val√≥sz√≠n√Ľleg √©leteken √°t fognak majd szenvedni a karm√°juk miatt. Az els√Ķ gondolatom, rajtunk m√°r csak az Isten seg√≠thet, mi k√©ptelenek lesz√ľnk ebb√Ķl a korrupt, sz√©tlopott, sz√©trombolt, megf√©leml√≠tett helyzet√ľnkb√Ķl kiemelkedni. Annyi f√©lelemvasp√°nttal k√∂t√∂zt√©k le test√ľnket √©s lelk√ľnket, annyi butas√°ggal t√∂mik fej√ľnket, annyi m√©reggel etetnek benn√ľnket, hogy a szabadul√°shoz 1000 Houdini is kev√©s lenne.

Ennek az istentelen, t√©bolyult t√°rsas√°gnak van terve, ez t√©ny. Na most, nem √Ķk a legfels√Ķbb hatalom a teremt√©sben, a teremt√©snek van egy Teremt√Ķje, √©s neki is van terve, ez is t√©ny. A Legfels√Ķbb Teremt√Ķ az Abszol√ļt Szem√©ly, Isten, ez is t√©ny. Minden rossz terv ellen√©re, az ember teljesen szabad akarattal rendelkezik, ez is t√©ny. Tal√°n az lenne a megold√°s jelen helyzet√ľnkre, hogy egy√©nenk√©nt neki√°llunk magunkat megtiszt√≠tani bel√ľlr√Ķl, valamint igyeksz√ľnk t√°j√©koz√≥dni a jelen helyzetr√Ķl, a val√≥di helyzetr√Ķl, majd fokozatosan, ez l√©nyeges(!), lev√°lunk err√Ķl a hatalomr√≥l, nem gondoljuk √Ķket urainknak, nem n√©zz√ľk a t√©v√©j√ľket, nem essz√ľk csipszeiket stb. Nem lehet a h√°l√≥b√≥l er√Ķvel kiker√ľlni, el√Ķsz√∂r nyugalom, belegabalyodtam, h√°t nem ugr√°lok, le√ľl√∂k √©s gondolkodom, majd sz√©p lassan lefejtem magamr√≥l a h√°l√≥t. Ha sokan elkezdik ezt a folyamatot, mindenki a maga k√©pess√©gei √©s lehet√Ķs√©gei szerint haladva ebben, a rendszer el√Ķsz√∂r csak kicsit, √©szrev√©tlen√ľl, de gyeng√ľlni kezd, de a hat√°sunk, b√°rmilyen kis dolgot is tesz√ľnk √©rte egy√©nileg, er√Ķs√∂dni fog, a rendszer√ľk pedig hatv√°nyoz√≥dva fog gyeng√ľlni, majd egyszercsak hihetetlen√ľl felgyorsul ez a gyeng√ľl√©s. √Čs egyik reggelen arra √©bred√ľnk, Isten Szent Ege alatt r√°nk virradt a val√≥di Szabads√°g. De ez egy folyamat, nem er√Ķltetett, nem k√∂telez√Ķ √©s szigor√ļan fokozatos. Mi a kulcsa a sikernek? Mi az ami g√°tol benn√ľnket? A f√©lelm√ľnk. Ha mer√ľnk nem f√©lni, lassan megszokjuk azt az √°llapotot, lassan felny√≠lik √©rtelm√ľnk, fokozatosan k√©szek lesz√ľnk befogadni a Szabads√°got. Az anyag csak akkor tud uralkodni a l√©lek felett, ha megf√©leml√≠ti azt, ha elk√°b√≠tja hazug √≠g√©retek cs√°b√≠t√°s√°val, √≠gy bel√Ķle nyer er√Ķt hatalm√°hoz, ha ezt az er√Ķt nem adjuk neki a f√©lelm√ľnkkel, hamis v√°gyainkkal, elsorvad, √©s ha kitartunk, elp√°rolog. De ki kell tartanunk, mert a J√≥isten pr√≥b√°ra tesz majd minket, hogy el√©gg√© komolyan gondoljuk-e ezen d√∂nt√©s√ľnket, amennyiben a pr√≥b√°kat ki√°lljuk, t√°mogatni fog minket a k√ľzdelm√ľnkben, innent√Ķl kezdve a s√∂t√©t oldalnak meg lesznek sz√°ml√°lva a napjai, b√°rmekkora is legyen az anyagi hatalma, elbukik( szem√©lyes v√©lem√©nyem: ez a folyamat m√°r elindult).

Isten terve vel√ľnk az, hogy boldogok legy√ľnk. Mindeni a maga hely√©n tud ez√©rt tenni, nem h√Ķs√∂k kellenek √©s szupermenek, hanem egyszer√Ľ( ez nem but√°t jelent) emberek egyszer√Ľ apr√≥ j√≥ tettei. Erre mindenki k√©pes, A J√≥isten majd elint√©zi a felett√ľnk zsarnokoskod√≥ rosszakat, hagyjuk ezt r√°, √≠rmagjuk se marad, mi a magunk kis √©let√ľnkben tegy√ľk, amire k√©pesek vagyunk, de azt tegy√ľk, ilyen egyszer√Ľ. Ne veszekedj a csal√°dtagjaiddal, szeresd √Ķket, vedd √©szre,ha a k√∂rnyezetedben valaki seg√≠ts√©gre szorul valamiben, ha ebben tudsz, seg√≠ts neki √∂nzetlen√ľl, ezekkel a l√°tszatra apr√≥ j√≥tettekkel kioltjuk a bel√©nk adagolt m√©rgeket, semleges√≠tj√ľk √Ķket, √©s k√ľl√∂nben meg nincs kis √©s nagy tett, tanuld meg hallani a bens√Ķ hangodat, mit sugall a lelked, a sz√≠ved, eszed ne dolgozzon sz√≠ved ellen √©s az se eszed ellen, l√©gy higgadt √©s er√Ķs hitedben, tudj szeretni √©s szeretetet elfogadni. Minden m√°st a J√≥isten megad majd, √©s nem enged elveszni. Ezen soraimat szeretettel

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.48 mŠsodperc
101,655,472 egyedi lŠtogatů