Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A kevesebb, több

Napl√≥R√∂vid leszek. Volt egy szakaszt√°rsam, aki nagyon fiatalon Kecel hat√°r√°ban „diszk√≥-balesetben” lelte m√°r szakaszparancsnokk√©nt hal√°l√°t. Kurcz hadnagy. Tal√°n megvan m√©g az a ny√°rfa is, amin a kocsi kisodr√≥dva √∂sszet√∂rt. M√≠g Kisk√Ķr√∂s√∂n szolg√°ltam, gyakran ker√©kp√°roztam el arra √©s a csupasz fat√∂rzs, ahol a h√°ncs leszakadt, mindig arra eml√©keztetett, hogy az √©let, haland√≥, b√°r van aki t√ļl√©li a m√°sikat. „V√©g√ľl majd meg kell feledkezned a technik√°kr√≥l. Min√©l el√Ķr√©bb j√°rsz a fejl√Ķd√©sben, ann√°l kevesebb lesz a tan√≠t√°s. A Hatalmas √öt val√≥j√°ban NEM √öt.” Uesiba Morihei
Hamarosan belepi a h√≥ a kocsi-felj√°r√≥t, √≠gy mehetek sepregetni, b√°r elolvad mag√°t√≥l, hisz a f√∂ld melegszik. L√©nyeg√©ben most k√∂sz√∂nt√∂tt be a t√©l, vagy legal√°bbis, az, amire aki m√©g eml√©kszik a val√≥di t√©lre szeretn√©nk nevezni. A tavasz √©s az √Ķsz felcser√©l√Ķdik, a ny√°r pedig „√∂sszeolvad” a t√©llel. Egyfajta √°tmeneti kiegyenl√≠t√Ķd√©sr√Ķl van sz√≥, ahol szinte napi rezsimben v√°ltozik egyik √©vszakb√≥l a m√°sikba a precesszi√≥-megv√°ltoz√°sa, a p√°lyas√≠k m√≥dosul√°s okozta meteorol√≥giai helyzet. Nyugaton a helyzet bizony megv√°ltozik! Hajr√° id√Ķj√≥sok, erre prognosztiz√°lj√°tok, meg a chemtrailes rep√ľl√Ķket, HAARP-ot!
A gazdas√°g zakatol az √∂sszeoml√°s fel√©. Csak az orsz√°gra tekintve m√°sf√©l milli√≥s k√∂zigazgat√°sban megb√ļjtatott szem√©lyt kell eltartani a hitelekb√Ķl, melynek t√∂bb mint k√©tharmada teljesen feleslegesen kap fizet√©st.
Megy a cirkusz a MNB k√∂r√ľl is, de a kulcsk√©rd√©st csak pedzegetik. A l√©nyeg az, hogy nem vett√ľnk fel semmilyen hitelt a magyar gazdas√°g √©s lakoss√°g „√©l√©nk√≠t√©s√©re”. Helyette a sokat emlegetett 1978-as v√°ls√°g kapcs√°n az amerikai zsidajok √°ltal megsortolt szovjet zsidajok olajvesztes√©ge √©s a rendszerv√°ls√°g 10 √©vre t√∂rt√©n√Ķ kitol√°sa miatt K√°d√°r-Csermanyek √©s Fekete-Schwartz (Morvai rokon) rendesen √©s folyamatosan vert√©k ad√≥ss√°gba az orsz√°got. A felvett 1 milli√°rd Doll√°r ment a Szovjetuni√≥nak, hogy fenn lehessen tartani a kommunista-zsid√≥ rezsimet, majd pedig j√∂tt a m√°r emlegetett 1982. √©vi 6. t√∂rv√©nyerej√Ľ rendelet
Link
De ez nem volt el√©g. A rendeszerv√°lt√°snak nevezett zsid√≥nyomul√°s, R√≥zsadombi paktum √©s egy√©b „√∂sszeesk√ľv√©sek” k√∂zepette az „orsz√°g” √°ll√≠t√≥lag felvett √ļjabb 19 milli√°rd Doll√°rt. Ezt int√©zte a mostan√°ban sokat emlegetett Kisinger √©s a be√©p√≠tett „magyar” zsid√≥k. Persze egy kanyi vas nem j√∂tt be az orsz√°gba, ahogy a mostani ilyen-olyan hitelek sem, ennek csak a kamatait fizetj√ľk. Ez m√°ra m√°r a hivatalos GDP szer√©ny sz√°mmisztikai sz√°m√≠t√°sok szerint is 100%-a k√∂r√ľl van. Most besz√©ltem Lic√°val √©s eml√≠tett, hogy a Vil√°gpanor√°m√°ba megh√≠vt√°k D’rabikot √©s ott ki lett ves√©zve, hogy az EU-snak mondott t√°mogat√°s n√©gyszeres√©t fizetj√ľk nekik. A sz√°mok most nem √©rdekesek √©s az adat is √©vekkel ezel√Ķtt, de kisejlik, hogy 4-√©vente egy √©vi teljes k√∂lts√©gvet√©s√ľnket fizet√ľnk oda. Ehhez j√∂n m√©g, hogy a GDP 80%-a fel nem vett hitel t√∂rleszt√©s√©re megy √©s m√©g a multik zsid√≥ szivatty√ļir√≥l nem is besz√©lt√ľnk. Hja, hogy a Liszaboni Szerz√Ķd√©s, melyet el sem olvastak, akik megszavazt√°k nem teszi lehet√Ķv√© az EU-b√≥l val√≥ kil√©p√©st. Ez√©rt is kell n√©mi forradalmi hangulat a zsidajok √°ltal gerjesztve. Persze mindebben benne van Kelet is, m√°rmint az akkori szovjet-zsid√≥ vezet√©s. Hogy mi maradt bel√Ķl√ľk m√°ra? Az unok√°k eg√©szen biztosan.
Sz√≥val, imm√°ron sokadj√°ra ism√©tlem, hogy NEM TARTOZUNK SEMMIVEL, s√Ķt m√©g az unok√°inkat is ez a sok zsid√≥-bank√°r kellene, hogy k√°rp√≥tolja abb√≥l, amit id√°ig leny√ļltak!
De ha m√°r Kisinger sz√≥ba j√∂tt. Kering a neten egy √°ll√≠t√≥lagos interj√ļ, mely hozz√°m is eljutott. J√≥l szerkesztett, f√©ligazs√°gokat is tartalmaz√≥ sz√∂sszenet a „III. VH-r√≥l”. Nos, ez egy kamu, b√°r mondand√≥ja igaz is, egyben nem is, m√©gis a sz√°nd√©k teszi azz√°, ami. Link
Egyik t√°rsoldalunknak √©ppen most jeleztem, hogy nem kellene komment n√©lk√ľl terjesztenie. Meg√©rtett√©k. Leszedt√©k. Egyel√Ķre nem kaptam k√∂sz√∂netet √©rte, de nem is az√©rt sz√≥ltam, csak a renom√© miatt.

Na mindegy, megy a bolhacirkusz √©s pattog a sok apr√≥ fekete v√©rsz√≠v√≥. Nem mondom el mi lesz, mert m√°r elmondtam. √Člj√ľk t√ļl √©s tudatosan, amennyire lehet. Se k√∂ny√∂r√ľletet, se kegyelmet ne v√°rjunk senkit√Ķl, aki nem a mi fajt√°nk, vagyis a gondolkod√≥, √©rz√Ķ emberi fajta, hanem a manipul√°lt √©s manipulat√≠v tudjuk kik. Ez most kiv√©telesen nem nemzetis√©gi k√©rd√©s, viszont egyre ink√°bb kit√Ľnik, hogy faji. Most olvastam, hogy kutat√≥k most publik√°lt leletek alapj√°n felfedt√©k az alt√°ji embert√≠pust, ami nagyban k√ľl√∂nb√∂zik a k√©s√Ķbbit√Ķl- mostanit√≥l. Ny√≠ltan kimondj√°k, amit mi m√°r itt j√≥l megbesz√©lt√ľnk, hogy t√∂bb humanoid faj volt a F√∂ld√∂n. Ezt 300 ezer √©vesre dat√°lj√°k √©s fura m√≥d 40 ezer √©vvel ezel√Ķtti d√°tummal jelzik, hogy igen magas kult√ļr√°j√°t √©rhette sokk. Megjegyzem a „boszniai piramisok” a „Hun-Szfinx” √©letkora is √©ppen ennyi, plusz-m√≠nusz p√°r ezer esztend√Ķ. Nem mindenki ember, aki annak l√°tszik √©s ha annak tekintj√ľk, √ļgy b√°nunk vele, azzal nem seg√≠t√ľnk rajta, viszont az emberis√©g roml√°sba d√∂nt√©s√©n munk√°lkodunk. Nem kellene! Ez nem ideol√≥giai √©s nem vall√°si k√©rd√©s. A vall√°soknak nevezett t√©zisek sokkal t√∂bbet √°rtottak az emberis√©gnek, mint haszn√°ltak, mert dogmatiz√°ltak √©s kicsavartak, embertelenek √©s pr√©dik√°l√≥ik, akik erk√∂lcsr√Ķl diskur√°ltak, m√°r r√©gen elvesz√≠tett√©k a kapcsolatot azzal, amir√Ķl azt hitt√©k, hogy besz√©lnek. Hogy mennyire √≠gy van? Most √©ppen az evol√ļci√≥t akarj√°k t√∂rv√©nybe foglalni az angol oktat√°sban √©s megvonj√°k a t√°mogat√°st azon int√©zm√©nyekt√Ķl, akik nem a majomb√≥l sz√°rmaztatj√°k le Darvint. T√©nylegesen mir√Ķl is van akkor sz√≥ √©vezredek √≥ta? Politika? P√°rtok? Eszm√©k?

Tegnap Viktor m√°r h√°bor√ļr√≥l besz√©lt, hogy m√°r zajlik, de egyel√Ķre p√©nz√ľgyi ter√ľleten. „l√Ķport m√°r szagoltam”, majd h√°bor√ļ √©s a retorika egy√©rtelm√Ľv√© teszi a kett√Ķss√©get is. A jelenlegi „elit” csakis h√°bor√ļval oldhatja meg ezt a k√©rd√©st, ahogy eddig is. Tov√°bbi er√Ķforr√°s-rabl√°ssal, mert nincs technol√≥gi√°juk, amely ezt az egyre szaporod√≥ hullad√©khalmazt rendbe tehetn√©. A g√∂r√∂g√∂knek adott hitel sem a g√∂r√∂g n√©p√© lett, hanem a bank√°rok zseb√©t √©s a hadiiparos zsid√≥kat gazdag√≠totta, mert h√°bor√ļ m√°r van, csak azt m√°r r√©gen nem p√©nz√ľgyi ter√ľleten folytatj√°k. K√©rd√©s az, ha nem lesz h√°bor√ļ, ki tartsa el ez a sok k√∂zigazgat√°si cs√Ķcsel√©ket, aki a t√∂bbieken √©l√Ķsk√∂dik, ha zsid√≥, ha nem?

Jaj, m√©g valami eszembe jutott. Tal√°n fontos, tal√°n nem. A sk√≥tok. √ćrtam valahol, hogy az angol-zsid√≥ p√©nz√ľgy√Ķr megfenyegette √Ķket, ha el akarn√°nak esetleg szakadozni , akkor lenne gondjuk b√Ķven. Erre egy „sk√≥t” lap elkezdi dics√©rni a „mi” zsid√≥ talmudista √©s illegitim alkotm√°nyunkat. Erre r√°rep√ľl sok port√°l, sajt√≥organiz√°ci√≥, hogy ez most akkor j√≥, vagy esetleg valami. Alkotm√°ny-dics√©ret = elszakad√°s! Sk√≥t szabadk√Ķm√Ľves p√°holy a legr√©gibb Eur√≥p√°ban. Neh√©z √∂sszekombin√°lni a k√©t t√Ķt ugye? Kicsit zavarban vagyok, hogy nekem kellene megadnom sok mindenre a v√°laszt, de h√°t nincs mit tenni, ha ez van.

Az oroszok m√°r itt vannak √©s sz√©pen, fokozatosan veszik k√©zbe az orrm√°ny terel√©s√©t, s csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy mikor fognak hivatalosan is bevonulni NATO-EU hader√Ķ form√°j√°ban b√©kafenntartani. Azt ne k√©rdezz√©tek, hogy nek√ľnk ez most j√≥, vagy rossz, mert egyel√Ķre a kutya sem k√©rdezi ezt t√Ķl√ľnk, helyette szolg√°ltatj√°k a cirkuszt √©s homokoz√≥t. Az√©rt √©n javasoln√°m macinak, hogy nem √°rtana lassan hiteles√≠teni mag√°t, nehogy „bar√°ti” t√Ľz legyen bel√Ķle. Az sem baj, ha meggy√Ķz√Ķ az √©rvel√©s √©s elfogadom, ha az szk√≠ta szellemben t√∂rt√©nik. Olyan egyszer√Ľen bonyolult ez a vil√°g, nem?

HozzŠszůlŠsok

# | hath√ļr hath√ļr - 2012 01 17 ¦ 13:58:00
Tegnapi Vil√°g Panor√°ma:
http://www.echotv...
Vend√©g: Dr√°bik J√°nos k√∂z√≠r√≥. T√©ma: P√©nzkartellek √©s mer√©nyletek. M√Ľsorvezet√Ķ: Szaniszl√≥ Ferenc.
# | hath√ļr hath√ļr - 2012 01 17 ¦ 14:04:36
Imre! A m√°sodik link nem m√Ľk√∂dik!
# | postaimre postaimre - 2012 01 17 ¦ 14:08:42
K√∂sz√∂n√∂m! Jav√≠tva, m√°r m√Ľk√∂dik is.
# | hath√ļr hath√ļr - 2012 01 17 ¦ 14:26:26
Szval "Kissinger" v√©letlen√ľl elkottyintotta, hogy Europ√°nak glob√°lisan egyes√ľlnie kell ahhoz, hogy amerika nehogy leig√°zza!? Ezzel az √°linf√≥val akarnak titkon √∂szt√∂kl√©ni, hogy a tot√°lis glob√°lis unio az egyetlen megold√°s...
A lényeg mindig véka alatt, mer hiszen Drábik is megaszonta!
# | postaimre postaimre - 2012 01 17 ¦ 14:58:55
Igen az omin√≥zus szerzem√©ny √ľgyes cselsz√∂v√©s √©s sokan r√° is cuppantak, nem √©rtelmezve annak "ideol√≥giai" csapd√°it. De h√°t ez van!
Ide kapcsol√≥dik a k√∂vetkez√Ķ √ľzenet is.

"Arany/Gabinak igaza van. Az emberis√©g √≠rott t√∂rt√©nelme folyam√°n (el√©g j√≥l van dokument√°lva) kb. 95 ezer tonna aranyat termeltek ki. Ennek kb. 35 %-a v√©gleg elveszett. haj√≥katasztr√≥f√°k stb. A F√∂ld jelenlegi nyilv√°ntartott √∂sszmennyis√©ge kb. 64 ezer tonna! Ezen osztozkodik a vegyipar, f√©mkoh√°szat, elektronika, √Ľrkutat√°s, √©kszer√©szet, √°llami tartal√©kok, cig√°ny nyakl√°ncok, paps√°g, zsid√≥pof√°k villog√≥ fogsorai. A Murmanszki √°rokban els√ľllyedt Edinburgh p√°nc√©los cirk√°l√≥t m√©g Szt√°lin elvt√°rs rakatta meg. Nyugatiak hazudnak. Szt√°lin kifizette a "nyugati sz√°ll√≠t√°sokat". De mivel Hitler elvt√°rs tengeralattj√°r√≥i is "k√©pbe" ker√ľltek, √≠gy most n√©mileg m√©lyen van. Viszont hi√°nytalan. Aranytranzakci√≥k mindig 300 tonna alatt vannak. 5-15 tonna. Nincs t√∂bb!"
# | Varuna Varuna - 2012 01 17 ¦ 15:03:10
Ha m√°r a doll√°rt eml√≠ted Imre, akkor √©rdemes egy pillant√°st vetni a szimb√≥lum√°ra, mert valahol erre megy ki a (v√©g)j√°t√©k illetve a "Nagy Sz√ľretre" ahogy √Ķk nevezik [*]. Bele van k√≥dolva a rendszer v√©ge, ahogy m√©g sok m√°sba is ami itt van a szem√ľnk el√Ķtt.

kepfeltoltes.hu/120117/dollar-sign_119_1666_666_dna_2160_12960_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az S eredete a hom√°lyba v√©sz term√©szetesen. Egyszer (I) √©s k√©tszer (II) √°th√ļzva is helyes.
* I, S: I = 1 (r√≥mai 1, I=EYE ("√°j", SZEM)=1=ONE=VAN (rov√°s "V"!)=Alfa (halak) = A (piramis)... √©s egyben 6, 7 √©s 9 is, de ez egy m√°sik t√∂rt√©net lesz) S = 19. bet√Ľ angol abc -> 119/9II
* S, I, I: S = 19., I=9. bet√Ľ -> 1999 -> I999 -> I.666 = 20/12 -> 2012

Emellett t√ľkr√∂zve egy DNA spir√°lt kapunk (DNA=4+14+1=19 -> S, 8-as alakzat + 8.=H-> H-eli-x, spir√°l -> 8*8=64 amin√≥sav vari√°ci√≥, Sakk!, 64 √©ve volt a londoni olimpia... ...), illetve benne a Halak korszakra az utal√°s (I (√©n)=1=g√∂r√∂g abc Alfa (hal forma) -> s√Ķt a v√©gre is, Omega -> oroszul √©n "j√°", ford√≠tott "R" bet√Ľ ami az utols√≥ 33., ... ...) ami 6*6*6=216(0) √©vig tart √©s az "EYE" uralja, plusz I=6 is -> 6666 -> 6*6*6*6 = 1296(0) √©v, ami egy f√©l Vil√°gh√≥nap. Benne a ciklus is elforgatva, a "szinusz jel" melyet egy s√°v szel kett√© ~12960 √©vente √©s mindez itt a Tej√ļton (Milky Way =119) t√∂rt√©nik √©s ezt m√©g er√Ķsen lehet fokozni, - ez egy √∂sszef√ľgg√©s rendszer r√©sze. [**]

---------
[*] Beszélgetés RejtettKézzel, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja http://www.scribd...usok-tagja - folytatás angolul (50+ oldal még): http://www.illumi...00363.html
[**] http://paranormal...php?9892.0
# | postaimre postaimre - 2012 01 17 ¦ 18:19:40
Két órája jött a hír, de ez a fránya favágás:
"G√∂r√∂g miniszterek: kedves ingyen√©l√Ķ √©s √°lland√≥an m√°rt√≠rt j√°tsz√≥ k√∂ztisztvisel√Ķink. Kassza v√©gleg √ľres- Aranyborj√ļ v√©gleg elfogyott. √Āllampap√≠rjaink m√°r 00 -kateg√≥ri√°ban sem kellenek senkinek, √ļgyhogy borj√ļ helyett elef√°ntot tudom nektek fizet√©sk√©nt aj√°nlani, az meg √≠gy n√©z ki. Kih√ļzza 2 √ľres zseb√©t- ezek a f√ľlei -(innent√Ķl korhat√°ros)- slicc√©t kigombolva:-ez meg az orm√°nya. Most mit tesz az uni√≥? Sorba √°llnak Merkelk√©vel?"
# | Gutai Zub Gutai Zub - 2012 01 17 ¦ 19:39:20
"m√°sf√©l milli√≥s k√∂zigazgat√°sban megb√ļjtatott szem√©ly"?

H√°t ez is az utols√≥ 60 valah√°ny √©v torzul√°sa a magyar n√©p jellem√©ben, hogy egy p√°rt vagy egy k√∂zhivatalba, √°llami √°ll√°sba, stb. bejutva, k√ľl√∂n√∂sebb munka n√©lk√ľl szerezze meg az √©lethez sz√ľks√©ges javakat. A fels√Ķ vezet√©st imit√°lva, lealjasodott maga is. (fej√©t√Ķl b√Ľzlik a hal)
Ma ott tartunk, hogy az √°llam √©s b√ľrokr√°cia mai m√©retei, m√°r egy 100 milli√≥s nemzetnek is terhet jelenten√©nek. (mi m√°r 10 alatt vagyunk)
Sokan b√ľszk√©n emlegetik a mond√°st, hogy a magyar a j√©g h√°t√°n is meg√©lne.
Sajnos ma m√°r, aki m√©g j√≥l meg√©l, az a nemzett√°rsai h√°t√°n √©l j√≥l, s√Ķt annak a gyerekein, unok√°in, ne is soroljam.....
# | gabi gabi - 2012 01 17 ¦ 19:42:09
K√∂sz√∂n√∂m a v√°laszt, tov√°bb√≠tom a mindig sz√°m√≠t√≥/sz√°mol√≥ ismer√Ķs√∂mnek, mert az √©rdem az √∂v√©!

Grin Lelki szemeim el√Ķtt megjelent Merkel (mer'kell valaki aki elkezdi) ) √©s pajt√°sai, amint az elef√°nthoz j√°rulnak √©s ezt a kedves, vid√°m √ļtt√∂r√Ķ dalt √©neklik:
Egy, kett√Ķ, h√°rom, n√©gy
mély lélegzetet végy!
Rajta pajtás törzshajlítás......
# | lica lica - 2012 01 17 ¦ 20:58:55
A számok: az eu 2004-2008 között befektet 4 milliárd euro-t ( évente 1 milliárdot) majd elvisz 30 milliárdot,ha ezt forintosítjuk 310 fr / euro-s árfolyamon akkor 9300 milliárd forint.
Csak megjegyzem a magyar b√ľdzs√© 13800 milli√°rd k√∂r√ľl van, de ne felejts√ľk el hogy volt m√©g 2009, 2010-es √©v is √©s ha hozz√° adod m√©g ezeket az √©veket akkor sim√°n ki j√∂n az 1 √©vi magyar b√ľdzs√© √∂sszege.
Csak megjegyzem egy √©vi b√ľdzs√©j√©t b√ľdzs√©j√©t m√©g egy orsz√°g se tette bele az eu kassz√°j√°ba 6 √©v alatt.anyad 2

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.63 mŠsodperc
101,657,368 egyedi lŠtogatů