Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A kevesebb, több

Napl√≥R√∂vid leszek. Volt egy szakaszt√°rsam, aki nagyon fiatalon Kecel hat√°r√°ban „diszk√≥-balesetben” lelte m√°r szakaszparancsnokk√©nt hal√°l√°t. Kurcz hadnagy. Tal√°n megvan m√©g az a ny√°rfa is, amin a kocsi kisodr√≥dva √∂sszet√∂rt. M√≠g Kisk√Ķr√∂s√∂n szolg√°ltam, gyakran ker√©kp√°roztam el arra √©s a csupasz fat√∂rzs, ahol a h√°ncs leszakadt, mindig arra eml√©keztetett, hogy az √©let, haland√≥, b√°r van aki t√ļl√©li a m√°sikat. „V√©g√ľl majd meg kell feledkezned a technik√°kr√≥l. Min√©l el√Ķr√©bb j√°rsz a fejl√Ķd√©sben, ann√°l kevesebb lesz a tan√≠t√°s. A Hatalmas √öt val√≥j√°ban NEM √öt.” Uesiba Morihei
Hamarosan belepi a h√≥ a kocsi-felj√°r√≥t, √≠gy mehetek sepregetni, b√°r elolvad mag√°t√≥l, hisz a f√∂ld melegszik. L√©nyeg√©ben most k√∂sz√∂nt√∂tt be a t√©l, vagy legal√°bbis, az, amire aki m√©g eml√©kszik a val√≥di t√©lre szeretn√©nk nevezni. A tavasz √©s az √Ķsz felcser√©l√Ķdik, a ny√°r pedig „√∂sszeolvad” a t√©llel. Egyfajta √°tmeneti kiegyenl√≠t√Ķd√©sr√Ķl van sz√≥, ahol szinte napi rezsimben v√°ltozik egyik √©vszakb√≥l a m√°sikba a precesszi√≥-megv√°ltoz√°sa, a p√°lyas√≠k m√≥dosul√°s okozta meteorol√≥giai helyzet. Nyugaton a helyzet bizony megv√°ltozik! Hajr√° id√Ķj√≥sok, erre prognosztiz√°lj√°tok, meg a chemtrailes rep√ľl√Ķket, HAARP-ot!
A gazdas√°g zakatol az √∂sszeoml√°s fel√©. Csak az orsz√°gra tekintve m√°sf√©l milli√≥s k√∂zigazgat√°sban megb√ļjtatott szem√©lyt kell eltartani a hitelekb√Ķl, melynek t√∂bb mint k√©tharmada teljesen feleslegesen kap fizet√©st.
Megy a cirkusz a MNB k√∂r√ľl is, de a kulcsk√©rd√©st csak pedzegetik. A l√©nyeg az, hogy nem vett√ľnk fel semmilyen hitelt a magyar gazdas√°g √©s lakoss√°g „√©l√©nk√≠t√©s√©re”. Helyette a sokat emlegetett 1978-as v√°ls√°g kapcs√°n az amerikai zsidajok √°ltal megsortolt szovjet zsidajok olajvesztes√©ge √©s a rendszerv√°ls√°g 10 √©vre t√∂rt√©n√Ķ kitol√°sa miatt K√°d√°r-Csermanyek √©s Fekete-Schwartz (Morvai rokon) rendesen √©s folyamatosan vert√©k ad√≥ss√°gba az orsz√°got. A felvett 1 milli√°rd Doll√°r ment a Szovjetuni√≥nak, hogy fenn lehessen tartani a kommunista-zsid√≥ rezsimet, majd pedig j√∂tt a m√°r emlegetett 1982. √©vi 6. t√∂rv√©nyerej√Ľ rendelet
Link
De ez nem volt el√©g. A rendeszerv√°lt√°snak nevezett zsid√≥nyomul√°s, R√≥zsadombi paktum √©s egy√©b „√∂sszeesk√ľv√©sek” k√∂zepette az „orsz√°g” √°ll√≠t√≥lag felvett √ļjabb 19 milli√°rd Doll√°rt. Ezt int√©zte a mostan√°ban sokat emlegetett Kisinger √©s a be√©p√≠tett „magyar” zsid√≥k. Persze egy kanyi vas nem j√∂tt be az orsz√°gba, ahogy a mostani ilyen-olyan hitelek sem, ennek csak a kamatait fizetj√ľk. Ez m√°ra m√°r a hivatalos GDP szer√©ny sz√°mmisztikai sz√°m√≠t√°sok szerint is 100%-a k√∂r√ľl van. Most besz√©ltem Lic√°val √©s eml√≠tett, hogy a Vil√°gpanor√°m√°ba megh√≠vt√°k D’rabikot √©s ott ki lett ves√©zve, hogy az EU-snak mondott t√°mogat√°s n√©gyszeres√©t fizetj√ľk nekik. A sz√°mok most nem √©rdekesek √©s az adat is √©vekkel ezel√Ķtt, de kisejlik, hogy 4-√©vente egy √©vi teljes k√∂lts√©gvet√©s√ľnket fizet√ľnk oda. Ehhez j√∂n m√©g, hogy a GDP 80%-a fel nem vett hitel t√∂rleszt√©s√©re megy √©s m√©g a multik zsid√≥ szivatty√ļir√≥l nem is besz√©lt√ľnk. Hja, hogy a Liszaboni Szerz√Ķd√©s, melyet el sem olvastak, akik megszavazt√°k nem teszi lehet√Ķv√© az EU-b√≥l val√≥ kil√©p√©st. Ez√©rt is kell n√©mi forradalmi hangulat a zsidajok √°ltal gerjesztve. Persze mindebben benne van Kelet is, m√°rmint az akkori szovjet-zsid√≥ vezet√©s. Hogy mi maradt bel√Ķl√ľk m√°ra? Az unok√°k eg√©szen biztosan.
Sz√≥val, imm√°ron sokadj√°ra ism√©tlem, hogy NEM TARTOZUNK SEMMIVEL, s√Ķt m√©g az unok√°inkat is ez a sok zsid√≥-bank√°r kellene, hogy k√°rp√≥tolja abb√≥l, amit id√°ig leny√ļltak!
De ha m√°r Kisinger sz√≥ba j√∂tt. Kering a neten egy √°ll√≠t√≥lagos interj√ļ, mely hozz√°m is eljutott. J√≥l szerkesztett, f√©ligazs√°gokat is tartalmaz√≥ sz√∂sszenet a „III. VH-r√≥l”. Nos, ez egy kamu, b√°r mondand√≥ja igaz is, egyben nem is, m√©gis a sz√°nd√©k teszi azz√°, ami. Link
Egyik t√°rsoldalunknak √©ppen most jeleztem, hogy nem kellene komment n√©lk√ľl terjesztenie. Meg√©rtett√©k. Leszedt√©k. Egyel√Ķre nem kaptam k√∂sz√∂netet √©rte, de nem is az√©rt sz√≥ltam, csak a renom√© miatt.

Na mindegy, megy a bolhacirkusz √©s pattog a sok apr√≥ fekete v√©rsz√≠v√≥. Nem mondom el mi lesz, mert m√°r elmondtam. √Člj√ľk t√ļl √©s tudatosan, amennyire lehet. Se k√∂ny√∂r√ľletet, se kegyelmet ne v√°rjunk senkit√Ķl, aki nem a mi fajt√°nk, vagyis a gondolkod√≥, √©rz√Ķ emberi fajta, hanem a manipul√°lt √©s manipulat√≠v tudjuk kik. Ez most kiv√©telesen nem nemzetis√©gi k√©rd√©s, viszont egyre ink√°bb kit√Ľnik, hogy faji. Most olvastam, hogy kutat√≥k most publik√°lt leletek alapj√°n felfedt√©k az alt√°ji embert√≠pust, ami nagyban k√ľl√∂nb√∂zik a k√©s√Ķbbit√Ķl- mostanit√≥l. Ny√≠ltan kimondj√°k, amit mi m√°r itt j√≥l megbesz√©lt√ľnk, hogy t√∂bb humanoid faj volt a F√∂ld√∂n. Ezt 300 ezer √©vesre dat√°lj√°k √©s fura m√≥d 40 ezer √©vvel ezel√Ķtti d√°tummal jelzik, hogy igen magas kult√ļr√°j√°t √©rhette sokk. Megjegyzem a „boszniai piramisok” a „Hun-Szfinx” √©letkora is √©ppen ennyi, plusz-m√≠nusz p√°r ezer esztend√Ķ. Nem mindenki ember, aki annak l√°tszik √©s ha annak tekintj√ľk, √ļgy b√°nunk vele, azzal nem seg√≠t√ľnk rajta, viszont az emberis√©g roml√°sba d√∂nt√©s√©n munk√°lkodunk. Nem kellene! Ez nem ideol√≥giai √©s nem vall√°si k√©rd√©s. A vall√°soknak nevezett t√©zisek sokkal t√∂bbet √°rtottak az emberis√©gnek, mint haszn√°ltak, mert dogmatiz√°ltak √©s kicsavartak, embertelenek √©s pr√©dik√°l√≥ik, akik erk√∂lcsr√Ķl diskur√°ltak, m√°r r√©gen elvesz√≠tett√©k a kapcsolatot azzal, amir√Ķl azt hitt√©k, hogy besz√©lnek. Hogy mennyire √≠gy van? Most √©ppen az evol√ļci√≥t akarj√°k t√∂rv√©nybe foglalni az angol oktat√°sban √©s megvonj√°k a t√°mogat√°st azon int√©zm√©nyekt√Ķl, akik nem a majomb√≥l sz√°rmaztatj√°k le Darvint. T√©nylegesen mir√Ķl is van akkor sz√≥ √©vezredek √≥ta? Politika? P√°rtok? Eszm√©k?

Tegnap Viktor m√°r h√°bor√ļr√≥l besz√©lt, hogy m√°r zajlik, de egyel√Ķre p√©nz√ľgyi ter√ľleten. „l√Ķport m√°r szagoltam”, majd h√°bor√ļ √©s a retorika egy√©rtelm√Ľv√© teszi a kett√Ķss√©get is. A jelenlegi „elit” csakis h√°bor√ļval oldhatja meg ezt a k√©rd√©st, ahogy eddig is. Tov√°bbi er√Ķforr√°s-rabl√°ssal, mert nincs technol√≥gi√°juk, amely ezt az egyre szaporod√≥ hullad√©khalmazt rendbe tehetn√©. A g√∂r√∂g√∂knek adott hitel sem a g√∂r√∂g n√©p√© lett, hanem a bank√°rok zseb√©t √©s a hadiiparos zsid√≥kat gazdag√≠totta, mert h√°bor√ļ m√°r van, csak azt m√°r r√©gen nem p√©nz√ľgyi ter√ľleten folytatj√°k. K√©rd√©s az, ha nem lesz h√°bor√ļ, ki tartsa el ez a sok k√∂zigazgat√°si cs√Ķcsel√©ket, aki a t√∂bbieken √©l√Ķsk√∂dik, ha zsid√≥, ha nem?

Jaj, m√©g valami eszembe jutott. Tal√°n fontos, tal√°n nem. A sk√≥tok. √ćrtam valahol, hogy az angol-zsid√≥ p√©nz√ľgy√Ķr megfenyegette √Ķket, ha el akarn√°nak esetleg szakadozni , akkor lenne gondjuk b√Ķven. Erre egy „sk√≥t” lap elkezdi dics√©rni a „mi” zsid√≥ talmudista √©s illegitim alkotm√°nyunkat. Erre r√°rep√ľl sok port√°l, sajt√≥organiz√°ci√≥, hogy ez most akkor j√≥, vagy esetleg valami. Alkotm√°ny-dics√©ret = elszakad√°s! Sk√≥t szabadk√Ķm√Ľves p√°holy a legr√©gibb Eur√≥p√°ban. Neh√©z √∂sszekombin√°lni a k√©t t√Ķt ugye? Kicsit zavarban vagyok, hogy nekem kellene megadnom sok mindenre a v√°laszt, de h√°t nincs mit tenni, ha ez van.

Az oroszok m√°r itt vannak √©s sz√©pen, fokozatosan veszik k√©zbe az orrm√°ny terel√©s√©t, s csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy mikor fognak hivatalosan is bevonulni NATO-EU hader√Ķ form√°j√°ban b√©kafenntartani. Azt ne k√©rdezz√©tek, hogy nek√ľnk ez most j√≥, vagy rossz, mert egyel√Ķre a kutya sem k√©rdezi ezt t√Ķl√ľnk, helyette szolg√°ltatj√°k a cirkuszt √©s homokoz√≥t. Az√©rt √©n javasoln√°m macinak, hogy nem √°rtana lassan hiteles√≠teni mag√°t, nehogy „bar√°ti” t√Ľz legyen bel√Ķle. Az sem baj, ha meggy√Ķz√Ķ az √©rvel√©s √©s elfogadom, ha az szk√≠ta szellemben t√∂rt√©nik. Olyan egyszer√Ľen bonyolult ez a vil√°g, nem?

HozzŠszůlŠsok

# | lica lica - 2012 01 17 ¦ 21:02:04
bocs az √°rfolyam az a mostanit √≠rtam s nem az akkorit ami 235 ft k√∂r√ľl mozgott
# | LIBONA LIBONA - 2012 01 17 ¦ 23:05:38
Itt mar minden felnott emberrel,fiatal kuruval tudatositani kell hogy az Eu,Nato,IMF,a zsido magyarul beszelo kormany a nemzetkozi zsidosaggal a magyarsag kinyirasara osszpontosit. De itt vannak az osztrakok,bankarok,a szomszed kisantant orszagok akik ugy szinten nyirjak a magyarsagot a karpat medencebol mert irigyek,gonoszok es osszeferhetelenek. Zsido uszitasra teszik a dolgukat ! Mindenhonnan nezve velunk foglalkoznank a nagy zsido iranyitotta vilagban ! Nalunk sokkal nagyobb fajirtas van mint barhol a vilagban ! Magyar ebresztok es magyar ebredok ! Terjeszteni mindenhol a nagy vilagban !
# | Hegel Hegel - 2012 01 17 ¦ 23:36:16
A k√∂zszf√©r√°bol a mai nappal 100 olyan embert k√ľldtek el a felment√©si id√Ķt sem kell ledolgozniuk hogy ma reggel sz√≥ltak! Viszont el√Ķtte 2 h√©ten √°t t√ļl√≥r√°ban szombaton is el√Ķre dolgoztak: konkluzi√≥ a 20 √©ve ott dolgoz√≥ viszonylag magasabb b√©rt el√©rteket 40 √©vesen elhajtj√°k √©s majd f√©lfizet√©ssel felvesznek ujjakat ! Az el√Ķre elk√©szitett munk√°k pedig a viszonbylag zavartalan m√ľk√∂d√©st biztositja...hjaa a kinek nek√©je nak√°ja sleppje az maradt nem havi 90 √©rt hanem????
Mert a kilap√°toltak eddig is dolgoztak!

Ez ebben a mocsokkr√°ci√°ban a prol√©ma hogy a rutinos tapasztalt dolgoz√≥t k√ľldik el nem a seggvakar√≥t!

Ez√©rt olyan b√ľrokratikus minden mert vagy nem akarja vagy nem is tudja √°tl√°tni eme sz√∂vev√©nyeket.
√Čs ez kinek j√≥? Hmmmm.
# | Hullo Hullo - 2012 01 18 ¦ 06:49:51
Budos kommunista szokas volt, hogy adminisztrativ, papirtologato munkahelyre felvettek a parttitkar fiat, lanyat, [khmm]jat, jo draga penzert, a nep adojan! Ugyebar, budos volt a fizikai munka, vagy mestersegtanulas egy karo mellett szaro, foldhozragadt parasztbol parttitkarra avanzsalt ehenkorasz mocskos komunnistanak! Es ezt a modszert 60 ev alatt megtanulta a nep...vegezzunk minel kevesebb munkat, konnyut, sok penzert...ezert rohantak tomegesen az egyetemekre, mindenkinek kellett a kenyelmes allas, a sok tahobol akartak ertelmisegit csinalni...tessek megnezni az eredmenyt, megvan...van egy mondas, tehenre nem valo gatya, lefossa....ki alacsony szamu idegsejttel rendelkezik, erje be szerenyebb munkaval! Ahanyan vagyunk, annyifelek vagyunk...mindenkibol nem lehet idegsebesz, politikus, kozgazdasz...a sok taho barom ezt nem kepes felfogni...ja, hogy mesterseget tanuljon? Kerem szepen, az budos! Ez a melegagya a sok erkolcstelensegnek, nezzetek meg a fehernepeket, a likat kitarja Dubaiban, minthogy a sepru nyelet megfogja! Hogy ettol alabb lesz-e, nem tudom! De maris Sodoma, Gomorra lett az orszag!
# | LIBONA LIBONA - 2012 01 18 ¦ 07:15:43
Hullo !

Jol beszelsz !
Amszterdam,Dubai , Becs es az olasz utcak tele vannak magyar prostikkal . Van kozottuk zsido is szep szammal ! Altalaban jol keresnek a szado-mazo partikon . Sok emellett raszokik a drogokra is .De kerdem en . Ha nem tudnak leallni par ev utan milyen magan eletuk lesz nekik. Melyik ferfi fogja oket elfogadni a multjukkal egyutt ? Ismertem 1 prostit aki ma mar 60 eves ,ugy ment mint aki bevan szarva .Elmeselte hogy 5 ev alatt 2 orok lakast ( berendezve ) hozott ossze a vilag legosibb mestersegebolangyal . Igaz a magan elete romokban es a hata kozepere kivanja azt a bizonyos szerszamot annyit latott eleteben.pihi
# | postaimre postaimre - 2012 01 18 ¦ 14:10:42
Az aranyn√°l maradva:
"Ennél 10-szer több arany van piaci forgalomban! 8-12-14-18 karátos! Csakhogy egyik se arany, csak ötvözet. Tudja-e valaki, hogy mi az az 1 karát? Nem karát az arany mértékegysége."
# | Ionerai Ionerai - 2012 01 18 ¦ 14:42:11
Az arany mennyis√©ge az Uncia (~33g azt hiszem) a kar√°t a min√Ķs√©g√©t jelzi, hogy mennyyire tiszta a f√©m.
8 kar√°tos wc l√°nc, vagy 24 kar√°tos arany, ami kopik,gyorsan.
# | zsesztara zsesztara - 2012 01 18 ¦ 17:40:08
Hát az aranyötvözet aranytartalma a karát egy 24-es (tömeg) skálán. 1 karát kb. 4,2w% aranyat jelent.
# | postaimre postaimre - 2012 01 18 ¦ 19:21:31
A v√°lasz: karat, nem kar√°t. N√∂v√©nyi mag nev√©r√Ķl kapta.

"Nenu-nanu, Koré jelentkezz! Mi van veled? MZ/Y = Kutatók"
# | Kor√© Kor√© - 2012 01 19 ¦ 01:33:59
T√∂nk√∂lyb√ļza szem - egys√©gnyi s√ļlya - valakikn√©l.
Vagy g√∂r√∂g√∂kn√©l: szentj√°noskeny√©r term√©s√©nek k√∂zel azonos m√©ret√Ľ szemecsk√©i.
Itt √≥vastam, gugli ferd√≠tette, (b√°r alattunk angol tan√°rn√Ķ lakik, tal√°n kezdhet velem m√©g valamit):
http://theblingbl...t_whi.html

Nenu-nanu, itt Koré!
Jelentkezem.
Kedves Kutatók!
A helyzetemmel ar√°nyosan, megvagyok.
A feltételezett nagyobb probléma helyett csak egy jóval kisebbet kell megoldanunk.
Pár napot "vakációzom", mert épp rámfér.
Nyugodt vagyok! Smile

Hálás köszönetem a figyelmetekért!
Love

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.53 mŠsodperc
99,121,368 egyedi lŠtogatů