Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

A kevesebb, több

NaplóRövid leszek. Volt egy szakasztársam, aki nagyon fiatalon Kecel határában „diszkó-balesetben” lelte már szakaszparancsnokként halálát. Kurcz hadnagy. Talán megvan még az a nyárfa is, amin a kocsi kisodródva összetört. Míg Kiskõrösön szolgáltam, gyakran kerékpároztam el arra és a csupasz fatörzs, ahol a háncs leszakadt, mindig arra emlékeztetett, hogy az élet, halandó, bár van aki túléli a másikat. „Végül majd meg kell feledkezned a technikákról. Minél elõrébb jársz a fejlõdésben, annál kevesebb lesz a tanítás. A Hatalmas Út valójában NEM Út.” Uesiba Morihei
Hamarosan belepi a hó a kocsi-feljárót, így mehetek sepregetni, bár elolvad magától, hisz a föld melegszik. Lényegében most köszöntött be a tél, vagy legalábbis, az, amire aki még emlékszik a valódi télre szeretnénk nevezni. A tavasz és az õsz felcserélõdik, a nyár pedig „összeolvad” a téllel. Egyfajta átmeneti kiegyenlítõdésrõl van szó, ahol szinte napi rezsimben változik egyik évszakból a másikba a precesszió-megváltozása, a pályasík módosulás okozta meteorológiai helyzet. Nyugaton a helyzet bizony megváltozik! Hajrá idõjósok, erre prognosztizáljátok, meg a chemtrailes repülõket, HAARP-ot!
A gazdaság zakatol az összeomlás felé. Csak az országra tekintve másfél milliós közigazgatásban megbújtatott személyt kell eltartani a hitelekbõl, melynek több mint kétharmada teljesen feleslegesen kap fizetést.
Megy a cirkusz a MNB körül is, de a kulcskérdést csak pedzegetik. A lényeg az, hogy nem vettünk fel semmilyen hitelt a magyar gazdaság és lakosság „élénkítésére”. Helyette a sokat emlegetett 1978-as válság kapcsán az amerikai zsidajok által megsortolt szovjet zsidajok olajvesztesége és a rendszerválság 10 évre történõ kitolása miatt Kádár-Csermanyek és Fekete-Schwartz (Morvai rokon) rendesen és folyamatosan verték adósságba az országot. A felvett 1 milliárd Dollár ment a Szovjetuniónak, hogy fenn lehessen tartani a kommunista-zsidó rezsimet, majd pedig jött a már emlegetett 1982. évi 6. törvényerejû rendelet
Link
De ez nem volt elég. A rendeszerváltásnak nevezett zsidónyomulás, Rózsadombi paktum és egyéb „összeesküvések” közepette az „ország” állítólag felvett újabb 19 milliárd Dollárt. Ezt intézte a mostanában sokat emlegetett Kisinger és a beépített „magyar” zsidók. Persze egy kanyi vas nem jött be az országba, ahogy a mostani ilyen-olyan hitelek sem, ennek csak a kamatait fizetjük. Ez mára már a hivatalos GDP szerény számmisztikai számítások szerint is 100%-a körül van. Most beszéltem Licával és említett, hogy a Világpanorámába meghívták D’rabikot és ott ki lett vesézve, hogy az EU-snak mondott támogatás négyszeresét fizetjük nekik. A számok most nem érdekesek és az adat is évekkel ezelõtt, de kisejlik, hogy 4-évente egy évi teljes költségvetésünket fizetünk oda. Ehhez jön még, hogy a GDP 80%-a fel nem vett hitel törlesztésére megy és még a multik zsidó szivattyúiról nem is beszéltünk. Hja, hogy a Liszaboni Szerzõdés, melyet el sem olvastak, akik megszavazták nem teszi lehetõvé az EU-ból való kilépést. Ezért is kell némi forradalmi hangulat a zsidajok által gerjesztve. Persze mindebben benne van Kelet is, mármint az akkori szovjet-zsidó vezetés. Hogy mi maradt belõlük mára? Az unokák egészen biztosan.
Szóval, immáron sokadjára ismétlem, hogy NEM TARTOZUNK SEMMIVEL, sõt még az unokáinkat is ez a sok zsidó-bankár kellene, hogy kárpótolja abból, amit idáig lenyúltak!
De ha már Kisinger szóba jött. Kering a neten egy állítólagos interjú, mely hozzám is eljutott. Jól szerkesztett, féligazságokat is tartalmazó szösszenet a „III. VH-ról”. Nos, ez egy kamu, bár mondandója igaz is, egyben nem is, mégis a szándék teszi azzá, ami. Link
Egyik társoldalunknak éppen most jeleztem, hogy nem kellene komment nélkül terjesztenie. Megértették. Leszedték. Egyelõre nem kaptam köszönetet érte, de nem is azért szóltam, csak a renomé miatt.

Na mindegy, megy a bolhacirkusz és pattog a sok apró fekete vérszívó. Nem mondom el mi lesz, mert már elmondtam. Éljük túl és tudatosan, amennyire lehet. Se könyörületet, se kegyelmet ne várjunk senkitõl, aki nem a mi fajtánk, vagyis a gondolkodó, érzõ emberi fajta, hanem a manipulált és manipulatív tudjuk kik. Ez most kivételesen nem nemzetiségi kérdés, viszont egyre inkább kitûnik, hogy faji. Most olvastam, hogy kutatók most publikált leletek alapján felfedték az altáji embertípust, ami nagyban különbözik a késõbbitõl- mostanitól. Nyíltan kimondják, amit mi már itt jól megbeszéltünk, hogy több humanoid faj volt a Földön. Ezt 300 ezer évesre datálják és fura mód 40 ezer évvel ezelõtti dátummal jelzik, hogy igen magas kultúráját érhette sokk. Megjegyzem a „boszniai piramisok” a „Hun-Szfinx” életkora is éppen ennyi, plusz-mínusz pár ezer esztendõ. Nem mindenki ember, aki annak látszik és ha annak tekintjük, úgy bánunk vele, azzal nem segítünk rajta, viszont az emberiség romlásba döntésén munkálkodunk. Nem kellene! Ez nem ideológiai és nem vallási kérdés. A vallásoknak nevezett tézisek sokkal többet ártottak az emberiségnek, mint használtak, mert dogmatizáltak és kicsavartak, embertelenek és prédikálóik, akik erkölcsrõl diskuráltak, már régen elveszítették a kapcsolatot azzal, amirõl azt hitték, hogy beszélnek. Hogy mennyire így van? Most éppen az evolúciót akarják törvénybe foglalni az angol oktatásban és megvonják a támogatást azon intézményektõl, akik nem a majomból származtatják le Darvint. Ténylegesen mirõl is van akkor szó évezredek óta? Politika? Pártok? Eszmék?

Tegnap Viktor már háborúról beszélt, hogy már zajlik, de egyelõre pénzügyi területen. „lõport már szagoltam”, majd háború és a retorika egyértelmûvé teszi a kettõsséget is. A jelenlegi „elit” csakis háborúval oldhatja meg ezt a kérdést, ahogy eddig is. További erõforrás-rablással, mert nincs technológiájuk, amely ezt az egyre szaporodó hulladékhalmazt rendbe tehetné. A görögöknek adott hitel sem a görög népé lett, hanem a bankárok zsebét és a hadiiparos zsidókat gazdagította, mert háború már van, csak azt már régen nem pénzügyi területen folytatják. Kérdés az, ha nem lesz háború, ki tartsa el ez a sok közigazgatási csõcseléket, aki a többieken élõsködik, ha zsidó, ha nem?

Jaj, még valami eszembe jutott. Talán fontos, talán nem. A skótok. Írtam valahol, hogy az angol-zsidó pénzügyõr megfenyegette õket, ha el akarnának esetleg szakadozni , akkor lenne gondjuk bõven. Erre egy „skót” lap elkezdi dicsérni a „mi” zsidó talmudista és illegitim alkotmányunkat. Erre rárepül sok portál, sajtóorganizáció, hogy ez most akkor jó, vagy esetleg valami. Alkotmány-dicséret = elszakadás! Skót szabadkõmûves páholy a legrégibb Európában. Nehéz összekombinálni a két tõt ugye? Kicsit zavarban vagyok, hogy nekem kellene megadnom sok mindenre a választ, de hát nincs mit tenni, ha ez van.

Az oroszok már itt vannak és szépen, fokozatosan veszik kézbe az orrmány terelését, s csak idõ kérdése, hogy mikor fognak hivatalosan is bevonulni NATO-EU haderõ formájában békafenntartani. Azt ne kérdezzétek, hogy nekünk ez most jó, vagy rossz, mert egyelõre a kutya sem kérdezi ezt tõlünk, helyette szolgáltatják a cirkuszt és homokozót. Azért én javasolnám macinak, hogy nem ártana lassan hitelesíteni magát, nehogy „baráti” tûz legyen belõle. Az sem baj, ha meggyõzõ az érvelés és elfogadom, ha az szkíta szellemben történik. Olyan egyszerûen bonyolult ez a világ, nem?

Hozzszlsok

# | spartakusz spartakusz - 2012 01 20 ¦ 11:37:47
újra aktúális - hosszú de olvasd végig légy szí:Némán, fejemet lehajtva, szomorúan, lelkemben nagy-nagy fájdalommal gondolok JAPÁN testvéreimre. Összeállítottam egy csokrot, hogy emlékezetek, mit írtam.

Most egyetlen kérésem lenne, vizsgálják ki elfogulatlanul, hogy mi okozta?

Két dolog okozhatta: Vagy természetes, vagy mesterséges! Mind ketõt ki kell vizsgálni, az utobbit azért, hogy a Föld bolygó nemzetiségei - népei megtudják kik a valódi halálos ellenségei. az elsõt pedig azért, hogy feltudjon készülni a túlélésre, nem védelemre, mert a természet törvényei az uralkodóak, ember azt nem tudja felül bírni - mind két esetben a FÖLD NÉPEINEK - NEMZETEINEK MAXIMÁLIS ÖSSZEFOGÁSA SZÜKSÉGES, HOGY EREDMÉNYES LEGYEN!
és az emlékeztetõk:
LEHULL AZ ÁLARC - FELHÍVÁS Írta: 19 jún : 20:00 (Hírek)
Sziasztok!
A MAGYAR CUNAMI


Anya most nem lesz házunk?


Mond anya miért kell elhagynunk a házunk?
Anya játékaimat is elveszik és a kis ágyam?
Mond anya hova megyünk most haza?


Anya kinek írsz levelet és miért sírsz?
Mond anya most mi lesz mivelünk?
Nagymamámat mi lelte, miért jött érte a mentõ?

Félek anya ettõl sok fekete embertõl,
Anya ne sírj látod átölellek és vigasztallak,
Mond anya most mindenkinek elveszik a házát?

Anya mondj már valamit mert én is sírni fogok,
Nem kislányom, nem veszik el mindenkijét,
S vannak még jó emberek, ahol álomra hajthatjuk fejünket,

Anya most már akkor többet nem láthatom?
Mit kislányom - mit nem láthatsz?
Hát amit a házunk falára felírtam,

Mit írtál fel kislányom?
SZERETEM AZ OTTHONOM,
- és könnycsepp csordult végig kicsi arcán...

...sír az anya és gyermeke, mert az otthonát elvették tõle...

...alázattal szerénységgel és szeretettel kérlek - old meg e fájó
sok lelket érintõ fájdalmak sokaságát - hisz õ nem tehet róla...


Szabj gátat e mérhetetlen szenvedésnek - HA MÁR MEGÍGÉRTED
SZAVADAT NE SZEGD MEG....


szeretettel: spartakusz...
LEHULL AZ ÁLARC - FELHÍVÁS Írta: 19 jún : 04:32 (Hírek)
Sziasztok!

Ahogy olvasom, sok emlék tódul az agyamba, gyermekkori olvasmányaimban találkoztam vele elõször és elcsodálkoztam és fantasztikus mûnek tekintettem, hipnózisra gondolok - egyik Verne könyvben olvastam azt hiszem a Sándor Mátyásban - hogy egy embert beprogramozott hipnózissal és azt tette amit õ akart a beprogramozó - vagy inkább SÓLYOM sorait olvasva gondoljak inkább arra - ugyan arra mint Utazás a Holdra C. KÖNYV ESETÉBEN - MÉG EGY "FANTASZTIKUM" VALÓSÁGGÁ VÁLT...

Egy másik gondolatban Fischer és Paszkij - elnézést nem tudom, hogy kell leírni idegenül, úgy írom ahogy kiejtem - egy amerikai és egy szovjet sakk játszma - melynek során manipulálták vagy akarták a játszma kimenetelét - legalább is Fischer azt mondta: " úgy éreztem, a játszma során, hogy bent turkálnak az agyamban"

Volt még egy eset amikor napfogyatkozás volt 1999-ben azt hiszem,

Brutus kutyám elõre tudta megérezte - mert úgy viselkedett, mint nagy viharok elõtt szokott, félt és felcsavarta magát a póznára a láncával stb, a tyúkok meg mentek a tyúkólba ülni... meg hát a patkányok a bányában elõre tudják megérzik pld egy súlytólég robbanást. és elmenekülnek stb. sb.stb.


A Hold jelenség - a "holdkóros" fent mászkál a háztetõn" az apály és dagály - jelenleg a hold egy megadott távolságra van a Földtõl, ha ez változik negatív vagy pozitív irányban - magyarul közeledik vagy távolodik az erõk másképp hatnak... a hold átmérõje kb. négyszer nagyobb mint a jelenlegi Magyarország hossz irányban 3500 km. kb.-ül. ha valami miatt változik annak tõle külsõ hatásnak kell, hogy érje, éri is ciklusosan - van egy égitest ami a pályájából adódóan közeledik a Földhöz - jövõre szemmel is látható lesz - bizonyára változások lesznek és vannak MOST IS!

A hipnotizálás sem tudom minden emberrel szemben alkalmazni, mert nem alany "impotens" rá a HAARP ugyan az lehet nem minden emberre alkalmazható - ezek azok - akik világosítják a többi ember társaikat...

És valóban hülyének nézik õket - Molnár F. Árpád -ot is pld-ul

pedig már mennyire kézhez fogható bõrünkön érezzük - több ezer éve ugyan az a trükkjük - elbagatellizálni - nevetségessé tenni és a birka már nem is hiszi - vagy hiszi - JÓ KITALÁLTÁK - még mindig mûködik...

már akinél, nálam MÁR NEM!

Leírtam CD.- re - útjára engedtem a világba miért nem keresitek és olvassátok - már régen...

Nem kell lebecsülni a SÁTÁN eddig de csak eddig jó munkát végzett,
AZ ÚR JÖN ÉS HELYRE RAK MINDENT - MERT AZ ISTENTELENSÉG ÉS A KÁOSZ URALKODIK!

Vannak jelei - nézzél szét magad körül - és néha nézzél fel az égboltra is...

szeretettel: spartakusz...

ui. imádkozok... imádkozz te is...LEHULL AZ ÁLARC - FELHÍVÁS Írta: 18 jún : 06:12 (Hírek)
HA MEGTÁMADNAK - FEGYVERT FOGNAK RÁM - BÁRKI - MEGAKARNAK ÖLNI,
HA TEHETEM ÉN ÖNVÉDELEMBÕL ELÕBB MEGTESZEM!

Nem ismét árulták el Magyarországot, hanem állandóan, 1526-tól EGYEDÜL VAGYUNK ÉS CSAK MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK - én leírtam, most Gaudi Nagy Tamás is személyesen meggyõzõdhetett róla - SEMLEGESNEK KELL LENNI MAGYARORSZÁGNAK!

TALENTUM SEGÍTSÉGÉVEL MINDEN NYELVEN LEÍRVA be kell adni elszakadási kérelmünket az EU-tól - a magyar nép túlnyomó részének ez a kérése , ha nem hiszed SZAVAZTASD MEG ÉS RÁDÖBBENSZ.

Miért kell megtenned? Azért mert ha nem teszed akkor akadály nélkül látványosan özönével bejönnek és megszállnak mint BÉKETEREMTÕK" elaltatva a világ közvéleményét demokráciának álcázva, hogy a "tag országomban a rendet fenn tartom a terroristákat elpusztítom" hamis jelszóval - holott semmi a szó szórós értelmében még szavunk sem lehet az EU- UNIBAN NEM , hogy érdekeinket képviselni és eredményre tudnánk hozni.

Ha viszont nem vagyunk már tagja ennek bagázsnak akkor az már visszarettentõ - elítélendõ - jogilag és minden, hogy hogy egy "idegen" szuverén államot csak úgy megszállunk a fenti okoknak álcázott hamis okokkal... felháborodást fog kelteni a világban...

A történelmünk során mindig a vesztés fél oldalára álltunk - álljunk most a gyõztesek oldalára a lehetõség adott.
Új erõ vonalak vannak kialakulóba - MENJÜNK VISSZA GYÖKEREINKHEZ. Csatlakozzunk hozzájuk - legyen már egyszer az életben egy jó döntésünk. Állítsuk vissza a királyságot király nélkül - legyen egy kormányzónk aki valódi magyar 1490 -óta azaz 520 év óta nem volt valódi magyar vezetõje a magyarnak - hát most legyen - válaszon a nép!

Minden 500 év után a magyar FELTÁMAD hát akkor TÁMADJUNK!

Nincs megalkuvás senkivel és semmirõl sem MAGYARORSZÁG ÚJBÓL MAGYAR VEZETÉS ALATT LESZ!

szeretettel: spartakusz...LEHULL AZ ÁLARC - FELHÍVÁS Írta: 17 jún : 15:12 (Hírek)
RÖHEJES DE MÉG MOSOLYOGNI SINCS KEDVEM!


A HINI-VEL KEZDTÉK OLTOTTAK BOLDOG-BOLDOGTALANT,
A NAGY PATIKA HASZON REMÉNYÉBEN, ÁMÍTOTTÁK
S RÚTUL BECSAPTÁK A NÉPEKET.

HOZTAK TÖRVÉNYT A MAGYAR MELLÉNY ELLEN,
MERT HA MELLÉNYKEDSZ ÉS VISELED PÉNZBÜNTETÉS LESZ A RÉSZED.
HÁT NE VISELD A MAGYAR GÚNYÁT, MERT GÚNYT ÛZZ BELÕLED.

HA FILMET VETÍTEK ZÁRT KÖRBEN ÉS MEGVILÁGOSÍTOM A MÁSIK OLDALÁT
RÁM TÁMADNAK AZ EGYENRUHÁBA BUJTATOTTAK BIZALMI KÖRÖMBEN,
ELHURCOLNAK ÉS A KÍVÁNCSIAKAT IGAZOLTATVA RETTENTETIK EL.

A SEGÉLYHAJÓKAT TERRORISTÁNAK VISZONT KINEVEZIK,
HÁT ÉN MINEK NEVEZZELEK, AMIKOR A FENTIEKET TESZED VELEM,
RÉMÜLVE KAPKODOM IDE-ODA A FEJEM, GONDOLKODOK - MIT TEGYEK VELED?

MEGVÁLTOZOTT A VILÁG A TEHÉN BÚBOLJA A BIKÁT,
A NYÚL VISZI A PUSKÁT, ÉS FEKETÉRE MESZELEK.
BIZONY BIZONY EZEK FEJE-TETEJÉRE ÁLLÍTOTTÁK A VILÁGOT.

AZ MREGY MERT FÁJDALMAS NEKI KIMONDANI, HOGY MAGYAR RÁDIÓ,
MONDJA, HOGY NÉVTELEN LEVÉLRE ÉRKEZETT, HOGY OTTHONOMAT FELFORGASSA,
PÁLINKÁT KERES AZ ISTEN ADTA, TALÁL IS PÓKHÁLÓSAT POROSAT A PINCE MÉLYÉBE.

HÁT EZ ESET ÉS BÜNTETÉST ÉRDEMEL MONDJA NEKEM, HIÁBA KÖZLÖM, EZ MÉG
APÁMÉ VOLT, HAGYTA RÁM - DE MÁR RÉG MEGHALT - MONDANDÓM A FÜLE MELLETT
TOVA SZALAD. FOGLAL VISZ. ELJÁRÁST KEZDEMÉNYEZ VELEM KI BABÁN NÉZ,
HOGY TÖRTÉNHET EZ MIND VELEM.

ÍROM ÉN IS NÉVTELEN LEVELEM, JÓ HANGOSAN, ELJÁRNI, LEFOGLALNI - BÖRTÖNBE VELE, AKIK HAZÁT ÁRULNAK POTOM PÉNZEN, UZSORÁSOK, SPEKULÁNSOK -
TELJESEN IDEGENEK, FOGDOSSÁK MÁR ÖSSZE AZ ÖSSZESET.

EZT A VERSET AKKOR IS OLVASSÁK, AMIKOR MÁR TE RÉGEN NEM LESZEL,
TE ALJAS ÁLNOK NÉPIRTÓ ÁLRUHÁBA BÚJÓ EMBERNEK NEM NEVEZHETÕ.
SZÁJHAGYOMÁNY ÚTJÁN TERJED MAJDAN HIÁBA GÁTOLOD ÉS ÜLDÖZÖD.

AZ ÉN MALMOMRA HAJTOD A VIZET TE OSTOBA HÜLYE DESPOTA.
CSAK ÍGY TOVÁBB REGULÁZD A NÉPET MÉG SZIGORÚBBAN,
TRAUMÁT KAP, AGYA ELBORUL ÉS TÉGED FEL AKASZT AZ ELSÕ FÁRA.

EKKOR LESZ VÉGE PÁLYAFUTÁSODNAK ÖRÖKRE ITT A FÖLDÖN.
FÉLSZ MERT BUDAHÁZYT MÉG MINDIG FOGVA TARTOD
EZ A TE ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNYOD, FÉLSZ EGY EMBERTÕL? MIÉRT?

AZÉRT MERT BÛNÕS MÉG A GONDOLATOD IS ITT A MAGYAR FÖLDÖN.
MENJ EL INNEN A TE HAZÁDBA OTT DIRIGÁLJ ÉS HATALMASKODJ.
OTT EGYMÁST ÖLHETITEK CSAK MINKET CSAK MINKET MAGYAROKAT HAGYATOK BÉKÉBEN.

Kelt Bázakerettye, 2010 június 17-én. 14:58-órakor

id. Kiss László


Az alkotmányozási bohozathoz egy csokor - ami remélem felvilágosít:


Hoppá: Népszavazással buktatnák meg Orbán tervét Schiffer András: Ez az alkotmányozás egy cirkusz
Schiffer András szerint a Fidesz-KDNP által kezdeményezett alkotmányozási folyamat egy cirkusz, célja, hogy elterelje a figyelmet a "lényegrõl".

"Ez egy felelõtlen politika. Arról szól, hogy a választók ne a megszorításokkal vagy azzal foglalkozzanak, hogy egy centralizált demokrácia kiépítése zajlik" - mondta a Lehet Más a Politika (LMP) parlamenti frakcióvezetõje szombaton Pécsen, sajtótájékoztatón.Úgy vélte: az új alkotmánynál sokkal jobban érinti az emberek mindennapjait, hogy olyan gazdaságpolitika készül, amely két éven belül több ezer milliárd forintos forráskivonást eredményez a jóléti szférából.Schiffer András megjegyezte, az LMP szerint amúgy sem állnak fenn a demokratikus alkotmányozás feltételei, mert a folyamathoz egyetértésre, mély társadalmi konszenzusra volna szükség. A párt ezért javasolja, hogy az alaptörvényt jövõre népszavazás erõsítse meg, vagy a 2014-ben megalakuló országgyûlés döntsön róla. "Emellett úgy látjuk, nem lehet asszisztálni egy olyan típusú alkotmányozási törekvéshez, amely valójában egy pillanatnyi parlamenti többség hatalmát betonozza be" - tette hozzá."


Hazugság!
Mert ha életbe lép az "új alkotmány" nem lehet róla népszavazást kezdeményezni...

Ha nem hazudnának ezek az áll ellenkéziek, akkor elhagynák az országházat, aminek következtében a "munkaadójuk" és nem sajátmagúk kérésére, FELMONDANÁNAK nekik, mivel ha a munkahelyükön Nem jelennek meg és nem dolgoznak - OKÁN!" . és a nép mellé állnának mind: - a jobbik, a LMP. az mszp is - de ha keresztényi beállítottságú lenne a KDNP. is ott hagyná õket, de erre nincs remény - mert olyan mindegy, hogy ott vannak vagy nincsenek az 51%-os párt az csinál amit akar - legalább ország-világ elõtt is megcáfolhatatlanul bebizonyosodna a diktatórikus volta - ez lenne az eredménye, és egy demokrácia világában ez nem elfogadott..

TEHÁT OTT KELL HAGYNOTOK ÕKET! UGYE ÉRTED?

"
8. Cikk
(1) Legalább kétszázezer választópolgár kezdeményezésére az Országgyûlés országos népszavazást rendel el. A köztársasági elnök, a Kormány vagy százezer választópolgár kezdeményezésére az Országgyûlés országos népszavazást rendelhet el. A népszavazás eredménye az Országgyûlésre kötelezõ.
(2) Országos népszavazás tárgya az Országgyûlés feladat- és hatáskörébe tartozó kérdés lehet.
(3) Nem lehet országos népszavazást tartani
a) Alkotmány módosítására irányuló kérdésrõl,
b) a központi költségvetésrõl, a költségvetés végrehajtásáról, központi adónemrõl, illetékrõl, járulékról, vámról, valamint a helyi adók központi feltételeirõl szóló törvény tartalmáról,
c) az országgyûlési képviselõk, a helyi önkormányzati képviselõk és polgármesterek, valamint az európai parlamenti képviselõk választásáról szóló törvények tartalmáról,
d) nemzetközi szerzõdésbõl eredõ kötelezettségrõl,
e) az Országgyûlés hatáskörébe tartozó személyi és szervezetalakítási kérdésrõl,
f) az Országgyûlés feloszlásáról,
g) képviselõ-testület feloszlatásáról,
h) hadiállapot kinyilvánításáról, rendkívüli állapot és szükségállapot kihirdetésérõl,
i) a katonai mûveletekben való részvétellel kapcsolatos kérdésrõl és
j) közkegyelem gyakorlásáról.
(4) Az országos népszavazás érvényes, ha az összes választópolgár több mint fele érvényesen szavazott, és eredményes, ha az érvényesen szavazó választópolgárok több mint fele a megfogalmazott kérdésre azonos választ adott."
DE HA AZON TÖRD A FEJED, HOGY A KÖLTSÉGVETÉSSEL MEGTÁMADOD - EREDMÉNYTELEN LESZ, MERT ELÕRE BEBETONOZTA EMBEREIT 9 ÉVRE... AMÍG A CIKLUSOK 4. ÉVESEK!

A KÖLTSÉGVETÉSI TANÁCS HÁROM TAGJA AKIK DÖNTHETNEK AZ ÜGYBEN AZ Õ EMBEREIK!

INNENTÕL FOGVA MIT CSINÁLSZ MAGYAR - BELETÖRÖDSZ? VAGY NEM TÖRÖDSZ?


és végül a holnapi megemlékezéshez 1848. március 15-én történtekhez!

ma 2011. március 14-én megelõlegezve: 07:00-korHA EGYSZER NEM GONDOLKODNÁNK.

Ha egyszer március 15-én nem gondolkodnánk

Feltörõ haragunknak teret adnánk

Despotáinkat elhajtanánk

Ha majd egyszer elborul az agyunk

Magatartásunknak parancsolni nem tudunk

Tetteink következményeivel nem számolunk

Maradunk is meg nem is de a gonoszt elpusztítsuk

Ketten maradunk mind hajdanán Ádám és Éva

KELL EZ NEKÜNK?

Kell nekünk a béke a szeretet és a harmónia

Erre nevel a jó indulat már mióta

Gyere közénk segítsd a harcunk

Szellemi rokonságunk okán döntsünk

Mert ha a fájó pontok megoldatlanok

Az egymást követõ kormányok zsarnokok

Nem lesz vége soha, míg el nem fogyunk.

Az ok és okozat okán tehát döntsünk.

2010. március 15-én amíg még dönthetünk.

Döntsük meg hát a Despoták hatalmát.

kelt: 2010. március 13-án. 18:36 órakor Bázakerettyén

id. Kiss László

KIÁLLTOK!
Észrevételed motivál - de elõtte már , régóta forgolódók, mocorgók,
tekergek, kínlódók, mert nem tudom megírni azon gondolatom, ahogy tette azt Petõfi ... segítsetek...

Vagy még nincs itt az idõ, hogy a gondolat nem jõ...

Nem ámítani - ha nem a cselekvésre híni köl...

Talpra ez a beszéd - mint volt akkor hajdanán,

Van gondolat - GYERE GYERE HÍ A HAZA MAGYAR,

De nem elégséges - mert nem hallja a Magyar...

Vinné a hírt szélsebesen, ötször a Földet körbe érve,

Míg hatodikra megértenéd magyar...

Nem mindenki hallja - érti meg a dallamot,

Ezért ne úgy dalolj, ahogy parancsolják,

Ha nem úgy ahogy szíved diktál.

Most mondja a rádió megint nincs ötös,

mer fel csalják majd lenyúlják.

Cselekvésre szólíts mint Petõfi,

Ne altatásra, mint mindenki,

Hisz csak õ mondta talpra,

Te csak ámítasz itt az idõ, meg elég volt

Hamisan beállítva.

Mikor majd azt mondod, GYERE MAGYAR,

gyere Magyar össze mert nagy a baj.

Kárpát Kagylóban várunk mert az õshaza

veszélyben van.

Már levágták kezem, lábam

és a bensõmben a tüdõmet szakítják,

a levegõt is sajnálják.

Mérgezik a levegõt, hogy végleg elpusztuljak.

Akár merre nézek, mindenhol ellenséget látok.

Félek - rettegek segítõ szándékot sehol nem lelek.

PEDIG HA TUDNÁ, HOGY Õ IS MAGYAR, NEKEM SEGÍTENE!


Bázakerettye, 2010. április. 25-én. 06:27

szeretettel:
id. Kiss LászlóBefejezésül: HÜLYÉK NEM ALKOTMÁNYOZHATNAK! Írtam korábban, most is ezen a véleményen vagyok. Valóban, a hülyék miért is akarnak annyira méghülyébbek lenni?

Valaki tudja? Írja meg nekem!
# | ssman ssman - 2012 01 20 ¦ 13:53:29
Szasztok! Egy [khmm]bukos info: JÓ REGGELT.....mit találtam,nézzétek csak és osszátok: HÍREK STOCKHOLMBÓL: Íme az ország "krémje" MSZP, SZDSZ !!! Lehetne az is a címe, hogy ki-kicsoda? Ezekrõl vajon miért nincs szó a híradóban, origó-n stb..és EZEKET MÉG ÕK MAGUK TÁRTÁK FEL, MERT "MUSZÁJ" VOLT!!! 1. Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés elõzetesben 2. Tátrai Miklós MSZP hûtlen kezelés elõzetesben. Nemzeti vagyonkezelõ 3. Wieszt János MSZP vesztegetés elõzetesben 4. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h. 2,6 év jogerõs börtön 5. Nagy Imre MSZP 100 millió áfacsalás házi õrizet 6. Zuschlag János MSZP sikkasztás, hûtlen kezelés 6 év letöltendõ börtön 7. Fürst György MSZP hûtlen kezelés SZABADLÁBON Terézváros védekezik 8. Páva Zoltán MSZP hûtlen kezelés SZABADLÁBON komló védekezik 9. Orbán István MSZP vesztegetés elõzetesben 10. Benedek Fülöp MSZP okirat hamisítás 1.5 év felf.Államtitkár számtalan bûncselekmény és folyamatban lévõ eljárások! 11. Horváth Klára MSZP hûtlen kezelés eljárás alatt 12. Herédi Dezsõ MSZP sikkasztás, hûtlen kezelés elõzetesben Tiszaderzs vádemelés 13. Gál István SZDSZ hûtlen kezelés megalapozott Balmazújváros gyanú, 14 Szabó Lóránd MSZP-SZDSZ személyes adatokkal visszaélés, Dombóvár pénzbírságra ítélve 15 Kálmán András MSZP Hûtlen kezelés elõzetesben 16. Karakasev Anna MSZP Sikkasztás 10 hó. Börtön Salgótarján 17. Walter Dezsõ MSZP Hatalommal visszaélés Jogerõs ítélet 18. GYURCSÁNY FERENC Altus ügy. Bíróság mondta ki, jogosulatlanul gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forinttal (csak ,,elévült" mint a Balatonöszödi beszéd). . És történt valami ??? Miért is történt volna, hisz benne van az egész banda egytõl-egyig. És mit gondoltok hogy a biroság kikbõl áll ??? Gratulálok, eltaláltad; a rabló banda többi tagjaiból, hiszen ez nagyobb intézmény mint az olasz maffia.Ha Gyurcsányékat emlegetik, nekem mindig az "Ali Baba és a 40 rabló" jut az eszembe, csak a magyar változatban, 1 000 szer több rabló van mint az eredeti mesében. Az egész pártot, egytõl-egyig rács alá kell tenni, mert ennek isszuk a levit most, és még ki tudja, hogy még meddig ???Megemlitem, hogy a 84 millió forint " jogtalanul meggazdagodás a magyar állam róvására". Ez pontosan olyan mint a jéghegy. Mi csak a hegyét látjuk a jéghegynek ami az egyharmada. Ez látszik ki a vízbõl, és errõl tudunk mi is. A másik két harmadát a jéghegybõl, azt mi nem látjuk mert mindig a víz alatt van. Akkor el lehet képzelni, hogy mennyi mindent nem tud a nép, és nem is fog megtudni soha !!!Vajon hányan tudnak az Indonéziai üzletrõl ??? Se baj, mert a levél végén közölni fogom !!! 19. Rácz Péter Magyar úttörõ sz. hûtlen kezelés 1,5 év felfüggesztett 20. Csonka Gábor MSZP vesztegetés 3év börtönLendvai kampányfõnöke. Hivatali befolyással üzérkedés 21. Szabó Gábor MSZP- SZDSZ Magánokirat hamisítás 8 hó börtön 22. Kaszab Csaba MSZP hivatali befolyással üzérkedés 2 év börtön 23. Szarvas Attila MSZP társadalom biztosítási csalás 1év 10 hó börtön, szökésben 24. Pénzes Sándor Veres János Adócsalás jogerõsen elítélve 25. Hunvald György MSZP üzletszerûen, folytatólagosan elkövetett vesztegetés, stb. elõzetesben 26. Nyékesi Béla MSZP 300 milliós csalás Megalapozott gyanú 27. Kálmán András MSZP hûtlen kezelés. Megalapozott gyanúval nyomoznak. Dunaújváros 28. Borovszki Tímea MSZP hûtlen kezelés Elõzetesben 29. Gál György MSZP üzletszerû, bûnszervezetben elõzetes 30. Kardos Péter SZDSZ elkövetett csalás letartóztatásban 31 Hunvald György MSZP sikkasztás mind a hárman 32. Nyolc Erzsébetvárosi MSZP-s képviselõ az elõzõ három díszpinty mellett elõzetesben, vagy szabadlábon védekezve. 33 Kolompár Orbán MSZP sikkasztás vádemelés Ha Ha Ha!!! csalás megtörtént 34. Kodela László MSZP adócsalás 8.1milliós pénzbünti 35. Weiszenberger L.MSZP hivatali befolyással jogerõsen üzérkedés elítélve 36. Benedek Fülöp MSZP hivatali visszaélés jogerõsen államtitkár számtalan más bûntett elítélve jelenleg is folynak a büntetõ eljárások ellene 37. Balázs Gábor MSZP számlagyár felfüggesztett szabadságvesztés 38. Deme Gábor MSZP kettõs gyilkosság elõzetesben 39.Gyarmati Mihály MSZP hamis tanúzás 800 forint Nyíregyháza pénzbünti 40.Hámori Csaba MSZP emberre fogta vadászfegyverét börtön felfüggesztett 41. Hering Gyula MSZP PÉCS 100 márkát lopott az édesanyjától 1 év börtön. Ez a legszebb !!!42.Kemecsei Árpád Barát Etele kampány Csalás, fiktív számlák megalapozott gyanú, nyomoznak 43. Kövecses Gábor MSZP csalás, sikkasztás közokirat hamisítás vádemelés alatt 44. Lados István MSZP Zuschlag ügy elítéltje.(Tornádó
Hírküldõ)CSAK SZOLIDAN, HALKAN JEGYZEM MEG, HOGY KELLER LÁSZLÓ- ALIAS KILLER 8 ÉVEN KERESZTÜL CSAHOLT, MIKÖZBEN még ÕK VOLTAK HATALMON ÉS NEM VOLT KÉPES EHHEZ FOGHATÓ BÛNLAJSTROMOT PRODUKÁLNI, sõt, SEMMIT, PEDIG, erre hajtottak!!!AKKOR,
KIKBÕL IS ÁLL A RABLÓBANDA???MIÉRT
IS JUTOTT IDE EZ A SZERENCSÉTLEN ORSZÁG???Ígértem, hogy az Indonéziai üzletet közlöm, íme:Gyurcsányék Indonéziában! Kérek mindenkit, küldjétek tovább, hogy minél több emberhez eljusson! Legalább tudjunk róla! Az indonéziai emberünk Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idõk várhatnak rá. Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti.Ezek közül az egyik legjelentõsebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró-Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére. Magyarország Indonéziában a legnagyobb befektetõk között szerepel, megelõzve számos nagyobb európai államot. Valójában nem Magyarország a befektetõ, hanem az Apró Piroska irányítása alatt álló bûnszövetkezet. Indonéziában a régi szocialista vezetõknek kijáró olajfestményes fogadtatásban részesül Gyurcsány, de nem õt üdvözli a szöveg, hanem a feleségét, Dobrev Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire.Itt a Dobrev-családot ismerik igazán.Az üzlet évek óta épül Indonéziában, folyik a vagyonmenekítés.Eg
y olyan államba, ahonnan semmilyen magyar kormány nem hozhatja vissza.Ahol mindig lesznek régi barátok.A Garvox Enterprises megvásárolt Dél-Szumátrán egy szénbánya vidéket Banyuasin térségében, 6 milliárd tonna szénkészlettel, a szenet vasúton, közúton eljuttatják az erõmûbe, ahol áramot állítanak elõ, amit eladnak Indonéziának, a maradék szenet a Bagan Siapi-Api-i kikötõig juttatják és eladják a szabadpiacon. Az üzlet élvezi a Dél-Szumátrai katonai kormányzó támogatását is.A befektetés nagysága 2006-ban 300 millió euró volt, az indonéz vezetõknek javasolt teljes tervezett befektetési érték 4 milliárd dollár. Az Apró banda eddigi indonéziai befektetéseinek az értéke 1 milliárd dollár. A Garvox céget hivatalosan Kern József vezeti, aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoport
nak,amely kórház privatizációval foglalkozik.Számos
magyar egészségügyi vállalkozás jelenlegi tulajdonosa - Diagon-csoport, 300 millió eurója sosem volt, a pénz Gyurcsányéktól származik. Az egészségügyi privatizáció és a magánbiztosítók létrehozása révén gigantikus állami jövedelmeket lehetett volna törvényesen külföldön befektetni.Ezért nem engedett Gyurcsány Ferenc, és ezért kellett elszenvednie az MSZP-nek egy népszavazási vereséget. Magyarországon minderrõl soha egy szó sem jelent meg a sajtóban. Indonéziában nem ennyire szégyenlõsek.A legbefolyásosabb lapok büszkén számolnak be Apró elvtársnõ és Gyurcsány elvtárs üzleteirõl.Remélem
, most tisztább lett elõtted a kép, országunk adósságáról. Ezt kifizetni, vagy lefékezni, hogy ne zuhanjon még jobban a leejtõn, . ez lehetetlen. Fõleg most mikor minden ország azzal küszködik, hogy ne essen bele a recesszióba!!!Most
, szomszédaink is jobb szituációba vannak mint mi, pedig hol álltak õk hozzánk képest évvel ezelõtt. Hogy miért süllyedt le ennyire az ország,. mert olyanok irányították, akik a gazdasághoz abszolút nem értettek. Ráadásul loptak, ott ahol csak tudtak, és annyit amennyit csak nem szégyelltek!!
# | Hontalan Hontalan - 2012 01 20 ¦ 14:05:25
Én látom aztis amit ti nem.Azt a bûnözõi csoportot, azt a titkos társaságot, amelynek ezek a strómanjai. A pénz nem marad ezeknél, átmegy azokhoz akik a bíróságokon vannak vezetõk.Sajnos kénytelen vagyok ismerni õket.És akkor már meg is érkeztünk a Fideszhez is. Innen folytathatnám a felsorolást.
# | postaimre postaimre - 2012 01 20 ¦ 14:25:51
Hontalan, folytasd!
# | kincses kincses - 2012 01 20 ¦ 15:49:32
micsoda mocsadék banda...és még emberbõrben járnak...de nem embertermészetûek! Hontalan, te nem aludhatsz valami jól éjjelente...Frown
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2012 01 20 ¦ 17:57:03
Ssman , összekapcsolható? : http://mno.hu/bel...ei-1042655
# | Hontalan Hontalan - 2012 01 20 ¦ 18:51:29
Fáradt vagyok!Pintér Sándor, Felkai László,Mádl Ferenc, Salamon László stb. A többiek a nyilvánoság számára teljesen ismeretlen szemályek, de a döntéseket õk hozzák egy rózsadombi villában az esti bridzsparti közben. Elsõsorban a titkosszolgálatoknak kellene kihétrélni mögülük. Utánna már minden könnyebben menne. De úgy látom, hogy ez már egyre közelebb van.
# | LIBONA LIBONA - 2012 01 20 ¦ 19:00:53
Szia Hontalan !

Orulok hogy latlak .
Vigyazz magadra nagyon .
# | Hontalan Hontalan - 2012 01 20 ¦ 19:15:44
Libona! Vigyázok magamra és nagyon vigyáznak rám a Szlovákok. Mocskosul szeretnének magyar kémet, vagy bérgyilkost fogni. Itt vagyok mindig, csak nem szólok hozzá az értelmetlen dolgokhoz. Egyábként meg a Tesla féle találmányokkal kísérletezem. Nagyon érdekes eredményekre jutottam mérések tekintetében.
# | LIBONA LIBONA - 2012 01 20 ¦ 20:31:05
Ki tudna azokat az orszagokat felsorloni akikekkel nincs kiadatasi szerzodesunk a nagyvilagban ?
Mexikorol tudok . Oda tobb Mszp-s elmenekult a lopott vagyonaval egyutt. Mos akarnak visszajonni mivel latjak megusszak 1 felfugesztettel. Zsidoverbirok mindenutt !

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.95 msodperc
101,655,165 egyedi ltogat